Żźńļåäčöč’ Ļąļąķčķą

Ąšāč Ļåšņņó
;;;;; ";;;;;;;;;; ;;;;;;;;" ;;;;; ; ;;;;;;; ";;;;;" (1-4/2008) ;; ;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;;. ;;;;; ;;;;;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;, ;; ;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;. ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;, ;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;;;;.


;;;;; 53

; ;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;; ; ;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;; ; ;;;;;;; ; ;;;;;;;; ;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;. ;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;.
; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;. ;;;;;;;;;;;; ;;;;;, ;;;;; «;;;;;;;», ;;;;;;;;; ;;;;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;. ;;;;; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;-;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;. ;;;;;;;;;;; ;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;. ;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;, ; ;;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;;;;;;; ;;;;;; ; ;;;; ;;;;;; ; ;;; ;;;; ;;;;;; ;;;;;;;. ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;; «;;;;;;;;», ;;;;;; ;;; ; ;;;;;;;. ;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;, «;;;;;;;;» ;;;; ;;;;. ; ;;;;; ;;; ;;;;; «;;;;;;;» ; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;; ; ;;;;. ; ;;;;;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;; ;;-;;;;;;, ;; ;;;-;; ; ;;;;;;;:
— ;;;;;;! ; ;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;;!
 — ;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;!
;;;;;;; ;;;;; ;;; ;;;;; ; ;;;;;;;; ; ; ;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;. ;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;-;;; ;;;; ;;;;, ;;;, ;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;; ;;;. ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;;. ;;; ;;;; ;;;;;;;;. ; ;; ;;;; ;;;;;;;;;;;. ;;;; ;; ;;;;;;;;;; ;;;, ;;; ;; ;;;;;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;;;;;.
; ;;;;;;;;;; «;;;;;;;;», ;;;;; ;; ;;;;;;; ;;;; ;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;. «;;;;;;» ;; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;. ; ;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;, ;;;;;, ;;;;;;; ;; ;;;;;, ;; ;;;;;;, ;;;;;;; ;;; ; ;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;;;;, ;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;.

;;;;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;; ; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;; ; ;;;;; ;;;;;;. ;;; ;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;, ;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;;; ;;;;;, ;;; ;;;;;, ; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;;; ;;;;; ;; ;;;;. ; ;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;. ;;; ;;;;;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;; ;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;. ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;; ;;;;;;. ; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;;, ;;;;;;; ;;;.
;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;; ; ;;;;;;;;;; ;;;;;;. ; ;;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;; ;;; ;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;, ;;;;;;; ; ;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;. ;;;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;. ;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;. ”;;;;;?”— ;;;;;;;;;; ;;;. ”;;”. ; ;;;;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;, ;;; ;;; ;;;;;;;;. ;;;;;;;;;;, ; ;;;;;;;; ;; ;;;;. ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;; ; ;;;; ; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;. ; ;;;;; ;;. ;;; ;;;; ;;; ;;;;;;;;;. ;;; ;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;; ;;; ;; ;;;;;;;;, ; ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;; ;;;; ; ;;;;;;;;;; ;;;;;. ;;;;;;; ;;;; ; ;;;;, ;;; ;;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;; ;;;;;. ;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;;. ;;;;;;;;;;;;; ; ;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;; ;;;;;. ;;; ;;;;;; ;; ;;;;;. ;;;;; ;;;; ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;. ;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;. ;;; ;;;;;; ;;; ;; ;;;;;;;, ; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;-;;; ;;; ;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;, ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;. ;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;, ;;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ; ;;;. ;;;;;; ;;;;, ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;; ;;;;, ; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;; ; ;;;;;;;;;;. ;;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;, ; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;. ;;;;;;;;;; ;; ;;;;, ;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;; ;; ;; ;;;; ; ;; ;;;;. ;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;, ;;;; ; ;;;;. ;;;;;;;; ;;;;;;;; ;; ;;;;, ;; ;;;;;;;;;. ; ;;;;;;;; ; ;;;;; ;;;;;;, ;; ;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;; ;;;;;;;;. ;;;;;; ;;;; ; ;;;;;;;;, ;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;. ;;; ;;;;;;; ;; ;;;;; ;;;;;;;;;;, ;;;;;;; ; — ;;;;;;;;;;;;. ; ;;;;; ;; ;; ;;;;;;;, ;;; ;;; ;;;;;, ;;; ; ; ;;;;;;;;;;;. ;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;;;, ;;;; ; ;;;;;.
;;;;; ;;;;; ; ;;; ;; ;;;;;;;. ;; ;;; ;;;;; ;;; ;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;, ;;;; ;;;;;;;;;, ; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;; ; ;;;;. ; ;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;; ;;;;; ;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;-;;; ;;; ;;;; ; ;;;;; ;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;. ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;, ; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;; ; ;; ;;;;, ;;;;;;;;; ;; ;;;;, ; ;;;;;;;, ;;;;;;;; ;; ;;;; ; ;;;;;. ;;;;;; ;;;;;; ;;; ;;;;;;;; ;;;;;. ;;;, ;;; ;;;;;;;;; ; ;;; ;;;;; ;;;;;, ;; ;;;;;;; ;;;;;;;, ; ;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ; ;;;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;.
;;;;; ;;;;; ;;;;;; ; ;;;; ; ;;;;;;;;, ; ;;;;; ;;; ;;;;;. ;; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;; ;;;; ; ; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;; ;;;. ;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;; ;;;;, ; ;;;;;;-;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;. ;;;;;; ;;; ;;;;;; ; ;;;;;;. ;; ;;;;;;, ;;;;;; ; ;;;;. ;; ;;;;;; ;;; ;;;;;;;, ;;; ; ;;;;;;;; ;;;;;;;, ; ;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;. ; ;;;;;;;, ;;; ;;;;;;, ;;; ;; ;;; ;;;;;;;;;. ;; ;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;. ;;;;;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;;;;; ;; ;;;; ;;-;; ;;; ;;;;;. ;;; ;;;;;;;;; ;; ;;; ;;;. ;;;;;;;;;;;;, ; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;. ;;;; ; ;;;; ;;;;;; ;; ;;;;, ;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;;;. ; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;.
 ; ;;;;; ;; ;;;;; ;;;;;;;;;;;;;, ;;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;, ;;;; ;;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;. ;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;: ”;;; ;; ;;;. ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;”. ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;; ;;;; ;; ;;;;;;;. ; ;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;; ; ;;;;; ; ;;; ;;;;;;.

