Открытое письмо старику из Америки

Михаил Семёнов 3
               
                Автор - Красная Книга человечества ( Дзен).
      
    Мистер Байден! В нашей стране – России - принято уважать старость. Нас так воспитывали столетиями. Мы прощаем старикам их слабости и капризы, их забывчивость и даже необдуманность слов и поступков. Одновременно с этим мы гордимся мудростью наших аксакалов-долгожителей, старейшин наших семей, кланов, родов, полностью доверяя их опыту и знаниям.

Но вы – не они! Вы даже близко не стояли рядом с нашими дедами и прадедами ветеранами, вы не стоите даже пряди их седых волос, их дрожащих рук с коричневыми веснушками «Господней росы», их глаз, уже видящих вечность. Потому что вы - вы просто УБИЙЦА и ВОЕННЫЙ ПРЕСТУПНИК, который решил утащить в преисподнюю вместе со своей никчемушной жизнью жизни миллиардов людей во всём мире.

Президент? Чего вы президент? Страны, которая со дня своего основания вознеслась на том, чтобы, набивая собственную мошну, убивать коренное население открытой НЕ ВАМИ Америки чумными одеялами? Сколько там сотен тысяч индейцев погибло? Не помните, нет? Да вы и не знали никогда. Вам на это было всегда плевать. Вам и сегодня плевать на всех, кроме, возможно, себя, жены, сына и домашней собачки (если она от вас не сбежала, конечно).

Я смотрю на вас через экран монитора и вижу (просто как в ваших растиражированных по всему миру голливудских блокбастерах о вампирах), как ваши (именно ВАШИ, Джо предки, ибо все же знают, насколько сменяема в США власть), устраивают концлагеря для 120 000 американцев японского происхождения, чтобы отомстить «косоглазым» за Пёрл-Харбор (Pearl Harbor, чтоб вам понятнее было). Вы, точнее, ваш предшественник Рузвельт, даже не заметили, что 50% из интернированных японцев, были детьми до 14 лет… Это же пустое, правда?

Вы классно встретились с советскими войсками на "втором фронте" (коалиция, а как же!), но зачем-то после этой встречи методично, многократными ковровыми бомбардировками (и без видимых причин) отутюжили с английскими "партнёрами" безвредный и, в принципе, мирный город Дрезден. Вы его сравняли с землёй вместе с детьми и женщинами, Байден! Зачем? Не для того ли, чтобы, натренировавшись на немецком городе, несколько месяцев спустя, когда НАШ красный флаг Победы взвился над Берлином, лупануть ядерными бомбами по японским Хиросиме и Нагасаки? Вам напомнить, чего это стоило Японии и всему человечеству?

А сегодня вы, мистер Байден, до такой степени обнаглели, что пытаетесь кормить Японию с руки, простив себе все ваши преступления в отношении этой страны, и натравливая её на Россию. Вы, точно, в своём уме, Джо?

Ладно, после второй мировой войны прошли годы. Но вы же у нас ГЕГЕМОНЫ и ЛИДЕРЫ мирового прогресса. И денег хочется до жути. А великая Америка, увы, почти ничего не имеет и не умеет, кроме печатного станка.

Это мы зализывали раны и восстанавливали практически уничтоженную страну. Вы же – собирали приход своими зелёными растиражированными бумажками, на которые повёлся весь мир. Покупать-продавать и профит иметь (что с гитлеровцев-японцев, что с СССР – это ваше всё). Но вам зачем-то было нужно «глобальное» мировое господство…

И тогда вы решили поиграть мускулами то на Кубе, то во Вьетнаме, то в Корее…. Простите, Байден, вам кровавые мальчики не снятся? Вы, чисто теоретически, представляете, что такое напалм? Это такая хрень, в виде очень липкого геля для душа, которую легко вылить на живых людей, поджечь и наблюдать за тем, как они медленно будут в этом аду гореть. Это было любимое оружие Америки. Или вы забыли? 900 градусов Цельсия на деревни, города и просто на прячущихся в джунглях людей – забыли? Мы – помним. Да и весь мир помнит. Просто молчит, до поры, до времени.

