Rusland. Val van het Rijk

Гетман
ZIE WAT ER IN DE WERELD GEBEURT?
Die woedt van SPANNING, CHAOS en DESTABILISATIE. Het is deze situatie die de Globalisten van het Comit; van 300 over de hele wereld aan het cre;ren zijn, die de WERELD VOORBEREIDEN op de KOMST van de Antichrist.
EN WAT DE MACHTIGSTE ORGANISATIES TER WERELD niet doen, zoals de Russische Buitenlandse Inlichtingendienst met DUIZENDEN MEEST HOOGGEKWALIFICEERDE WERKNEMERS en DE MEEST EFFICI;NTE COMPUTERAPPARATUUR!
Begrijp dit Bijbelse FEIT, uitgesproken door Jezus Christus Zelf.
We lazen het evangelie van Johannes 5:43
* Ik kwam in de naam van mijn Vader, en je accepteert me niet, maar als iemand anders komt in zijn naam, zul je hem accepteren *
Exact 2000 jaar geleden begon Jezus zijn bediening uitte deze beroemde woorden OVER DE ONVERMIJDELIJKHEID VAN DE AANKOMST VAN DE ANTICHRIST in de wereld.
En we zitten al op de DREMPEL van DIT EVENEMENT, dat NIEMAND KAN ANNULEREN.

Miljoenen mensen met *JAWS SPOKEN* in Rusland, la en niet alleen daar, gaan 's avonds zitten om NIEUWS te vinden over de situatie in Oekra;ne.
En daar, in feite al anderhalf jaar - zien we PRAKTISCH EEN EN DEZELFDE FRONTLIJN. OMDAT NIETS KARDINEEL VERANDERT.

DE BROER SLAVISCHE VOLKEREN, die frontaal werden geduwd, als schapen, VERNIETIGEN ELKAAR, en de wereldwijde elite van de globalisten VREUGDE en REJOICE.
Neem alle RIGHT NOW dollar en kijk naar de OOGPIRAMIDE. Wat denk je dat het is?

En dit is waar de hele MENS op wacht - DE VOLLEDIGE MACHT VAN DE DICTATOR. Of de komende antichrist. EN HET BELANGRIJKSTE DE MENSEN!
IK HERHAAL OPNIEUW. Dat niemand ZIJN KOMST zal annuleren. BEGRIJP HET.

En dat is precies waar ik u over schrijf. Zonder MAANDELIJKSE DETAILS VAN ALLE MILITAIRE ACTIES en zonder analyse van NIEUWE ACTIES TEGEN Rusland. Welnu, al dit AGALTELAYA GEKRAAD VAN LEIDENDE EXPERTS en ANALISTEN op *TV* in het Nieuws of in YU-TUBE ZEGT NIETS TEGEN MENSEN over wat hen te wachten staat in de NABIJTE TOEKOMST. EN HET IS VERSCHRIKKELIJK.
OMDAT, IN WEZEN, bijna alle mensen nog steeds geloven dat ALLES ZAL CORRIGEREN en BETER GAAN.
EN DIT ZAL NIET ZIJN!
PRECIES DAT leg ik uit aan de hand van de Bijbelse benadering om de TOEKOMST VAN DE MENS te begrijpen.
Die wachten op 3 BELANGRIJKSTE EVENEMENTEN.

1. De verschijning van Mashiach - Antichrist in twee rollen gedurende 2 perioden van elk 3,5 jaar.
2. 3e Wereldoorlog.
3. De 2e komst van Christus als de LAATSTE en het oordeel OVER de naties.

Wat is het BELANGRIJKSTE FEIT VAN HET BEGRIJPEN VAN DE SITUATIE IN DE WERELD?

1. Rusland zal uiteindelijk door Mashiach *meegetrokken* worden in de 3e Wereldoorlog en, ALS EEN NUCLEAIRE SUPERMOORD, een COMPLETE Crash ondergaan. Alle soldaten zullen STERVEN. Hoe?
Laten we het hieronder bekijken.

