Апокал псис - Укр

Екатерина Александрийская
ISBN 978-617-518-347-2   
                Катерина Олександрійська                ……………………   (
                Апокаліпсис                ……                (наслідок правління збоченця Ієгови),                ………або  Відповідь мудакові Ієгові на його брехливу Біблію.               
Анотація.
Книга для конфесій і сектантів всіх напрямків оповідає про злочини Iєгови - диявола під час його правління на Планеті Земля. Iєгова, Господар Землі, громадянин Нью-Йорка, головний планетний збоченець: зоофіл, гомосексуаліст, педераст, педофіл. Iєгова - кровожерний убивця, зброя його була - сокира. У всіх втіленнях він розкладався сам і руйнував теологічне ядро населення. Господар Землі за час свого правління зробив посів на Планеті всіх видів сексуальних збочень та злочинів. Паради Геїв - «творчість» Iєгови. Старий Заповіт (Тора) - книга Звіра, число його 666, ім'я - Iєгова, посада (виборча) – Господар Землі, диявол і сатана. Iєгова - автор Старого Заповіту (Тора) і спотворень у Новому Заповіті. Старий Заповіт - довідник прокльонів, страт, воєн, грабунків, вбивств і помсти. Iєгова і Христос належать до протиставленим космічним силам. Христос (Бог) вище Iєгови (диявола) за статусом. Христос і Майтрейя – Єдина Індивідуальність!!!                Великий Майтрейя, Владика Шамбали - Покровитель Росії, слов'ян, Ізраїлю, євреїв, єгиптян, релігій і філософій. Дано нове «Вчення Живої Етики», автор - Великий Майтрейя, Владика Шамбали, співавтор - Володарка Шамбали, Богиня Лакшмі. Вчення Христа – початок Учення Живої Етики, мета якого попередити всі народи і конфесії про наближення всепланетної трагедії Апокаліпсис і дати інформацію про причини протистояння двох протиборчих сил Світла і темряви. Буде поділ людей по  Світлу і тіні. Кожна людина має зробити вибір, з ким він: з Богом чи з дияволом. Рішення треба прийняти в цьому втіленні. Наступне втілення буде наслідком вашого рішення. Поклоніння - виборчий бюлетень. Аум. Амінь. Так буде!

               
 Крішна, Христос і Майтрейя - повний прояв Єдиного Променя Всевишнього, Отця Всесвіту, Создателя і Творця.
 "Бажаю Слави я Великому Майтрейї, так, щоб Ім’ям Його покорений був Всесвіт». (Катерина Олександрійська).
;               
Дана книга має бути перекладена всіма мовами світу, у зв'язку з тим, що Демон безодні –Абаддон-Ієгова (автор іудаїзму) зробив негативний вплив на формування свідомості всіх людей Планети.  Надія на Відродження Християнства покладається на Православ'я.  Видавайте паперові і електронні книги і поширюйте їх.                Звернення до Абсолюту.                Всемогутній і Вседержитель Безмежності, Верховне Божество Абсолют! Всі шанувальники Творця нашого Будинку - Архангела Михаіла, Владики Шамбали звертаються до Тебе з проханням: «Скоротити перехідний період для диявола Ієгови перед його відходом на Сатурн в 2046 зі своїм військом (збоченці, шахраї і вбивці)».                Всепланетна виборча кампанія проходить з грубими порушеннями космічних законів сатаною Планета Земля, Iєговою. Для вербування у військо він застосовує навіювання і гіпноз. Паради геїв і одностатеві шлюби, шахрайство і обман, злодійство на державному рівні та приведення до влади євреїв-демонів, лжецелители і лжегадалки, наркотики і СНІД, венеричні захворювання - перетворили Землю в Авгієві стайні. Використання телебачення і Інтернету для наклепу на втілення з Шамбали, застосування чорної енергії для впровадження хвороб, наклеп на Е. П. Блаватську в пресі, на телебаченні, в сектах і в Православ'ї, де сатана Iєгова оголосив себе брехливим «Всевишнім, Вседержителем, Всемогутнім, і творцем нашої Планети Земля» - сіють духовну плутанину серед населення Планети. Iєгова - в ролі юродивого при царі.                Демон Всесвіту Брама зомбує Ієгову - демона безодні. Ієгова – зоофіл, педофіл (оральний і анальний секс), гомосексуаліст,  наркоман, вбивця і шахрай. Привласнюючи Вищі посади (Абсолюта і Всевишнього в Біблії),  вони  кидають тінь на світлі сутності; Брама через Ієгову руйнує теологічне ядро  людства, чим породжує безбожіє. Якщо напівбоги (Брама, Ієгова) з такими пороками, які можуть бути люди? Демонічне беззаконня розкладає населення Землі  і  досягло  апогею; необхідно покласти край безбожжю.                Долі 50% населення, жертв диявольського гіпнозу, зараховані насильно в військо сатани Iєгови, повинні бути переглянуті; серед них є бажаючі залишитися на Землі і продовжити еволюцію людини в Золотому столітті. Необхідно час для переселення людей у безпечні місця, за межі Європи перед зануренням материка в глибини вод в результаті вулканічних вивержень. Термін явища Бога, Першого Архангела - Переможця на білому коні перед населенням Планети повинен бути прискорений. Повинна бути відновлена справедливість. Аум. Амінь. Так буде.               
Розділ 1.                Всепланетна виборча кампанія: Бог і диявол.  Заклик допомогти Силам Світла зберегти Планету і людство. Планеті загрожує вибух. Йде всепланетна виборча кампанія, Великий беруть участь двоє:
1. Майтрейя - Бог, Великий Владика Шамбали, проявлений Отець Всесвіту.
2. Iєгова-диявол, Господар Землі, представник «Люцифера» на Землі, сатана.
1. Майтрейя – Бог.
Майтрейя - перший Промінь Отця Всесвіту, перший Промінь прирівнюється до Отця. Батько Всесвіту – невидиме Сонце, Він ніколи не залишає свій пост, - працює Його Промінь. Майтрейя - повний прояв Отця, - Всевишній.
Наівисочайший, Найсвітліший, - вище Його немає нікого в Космосі. Перший Ієрарх Планети, Сонячної системи. Його Великий Шлях - 3000 втілень! Пройдено половина Високого Шляху. Чим вищий Дух, тим більше втілень.
Великий Майтрейя Пройшов Шлях від «пастиря овець» до Всевишнього. Всі втілення Його були сходами до Всходження.
Великий Майтрейя - Керівник нашої Сонячної системи. Перший Архангел - посада, яку Виконує Великий Майтрейя під час проходження еволюції людини. Архангел Найгарніший - одне з найменувань Архистратига Михаіла. Він - Покровитель Росії, слов'ян, Ізраїлю, євреїв, єгиптян, релігій і філософій! Великий Владика Шамбали (Гімалайського Білого Братства), Творець нашої Планети і всього, що живе і дихає на неї! Майтрейя - наш Отець Небесний, в силу Його любові і турботи про нас. Він є Все!
«Шамбала – Громада Адептів і Архатів; Твердиня – авангард еволюції, проектне бюро, Владики – плановики планетно - космічного масштабу. Вони насичують простір образами тих форм, які мають втілитися в життя». Шамбала створена силою думки одночасно з Планетою.
На Сході прийнята Істина, що Єдиний Найбільший Дух є Творцем нашої свідомості і Спасителем нашого людства. Дух цей – Аватар Вішну і проявляється на Землі кожен раз, коли людство заходить в глухий кут і необхідний зсув свідомості! Таким чином, всі системи Світу є Видами одного і того ж Духа, який проявлявся як Рама, Крішна, Капіла, Гаутама Будда, Христос, Майтрейя, в майбутньому - Калкі Аватар. Три Аватари: Крішна, Христос, Майтрейя - повний Прояв Отця Всесвіту. Виявлявся Він і в інших особах, менш яскравих, але завжди істинно подвижницьких.
Аватар - Сходження Найвищого Духа. Вішну - чоловічий Початок Всесвіту, (інформація) Создатель  і Творець. Лакшмі - жіноче Почало (творча енергія). Все від Них.
У Тибеті у всіх храмах - монастирях є позолочені бюсти всіх Будд, біля погруддя Великого Майтрейї золотими літерами написано: «П'ятий Будда Майтрейя - Будда майбутнього». Бюст має зовнішність китайця. В одному з минулих життів Він Втілювався в Китаї, як Авалокітешвара, Владика, який Видимий. Таємне Вчення говорить: «Він, Хто першим Проявляється при Оновленні, З'явиться останнім перед Поглинанням (Пралайя)». Так,  Логоси всіх народів, починаючи від ведичного Вішвакармана Містерій до Спасителя сучасних цивілізованих націй, суть «Слово», яке було «на Початку», при пробудженні діяльних Сил природи з Єдиним Абсолютом. Народжений Вогнем і Водою, перш ніж вони стали певними елементами, Він Був «Творцем», формувальником або планувальником всього сущого. «Без Нього ніщо не було створено з того, що було створено. У Ньому було життя, і життя було Світлом людей»;  і, врешті-решт, Він може бути названий, ніж Він завжди Був, Альфою і Омегою Виявленої  Природи. «Великий Дракон Мудрості Народжується з Вогню і Води, і все знову буде поглинено з Ним у Вогонь і Воду». Цей Бодхісаттва, як сказано, «Приймає будь-яку форму, що до вподоби Йому», від початку Манвантари (циклу) до її кінця. Він З'явиться, як Калки Аватар, останній із Аватар або Будд, в Сьомий Раси. Це вірування загальне всьому Сходу. Він суть форми Сьомого Світового Принципу. «Самопроявлений Син Батька», Логос, Всюдисущий Вселенський Дух, проявлений у храмі Космосу або Природи».
Бодхисаттва - осяяна сутність. Бодхисаттва - Матір всього сущого. Три радості Бодхисаттв - щастя дару, щастя допомоги і щастя вічного пізнання. Але доля Бодхісаттв тяжка, ніхто не переносив і не переносить стільки наклепів і переслідувань як справжні Спасителі роду людського.
Великий Майтрейя завжди, коли людство заходить у глухий кут, Спускається в щільний світ і Бере на себе важку ношу, - спокутування людських діянь. Насичення Планети негативними енергіями від подразнень, негативних думок, слів і діянь може привести до всепланетної трагедії.  Земля покрита щільним шаром темних енергій, і рятівні Промені планет Владики Шамбали і Матері Світу не можуть пробитися, щоб очистити Землю.  Саме Шамбала трудиться без відпустки і зарплати, спалюючи Світлом своїм людські викиди - отруйний газ імперил.
 «Від людей залежить доля Планети.  Приймуть Світло - врятовані будуть, не приймуть - загинуть.  Слідства, породжені, повинні бути іскуплені, тобто нейтралізовані.  Енергії темряви нейтралізуються енергіями Світу.  Енергії Світу, свідомостями людськими породжені, повинні бути зібрані в достатній кількості, щоб протистояти силам руйнування.
 Темні зрушили підставу, і в той час як темний полюс людського колективу продовжує поглиблювати розпочате і погіршувати становище, полюс світлий налаштовує всі сили для того, щоб відновити втрачену гармонію.  Ті хочуть війни, Ми і народи, що за Нами йдуть, - Світу».  - М .: /  Ми повинні берегти наш будинок, тому що на інших планетах немає для нас  умов.  Кожна планета проходить сім кол еволюції людини.  Ми знаходимося в четвертому колі, всі інші планети, або проходять пройдені нами шляхи, або випередили нас.  На кожній планеті людство відповідає того кола, в якому існує.
На Венері люди живуть у сьомому колі в полегшених тілах, як і планета. Там немає кордонів, немає національностей, на роботу приймають за кольором аури, яка відображає думки. Там немає хвороб! Ні радо, телефону, телебачення, різних видів транспорту, - все це є в людині. У всіх відкриті вогненні центри. Люди – боги! По закінченні сьомого кола люди з Венери підуть на вищу планету.
Нам, землянам ще належить пройти цей шлях. Великий Майтрейя Прийшов, щоб дати нове Вчення Живої Етики через своїх Учнів: О. П. Блаватська,  О. І. Реріх, Б. Н.Абрамов. Дати людям Знання – Мудрість, Істину. Всі стародавні Вчення з єдиного Джерела. Ті, хто приймуть  Вчення Живої Етики, підуть з Владикою на Його Зірку – Уран, яка в минулому циклі була нашим видимим Сонцем, але з-за швидкого охолодження відійшла за межі нашої Сонячної системи, і наповнюється енергіями центрального Сонця, над  яким  стоїть  Абсолют – Верховний!
«Простір повен зламаними променями - це посилки, пропущені й відкинуті людством. Хліб насущний нині дається, і в невігластві відкидається. Якщо б люди могли прийняти все, послане ним з Вищого Світу, Земля перетворилася б миттєво. Якщо б голови, тупо заставлені в землю, могли бути повернуті до Неба». «Ні гроші, ні зброя не врятують становище, тільки внесення нової свідомості прояснить голови». - М.:
М.: - три точки: Майтрейя (Будда), Месія (Христос), Месія (Мунтазар - Месія мусульман). Після відходу Iєгови зі своїм військом на Сатурн, буде Один Пастир і єдине стадо; Великий Майтрейя і  людство.
Для всіх втілень Великого Майтрейї характерна творчість: Він Будував храми, дороги, палаци, зрошувальні системи, міста, Об'єднував держави і релігії, Створював громади, Обживав територію Росії, Стверджував основи чистої філософії - буддизму. Майтрейя – Збирач Вед і Махабхарати (у т. ч. Бхагавад-Гіта), автор книг – Навчань: Ману, Астрологія, Таємна Доктрина, Агні-Йога, Грані Агні Йоги  і інші.О. П. Блаватська, О. І. Реріх, Б. Н. Абрамов писали книги по Його Променю. Промінь - думка Бога.
У стані темряви противником Майтрейї є Брама - Iєгова. Господар Землі, князь світу цього не зацікавлений у тому, щоб Знання поширювалися серед людей! Він завжди не визнавав Істину і спотворював всі Навчання; авторів Навчань вбивав, розпинав, розчленовував і спалював. Iєгова - породитель фашизму (друга світова з концтаборами і газовими камерами), воєн і переворотів, всіх видів злочинів та сексуальних збочень. Половина населення Планети перебуває у стані одержання Iєговою: ЦРУ, НАТО, ЄС, ІГ ІЛ, Ватикан і весь християнський світ, іудеї, секти, цілителі, збоченці і злочинний світ. НАТО, ЄС - планетні вампіри. НАТО реалізує  надлишок старої зброї, власниками якого є ракшаси (демони). США - держава-бутафорія в руках ракшасів (демонів-мільярдерів). ЄС також служить дияволу; ЄС проводить реформи - геноцид, плодить злидні. Бідність породжує хвороби, голод, населення в сумному стані. Які енергії в людині є, такі він притягує з космосу через свої вогненні центри і наповнює Землю. Перед відходом на Сатурн Iєгова хоче підірвати Планету. Скрізь, де палає війна, йде процес нагнітання руйнівних енергій.
Прямий обов'язок Господаря Землі: забезпечити населення дощем і  урожаєм, і стежити за дотриманням заповідей Бога.
Промені планет Владики Шамбали і Матері Світу розділять людей по Світлотіні. З двох, що живуть на Землі, один залишиться! Ті, хто вірить в Світ, врятовані будуть і будуть жити на Землі в Золотому Столітті - 1 828 000 років. За цей проміжок часу люди на нашій Планеті досягнуть рівня, який зараз на планеті Венера і підуть на вищу планету. Великий Майтрейя створює Шосту Расу, «Агнi Йога» є  Клич!       
                Майтрейя - Великий  Владика Шамбали.
               
Великий  Майтрейя - проявлений Бог Вішну; слова Вішну, Нараяна - чоловічий Початок Всесвіту. Майтрейя (Ель Морія) - Великий Владика Шамбали; Морія - рід, в якому неодноразово Втілювався Великий Майтрейя, Цар Світового Уряду, Аватар майбутній. Слова Морія і Майтрейя відносяться тільки до Великого Владики Шамбали. Всі інші до цього роду й імені не мають відношення!
  Деякі втілення Великого Майтрейї  в скульптурах Олексія Леонова.
 Архангел Михаiл.

 Імена Першого Архангела: Архістратиг Михаіл, Архангел Найбільший, Найгарніший, Богоподібний, Бог, Водій воинствами небесними, Відображення Бога (на Землі), Елохим Найгарніший. Наш Космічний Отець – Великий Майтрейя. Перший Ієрарх Планети, Сонячної системи, Всевишній, Божественний  Христос, енергетичний центр, Ішвара. Перший Архангел - Творець нашої Планети, рослинного і тваринного світу і всього, що живе і дихає на неї. Перший Архангел - посада, яку виконує Великий Майтрейя під час проходження еволюції людини. Він є Альфа і Омега, Перший і Останній, Початок і Кінець. Альфа - перша буква грецького алфавіту, Омега - остання; коли Омега з'єднається з Альфою, ланцюг замкнеться - Великий Майтрейя Пройшов шлях Сходження і Всходження. Він - Всевишній!!! Піде і буде правити вічно!!! Потім ще раз Прийде як Друге Пришестя (Великий Прихід)! АУМ!

; Перший Архангел. 

  «Архістратиг – начальник над міріадами ангелів (небесного воїнства). Зображення Архистратига – Бодхісаттви забезпечені мечами і списами як символи невпинної боротьби з хаосом і злом. Архангел Михаіл - Водій нашої Сонячної Ієрархії (Логос) є нам істинним Богом і Отцем, через Його Велику турботи, Любов і допомогу людству».

3.Апокалипта. Архістратиг Михаіл.
 «Слухайте! Планеті загрожує вибух. Природа втратила свій звичайний ритм і сильно впливає на психіку людини, порушуючи його рівновагу. Настає відповідальний момент в історії життя Планети. Коли затрясуться гори і здригнеться Земля, коли буде потрібно вся мужность, щоб встояти в Світі, встояти можна лише Мною. Багато що зміниться, коли криза мине. Буде нестерпно тяжко. Багато смертей буде, багато явищ перегорання нервової системи. Вогонь обрушиться несподівано, але і в напрузі небувалої. Страшні вогненні хвилі, спопеляючі приймачі негідні. Даю попередження. Лише вогнями спокою можна послабити реакцію організму. Вогнем зустріти вогонь, вогнем всередині – вогонь простору. Сили руйнування і сили творення стикаються в гігантській боротьбі. Момент дуже відповідальний, і треба допомогти Мені. Зрозумійте, що мала піщинка може переважити перевантажену чашу планетних ваг. Усвідомте свою відповідальність за Землю. Допоможіть Мені, Тому,  Хто відповідальність Взяв на Свої плечі, настільки потрібне нині втримати рівновагу. Допоможіть. Вам Кажу, хто може утримати чашу ваг. Допоможіть. Кожен повинен допомагати утримати рівновагу. Ви, бажаючі стати ближче, тягар Мій розділіть". - М.:
4. Судний день.
 Судний день, - поділ людей по  Світлу і тіні. «Нині природа хвора людськими безумиями і злочинами, тобто дисгармонійні впливи земного людства порушили взаємодії її елементів. Хаос проривається всюди. Хаосу матерії лише духом можна протистояти! Темні зрушили основу, і в той час як темний полюс людського колективу продовжує поглиблювати почате і погіршувати становище, світлий полюс налаштовує всі сили для того, щоб відновити втрачену гармонию». «Ніхто не може залишатися нейтральним між Світлом і тьмою, між цими двома протиборчими силами. Кожна людина повинна вибрати одну з них, інакше він буде розчавлений ними обома».- М.:

 5. Світло перемагає темряву.
Георгій Перемогоносій (втілення Архангела Михаіла) вбиває дракона". Церковна легенда розповідає про чудеса Георгія Перемогоносія під час гоніння на християн в Туреччині, в тому числі про Його перемоги над драконом. У Росії Житіє Георгія Перемогоносія лягло в основу руського духовного вірша, в якому Він є упорядником Землі Руської. У древній Русі Георгій Перемогоносій часто зображувався на княжих печатках і монетах, у царській Росії – на державному гербі.




 6. Дэваки і Крішна.
Восьмий син Дэваки – восьмий Аватар Вішну, Отець Всесвіту! Кришна був царського роду і сам був царем і все Його Вчення перейняте благородним мужнім духом. Крішна належав до касти кшатріїв, що вважалася в Індії найвищою.



