Высыпин - украиноязычная версия

Андрей Добрянский
Хронічний недосип - проблема багатьох сучасних людей. Лікарі рекомендують спати до восьми годин на добу. Але як бути, якщо на основну роботу часу не вистачає? А ще вдома треба пограти з дитиною, допомогти дружині під час нічної годівлі, подивитися пару серій нового фільму і хоч раз на тиждень відвідувати двоюрідну коханку. Спати практично ніколи, очі постійно злипаються, хочеться позіхати і прилягти хоч на півгодини.

Але в похилому віці багатьом людям робити нічого: вони можуть спати днями безперервно, встаючи лише в туалет і на прийом їжі. Про таку життєву несправедливість регулярно думав нестарий інженер Закльопкін. Кілька місяців він виношував у мізках цю ідею. Повне прозріння настало після того, як його скажена дружина вкотре вдарила по голові сковорідкою. У свідомості відразу замиготіли формули та схеми приладу. Зусилля неадекватної дружини не пройшли даремно. Шишка швидко розсмокталася, символізуючи прихід нової грандіозної доби усього людства!

Закльопкін дав назву своєму винаходу та відкриттю - ВИСИПІН! Це речовина, що виробляється сплячою людиною після восьми годин сну. Усього проста полімерна шапочка на голову, два проводки і невеликий накопичувач з простою батареєю. Шкала вказує кількість годин сну, накопичених приладом. Усього дві кнопки - накопичення та повернення. Тепер громадянин у вихідний день може спати до обіду, виробивши п'ять годин додаткового сну. А у важкий понеділок він підключить прилад і поверне ці години перед нічним підробітком. Все дуже елементарно. А ще рядовий споживач має сина, у якого в школі оголошено карантин. І він сміливо наспить своєму тату ще 20 додаткових годин на тиждень.

Попит народжує пропозицію. Винахід Закльопкіна швидко розійшовся країною. Тепер його не б'є по голові дурна дружина. З такою технологією та отриманими дивідендами можна знайти собі гіднішу подругу, помістивши дурну та злу бабу під медичне спостереження. Пенсіонери спали днями безперервно, збираючи собі кошти на кругосвітню подорож. А молоді та енергійні трудоголіки охоче скуповували їх ВИСИПІН і використовували для добрих справ.

Водії перестали засипати в дорозі, а бадьорі вартові пильно охороняли військові склади та блокпости з боку війни. ВИСИПІН вивів державу на перше місце у світі за всіма показниками. Навіть від ув'язнених була величезна користь. Через цю речовину не передавалась погана енергія та хвороби. ВИСИПІН не мав прив'язки до віку, статі, раси, групи крові.

Винахід став ідеальним засобом від безсоння та багатьох нервових захворювань. Це чудовий спосіб заробітку та економічного процвітання нашої України!