5. У чому сила, брате? Психiчна хiрургiя

Юджин Папуша
Багато хто з нас чули про цілителів. Англійський вчений Лайалл Уотсон кілька разів відвідував Філіппінські острови в 1970-х роках, щоб описати в своїй книзі дивовижне явище: психічну хірургію.
За 8 місяців, проведених на островах, він мав можливість спостерігати за більш ніж 1000 операціями. Цей незвичайний вид операції в основному проводили 22 цілителя.
Так, під час однієї з операцій, на якій був присутній письменник, місцевий цілитель прооперував жінку, яка поскаржилася на болі в животі. Цілком одягненій пацієнтці було запропоновано лягти на дерев'яний стіл. Потім помічник «хірурга» оголив частину живота, а спідницю жінки накрив покривалом (щоб не забруднити).
Сам цілитель був одягнений в бавовняний одяг: сорочку з короткими рукавами і штани.
Перед операцією цілитель протирав шкіру жінки ватним тампоном, змочуючи її водопровідною водою. Потім без особливих церемоній проникав в порожнину руками і животами.  Уотсон на власні очі побачив, що цілитель не робив ніяких надрізів на шкірі. Крім того, пацієнт перебував у свідомості і зовсім не відчував болю.
Через деякий час в руках цілителя з'явилося щось червоне, виявилося, що це невелика пухлина.
Після цього асистент стер кілька слідів крові з тіла жінки і все - операція завершена!
Письменник був здивований, що після операції на тілі пацієнта не залишилося ніяких слідів, крім невеликого почервоніння. Жінці дозволили вставати і продовжувати виконувати свої щоденні обов'язки, такі як робота в полях.
На Філіппіни приїжджають люди, які чули про унікальні методики лікування з усього світу. Є дані, що філіппінські хірурги рятували життя деяким пацієнтам.

Хірург-цілитель

У 1950 році бразилець на ім'я Аріго стверджував, що був одержимий духом доктора Фріца, німецького хірурга, який загинув у Першій світовій війні. Аріго розповів, що одного разу вночі до нього прийшов лікар і сказав, що він, Фріц, буде лікувати людей руками Аріго. Незабаром Аріго став досить часто занурюватися в транс і робити різні операції в такому стані за допомогою звичайних ножів і ножиць.
Очевидці розповідали, що в стані трансу Аріго виглядав зачарованим і говорив з помітним німецьким акцентом. Згодом він не міг згадати, як робив ту чи іншу операцію. Тим часом він оперував хворих кухонним ножем, занурював руки в їх нутрощі і видаляв хворі органи або пухлини, після чого закривав розрізи, з'єднуючи їх краю і злегка натискаючи на них. При цьому пацієнти, здавалося, зовсім не відчували болю.
Лікарі, які спостерігали за операціями Аріго та інших цілителів, були приголомшені. Деякі вважали, що дії знахарів були добре виконаними цирковими трюками. Однак факт залишається фактом: багато пацієнтів, завдяки знахарям, повністю зцілилися від невиліковних недуг. Більшість цілителів стверджують, що своїми діями керуються духами давно померлих лікарів, які прагнуть допомогти людям. Здається, що завдяки надприродним здібностям знахарі порушують звичні закони природи і тому їх пацієнти не відчувають болю і дуже легко одужують.

Як працює психічна хірургія?