 7. Крішна.
  «Крішна вважається більш, ніж Аватар (Аватар - Сходження Найвищого Духа), Він є повним проявом Вішну, тобто Отця Всесвіту.  Крішна - Всевишній!  Згідно «Бхагавад-Гіті» в Матхурі  правив неправедний цар Канса.  Щоб позбавити від нього Землю, Вішну вирішує народитися в людській подобі.  Канса, дізнавшись, що він помре від восьмого сина Девакі, вбиває всіх народжених у неї синів.  Восьмого сина - Крішну, ледь той народився, вдається переправити, де Він виховується в сім'ї пастуха Нанду.  Вбивством тирана закінчується юність Крішни.  З пастуха він перетворюється в воїна і політика: відновлює справедливу владу і захищає місто від демонів».  (О.І.Реріх, «Листи»).

 8. Крішна в стані Будди.
 
"Аватар Крішна найпрославленіший Аватар Вішну, Спаситель  індусів і їх найпопулярніший Бог.  Він - восьмий Аватар, син Девакі і племінник Кансі, індійського Царя Ірода, який, шукаючи його серед пастухів овець і корів, укрившіх його, убив тисячі їх новонароджених немовлят.  Повість про зачаття, народження та дитинство Крішни є точний прототип розповіді Нового Заповіту".  (О.П. Блаватська, Теософський словник).

 9. Крішна.
  "В Срібної Долині Великий Пастух закликав до життя будь-які живі істоти срібними звуками своєї флейти. Він кличе до радості. І яблуневі, грушеві, вишневі, сливові дерева відгукуються на заклик буйним цвітінням.
 Вербові дерева розкривають пухнасті квіти, абрикосові дерева стали бузковими.  Горіхове дерево покривається жовтим кольором, і, як нектар, тече зціляє сік Гімалайський.  Під яблунями, покритими рожевим кольором, вічний Крішна на своїй флейті грає свої божественні пісні Відродження».  (О.І.Реріх, «Боги Кулути»).

 10.  Зороастр.
 
«Пророк і реформатор древнеіранськой релігії, яка одержала назву Зороастризму. Зороастр Великий законодавець і засновник релігії, званою по-різному: маздеіизмом, магізмом, парсизмом, вогнепоклонством і зороастризмом.  У «Дабистан» згадують тринадцять Зороастр, але всі вони були втіленням першого. Їх Вчення і особливо останнього (божественного) Зороастра поширилися від Бактрії до Мідії; звідти, введені під назвою магізм адептами-астрономами в Халдеї, вони зробили величезний вплив на містичні вчення Моісея доктрин Заратустра – родове ім'я великих реформаторів і законодавців». (О. І. Реріх, «Агні Йога»).

11. Зороастр.
 
«Вогняний поет Сонця Зороастр» – так називав М.К. Реріх давньоіранського пророка. Вогняна чаша Зороастра - символ чистоти серця, мудрості і духовного подвигу. Вона нагадує про єдиний вогняний початок Всесвіту. Знову дух наш спрямовується і до світла Аполлона, і до сонцеподобного Митрі і вогню-жизнедателю Зороастру. Чи не стаємо ми язичниками, вимовляючи ці поняття? Той, хто мислить про Світ, неминуче приходить до єдиного Світу. У якій би ситуації ми не побачили світ, наше серце все-таки буде знати, що в світі ми знайдемо жизнедателя». (М.К.Реріх, "Держава Світла").

12. Рігден Джапо.
 
"Як діамант, сяє світло на Вежі Шамбали. Він там — Рігден-Джапо, невтомний, вічно безсонний на благо людства. Його очі ніколи не зачиняються. У своєму магічному дзеркалі Він Бачить всі земні події. І могутність Його думки проникає в далекі землі. Для Нього не існує відстані; Він може в мить ока надати допомогу гідним. Його яскраве світло може знищити будь-яку темряву. Його незліченні багатства готові для допомоги всім нужденним, тим, хто віддав себе на служіння на благо справедливості. Він Може навіть змінювати карму людей...".

13. Аполлоній Тианський.
 
Чудовий філософ, народився в Капподокии спочатку першого століття. Підготувавши себе до більш високого посвячення п'ятирічним мовчанням і поневірянням, відвідавши багато країн, він через Халдею відправився в Індію. Після повернення з Індії він показав себе справжнім Присвяченим. Він Був справжнім провісником; епідемії, землетруси, смерті правителів збувалися з його прогнозів. Він навчився багатьом з чудес зцілення хворих. Талісмани Аполлонія мають силу, бо вони оберігають від люті хвиль, злоби вітру і нападу диких звірів.

 14. Аполлоній Тианський.

“Якщо хочете увійти в сфери Вищих Світів, прийміть тягарі життя як ступені неминучості  або ж відмовтеся від всходження. Лише дуже високий дух може витримати випробування земним щастям, багатством, добробутом, багатством і славою. Соломон витримав, Аполлоній Тианський витримав, Емпедокл витримав, але не витримали сотні і тисячі інших. Треба вже на малому привчати себе бути однаково спрямованим і відданим Справі Вчителя і щастя, і нещастя, тобто у всіх умовах". – M.:

15. Оріген - Вчитель.
«Оріген - християнський теолог, філософ і вчений. В творах Орігена християнська думка вперше досягає вищого філософського і наукового рівня язичницької культури того часу. Створення світу Богом Оріген тлумачив, як вічно триває акт; раніше цього світу і після нього були і будуть інші світи». Він написав дві тисячі книг, які зберігалися в Олександрійській бібліотеці. Після гоніння пішов у місто Кесарію (Палестина) і відкрив християнську школу. Його побили і посадили у в'язницю на сім років. Він міг вийти з тіла і полетіти в Твердиню, але він просидів весь термін, використовуючи час, несучи знання езотерики. Високо шанують цього мученика і Великого Світоча істинного християнства. Західна церква прислухається до кроків еволюції духу і починає вивчати твори Орігена. Наша православна церква все ще продовжує вважати Його єретиком».
16. Франциск Ассизський.

 Одного разу він сказав молодому ченцеві: «Підемо, брат, проповідувати в місто». І ось вони вийшли з монастиря і, розмовляючи про піднесених предметах, пройшли все місто і знову повернулися в монастир. Молодий брат здивовано запитав: «Отець, а коли ж ми будемо проповідувати»? Але Святий Франциск сказав: «Брате, хіба ти не помітив, що ми весь час проповідували? Ми йшли благопристойно, розмовляли про найдостойніши предмети, що зустрічалися на нас дивилися і отримували від нас мир і заспокоєння. Адже проповідь полягає не тільки в самих словах, але і в самої поведінці». (О.І.Реріх "Листи"). Святий Франциск – втілення Великого Вчителя Кут Хуми (Ісус), вічного друга і учня Великого Майтрейї.

17. Моісей
 

Моісей - єврейський пророк і законодавець,що з’єднав ізраїльські племена.                (Авраам, Исаак – син Авраама, Яков – онук Авраама, Иосип – праонук Авраам, Моисей, Фараон  Рамсес  II,   Осирис (двiчi).  Соломон,  Христос (Россул Морiя), Майтрейя - Втiлення Великого Владики
Це Той, Кого називають Морія (Великий Владика, Владика М, Махатма М.), Вчитель Великого Білого Братства, Голова Ієрархії Світла, Водій нашої Сонячної системи.


18. Моісей Водій.
 
Він Був дійсно великим вождем... Він Є творцем народу ізраїльського... Моісей Був, у повному сенсі, вождем і законодавцем, і на Ньому лежала важка задача створити народ  з кочового племені.... (О.І.Реріх, "Листи в Європу").-
Якби не втручання Ієгови – диявола, «обраний народ» міг бути самим високодуховним народом Бога, а не самим матеріальним народом диявола. Але слово«обраний» залишилося ...


19. Соломон.
 
Архангел Махаіл кілька творчих життів Присвятив багатостраждальному єврейському народу. Одне з декількох втілень – Соломон, син Давида, цар Ізраїльсько – Іудейського царства 965 – 928 роках до н. е. «Соломон (євр. Шеломо), третій і найбільший цар Ізраїльського народу. Соломон був обдарований світлим розумом і проникливістю. Створив внутрішній світ навколо престолу і Оточив себе довіреними особами, щоб вільно вести внутрішню і зовнішню політику. Царювання його зробилося синонімом миру і благоденства. Побудував храм (по величі і красі якому не було рівних), царський палац, єрусалимський мур і п'ять міст для поселення ізраїльтян. Сусідні правителі робили подорожі здалеку, щоб побачити єврейського царя, слава про мудрість і справи якого встигла поширитися по всьому Сходу. Він Випробував всі задоволення життя і до кінця випив чашу земних радощів і в кінці життя з сумом висловлює: «все є марнота и  стомлення Духу». «Соломон - третій і Найбільший цар ізраїльського народу».

20. Сергій Радонежський.
 
Сергій Радонежський– одне з втілень Великого Майтрейї, Владики Шамбали. «Бог і Батьківщина» - ось що керувало життям і долею Преподобного Сергія. І ця любов Дала йому можливість так зовсім до кінця виконати заповідь Господню про любов до людей.
Преподобний Сергій Будував громади, Обживав територію Росії, Стверджував православ'я, Допомагав Дмитру Донському в боротьбі проти іноземців.


21. Сергій Радонежський c птахами.
Сергій – Заступник землі руської. Багатства монастиря настільки зросли, що  монастирська казна могла позичати суми на державні потреби. Його Обитель допомогла Петру I в будівництві флоту. Вождем Був Преподобний Сергій, Вдихнув героїчний дух в народ, Він Спрямував його в майбутнє. Таким вождем залишиться Він і зараз, бо нерасторжим  зв'язок Великих Духів з справою і подвигами їх життя. Згодом Його Обитель стала осередком духовної культури, опорою і притулком у всі тяжкі хвилини землі руської. Життя Його – тривала і радісна праця як духовна, так і фізична. Так, з пустельника-споглядальника Сергій Виростав у громадського діяча і Готувався несповідимими шляхами до ролі державної (допомагати Батьківщині). Росла з ним і Його Обитель, якій судилося відіграти величезну роль у поширенні духовної культури і зміцнення Держави Російської.
22. «Сергій Радонежський, провідний Андрія Рубльова.
 «Саме Преподобний Сергій, долучений вогню і вогненного водохрещення, Знав і Знає природу Божественного Початку. Саме, Преподобний Сергій не був богословом і догматиком, і все життя Його було подвигом в Його самовідданому служінню Батьківщині та Світу. Так, Преподобний Сергій Жив заповітами Божественного Христа (цим заповітам Слідував і Христос), але не церковними ствердженнями.  І його відмова від посади Митрополита  чи не відбувається теж від того, що Дух Його Знав всі розбіжності церкви з Істиною?  ... Хтось наполягає, що Преподобний Сергій був справжнім церковником, бо Він Cтроїв церкви і монастирі, встановлював суворі статути, обрядовість і т.д.  Але сенс всієї діяльності Преподобного не у зовнішній церковності, але в його морально-виховному впливі на його сучасників».  «У Сергія була інша мета;  в гущі неходженого  лісу, у вогнищі накопиченого закласти світловий вузол магнітної напруги великої сили.  Просторове Світло шляхом довголітніх, постійних, наполегливих зусиль, тобто Служінням, був сконцентрований і зібраний в одному пункті, щоб незримо сяяти і бути магнітною (світлою) основою цілої держави та великого народу.  На далекі прийдешні століття Великий Подвижник, Великий трансмутатор космічних енергій плоди свойого  многотрудного життя Дав коханому народу.  Дав Він кристалізований синтез найвищих і найтонших енергій, оформлених у вогняному горнилі Його Вогненного Духа.  Ті, що йдуть Його шляхом, сподобляються збирателям Космічних Сокровіщ – дарів Піднебіння.

  23. Гессер - Хан.

 Гессер - хан легендарний монгольський хан (одинадцяте століття), герой епосу центральної Азії.  «Владика 10 країн світу, винищувач 10 зол в 10 країнах світу».  Головний герой тибетського, бурятського фольклору, що асоціювався в свідомості народів Сходу і Азії з образом Владики Шамбали, - Великого Майтрейи.

 24. Король Артур.
 
Король Артур.  Його правління ознаменувалося для Британії настанням золотого століття, лицарськими подвигами на полі брані.  Король Артур боровся з англо-саксонськими завойовниками.  Артур і лицарі «круглого столу» втілювали моральні ідеали лицарства.  (СЕС, 1985).




25. Гермес Трисмегіст.
 
Тричі великий Гермес, єгиптянин. Міфічна особистість, за іменем якого названа герметична філософія... Загальне ім'я для багатьох стародавніх грецьких письменників з філософії і Алхімії.
«О, люди землі, люди, народжені і зроблені з елементів, але з духом Божественної Людини всередині вас, прокиньтеся від свого сну невігластва! Будьте тверезі і вдумливі. Зрозумійте, що вашим будинком є не Земля, але Світло. Чому ви віддаєте себе смерті, якщо можете знайти безсмертя? Розкайтеся і змініть свій розум. Підіть з темряви і розкладання навіки». («Помандрес»).
26. Акбар Великий.
 

«Легендарний монгольський хан, син небесного Владикі. Народний герой, борець за щастя народу». Акбар - Великий Могол, імператор Монголії, Об'єднав релігії і Розширив землі шляхом завоювання, - Об'єднав дві держави: Монголію і Індію.


27. Акбар Великий.
 
Акбар – правитель Монгольської династії в Індії. У боротьбі  з сепаратистами-феодалами Провів ряд заходів, що обмежують самовладдя джигардаров мусульманських правителів, і династичними шлюбами Зміцнив зв'язки з раджпутскими князівствами Індії. Ввів нову релігію, з'єднавши іслам і індуїзм.


28. Акбар Великий.
 
Імператор Акбар - «Краса і гордість престолу». Акбар – Великий Могол (втілення М.:), Акбар Чудовий, Благословенний, Акбар улюбленець богів і "Краса престолу світу", - прикмети до Його імені. Імператор Монголії Об'єднав дві держави (Монголію і Північну Індію) і дві релігії в одну – буддизм. Одружившись на принцесі Індії, Зміцнив зв'язок між двома державами і народами.


29. Дар Оріона.
 
Дар Оріона – камінь. «Цей камінь означає поруку і особливе заступництво Грааля. Він надсилається деяким вождям народу. За всієї історії людства проходить ця віра в камінь, охороняє країну, в якій він знаходиться. Братство Грааля зберігає Камінь, посланий з Оріона, і прийнятий він був Великим Учителем Ясоном, який поклав його в основу братської Громади. Камінь зберігається в Громаді, але осколок знову і знову надсилається у світ, щоб супроводжувати великі події».

30. Владика М.:
 «Багато написано про цей каміньі (Дар Оріона) ... камінь містить деяку речовину (Морій – метал), що допомагає зберігати вібрації з далекими світами. Також і частка каменю служить для з'єднання з Братством. Місце його появи і лягло в основу Шамбали. Скарб Світу є осколок головного тіла, що зберігається в Твердині Світла. Отримання цього дару з незапам'ятних часів знаменує наступний термін призначеного об'єднання і могутності тієї країни, де він з'являється».





31. Зберігач Каменю. Владика М.:
 Батько Сульпіцій мав видіння: Білий хмарний стовп присунувся і Голос пролунав: "Зберігайте Камінь в ковчезі, привезеному з Ротенбурга. На ньому чотири квадрата зі знаком "М". Явищем буде ясно, коли Я промовлю – шлях чотирьох на Схід. Ніщо не збавить Заповідь. Поступіться судженому часу. Зберу воїнів Зірки Моєї. Кому судилося, ті зберуться. Це свідчу тим часом, що Камінь подібний серцю людському і в ньому укладено сяючий кристал!" Після тих висловів стовп розпався синіми іскрами, поваливши батька Сульпіція в безприкладне тремтіння. Так чудово, що Камінь, який прибув зі Сходу, має форму розплющеного плода або серця, подовженої форми. На ковчезі знайдені сказані букви, значення їх невідоме.

32. Великий Венеціанець
«Коли плем'я венетів було теснимо і гонимо насувающимися варварами, серед них З'явився Невідомий ...., який Вказав їм відійти на лагуни, і ця обставина сприяла заснуванню міста Венеції...».  У той час у Нього не було фізичного тіла, воно було Створене думкою. 
33. Осіріс.
У древнє  - єгипетської міфології один з більш шанованих богів – Осіріс, він  вважався богом зерна і виноробства. Як Сонячне Божество, він мав дванадцять менших богів нижче себе, - дванадцять знаків Зодіаку» (Egypt Belief). Осіріс – зображає Ефір, перше випромінювання Найвищого Божества; Амон, Первичне джерело Світла. Осіріс син бога Землі Геба і богині неба Нут, його дружиною була Ісіда. Успадкувавши царство отця, Осіріс Керував ним мудро і справедливо. Злий напівбог пустелі, демон Iєгова таємно увійшов у тіло Сета, брата Бога Осіріса, заздрячи Осірісу, вбив Його, а тіло вкинув у Ніл. Ісіда знайшла тіло чоловіка, але Сет викрав його і, розрізавши на 40 частин (за кількістю номів), розкидав по горах Єгипту. Після довгих пошуків Ісіда зібрала їх, і з допомогою магічних заклинань оживила Осіріса...
Осіріс - син Себа і Нейт (наступне втілення) - Найбільший Бог - самоіснуючий і самосотворенний. Перше проявлене  божество. Iєгова (буйний аспект) увійшов у тіло Тихона, брата Бога Осіріса. Тихон вбив Осіріса і розчленував на чотирнадцять частин (два по сім). Частини тіла розкидав по горам  Єгипту.
Згодом Осіріс Воскрес,  як Христос. Так розправлявся Господар Землі Iєгова -диявол з тими, хто Ніс Світло людям. Осіріс - один з Спасителів людства, Він Народжений в цьому світі. Він Прийшов як благодійник... і на час Зазнає поразки, Його вбивають... Осіріс похоронений... Могила Його тисячоліттями служить для паломництва. По закінченні трьох днів, Він знову Воскрес і Зійшов на небо. ... Це є історія Його людяності.
Осіріс (Фараон) двічі Втілювався в Єгипті під цим ім'ям. В цей час євреї повторно пішли в Єгипет з «расчищеного місця». Залишилося одне коліно Іуди. Але і це плем'я шукало захисту в Бога. У Старому Заповіті є загроза Iєгови на адресу Фараона. Дивись «Книга пророка Єзекііля», гл. 32/5, «І раскидаю твоє м'ясо на гори і долини наповню твоїми трупами. Ієгова  будь-якими способами намагався повернути євреїв під свій вплив, тому що без них він ніхто і звати його ніяк. Євреї - знаряддя в руках диявола, з їх допомогою він матеріалізує свої злочинні задуми. Iєгова сокирою розрубав Авеля, Орфея, Осіріса в двох втіленнях! Знаряддя диявола - сокира!

34. Орфей.
 Орфей - грецький міфічний співець; винайшов музику і віршування. Музика Орфея приборкувала диких звірів, змушувала камені зрушуватися з місць, рослини - схиляти гілки. Орфей - первосвященик Греції. Брав участь у поході аргонавтів ...Він мандрував по світу, навчаючи народи мудрості, і наукам, і засновуючи містерії. Iєгова увійшов у тіло Сонячного Бога Діоніса і вбив Орфея, розчленував його сокирою за те, що він не брав участі у вакханаліях Діоніса-Вакха (Iєгова). Голова і печінка Орфея були кинуті в море. Iєгова - вбивця, зброя його сокира. Диявол безкарно розмахував сокирою 432 тис. років. Але Карма наздожене його. Орфей – втілення Вчителя Кут Хуми (Ісус) – учня і вічного друга Великого Майтрейї.

35. Зевс
 
«Громовержець, Верховний Бог, Владика богів і людей, - верховна влада над світом і управління всіма небесними явищами. Грім і блискавка! Зевса шанували як охоронця громадського порядку та сім'ї. Встановлення законів і звичаїв. Атрибутами Зевса були егіда, скіпетр і орел. Зевс вважався батьком молодшого покоління олімпійських богів: Аполлона, Артеміди, Арея, Афіни, Афродіти, Гермеса, Гефеста, Діоніса. А також муз і багатьох героїв - Геракла, Персея ...».