2. En samen met het leger van Rusland (mensen uit het noorden) zullen 200 miljoen legers van islamitische landen worden vernietigd. Daarna zal de islamitische dreiging verdwijnen en KAN EEN NIEUWE TEMPEL WORDEN GEBOUWD.
Dit zijn de TWEE BELANGRIJKSTE TAKEN van het Comit; van 300 Globalisten

Met de verschijning van de Nieuwe Wereldleider - Mashiach in juli 2026, ZAL Rusland HEM NIET OVERWINNEN. Nieuwe Russische leider, zoals Vl. Poetin zal REAGEREN op de globalisten en ALLE INNOVATIES en BESLUITEN van Mashiach. Daarom moeten de globalisten RUSLAND volledig NEUTROLYSEREN als een machtige kernmacht.
Maar zelfs dit is niet het BELANGRIJKSTE VOOR HEN.

Het is na deze oorlog dat de *dreiging van de islam* voor de joden EINDELIJK volledig zal verdwijnen en de moskee van Omar zal worden afgebroken om de nieuwe tempel te bouwen. Waar de Antichrist zal regeren. DIT IS HET HOOFDDOEL * GLOBALISTEN *

Wat staat hen te wachten na de toetreding van Mashiach in de Nieuwe Tempel?
Ze weten niet. Omdat ze niet geloven in het Nieuwe Testament en Jezus Christus als de MESSIAS.

LATEN WE DEZE VRAAG IN HET BIJBELS PLAN BESCHOUWEN, zonder al die PRATERS - POLITIEK die helemaal niet weten wat deze wereld te wachten staat.
Wat is de ineenstorting van Rusland, vragen jullie me waarschijnlijk allemaal? Met zo'n KRACHT VAN BEWAKING.
Ben je gek? Geen jongens. ik ben gezond.
Er zijn nu discussies op alle Russische sites, zal Rusland overleven in deze SITUATIE?
Toen de hele wereld de wapens tegen haar opnam met hun sancties. Welnu, de komende 7 jaar zullen zeer INTENS zijn, niet alleen voor RUSLAND, maar nog intenser en moeilijker voor zowel Oekra;ne als Europa. Daar zijn al honderden bedrijven ZAKEN VERLOREN vanwege de prijzen voor BENZINE, GAS en ELEKTRICITEIT. Ja, en voedsel is VRESELIJK in prijs gestegen. In Frankrijk staat alles in brand door barricades en protesten. En binnenkort zal IETS GELIJKAARDIGS beginnen in andere Europese landen.

DUS! Rusland zal staan ;;en staan ;;tot de 3e wereldoorlog. Dat wil zeggen tot medio 2029. Nu is het de MEEST KRACHTIGE KERNENERGIE. Iedereen begrijpt dit.
De globalisten van het Comit; van 300 en de hele *GOUDEN MILJARD* ELITE WEET DIT!
Ze dromen ervan de WERELDBEVOLKING TE VERMINDEREN. Dit is het 2e feit. Ze weten dit allemaal en ze verbergen het zelf niet. Daarom woedt deze oorlog in Oekra;ne.

Welnu, om de SLAVISCHE BEVOLKING te verminderen - HET WAS HUN DROOM * NUMMER ;;N *, AFKOMSTIG UIT DE MIDDELEEUWEN. Hoe vaak heeft Rusland ze bestreden? Kijk naar de geschiedenis van oorlogen tegen Rusland gedurende 300-400 jaar.

Welnu, nu zijn de GLOBALISTEN begonnen aan de laatste FASE van DEZE STRIJD tegen Rusland.
Waarom hebben ze deze oorlog in Oekra;ne zoveel jaren voorbereid?
OM MEESTE VIJANDEN IN TE DRAGEN, in feite EEN VOLK. ZE SUCCESVOL.
VECHT en VERNIETIG ELKAAR! HOE ZE NU ALLEMAAL PLEZIERIG ZIJN. Begrijp je dit wel?
En nu de 2e belangrijke FACTOR!
En met wat een ongeduld wachten de globalisten op de komst van Mashiach, denkend dat hij de ware Messias zal zijn.
ECHTER! OPNIEUW HERHALEN.
Wil je geloven of niet? De Antichrist zal in de wereld komen STRIKT VOLGENS HET SCENARIO en aan hem *ALLE VOLKEREN EN STAMMEN VAN DE AARDE ZULLEN ZICH ONDERWERPEN* ZO ZEGT Openbaring van Johannes de Theoloog, Hoofdstuk 13, vers 8 *NIEMAND* HINDERT ZIJN UITERLIJK.
De Antichrist ZAL PLOTSELING VERSCHIJNEN! ZSM OP DE VN-NOODASSEMBLAGE.
HIER IEDEREEN OPGELET!
Maar niet als de Antichrist die HIJ ZAL VERSCHIJNEN. De MOSLIMS zullen hem immers onmiddellijk doden.