;;;; ;;;;;;;;;;;, ;;;; ;;;;;;;;. ;;;;;;;, ; ;;;; ;;;;; ;; ;;;;, ;;;;; ;; ;;;; ;;;;. ;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;;;;;;;;; ;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;. ; ;;;;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;; ;;; ;;;; ;;;;, ;;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;. ;;;; ;;;; ;;;;;;;, ;; ;;; ;;;; ;;;;; ; ;;;;;. ;;;;;; ;;;; ;;;; ; ;;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;-;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;. ; ;;;;; ;; ;;;;. ;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;. ; ;;; ; ;;;;;; ;;;;. ; ;;;;;;;; ;;;; ;; ;;;; ; ;;;;;.
;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;, ;;;; ;;;;;;. ;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;;, ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;. ;;;;;;; ;; ;; ;;;;;.


;;;;; 55

— ;;, ;;;;; ;;;;;;;! ;;;;; ;;;;;;;, — ;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;-;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;.
;;; ;;;; ;;; ;; ;;;; ;;;;;;;;. ;;;;;;; ;;;;;;; ;;; ;; ;;;;;;;, ; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ; ;;;; ;;;;; ;;;;;. ;;;;;;;;;;;;;, ;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;. ; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;, ;; ;;;;;;, ; ;;;;;;;, ;;;;; ; ;;;, ;;; ; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;;;;;.

