15. 7. 2023 Тайбейский вариант

Вирджиния Домарк
 

   Интересная новость пришла с Тайваня.

  Taiwan’s new biosafety lab to counter – not develop – bioweapons, defence ministry says

  Такой обнадеживающий заголовочек,а вот и текст :

  Island says new facilities will research ways to fend off biological warfare and help prevent future pandemics
  -Безо всяких сомнений-антидот нужен.

   The project was announced after Taipei denied a media report claiming the US asked Taiwan to develop biological weapons
  -Вопрос только когда именно США попросили начать такое расследование.Паралельно с Уханем? И вот всплыло?Заточено чисто под геном китайцев?
 
   Taiwan has announced plans to build a new generation of biosafety research and development facilities to bolster its defences against biological warfare as the People's Liberation Army ramps up pressure on the self-ruled island.

  Именно так.Перед Бурей в пустыне,а особенно Войной в Персидском заливе англо-британцы получали "волшебные таблеточки "-защититься от "био-химо оружия" Саддама.

  Отсюда и Синдром Войны в Персидском Заливе(СВПЗ) от которого впоследствии мучались 11000 солдат и офицеров,а многие поумирали не дождавшись помощи. Сейчас наверняка усовершенствуют "вундерваффе" .

  The ministry said that in addition to increasing Taiwan's ability to detect and counter weaponised biological agents, the planned facilities, to be built by the ministry's Medical Affairs Bureau, would also strengthen the island's ability to prevent a pandemic.

 It did not give further details of the plan.

  А после вывезут,как произошло на Украине? Интересно,что на это скажет Китай?