Daarom zal hij gedurende 3,5 jaar als eerste verschijnen, als een slimme New World Politicus, OM AL DEZE PROBLEMEN OP TE LOSSEN WAARVAN DE HELE WERELD NU BURLT EN ZEKER.
En hoogstwaarschijnlijk zal hij ook het probleem van de oorlog in Oekra;ne oplossen. Zoals we NIET WETEN.
Intussen wordt het voor iedereen duidelijk dat DEZE OORLOG NIET SNEL EINDIGT.
Hoewel Trump onlangs officieel op tv heeft aangekondigd dat als hij opnieuw president van Amerika wordt, hij binnen 24 uur DEZE OORLOG IN OEKRA;NE ZAL BE;INDIGEN. Republikeinen STOPPEN STEUN AAN OEKRA;NE ONMIDDELLIJK. Niet *;;N CENT* meer! Dat beloven ze met tv.
Laten we eens kijken wat er in 2024 gebeurt.
DAT MOET JE BEGRIJPEN!
Het Woord van God zegt duidelijk dat *de macht van de Antichrist* de hele planeet zal bestrijken, bezit zal nemen van alle volkeren, stammen en rassen.
KIJK!
Jezus Christus werd ergens op oudejaarsavond geboren. 25 december - viert Amerika en een deel van Europa.
DE ESSENTIE IS NIET HET VERSCHIL VAN 2 WEKEN.
     Na de kruisiging herrees Jezus Christus op de 3e dag. Dat is over 2 dagen.
DIT IS HET *CONCEPT* VAN DAG 3. Dat wil zeggen, NA 2 DAGEN op de 3e DAG.

Maar volgens de Bijbel is ;;n dag als DUIZEND JAAR voor God en vice versa. In 2 Petrus 3:8-9 staat zo:
WE LEZEN ALLES SAMEN.
“Vergeet ;;n ding niet, geliefden: want bij de Heer is ;;n dag als duizend jaar en duizend jaar als ;;n dag.

Daarom moet de komst van Christus worden verwacht, ALSOF OP DE 2e DAG SYMBOLISCHE, toevoegend aan het 33e jaar van het Nieuwe Tijdperk - niet 2 dagen, maar precies 2000 jaar. Dat geeft ons het jaar 2033 en hoogstwaarschijnlijk begin augustus. Want na de opstanding bleef Jezus precies 40 dagen bij de discipelen op aarde en werd opgenomen in de ogen van de discipelen.

We lezen de Handelingen van de Apostelen. 1ch. 11 vers
Toen TWEE ENGELEN verschenen en HEN VERTELDEN.
* Mannen van Galilea! waarom sta je en kijk je naar de lucht? Deze Jezus, die van jou naar de hemel is opgestegen, zal op dezelfde manier komen als je Hem naar de hemel hebt zien opstijgen*
Dit is precies hoe de 2e komst van Christus zal plaatsvinden in augustus 2033.
We weten de dag en het uur niet.

De geboorte van Christus IS HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK. Of *NUL TELLEN*
Precies 2000 jaar na de geboorte van Christus werd de Antichrist geboren. Op wie nu als *MESSIAS* ongeduldig wordt gewacht door bijna het hele Joodse Volk. En dan vooral de Globalisten van het Comit; van 300. Want de Nieuwe Wereldleider is Mashiach en wordt na zijn verschijning in de zomer van 2026 op precies 26,5-jarige leeftijd binnenkort het hoofd van de Nieuwe Wereldregering (NWO).

BEGRIJP ALLES.
Het is deze leeftijd van zijn *26,5 jaar* die het eerste teken en de SLEUTEL zal zijn om de komst van de Antichrist te BEGRIJPEN. En niet de bouw van de *Nieuwe Tempel*, zoals ALLE SITES NU erover schreeuwen.