;;;;;;; ;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;; ;;;;;;; ;;;;; ;; ;;;;;. ; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;; ; ;;;;;;;; ;;; ;;; ;;;;;. ;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;; ;;; ;; ;;;;;. ;;;;;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;;;, ; ;;;;;; ;; ;;;; ;;;;;; ;;;;;. ;;;;;;;;;, ; ;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;? ;;; ;;;;;;;;;;. ; ;;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;. ;;; ;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;. ; ;;;;;; ; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;. ; ;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;. ;;;;;, ;;;;;; ;; ;;;, ;;; ;;;;; ;;;;;;;. ;;;;; ;;; ;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;.
;; ;;;;, ;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;; ;;; ;;; ;;;;;;;. ;;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;; ;;;, ;;;-;;; ;;;; ;;;;;;;; ;;; ; ;;;;, ;;, ;;;;;, ;; ;;;;;;;;;;;, ;;; ;;;;;. ;;;;;; ;;;;; ; ;;;. ;;; ;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;, ;;;;;;; ;;;, ;;;;;;;;;;;;; ; ;;;. ;;;;; ;; ;;;;;;;;. ; ;;;;;;;, ;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;;.
— ;; ;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;? — ; ;;;;; ;;;;;;, ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;; ;;;;;.
— ;;;;;? — ;;;;;;;;; ;;;.
— ;;; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;.
— ;;;! ; ;;;;;;;, ;;; ;;;;; ;;;;;;;, — ;;;;;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;; ; ;;;;;;. ;;;;;;; ;; ;;;; ;;;;;;;, ;;; ;;;;;. ;; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;; ;;;;;; ;;;;.
— ;;;;;;,— ;;;;;; ;, ;;;;; ;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;.
— ; ;;; ;;; ;;;;; ;;;;;;? — ;;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;; ; ;;;;;;;;.
— ;;;; ;;;;;;;;;;;.
;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ; ; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;; ; ;;;;;;. ;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;; ; ;;;; ;;;;;;;, ;;; ;;;; ;;;;;;; ;;; ;; ; ;;;;;;;;.
— ;; ;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;? — ; ;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;.
— ;;;, ;;;;, — ; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;.
— ;; ;;; ;;;;;;;? — ;;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;.
— ; ;;;; ;;;, — ;;;;;; ;.
— ;; ;;;;; ;;; ;;;;;;;? — ;;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;; ;; ;;;; ;; ;;;; ;;;;;.
— ; ;;;;;;; ; ;;;; ;;;;;;;;. ;;;;, ;;;;;; ;;;;, ;;;-;;.
;;;;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;; ;;;;;;. ;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;; ;; ;; ;;;; ;;;;;;;;;. ; ;;;; ;;; ;;;;;; ;;;;;;, ;;;;; ;;;;;;;;;, ;;; ;;;;; ;;;;;;;;;. ;;;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;; ;;;;;;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;;, ;;;;; ;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;, ; ;;;;;;;;;:
— ;;;;;;;;; ;;;;.
;;;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;; ; ;;;;, ;;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;;;;;;; ;;;;;, ; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;; ;;;. ;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;;, ; ;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;;, ;;; ; ;; ;;; ;;;;;;;;, ;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;, ;;; ;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;. ;;; ;;;; ;;;;;;;;;. ; ;;;;;;;;;;, ;;; ; ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;. ;; ;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;: ;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;, ;;;;;;;;;;;; ; ;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;.
;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;, ; ;;;;;;, ;;; ;; ;;;; ;;;;;;; ;;;;. ;; ;;; ;;; ;;; ;; ;;;; ;;;;; ;; ;;;;;. ; ;;;;, ; ;;; ;;; ;;;;;;;;. ;;;;;;;;;;; ; ;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ;; ;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;;:
— ;;, ;;; ;;;;;;. ;;; ;;;;; ;;;;; ;; ;;;;.
— ;;; ;;;. ; ;;;;;? — ;;;;;;;; ;. ;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;; ;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;.
— ;; ;;;;;;;;;; ;;; ;;; ;;;;. ; ;;;; ;;;; ;;;;;; ; ;;;;;;.
— ; ;;;;;?
— ;;;;; ;;;;;. ;; ;;;;;, ;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;; ;; ;;;;;;;; ;;;;-;;;;;;.
;;;;;; ;; ;;; ;;;; ;;;;;, ;;; ;;;;;;;:
— ;; ;; ;;;;;;. ;;; ;;;;;;.
