Христос Воскрес!

Валентин Лученко
Чому так багато фарисейства та лицемірства в сучасному офіційному християнстві?
Пояснення, як на мене, дуже просте: лицеміри та фарисеї рейдернули християнство ще на самому початку. Тому лицемірство це - візитівка сучасного псевдо-християнства.

Власне, вся історія християнства є вельми печальною картиною. Реформатори намагалися щось змінити, але нині і реформаторські церкви мало відрізняються від католиків та ортодоксів. Особливо українські протестанти. Вони навіть живуть за православно-московським календарем. Справді віруючій людині, яка шанує Ісуса, немає куди податися. Тільки жити, як заповідав Єшуа з Назарету "Там де ти і я - там і церква".
Христос Воскрес!
З Великоднем Вас, дорогі брати і сестри во Христі!

---
Why so much Pharisees and hypocrisy are in modern official Christianity?
The explanation, in my opinion, is very simple: hypocrites and Pharisees raided Christianity from the very beginning. Therefore, hypocrisy is the hallmark of modern pseudo-Christianity.

As a matter of fact the whole history of Christianity is a very sad picture. The Reformers tried to change something, but now the Reformed churches are little different from the Catholics and Orthodox. Especially Ukrainian Protestants. They even live according to the Orthodox-Moscow calendar. A true believer who honors Jesus has nowhere to go. Just live, as Yeshua of Nazareth commanded, "Where you and I are, there is a church."

Jesus Christ risen!
Happy Easter to you, dear brothers and sisters!

---
Почему так много фарисейства и лицемерия в современном официальном христианстве?
Объяснение, на мой взгляд, очень простое: лицемеры и фарисеи рейдернулы христианство еще в самом начале. Поэтому лицемерие это - визитная карточка современного псевдо-христианства.
 
Собственно, вся история христианства представляет собою весьма печальную картину. Реформаторы пытались что-то изменить, но сейчас и реформаторские церкви мало отличаются от католиков и ортодоксов. Особенно украинские протестанты. Они даже живут по православно-московскому календарю. Действительно верующему человеку, который уважает Иисуса, некуда податься. Только жить, как завещал Иешуа из Назарета "Там где ты и я - там и церковь моя".

Христос Воскрес!
С Пасхой Вас, дорогие братья и сестры во Христе!