О Корее тоже напомнить, об Афгане? Про американские игрушки-мины для детворы, про машинки-мячики-бабочки? Вы такие в Штатах шалуны, мистер Байден! Разве вы своему внуку или правнуку в кошмарном сне пожелаете найти на улице резиновую утицу, которая взорвётся у него в руках, разметав малыша в клочья?

 Нет? Верю! А ведь вы такие игрушки разбрасывали тысячами, десятками тысяч…

Поехали дальше.

Вы развалили СССР. С нашей ли помощью, самостоятельно ли – не суть. Вы победили коммунизм (хотя в этом месте КНР хихикает). Вы успокоились? Нет же!

Объясните, зачем вам понадобились Югославия, Ливия, Ирак, Сирия, Афганистан? Вам некуда было девать оружие? Вы настолько не были уверены в его качестве, что сомневались, что его кто-то купит? Думаю, что дело в другом. Воюя «якобы» в своё время с Гитлером и его идеологией, вы переплюнули самого фюрера. Вам потребовалось каждую следующую секунду подкреплять факт своего тотального хозяйского превосходства. Летальное оружие и смерть стали вашим фетишем. Вы не развивали образование – вы покупали умы из других стран. Вы не вкладывались в Космос, - вам и так всё приносили на блюдечке. А тем, кто пытался сомневаться в вашей богоизбранности, вы устраивали настоящую кровавую бойню, апофеозом которой, безусловно, стали кадры демонически хохочущей мадам Клинтон, наблюдающей в прямом эфире уничтожения человека, с которым ещё пару лет назад она кокетливо перемигивалась на светских раутах. Несколько десятков МИЛЛИОНОВ жизней, Байден, на счету Америки, на вашем историческом счету. Если верить статистике, то за 80 лет эта цифра могла бы стать миллиардом. Но уже не станет никогда! Вы убили будущее планеты, старина Джо!

И вот теперь вы добрались до Украины и России. Вы что, реально поверили в то, что русские снова смолчат и проглотят? Что кучка ваших приспешников в Киеве отработает миллиардные гонорары? Ага! Конечно! Вы сунули свой длинный нос, мистер президент, туда, где ваши компетенции заканчиваются. И не вы, ни ваш сынок, по уши увязший в украинской коррупции и чудом избежавший при Трампе тюрьмы, вас не оправдают. ЛИЧНО на вашей совести 15 000 жизней наших земляков на Донбассе. И тысячи и тысячи тех, кого вы уже в нынешний свой президентский срок отправили в кровавую мясорубку. Это вам не ваши бесправные негры, которым вы заткнули рты, показательно постояв на коленях. Это даже не те несчастные, которые пришли к зданию Конгресса требовать справедливого разговора и угодили за решетку на десятилетия. ЗДЕСЬ, на Донбассе, на Украине, в России вам не простят и не забудут ничего.

Я искренне надеюсь на то, господин Байден, что вы что-то помните о Нюренбергском трибунале! Помните и знаете, что он не за горами. Новый и справедливый. И судить вас и всю вашу клику будет весь мир. Даже не знаю, что лучше – желать вам до него дожить, или не желать? А то ведь пробирки из биологических украинских лабораторий отправились обратно в Америку… Вдруг, какой голубь с заразой оттуда вылетит?