— ;;; ;;;; ;;;;;;;;;;;, — ;;;;;;;;;;;, ; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;. ;;; ;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;? ;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;;;; ; ;;;;; ;;;;.
— ;;;;;;, — ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;. – ;;; ;;;;?
— ;;; ;; ;;;;;;;; ;;;;;;;.
;;;;;;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;, ;;;;; ;;; ;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;. ; ;;;; ;;; ;;;; ;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;. ;;; ;;; ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;.
— ;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;, — ;;;;;; ;;;;;;. – ;;;;;;;. ;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;, ;;; ;;;;;; ;;;;;;;. ; ;;;, ;;;;;;;;, ;; ;;;;.
;;;;;;;. ;;; ;;;;;;, ;;; ;;;;;;; ; ;;;. ;;;;;;, ;;; ; ;;;;;;;. ;;;;;;;;; ; ;;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;; ;;; ;;; ;;;;;.
— ;; ;;;; ;;;;;;;;;;;. ;;;; ;; ;;; ;; ;;;;;;;;, — ;;;;;; ;, ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;; ;;;;.
— ;;;;;; ; ;;; ;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;.
— ;;; ;; ;;;;;; ; ;;;;?
— ;;, ;;; ;; ;; ;;;;;;;;;.
— ;;;?! — ; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;. – ;;; ;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;?
— ;;;;;;; ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;.
; ;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;. ; ;;;;;;; ;;; ; ;;;; ; ;;;;;;;;, ;;; ;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;; ;; ;;;;, ;;; ;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;. ; ;;; ;;; ;;;;;;;. ;;;;;;;;;;; ;;;;;, ;;; ;;;;;; ;; ;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;. ;;; ;;;;;;; ;;;;;;, ; ;;; ;;; ;;;;;;;;;;, ;;; ;;; ;;;; ;; ;;;;. ; ;;;-;; ; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ; ;;;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;.
— ; ;; ;;; ; ;;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;, — ;;;;;;; ; ;; ;;;;. – ;;;;; ; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;. ;;;;;;;;;;, ;;; ;;;;;; ;;; ;;;;;;.
;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;;;; ;; ;;; ;;;;;; ;;;;;. ;;;;;;, ;;;;, ; ;; ;;;;;;;;; ;;;;.
— ;;; ;;;; ;;;; ;;;;;;? — ;;;;;;;;; ;;;;;;.
— ;;;;; ;;;;;;;;. ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;; ; ;;; ;;;;;;;;.
— ;; ;;;;; ;;;;! ;;;;; ;;… ;;, ;;; ;;;;;;?! ;;; ; ;;; ;;; ;;;;;;;? — ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;. ; ;;;;;, ;;; ;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;.
;;;;;;, ; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;. ;; ;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;. ;;; ; ;;;;. ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;; ; ;;;;; ; ;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;:
— ;;;;; ;;;;;;, ;;; ;; ;;;;; ;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;;;;;. ;;;;;;;;, ;;;-;; ;;;;;;;;;;;.
;;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;, ; ;;;;;; ;; ;;;;;:
— ;;;;; ;; ;;;;; ;; ;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;.
; ;;;;;;, ;;; ;;;;;; ;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;; ;;;.
— ;;; ;;;;;?
— ;;;; ;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;, — ;;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;; ;;-;;; ;;;; ;;;;. ; ;;;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;. ; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;.
; ;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;;.
— ; ;;;; ;;;;;, — ;;;;;;;;;; ;;;;;;.
— ;; ;; ;;;;.
— ;;;. ;;;; ; ;;;; ; ;;;;
— ; ;;;;;;;;;?
— ; ;; ;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;; ;; ;;;;;. ; ;;;; ;;;;;;; — ;;. ; ;;;;, — ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;. – ;;;;;, ;;;;;;;;;, ;; ;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;. ;;; ;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;;, ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;;;; ;;;; ; ;;;;;;. ;;;;;;;, ;;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;, ;; ; ;;;;; ;;;;;; ;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;. ;;;; ;;; ;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;, ;; ;;;;;;; ; ;;;; ; ;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;, ;;;;; ;;;;;;. ; ;;;;;;; ;;; ;;;;;;, ;;; ;;; ;;;;; ;;;;;;;;;. ;; ;;; ;;; ;;;;;. ;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;, ; ;;;; ;;;;;;. ;;;; ; ;;;;;; ;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;.
;;;;;;;;;;;;;; ;; ;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;. ; ;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;.