36. Цар Менес.
Стародавній Єгипет. Цар Менес Об'єднав Нижній і Верхній Єгипет. З об'єднання почалась династична епоха фараонів. Дев'ятнадцять династій! Були створені загальні для всієї держави іригаційні системи. Під час правління фараонів Єгипет був колискою мудрості, як і Індія.
37. Фараон Рамсес II - найбільший з фараонів. При Ньому Єгипет досяг значної могутності. Він Вів тривалу боротьбу з хеттами, в результаті якої за Єгиптом були закріплені Палестина і Південна Сирія. Вів велике будівництво храмів і доріг. У північно-східній дельті Нілу побудував місто «Пер-Рамсес» (Теніс), відбив напад на Нижній Єгипет «народів моря».Єгиптяни - первісток Великого Майтрейї.
38. Ісус Христос – Великий Пророк (Россул Морія).
Майтрейя Вміщує в Собі всі Великі втілення; Він – породитель всіх релігій, Навчань і філософій. Він Приносив людям Світло, Вчив Добру і Співчуттю, Вчив жити не для себе, а для людей. Щоб було зрозуміло для неписьменних людей, пояснював Вчення притчами. Знання Давав по свідомості даного часу. В Євангелії від Іоанна сказано: гл. 1/14 «І слово стало тілом, і перебувало між нами...». Христос сам себе принизив, сказавши: «Я син людський».У Євангеліє від Іоанна, гл.10 / 30 сказано: «Я і Отець - Одне».  Батько - Всевишній, Творець Всесвіту, невидиме Сонце, відображення Абсолюту.  Великий Майтрейя Пройшов Шлях від пастиря овець до Всевишнього.  Перший Архангел - посада, яку Виконує Великий Майтрейя під час проходження еволюції людини.
 Шлях сходження і всходження Великого Майтрейи 3000 втілень, - пройдено половина Високого Шляху.  За час 1500 втілень було написано тисячі книг на духовну тему і не тільки.  Владика Майтрейя досконало Освоїв живопис, математику, архітектуру, медицину.  Руками видатного хірурга Індії Він Зробив дуже складну операцію на хребці.  Руками художников Намалював тисячі картин, на міжнародних конкурсах з математики під Його проводом вчені виконували миттєве вогняне рішення рівнянь, Будував храми, дороги, міста.  Перелік Його творчості нескінченний!  Дотримуйтесь Вченню Живої Етики, основним автором якого є Великий Владика Шамбали, - Майтрейя!  Він Дав через своїх Учнів нове Вчення Живої Етики.  За Його Променю написані книги:
 1.О.П.Блаватська.  1.1. «Викрита Ізіда».  1.2.  «Таємна доктрина», (двотомник).  1. 3. «Голос Безмовності».
 2. О.І.  Реріх.  2.1 «Агні Йога», (Вчення Живої Етики).  2.2 «Листи», 9 томів.
 3. Б.М.Абрамов: 3.1.  «Грані Агні Йога» - 22 томи (1951 - 1972).
2. Iєгова-диявол.
 
За період правління (432 тис. років) Iєгова нічого не зробив для еволюції людини, крім того, що навмисне створив перших людей без мізків (з трьох нижчих принципів - тварина), щоб провести їх через всі види сексуальних збочень та злочинів.
Злягання Iєгова з тваринами (наплодив мавп), одруження на мавпі, корові поклало початок зоофілії. Вакх (Iєгова-Равана) фізично досконалим людям на Цейлоні (Ланка) руйнував теологічне ядро груповим сексом без різниці статі. Содом і Гоморра - два міста збоченців; Iєгова розбестив євреїв-ракшасів, а потім залив їх розплавленою сіркою, щоб використовувати загиблих в астральних тілах для злодіянь проти Сил Світла. Iєгова - жорстока, злочинна і розпусна сутність; він пройшов через всі види сексуальних збочень; немає отвори на тілі тварини і людини, куди б не подорожував його penis, немає клоаки, куди б він не поміщав свій дітородний орган; весь у фекаліях, але претендує на «Я Єсмь». Великий Майтрейя Вставив мізки Iєгові і «місячним пітрі».
Статевими партнерами Iєгови були: динозавр (наплодив мавп), мавпа, корова, чоловіки, жінки, хлопчики - неповнолітні діти. Такі енергії закладені у його зерні духу. Iєгова - піддослідний кролик; космос збирає інформацію, як буде вести себе самозакоханий ідіот, якщо дати йому окультні знання. Головний ПЕДЕРАСТ Планети нашої покрив пострадянський простір сайтами в соцмережах «Геї, місто, ВКонтакті»; управитель сайтів з США. Псевдовчення, лжесайты, лжецелители, лжегадалки, секти - вербування на Сатурн. Паради геїв з вимогою узаконити їх бредово-диявольські ідеї, - говорять про те, що ці люди хворі; їм потрібні хороші психологи для лікування пам'яті (підсвідомості). Необхідно вилучити думки диявола і замінити іншими. Ця нікчема претендує на високу посаду. Чи можна, собі уявити Всевишнього, Создателя і Творця зоофилом, генералісимусом в ПЕДЕРАСТІЇ (Нерон), педофілом, вбивцею, брехуном? Перевага сил у бік темряви складають секти, в яких зібрані духовні невігласи.
У книзі «Ритуали» є різні заклинання. Одне з них «Вигнання диявола». «Дай місце,- звернення до демону (Iєгови), - дай місце Ісусу Христу... ти, брудна, смердюча тварюка...що - бунтувати? Слухай і тремти, сатана, ворог віри, ворог роду людського, провідник смерті...корінь усякого зла, підбурювач пороку, дух заздрощів, джерело жадібності, причина розбрату, князь людиновбивства, якого Бог проклинає, породитель кровозмішення і святотатства, винахідник всіх непристойностей, професор найогидніших діянь і Великий Майстер єретиків(!!!). (Doktor Noereticorum! О. П. Блаватська, “Викрита Ізіда», т. 2, гол. 2, «Християнські злочини і язичницькі чесноти»).               
«У Каббалі Князь темряви іменується Самаэлем, Ангелом Смерті. Він же є і Змієм Обольстителем, Сатаною. Сатана так само і Люцифер...» (О. П. Блаватська, «Тощо», т. 2. 
«Словник синонімів», Академія наук СРСР, видавництво «Наука», 1975 рік, стор 633. « ЧОРТ (по релігійним уявленням: надприродне, яке уособлює собою зле начало). ДИЯВОЛ, САТАНА, ДЕМОН - книжн., БІС, ЧОРТЯКА - розм., ВОРОГ - прост., ОКАЯННИЙ - прост., ВОРОГ поплутав, ЛУКАВИЙ - прост., НЕЧИСТИЙ ДУХ - прост., НЕЧИСТА СИЛА - простий. Ці слова відносяться до Iєгови, громадянину Нью-Йорка, що займає посаду Господаря Землі, диявол і сатана.
УВАГА!!! Перед відходом на Сатурн, збоченці, злочинний світ, що поклоняються Iєгові-дияволу будуть втілені в ЄВРОПІ. Безбожництво і вседозволеність викличуть вулканічні виверження, і МАТЕРИК НАКРИЄ ХВИЛЯ. Материк Атлантида підніметься на поверхню. Залишилося небагато часу; в 2046 році буде АПОКАЛІПСИС. Перша на дно океану піде АНГЛІЯ. Покваптеся прийняти мудре рішення - ПОКЛОНІННЯ. Апокаліпсис - поділ людей по Світлу  i тіні. У багатьох згорять оболонки (тіла). Вогонь і вода очистять планету від негативних породжень людських. Тримайте рівновагу. Всіх, хто слідує дияволу, чекає Апокаліпсис, - живими спалить вогонь, щоб очистити від енергій зла; аналогія Содому і Гоморри.  Лише різниця в тому, що в містах Содом і Гомора людей спалив особисто Ієгова, щоб вони в астральних тілах служили йому для здійснення злочинів. Під час Апокаліпсису Ієгова згорить разом зі своїми жертвами.                Iєгова приховував інформацію навмисне, бо протестує проти Вчення Живої Етики. Кожен повинен прийняти рішення у цьому втіленні; наступне втілення буде наслідком вашого рішення. Це єдиний шанс для євреїв від диявола відійти назавжди до Бога. Ті, хто дотримується Вчення Живої Етики, будуть  перемiщенi в безпечні місця і будуть врятовані.
Всі, хто поклоняється Ієгові-дияволу підуть з ним на Сатурн. Там буде інволюція. Все почнеться спочатку, – мінерали,  рослини, тварини, первісні люди. Пройдуть мільйони років,  щоб людина в своєму розвитку досягла нашого рівня. Перед  відходом планетний сатана хоче взірвати Землю.
Так, ярі вороги Світла підуть на Сатурн, але заперечники темні приречені на невблаганний процес руйнування і кінцевого зникнення.
Шамбала під проводом Майтрейї трудиться в кривавому поту, рятуючи невдячне людство. Але трагедії не уникнути. Європу накриє хвиля. Перша на дно піде країна, де втілюються зрадники і злодії. Для цього і Прийшов до нас Майтрейя, СЛОВО, що стало плоттю, щоб врятувати нас і «наш дім» від руйнування. Розширення свідомості, не прилипати до матерії, робити добро людям, будувати храми Великому Майтрейї, де будуть виразно, чітко і коротко викладати Мудрість. Той, хто не приймає Вчення Живої Етики, служить темряві, а значить ворог еволюції людства. Час змете з планети всіх противників Світла. Еволюцію не зупинити.
У Космосі існує єдиний ланцюг еволюції планет, ми не повинні порушувати космічний закон, - еволюція нашої Планети і людства повинна проходити в єдиному ритмі Сонячної системи, Всесвіту і Безмежності.
Йде всепланетна виборча кампанія, з ким ви з Богом чи з дияволом? Поклоніння – виборчий бюлетень!
Сектанти і євреї, на Сатурні - лігво темних сил, а тут служать Iєгові померлі збоченці-злочинці в астральних тілах. Вас влаштовує таке суспільство? Робіть висновки, приймайте Вчення Живої Етики, підтримайте Сили Світла! В останню хвилину перед відходом в інші Світи, про кого подумаєш, під чиїм началом хочеш бути, з тим і будеш.
                «Творчість» збоченця Iєгови на Планеті Земля 1 - 11
Коаліція темряви складається з трьох:
1. НАПІВБОГ БРАМА (Демон Всесвіту, головний лиходій) - ПОКРОВИТЕЛЬ Iєгови-диявола, дах планетного сатани. АВТОР книги «Анастасія», в якій він закликає до повернення язичництва. Він проти еволюції, значить, ворог людства. Брамі набридло писати сценарії доль людських. В перерві між циклами розглядаються помилки попереднього циклу; щоб не повторювати їх у майбутньому, Браму можуть видалити з лотоса. Давно пора! Все, що робить педераст-теоретик Брама з Iєговою, диявол переносить ці збочення на людей. Бачила кілька кадрів з «фільми» Простору «Iєгова»; вони викликають відчуття гидливості і огиди. Опис дано в книзі «Викриття мільярдера Жоржа Моргана (втілення …  Iєгови)». Диявол теж знаходиться під гіпнозом Брами. Буває, ллє «крокодилячі сльози». Брама набирає обертів, підсиджує того, хто його Створив, Всевишнього, Отця Всесвіту. В Космосі править Світло, але не мудаки. Протистояння між двома протиборчими силами створив Брама; пробирається по трупах, знищуючи духовно і фізично населення, він нашу Планету поставив «на кон».
2. IЄГОВА-ДИЯВОЛ,
 
планетний сатана: зоофіл, педераст, педофіл, вбивця, ґвалтівник, безбожник, розпусник (груповий секс),  знищення населення на близькому сході для євреїв - «розчистка собі місця», Содом і Гоморра, породитель фашизму - автор сценарію Другої світової війни з концтаборами і безпосередній виконавець (Гітлер), державні перевороти, одержимість.
3. НАПІВБОГ ІНДРА - породження Iєгови-диявола, копія породжувача, - п'яниця, вбивця, розпусник-ґвалтівник.
Читайте «Рамаяну» - індійський епос;  сім тисяч років тому індійський поет ВАЛЬМІКІ у віршах представив нащадкам життя Богів і демонів, втілених у тіло людини. Дивіться відео «Вішну Пуран» з 63 серії «Рамаяна».
1. Лемурія.
   
1.Динозавр (від злягання Iєговаи і місячних пітрі з динозаврами відбулися мавпи - докір насильства).  2. Iєгова і Ліліт (перша дружина Педераста Iєгови).                3.Корова (друга громадянська дружина Педераста Iєгови).
 Материк розташований був між Америкою та Азією.  Перші люди на Землі були потомством «Небесних Чоловіків» - Місячними предками.  Iєгова був Владика Місяця.
 Творці «забули» дати людям мізки (голова була плоскою і мала форму диска).  У цей час відбувся поділ підлог у тварин і вони стали розмножуватися половим шляхом.  «Творці» входили в тонких тілах в створені тіла людські і, забувши про свою «велич» і копіюючи поведінку тварин, стали злягатися з їх самками.  Владика Місяця - Iєгова теж пройшов цей шлях падіння і наплодив людиноподібних мавп - вони його діти;  цей живий пам'ятник живому богу Iєгові покрив екватор і прилеглі до нього території.  Iєгова - зоофил (скотолозтво).  Нижчі три принципа дав людині Iєгова, Великий Майтрейя Вставив мізки зоофілам:  Iєгові  і «місячним Пітрі».  Перша дружина Iєгови була мавпа (Ліліт).  Після Ліліт була велика корова - цивільна дружина (тварина).  У просторі є фільма, - Iєгова відображений під час процесу злягання з коровою.  Диявол - породітель всіх видів збочень.  У синагогах є інформація про те, що Iєгова «Всевишній».  Він мріє побудувати «Всесвіт - Сатанія» для збоченців, злочинного світу, іудеїв і сектантів.  Замість «Всесвіту-Сатанія» буде «Сатурн-Сатанія» .Енергія злих думок, слів і дій лемурийцев наповнили материк, чим викликали вулканічні виверження і материк занурився на дно океану.
2. Атлантида.
 Материк був розташований від Австралії до острова Ланки (о. Цейлон). Стан братів темряви під проводом Iєгови-диявола отримав свій початок в четвертій расі в Атлантиді. Їх великий бій з синами Мудрості закінчився перемогою Сонячних Богів і загибеллю Атлантиди. На жаль, нині час повністю відповідає останньому часу Атлантиди. Ті ж лжепророки. Той же лжеспаситель для євреїв і сектантів, ті ж війни, ті ж зради і духовне одичання. Так само профанували храми і наука стала предметом спекуляції і розбрату. У будівництві ніхто не будував міцно! Також повставали проти Ієрархії Світла і удушались власним егоїзмом. Так само порушували рівновагу підземних сил і створювали взаємними зусиллями катастрофу. Вони вправлялися у вбивчих знаряддях. І хвиля океану накрила материк. Лемурия і Атлантида були царством Сатурна (Iєгови). Там, де править Iєгова, завжди материк йде на дно; він - могильник материків.
3. О. Ланка (Цейлон).
Після загибелі Атлантиди, де жили чорні маги, чаклуни, їх невелику кількість врятувалося на  острові Ланка (острів Цейлон), в тому числі і непотоплюваний Iєгова-диявол. На о. Ланкі правив цар Равана (втілення Iєгови). Під початок Равани були зібрані всі людські покидьки – демони. З тих пір, у трьох світах, немає спокою. Равана – Iєгова знищив добро і творить зло. Він розкладався сам і руйнував теологічне ядро населення. «... лайка, сквернословье, груповий секс, насильство, вбивство священиків і зціджування з них крові, крадіжка чужих дружин». Як його зупинити? Боги вирішують втілитися на Землі тому, що тільки земний чоловік здатний здолати Равану. Бог – Охоронець Вішну має народитися в Образі сина Рами царя Дашаратхи і позбавити Ланку від насильства. Равана був убитий в бою «Разючим Променем» Рами.
4. Страти в Єгипті.
Рятуючись від посухи, євреї пішли в Єгипет, де Правив Фараон Рамсес II (Сонячний Бог). Він Дав євреям кращі землі, 430 років єгиптяни годували їх даром (м'ясо, фрукти, овочі). Євреї прийняли культуру єгиптян, поклонялися Богу Сонця - Ра. Iєгова зрозумів, що залишився один, а без євреїв він ніхто і звати його ніяк; просив у фараона провести служіння євреїв для нього і домагався цього стратами. Тому вивели євреїв на Синай тимчасово, щоб єгиптян позбавити від хвороб і падежу худоби.
5. «Розчистка собі місця».
Так називається в «Старому Заповіті (Тора)» заселення євреїв Ієговою в чужі будинки, і привласнення чужого майна. Вирізано було і вбито сотні тисяч людей похилого віку, дітей та жінок. Дівчатка 12 років були віддані євреям  в наложниці. (Iєгова прищепив на цій гілці педофілію, як національну властивість. І в сектах диявола ця метастаза поступово розповзається серед сектантів - ознаки вербування). Від Iєгови відбулися всі збоченці: зоофіли, педофіли, гомосексуалісти, онанисты. Він сам пройшов цей шлях розкладання, а потім застосовував на інших під гіпнозом. Головний збоченець Планети Земля є Iєгова-диявол,сатана.
6. Содом і Гоморра.
 За зґвалтування богині, її батько Iєгову-Равану прокляв; якщо повториться насильство над жінкою, то його голова розлетиться вщент. Але не розлетілася голова у блудливого пса Iєгови-диявола. Iєгова в Ізраїлі проводив досліди (мазохіст) над євреями під потужним гіпнозом і руйнував теологічне ядро жителів міст Содом і Гоморра збоченнями. "Sodomy" - гомосексуалізм. Після залив два міста розплавленою сіркою. Всіх своїх шанувальників Iєгова спочатку розкладає, а потім підпорядковує собі, тихо нав'язуючи думки і дії, і людина приймає їх за свої.
7. Розп'яття Христа.
 

Більше 2000 років тому був посланий до євреїв Спаситель - Христос, щоб сказати їм, що євреї поклоняються не Богу, а дияволу. За те, що Христос викрив Iєгову, сказавши. «Ваш отець диявол; ...душогуб ... брехун і батько брехні». (Іоанн, 8/44). Iєгова руками євреїв розіп'яв Христа.

8. Армагеддон.
У Космосі йшла битва Армагеддон; виганяли «Люцифера» з нашої Сонячної системи, щоб відтягнути сили Світла, на Землі проявлений Люцифер-Iєгова готував удар – Другу світову війну. Iєгова-диявол задовго до початку війни підпорядкував собі Гітлера, входив у нього в Тонкому тілі на мітингах, засіданнях, говорив його вустами і впливав на публіку. Вібрації астральних тіл демона і людини різні, тому людина поступово від впливів потужних вібрацій руйнується. Результат – хвороба Паркінсона. Вона не лікується, духовне захворювання. Після бурхливих виступів перед натовпом Гітлер катався по підлозі; піднявшись і звільнившись від диявола, був пожухлий і  пригнічений. Гітлеру співвітчизники не раз готували замах, але Iєгова-диявол його попереджав, і Гітлер чи запізнювався, або взагалі не був у призначеному місці.
9. Друга світова війна.
 
Сценарій Другої світової з концтаборами був приготований Брамою-Люцифером-Iєговою, третій Рейх виконував ролі під потужним їх гіпнозом. Все було направлено проти Росії і проти її Покровителя. Iєгова євреям  мстив за те, що вони поклонялися 430 років в Єгипті і на Синаї Першому Архангелу - Богу Сонця Ра.

Жертви концтаборів.
   
Друга світова війна ... Сотні трупів у братській могилі, - жертв концтаборів. Німеччина... Фашисти, концтабори, крематорії, - все від диявола-Iєгови. Потужність крематоріїв не справлялася з надходженням трупів; були підготовлені бетонні ями, куди скидали трупи і спалювали їх.
Старше покоління пам'ятає плакат художника Іраклія Моісейовича Тоїдзе «Батьківщина-мати зве» і патріотичну пісню-заклик  В И. Лебедєва-Кумача, «Вставай країна величезна, вставай на смертній бій з фашистською силою темною, з проклятою ордою. Нехай лють благородна скипає як хвиля, - йде війна народна, священна війна». Ці слова застосовні до теперішнього часу. Йде невидима війна педераста Iєгови-диявола проти всього населення Планети. Антагонізм між народами, до влади Iєгова призводить демонів-ракшасів (збоченці і злочинний світ), перевороти, війни, реформи-геноцид. Iєгова використовує будь-які методи для накопичення руйнівних енергій для вибуху Планети перед відходом. Він у паніці, розлючений, як скажений пес. Вислухайте слова Ісаака Соболєва: «Люди Світу, на хвилину встаньте! Слухайте, слухайте! Звучить з усіх боків, - це лунає в Бухенвальді дзвін,...» - заклик-попередження всім народам Землі і правителям держав: «Зупиніть диявола рівновагою, миролюбністю, поклонінням Богу, Великому Майтрейї. Поклоніння - ваш виборчий бюлетень. Бо Друга світова війна не зрівняна з всепланетної трагедією «Апокаліпсис».
10. Одержання.
 