ER ZAL GEEN TEMPEL ZIJN WANNEER MASHIACH VERSCHIJNT. De tempel zal pas worden gebouwd na de UITSLUITING VAN DE BEDREIGING VAN DE ISLAM, dat wil zeggen, na het einde van de 3e wereldoorlog, waar Mashiach precies op 30-jarige leeftijd zal regeren.
EN ZAL ONMIDDELLIJK WORDEN GETRANSFORMEERD, omdat het van de duivel de volledige kracht van *EVIL SPIRIT* zal ontvangen
Herinner je je de film * Ivan Vasilievich verandert van beroep *? Dit is hoe hij zal veranderen.

Nou, in je 1e termijn? Direct na het verschijnen van de Mashiach in Jeruzalem zullen 2 PROFETEN verschijnen, de prototypes van Illy en Henoch, die precies 42 maanden lang aan alle Joden in Isra;l zullen verkondigen dat deze Mashiach de Antichrist is. En Mashiach KAN hen niets doen. Hij zal ze alle 3,5 jaar doorstaan. Al die tijd zal hij een EENVOUDIGE STERFELIJKE MENS zijn.
Iedereen die de PROFETEN benadert met kwade INTENTIES ZAL VERNIETIGD WORDEN DOOR VUUR.
Dat staat in de Schrift.

We lezen uit Ilanna 11-4 *Dit zijn twee olijfbomen en twee lampen die voor de God van de aarde staan.*

3e teken. Samen met Mashiach zal ook het 2e Beest verschijnen - Dit is de Valse Profeet, die Mashiach zal verheerlijken. Hoogstwaarschijnlijk zal het een zeer BEROEMDE en INVLOEDRIJKE RABBI uit New York zijn.
We lezen ds. Ilanna 13-11 * En ik zag een ander beest uit de aarde komen *
St. Irenaeus zei dat dit 2e beest als het ware "een wapendrager van de antichrist zou zijn, dat wil zeggen een valse profeet. Hij kreeg de kracht van tekenen en wonderen *

DEZE 3 TEKENS ZIJN DE BELANGRIJKSTE. En niet de bouw van de Nieuwe Tempel. HOE ZE ONS VAN ALLE SITES SCHREEUWEN.

In de 1e periode zullen Mashiach en de Valse Profeet vanaf de zomer van 2026 vele wonderen verrichten en alle mensen misleiden. MILJARDEN MENSEN ZULLEN HEN GELOVEN.
En alleen de wedergeboren *CHRISTENEN* zullen begrijpen dat Mashiach de komende Antichrist is. Wat hij over 42 maanden zal worden - precies over 30 jaar. Dat wil zeggen in de eerste dagen van 2030.
AANDACHT.
Waarom krijgt de Antichrist precies 7 jaar ACTIVITEIT? Geen 3,5 jaar.
Of 2 periodes van 42 maanden. Erg makkelijk.

Ja, OMDAT de Antichrist NIET * DUIDELIJK en OPENLIJK VOOR IEDEREEN KAN VERSCHIJNEN * wanneer ze de Nieuwe Tempel bouwen en DAAR ZITTEN zal hij het aan iedereen vertellen.
Mensen! Ik ben de antichrist.
Zijn MOSLIMS ZULLEN ONMIDDELLIJK DODEN.

Daarom zal de Antichrist EERST verschijnen als *Engel Verlosser*. Als een wijze Politicus, om ALLE AARDSE PROBLEMEN op te lossen. Waar de hele wereld van kookt *nu al*
Je kijkt nuchter HOE DE WERELDSITUATIE BORLIT met deze oorlog in Oekra;ne. EN HET WORDT SNEL ERGER. 10 KEER ERGER. Ik spreek figuurlijk. Mashiach zal dit PROBLEEM oplossen. Hoe? We weten het nog niet.

EN LATEN WE NU VOOR DE DUIDELIJKHEID TERUG NAAR DE GESCHIEDENIS GAAN.