;;;;; 57

;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;; ;; ;;;;; ;;;;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;. ;; ; ;;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;;;, ;;; ;;; ;;;;;; ;;;;; ;;;; ;;;; ;;; ;;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;; ; ;;;; ;;;; ; ;;;;. ;;;;; ;;;; ;;;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;. ;;;; ;;; ;;;;;;;; ; ;;;; ;;;;;;;;;. ;;; ;;;;;;;;;, ;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;.
;;;;;;;;, ;;;;;, ; ;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;, ;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;-;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;;;;;. ;;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ; ;;;; ;;;;;;;, ;;; ;;;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;;. ; ;;;-;;;; ;;;;;;;;; ;. ;;;; — ; ; ;;; ;; ;;;;. ;; ;; ;; ; ;;;;;;;;;;;;. ; ;;;;;;; ;; ;;; ; ;;;;;;;;;, ;;; ;;;; ;;;; ;; ;;; ;;;; ;;;; ;;;;;;;, ;;;;; ;; ;;; ;; ;;;;;;? ;;; ;; ;;;;;; ;; ;;;; ;;;;;;;, ;;;; ;;;-;; ;;;;;;;, ; ;;;;;;, ; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;, ;;; ;;;;;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;, ; ;;;; ;;;;;;;; ;;;;.
;;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;; ; ;;;; ;;;; ;;;;;;;; ; ;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;. ;;;;, ;;;;;;;; ;; ;;;;;;, ;;;;;;;, ;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;, ; ;;;;;;;; ;; ;;;; ; ;;;;;;;. ;;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;; ; ;;; ;;;;;;. ;;;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;; ;; ;;;, ; ;;;;;;;;;; ; ;;;;, ;;;;;;;; ;; ;;;;;;. ;;; ;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;; ;;;;;;;.
;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;; ;; ;;;;, ; ;; ;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;, ; ; ;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;. ;;;;;;;, ; ;;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;; ;;;; ;; ;;;;. ;;; ;;;; ;;;;;;, ;;; ;;;;;;;. ;;;;; ;;;; ;; ;;;, ;;; ;;;;;;;; ;;;;; ;;; ; ;;;;;. ; ;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;, ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;, ; ;;;;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;;;. ;;; ;;; ;; ;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;, ;; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;; ;;; ;;;-;;;; ;;;;;;;;;;, ; ;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;; ;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;. ; ;; ;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;, ;; ;;;;;, ;;; ;;; ;;;;;;;;;;;. ;; ;;;;;-;; ;;;;;;;; ; ;;;;;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;. ; ;;;;, ;;; ; ;;;; ; ;;;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;; ;;;;;; ;;;; ;;;; ;;;-;; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;. ;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;, ; ;;;; ;;; ;;;;;;;;;;;. ;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;, ; ;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;, ; ;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;;; ;;;;; ;; ;;;; ;;;;;;;;;;;;, ; ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;; ;; ;;;;;;;. ;;; ;;;;;.
; ;;;;;;; ;; ;;;;;; ; ;; ;;;;;;, ;;;;;;;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;; ;; ;; ;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;. ;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;, ; ;;;;;;;;, ;;; ; ;;; ;;;-;; ;;;;. ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;, ;; ;;;;;;;;;;. ; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;;; ; ;;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;, ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;; ; ;;;;;;;;. ;;;;;;. ;;;;;;; ; ;;;;;, ;;; ;;; ;;; ;;;;; ;;;-;; ;;;;;; ; ;;;; ;; ;;;;;;. ; ;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;;;. ;;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;; ;; ;;;;;;;, ;;;; ;;;;;;;;. ;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;. ;;;;;-;;;;; ;; ;;;;;; ;;;; ;;;;;;; ; ;;;;. ;;;;;;; ;;;;; ;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ;;; ; ;;;;;;, ;;;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;. ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;, ; ; ;;;;; ;;; ;;;;;;;;, ;; ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;; ;;;;;; ; ;;;;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;. ; ;;;;;;; ;; ;;;; ;;;;. ; ;; ;;; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;.
;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;;;, ;;;;;; ;;; ;;;; ;;;;; ; ; ;; ;;; ; ;;; ;;;;;;;;;;. ; ;;;;;;; ; ;;;; ;; ;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;; ;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;; ; ;;;;; ; ; ;;;;; ;;;;;. ;;;; ;;;; ;;;;;;; ; ;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;. ;;;-;; ;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;; ;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;;; ;; ;;;;. ;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;; ; ;;; ;;;;;;;. ;;; ;;;;;; ;; ;;;;. ;;;;; ;;;;;; ;;;;, ;; ;;;;; ;;;;;;;;, ; ;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;, ;;;;;;; ;;;;; ;; ;;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;, ; ;;;;;;;, ;;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;. ;;;;;;; ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;; ;;;;-;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;. ;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;, ;; ;;;;;;; ;;;;;; ;;;; ;;;;;, ;;;;;; ;;; ;; ;;;;;;;;, ;; ;;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;;.
;;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;, ; ;;;;; ;;; ;;;; «;;;;». ;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;;;;;; ; ;;;;;; ;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;;;;, ;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;;;;. ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;, ;;; ;;;;;, ; ;;;;; ;; ;;;;;;;;. ;;;;;;;; ;;; ; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;. ;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;; ;; ;;;;; ;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;;;;;;;, ;;;; ;;;;;;, ; ;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;;. ;;;;; ;;;; ;;;;;;;. ; ;;;;;;;;;;;, ;;;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;. ;;;;;;; ;;;; ;;;;;. ;;;; ;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;;; ;;;; ;;;;;; ;;;;, ;; ;;;;;;;; ; ;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;. ;;;; ;;;; ; ;;;;;;;, ;;;;;;;; ; ;;;;;;; ; ;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;, ; ; ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;, ; ;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;;;; ; ;;;;;;; ; ;;;;;;;;.
; ;;;;;; ;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;;, ;;;; ;;;;, ;;; ;;;;;; ;; ;;;;;. ;;;;; ;;;; ;;;;;;;; ;;;-;; ;;;;;;;. ;; ;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;; ; ;;;;;. ;;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;. ;;;; ;;;;, ;; ;;;;;;;;, ;;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;; ;;;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;, ;;;; ;; ;;;;;;, ;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;; ;;; ;;;;;, ;;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;. ;;; ;;;; ;;;;; ; ;;;;;;;, ;; ;;;;;;;;, ; ; ;;;;;;; ; ;;;. ;;;; ;;;; ;;;;;;, ;;;;; ;;;;; ;;;;;, ;; ;; ;;;;;; ; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;, ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;. ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;, ;;;;;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;;;;; ;;;;. ; ;;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;;; ; ;;;;; ;;;; ;; ;;;;;;; ;;;;;;. ; ;;; ;; ;;;; ;;;;;;, ;; ;;;; ;; ;;;; ;;;;;;;;;;; ; ;;;;;, ;;; ;;;;;;;;. ;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;. ;;;;; ;;;; ;;;;;;; ;;;; ; ;;;;;;;, ; ; ;;;;;; ; ;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;; ;;;;, ;;;;; ;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;, ; ;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;, ;;;;; ; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;.


