Про свободу волi та самореалiзацiю

Юджин Папуша
В кожного з нас відведений свій термін життя, який в змозі пересунути тільки Вищі Сили і, якщо людина не валяє дурня - вона відмотає свій строк тут, на Землі.... А якщо валяє дурня і спеціально сама себе знищує - то і ТЕ НАПИСАНО в гороскопі!

Щодо людей - давно написав Льюіс Керол, математик: "Вибір є, а свободи вибору немає, - думала Аліса, стоячи перед входом у кролячу нору. Вона знала, що, незважаючи на все різноманіття варіантів вибору, зараз по-любому зробить крок у невідоме, тому, що привела себе сюди своїми попередніми кроками.
Ми робимо вибір задовго до того, як підходимо до перехрестя, - розмірковувала вона, - і, підходячи до точки вибору, можемо вибрати лише те, що зумовлено нашими попередніми виборами. І саме тому вибору немає".

Тобто, свободи волі не існує, бо людина приймає рішення на основі свого гороскопу, втручання в котре обмежено навіть Вищим Силам.... Тобто є детермінація ПРОГРАМИ  життя! Але, рамки гороскопу такі великі, що ніхто в світі не реалізував його на 100% і саме тут людина бачить свою "свободу волі". Свобода волі існує тільки на духовному рівню...

Принцип волі продовжує принцип влади, перший треба розуміти у двох сенсах: влади над світом та над собою, які тісно пов'язані.

Можна виділити 4 рівні влади:

1-й: людина - раб своїх бажань і рівень влади над собою мізерно малий. На цьому рівні внутрішнє життя людини для нього невидиме, а зовнішня картина світу – ілюзорна. Такі люди не беруть участі через ненадійність у кармічних програмах.

2-й: людина отримує незначну владу над собою спочатку за рахунок примітивного придушення найбільш одіозних, з його точки зору, програм підсвідомості. Характерною особливістю самосвідомості є, з одного боку, відокремлення егоїстичних програм від програми досягнення певної зовнішньої сили, на яку спрямована воля людини, з другого боку – абсолютне і некритичне прийняття цієї зовнішньої мети, як імперативно вираженої Долі (Року). На цьому рівні людині можуть доручити окрему кармічну програму та дати область для її здійснення, але її свідомої згоди на це Егрегор не питає, імплантуючи натомість у глибини підсвідомості відповідну мету.

3-й: людина починає розбиратися у природі влади, до нього починає доходити, що його психіка пов'язана й усвідомлювані вищі мети не його власність, а згенеровані з участю Егрегора у межах еволюційної програми розвитку. На цьому етапі отримує натяк на реалізаційну владу і певною мірою формує свої ідеали та вищі цілі. Одночасно приходить відчуття зв'язку між внутрішнім та зовнішнім світом та ключі до методів впливу на зовнішній світ шляхом внутрішньої роботи, що принципово змінює характер влади людини над світом: поступово формується знання про магічну силу думки.

4-й: людина отримує доступ до глибин підсвідомості і починає розбиратися в хитросплетіннях кармічних програм навколо нього. На цьому етапі бачення їх структур дозволяє йому незначними енергетичними впливами робити дуже великі зміни у зовнішньому та тонкому світі (за власною ініціативою втручаючись у чужу карму, впливати на будь-які Егрегори, змінювати тонкі структури тощо). Щоправда, і отримує він відповідно у разі помилок.

Але!

На такому рівні живуть тільки святі планетарного масштабу...

То, як бути людині, котра задається питанням сенсу буття?

Це екзистенційне питання.

Cенс буття – в еволюції, як особистої, так і людства. Але, якщо індивідуальна еволюція можлива по так званому «Прямому Шляху» (Каналу Христа), то людство еволюціонує - по спіралі і всі зміні настають тоді, коли більша частина людства готова до них. Інакше – це ре-волюція, шлях зворотній еволюції, коли результат не лізе ні в які ворота!

Тому, в кожному гороскопі поставлені особисті еволюційні задачі…

До того людина приходить у цей світ, як з особистими напрацюваннями, так - і з Родовими, які треба, або відробляти, або – примножувати…

Про це гарно сказав Паоло Коельо:
«Все записано. Але якщо Господь дозволяє людині щось змінити в його Долі, він приводить його до астролога».

Безумовно, річ йде про астропсихолога тому, що саму подію, як сказано вище, відмінити неможливо бо вона детермінована попередніми виборами. Можливо тільки змінити якість події, а це вже шлях для кращої реалізації потенціалу карти, який часто-густо так і лишається мертвою вагою нереалізації про що сказано, як про заритий талант в Біблії.

Тут вам дасть інформацію астропсихолог, щоби не жити методом «тика» і не набивати гулі на лобі в темряві незнання, підказавши шлях кращої самореалізації.

 Але ви повинні розуміти, що після отримання інформації все не зміниться помахом чарівної палички – махати вам прийдеться все життя, але, зміна курсу приведе вас зовсім в іншу Точку Буття, де захований скарб ваших еволюційних здобутків!