Herinner je de * LEUKE 54-jarige Gorbatsjov * toen hij plotseling * UIT NEE WAAR * VERSCHEN IN DE Sovjet politieke arena.
*Gewone Secretaris* van het Stavropol Regionaal Comit; van de Partij? EN PLOTS EENS EN ONMIDDELLIJK in * DAMES *
Waarom gaven de globalisten Gorbatsjov TOEN de leiding over het LAND? HUN VOLK ZIT SINDS DE REVOLUTIE IN HET APPARAAT VAN DE MACHT VAN DE USSR.

Ja, want na een VOLLEDIGE MISLUKKING met * HET IDEE VAN COMMUNISME * tegen het 80e jaar, begon * GROTE FERMATIE * VAN MENSEN in de USSR.
Mensen wendden zich tot God.
Waarom schrijf ik je dit?
We weten nog niet wie Biden *SHAKING WITH A TWITCHING LANGUAGE* gaat vervangen. Ook als Trump weer aan de macht komt.
Maar toch, dit is dezelfde GENERATIE, die al onder de 80 is.
Stel je nu voor!
Plots VERSCHIJNT EEN JONGE LEIDER! Slim en wijs.
Mashiach - als nieuwe, jonge wereldleider zal 1000 keer beter en overtuigender spreken dan Biden en Trump en Gorbatsjov. En zijn NIEUWE IDEE;N GAAN OVER * EEN VERENIGDE WERELDSTAAT * ZONDER GRENZEN, LEGER, SPECIALE DIENSTEN en OORLOGEN. En bovendien, MET EEN ENKELE RELIGIE, zodat er geen strijd is, ZULLEN ALLE MENSEN GENIETEN.
Daarom krijgt de Antichrist 2 Perioden.
1e periode - HIJ MOET ALLE MENSEN ZADEN MET ZIJN GEWELDIGE IDEE;N en VALSE WONDEREN. Hij zal onmiddellijk een 7-jarig PACT met Isra;l aangaan. WAARVAN WE DE DETAILS NIET WETEN.
AANDACHT.
En al deze 3,5 jaar zal de Valse Profeet, het 2e Beest, door alle media over de hele wereld Mashiach laten GROEIEN. Dat wil zeggen, het 1e BEEST.
Het zal een KRACHTIGE CONSTANTE GOLF VAN PROPAGANDA zijn, wat niet meer is geweest sinds de dagen van Hitler en Lenin.
Mensen zullen leven alsof ze ONDER HYPNOSE zijn. ALS EEN ZOMBIE.
En pas daarna - in de 2e PERIODE vanaf begin 2030, na het wegnemen van de ISLAMITISCHE DREIGING en toetreding in de Nieuwe Tempel ...
    HIJ * KAN EINDELIJK *, zonder angst, OPENEN VOOR IEDEREEN als de DUIDELIJKE Antichrist. Dan zal men het GEHEIM VAN ZIJN NAAM NUMMER *666* kennen.
Immers, na de dood van de Volkslegers uit het Noorden en het Islamitische Leger in de Eufraatvallei, zal Mashiach deze overwinning onmiddellijk aan zichzelf toeschrijven.
MOV. IK BEN HET DIE ISRA;L BEHOUD VAN VERNIETIGING. En het is dan dat hij LUID AAN IEDEREEN zal verklaren - MENSEN! Eindelijk hebben we *VREDE en VEILIGHEID* En dit zijn woorden uit de Bijbel.

Bijna ALLE EUR. DE MENSEN ZULLEN ONMIDDELLIJK *VREUGDE* HEBBEN OVER DE HELE WERELD en de onmiddellijke KRONING van Mashiach eisen. Daarom zal direct NA de 3e wereldoorlog voor hem begonnen worden met de bouw van de Nieuwe Tempel.

EN HOOFD! Op 30-jarige leeftijd ZAL Mashiach DE VOLLEDIGE *KWAADGEEST* ONTVANGEN van Satan en zal al een SUPERMAN worden, waarin ALLE KWAAD en HAAT jegens MENSEN en GOD zal worden belichaamd. HIJ ZAL GROTE MACHT HEBBEN. DIT IS EEN BIJBELS FEIT.
Daarom zal hij onmiddellijk * DOOR ZIJN GEEST * 2 PROFETEN in Jeruzalem kunnen DODEN.