;;;;; 65

«;;;;;; ;;;; ;;;;;;;», — ;;;;;;;;;;; ;;;, ;;;;; ;; ;;;;, ;;;;; ; ;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;, ;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;;; ;;;;;, ;;;;;, ;;;;;;, ;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;: ;;;;;, ; ;;;;;. ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;, ; ;;;;;; ;;;;;, ;;; ;;;;;; ;;;; ;; ;;;;; ;;;;;. ; ;;;;;;; ; ;;;, ;; ;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;;;. ; ;;;;; ;;;;; ;;; ;; ;;;;;;, «;;;;; ;;; ;;;;!» — ;;;;;;; ;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;;. ;;;; ;;; — ;;;; ;;;;;;;;, ;;;;; ; ;;;;; ;; ;;;;;. «;;;!» — ;;; ;;;;;; ;;;; ;; ;;;;;, ;;;;;;; ;;; ;;;;;;. «;;;;;;;!» — ;;;;;;;; ;;;, ; ; ;;;.

;;;;;; ;;;; ;;;;;;;; ;;;; ;; ;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;;;;;. ;;;;;;; ;; ;;;;;; ;;;;; ;;; ;; ;;;;; ;;; ;;;;;;;, ;;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;, ; ;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;; ; ;;; ;;;;;; ;;;;. ;;;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;; ;; ;;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;.


