Исповедайся достойно и встретиш Бога

Ольга Кручковская
Сповідь є найкращим винаходом Ісуса Христа для лікування людської слабкості. (Папа Пій X)

Цитата:

«Нерідко сповіді виглядають рутинной формальністю, сумовитим набором монотонних слів, після яких розкаюваний нарешті може відійти. Все відбувається механічно! Так не повинно бути. А де ж зустріч, - зустріч з Господом, Який примиряє, обіймає і влаштовує свято? Така доброта нашого Бога. Ми також повинні вчити наших дітей добре сповідатися, бо сповідь - це не похід в хімчистку, щоб там відчистили плями, зовсім ні. Це зустріч з Отцем, Який примиряє, прощає і влаштовує свято ». (Папа Римський Франциск)

Із історії:

,,Імператор Карл V під час подорожі затримався в монастирі та хотів висповідатися. Один достойний монах вислухав його сповідь і сказав: ,,Визнаю гріхи Карла, а тепер слід визнати гріхи цісаря". По тих словах він з великою умілістью і тямовитістю випитав його про те, як він керував народом, державою.

Імператор так тим зворушився, що, оповідаючи про це, сказав: ,,Нарешті я знайшов священника, що з'ясував мені деякі сумніви та повністю заспокоїв мою совість".  (Из ,,Сповідайтеся добре"- о. Людовик Л. Кіяваріно )

Відповідь в разважанні:

Так, істинно так. Не дарма Господь говорив: ,, Вогонь прийшов я кинути на землю, і як я хочу, щоб він уже розгорівся! "Дивовижні слова, слова істини.

,, Вогонь" - перекладається, як ,, людина ". Звідси - Господь людину кинув - помістив на землі, і як же він хоче, щоб він (чоловік) вже розгорівся, любов'ю до Господа.
І все ж, якщо сповідь духовно досконала, то Господь приходить, як бажаний, найбільш довгоочікуваний гість, і як Закхею пропонує; злазь зі свого ,, високого дерева своїх уявлень "- ,, сьогодні я буду в твоєму домі" - у серці твоєму.
І яке щастя, Господь приходить, як найкращий у світі лікар і Учитель і намагається знову творити своє творіння; І знову вимовляє ті чудесні слова:,, будь, або будьте плідні ", - в ту годину йде потужне виливання Святого Духа в підсвідомість людини. Господь творить наново і плідно своє творіння; людина стає здорова, з початку духовно, а там, де здорова душа, повертається тілесне здоров'я.
А ось наші діти - немовлята, - це справжній Божий ,, духовний відпочинок " і не рукотворний храм Святого Духа, де Творець відпочиває, насолоджуючись своїм ,, Вогнем - людиною". Там немає потреби вчити і лікувати, все йде, поки що, своєю чергою. Аби батьки це знали і були духовно грамотні.

Перший гріх, а саме  - ,, Первородний гріх " стався в раю. Якби Адам і Єва покаялися, і довірилися, як маленькі і духовно недозріла діти, що духовно ще не готові до істини і правди Божої, - тоді світ не був би в такому жалюгідному положенні. А вони сховалися від Бога, за свої реформи-виправдання, перейшовши в засудження один одного. от і маємо те, що маємо на сьогодні і в усьому світі - гріх виправдання ,, Первородний гріх " та його наслідки.

Те саме зробив і Мартін Лютер, замість того, щоб все віддати в руки Божі, він сховався від Бога за свої виправдувальні реформи, давши поштовх до реформації церкви і до масових разколов і розділення Церкви.

На яву, знову ж ,, Перворідний гріх ", який зараз повторюють всі реформатори і бунтарі, маніпулюючи Святим Письмом.

Воно ж одне для всіх, єдина Біблія, але кожен реформатор відшукує для себе в Ньому слова виправдання. Спокушаючи Бога, знаходячи для себе осуд у виправданні.

Одного разу Ісус сказав на таких майстрів виправдань і хитрощів; (,, Як раз, в ту хвилину підійшли дехто з фарисеїв, і сказали йому: ,, Вийди і йди звідси, так як Ірод хоче тебе вбити ". Він же сказав їм: ,, Ідіть і скажіть тому лисові: Ось Я виганяю бісів і чиню вздоровлення, сьогодні та завтра, третього ж дня помру. Однак сьогодні, завтра і ще наступного дня я повинен рухатися далі, адже не годиться, щоб пророк загинув поза Єрусалимом ".) (Лука 13,31-33)

Тобто, Богу огидні людські гріхи виправдання і лукавства, це свідомий шлях в ,, чистилище ".

Так як залишаються на землі, в людях, коріння гріха, через спокуси.

Цей гріх важко винищити, поки людина не доросте до того, що доведеться відповідати за кожного, кого направила по помилкової дорозі, далеко в обхід, до Бога.

Господь Бог дав усім нам прекрасний Свій Єдиний План ПОРЯТУНКУ, СПОВІДЬ у свій час.

А хто стоїть за реформами і виправданнями? Хіба не сатана, одягнувшись у ангела світла і став не видимий?.

Ні, не хочу реформ і виправдань; найкраще вірити і бути в -
В Єдиний, Святой, Соборной і Апостольськой ЦЕРКВІ, де все на себе взяв Господь Бог, і каже через видимого Намісника на землі, Папу Римського. Амінь

Але завтра новий день, в якому немає ще жодного гріха !!!