Welnu, bij Zijn 2e Komst in de zomer van 2033 zal Jezus Christus de Antichrist en de Valse Profeet *met zijn Geest* doden,
zoals geschreven staat. * Die de Heer Jezus zal doden met de geest van Zijn mond en vernietigen met de schijn van Zijn komst * En dan is de Antichrist precies 33,5 jaar oud. Zoals Christus bij de kruisiging.
DE SLEUTEL OM DE LEEFTIJD VAN DE ANTICHRIST TE BEGRIJPEN.
Trek nu 7 jaar af van 33,5 jaar. (Twee periodes van 42 maanden) Die aan de Antichrist zal worden gegeven.
EN WE KRIJGEN 26,5 jaar. Mashiach's leeftijd bij zijn UITERLIJK.
20 jaar SCHRIJF IK HIER over op alle sites!
EN ROND *DODE MUUR*
Dus *door simpele rekenkunde en LOGICA* krijgen we de exacte leeftijd van Mashiach wanneer hij PLOTSELING VERSCHIJNT op de noodvergadering van de VN in de zomer van 2026.
AANDACHT!
DUIZENDEN EN DUIZENDEN THEOLOGEN OVER DE HELE WERELD hebben hun PROEFSCHRIFTEN al eeuwenlang DE BIJBEL BESTUDEERD aan het schrijven?
EN GEEN VAN HEN KON HET BEGRIJPEN - ZO EEN EENVOUDIGE WAARHEID ALS *LEEFTIJD VAN DE ANTICHRIST* bij ZIJN VERSCHIJNING.
Zijn leeftijd is tenslotte 26,5 jaar - EN ZAL 1m EN HET HOOFDTEKEN ZIJN.
Weet je nog hoe Lenin werd opgetekend in de Antichrist? Hitier dan?
En hoe iedereen 10 jaar lang werd uitgehold over Prins William in Engeland, dat hij de Antichrist is.
LEES DIE GEKKE SITES VOOR INTERESSE.
      En Obama? Toen maakten ze van Trump de antichrist. Hoeveel is er over hem geschreven?
En Poetin? En ze maakten hem de Antichrist. Navalny dan? HIJ KOMT VAN WELKE KANT?
EN MENSEN GELOVEN EN GELOVEN IN DEZE SHIT. VERBAZINGWEKKEND.
NU DEZE VRAAG.
En hoe zal de Nieuwe Wereldleider Mashiach reageren op *CHRISTIANS*? ER IS SLECHTS EEN ANTWOORD.
Hij zal overal ter wereld *VERVOLGING VAN CHRISTENEN* beginnen, behalve in Rusland, waar de Nieuwe Russische Leider de acties van Mashiach onmiddellijk zal VEROORDELEN.
Maar de vervolging van de CHRISTELIJKE Mashiach zal op de OUDE en BEWEZEN MANIER beginnen. OP VERZOEK * VAN HET VOLK *
Herinner je je nog hoe Nero HONDERDEN BRANDVERBRANDINGEN in Rome organiseerde door zijn * spionnen *? En alle inwoners van Rome WERDEN GENEUKT EN EISEN DE STRAF VAN ALLE CHRISTENEN.
Dat is precies wat Nero deed. Op welke manieren de CHRISTENEN werden ge;xecuteerd, kunt u voor interesse lezen.
HET WAS EEN VERSCHRIKKELIJKE TIJD VOOR GELOVIGEN.
DE MEESTE MANIER WAS EEN BOTSING MET HONGERIGE LEEUWEN EN TIJGERS. Waar ze elke zondag CHRISTENEN loslieten.
EN DE SCHREEUWEN VAN DE MENIGTE DIE UIT DE TRIBUNES WORDT VRIJGEGEVEN. Welnu, laat uw *Christus en u NU REDDEN*

Dit is hoe onder Mashiach, door zijn diensten, DUIZENDEN en DUIZENDEN TERROREST HANDELINGEN zullen beginnen over de hele wereld. In de regel met de DOOD VAN KINDEREN. En *ongelovige mensen* over de hele wereld LETTERLIJK SCHREEUWEN?
DAT HET TIJD IS OM DIT TOT ELKE KOSTEN TE BE;INDIGEN. En dan blijkt dat al deze TERRORISME DADEN WORDEN UITGEVOERD door *CHRISTENEN*
EN DE HELE WERELD ZAL HET GELOVEN, behalve Rusland.