;;;;; 69

; ;;;; ;;;;; ;;;; ;; ;;;;;;;; ;;;, ; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;; ;;;;;;. ; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;, ;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;;;; ;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;, ; ;; ;;;;; ; ;;;;;;;; ;;;;;. ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;, ;;; ;;; ;;;;;;;;. ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;; ;; ;;;;;;, ;;;; ;;;;;;;;;;. ;; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;. ;;;;;;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;; ;; ;;;; ;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;;; ;; ;;;; ; ;;;;;;;;;;, ;;;;; ;;;;;;; ;;;;. ; ;;;;;;;; ;; ;;; ;;;;; ;;; ;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;; ;;; ;;;;;;; ;;;; ; ;;;;.
— ;;;;;; ;;;;;;?
;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;-;;;;;; ; ;;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;;. ;;; ;;;;;; ; ;;;; ;;; ;;;;;;, ; ;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;. ; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;; ;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;;;;; ;;;;, ;;;;; ;; ;;;;. ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;; ; ;;;;;;;;. ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;;:
— ;;; ;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;.
;; ;;; ;;;; ;;;;;; ;;;;;;;; ; ;;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;; ; ;;;;;.
— ;;;; ;;;;;;;;, — ; ;;;;; ;;; ;;;;.
— ;;;;?
; ;;;;;;, ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;.
— ;;;;;;;, ;;;;, — ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ; ;;;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;; ;;;;;;. – ;; ;;;;-;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;? ; ;;;;;;;. ;;;;;;;;;.
;;; ;;; ;;;;;;;; ; ;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;.
;;; ;;;;;;; ;; ;;;;; ; ;; ;;;; ;;;;;;;. ; ;;;;;; ;;;; ;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;; ;;;;;; ; ;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;, ;;;; ;; ;. ; ;;;;;;; ;;; «;;;;;;;;;». ;;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;; ;;-;; ;;; ;;;;;, ; ; ;;;;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;.
— ; ;;; ;;;; ;;;;;;;;? — ;;;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;;. – ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;.
— ; ;; ;;;;, — ;;;;;;; ;. ;; ;;;; ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;;;.
;;;;;; ;;;;;;;;. ; ;; ;;;;;, ;;;; ;;; ;;;;;;;;, ; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;;;.
— ;;;;; ;; ;;; ;; ;;;;;;, — ;;;;;;;; ;;. – ;;;; ;; ;;;;; ;;;;;;?
— ;;;;;;;;; ;;;;;;;, — ;;;;;; ;. ;;;;;;; ;;;;;;;. – ;; ;;; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;?
— ;;; ;;;;;; ;;;;;. ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;. ;;;;; ; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;. ;;;;;;; ;;; ;;;;;;;.
— ;;;;; ;;;;;;;?
— ;;;;;; ;;;. ; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;. ;; ;;;;, ;;;; ; ;;;;;;;.
— ;; ; ;; … ;;; ;;;;;;;;;;;;;, — ; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;.
— ;;; ;;;; ;;;;;, — ;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;; ;; ;;;;;; ;; ;;;; ;;;;;;.
;; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;: «;;;;;;;;, ;; ;;;;;. ;;;;;;;;, ;; ;;;;;;;». ;;; ;;;;; ;;;;;; ;;;; ;; ;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;; ;; ;;;;;;;. ; ;;; ;;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;;, ;;;;; ;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;. ; ;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;, ;;; ;;; ;; ;; ;;;;;;, ;;; ;;;;;;;; ; ;;;;;;;;. ;;; ;;;;; ;;;;;;;; ; ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;, ;; ; ;;; ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;; ;;;;;;; ;;;;. ; ;;;;; ; ;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;, ;;;;;;; ;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;; ;;;;. ; ;;;;;; ;;;; ; ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ;;;;.
;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;. ;;;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;; ; ;;;;;;;;. ;; ;;;;; ;;; ;;;;; ;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;. ;; ;;;;;;;; ;;;; ;, ;;;;; ;;;;;;;; ;;;, ;;;;;;;;;:
— ;;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;.
; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;;.
— ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;, — ;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;. – ;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;. ;;;;;, ;;;;; ; ;;;; ;;;;;;;; ;;;;;, ;;;;; ;;; ;;;;, ; ; ;;;; ;;;.
; ;;;;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;;;;;.
— ;;, ;;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;! — ;;;;; ;;;;;; ;;;;;; ;;; ; ;;;;. – ;;;;; ;;;;;;;;;. ; ;;;; ;;;;;; – ;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;, ;;; ; ;;;;; ;; ;;;;;;;;;. ;;;;-;; ;;; ;; ;;;? ;; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;.
;;;;;;;;;; ; ;;;; ;;;;;;, ; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;. ; ;; ;;;;; ;;;;;, ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;, ;;; ;;;; ;;;;;; ; ;;;;. ;;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;; ;; ;;;;;, ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;; ;;; ;;;;;;;;;. ; ;;;;;;; ;;;; ;;;;;;, ;;;;;; ;;;;; ;;;;;;. ;; ;; ;; ;;;;. ;;;;;; ; ;;;;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;. ; ;;;;;; ; ;;;;;; ; ;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;; ;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;; ; ;;; ;;;;;. ;;;;;; ;;;; ;;;;;; ;;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;;;;;. ; ;;;;;;;; ;;;, ; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;. ;;;; ;;;;;; ;;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;;; ;; ;;;, ;;;;; ;;;;;; ;;;;;; ; ;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;. ;;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;; ;;;;;, ;;; ;;;;;;:
— ; ;;;; ;;; ;;;;;;.
;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;, ; ;;;; ;;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;;;;;.
— ;; ;;; ;;;;;;;, ;; ;;; ;;; ; ;;;;; ;;;;;;! — ;;;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;; ;;;; ;;;;;;;;;;;. ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;, ; ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;. ;;;;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;.
— ;;;;;, ;;;;;! ; ;;;;;;;;;;;;;;;, — ;;;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;. – ;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;.
;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;; ;; ;;;;. ;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;; ;;;; ;; ;;;;, ;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;. ;;;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;;, ;;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;;. ; ;;;;;;; ;; ;;;; ;;;;; ; ;;;, ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;.
;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;;;;;;;; ;;; ;;;;;; ;;;; ;; ;;;-;; ;;;;;;. ; ;;;;;;;;, ;; ;;;;;;;;; ;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;; ; ;;;;;; ;; ;;;;;:
— ;;-;; ;;;;;; ;; ;;;; ;; ;;;;.
; ;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;, ;;;;; ;;; ;;;;;. ;; ;;;; ;;;; ; ;;;, ; ; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ; ;;;;;;. ;; ;;;-;;;; ;;;;;;: ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;; ;; ;;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;. ; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;;;, ;; ;; ;;;;;;;;;;;;;. ; ;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;; ;;;;; ;;;; ; ;;;;;;;;;. ; ;;;;, ;;; ;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;, ; ;;;;;;;;;; ;;;;;, ; ;;;; ;; ;;;. ; ;;;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;; ;; ;;;;. ;;; ; ;;;;; ;;;;;? ; ;;;; ;; ;;;;;;;; ;;;;;;, ;;;; ;;;;;;. ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ; ;;;;;;, ; ; ;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;. ;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;. ;;;;;;;; ;;;; ;;; ;;;;;;;, ;; ;;;; ;;;;;;;;;;;. ;;;;;;;;; ;;;;, ; ;;;;;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;.
;;;;;;;; ;; ;;;;; ;;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;;, ; ;;;;;;;;; ;;;;;. ;;;; ;;;;;, ;;;;;;; ; ;;;;;;;. ;; ;;;;;; ;; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;: ”;;;;;;;; ;;-;;;;;;! ;;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;”. ;; ;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;; ; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;, ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;. ;;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;, ; ;;;;;;; ;;;;; ;;;;; ;; ;;;; ;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;, ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;, ;;;;;; ;;;;, ;;;;; ; ;;;;;;. ;;; ;;;;;;;;;;;;;;;: ; ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;, ; ;;;;;; ;; ;;;;;.
; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;. ;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;; ; ;;;-;;, ;;;;, ;;;;; ; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;;;;; ;;;;;;. ;;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;, ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;;;, ; ;;;; ;;;;;;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;. ; ;;;; ;;; ;;;;;;; ;. ”;;; ;;; ;;;;;; ; ;;;; ;;;;;;;;;; ;;;?” — ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;. ;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;. ;;;;;;;;;-;;;;;;;;, ;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;. ; ;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;; ;;;; ;;;;;;, ;; ; ;;;;;;;;, ;;;;;;;;;;; ; ;;;;, ;;;;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;; ;; ;;;;;.