Словом, стыдно мне за вас, седовласый старец. Как хорошо, что вы совсем не похожи на моего деда-героя! На миллионы наших дедов, отдавших жизнь за то, чтобы вы со своей деменцией могли нагло и глупо шутить на потребу толпе. И счастье великое, что вы больше никогда не будете президентом США. Если, конечно, США ещё будут…

***

Містер Байден! У нашій країні - Росії - прийнято поважати старість. Нас так виховували століттями. Ми прощаємо людям похилого віку їх слабкості і капризи, їх забудькуватість і, навіть, необдуманість слів і вчинків. Одночасно з цим, ми пишаємося мудрістю наших аксакалів-довгожителів, старійшин наших сімей, кланів, та інше, повністю довіряючи їх досвіду і знанням.

Але ви - не вони! Ви навіть близько не стояли поруч з нашими дідами і прадідами-ветеранами, ви не коштуєте навіть пасма їх сивого волосся, їх тремтячих рук з темними веснянками "Господньої роси", їх очей, що вже бачать вічність. Тому що ви - ви просто вбивця і військовий злочинець, який вирішив потягти в пекло разом зі своїм нікчемним життям життя мільярдів людей у всьому світі.

Президент? Чого ви президент? Країни, яка зi дня свого заснування збагатіла на тому, щоб, заради грошей, вбивати корінне населення відкритої Не Вами Америки чумними ковдрами? Скільки там сотень тисяч індіанців загинуло? Не пам'ятаєте, ні? Та Ви і не знали ніколи. Вам на це було завжди плювати. Вам і сьогодні плювати на всіх, крім, можливо, себе, дружини, сина і домашнього песика (якщо вiн від вас не втiк, звичайно).

Я дивлюся на вас через екран монітора і бачу (як у ваших розтиражованих по всьому світу голлівудських блокбастерах про вампірів), як ваші (саме ВАШІ, Джо предки, бо всі ж знають, наскільки змінювана в США влада), влаштовують концтабори для 120 000 американців японського походження, щоб помститися «косооким» за Перл-Харбор (Pearl Harbor, щоб вам зрозуміліше було). Ви, точніше, ваш попередник Рузвельт, навіть не помітили, що 50% з інтернованих японців, були дітьми до 14 років ... це ж порожнє, правда?

Ви класно зустрілися з радянськими військами на "другому фронті"(коаліція, а як же!), але для чогось після цієї зустрічі методично, багаторазовими килимовими бомбардуваннями (і без якихось причин) "відпрасували" з англійськими "партнерами" нешкідливе і, в принципі, мирне місто Дрезден. Ви його зрівняли з землею разом з дітьми і жінками, Байден! Навіщо? Чи не для того, щоб, натренувавшись на німецькому місті, кілька місяців по тому, коли наш Червоний Прапор Перемоги замайорів над Берліном, лупанути ядерними бомбами по японським Хіросімі і Нагасакі? Вам нагадати, чого це коштувало Японії і всьому людству? А сьогодні ви, містер Байден, до такої міри знахабніли, що намагаєтеся годувати Японію з руки, пробачивши собі всі ваші злочини щодо цієї країни, і нацьковуючи її на Росію. Ви, точно, в своєму розумі, Джо?

Гаразд, після Другої світової війни пройшли роки. Але ви ж у нас "гегемони" і "лідери" світового прогресу. І грошей хочеться - смерть як. А велика Америка, на жаль, майже нічого не має і не вміє, крім друкарського верстата.

Це ми зализували рани і відновлювали практично знищену країну. Ви ж - збирали "прихід" своїми зеленими розтиражованими папірцями, на які повівся весь світ. Купувати-продавати і профіт мати (що з гітлерівців-японців, що з СРСР – це ваше все). Але вам для чогось було потрібно "глобальне" світове панування…

І тоді ви вирішили пограти м'язами то на Кубі, то у В'єтнамі, то в Кореї.... Вибачте, Байден, вам криваві хлопчики не сняться? Ви, чисто теоретично, уявляєте, що таке напалм? Це така гидота, у вигляді дуже липкого гелю для душу, яку легко вилити на живих людей, підпалити і спостерігати за тим, як вони повільно будуть в цьому пеклі горіти. Це була улюблена зброя Америки. Або ви забули? 900 градусів Цельсія на села, міста і просто на людей - забули? Ми - пам'ятаємо. Та й весь світ пам'ятає. Просто мовчить до часу.

