Зухвалiсть

Петр Скорук
1970 рік. Вінниця, Стрижавка - Вервольф, фільм «ЗУХВАЛІСТЬ» («ДЕРЗОСТЬ»)

1. Федоринський Алім Володимирович — український актор і кінорежисер. Народився 14 лютого 1941 р. у с. Кирнасівка Вінницької обл. – капітан Панцер, льотчик

2.  Васи;ль Си;дорович Земля;к (справж. — Вацлав Вацек, чеськ. V;clav Vacek; * 23 квітня 1923, Конюшівка, Липовецького р-ну, Вінниця — † 17 березня 1977, Київ) — український письменник і кіносценарист чеського походження, лауреат Шевченківської премії.

3. Георгій Емілійович Юнгвальд-Хількевич (рос. Георгий Эмильевич Юнгвальд-Хилькевич; нар. 22 жовтня 1934, Ташкент, Узбецька РСР — пом. 11 листопада 2015, Москва, Росія) — український і російський радянський кінорежисер, сценарист, художник. Заслужений діяч мистецтв України (1995). Був членом Спілки кінематографістів України. Батько українського кінокритика Наталії Юнгвальд-Хількевич.

4.  Мико;ла Володи;мирович Оля;лін (рос. Николай Владимирович Олялин; 22 травня 1941, Опіхаліно, Вологодський район, Вологодська область, Російська РФСР — 17 листопада 2009, Київ, Україна) — український та російський актор, кінорежисер, Народний артист України (1979), лауреат Республіканської премії ім. М. Островського (1973).

5. Михайло Степанович Скорук – начальник Вінницької міліції. Мій батько