; ;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;; ;; ;;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;;;, ;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;; ; ;;; ;; ;;;;;;;;;;;. ;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;. ;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;; ;; ;;;;;;. ; ;; ;;;; ;; ;;;;;;;;. ;;;;;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;;;, ;;; ;;;;, ;; ;;;; ;;;;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;. ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;;;, ; ; ;;;; ;;;;; ;;;;;;;.
;;;;;;; ;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;; ; ;;;;; ;;;;;;. ;;;;;;;, ;;;;;;; ;; ;;;;; ;; ;;;;;;, ;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;, ; ;;;; ;;;;;;;;;;;; ; ;;;;. ;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;. ;;;, ;; ;;;;;;; ;;; ;;;;;; ; ;;;;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;; ;;;;;; ; ;;; ;;;;;. ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;; ; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;:
— ;;;;;; ;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;. ;;;;;;; ;;;;;.
;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;, ; ;;;;;;. ; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;;, ;; ;; ;;;;;;;;; ;; ;;;; ; ;;;;; ;;; ;;;;.
— ;;; ;;; ; ;;;;; ;;;;;;;? — ;;;;;;; ;.
— ;;;;;;; ;;;;;;;;;;. ;;;;;;;; ;; ;;;;; ; ;;;;;;; ;; ;;;;;.
— ;;;; ;;; ;;;;;?
— ;;;;;;;.
— ;;;;;; ;; ;;;;;;;;;?
— ;;;;;; ;;; ; ;;; ;;;;;; ;;;;;. ; ;;; ;;;;;;;;;, ;;; ; ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;, ; ;;; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;; ; ;;; ;; ;;;;;. ;;;;;; ; ;;;;;;; ;;;;;?
; ;; ;;;;;;;. ;;;;; ;;;;;;;;; ; ;;; ;;;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;.


;;;;;;; ; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;;