Людське тіло - це не просто фізична оболонка.  Вона є головним інструментом нашої душі, вона виконує функції руху і відтворення. Вона є вмістилищем і з'єднує його тонкими тілами, свідомістю, душею і духом. Вона повністю формується і дозріває до першого року життя. Людське тіло являє собою сукупність тонких тіл:
1. Ефірне тіло, яке оточує живу істоту. Воно має форму кулі, що оточує тіло людини багатошаровим і складним «скафандром». Воно зберігає всередині людини власну енергію, зберігає інформацію про організм і про те, що відбувається навколо нього.
2. Астральне тіло або емоційне тіло. Це провідник почуттів. Все, що ми відчуваємо, чуємо, переживаємо, фіксується в ньому. Неприємні відчуття закріплюються в ньому як згустки енергії, які часто призводять до захворювань. Повністю формується у людини до 7 років.
3. Психічне тіло (конкретний розум). Він має форму сріблястого кулі, розташованої всередині черепа людини. Активно структуруватися воно починає в семирічному віці і повністю формується до 12-14 років.
4. Причинне тіло (причинне, кармічне або абстрактний розум) - це енергетична оболонка, яка несе в собі весь кармічний досвід втілення Душі, що виявляється у вигляді характеру, а також в умовах життя людини. Ця оболонка постійно пов'язана з душею і виступає в ролі «плану», за яким будується нове тіло. Це джерело Душі, скарбниця, в якій зібраний весь досвід нашого життя на Землі, обитель нашої свідомості, носій нашої волі. Вона передає інформацію наступним втіленням. Усвідомлюючи енергетичні записи, які сформувалися на ній в минулих життях, воно відповідає за місце втілення, за прояв вроджених талантів або хвороб, за втілення в певній сім'ї, з членами якої Душа мала зв'язки в минулих життях і т. д.
5. Будхічне (Душа, Божественна любов) тіло. Він має форму золотої кулі світла і розташовується навколо голови людини (ореол святих). Людська свідомість є частиною свідомості Всевишнього. Тому будхічне тіло надовго зумовлює хід подій або долі людей, змушуючи їх розвиватися відповідно до сформованої системою цінностей. Вона дає людині здатність до осяяння, здатність проникати в суть речей не міркуваннями або логічним мисленням, а миттєвим осяянням і зв'язком з об'єктом. Будхічне тіло є посередником для передачі інформації з вищих божественних світів. Коли душа ще не самосвідома (не розвинена), то людина взагалі не може контактувати зі своїм шостим тілом. У цьому випадку вона знаходиться в зародковому стані людей і чекає свого розвитку, яке відбувається в міру їх духовного зростання. Люди, які прагнуть до духовного розвитку і осягнення вищих реальностей, свідомо активізують своє будхічне тіло. Вони набувають здатність вступати в телепатичний зв'язок з іншими людьми і Вищими силами.
6. Душа людини (катеральне, атмічне тіло). У цьому тілі перебуває наш дух, який нерозривно пов'язаний з душею і виступає в якості її основи. Вона з'єднує нас зі вселенським Духом Всевишнього. Завдяки йому людина відчуває себе єдиним цілим з усім Всесвітом. Його серце наповнене любов'ю до всього, сплетене в єдиний, всеохоплюючий, живий організм Творця.
7. Саттвічне тіло. Воно утворена духовним світлом всіх тіл духу-душі, знаходиться поза часом і простором

