A Creative Copy of Elephants, 1948, by Salvador Da

Владимир Владимирович Залесский
A Creative Copy of Elephants, 1948, by Salvador Dali. Творческая копия картины Сальвадорва Дали «Слоны» [1948]. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .* . ./\ . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . .* . . . . . . . ./ . .\ . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . ./ . . . .\ . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . .* . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .* . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .| .==----о. . |. . . . .  |. .о----==. .|. . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . . .
. .* . . . . . . . . . .|_____/___. |. . . . . .|___\_____. | . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . .* . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . .* . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . .* . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . .| . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . ./=== . . . . . ===\. .. /===. . . . . .===\ . . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . .
*. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . .
. . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



February 12, 2022 08:31

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2796.
MMDCCLXVI. }