Omdat * Russisch-Orthodox * deze * VERVOLGING * ziet en beseft dat de Mashiach 100% JOOD is, en dat hij het was die DEZE TERREUR heeft georganiseerd, zijn ze letterlijk SCHOONHEID.

PRECIES - dit is de SLEUTEL om te BEGRIJPEN hoe EN WAAROM de * 3e wereldoorlog * zal beginnen
De Bijbel zegt dat dit een oorlog zal zijn van de mensen uit het noorden van Prins Rosh. Hoe het afloopt lees je hieronder.
Waarschijnlijker! Het leger van de mensen uit het noorden zal Europa aanvallen en daarna zullen ze naar Isra;l gaan.
En het was toen dat het leger van 200 miljoen landen van de islam zich erbij zou voegen.
WAT IS HET VOLGENDE?
Welnu, uiteindelijk - ALLEMAAL, aan een enkele soldaat, * BOVENNATUURLIJK * STERVEN in de Eufraatvallei bij Jeruzalem. ZOALS WE NOG NIET WETEN.
De Bijbel vertelt ons dat het BLOED van de GEDOODEN in de vallei het niveau van de HORSE'S BRAIN zal bereiken. Ongeveer 1,5 meter. EN DIT IS VERSCHRIKKELIJK VOOR TE STELLEN. Maar dat is precies wat er gaat gebeuren.
En zelfs als de nieuwe Russische leider en zijn generaals dit weten!
Wereldoorlog 3 ALLES BEGINT VROEG. NIEMAND ZAL HET ANNULEREN.
 
Deze overwinning in de vallei van de Eufraat SCHRIJFT Mashiach ONMIDDELLIJK AAN ZICHZELF TOE en verkondigt luid *Hier is vrede en veiligheid*.
Want voor Hebr. De mensen zullen EINDELIJK verdwijnen *ISLAMITISCHE DREIGING*

EN HIER KOMT ZO EEN VRAAG.
En wat zullen Mashiach en het Comit; van 300 doen met de leiders van het Russische leger (mensen uit het noorden) en het leger van de islam? Ik denk dat dit GEMAKKELIJK TE RADEN is naar het voorbeeld van de processen van Neurenberg.

Dit is precies hoe de globalisten van het Comit; van 300 zullen oplossen - twee * BELANGRIJKSTE PROBLEMEN *.

1. Het Russische leger zal volledig worden vernietigd - als een nucleaire SUPERMOORD. De oorlog in Oekra;ne is het begin van hun PLANNEN.
2. EN HUN HOOFDDOELSTELLING. De islamitische dreiging zal worden vernietigd. Want zonder dit ZAL HET ONMOGELIJK ZIJN OM DE MOSKEE VAN OMAR TE EISEN.

Zo zal na de 3e wereldoorlog de Moskee van Omar afgebroken worden en zal daar letterlijk in 2 maanden tijd een Nieuwe Tempel gebouwd worden, waar de 30-jarige Antichrist zal regeren. Want precies op 30-jarige leeftijd zal Mashiach van Satan de volle kracht van de *KWAAD GEEST* ontvangen en dan wordt hij al de voor de hand liggende Antichrist en wordt het geheim van zijn naam Chichlo 666 EINDELIJK aan iedereen onthuld
.
Mashiach zal onmiddellijk een BESLUIT uitvaardigen over *zichzelf aanbidden als een god* en HET TOEPASSEN van *ZEGEL VAN HET BEEST*

AANDACHT. HIJ ZAL ZELF AANBIDDING NODIG HEBBEN - niet als * MESSIAS *, namelijk * ALS GOD *.

