Коли та як? How and when?

Марина Чиянова
Коли айтішники почуваються в безпеці? А коли вони найбільш успішні?

Ультракороткий статистичний погляд!

1. Коли Місяць, Меркурій, інші планети й подекуди навіть астероїди проходять знаки стихії Повітря.

2. У магічні години Меркурія, Венери, неушкодженого Сатурна відповідно.

3. Продуктивне написання коду - Меркурій прямий та Місяць, який зростає.

4. Особливі дні року - для особливих пропозицій. Бонуси для фрілансерів часто збігаються з періодами підтверджених овертаймів, а ті, в свою чергу, легко підтвердити, коли в більшості представників колективу є спільні цінності (тобто понад 60% працівників активно живуть, реалізуючи свою космограму) а точніше, зростають не тільки на посадах у компанії, а ще й морально-еволюційно.

5. Перспектива зміни платформи - зазвичай у роки, коли Уран (сигніфікатор технологій) потрапляє до 1, 4, 7, 10 домів натальної карти.
Дуже нечасто переїзди зі зміною громадянства випадають на нерівні роки, або на роки, коли затемнень більше, ніж 5. Деякі фахівці підвищують кваліфікацію та проходять додаткові тести в періоди руху Меркурія знаками Повітря (Близнюки, Терези, Водолій).

6. Конфлікти та непорозуміння з замовниками - акцентований 7 дім натальної карти, транзит будь-яких негативних планет (або сильних, але слабко опрацьованих) 7 домом, із опозиціями або квадратурами. Як не дивно, про факти звернення до юристів або інші способи врегулювання неетичної або неконкурентної корпоративної поведінки для айтішників з Європи можуть свідчити планета Хірон (сигніфікатор домовленостей, перемовин, "красномовець-2" після Меркурія), особливо якщо Хірон потрапляє до мідпойнту (середньої точки) між значущими планетами (Юпітером, Меркурієм, Марсом).

7. Нові правила та інструкції - акцентований Сатурн.

8. Безліч вихідних листів та документів - акцентований 3 дім у наталі працівника або малої групи +  подібні (тобто резонансні) конфігурації в натальній карті керівника. У випадку якщо дата народження засновника чи засновниці фірми невідома, тоді можна займатися скануванням в інший спосіб (включно з Енеаграмою та Дизайном Людини).

9. Людина, яка несхожа на свій сонячний знак - скоріше за все, або природний лідер-пасіонарій, або яскрава особистість, яка тяжіє до гармонії й тому постійно практикує. Є люди, що навколо яких час уповільняється й чия присутність є джерелом інсайтів для інших. Це і є духовні лідери в миру (їх набагато більше в дійсності, ніж сторінок у пресі)

10. Якщо раптом хтось із вас є освітянами й ви шукаєте нові методи викладання для учнів та дистанційних підопічних. Незалежно від віку краще формулюють свої освітні потреби ті люди, в чиїх натальних картах є ознаки належності до систем доміфікації "Коха" (індивідуалісти, складні, подекуди холеричні, але мають сильну волю й чітку ієрархію цінностей), "Кампануса" - люди з ідеєю фікс, "гіки"(люди з рідкісними інтересами та вподобаннями, які собою міряють межі можливого й неможливого).

11. Пошук прихованих талантів. Ви бачили колись людей, які неповторно й чарівно спілкуються за межами класу, але невиразні на заняттях?
Це знак того, можна пошукати той період, коли таланти цієї особи розкриються. Інколи це буває навіть після сорока років. Задача ж освітянина або колективу полягає в тому, аби помітити потенційність та надати ресурси тій людині, яка переживатиме період скрути й неоднозначності. Для цього потрібна емпатія.

12. Селебріті з імпульсивним характером - найчастіше вони є активними завдяки комбінаціям зі стихією Вогню, а якщо автор фільму або програми є доволі містичним, емпатичним та ексцентричним - це прояви стихії Води. У таких людей цупка пам'ять на деталі.

13. Планування досягнень - це перший крок до досягнень. Для їхнього помноження потрібне оточення, яке дає творчому індивідові якісний зворотній зв'язок. Найближчі люди мають бути саме такими, які приймають зміни в нас, і це дійсно дуже складно.

#business_philosophy #tagged_mind_purity #it_international

#hubsandcoworkings #talentacquisition