Тільки розглядаючи людське тіло в сукупності, можна зрозуміти, що таке хілінґ.
Першопричина захворювання фізичного тіла знаходиться в тонкому тілі. Як відомо, всі хвороби викликані нервами і поганими думками. І навіть ті хвороби, які від задоволення беруть свій початок з інформаційної оболонки організму. По-перше, психічно-емоційна оболонка засмічується далекими від досконалості думками і емоціями. Ці низькі частоти накопичилися в тонкому тілі саме в тих місцях, де виникає електромагнітне випромінювання – на фізичному плані електромагнітним випромінювачам відповідають внутрішні органи..
Після того, як в інформаційній оболонці тіла в області електромагнітного випромінювання накопичилися досить низькі частоти, у фізичному тілі (у відповідному органі) починає формуватися біологічна «структура». Це ще не хвороба. Це просто тканина. Маленький шматочок нешкідливої, з точки зору сучасної медицини, тканини, яка прагне взяти участь в житті цього органу. Згодом «структура» починає обростати капілярами, що з'єднують її з органом, і навіть вирощує нерв.
Хілери називають ці "структури" roots, що перекладається як "коріння". Коріння є коренем хвороби і фізичним джерелом утворення всіх чужорідних утворень в організмі людини. Якщо подивитися на коріння в мікроскоп, то нічого цікавого в біомолекулярному сенсі вони представляти не будуть: фізично коріння - це всього лише колонія зруйнованих еритроцитів. Але в залежності від своєї інформаційної «прошивки», утвореної вашими думками і почуттями і яка знаходиться в тонкому тілі, коріння дають початок різним варіаціям новоутворень: від каменів до метастазів.
Операція будь-якого новоутворення в класичній, «госпітальній» хірургії завжди пов'язана з резекцією або видаленням ураженого органу. Тому що, як відомо, якщо просто видалити пухлину або каменів з організму, то через деякий час вони знову з'являться. Причина криється саме в існуванні roots. Поки коріння знаходяться в організмі, вони породжують хвороби. При видаленні органу хірурги зазвичай видаляють коріння разом з ним і, якщо це вдається, хвороба більше не виникає.
Під час сеансу психічної хірургії цілителі видаляють з організму людини саме коріння, інформаційно-фізичні джерела захворювання. Породжені ними новоутворення з часом розсмоктуються самі, не маючи більше причини, що їх живить.
Хілери часто не видаляють із тіла самі новоутворення! Це безглуздо насправді, якщо причина не видалена. У деяких поодиноких випадках, крім roots, хілери видаляють каміння, спайки, холестеринові бляшки.
Вважається, що цілителі проникають в організм людини фізично, невідомим чином розсовуючи м'язи і кістки, але це не так. Під час сеансу цілитель використовує енергетичний «скальпель», який входить в лікоть і виходить з кінчиків пальців. Цілитель натискає пальцями навколо хворої ділянки тіла і буквально через секунди кров починає сочитися і коріння виходять на поверхню. Тобто цілитель «просочує» їх через м'язи і шкіру на поверхню. Цілитель такого рівня, як майстер Гутьєррас, може вивести на поверхню частина хворого органу, щоб краще бачити коріння і буквально «відірвати» їх від органу.
Під час операцій цілитель використовує воду для того, щоб негативна інформація, закладена в roots, не фонувала: вода використовується для нейтралізації інформаційного поля. Інформація про хворобу не може просто взяти і розчинитися в просторі, вона прагне повернутися до власника або знайти собі іншого носія, тому вода потрібна, щоб увібрати негативну інформацію в себе. Після операції хілер ще якийсь час читає молитви для повної нейтралізації інформаційної «прошивки» roots, щоб вилити в очисні колектори вже повністю безпечну для здоров'я інших людей «відпрацювання».
Цілителі взаємодіють з усіма площинами людського тіла під час операції. Витягуючи негативну першопричину з енергетичного тіла, вони одночасно витягують її проекцію з фізичного тіла, оскільки і перше, і друге є одним. Таким чином, психічної операції підлягає тільки те, що присутнє в тонкому тілі пацієнта. Цілитель працює з усіма рівнями людського організму і ніколи не витягує самі новоутворення з організму, не усунувши їх причину.
