Новости от Черной вдовы

Вирджиния Домарк
   05.12.2021


  Сегодня появились 2 новости .Одна другой заковырестее.Первая от некоего Джанковича из Лондона,что через несколько лет столица Британии уйдет под воду.Особенно в такой ,как с утра ,мокрый воскресный день-это настраивает на определенное доверие .

 Далее идет новость от БоДжо-решительного борцуна за здоровье нации.И почему-то в эту новость верится даже более ,чем в первую.Правда,сначала надо уточнить кто такая леди Блак.В 2012 году она изучала буллинг на работе."Люди претворяются больными,-уверяла Черная Вдова-,потому что их на рабочем месте изводят менеджеры".
The Government announced in July it would establish a new unit to help end illegal drug-related illness and deaths, as the second part of Dame Carol Black’s Independent Review of Drugs was released.

                1.

  The first phase of the review, published in February last year, estimated there were 300,000 opiate or crack users in England, and around one million people using cocaine per year.
  Meanwhile, drug misuse poisoning deaths are at a record high, having increased by nearly 80% since 2012.Dame Carol’s review also determined the illicit drugs market in the UK is worth ;9.4 billion a year, but costs society more than double that figure.If health considerations, the cost of crime and societal impacts are combined, the total cost of illegal drugs is ;19 billion annually.

 Цифры ,конечно,впечатляют,но не менее впечатляющими кажутся меры борьбы,придуманные креативщиком-Премьером.The Prime Minister will this week launch a 10-year plan to tackle illegal drug-related crime which will include removing passports and driving licences from offenders, it has been reported.

 Вместо паспорта им всем введут КУ-КУ КОД?За 10 лет изведут преступность,связанную с наркотой,а на что пустят 190 миллиардов съэкономленных?
На переселение лондонцев в более сухие места?