Моя любовь умирает. Монолог My love is dying

Татьяна Глубокова
   Ты говорил, что любишь… Но где твоя любовь..? Я не хочу такую равнодушную любовь, которая оставляет меня надолго одну, и не нуждается во мне и моих чувствах. Такую любовь… которая разлюбила меня. Такую любовь… которая распыляется в пространстве и я перестаю видеть её. Я не хочу чувствовать себя забытой, потому что любовь не находит времени для встреч, она не щедра на внимание и тёплые слова. Я не хочу чувствовать себя ненужной, когда любовь молчит и не отвечает в ответ. Я не хочу такую любовь, которая опустошает меня… Я хочу, чтобы ты знал, что тогда… моя любовь умирает тихо, медленно, и больно…



My love is dying. Monologue

   You said you loved… But where is your love..? I do not want such an indifferent love that leaves me alone for a long time, and does not need me and my feelings. The kind of love... that stopped loving me. This kind of love... which is dispersed in space and I stop seeing it. I do not want to feel forgotten, because love does not find time for meetings, it is not generous with attention and kind words. I don't want to feel unnecessary when love is silent and doesn't respond in return. I don't want the kind of love that empties me… I want you to know that then… my love is dying quietly, slowly, and painfully...