Як отруйний павук, Iєгова плів своє павутиння задовго до того, як вона свилась в клубок, і заплутала незлічену кількість сімей та дійових осіб. Всіх організував і все підстроїв!!!
Щоб принизити Росію, диявол обрав собі подібну нікчему – Григорія Распутіна і проштовхував його на Олімп управління державою. Iєгова входив в тіло Гришки Распутіна (з перервами у часі), призначав міністрів, приймав рішення державні на шкоду Росії. Влаштовував вакханалії (п'яні оргії, супроводжувані сексуальним насильством із застосуванням гіпнозу). Скотська витривалість була у диявола Iєгови, а не у Гришки. Распутін неодноразово повторював: - "Замучив мене біс...".
Катерина II, Олександр II, Микола II – втілення з Шамбали. Катерина II повинна була служити посередником між Першим Архангелом і Росією, а стала жертвою Iєгови – диявола для морального розкладу і фінансового розорення Російської держави. Олександра II диявол Iєгова не зміг підпорядкувати своєму гіпнозу; з восьмої спроби цар-реформатор був убитий найманим вбивцею (одержимий Iєгови). Микола II і його сім'я були жертвами гіпнозу диявола Iєгови.
11. Iєгова на Сатурні.
 Iєгова застосовує до людей окультні методи. Iєгову необхідно стратити за злочини проти людства. Тільки б пішов з нашої Планети на Сатурн цей павук, плетущий свої мережі для уловлення людей.
Всі війни, перевороти, помаранчеві революції, - організовані Iєговою-дияволом. Виконавці його нелюдських дій не усвідомлюють всієї трагедії, в якій вони задіяні під потужним гіпнозом планетного сатани. Всі одержимі, в тому числі збочення всіх видів, ведуть до смерті. І після смерті ці раби будуть в астральних тілах виконувати його волю.  Але найсумніше, - всі жертви, які виконують його укази, підуть з ним на Сатурн.  Всьому виною - духовне невігластво людей.  Зверніться по допомогу до БОГА, шукайте захист від планетного біса, який людей переставляє на шахівниці, як пішаки, застосовуючи окультизм.  Приклад жертв - євреї, Гітлер, Чикатило, а сучасні одержимі самі себе зарахують до цієї компанії.
Брама-Iєгова кровожерний убивця, 12.
«Будьте святі, бо святий я»,                (сказав пидар Ієгова у  першому                посланні Апостола Петра, гл. 1/16).
  Сім Архангелів - сім Променів Батька Всесвіту і восьмий, народжений з безодні Хаосу, був названий Lux, Люцифером, майбутній педераст Iєгова-диявол. Чому він так був названий... Люцифер - Світлоносець!? Брама (Хаос), покровитель Люцифера - дах планетного сатани. Iєгова - проявлений Люцифер. Брама перехопив слово Люцифер у Духів Полум'я, представників Світла. У зерні духу Iєгови закладені енергії, що виражають вади всіх видів: прояв брехні, зла, жорстокості, самолюбства, помсти, всіх видів збочень. Суть Iєгови заклав Брама, Хаос - неприборкані стихії; їх боги усмиряють і перетворюють на робочу силу. Створюється враження, що Iєгова-диявол - піддослідний кролик, ідіот, володіє окультними знаннями - він дуже небезпечний!!! В Откровенні Івана Богослова, автор якого Iєгова, в розділі 22/16 сказано: «Я, Ісус, зірка досвітня», - надиктував своєму «пророку» Iєгова-диявол, щоб після розп'яття узаконити себе «отцем» Христа. Христос дійсно Носій Світла, Iєгова - носій темряви, сатана. Слова Люцифер і сатана не поєднуються.
У 1887 році Е. П. Блаватська випустила перший номер журналу «Люцифер». Назва всіх шокувала. Ім'я Люцифер зазвичай пов'язують з дияволом, або занепалим ангелом. Люцифер - Носій Світла, назва зірки ранку, провозвестниці яскравого світла сонячного.                О. П. Блаватська хотіла реабілітувати це слово. Гранично ясно говорить вона в листі до рідних: «....це прекрасна назва! Lux, Luxis - світло; ferre - носити: «Носій Світла» - чого краще»? Malum - зло, ferre - носити; Malumfer - носій зла (лат.). Справжнє ім'я «Люцифера» – Malumfer (лат.). «Люцифер» ніколи не був ангелом Світла, Люцифер не поєднується зі словом сатана. Iєгова – представник Малумфера на Землі, носій зла. Iєгова – Малумфер!! Духи Полум'я Принесли людству Світло розуму і великий дар безсмертя. Тому саме вони повинні були називатися Свiтлоносіями і Люциферами. Достатньо відомо про існування Братства Добра (Ієрархія Світла) і братства зла (ієрархія темряви). Братство зла намагається наслідувати Братству Добра в способах і методах дії. Можна людині відрізнити злого брата від доброго, якщо видимість і слова будуть однакові? Прояв психічної енергії може безпомилково розпізнавати внутрішню сутність явищ. Не може Всеначальная енергія показати негативне позитивним. Розпізнавання полягає у вогнях серця, чуттєве знання. Таке розпізнавання називається зброєю Світла. Люцифер "Світлоносець". Відповідає представнику темряви слово Люцифер? За таке блюзнірство Брама заслуговує звільнення від займаної посади. Брама - той, хто пише сценарії доль людських.
Деякі втілення Iєгови: Каїн, Вакх, Равана, Діоніс, Сет,Тихон, Калігула, Нерон, Григорій Распутін, Адольф Гітлер, мільярдер Жорж Морган. В тіло кожного Iєгова входив насильно; шляхи його проявлялися як вакханалії і вбивства. Iєгова – Генералісимус в педерастії.
Каїн.
Лемурия. У Адама і Єви були сини. Першого сина звали Каїн, другого Авель.  Каїн заздрив своєму братові, викликав Авеля в поле і вбив її сокирою. Відбулося перше проливання крові. За це вбивство Каїн (Iєгова) був проклятий Богом. Каїн - перший вбивця на землі, і не тільки, - перший братовбивця.
На материку Лемурия Iєгова насаджував демонічну культуру: безбожництво, вседозволеність, чим викликані вулканічні виверження і материк пішов на дно океану. Астральні тіла не тонуть, вони вилітали з води і, з часом перетворилися на материку.
Атлантида.
Брама-Iєгова створив «братство темряви» - чаклунів і чорних магів. Історія Лемурії повторилася і Атлантиду накрила хвиля. Деякі з атлантів врятувалися, серед них був Iєгова (те, що у воді не тоне), і оселилися на острові Ланка (Цейлон).
Равана.
Насаджував Ієгова на Ланці те ж, що і на попередніх материках: демонічну культуру, безбожництво, оргії, що доходять до останньої стадії морального розкладання. Боги вирішили його фізично усунути і врятувати людей від його згубного впливу. Рама (сьомий Аватар Вішну - втілення Великого Владики Шамбали) Позбавив населення Ланки від демона Равани. З цієї пори Iєгова-Равана склав План помсти Владикі Шамбали:
1.Провести вербування населення на Сатурн.
2. Підірвати Планету.
Iєгова вирішив забути минуле і встановити нову дату від початку створення світу Iєгови. У вересні 2014 виповнилося 5775 років від створення Світу для євреїв (за іншими даними Iєгови – 6013). Лемурию, Атлантиду, Ланку диявол забув, але від педерастії ніяк не звільниться, а навпаки цей диявольський метод застосовує на інших для поповнення свого війська.
Вакх.                Вакханалія ..., розгульне бенкетування, яке влаштовував Iєгова в Стародавній Греції в свою честь, - оргія, ...бурхливий і безладйни прояв будь-яких сил, досягав крайнього ступеня - груповий секс з усіма видами збочень. (Лат. Bacchanalia). Всі дії людини – енергії; їм властивий запах. Енергії любові – запашні. Енергії сексуальних збочень – смердючі.
Діоніс.
Греція. Діоніс (Вакх) повторював себе, як і в попередніх втіленнях; ті ж вакханалії і те ж хворе самолюбство. Сучасником його був Орфей, первосвященик Греції, він винайшов музику і віршування. Музика Орфея приборкувала диких звірів, змушувала камені зрушуватися з місць, рослини - схиляти гілки. У Орфея був великий і гостинний будинок, в якому збиралися його друзі. Але Діоніс, блудливый пес, не був гостем в цьому будинку. Орфей не брав участі у вакханалії Iєгови-Діоніса. Причиною смерті Орфея був гнів Діоніса за те, що первосвященик знехтував «культом» Діоніса. Голова і печінка співака (Iєгова розчленував його сокирою) були кинуті в море. Загибель Орфея оплакували звірі, птахи, ліси, дерева, камені. Iєгова безкарно розмахував сокирою 432 тис. років. Карма знайде винного. Орфей - втілення Великого Вчителя Кут Хуми (Ісус) вічного друга і Учня Великого Майтрейї. Iєгова таємно увійшов у тіло Діоніса, сина Зевса, сподіваючись стати спадкоємцем, але прорахувався. Зевс – втілення Великого Майтрейї.
Сет.
Осіріс – зображає Ефір, перше випромінювання Найвищого Божества; Амон, Первинне джерело Світла. Осіріс син бога Землі Геба і богині неба Нут, його дружиною була Ісіда. Успадкувавши царство отця, Осіріс Керував ним мудро і справедливо. Злий напівбог пустелі, демон Iєгова таємно увійшов у тіло Сету, брата Бога Осіріса, заздрячи Осіріса, вбив Його, а тіло вкинув у Ніл. Ісіда знайшла тіло чоловіка, але Сет викрав його і, розчленувавши (сокирою) на 40 частин (за кількістю номів), розкидав по всьому Єгипту. Після довгих пошуків Ісіда зібрала їх, і з допомогою магічних заклинань оживила Осіріса...
Тихон.
Осіріс - син Себа і Нейт (наступне втілення) - Найбільший Бог - самоіснуючий і самосотворенний. Перше проявлене божество.
Iєгова (буйний аспект) увійшов у тіло Тихона, брата Бога Осіріса. Тихон вбив Осіріса і розчленував сокирою на чотирнадцять частин (два по сім). Частини тіла розкидав по території Єгипту. Згодом Осіріс Воскрес, як  Христос. Так розправлявся Господар Землі Iєгова-диявол з тими, хто ніс Світло людям. Осіріс - один з Рятівників людства, Він Народжений в цьому світі. Він Прийшов як благодійник... і на час Зазнає поразки, Його вбивають... Осіріс похований... Могила Його тисячоліттями служить для паломництва. По закінченні трьох днів, Він знову Воскрес і Зійшов на небо. ... Це є історія Його людяності.
Осіріс (Фараон) двічі Втілювався в Єгипті під цим ім'ям. В цей час євреї повторно пішли в Єгипет з «расчищеного місця». Залишилося одне коліно Іуди. Але і це плем'я шукало захисту в Бога. У Старому Заповіті є загроза Iєгови на адресу Фараона. Дивись «Книга пророка Єзекіїля» гл, 32/5. «І раскидаю твоє м'ясо на гори і долини наповню твоїми трупами». Ієгова - вбивця, знаряддя його - сокира.
Сварог (в астральному тілі).
Після швидкого поширення християнства диявол Iєгова – Сварог вирішив випередити його, і нав'язав себе Київської Русі. Кровожерливий і мстивий, безжалісний і жорстокий він наводив страх на русичів, вимагаючи приношення жертв, спалюванням на вогнищі дітей, іноді навіть грудних. Добриня Микитич запропонував русичам для поклоніння багатобожжя і послабив вплив Сварога-Iєгови.  Добриня Микитич та його соратники: Ілля Муромець і Альоша Попович позбавили русичів від кровожерного вбивці.  Русичі з багатобожжя обрали для поклоніння Бога Сонця Ра (Дающий Бог) – Перший Архангел.  У 988 році князь Володимир зробив хрещення Русі, і русичі прийняли християнство. 
Ієгова зачіпає цю тему в своїй книзі (співавтор Істархов) «Удар русских богов» з підступною метою.  Добриня Микитич - рідний брат Малуші.  Князь Володимир - син Малуші, народжений поза шлюбом, від князя Святослава.  Iєгова поширює брехню про Малушу, що вона дочка рабина і підтасовує походження її імені.  Цим він кидає тінь на її брата і сина.  Брехун Iєгова впроваджує думку євреям, що ще в ті часи в Києві до влади прийшли іудеї.  Жіночі імена Мавка і Малка були поширені на Русі.  Вони могли бути міжнародними, як Марія, Катерина, Олена, Єлизавета та інші.  Ієгова вселяє євреям, що вони «вибрані» правити на Планеті, ллє бальзам на свідомість перед відправкою «по етапу» на Сатурн.
  Григорій Распутін.
 Григорій Распутін служив для Iєгови чохлом;  диявол входив в тіло своєї жертви, і, застосовуючи гіпноз, призначав міністрів, влаштовував оргії (п'яні оргії з подальшими сексуальними груповими збоченнями).  Сім'я царя була в стані здобуття: мета - ізолювати царя від управління державою і взяти кермо влади в свои руки.
Чудеса і оргії, Ієгова  скоював, використовуючи духовне невігластво людей. Гришка в бані «спекотно парився», «задурманював і п'янив» перегаром і чобітьми (змащених дьогтем), вражав дам «святістю» - диявол Iєгова сидів у тілі Гришки! Скотська витривалість була у диявола. Iєгова поширює чутки в Росії через сайти швондерів-ракшасів про швидку канонізацію Гришки Распутіна, наступний буде Адольф Гітлер – два втілення педераста Iєгови з перервами у часі.
Адольф Гітлер.
Адольф Гітлер – чергова жертва Ієгови. Ієгова розбестив Гітлера (жаданнями), створив під нього фашистську Націонал-соціалістичну партію, зробив його рейхсканцлером, а потім об'єднав цей пост і пост президента, і встановив у Німеччині режим фашистського терору. Iєгова готував Гітлера під себе, - об'єднав весь державний механізм і встановив єдиновладність. Диявол входив в тіло Гітлера з перервами у часі: виступав на мітингах, проводив засідання, брав основні рішення; повністю взяв управління під своє начало. Гітлер був хворий - хвороба Паркінсона з-за різниці вібрацій тіл Iєгови і Гітлера. Сценарій війни з концтаборами був розроблений Iєговою. Гітлер і всі служителі третього рейху були під потужним гіпнозом планетного сатани. Метод - спочатку опустить, а потім дає посади, використовуючи людиу-зомбі.
Гітлер (Iєгова) був збоченець і мазохіст. З 1925 жив зі своєю юною племінницею Гелі Раубаль. Він змушував її прив'язувати його до ліжка і бити ременем. Один з суперників Гітлера нацистської партії, Отто Штрассер стверджував, що нацистський диктатор змушував свою племінницю Гелі Раубаль випорожнюватися і мочитися на нього. (Диявол в цей час був усередині фюрера, підтвердження тому – фільма з простору). Гітлер був медіум, щоночі виходив з фізичного тіла і подорожував на нижчому астральному плані (медіум – головна властивість Гітлера, яке йому на прохання Брами Владики Карми в навколосонячній галузі (Царстві Божому) заклали у свідомість перед втіленням). Ієгова так захопився племінницею Гітлера, що забув мету свого приходу. Щоб диявол прийшов в себе Демон Всесвіту Брама вселив Гелі випорожнюватися на груди «Господа» Iєгови. Щоб вона нікому не розповіла, Iєгова, застосовуючи гіпноз, примусив Гелі Раубаль застрелитися. На зміну прийшла жінка на одну добу, – її спіткала та ж доля, щоб ніхто не дізнався, що являє собою Фюрер – відображення диявола Iєгови. Наступна була – Єва Браун, дружина-бутафорія. Адольф Гітлер та Єва Браун разом покінчили з собою – диявол Iєгова замітав сліди.
У книзі Десмонда Сьюарда, «Наполеон і Гітлер» автор проводить паралель між двома тиранами. Що і хто їх об'єднує? 1. Мета – підкорити Росію. 2. Одержатель один і той же – диявол Iєгова. Наполеоном він керував, а у Гітлера входив, але без успіху. Росію не можна підкорити, тому що її Покровитель – Бог, Великий Майтрейя!!!
Калігула і Нерон - втілення Iєгови, активний педераст, 13.
Калігула.
 
