Сказка для Бендеровца

Сергей Кручина
Тут один бот вчера залупнулся .Падла ,Фраер пархатый.Представился капитаном ФСБ Пукиным .и начал оскорблять и одновременно угрожать.Я зацепившись за его базар прилюдно опустил ,козла ,загнал под шконку ,за базар.И решил в качестве бонуса разместить на чистейшем украинском сказку о его прошлом.,Сижу ваяю.Хочешя розповім тобі казочку-баечку про тебе ?про твоiх родичiвСлухай уважно.Десь на Галичинi а може на Волинщинi був маеток,Там мешкав старий нiмець.Наймав вiн до роботи мiсцеву мольдь .Парубки ходили за кiньми.Коровами,вiвцями,поралися бiля свиней.дiвчата пололи город .прибирали в хатi,варили смачний борщ.Пiсля роботи збиралися на вечерю усi одразу.Пан Альфред Гютлер виходив  у лiтню кухню i с задоволенням дивився на своiх рабiв.Дуже любив пан Аль дiвчат за цицьки посмикати.На цицьках у дiвчат надовго залишались синьцi,котрi ,через недiлю.перетворялися на жовто синi плями.Дуже неприемно було як дiвчатам так i парубкам за зiпсованi цицьки але що тут порбиш ПАН.Марьяна розливала борщ коли зненацька гучно залунав пострiл - це   Грицько Пидарчук ,не стримавшись перднув страшенно зiпсувавши повiтря .Хлопцi,звичнi до роботи бIля свиней iне таке нюхали.дзвiнко зареготали ,Дiвчата позатуляли вiд огиди носи .I лише старий Аль с задоволенням дивився на ГрицькаПро що думав старий Нiмець? Напевне згадував свое дитинство  коли збиралась велика сімья бюргерів і під пиво з сардельками танцювали с дівчатами .ніхто себе не стримував риганути або перднути міг як товстий бош так і струнка дівчина ,головне щоб це було дзвінко ,голосно ,смачно .Як до коханної жіночки підійшов Аль до грицька і залюбки сказав Пукін Ти мій Пукін .З того часу повелося на селі  стали звати Пидорчука Пукіним а ні як інакше.Минуло багато часу ,Нащадкам Грицька не пощастило .Помер старий Аль Зруйнувався Фольварк .Сиротами стали,А тут у Москалів відбулася революція .Розгубились нащадки Грицька Пукіна Де знайти собі нового пана?Податись до Угорщини? Чи може під Польщу піти?Де ж ви любі пани? Захопили москалі владу ,на милійУкраїні одягли хомути на голови парубків запрягли в плуги і поганяючи нагайкою погнали по степу .Вирішили тоді на сході в оселі у Пукіних  найматись в НКВД  ,на псячю працю - стерегти табори увьязнених .Майнуло  милим минулим в роки Німецької окупації.Залунала рідна Німецька мова ,появилися пани .Але це швидко минуло .Знов повернулися москалі.І розбрелись Пукіни по світу .Одні прийняли схорони і були знищені вщент .Другі подалися до Америки.Канади ,до Аргентини та Уругваю.Ті хто залишився пішов звичним шляхом .НКВД.І ось ти прямий нащадок Грицька Пукина сидишь сейчас в своей будке в которой тебя держит свой пан Аль .и гавкаешь на людей .Поздравляю.Мечты  сбываются .Ты на своем месте .Генетически .