En dit zal de globalisten van het Comit; van 3000 tot een woedende woede leiden, en op dezelfde eerste dag zullen ze een POGING op de Antichrist organiseren. Hoogstwaarschijnlijk een SNIPER PRO. Schot in het hoofd. Dit zal * DEATH WOND * zijn zoals geschreven in de Schrift. Wat is het volgende? We lezen uit Johannes 33 - 3 *Maar deze dodelijke wond was genezen. En de hele aarde verwonderde zich, kijkend naar het beest, en boog voor de draak, die macht gaf aan het beest,
Openbaring Johannes 13:3 - Dat is, in feite, de Antichrist ZAL OPSTAAN.

EN DIT ZAL ALLE MENSEN IN VOLLEDIGE VERWARRING LEIDEN. Want dit is precies wat de Joden op Golgotha ;;van Christus verwachtten. Maar Jezus deed het niet.
DAAROM TOEN BIJNA ALLE JODEN TOEN ONGELOOFLIJK in Jezus als de Zoon van God. En daarom haten ze Christus.
EN KIJK HIER! Het is de Antichrist die DIT *WONDER VAN GENEZING* aan alle mensen zal brengen. Hij zal ZOALS opstaan ;;uit de DOOD.
AANDACHT.
Hoe te genezen * DOODSWOND * IS NU EEN MYSTERIE VOOR ALLE THEologen, waarop NOG HET ANTWOORD weet.
We lezen verder * En het werd hem gegeven oorlog te voeren met de heiligen en hen te overwinnen; en hem werd macht gegeven over alle geslachten en volken en talen en naties. Openbaring Johannes 13:7
WAARSCHUWING. Wie zijn deze heiligen?
*Heiligen* zijn die CHRISTENEN DIE NIET WERD OPGENOMEN op de laatste dag van de 1e Periode onder Mashiach. Ze worden in de Schrift de 5 ONINTELLIGENTE MAAGDEN genoemd.
WEER OPGELET!

EN ONMIDDELLIJK NA *GENEZING VAN DE DOODSWOND* wat zal de antichrist doen?
Weten wie DEZE POGING OP HEM ORGANISEERDE.
HET ANTWOORD IS LOGISCH.
WAARSCHIJNLIJKER! In woedende woede executeert de Antichrist onmiddellijk alle *Comit; 300*Globalisten*.

En daarna zal hij, op straffe van de DOOD, een gedwongen actie beginnen - * HET ZEGEL VAN HET BEEST AANVAARDEN *.

Allen die weigeren zullen op de meest verschrikkelijke manieren worden ge;xecuteerd. Dit is wat de wereld binnenkort te wachten staat. Deze tijd wordt *The Time of the Great Tribulation* genoemd. Zoveel MENSEN en JODEN zullen zich uit angst onderwerpen en dit * TEKEN VAN HET BEEST * accepteren.
En wat zal er met Rusland gebeuren na de dood van zijn leger in Isra;l?
ALLE DIENSTEN * VEILIGHEID * zullen overgaan in de handen van * SPECIALE DIENSTEN VAN DE ANTICHRIST * en zijn mensen en zullen alle kantoren in de Lubyanka bezetten! En in Yasenevo in het gebouw van de Buitenlandse Inlichtingendienst.
WANT HET DOEL VAN AL DEZE DIENSTEN onder de Antichrist zal de WERELDWIJDE CHIPISERING VAN DE MENSHEID zijn.
Dat wil zeggen - de goedkeuring van * DE PRINT VAN HET BEEST *. Zonder welke mensen niets kunnen KOPEN. GEEN VERKOOP.
ZULLEN ALLE MENSEN DIE CHRISTUS AANVAARDEN OP DIT MOMENT VERNIETIGD WORDEN?
Nee! Zal niet. Velen die NOOIT GELOVEN ZULLEN VOORWOORDEN of BERGEN GAAN. IN WERKELIJKHEID ZULLEN ECHTER VEEL CHRISTENEN STERVEN. We moeten dit begrijpen.
EPILOOG!
NIET GOD. Wij CHRISTENEN VAN DEZE TIJD - om te blijven als 5 Dwaze Maagden voor deze VRESELIJKE TIJD met de Antichrist vanaf het begin van 2030 ...
Daarom wordt er in de Schrift van ds. Johannes 20-6
*Gezegend en heilig is hij die deel heeft aan de eerste opstanding: over hen heeft de tweede dood geen macht, maar zij zullen priesters van God en Christus zijn en duizend jaar met Hem regeren*