Під час сну астральне тіло людини виходить з фізичного і стоїть біля ліжка, або ходить по квартирі. В цей час у нього може увійти демон. Так сталося з Калігулою, Нероном та іншими жертвами, у кого вселявся Iєгова протягом всього періоду свого правління. Після розп'яття Ісуса Христа спустився на Землю Саваоф (Iєгова) з нижнього астрального плану для втілення в сім'ї імператора спадкоємцем престолу - типовий диявольський сценарій. Всі персонажі будуть діяти під його управлінням. Вражають очі Калігули. Так дивляться ті, хто занурений у свої думки; вони нічого не бачать і не чують. Iєгова входив в тіло Імператора, а Калігула виходив і спостерігав з боку за діями свого фізичного тіла. Коли відбувалася зворотна заміна Тонких тіл (всередині був Калігула), чаклун і чорний маг Iєгова наповнював голову Калігули чорною енергією.
Калігула - римський імператор з 37, з династії Юліїв-Клавдіїв, роки життя 12 - 41 н. е. Батько Калігули – Германік, пасинок Тіберія. Iєгова поширив чутки, нібито Германік мав шанси стати одноосібним імператором. За кілька місяців до своєї кончини, Германік врятував римлян від голодної смерті. Всупереч волі Тиберія, він відкрив державні зерносховища і збив ціни на хліб. Врятовані люди носили його на руках, Тіберія проклинали. Популярного полководця отруїли за наказом імператора Тіберія (Iєгова йому навіяв вчинити вбивство, щоб у майбутньому обґрунтувати отруєння самого Тиберія, нібито з помсти). В армії назрівав бунт: скинути Тіберія і помститися за вбивство Германіка. Солдатів і полководців схопили і стратили. Дружину Агріппіну, синів і дочок вивезли на острів Капрі. Після вбили матір і братів. Тиберій викорчував весь рід Германіка, за винятком двох дочок і неповнолітнього сина Калігулу. У Калігули з сестрами були родинні стосунки. Підтвердження цьому – фільма з простору.
У 17 років Iєгова допоміг Калігулі дістатися до Риму, і ввійти в сім'ю імператора. Господар Землі був в астральному тілі на нижньому астральному плані і пильно стежив за імператором Римської імперії. У 37 н. е. Iєгова (невидимий астрал) отруїв Тиберія, а підозра впала на Калігулу. Лікарі промили імператору шлунок, і він одужував. Iєгова застосував гіпноз; змусив Калігулу увійти в кімнату Тиберія, задушити імператора подушкою та зняти з руки «кільце влади».
Молодий і привабливий Калігула зійшов на престол не «з волі народу», а за сценарієм диявола. Римляни називали його: «Нашим сонечком». Він зменшив податки, оголосив амністію політв'язням, скасував систему доносів, а звіром став за одну жахливу ніч. Але що або хто зробив чудовисько з молодого імператора, який славився своєю мудрістю? Саваоф (Iєгова)!
Щоб обґрунтувати свої злочини, Iєгова обмовив Калігулу і створив помилковий міф про його хворобу. Iєгова наповнював мозок Калігули чорною енергією руйнування, і голова тріщала від нестерпного болю. Насправді диявол готував жертву для себе з метою пройти шлях Звіра і провести вербування населення сексуальними збоченнями. Для вербування Iєгові знадобилося молоде тіло імператора. До положення додавалася влада і комфорт. Дияволу не потрібен добрий імператор, улюбленець народу.
Iєгова входив в астральному тілі у фізичне тіло Калігули і робив злочину; цьому теж є підтвердження – фільма з простору!
Саваоф-Iєгова (Калігула) ґвалтував сестер, своїми руками перепилював засуджених тупою пилкою, виколював страждальцям очі, відрізав жінкам груди, а чоловікам геніталії, кухареві відрубав руки і повісив на шию.
«Бийте так, щоб винний відчув, як вмирає» - улюблений вислів Iєгови. Калігула (Iєгова) почав перетворюватися в монстра, страшніший, ніж той, якого Iєгова вбив. Калігула (Iєгова) перетворився в самого жорстокого правителя. Секс з рідною сестрою, і оргії в імператорських лазнях, стратив 40 сенаторів. Відправляв людей на корм левів і тигрів. Калігула (Iєгова) зґвалтував молодшу сестру Юлію Агріппіну на очах чоловіка. Вона народила сина в 37році – майбутній Нерон. Чоловік визнав сина, але не любив його. Хлопчик буде рости щасливим до тих пір, поки в ньому почнуть проявлятися місячні впливи, в нього увійде місячний демон - Саваоф (Ієгова). Чоловік (Гней Доміцій) в 41 н. е. вбив Калігулу. Імператор перед смертю відчув полегшення – з нього вийшов Саваоф (Iєгова). Гней Доміцій помер на 40 році життя через вибух водянки; Iєгова вбив Доміція за те, що він позбавив його фізичного тіла на 13 років здійснювати беззаконня – вбивства і вакханалії. Юлію Агріппіну з дитиною Iєгова прилаштував у дружини імператору Клавдію. І все повториться. Саваоф (Iєгова) руками Юлії Агрипини отруїть Клавдія, та на престол зійде 16-річний Нерон – чергова жертва Iєгови. За весь період правління Ієгови в даній книзі викрито всього 11 втілень. У цей же період у Великого Майтрейї, Владики Шамбали – 1500 творчих втілень; тривалість кожного 40 – 50 років. Iєгова в тілі Калігули перебував 4 роки, в тілі Нерона – 14 років. У середньому входження його тривали 10 років з такими ж перервами у часі. Термін його правління – 432 тис. років.Скільки злочинів Iєгови зберігається в архівах простору!  Проявляючись в матеріальному світі, він не народжувався, а входив в тіла світлих сутностей, проявляючи властивості збоченця, вбивці, шахрая;  накладаючи клеймо на жертву, проводив вербування населення.
Нерон.               
Нерон (Иегова) – генералиссимус в педерастии.
Після розп'яття Ісуса Христа апостоли Павло, Петро і Марія Магдалина відправилися в Рим проповідувати християнство. В цей час Iєгова вийшов з тіла Калігули і полетів у свою вотчину, нижній астральний план. Щоб не розповзлися чутки, що він диявол, Iєгова хотів задушити християнство в зародку і вакханалії важливі для педераста Iєгови! Треба було втілитися в МОЛОДЕ тіло. Юний Нерон! 13 років диявол плів павутину; Юлію Агріппіну, мати Нерона прилаштував у коханки Імператору, після визначив у дружини. При досягненні Нероном 16 років, Iєгова організував вбивство Клавдія і посадив на трон Нерона.
Нерон (роки життя 37 - 68) з 54 римський імператор з династії Юліїв - Клавдіїв. Iєгова «вселився в тіло Нерона в 54. Диявол увійшов насильно в астральному тілі у фізичне тіло Нерона (витіснив астральне тіло своєї жертви) і став імператором Риму. Iєгова - Демон смерті, він зробив чергове вбивство.
1."На початку свого владарювання він зменшив штрафи та податки, намагався боротися з корупцією, захоплювався віршуванням, музикою. 2. Але більше Нерон прославився своєю жорстокістю і незвичайними звичками". Перше речення відноситься до Нерона, а друге до Iєгови-диявола.
З 54 Iєгова - Нерон був імператором Риму. За 14 років правління Ієгова - Нерон був жорстокий, самозакоханий і розпусний. Постійні репресії, вакханалії (оргії), конфіскації відновили проти нього всі верстви римського суспільства. Iєгова (Нерон) віддавався пороку з безліччю своїх підданих, починаючи від хлопчиків і закінчуючи поважними заміжніми матронами. В припадку пристрасті він міг зґвалтувати навіть жрицю-весталку. Різка зміна, що сталася в поведінці Нерона, помітила мати, вчитель Сенека і родичі.                1. Застосовуючи гіпноз, Iєгова співмешкав з матір'ю, а пізніше вбив її. Імператор Iєгова (Нерон) наказав убити тітку Доміцію з допомогою надмірної дози проносного.                2. Підпал Риму організував Iєгова (Нерон). Після пожежі 64 н. е. у Римі, імператор Iєгова (Нерон) поклав всю провину за те, що сталося на християн, обмовив навмисне. Він влаштував страшні гоніння на віруючих, катував і вбивав їх. До методів покарання можна віднести розп'яття на хресті, зашивання в шкури звірів і цькування собаками. Крім усього цього Нерон любив «природне освітлення». Він наказав розіп'яти людей на хресті і облити їх маслом, потім масло підпалювали, і люди заживо горіли, освітлюючи сади навпроти палацу яскравим полум'ям. Нерон (Iєгова) почав тотальне гоніння на християнство. Нерон (Iєгова) в 65 в Римі стратив Апостолів: Павла і Петра, - відсік їм голови.
3. Iєгова (Нерон) вирішив припинити життя брата, за обідом отруїв його отрутою.
4. Вчитель Нерона Сенека помер, коли йому було близько 70 років, зберігаючи твердість духу. Він міг прожити довше, але Iєгова (Нерон) засудив його на смерть через самогубство. Сенека холоднокровно порізав собі вени (під гіпнозом Iєгови) на руках і ногах.                5. Маючи дружину, Iєгова (Нерон) на очах здивованої публіки завів роман з плебейкой Акте  і навіть хотів на ній одружитися.                6. Дуже поширеними були п'яні оргії: Iєгова (Нерон) одягався в звірячу шкуру, потім вискакував з клітки і по черзі ґвалтував прив'язаних до стовпів голих чоловіків і жінок; його статевими партнерами були жінки та юнаки. Сексуальні збочення – один з варіантів вербування у військо диявола.  Ієгова застосовує й інші: організовує розповсюдження венеричних захворювань, наркотиків і Снід, притони і будинки терпимості. І цьому бидлу, від якого виходить зло на всю Безмежність, поклоняються іудеї і сектанти.                7. Вирішивши в черговий раз поміняти дружину, Iєгова (Нерон) стратив свою першу дружину Октавію. Другою офіційною дружиною імператора стала дружина його кращого друга. Але й вона довго не протрималася. Другу дружину Поппею Сабіну, хвору і вагітну, він убив, вдаривши ногою.                8. Iєгова (Нерон) знайшов гарненького раба, схожого зовнішністю на вбиту дружину, кастрував його і одружився на ньому. IЄГОВА - АКТИВНИЙ ПЕДЕРАСТ - ГЕНЕРАЛІСИМУС в ПЕДЕРАСТІЇ. В Інтернеті на Iєгову (Нерон) кажуть: «Тьху, педераст». Для вакханалій йому потрібно було МОЛОДЕ тіло. Чотирнадцять років сидів диявол в тілі Нерона і здійснював всі злочини під його ім'ям. Iєгова фізично знищив усіх, хто близько знав Нерона: матір, тітку, брата, дружину, вчителя Сенеку. Нерон був зовсім іншим, він мав музичну освіту, складав вірші. Диявол зганьбив ім'я Нерона на століття. Коли Iєгова (Нерон) дізнався, що його хочуть фізично усунути, і всі його покинули, він перерізав собі горло, повторюючи слова: «Який великий артист гине».                Після виходу з тіла Нерона Iєгова полетів в астральному тілі на нижчий астральний план.                І відразу ж надиктував своєму пророкові «Одкровення», але під ім'ям Іоанна Богослова - настоятеля монастиря в Ефесі, недалеко від Риму. У цьому монастирі провела свої останні дні Марія Магдалина.
Простір все записує, і про кожного знімає фільму. Iєгова таємно вселився, знищив християн, розбестив весь Рим, фізично усунув всіх, хто здогадувався про його «втілення» і пішов. За час його відсутності євреї були вільні. І в Старому Заповіті можна помітити його відсутність, але він перед євреями представив події так, ніби він їх залишив, тому, що вони «не ходили шляхами Господа Iєгови». Юродивий Iєгова навмисне виставив в Інтернет кілька серій фільму «Імператор Нерон», щоб після перегляду провести вербування на Сатурн. Цей фільм - провокація від Iєгови-диявола. В даний час Iєгова «створив Рим» у своїй спальні; він занурює дружину в глибокий сон, переносить 9 річного сина в спальню, застосовує гіпноз і привчає до педерастії і мінету.
Фільма з простору: Iєгова приспав сина, став сповзати уздовж його тіла, торкаючись губами грудей і живота, взяв його penis в рот ..., але дитина не реагує. Мільярдер Жорж Морган (диявол Iєгова) теж заснув ...з penis' у роті, прицмокуючи. І це «чмо болотне» іудеї, сектанти і всі християни вважають батьком Христа. Нещодавно один православний батько назвав на лекції педераста Iєгову батьком Христа, після моєї поправки сказав: «Вийдіть звідси і Ваші книги я читати не буду». Я знаю, що він заходив на сайт і почав читати...
Організатор воєн і переворотів - Iєгова-диявол, головний збоченець Планети нашої, пропагандист фашизму і породитель всіх сект. Свастика, що затримує еволюцію, і хрест саєнтології - його "ордени". Таку свастику носили фашисти гітлерівської Німеччини.
Якщо людство буде байдуже до злочинів Iєгови, розмір їх зачепить світ. Планетний сатана сказав мені 13. 08. 14, що, якщо ти напишеш про це, то я в інтернеті обмовлю Президента Росії і показав бачення - свою чергову жертву. Давно відомо, що всі образи в Інтернеті на адресу Президента Росії ллються з тієї дірки, де повинен бути рот Iєгови. Після слова «дірка» Ієгова надув губи сіліконом.                В інтернеті працює збоченець, який виконує вказівки диявола. Немає міста на пост - радянському просторі, де не було б сайтів «Геї місто ВКонтакті». Ці сайти помилкові; оформлені кольоровими зображеннями і фальшивим листуванням помилкових відвідувачів з фальшивими прізвищами, пастка-капкан Iєгови, метод поповнення його війська, вербування на Сатурн.                Iєгова робить посів через своїх жертв - збоченців. ВКонтакті працює гей, виконуючий укази диявола. На Fasebook, на сайті «Група прихильників Путіна» є слова молодої людини: «Я пишаюся росіянами, серед нас немає геїв». У Росії Дума заборонила рекламу сексуальних збочень. У Києві парад вже пройшов. На параді геїв в Лондоні, Клон (опудало) Путіна, з оголеним торсом, стояв на танку і «розстрілював» геїв з війська зоофіла, педофіла, педераста Iєгови. Сатана планетний тягне своє військо на керівні посади; не знають Геї з якою метою, скоро їх накриє хвиля і вони підуть на дно океану. Чоловіки-слов'яни дивляться коханій в очі, а не .... Тримайтеся слов'яни, нехай диявольська нечисть не торкнеться вас!!! Сьогодні знову був переді мною ГОЛОВНИЙ ПЕДЕРАСТ нашої планети - IЄГОВА, і показав зуби. Риба гниє з голови, а людство розкладається від Господаря Землі - Iєгови. Після цього додав: «Ну, тримайся». Господар Землі хоче розчленувати Україну як Югославію і наповнити Землю руйнівними енергіями для вибуху. Несвідомі виконавці його задуму повинні піти у відставку, інакше всьому Світу загрожує біда. 
Мільярдер Жорж Морган - втілення педераста Iєгови, представник «Люцифера» на Землі, диявол і сатана, 14.
               
                Диявол Iєгова - чорний маг і чаклун.                Перевернутий пентакль - ознака чаклунства і чорної магії.               
Ватажком єврейської олігархії і корупції є Iєгова-диявол.  Iєгова шахрайським шляхом створив групу мільярдерів для управління США.  Він просто так, «за здравіє живеш», нічого не робить.  Моргана і Рокфеллера диявол готував для себе.  У той час Iєгова був в астральному тілі на нижчому астральному плані і пристрасно бажав втілитися на Землі. До цього часу в Англії вже була жертва з родини наркоторговця і морського пірата – Морган. Перед початком Північної війни, сценарій якої був розроблений Iєговою, диявол переселив Моргана в Америку. У всіх інших мільярдерів була однотипна біографія, і всі вони були керовані дияволом! У своїй книзі Iєгова наводить сім прізвищ мільярдерів, яких створив особисто він!
Головний шахрай з роду Морган – Джон Пірпонт Морган (батько) роздмухав свій гаманець під час Північної війни в США (1861- 1865) спекуляцією (скуповував оптом непридатну зброю і продавав державі в 6, 5 разів дорожче; було відкрито кримінальну справу, але Iєгова її закрив). Морган створив банк і фінансовими аферами поступово поглинав інші банки. Діяв через Моргана-батька головний шахрай нашої Планети – Iєгова. Диявол руками Джоні Пірпонт Морган (син) застрелив батька в Римі, щоб стати, з часом, єдиним і повновладним господарем мільярдів. Син (за вказівкою диявола) склав труп батька у валізу і приніс у готель. Поліція Італії передала справу правосуддю  США, а сина вислали з Італії. Син відвіз батька в Англію і поховав у маєтку Морган. Слідство   і впізнання трупа батька не проводилися; Iєгова справу закрив. Джоні («Джек») Пірпонт Морган (син) (1867-1943) поповнив мільярди, успадковані від батька, фінансуванням Гітлера і двох світових воєн (під управлінням Iєгови).
Сатана провокує на злочин, а потім карає; він – Ангел Смерті. Коли скарбниця Моргана (сина) наповнила гаманець кривавими $, уявного вбивцю Джоні («Джек») Пірпонт Морган (сина) диявол теж позбавив життя. Спадок отримав онук; тривалість життя всіх Пірпонт-Морган-76лет. Після відходу з життя онука спадок отримав правнук - Жорж Морган. Але, правнука сатана Iєгова позбавив від вчинення злочину з умислом, щоб не заплямувати себе (хоча більш плямувати вже неможливо, весь в крові і екскрементах). Для Iєгови вбити людину силою думки нескладно. Він притягне до себе свідомість (світний диск над головою), свідомість потягне за собою нижче астральне тіло (ефірне), астральне тіло захопить оболонку з енергією. Фізичне тіло без енергії – труп. Вищі Тонкі тіла (астральне і ментальне) самі вiддаляться. Народження статі дитини (правнука) сатана заздалегідь передбачив; для входження в тіло необхідно почекати до віку 25-30 років. Готово! Умови для втілення створені! Жорж Морган!!! Iєгова увійшов в астральному тілі у фізичне тіло мільярдера Жоржа Моргана під час сну жертви. З науки нумерології: роки життя батька 1837 – 1913=76=7+6=13; сина 1867-1943=76=7+6=13 – число диявола. Iєгова позбавляв їх життя, коли продуктивність їх діяльності знижувалася.
Ляльковод Iєгова створив НАТО для управління Планетою. Диявол продає борги США, щоб повернути накрадені гроші, і скупити на них золото та дорогоцінні камені. Диявол готується на Сатурн, збирає валізи. Разом з валізами потягне з собою на Сатурн тих, кому робив ласку. Громадяни США, не віддавайте борги аферистові Iєгові і развалите його «імперію сект». В результаті Педераст Iєгова в меншості покине Землю у 2046. Можливо, на десять років раніше піде диявол на Сатурн зі своїм військом!!!
Російський Імператор Олександр II і Президент США Авраам Лінкольн – втілення з Шамбали. Під час Північної війни російський флот перекрив шлях флоту Англії і Франції (завадив біса Iєгові в його шахрайських іграх) і Авраам Лінкольн закінчив війну переможцем. Iєгова організував вбивство А. Лінкольна в 1965.
На парадах геїв педераст Iєгова має йти попереду колони з чорно – червоним прапором диявола, як засновник товариства збоченців - жертв його гіпнозу.
Iєгова двічі уві сні з’являвся  переді мною: 1. Я сиджу біля дороги, стиснулася у грудочку, а диявол величезний стоїть переді мною і замахується сокирою. 2. Стоїть переді мною і каже: «Ти - ніхто, а я величина». Скажу не уві сні, а наяву: «Велич - у добрих справах без розрахунку на винагороду». Владика Шамбали, Великий Майтрейя - Бог, Величина! Мудак Iєгова лише планетний біс, місячний демон, збоченець, шахрай, кровожерний убивця, брехун і батько брехні.
Величина – Простір і Його Закон Карми; виконавці Карми: Боги і люди. Iєгова знає, що простір все знімає на фільму, але щодня займається днем мастурбацією, а вночі педерастією з 9-річним сином. Дружину відкидає через недорозвиненого головного для диявола органу – це Відплата за його хобі, мільйони збоченців та паради геїв. Диявол застосовував гіпноз і до нього ... взаємно. Карма – точні космічні ваги!!! Богам властивий тонкий гумор.
За абзац, в якому вказана справжнє прізвище диявола - Морган, Iєгова спалив на моєму поверсі всі лічильники і проводку. У під'їзді була димова завіса. На моєму комп'ютері Iєгова вивів з ладу жорсткий диск сатанинською енергією руйнування!
Йду по вулиці і раптом бачення: праворуч стоїть величезний чорний Кадилак, а за кермом – Iєгова. І каже: «Пішки ходиш... Сідай, підвезу». Від його методів управління на Планеті заколисує і нудить.
Продовження в роликах:
1. https://youtu.be/TJH92zVR3sM - Мільярдер Жорж Морган (втілення збоченця Iєгови).
2. https://youtu.be/gwWxwG6Nxjl - Відповідь педерасту Iєгові на наклеп у книзі «Удар руських богів».
3. https: //www.youtube.com/watch? V = iwLinREibT4 - Жертви педераста Iєгови. 
Гулаги, репресії, концтабори, голодомор, 15.
Вчення марксизму-ленінізму - вічно. Подивіться на небо, скільки зірок - це планети і на кожній є люди. І скрізь основа світобудови - КОМУНА. Капітал придумав диявол, щоб керувати світом.
Щоб скомпрометувати ідеї  В.І. Леніна, в 1917 році демонічні сили Iєгови-диявола (демони-ракшаси) потоком влилися в революцію. «Революціонер» - Яків Свердлов (ракшас-демон) помер від туберкульозу, після смерті у нього виявили кілька кілограмів золота. «Грабуй награбоване» - від Швондерів.
Після революції уряд СРСР на 85% складався з євреїв і ракшасів. Людські покидьки (ракшаси) проводили РЕПРЕСІЇ в СРСР і будували ГУЛАГИ, організовували ГОЛОДОМОР під управлінням Iєгови.Від репресій постраждали всі конфесії. Після Iєгова застосує цей метод у фашистській Німеччині. В газових камерах та крематоріях разом з іншими народами знищували євреїв. Iєгова під час Другої світової війни впровадив плем'я ракшасів в ряди есесівців екзекуторами в концтабори. Ракшаси - зомбі з особливою жорстокістю розправлялися з євреями і комуністами. У книзі А. В. Солженіцина, «Архіпелаг ГУЛАГ» є інформація: щоб політичних в'язнів змусити себе обмовити, слідчі-ракшаси примушували їх викласти геніталії на стіл і били молотком по ним. На геніталіях здурів педераст Iєгова, - його метод. Астралы-ракшаси - чорні маги, вони застосовують гіпноз і могли впливати на слідчого, - програмувати його. У колгоспи заганяли селян насильно. Тому в 1926 році за дорученням Великого Владики Шамбали в Москву до Ф. Е. Джержинского приїхав М.К.Реріх і привіз третю книгу «Агні Йога» - «Громада», в якій сказано: «Громада повинна бути на добровільній основі. Ніяке насильство не повинно поневолювати працю. Умова добровільної згоди має лягти в основі успіху». Але, в призначений день зустрічі, Ф. Е. Дзержинський пішов з життя. Після поїздки по колгоспах Росії, він був в жаху від того, яке насильство лютує в селах; доповів на Політбюро, прийшов додому і ...пішов з життя – диявол Iєгова допоміг піти, щоб не відбулася зустріч з посланцем з Шамбали М.К.Реріх.
В період колективізації Сергій Єсенін здійснював поїздку по просторах Сибіру - шукав натхнення для вихваляння соціалізму. І побачив, як за наказом майбутнього маршала М. Н. Тухачевського в Кемеровській області зганяли в ліс селян і розстрілювали за те, що вони відмовлялися вступати в колгоспи. М. Н. Тухачевського розстріляли в 1937 році. Метод Iєгови: змусить вчинити злочин, а потім покарає. У Старому Заповіті є подібний випадок; Iєгова змусив єврея відрубувати великі пальці на руках і ногах тим, хто збирав крихти під столом, а потім Iєгова наказав йому відрубати пальці. Диявол провокує і карає, щоб підтвердити своє призначення господаря - самодура.
Сергія Єсеніна вбили ракшаси (демони) ударом в обличчя важким предметом. Роздрібнили лобову кістку і перенісся, а потім повісили на комунальній трубі в його номері в готелі «Англетер» в Ленінграді, 1925 рік...
Виконавці злочину – група ракшасів на чолі з Блюмкиним за наказом Троцького.
Сергій Єсенін у ранньому віці видав дві збірки своїх віршів. «Вже перші кроки С. Єсеніна у великій літературі розкрили одну з характерних рис його духовного вигляду, рідкісну для молодого поета, незалежність у літературно-художньої та естетичної позиції». У всі види людської діяльності диявол проштовхував євреїв-ракшасів на керівні посади. Навколо поета клубочились іудеї (Анатолій Марієнгоф), намагаючись підім'яти його світлий і чистий талант під різні збочені літературні течії, типу «імажиністів». Вираз «мордою місяця сіно жувати», хіба можна порівняти з віршами «...по кучерям ти моїм здогадайся, дорога, жартуй, посміхайся, не буди тільки пам'ять по мені про хвилясто жито при місяці.... Ці волосся взяв я у житі, якщо хочеш на палець в'яжи...». Назва кожного вірша пестить слух. С. Єсенін був талановитий і красивий (блакитні очі, кучеряве світло-русяве волосся). Шанувальниці обожнювали його. Іудеї-педерасти теж докладали зусилля затягнути його в своє болото, але поет різко відкинув їх, і неодноразово висловлював своє презирство до них словом «жиди». Цим словом Iєгова викликав відповідну реакцію у Троцького.
У Єсеніна завжди були гроші за видання віршів. Юдеї, як оси на мед липли до його гаманцю і споювали його; хотіли опустити його в очах шанувальників. Як важлива любов у серці!!!
Iєгова видалив С. Єсеніна через своїх одержимих за наповнення енергією любові серця його шанувальників. Через 15 років Iєгова організував вбивство Л. Троцького. Диявол послав думку Сталіну: «Ліквідувати призвідника світового перевороту». Заступник начальника радянської розвідки - Павло Судоплатов і розвідник Наум Эйтингон були організаторами злочину. Меркадер, іноземець-комуніст за методом Iєгови встромив льодоруб в голову Л. Троцького в 1940.
У неврожайні роки Сталін, нібито підтримати престиж СРСР, продавав зерно за кордон, а своїх громадян морили голодом; збожеволілі від голоду люди їли котів (метод Ієгови).
Протистояння США, громадянська війна, голод 1933, 4; 1946, 7, репресії, Друга світова, післявоєнна розруха; все від Господаря Землі, щоб довести неспроможність світоустрою КОМУНИ. Але СРСР вистояв! Розквіт культури і економіки в СРСР не давали спокою Господарю Землі. Гонка озброєнь - ідея диявола Iєгови. Апокаліпсис позбавить нашу Планету від скверни і настане Золотий Вік». Буде єдина КОМУНА без кордонів і національностей.
(Всі, хто виконує укази Iєгови, будуть притягнуті до нього для переселення на Сатурн; Тонкий Світ краси їм недоступний). Диявол пропонує мені долари за дві книги; почав з мільйонів, потім збільшив суму до мільярда $ США . Дешево оцінив!? Ціна Планети Земля - СВІДОМІСТЬ!!
СВІДОМІСТЬ Iєгова опустив на рівень геніталій. Ось так проходить у диявола виборча кампанія - вербування на Сатурн. Iєгова боїться втратити свій електорат: збоченців, злочинний світ, іудеїв і сектантів. Якщо підсумувати всі провини людства, то Iєгова-диявол по своїм злочинам переважить на чаші вагів. Хто є дахом Iєгови? Чому він розмахує сокирою і застосовує принизливі страти тих, хто перебуває на служінні Силам Світла? Демон Всесвіту Брама – Покровитель диявола Iєгови! Брама хоче замінити Батька Всесвіту. У Космосі править Світло, але не збоченці і мудаки! Так буде! Аум!
Підсумок -  історія євреїв і ракшасів (демонів), 16.
В середині третьої корінної раси четвертого кола Бог Дав Указ Владикі Місяця Ієгові створити перших фізичних людей. Ієгова спочатку відмовився (це було перше падіння), але потім створив перших людей (навмисне) тільки чоловічої статі і без мізків, щоб провести їх через всі види * сексуальних збочень і * злочинів, і назвав моральний розклад людей «демонічної культурою». Перші люди на Землі були місячні демони; від них відбулися мавпи в результаті злягання з динозаврами.
Для порятунку перших людей від принижень і розкладання Втілився Перший Архангел (Авель), Великий Владика Шамбали. Він Вставив мізки «творцям» - демонуІєговi і «місячним Питри»; ті, кого Демон Всесвіту Брама насильно втілив на Місяці, відразу пішли до Сонця.
 Їх догляд розлютив Господа. Він вночі увійшов в тіло Каїна, брата Авеля, заманив Авеля в поле і вбив сокирою. Ієгова - перший душогуб, братовбивць. Зброя його сокира. Бог Ієгову Запитав: «А де брат твій Авель?» Ієгова відповів: «Я не сторож своєму брату? За кровозмішення з тваринами і кровопролиття Бог його прокляв і скинув з небес на дно матерії до кінця циклу.
Для захисту приматів від насильства людиною, за велінням Бога вони стали  носіями СНІДу; для них це природний стан. Перша дружина Iєгови була мавпа Ліліт: батько її був чоловік, мати  мавпа. Ієгова і ті, хто слідував його шляху стали теж носіями СНІДу. Від мавп народжувалися примати. Друга дружина Ієгови була величезна корова. У той час  люди були велетні і геніталії у них були на одному рівні. Iєгова ходив на пасовище, де паслася його дружина і, озираючись на всі боки, виконував чоловічі обов'язки. Простір все знімає на фільму.
Прозвучала освіту одностатевих шлюбів, - породження гомосексуалізму. Зростання населення не було; лемури приречені були на вимирання. Згідно з указом Демона Всесвіту Брами демон  Iєгова створив жінок. З появою жінки світ змінився. Від місячних демонів відбулися майбутні євреї. Інших людей створили інші Творці; кожен Створював в Своєму наділі.
Лемури розділилися на людей і демонів. Люди поклонялися Богу - Першому Архангелу, демони - демону  Ієговi. Ті, хто поклонявся Богу, були майбутні євреї, ті, хто жив за законами диявола - демони (ракшаси). Ракшаси - збоченці і злочинний світ, жертви гіпнозу диявола, ті, хто повинен бути ізольований від суспільства в психлікарнях і будинках ув'язнення. Демони успадкували від Iєгови всі види сексуальних збочень, злочинів і були людоїдами в Лемурії, Атлантиді і Цейлоні  протягом 425 тис. років.                Для чого ракшаси потрібні Ієгові?      