Слава Богу за молитви нашого Папи Франциска, - Слугу Божого, для всіх нас на землі, разом узятих в його духовне заступництво. Амінь.

(Перевод на русский язык)

Цитата:

«Нередко исповеди выглядят рутинной формальностью, унылым набором монотонных слов, после которых кающийся наконец может отойти. Всё происходит механически! Так не должно быть. А где же встреча, - встреча с Господом, Который примиряет, обнимает и устраивает праздник? Такова доброта нашего Бога. Мы также должны учить наших детей хорошо исповедоваться, потому что исповедь - это не поход в химчистку, чтобы там отчистили пятна, вовсе нет. Это встреча с Отцом, Который примиряет, прощает и устраивает праздник».(Папа Римский Франциск)

,, Император Карл V во время путешествия задержался в монастыре и хотел исповедаться. Один достойный монах выслушал его исповедь и сказал: ,, Признаю грехи Карла, а теперь следует признать грехи императора ". По тем словах он с большой милостью и смышленостью выспросил его о том, как он руководил народом, государством.

Император так тем растрогался, что, рассказывая об этом, сказал: ,, Наконец я нашел священника, что выяснил мне некоторые сомнения и полностью успокоил мою совесть ". (Из,, Исповедуйтесь хорошо" - о. Людовик Л. Кияварино

Ответ в размышлении:

Так, истинно так. Не зря Господь говорил, ,,Огонь пришел я кинуть на землю, и как я хочу, чтоб он уже разгорелся!" Удивительные слова, слова истины. ,,Огонь" - переводится, как ,,человек". Отсюда - Господь человека кинул-поместил на земле, и как же Он хочет, чтоб он (человек) уже разгорелся, любовью до Господа.

И всё же, если исповедь духовно доскональная, то Господь приходит, как желанный, самый долгожданный гость, и как Закхею предлагает, слазь со своего ,,высокого дерева своих представлений" - ,,сегодня я буду в твоём доме"- в сердце твоём.

И какое счастье, Господь приходит, как самый лучший на свете врач и Учитель и пытается снова творить своё творение; И снова произносит те чудесные слова: ,, будь, или будьте плодотворные", в тот час идет мощное выливание Святого Духа в подсознание человека. Господь творит наново и плодотворно своё творение; человек становиться здоровый, с начало духовно, а там, где здорова душа, возвращается телесное здоровье.

А вот наши дети – младенцы, - это истинный Божий ,,духовный отдых" и не рукотворный храм Святого Духа, где Творец отдыхает, наслаждаясь своим ,,Огнем - человеком". Там нет надобности учить и лечить, все идёт, пока что, своей чередой. Лишь бы родители это знали и были духовно грамотные

Первый грех, а именно ,,Первородный грех" произошел в раю. Если бы Адам и Ева покаялись, и доверились, как маленькие и духовно не дозревшие дети, что духовно еще не готовы до истины и правды Божьей, - тогда свет не был бы в таком плачевном положении. А они спрятались от Бога, за свои реформы-оправдания, перейдя в осуждения один одного. Вот и имеем то, что имеем на сей день и во всём мире - грех оправдания. ,,Первородный грех" и его последствия

То же сделал и Мартин Лютер, вместо того, чтоб всё отдать в руки Божьи, он спрятался от Бога за свои оправдательные реформы, дав толчок до реформации церкви и до массовых разколов и разделения Церкви.

На лицо, опять всё тот-же ,,Первородный грех", который вскоре повторяют все реформаторы и бунтари, манипулируя Святым Писанием.

Оно же одно для всех, единая Библия, но каждый реформатор отыскивает для себя в нем слова оправдание. Искушая Бога, находя для себя осуждение в оправдании.

Одного разу Иисус сказал на таких мастеров оправданий и хитростей; (  ,, Как раз, в ту минуту подошли кое кто из фарисеев и сказали ему: ,,Выйди и иди отсюда, так как Ирод хочет тебя убить". Он же сказал им:,, Идите и  скажите этой лисице: Се, изгоняю бесов и совершаю исцеления сегодня и завтра, третьего же дня скончаюсь. Однако сегодня, завтра и ещё следующего дня я должен двигаться дальше, ведь не годится, чтоб пророк погиб за Иерусалимом".) (Лука 13,31-33)

То есть, Богу противны человеческие грехи оправдания и лукавства, это сознательный путь на ,, мытарства".

Так как остаются на земле в людях корни греха, через искушения.

Этот грех трудно истребить, пока человек не дорастёт до того, что придётся отвечать за каждого, кого направил по ложной дороге, далеко в обход, до Бога.

Господь Бог дал всем нам прекрасный СВОЙ ЕДИНЫЙ ПЛАН СПАСЕНИЯ, ИСПОВЕДЬ в свой час.

А кто стоит за реформами и оправданиями? Разве не сатана, одевшись в ангела света и стал не видимый?.

Нет, не хочу реформ и оправданий; лучше всего быть в -

В ЕДИНОЙ, СВЯТОЙ, СОБОРНОЙ И АПОСТОЛЬСКОЙ ЦЕРКВИ, где всё на себе взял Господь Бог, и говорит через видимого Наместника на земле, Папу Римского. Аминь
Но завтра новый день, в которым нет ещё ни одного греха!!!