Лучшие из лучших, или операция Орхидея

Вирджиния Домарк
   14.03.2022


  Не знаю как там Христо Гроздев добывает инфу,а нам с Мышонком приходится орудовать кайлом.Орешек знаний крут!Но бывает и на нашей стороне солнце,не так ли?

                1.

   Scientific Programme Leader, Science and Techology Team in the Emergency
   Response Department
   Theme 3 - Response
   Public Health England

   Professor Richard Aml;t is Scientific Programme Leader of the Behavioural Science Team based in the Emergency Response Department at PHE.

   He leads a programme of research that explores operational, behavioural and psychological responses to emergencies and disasters, with a particular focus on CBRN incidents.

   He led on the EU EAHC funded ORCHIDS project ("Optimisation through Research of Chemical Incident Decontamination Systems") which was chosen by EU DG SANCO as one of the 12 best projects in their 2008-2013 Public Health Research Programme.

   Other projects have been funded by the UK Home Office, Department of Health and European Commission via EU EAHC, EU FP7 and EU DG HOME, and have concerned public and emergency responder reactions to emergencies and disasters, specifically the psychosocial consequences of disasters and how risk communication strategies can be used to promote positive behavioural and psychological responses.

   С утра сегодня почему-то хочется вымыть руки.Повторюсь:

   He led on the EU EAHC funded ORCHIDS project ("Optimisation through Research of Chemical Incident Decontamination Systems") which was chosen by EU DG SANCO as one of the 12 best projects in their 2008-2013 Public Health Research Programme.

  2008-2013 год происходил распил средств.Врядли этот гусь ответит на мой имейл.А вот принцу стоит задать вопрос напрямую.Что это за операция "Орхидея" такая?

   Надеюсь теперь-то понятно почему Сирию хотели бомбить в 2013м году и как Путину удалось остановить 3 Мировую тогда?Конечно,не столько Сирию хотелось разоружить,сколько Россию.

  Посмотрим ,что за Оптимизация была на уме у западных горе-глобализаторов.