Сьогодення

Ольга Цвето
Поки мешканці України та РФ обвинувачують один одного, наші любі друзі викачують нашу кров.
Хто винен?
Та усі винні.

Проходить загальна інвентаризація ,УТИЛІзація застарілої зброї, яку знищили в Україні , а це ще радянська зброя

Теперь ВПК  НАТО може розширити ринок збуту своєї продукції. Лише з 24 лютого до 12 березня 2022 року зброя ВПК НАТО подорожчала у 1,5 рази. Вони не встигають виробити те,що мають компенсувати країнам, віддавшим зброю часу СРСР Україні.

РФ теж розкручує свої розробки та демонструє в дії використання.

Ще БУКОВИНСЬКІ  патриоти у останні десятиріччя 19 століття зверталися до короля Австро-Угорщини з проханням не використовувати територію України як плацдарм для військових дій та вияснення відносин з Російською імперією.

Це "дорослі" ігри. Де звичайна людина - до останнього - лише ресурс, причому з усіх боків. Усі казочки про зомбіювання росіян такі ж  легенди як про масові сучасні тортури нациків над  українцями у теперішній час. Міфи, якими "оправдовують дії представники влади".

Розраховують на обмеженний рівень освіти...більшості громадян, маніпулюя найкращими почуттями щодо збереження та захисту країни, державності, мови, віри...повернення територій. Зараз сусіди розкрили рти,чекають, чи вдасться  відхапати від України свій шмат. І ніякого сорому. Ніякої анексії не визнають.
    
Взагалі сучасні війни - це величезні гроші, які примножують навіть не президенти ціх країн, але вони  не бідніють теж.