Потрібно завжди пам'ятати, що більшість операцій, що проводяться цілителями, є енергійними, безкровними операціями без проникнення в організм. Якщо хвороба міцно вкоренилася в тонкому тілі, але ще не сформувала свій корінь у фізичному тілі, цілитель використовує магнітний ефект для того, щоб врівноважити тонке тіло і, як наслідок, фізичне. Навіть якщо корінь хвороби сформований, але цілитель знає, що зможе нейтралізувати причину, діючи лише на тонкому рівні, він не стане вдаватися до кривавої операції. Тілесне втручання - це своєрідний шок для організму зцілюваної людини. Магнетичні операції, які проводяться більшу частину часу, аж ніяк не менш ефективні: будь-яка маніпуляція цілителя спрямована на відновлення втраченого балансу для всієї вашої системи.
Якщо ви думаєте, що цілителі існують тільки на Філіппінах - то ви глибоко помиляєтеся! Вони існували в Україні завжди!
Я розповім вам неймовірну історію.
Одного разу мій друг лікар Віктор Леонідович Барчин, людина енциклопедичних знань і високої культури, знаючи мій інтерес до езотерики, сказав:
- До мене прийшов мій пацієнт. Я заклеїв йому виразку дванадцятипалої кишки, призначив подальші ліки і вже збирався запросити наступного, коли почув:
- Вікторе Леонідовичу! Запрошую вас до КДБ на закритий показ документального фільму про медицину.
- "Чи повинен я прийти добровільно або за повісткою", - посміхнувся я.
- Не думайте поганого! Але те, що ви побачите разом з нами - ви ніде не побачите! - заінтригував мене мій пацієнт.
- І що Ви там побачили, Вікторе Леонідовичу? — запитав я.
- Вони відвели мене в уже темний зал, - почав лікар.
- Не смішить сумним початком, - засміявся я.
- посадили мене в крісло з краю зали - мабуть, щоб покинув зал до того, як запалять світло і  нікого не побачив. Зал був невеликий, – продовжив Віктор Леонідович, – розпочався фільм. Дія відбувалася в якомусь приміщенні, схожому на амфітеатр....
- Як у фільмі «Собаче серце»?
- Так. У амфітеатрі було кілька десятків літніх, поважних лікарів у білих халатах. На сцену викотили інвалідний візок з пацієнтом. Його лікар вийшов за ним і розповів історію пацієнта: «Пацієнт - пілот, після катапультування у нього почалися страшні головні болі. На жаль, медицина ніяк не може йому допомогти ...
-То й що? - я був заінтригований.
- Потім на сцену вийшов дядько. Вусатий, руки - робочі клешні, говорить на суржику, взагалі - типовий селюк. Він підійшов до хворого, привітався з ним і запитав українською мовою на суржику:
- Що, боляче, синку?
- Ой, батьку, так болить, що хочу покінчити з собою!
- Не можна! Це – гріх! Ну, сідай зручно.
Льотчик повозився, відкинувся на спинку крісла ...
Селюк підійшов ззаду, поклав руки на плечі і пілот миттєво відключився...
- Як це він зробив?"
- Я цього не бачив... Все сталося миттєво. Потім селюк підніс руки до голови хворого і зняв скальп...
- Натурально зняв? – жахнувся я.
-Так! Він переклав все це «м'ясо» вперед, і воно нависло над обличчям хворого ... Лікарі оніміли... Потім щось робив руками, возився в шиї ... Після взяв рукою шкіру голови, поклав на місце, розгладив і кинув в невелику ємність щось червоне ...
- А кров?
- Її практично не було! Все було зроблено дуже швидко... Професура встигла зробити всього кілька вдихів і  великий видих в кінці ...
-Все! Розплющ очі, синку!
Пацієнт розплющив очі... На його виснаженому обличчі засвітилася посмішка:
- Ой, батьку! Не болить більше голова!
- І не буде більше!
- Я за тебе, батьку, молитися буду!
- Не треба. Краще молись Богу і йому дякуй!
- Що далі? — запитав я, ошелешено.
- А потім я відчув дотик до руки і зрозумів, що мені пора йти. Що я, на жаль, і зробив. Крім того, я з сумом подумав, що сім років даремно вчився в інституті, потім в аспірантурі і на роботі, якщо звичайна, неписьменна людина робить такі операції безкровно! Хоча, тут я помиляюся, чоловік був неординарним.
- Так, - сказав я, спантеличено, вірячи кожному слову Віктора Леонідовича, знаючи його 30 років. - Недарма Шекспір говорив, що на світі є багато речей, про які ніколи не снилися нашім мудрецям!
- Ой, не дарма!
- Але не засмучуйтеся, докторе! Ви також робите операції безкровно, заклеюючи виразки в кишечнику і шлунку своїм зондом!
Лікар тільки сумно посміхнувся.
Після цього у нас були ще зустрічі, де я почув дуже цікаві історії з його практики Але це вже попередня тема про підселення душ. Про це я розповідаю у повісті «Просте диво Яни. Віолетта. Екзорцизм» http://www.proza.ru/2004/12/02-89


© Copyright: Юджин Папуша