1. У сексуальних збоченців зазвичай вузьке і замкнуте коло спілкування; за життя у фізичному тілі, вони ізгої. Помирають раніше покладеної смерті; їх вбивають, або наркотики висмоктують з них життєві сили. Ангел Смерті Iєгова притягає їх в своє військо. Для астралов немає перешкод у переміщенні, вони проходять через стіни, перекриття, гори, для них немає швидкості і часу. Вони невидимі звичайним зором, але нас вони бачать. Iєгова навчить їх «чорної магії» для злодіянь. Зомбовані астралы, принижені і зневажені за життя, упиваються своєю владою над людиною, вони жорстокі і мстиві, розпусні і цинічні, матюкальники і сквернослови. Астралов педераст Iєгова використовує для злодіянь проти представників Світу. Якщо у Вас все приходить в непридатність, значить, оселився астрал; вони ламають електротовари, ріжуть взуття, розбивають посуд.
2.Злочинний світ ракшасів: збоценці, шахраї, вбивці, злодії, картярі, лже-цілителі. Цю категорію Iєгова визначає на керівні посади. Після смерті вони автоматично потрапляють у військо диявола. Ракшаси можуть втілитися і в інших державах, але диявол їх всерівно знайде і підпорядкує собі. Тільки ПОКЛОНІННЯ більш Високому Духу позбавить людину від одержимості.
Владика Шамбали – Творець нашої Планети, рослинного і тваринного світу, Північної Білої Раси, єгиптян і племені євреїв. На Нього покладено відповідальність за збереження Планети і людства.
Ной (втілення Владики Шамбали) Врятував тих, хто дотримувався заповтів Бога. Лемурiя складалася з трьох частин суші. У Біблії говориться, що Ной Побудував ковчег, Взяв кожної тварі по парі, та троє Його синів взяли собі дружин. Троє синів з дружинами - алегорія; мається на увазі, що з трьох частин суші Ной Врятував тих, хто був Його послідовником, і до загибелі материка Відвіз їх у безпечне місце. Решта згоріли живцем, або пішли на дно океану. Майбутні євреї двічі уникли наслідків Апокаліпсису (Лемурия і Атлантида), завдяки ПОКЛОНІННЯ Великому Владики Шамбали. Знову Iєгова їх тягне до знищення в Європі.
І в ті часи попереджали людей про покарання тих, хто ходив шляхами Iєгови - диявола. З Лемурії ковчег Ноя прийшов до берегів Індії. Корінне населення прийняло переселенців, і дали їм землі для проживання. Два народи жили мирно, між ними склалися родинні стосунки через змішування шлюбів. Лемури прийняли культуру Індії і поклонялися Богу Сонця, Владикі Шамбали.
В Атлантиді Iєгова створив Братство Темряви - чаклунів і чорних магів. Атлантиду незабаром накрила хвиля. Деякі з них врятувались, в т. ч. непотоплюваний Iєгова.
 Мирнежиття в Індії припинилося після загибелі Атлантиди і заселення Iєгови з демонами на Ланці (о. Цейлон). Диявола не влаштовувало мирне співіснування двох народів у Індії. Мета його була об'єднати лемурів - людей і демонів, вселити насильно, застосовуючи геноцид до місцевого населення, щоб їх ненавиділи, і були нескінченні протистояння з сусідніми народами для породження руйнівних енергій для вибуху планети перед відходом на Сатурн. Iєгова буде переслідувати євреїв тисячоліттями. Почалася тисячолітня війна за поділ Індії для корінних жителів і переселенців. Щоб зупинити війну і зберегти державу, втілився в Індії Великий Владика Шамбали (Крішна, Всевишній, повний прояв Вішну). Щоб припинити протистояння між двома народами, лемурів вивели з Індії в Халдею. Мир і благоденство настали в Індії. Авраам (втілення Владики Шамбали) переселенців Вивів з Халдеї на Близький Схід з метою - створити високодуховний народ Бога і Дав йому назву «ізраїль», що означає «обраний». На Близькому Сході місцеве населення назвали переселенців «іврі»; арамейською мовою - «єврей», прибулець з іншого боку річки Йордан. З цього часу лемури-люди стали євреями. Згодом Iєгова втілив демонів-ракшасів в племені «ізраїль», і демони-ракшаси теж стали євреями - ганьба для «обраного» народу.  Тому Iєгова сказав євреям: «Плодіться і розмножуйтеся», щоб втілилися в їх середовищі покидьки людські - ракшаси (збоченці і злочинний світ).  З приходом євреїв на Близький Схід диявол-Саваоф охрестив себе «Муж воєн - Iєгова ім'я йому».  Щоб підтвердити своє призначення проводив війни, страти, проклинав євреїв, організував «Содом і Гоморру», морив їх голодом.  І все для того, щоб підпорядкувати їх собі.  У містах Содом і Гоморра, у Гіві Веньяминовій втілювалися демони-ракшаси, ті, кого Iєгова розкладав сексуальними збоченнями на загиблих материках.  Це початок вербування на Сатурн.  Закон космосу: нерозкаяні грішники йдуть за дияволом.  Iєгова знає, що без обману і насильства з ним на Сатурн ніхто не піде.  Сатурн гола планета і три газоподібних кільця.  Еволюція людини буде відкинута на мільйони років назад, буде інволюція.
 Під час посухи євреї самі пішли в Єгипет і  жили там 430 років.  Єгиптяни радо прийняли євреїв і виділили їм найкращі землі (Гесем) для проживання.  Господа не влаштовувало привітність єгиптян, для цього були і є причини.
 Диявол стратами створив в Єгипті нестерпну ситуацію і змусив вивести євреїв з Єгипту.  Моісей вивів їх на Синай на час, щоб дати відпочинок єгиптянам від страт і потім повернути євреїв в їх будинкі.
 Лемури - євреї могли спокійно жити в Індії і в Єгипті, але Iєгова умисно створював важку ситуацію, щоб лемурів - євреїв вивели з країн, куди вони увійшли з миром, і де їх прийняли радо, як переселенців.  Iєгова на Близькому Сході «розчистив собі місце» стратами, грабежами і вбивствами мирного населення, вселив євреїв і ракшасів в їх будинкі, щоб були нескінченні протистояння, які породжують руйнівні енергії для вибуху Планети.
Індія і Єгипет були колискою мудрості, і населення поклонялося Великому Владикі Шамбали. Це ще одна причина; Iєгова противник Владикі Шамбали в стані темряви, він боявся втратити євреїв, бо без них він ніхто.
Євреї неодноразово намагалися від диявола позбутися, але він їх стратами, прокльонами, помстою повертав під своє правління, застосовуючи гіпноз.
Але! Все-таки Iєгова не міг підпорядкувати собі справжніх євреїв, тих, кого Авраам Вивів з Халдеї і Привів на Близький Схід. Диявол виселив євреїв в п'ять міст сусідніх держав: Халдея (Ірак), Сирія і Ассирія. Замість євреїв вселив з тих міст інші народи. Таким чином, Iєгова хотів збільшити чисельність юдеїв. Перед відходом на Сатурн, Iєгова направив НАТО на Ірак і організував беззаконня, створив ІГІЛ і направив на Сирію. Диявол мстить за непокору. Шлях прямування лемурів – євреїв: Лемурия, Індія, Халдея, Близький Схід, Єгипет, Синай, Близький Схід. Диявол спробує їх всіх зібрати, щоб вони продовжили його маршрут на Сатурн, але у нього нічого не вийде!
На відміну від демонів (ракшасів), євреї уникли два Апокаліпсису (в Лемурії і Атлантиді) завдяки Поклоніння Великому Владики Шамбали. Переселення жидів на Сатурн 2046 на          1 828 000 років з наступним поверненням на Землю залежить від рішення євреїв. Виборчий бюлетень – Поклоніння!
Ні один народ не переносив стільки принижень і бід, як євреї; неодноразово починали все з нуля в чужій країні. І тільки в Індії та Єгипті їх прийняли з співчуттям. Те, що буде на Сатурні, подібно до божевілля.
У Старому Заповіті (Тора) створення Світу Iєгови починається в Халдеї (Ірак) і помилковий опис потопу, який Iєгова переніс з Лемурії в Месопотамію тому, що Iєгова не хоче згадувати Лемурию, де він злягався з динозаврами і наплодив мавп. Не хоче згадувати своїх дружин: мавпу Ліліт і корову. Але і за час Старого Заповіту (Тора) Iєгова досить блудив, влаштовував вакханалії, здійснював вбивства, і активно брав участь у всіх видах сексуальних збочень. Найбільш негативний образ ракшаса - Iєгова (збоченець - універсал, злодій і кровожерний убивця).
Ніхто не вірив в Апокаліпсис в Лемурії і Атлантиді, як і в даний час. Всепланетна трагедія повторюється після кожної корінної раси. Після третьої загинула Лемурия, після четвертої Атлантиду накрила хвиля, після п'ятої піде під воду Європа в 2046. «Апокаліпсис» підведе ПІДСУМОК для всього людства. Під час Апокаліпсису відбудеться очищення вогнем демонів-ракшасів і тих, хто добровільно або примусово служив планетному бісу Iєгові. В останню хвилину про кого подумаєш, під чиїм началом хочеш бути в Тонкому Світі, з тим і будеш. Порятунок тільки від  Владикі Майтрейї! Він закликає: «Прийдіть до мене всі, що шукають Світла, - безпорадні й голі, хворі й убогі, добрі і злі. Всіх Омию, всіх Ободрю, всім Покажу шлях і всіх Озарю Променем Світла».
Кілька Великих Втілень були присвячені євреям і раксашам!
1.Авель Вставив мізки «творцеві» -- зоофілу Iєгові і «місячним пітрі». Саме це послужило для Iєгови причиною фізичного усунення Авеля. Iєгова таємно увійшов у тіло сплячого Каїна (старшого брата Авеля) заманив Авеля в поле і вбив його сокирою.
2. Ной Врятував лемурів тих, хто жив за законами Бога, майбутніх євреїв і Переселив їх в Індію.
3. Крішна (повний прояв Вішну, Всевишній) - Поклав початок мирного життя в Індії і Зберіг державу. Лемурів вивели в Халдею.
4. Авраам Вивів лемурів з Халдеї на Близький Схід; з цього часу лемури стали євреями. Під час посухи євреї самі пішли в Єгипет.
5. Фараон Рамсес II Прийняв євреїв у Єгипті і Дав їм кращі землі Гошен. В цей час втілився Iєгова; він був у паниці - втрачає євреїв і ракшасів. Iєгова стратами змусив вивести євреїв з Єгипту.
6. Моісей Вивів євреїв тимчасово з Єгипту на Синай в надії повернути їх в Єгипет в свої будинки. Але Iєгова домігся свого; він застосував геноцид на Близькому Сході і вселив насильно євреїв.
7. Фараон Осіріс Царював у Єгипті, коли всі євреї, крім коліна Иудина пішли від Iєгови в Єгипет, щоб знайти захист у Бога. Iєгова був в астральному тілі, він повторив злочин;  таємно увійшов в сплячого брата Осіріса (Сета) і вбив Осіріса (розчленував сокирою).
 8. Фараон Осіріс повторно Втілився, і останнє коліно євреїв (Іуди) прийшло в Єгипет шукати захисту у Бога.  Iєгова був в астральному тілі, він увійшов в сплячого брата Осіріса (Тихона) і вбив Осіріса (розчленував сокирою).  Iєгова нацькував язичників на Єгипет і повернув євреїв на Близький Схід.  Після розп'яття Христа євреї розселилися по всій планеті.  Ракшаси (демони) покрили Землю синагогами сатани.
 9. Соломон правив в Ізраїлі 40 років.  Не було воєн і протистоянь;  мир і благоденство панували в Ізраїлі.  Соломон побудував храм, царський палац, ієрусалимську стіну.  Привчав євреїв красі.  Євреї були в пошуках Бога, а Він був з ними поруч в образі царя.
 10. Христос (Морія) Взяв всі гріхи євреїв на себе і Відкрив таємницю, що той, кому вони поклоняються - диявол (Iєгова), душогуб, брехун і батько брехні.  Але вони не впізнали Його!  Невдячне плем'я .... розіп'яли Ісуса Христа ... Нескінченні протистояння між арабами і євреями - наслідок, причина - Iєгова
 Бачення i cпiвбесIда с дияволом Iєговою.                21 червня 2016 Iєгова показав мені бачення: переді мною з'явився юний Ісус.  Дуже гарне обличчя овальної форми, очі сині, ніс рівний і тонкий, волосся темно-русяве на прямий проділ, кучеряве і густе спадає на плечі.  Погляд сумний;  верхні повіки повільно опустилися і очі закрилися.  Я думала: «Що це значить»?  Через пару годин Iєгова повідомив: «Христа розіп’яв і тебе розіпну».  Розп'яття Христа було допущено Силами Світла, щоб увічнити Його подвиг! Визнання Ієговою того, що Христа розіпнув  він (!) , тим самим він поставив на собі хрест по відношенню до Християнства!
  Iєгова 25 жовтня 2011 мене запитав: «Чому Він тобі доручив, а не Їй ...?  Через день повторив: «Чому Він тобі доручив, а не Їй ... або Блаватської?».  (Він Владика Шамбали,  Великий Майтрейя, Всевишній; Їй . – Богиня Лакшмі, Владичиця Шамбали).  Вона Сказала про нього точно і коротко: «Ієгова – низькопробна нікчемність».  Е.П.Блаватська  вже дала інформацію про його «творчість»  в книзі  «Викрита Ізіда». Прийшла моя черга, щоб  дати оцінку «діяльності» педераста Ієгови.  Знає кішка, чиє м'ясо з'їла, - трепещи  Абаддон-Ієгова, Демон гниючої  ями, - Прийшла твоя  Карма!  (Лиходію не здогадки, що його  завжди, як тінь, переслідує розплата).  Я виповню з честю доручення Великого МайтрейЇ!