Про Корею теж нагадати, про Афганістан? Про американські іграшки-міни для дітвори, про машинки-м'ячики-метелики? Ви такі в Штатах пустуни, Містер Байден! Хіба ви своєму онукові або правнуку в кошмарному сні побажаєте знайти на вулиці гумову качку, яка вибухне у нього в руках, розмітавши малюка на шматки?

Ні? Вірю! Але ж ви такі іграшки розкидали тисячами, десятками тисяч…

Поїхали далі. Ви розвалили СРСР. З нашою допомогою, чи самостійно -не важливо. Ви перемогли комунізм (хоча в цьому місці КНР смiється). Ви заспокоїлися? Ні!

Поясніть, навіщо вам знадобилися Югославія, Лівія, Ірак, Сирія, Афганістан? Вам нікуди було дівати зброю? Ви настільки не були впевнені в її якості, що сумнівалися, що її хтось купить? Думаю, що справа в іншому. Воюючи свого часу "нібито" з Гітлером і його ідеологією, ви переплюнули самого фюрера. Вам треба було кожну наступну годину підкріплювати факт своєї переваги. Летальна зброя і смерть стали вашим талісманом. Ви не розвивали освіту - ви купували уми з інших країн. Ви не вкладалися в Космос, - вам і так усе приносили на блюдечцi. А тим, хто намагався сумніватися у вашій богообраності, ви влаштовували справжню криваву бійню, апофеозом якої, безумовно, стали кадри демонічно регочучої мадам Клінтон, що спостерігає в прямому ефірі знищення людини, з якою ще пару років тому вона кокетувала на світських раутах. Кілька десятків мільйонів життів, Байден, на рахунку Америки, на вашому історичному рахунку. Якщо вірити статистиці, то за 80 років ця цифра могла б стати мільярдом. Але вже не стане ніколи! Ви вбили майбутнє планети, старовина Джо!

І ось тепер ви дісталися до України і Росії. Ви що, реально повірили в те, що росіяни знову змовчать і проковтнуть? Що купка ваших поплічників у Києві відпрацює мільярдні гонорари? Ага! Звичайно! Ви сунули свій довгий ніс, Містер президент, туди, де ваші компетенції закінчуються. І не ви, ні ваш синок, по вуха загрузлий в українській корупції і дивом уникнув при Трампі в'язниці, вас не виправдають. Особисто на вашій совісті 15 000 життів наших земляків на Донбасі. І тисячі і тисячі тих, кого Ви вже в нинішній свій президентський термін відправили в криваву м'ясорубку. Це вам не ваші безправні негри, яким ви заткнули роти, показово постоявши на колінах. Це навіть не ті нещасні, які прийшли до Конгресу вимагати справедливої розмови і догодили за грати на десятиліття. Тут, на Донбасі, на Україні, в Росії вам не пробачать і не забудуть нічого.

Я щиро сподіваюся на те, пане Байден, що ви щось пам'ятаєте про Нюренберзький трибунал! Пам'ятаєте і знаєте, що він не за горами. Новий і справедливий. І судити вас і всю вашу кліку буде весь світ. Навіть не знаю, що краще - бажати вам до нього дожити, або не бажати? А то ж пробірки з біологічних українських лабораторій вирушили назад в Америку ... може, раптом, який голуб із заразою звідти вилетить до вашої резиденції?

Одним чином, соромно мені за вас, дiдусю. Як добре, що ви зовсім не схожі на мого діда-героя! На мільйони наших дідів, які віддали життя за те, щоб Ви зі своєю деменцією могли нахабно і нерозумно жартувати для натовпу. І щастя велике, що ви більше ніколи не будете президентом США. Якщо, звичайно, США ще будуть…