Сериалы Сотня и Игра престолов

Олег Гуцуляк
Авторы "Сотни" специально КЛАРК Гриффин (т.е. Грифона!!!; актриса Элайза Тейлор) подобрали похожей под мать Драконов Дейнерис (актриса Эмили КЛАРК).

Тейлор, не имея опыта работы в США, получила ведущую роль в постапокалиптическом сериале The CW «Сотня». Эту роль она получила без фактического прослушивания, просто отправив своё видео-резюме продюсерам.

Кстати, Элайза родилась 24 октября (1989), а Эмили - 23 октября (1986). 

Обе огню / радиации не подвержены, обе воительницы, обе сражаются за понимаемую ими справедливость... Обе сжигают ненавистные им дворцы...

Их девиз: «За каждой победой стоит жертва».

То, что Кларк не летает на драконе заменяется её связью с "Пламенем Командующих"...

----------------------

The authors of "The Hundreds" specially CLARK Griffin (ie Griffin !!!; actress Eliza Taylor) picked up Daenerys (actress Emily CLARK), similar to the mother of Dragons.

Taylor, with no experience in the US, landed a leading role in The CW's post-apocalyptic TV series "The Hundred." She got this role without actually auditioning by simply submitting her producer's video resume.

By the way, Eliza was born on October 24 (1989), and Emily was born on October 23 (1986).

Both are not exposed to fire / radiation, both are warriors, both are fighting for the justice they understand ... Both are burning the palaces they hate ...

Their motto is: "There is a sacrifice behind every victory."

Clarke's not flying the dragon is replaced by her connection to the Commanders' Flame ...