                Розділ 2.                Старий Заповіт (аналіз).
«Гностики вважали, що Старий Заповіт є відкриттям нижчої істоти, підлеглого божества, і що в ньому немає жодної строчки від Софії, Божественної Мудрості».
«Абсурдне тлумачення Біблії вже отримало, освячене часом, право на видатне місце в області смішного, і знайде собі поборників всупереч світла і доказам». (О.П. Блаватська, «Викрита Ізіда», глава ІХ, «Веди і Біблія»). Перші п'ять книг Моісея зберегли тільки назву; тексти Iєгова замінив. Правильно буде:
П'ятикнижжя планетного біса Iєгови.
Перша книга. Буття.
Деякі глави запозичені з давньої мудрості, - Веди і санскритські джерела. Решта - казки Старого Заповіту від Iєгови. Iєгова – представник «Люцифера» на Землі, і перебуває на посаді Господаря Землі (властивості: сатана і диявол). Старий Заповіт - Іудаїзм. Господар Землі поєднав Іудаїзм і Християнство з підступною метою. Християнство загубило свою чистоту після з'єднання.                Зверніть увагу на те, що всі головні персонажі Біблії були нащадками Авраама, або світлими втіленнями з Шамбали. Використовуючи їх, і, застосовуючи гіпноз (крім Ноя, Авраама і Моісея – втілення Великого Владики Шамбали), «розчистив собі місце» і поневолив євреїв, застосовуючи насильство і кровопролиття. Від безсилля перед Великим Духом, Iєгова Ноя і Моісея обмовив заздрячи їх чистоті і обраності перед Всевишнім. Авраам і Моісей стримували емоції диявола, тільки після їх відходу у Вищі Світи, диявол застосував гіпноз.
1. Ієгова оббрехав всіх і  придумав брехливу історію; бруд цей перетвориться на проказу дияволу.
2. Моісея звинуватив у тому , що на Синаї євреї грабували місцеве населення.
3. Лота – племінника Авраама, чистого і непорочного, принизив.
4. Ісаака, сина Авраама блокував його діяльність заборонами.
5. Якова – онука Авраама, представив нечесним сином і батьком.
6. Йосипа – правнука Авраама рідні брати кинули в яму за вказівкою диявола, а після продали; доля розпорядилася так, Йосип став царем Єгипту.
7. Царя Давида – майбутнього батька Соломона представив жорстоким вбивцею і нечесним царем. Iєгова керував царем за своїм сценарієм.
8. Ісуса Навина – учня Моісея (світле втілення) взяв під гіпноз і його руками «розчистив собі місце». Збоченець Iєгова звик жар загрібати чужими руками.
Диявол спочатку використовує людину в своїх підлих цілях, а потім звеличує. Чому широкоформатний збоченець Iєгова як папуга з захопленням повторює слова: «Я Бог Авраама, Ісаака, Якова»? Кожен з цих втілень чистіше педераста Iєгови і вище Духом. До Iєгови застосовні слова А. С. Пушкіна: «І цареві так вавакнув». Слово царю в Біблії замінити на юдеїв. Старий Заповіт (Тора) - брехлива і брудна книга, багато смороду від неї. Очистити цю гниль можна тільки вогнем!
Гл. 4/8,9.
«У Адама і Єви були сини, - Каїн і Авель. Авель був пастир овець (високодуховний), Каїн (Iєгова) - землероб (матеріаліст). Авель був вдачі доброї і лагідної, він приносив жертву від щирого серця, з любов'ю і вірою у обіцяного спасителя з молитвою про помилування і надією на милість Божу; і Бог прийняв жертву Авеля, - як вважають, дим від неї вознісся до неба. Каїн був вдачі злої і жорстокої, він приносив жертву тільки як звичай, без любові і страху Божого. Господь не прийняв його жертви; це було видно з того, що дим від його жертви стелився по землі. І Бог зглянувся (вітав працю) Авеля і не зглянувся Каїна. Після цього Каїн став заздрити своєму братові, викликав Авеля в поле і там убив його. Бог звернувся до Каїна, бажаючи, щоб він покаявся і запитав його: «Де Авель, брат твій?» Він сказав: «Не знаю; хіба я сторож мого брата?» Вбивця і брехун Каїн-Iєгова! Відбулося перше проливання крові. Це відбувалося на материку Лемурия.
Гл. 6 / 7, 8.
«Велике розбещення людства перед Богом, який оголошує його винищення». Слово «велике» хіба відповідає слову «розбещення», навіть, якщо головний розпусник був Iєгова? Великою може бути творчість. «Велике розбещення» відбувалося в Лемурії, де правив Iєгова; він був головним розпусником перед Богом. Бог Дав Указ Iєгові створити перших людей. Iєгова був Владикою Місяця (демон); він створив людей з трьох нижчих принципів, без мізків. Голова була плоскою і дископодібною. Ієгова попросив Духів Полум'я створити Вищі Тонкі тіла, але вони відмовилися.
В той час сталося полове розділення у тварин і вони стали розмножуватися статевим шляхом. Творці людини, місячні Пітрі, входили в створені людські тіла і, забувши про свою велич, стали сполучатися з самками тварин і наплодили мавп. Iєгова теж пройшов цей шлях падіння, - мавпи його діти (наслідок злягання з динозаврами). Перша дружина Iєгови була мавпа на ім'я Ліліт. Друга дружина (громадянська) була велика корова (тварина). Бог покарав Iєгову і скинув його в матерію до кінця циклу. Тому і живе Iєгова в Нью-Йорку зі своєю родиною, там його штаб-квартира. Звідти він розкладає людство.
Далі слідує казка про потоп.
Ной набуває благодать у Бога, і Бог велить Ною побудувати ковчег. Злива йшла сорок днів і сорок ночей. Вода затопила всю місцевість. Зупинився ковчег на горі Арарат. Арарат - гора Вірменії, нині ця територія належить Туреччині. Насправді Iєгова в Біблії згадує потоп, який був у Месопотамії, в Межиріччі. На березі річки Євфрат жив чоловік - торговець. У нього був корабель (ковчег), на якому він доставляв покупцям товар по річці Євфрат. Коли почалася злива, і стало заливати водою Месопотамську низовину, він все майно і родину занурив на корабель (ковчег) і врятувався. Це був потоп тільки в Месопотамії від проливних дощів. За межі річки Євфрат цей корабель-ковчег не виходив. І на горі Арарат він не був. Уявляю, як Iєгова-диявол сміявся, коли створював цю єресь. Я чую іржання Равани (втілення Iєгови) з відео «Вішну Пуран». А християни все ковтають. Так і хочеться сказати слова: "people eats". Отже, рівень свідомості відповідає плебейським текстам Iєгови. Якщо Iєгова С А Т А Н А планетний, то Старий Заповіт -            С А Т А Н І З М, а ті, хто приймає його тексти -С А Т А Н І С Т И. І ті, хто поширює Біблію, працюють на С А Т А Н У - Iєгову. Читають Старий Заповіт (Тора) мільйони людей і несуть енергії руйнування в простір.
Жан Франсуа Шампольон (1790 - 1832), французький єгиптолог, засновник єгиптології, під час перебування в Єгипті в науково-дослідницькій експедиції, прочитав написи жерця на стінах гробниць п'ятої династії фараонів. І зробив відкриття, довівши, що в Старому Заповіті дано помилковий опис потопу за термінами.
Вчений пообіцяв церковникам не публікувати це відкриття, щоб не компрометувати Старий Заповіт (Тора). Але у своєму щоденнику залишив. Шампольон після приїзду з Єгипту помер від інсульту у віці 42 років!!! Сорок два, - число Iєгови. В іудаїзмі сказано, що сатана присвоїв числа 6 і 7 (вищі принципи); 6+7=13; 6х7=42. Числа 13 і 42 Iєгова вибрав для тортур і покарань людини. Шампольона вбив Iєгова-диявол за викриття його брехні.
Володимира Висоцького вбив диявол в 42; Володимир Семенович наповнював простір енергією любові. Його всі любили; які енергії в людині, такі він притягує з простору, наповнюючи ними Землю. Елвіс Преслі! Джо Дассен! Всі вони пішли в 42 ... тому, що наповнювали простір енергією любові.
У 1987 молодий співак Олег Бархатов, улюбленець красноярців, взяв участь у конкурсі молодих виконавців «Юрмала-87». Він був першим і найкращим виконавцем пісні «Чисті ставки». В Юрмалі він виступив під номером 13. У 38 його вбили ножем у спину. З науки нумерології - 3+8=11. День Iєгови-диявола 11 травня! В даному випадку вбивця Iєгова застосував числа 13 і 11.
Материк Лемурия (Му), загиблий в глобальній катастрофі, забрав цивілізацію лемурів, що передує Атлантиді. Зниклий континент простягався від гавайських островів на південь острова Пасхи і Фіджі, і складався з трьох областей суші. На материку правив Iєгова, але диявол не хоче згадувати про цей прискорбний випадок. Там панував хаос, демонічна культура. І мавп в Лемурії наплодив Iєгова і причетні до його бажань. Лемури породили руйнівні енергії і викликали вулканічні виверження. Вогонь знищив континент. Наступне втілення Iєгови і ракшасів було на континенті Атлантида.  З тієї ж причини наступний материк накрила хвиля.  Там, де править Iєгова, материк завжди йде на дно.  Наближається час занурення на дно океану Європи, а материк Атлантида підніметься.  Богиня Лакшмі, Володарка Шамбали в астральному тілі Опускалась на дно океану, і Бачила затоплені міста Атлантиди.
Гл.9 / 6.
«Хто проллє кров людську, того кров проллється рукою людини: бо людина створена за образом Божим». Це повчання озвучується з вуст вбивці Каїна Iєгови. У Адама і Єви був третій син, Сет; від цієї гілки стався Ной, «десятий і останній з допотопних патріархів».
Ной жив у той час, коли людство зазнало загального розбещення, і заслужений їм гнів Божий висловився у вирішенні погубити весь рід людський.
Серед загального розбещення Ной зберіг свою праведність, і став родоначальником післяпотопного людства. Бог уклав з Ноєм заповіт, що виразився в заповідях Ноя, які представляють звіт постанов правильного гуртожитку. Одним з головних положень цих заповідей була заборона людиновбивства під загрозою покарання смертю.
Ной - одне з ранніх втілень Великого Владики Шамбали на Землі. Майбутні євреї сталися від Ноя.
Гл.11.
Вавилонська Вежа і родовід.
Далі йдуть казки Карабаса Барабаса, або марення Iєгови. Диявол себе називає Всевишнім. Можливо, уявити собі такого Всевишнього? Iєгова в ролі юродивого. «І благословив його, і сказав: Благословенний Авраам від Бога Всевишнього, Владики неба і Землі». Як відомо, Владика Землі - князь світу цього, господар Землі, диявол, планетний сатана. Уявіть собі такого Всевишнього - кровожерний убивця, збоченець -універсал. Iєгова приймає поблажливо - покровительный тон до Авраама, до Першого Архангела!! До створення взагалі, не тільки неба, брехун Iєгова не має відносини; його мізки застрягли в геніталіях навічно. Авраам - Бог! Iєгова - диявол.
Гл.14/19.
«І благословив його, і сказав: Благословенний Авраам від Бога Всевишнього, Владики неба і Землі». І повторює це незліченно безліч разів, тішачи своє самолюбство. Ці казки Iєгова зготував після повернення євреїв з Єгипту, коли вони осіли на Близькому Сході.

Гл. 19.
Содом і Гоморра. (Sodomi - гомосексуалізм). Два міста в Ізраїлі, де жили збоченці. Прийшли до Лоту два Ангела.                4. «Ще не лягли вони спати, як міські жителі, Содомляни, від молодого до старого, увесь народ з усіх кінців міста, оточили будинок. 5. І викликали Лота, і сказали йому: де люди, які прийшли до тебе на ніч? Виведи їх до нас, ми пізнаємо їх". І не знайшлося в місті жодного праведника, лише один Лот, його дві цнотливі доньки і дружина. Iєгова два міста залив розплавленою сіркою за гріхи. Чому Iєгова чекав, коли в цих містах абсолютно всі стануть збоченцями, чому він не зупинив це розкладання людини в зародку? Тому що він особисто руйнував теологічне ядро євреїв-ракшасів розпустою, щоб підпорядкувати їх собі навічно.
Після спалення астралы-збоченці автоматично потрапляють у військо диявола.
Оперативку Iєгова проводить в амфітеатрі - ілюзія, де сидять у кріслах астралы-раби: збоченці і злочинний світ. Їх незліченна кількість, виродки (за злочину) всіх мастей. І робить їх такими Iєгова.
У «амфітеатр-ілюзія» після смерті потраплять служителі ЦРУ, НАТО, ІГ ІЛ, Ватикан, іудеї і сектанти, збоченці і злочинний світ (вбивці і злодії державного масштабу – відображення шахрая Iєгови). Вони «на плаву», - заковтують гачок з наживкою від Iєгови - путівку на Сатурн. Сатурн - концтабір для Iєгови.
Після спалення збоченці втілювалися в різних країнах і знову все повторювалося. Вони - посланці Iєгови, через них він розкладає і інших людей. Астралы невидимі звичайним зором, тому їх Iєгова використовує проти своїх опонентів. Планетний лихий навчив астралов чорної магії, і вони роблять зло.
24.«І пролив Господь на Содом і Гоморру дощем сірку і вогонь від Господа з неба». Содом і Гоморра - наслідок, а причина - Iєгова. Треба було самого Iєгову спалити «до того» і розкласти на принципи, а два вищих принципа відправити в Тишу Мовчання, тоді б не було Содому і Гоморри. І людство не знало б збочень. Цієї гидоти просто не існувало б на нашій планеті. Не було б розп'яття Христа, одержимістю, другої світової війни з концтаборами, гонки озброєнь, розвалу соціалістичного об'єднання і СРСР, помаранчевих революцій і майданів.
Гл. 20/ 30 -38.
8. «І вийшов Лот із Цоару, і став жити в горі, і з ним дві дочки його: бо він боявся жити в Сигоре і жив у печері, i з ним дві дочки його (дружина Лота перетворилася в соляний стовп за те, що озирнулася на місто у вогні). І промовила старша молодшій: «Батько наш старий, і немає людини на землі, який увійшов би до нас за звичаєм усієї землі. І так, напоїмо батька нашого вином, і переспимо з ним, i поновимо від отця нашого плем'я. І напоїли батька свого вином в ту ніч; і увійшла старша і спала з батьком своїм; а він не знав, коли вона лягла й коли встала.
На інший день старша сказала молодшій: Ось я спала з моїм батьком; напоїмо його вином і в цю ніч; а ти іди і спи з ним, i поновимо від отця нашого плем'я. І напоїли батька свого вином і в цю ніч; і увійшла молодша і спала з ним. І стали обидві дочки вагітні, від отця свого». Що могло народитися після такого злягання? У ті часи у євреїв їх Господь Iєгова-диявол встановив закон; дівчата в 12 років, а хлопчики в 13 років обручались, а через рік одружувалися. Дочки Лота були цнотливі, значить, цим дітям було до 12 років. Могли вони самі додуматися і напоїти батька вином, і спокусити його? Звичайно, ні! «Господь» Iєгова проводив черговий досвід, - від його збочених мізків і гнилої свідомості людина беззахисна.
Гл. 25.
Книги Моісея були знищені й замінені єрессю «Господа» Iєгови-диявола, планетного сатани, де він себе випинає «Господом», а вся решта у нього раби. Після смерті Авраама теж з'являються слова: «Авраам, раб мій». «Я Бог Авраама, Ісаака і Якова». Кожен сам домысле, що собою являє «Господь» Iєгова.
                Великий Авраам – Бог, поганий Iєгова – диявол.
 «Був голод у Краю, окрім голоду першого, що був за часів Авраама, і пішов Ісак до Авімелеха, царя филистимського, в Герар.  Господь (Iєгова) з'явився йому і сказав: «Не ходи до Єгипту, в Гесем;  живи в землі, про яку Я скажу тобі ».  В Єгипті правили фараони, Сонячні Боги і люди поклонялися Богу Сонця Ра (Рамсес II).  У Єгипті були школи, які давали езотеричні Знання.  Iєгова боявся поширення Знань.  Для чого він розкладав євреїв?  Щоб використовувати їх в майбутньому в своїх цілях!
 Гл.  27.
 Оповідає про те, як Яків, за порадою матері, обдурив батька свого і привласнив собі первородство і благословення батька.  В результаті всі брати і старший брат Ісав потрапляють в рабство молодшого сина.  І чому вчить ця глава?
 Гл.29, 30 / 37-43.
 Яків поїхав в Месопотамію за дружиною до Лавана, рідного дядька.  Дядько його обдурив і запропонував йому в дружини старшу дочку Лію замість молодшої Рахілі.  Пізніше племінник пограбував дядька і вночі таємно з усім майном і сім'єю втік.  І все це Яків робив під безпосереднім керівництвом «Господа» Iєгови-диявола. Обман, крадіжка, – чому учить ця казка, придумана Ієговою для компрометації Іакова? Правильну характеристику дали  гностики «Господові» і його Старому Заповіту: «одкровення низької істоти, підлеглого божества».
 Президенти християнських країн, вступаючи на посаду, кладуть руку на Біблію і вимовляють слова - служити батьківщині і народу.  Тому багато президентів злодії і шахраї.  Чи не кладіть руку на Біблію, Старий Заповіт вчить обману, брехні, злодійствам, вбивствам, розпусти, збочень.  Навіть, якщо ви приходите на цю посаду кристально чистою людиною, торкаючись Старого Заповіту, ви себе віддаєте в пащу диявола, планетного біса.  Кладіть руку на серце, храм усередині людини, Божа Іскра, Мовчазний свідок, Рекордёр, який все Бачить, Чує і запам'ятовує з втілення у втілення.  Cьомий принцип, Абсолют, Верховне Божество, - Його відображення в нашому Всесвіті - Вішну, Всевишній, Отець Всесвіту, Создатель і Творець !!!
 Гл.34 / 27-29.
 Дочка Якова Діна була згвалтована Сихемом.  Сихем полюбив її і обрізався заради неї, і хотів одружитися на ній.  Яків і брати дали згоду.  Пізніше Яків зі своїми синами вбили мечем Сихема і батька його, «взяли дрібну та велику худобу і все, що було в місті і в поле.  І все багатство їх, і всіх дітей їх, і дружин їх взяли в полон, і пограбували все, що було в домі».  А потім пошкодував Яків про свої дії.  Хто керував Яковом?  «Господь» Iєгова !!!  Він порадив Якову поміняти місце проживання.
 Гл.35, 36.
 "Господь" нарік ім'я Якову "Ізраїль", і представився «Всемогутній», але забув додати «в злобі».  Метод педераста Iєгови, опустити, а потім давати звання і посади.  Далі нескінченне перерахування «хто кого народив».  Для християн це важливо?
 Сини Якова-Ізраїля хотіли брата свого Йосипа вбити і кинути в яму, але передумали, ... »
 Гл.  37/28, 36.
 «... і продали ізмаїльтянам за двадцять срібняків;  а ті повели Йосипа до Єгипту»,  « ... і продали його царедворцю фараона».

