А тим часом, невидиме життя поза

Шеврон
Кумбразол и Арифмид.
№12. А тим часом, невидиме життя поза

А тим часом, невидиме життя поза межами Землі: не видиме для людини, не існуюче для науки.
Структурні, не знані для довідників різні види Джинів, вельми обширні категорії живих Парів – як то Пануючі, Фундаментні, Приструктурні і тп., Звукові Форми, різних порід Бліки – іншоструктурна форма життя, істоти з умовно- агресивною тактикою поведінки, по земним міркам – поєднання дуже розлюченої оси, коршуна і ската, за умови –якщо Цей вид поєднання був би по своїй природі як блукаюча блискавка, зовсім не стереотипно-кульова.

Більшість населення планет з такими екзоформами – не знають спокою від Бліків майже весь свій орбітальний рік. Комусь щастить більше, комусь менше: бліки не подають ознак активної приземленої діяльності лише в умовах орбітальної зими або поєднання: темрява-морозні екстремуми. На Земну мову – це щось в -89 і нижче в темряві глибокої темної ночі.
Кожна Інакша для нас Істота знає ціну свого існування і воліє підтримувати його з користю, навіть Бліки – які теж коряться своїх правилам задля виживання.

Не всі планети, планетоїди служать місцем для проживання, перебування. Звісно, в різних випадках деякі можуть використовуватися, існувати для поселення там, а от деякі – використовуються чисто для зв’язку, як база для спілкування, комунікатор для всіх і кожного.
Таких планет в міру достатньо, але все ж мало. Адже не всі вони універсальні, для кожної потрібно свої раціональні підходи в застосуванні.
От Юпітер. Це справжній Конгрес! Нам дуже поталанило, але через людську 3,5-Де-шність світосприйняття – ми ніяк не можемо сприйняти навіть самий мінімум умінь та навичок, щоби долучитися до цих обмінів інформації.

2024-03-14

это был рассказ из серии Абсурдных Рассказов "Кумбразол и Арифмид"
ссылка на все серии в стадии "черновик":
https://yapishu.net/book/396350

или Част.1: http://proza.ru/2024/02/15/1077
Част.11:    http://proza.ru/2024/03/22/1773