Гл. 38/ 7.
«Ір, первісток Іуди (внук Іакова) був неугодний перед очима Господа і убив його Господь (Ієгова)». А потім і Онан убив. І в наступній главі обман, хитрість, помста.
Гл.40 - 43.
 Йосип в Єгипті; в темниці тлумачить сни виночерпія і хлібодара фараонових. «Вони сказали йому: нам бачилися сни: а відгадати його немає кому. Йосип сказав їм: не від Бога тлумачення? Розкажіть мені». Йосип відгадував сни і все збувалося.
«Після двох років фараону снилися сни. (Фараонові сни не сняться. Фараон – Бог, Він Посилає сни-попередження людям через Ангелів – Хранителів). Ніхто не міг відгадати їх, і послали за молодим євреєм Йосипом. «Сім корів гарних, це сім років, і сім колосків добрих, це сім років: сон один. І сім корів худих, які вийшли після тих, це сім літ, і семеро колосків худих і спалених східним вітром, це сім років голоду. І настав сім років достатку у всій Єгипетській землі, а після них настануть сім років голоду. «І буде їжа достатку семи років їжею для сім років голоду в запас». «І сказав фараон Йосипові: «Ось я поставив тебе над усім єгипетським Краєм». І зняв фараон персня з своєї руки, та й дав його на руку Йосипа. І поставив його над усією землею Єгипетською». «Земля вже в сім літ достатку родила на повні жмені». «І скінчилися сім літ достатку і настали сім років голоду». Голод посилювався в землі Єгипетській і відчинив Йосип житниці. З усіх країн приходили до Йосипа купувати хліб.
І десять братів Йосипа прийшли купувати хліб до нього і не впізнали його. Молодший брат Йосипа, по матері, Веніамін залишився з старим батьком. Йосип дізнався їх і зажадав привезти брата Веніаміна, і одного з братів (Симеона) залишив у заставу. Ізраїль посилає своїх синів в Єгипет з Веніаміном. Йосип прийняв їх, надавши особливу увагу Веніаміну. Голод посилився на землі.
Йосип дізнався брата Веніаміна по матері своєї, наказав внести страви. «І подали йому особливо і їм окремо, й Єгиптянам, обідавшим з ним, окремо, бо Єгиптяни не можуть їсти з євреями, бо це огида для Єгиптян».
Гл. 43/ 32.
Слова образливі: “Єгиптяни не можуть їсти з євреями, бо це огида для Єгиптян» надиктував Iєгова, щоб викликати образу у євреїв. І повторює це неодноразово. Всі прийоми планетного сатани спрямовані на те, щоб об'єднати євреїв під своїм началом. Йосип відкривається своїм братам і просить привести батька і свої родини в Єгипет». І сказав: «Підійдіть до мене». Вони підійшли.
Гл.45/5 - 9.
Він сказав: “Я Йосип, ваш брат, якого ви продали в Єгипет. Але тепер не сумуйте, і не шкодуйте про те, що ви продали мене сюди, бо то Бог послав мене перед вами для збереження вашого життя. Йосип сказав їм, що після двох років голоду по всій землі, голод ще триватиме п'ять років. «Ідіть швидше до батька мого і скажіть йому: так говорить син твій Йосип: «Бог поставив мене паном над усім Єгиптом; прийди до мене не барися. Ти будеш жити в землі Гесем; і будеш біля мене, ти і сини твої, і сини синів твоїх, і худоба твоя, і все твоє».
Гл. 45/16-23.
«Дійшов у дім фараона слух, що прийшли брати Йосипа, і приємно було фараону та рабам його. І сказав фараон Йосипу: «Скажи братам твоїм, щоб нав'ючили худобу вашу і йшли в землю Ханаанську; і візьміть батька вашого і ваші родини і прийдіть до мене; я Дам вам краще в землі Єгипетській, і ви будете їсти лій землі». «І не шкодуйте ваших речей, бо найкраще з усієї землі Єгипетської Дам вам». "І дав їм Йосип колісниць за наказом фараона і дав їм шляховий запас".
Також і батькові своєму послав десять ослів, нав'ючених кращими творами Єгипетськими, і десять ослиць, нав'ючених збіжжям, хлібом і припасами батька свого на шлях». І пішли брати з Єгипту до Якова, батька свого. І сповістили йому все «І промовив Ізраїль: досить, ще живий Йосип, син мій; піду та побачу його, поки не помру»
Гл.46/ 26, 33, 34.
«Усіх душ, що прийшли з Яковом в Єгипет, що походять із стегон його, окрім жінок синів Якова, усіх душ шістдесят і шість. А сини Йосипа, що народилися йому в Єгипті, дві душі. Усіх душ дому Якова, що прийшли були до Єгипту, сімдесят». Йосип доповів фараона, що приїхали брати його. І Відповів фараон: «Земля Єгипетська перед тобою; на кращому місці посели твого батька і братів твоїх».Йосип попередив братів: «Якщо фараон прикличе вас і скаже:« Яке ваше зайняття?».  «То ви скажіть:« Ми раби Твої, скотарями були від молодости своєї аж дотепер, і ми, і батьки наші», щоб ви осіли в країні Ґесем.  Бо гидота для Єгипту кожен пастух отари».  Iєгова вклав в уста Йосипа отруйні слова: «Бо гидота для Єгипту кожен пастух отари».  У єгиптян теж були свої стада і пастухи!  Принижує євреїв Iєгова і робить їх ізгоями.
 Гл.47 / 11.
 «І осадив Йосип батька свого та братів своїх, і дав їм володіння в єгипетській країні, у найкращім місці цієї землі у країні Рамсес, як повелів фараон».  «І постачав Йосип батька свого, і братів своїх, і ввесь дім його батька свого хлібом, по числу дітей.  І не було хліба по всій землі;  бо голод став дуже тяжкий, і виснажив землі Єгипетську і Ханаанську».  Час правління фараона - 1317 - 1251 до нової ери.  Фараон Рамзес - Бог Сонця Ра, якому поклонявся весь Єгипет і євреї.  В цей же час був втілений в Єгипті Iєгова і постійно просив у фараона поклоніння йому євреїв.
 Фараон Забезпечив євреїв всім.  Але Iєгова-диявол додав, що ще до кінця голоду, протягом п'яти років Фараон скупив у євреїв всі землі.  Яке протиріччя!  Фараон ДАВ євреям все ДАРОМ.
 Якова часто спокушав на підлі вчинки Iєгова, плутав його, представляючись Богом.  До сих пір євреї (крім рабинів) і сектанти не знають, хто є Iєгова.
 Через сімнадцять років життя в Єгипті помер Яків.  Слово «обраний - ізраїль» залишилося.  Iєгова присвоїв це слово - він не творча сутність, тримається в основному за рахунок плагіату.
 Друга книга. Вихід.
З першого рядка плете Iєгова павутину, що прийшов новий цар, і став гнобити євреїв. Ці казки справляли враження на людей безграмотних не тільки духовно, навiть тих, якi не вміли  писати і читати.  Всі Фараони були втіленнями Сонячних Богів. Так, Найвищий серед них Був Рамсес II, але всі інші виконували Його волю. Фараон Рамсес II Був наймогутнішим правителем. Він Будував дороги, храми, Побудував нову столицю Пер-Рамсес, Відбив напади народів моря, Приєднав землі Сирії та Палестини шляхом завоювання і Долучив ці народи до культури єгиптян. Єгипет був колискою мудрості, як Індія. За межами Єгипту всі народи поклонялися ідолам-демонам на чолі з Iєговою. Всі Фараони в ті часи жили в будинках з саману, стіни були покриті червоною цеглою зовні і всередині. Саман виготовляють з глини і соломи. При температурі повітря + 50 градусів, цей будматеріал зберігає прохолоду, а взимку-зберігає тепло. В Єгипті немає опалення. Саман робили всі єгиптяни, і ніхто їх не називав рабами. І тільки Iєгова, як крапля камінь точить, так він свідомість євреїв, що вони були рабами. Євреї були пастухи і робили саман для своїх потреб, - житло для себе і господарські споруди. Вони жили в Єгипті за правилами того часу.
Гл. 1/ 16.
Казка Iєгови про знищення новонароджених дітей (синів) - брехня. Історія народження Моісея запозичена з писання Індії.
Гл. 2/ 23, 24.
«Через довгий час, помер цар єгипетський. І Ізраїлеві сини стогнали від роботи і кричали і крик їх від роботи зійшов до «Бога» (педераста Iєгов). І почув «Бог» (зоофіл Iєгова) стогін, і згадав заповіта Свого з Авраамом, Ісаком та Яковом». Знову бреше «Бог» (педофіл Iєгова). Ніхто з ним не укладав Заповіт. Гностики писали слово «сатана», що відноситься до Iєгови, з маленької літери. Iєгова хоч і маленький за рангом сатанішка, але, як говорив В.М. Шукшин: «Чим менше гнида, тим зліші кусає».
Гл. 3/ 4-6.
Одного разу Моісей пас овець...і ...побачив, що та тернина горить вогнем, але не згорає кущ. Підійшов Моісей, а в кущах Iєгова сидить «і кликнув до нього Бог з-посеред куща, і сказав: Моісею, Моісею! ...Я Бог батька твого, Бог Авраама, Бог Ісаака і Бог Якова. І сховав Моісей обличчя своє, бо боявся дивитися на Бога». Враховуючи, що Моісей є втіленням Першого Архангела, і в той час був жерцем... треба вважати, що він не пас овець і не здивувався б, побачивши терновий кущ у вогні. А своє обличчя міг закрити, щоб не бачити Iєгову, - він Йому набрид з минулих втілень. Той, хто каже: «Я єсмь Сущий - Iєгова лише планетний сатана і диявол.
Гл. 4/ 22, 23.
Iєгова говорить фараонові: «Ізраїль є син мій....Відпусти сина мого, щоб він звершив мені служіння. Але фараон відповів: «Хто такий Господь, щоб я послухав його і відпустив Ізраїля? Я не знаю Господа, і Ізраїля не відпущу».
Гл. 5/ 2.
Кілька глав (приблизно з 3 по 8) Iєгова просив у фараона служіння, і отримував відмову; він вирішив взяти змором єгиптян.
Гл.7.
Iєгова насилає на єгиптян 10 страт: 1, вода в річці перетворилася на кров; 2, жаби; 3, мошки; 4, псячі мухи; 5,6,7, моровицю (ЧУМА), запалення з наривами і град; 8,9, саранча та темрява; 10, смерть усіх первістків. Iєгова запеклив серце фараона, і він не відпустив Ізраїлевих синів.
Iєгова наказує: «....зробилося запалення з наривами на людях і на скотині»; «запалення було послано на волхвів і на Єгиптян»; «Я пошлю виразки на народ твій, щоб ти знав, що немає подібного Мені на всій землі»; «я пошлю завтра град досить сильний, якого не було в Єгипті від дня заснування його донині»; «і побив град по всій землі Єгипетській усе, що було в полі, від людини до худоби»; «завтра спроваджу сарану, вона поїсть у вас усе, що уціліле від граду».
Гл. 8/ 20-22.
Iєгова просить передати фараону слова: «...Відпусти народ мій, щоб він звершив мені служіння». «... Щоб ти знав, що Я Господь серед Землі». Зверніть увагу на виділені слова. Iєгова відкрив своє справжнє обличчя, що він «Господь серед Землі» тобто Господар Землі. В іудаїзмі Iєгова - Сатан (сатана). Ми знаємо зі слів самого завуальованого «Панове», що Iєгова - Господар землі, значить Князь світу цього, планетний сатана, диявол, Яхве, Самаель, Ангел Смерті, Змій Звабник - одна многоименна сутність.
Моісей ніколи не був у служінні Iєгови, це казки “Господа». У Моісея була мета, врятувати євреїв від впливу диявола.
Великий Моісей - Бог! Поганий Ієгова - диявол.
Гл. 14/ 22, 30.
«І пішли сини Ізраїлеві серед моря по суші: води ж були ним стіною по праву і по ліву сторону». «Гналися єгиптяни і ввійшли за ними в середину моря.... і вода повернулася на своє місце. Так «потопив» Господь єгиптян у середину моря». Правильно сказано про Iєгову: «Брехун і батько брехні»! «І визволив Господь в день той Ізраїльтян з рук Єгиптян; і побачили Ізраїльтяни Єгиптян мертвими на березі моря». Iєгова продовжує складати казки для свого прославлення: «І побачили Ізраїльтяни руку велику, яку дав Господь над Єгиптянами і боявся народ Господа. І повірив Господу». «І оспівали Господу пісню оцю». І далі подібна єресь несусвітня – маячня Iєгови. Знань немає, суцільне самовихваляння. Знаходяться люди, які читають цю ахінею декілька десятків років і кожен день.
Гл.15/ 3.
Моісей Вивів євреїв з Єгипту на Синай через Суецький перешийок, а не по дну Червоного моря. «Вихід» євреїв з Єгипту – казки для шельмування низької свідомості людей, як і все, що виходить від Iєгови – диявола. Призначення диявола - забезпечити людство дощем і урожаєм, і стежити, щоб люди дотримувалися 10 заповідей. А він провокує на гріх, - розкладає людство. Далі, подробиці з приводу ковчега, кришки, столу, підсвічникiв, жертовники для куріння.
Гл. 33/19, 20.
«І сказав Господь: Я проведу перед тобою всю славу, і проголошу ім'я Iєгови перед тобою; і, кого помилувати, помилую, кого пожаліти, пожалiю. І потім сказав: обличчя Мого не можна тобі побачити, бо людина не може побачити Мене і залишитися в живих». Iєгова напускає на себе значущість. Раніше Iєгова говорив євреям, що буде жити серед них і не обридить. Зараз він живе в Нью-Йорку, і застосовує до людей окультні методи управління для своїх цілей. Життя людини для нього ніщо, будь-якого принесе в жертву собі: розбестить, вб'є, але змусить служити, а потім потягне з собою на Сатурн. Щоб підпорядкувати волю людини, Iєгова застосовує окультні методи (гіпноз).
Моісей Дав євреям закони, а Бог ревнивець (так себе Iєгова називає) все зробив по-своєму. Головне, що він попередив євреїв, що «всякий скотоложник буде відданий смерті». З особистого досвіду Iєгова знає, які наслідки бувають - мавпи. Весь екватор, і прилеглі до нього території, заселені дітьми зоофіла Iєгови.
«Грані Агні Йоги», - яка благодать, що виходить від цих книг; як всередині, на серце добре. Яка рівновага огортає людину від думок Великого Майтрейї. Книги несуть Світло, - вчать краси мови, добра, підвищують свідомість!!! Дякуйте долі, що ми живемо в такий час, коли дана обширна інформація по свідомості і часу. Великий Майтрейя! Бог мій Улюблений, Єдиний і назавжди! Благословенний той час, коли я наблизилася до Його Вчення Живої Етики, благословенний!
Гл. 40/ 16.
Моісей Cтавить скінію: «І покрило хмарою скінію зборів, і слава Господня (педераста Ієгови) наповнила скінію». «І Зробив Моісей все; як повелів йому «Господь», так і Зробив». Ієгова не «Господь» Моісею, а противник в стані тьми, диявол. Моісей – Бог!!!
Третя Книга. Левіт.
Левити – служителі культу; рабини - чаклуни і чорні маги. Є п'ять книг таємного містичного вчення іудаїзму, одна з них - «Зогар», магія. Рабини її застосовують; пошлють негативну думку від імені свого «Панове», а цей завжди готовий для злодіянь. Iєгова сам дав визначення іудаїзму - Старий Заповіт; все старе, віджиле своє століття, непотрібне. Кому потрібен довідник прокльонів, страт, воєн і помсти?
Гл. 1, 2, 3, 5.
Про принесення в жертву цілопалення тельця, овна, голуба. Про жертву хлібну. Про жертву мирну. За кожен гріх сповідатися і приносити в жертву птаха або тварину. «Якщо він винен в чому-небудь з цього, і сповідається, в чому він згрішив, то нехай принесе Господу (Iєгові) за гріх свій, що він згрішив, жертву за провину з дрібної худоби, вівцю або козу, за гріх, і очистить його священик від гріха». «Якщо ж він не в змозі принести в жертву вівці, то в службу за гріх свій нехай принесе Господу (Iєгові) двох горлиць, або двох молодих голубів....» «Якщо згрішить начальник, нехай приведе в жертву козла безвадного». І подібне, - довго, довго розповідається. Для християнства це дуже важливо?
Це диявольське трактування про сповіді, і прощення гріхів прийняте християнством. Ніколи нікому нічого про себе не розповідайте, - втрачається магнетизм. Покаяння, - повернення в минуле. І священик не очистить від гріхів. Бог (Істини) створив Космічний Закон Відплати - К А Р М А. Карма - робота, корисна чи погана. За корисну - нагорода, погану треба відпрацьовувати добрими справами. У кожному Вченні сказано: «По справах твоїх судити буду». Той, хто вислуховує сповідь про чужі гріхи, приймає його карму на себе. Простір все запише на фільму і на астральному плані подивиться людина своє життя. І в книгу життя записують тільки наші добрі справи. І, якщо книга виявиться порожньою, то знову доведеться втілюватися до тих пір, поки почнеш робити добро.
Гл. 18
23. «І з жодною худобиною не зляжешся, щоб вилити насіння і осквернитися від нього». З особистого досвіду Iєгови висновки; він опоганився з худобою на материку Лемурiя і наплодив мавп.
Гл.19/ 2.
«... будьте святі, бо святий Я, Господь, Бог Ваш». Лицемір! Забув свою розпусту на Цейлоні, коли був царем Раваною і влаштовував п'яні оргії і груповий секс. Індійський поет Вальмікі (втілення А.С.Пушкіна), сучасник Равани-Iєгови, відобразив всі у своїх віршах «Рамаяна», а наші сучасники зробили приголомшливий фільм «Вішну Пуран»; дуже правдиво відобразили суть його. Диявол і на острові Ланка (Цейлон) розтлівав населення і сам розкладався. Заодно, зверніть увагу на персонаж фільму, який сидить на лотосі з короною на голові, зображуючи «милостивого мудреця». Це Брама (педераст теоретик) -  Демон Всесвіту, Покровитель диявола Iєгови. Це з його демонічної руки, диявол творить беззаконня. Лотос – символ прагнення і чистоти Духу. Брама тішить себе надією замінити Всевишнього. Покидьки рвуться до влади на Землі і на Небі. Не бувати цьому! Всіх лиходіїв Карма закличе до відповіді. Великий Майтрейя врятує людство і Планету від загибелі за підтримки ПОКЛОНІННЯМ всього населення.
Гл.25/18.
1.«Виконуйте постанови Мої, устави Мої, і виконуйте їх, і сидітимете на землі. 38. Я Господь, Бог Ваш, який вивів вас із землі Єгипетської». А хто «Господа» просив про це? Моісей Вивів євреїв з Єгипту, бо Iєгова стратами змучив єгиптян. Вивів євреїв на час, щоб потім знову повернути їх в Єгипет в свої будинки на місце проживання.
Гл. 26/ 14.
«Якщо ж не послухаєте мене, і не будете виконувати всіх заповідей цих, 15 і, якщо презрите мої постанови, і якщо душа ваша обридить моїми законами, так що ви не будете виконувати всіх заповідей Моїх, порушивши заповіт Мій; 16 то й я зроблю з вами так: пошлю на вас жах, чахлость і гарячку, від яких истомяться очі і замучиться душа». Далі йдуть нескінченні погрози і прокляття.
27.«Якщо ж і після цього не послухаєте Мене, і підете проти Мене, то я з лютістю піду проти вас і покараю вас усемеро за гріхи ваші". Тільки в книзі "Левит" Господь (Iєгова) сказав ці слова близько 700 разів.
33.«Опустошу землю вашу, що изумляться ваші вороги, які оселилися на ній». «А вас розпорошу між народами, і витягну за ваш меч, і буде земля ваша порожня і міста ваші зруйновані».
Не дарма ім'ям сатани проклинають людей і лякають дітей. І далі нескінченно з планетного біса ллються прокляття. Енергія руйнування виходить від цих текстів. Простір, зруйнуй цю інформацію і очисти нашу Землю від цих чорних думок!!!
Четверта книга. Числа.
Слово “числа» - синонім перепису населення.
Гл. 1/ 49.
«Тільки коліна Левіна не переглянеш і не перелічиш їх серед ізраїлевих Ізраїлю». Левити духовенство. Перераховуються всі роди євреїв по іменах, за віком та за домами своїх батьків. Євреїв можна зрозуміти, це їх минуле. Які духовні знання несуть ці тексти? Розповідається на множинах сторінок, як будувати скинії, що переносити їх з місця на місце повинні левіти (духовні особи). Охороняти повинні скинії тільки левити, а, якщо хто підійде до скинії, тому смерть. Що таке скинія? Дарохранильниця! Перераховується, що повиннi принести люди за гріхи, щоб спокутувати свою провину. Тельця, овна, або пару горлиць, і так нескінченно. Цінність приношення залежала від становища людини. Якщо старший, бригадир, з того й попит за гріх більше. Ці положення давалися диким племенам, щоб облаштувати їх побут і щоб Iєгову боялися. Головне! У попередньому тексті є вислів євреїв до Моісея, в якому вони просять, щоб Моісей їм розповідав, а не Iєгова. «Господь» Iєгова весь час погрожував євреям і проклинав їх. І після кожного речення заявляв: "Я Господь". Тільки в третій книзі "Левит" Господь (Iєгова) сказав ці слова близько 700 разів.
Гл. 5/ 12-31.
« ... якщо змінить кому дружина, і порушить вірність до нього, і буде хто злягатися з нею, і проллє насіння, і це буде приховано від очей її чоловіка, і вона занечиститься, а таємно, і не буде від неї свідка, і не буде викрита, і знайде на нього (чоловіка) дух ревнощів, і буде ревнувати дружину свою», не знаючи осквернена вона, чи ні». «Нехай приведе той чоловік свою жінку до священика, і принесе за неї жертву ячмінного борошна» «І візьме священик святої води в глиняну посудину, і що буде на долівці скинії заповіту, і покладе у воду. В руці священика буде гірка вода, що наводить прокляття».    «І закляне її священик та й скаже до жінки: якщо ніхто не лежав із тобою, і якщо ти не зрадила своєму чоловікові, то неушкоджена будеш від цієї гіркої води, що наводить прокляття; але, якщо ти зрадила чоловікові і переступила  ...тоді священик нехай закляне жінку клятвою прокляття, і, так зробить «Господь» (Iєгова) лоно твоє опалим, а живіт твій опухлим». «І візьме священик хлібну жертву ревнощів, і буде колихати ту хлібну жертву перед господнім Лицем, та й принесе її до жертівника». Діє думка, а не гірка вода. Це чаклунство!
Жертвопринесення - шану служителям Духа, але не кожен з них заслуговує жертвопринесення. Приношення треба робити; священики несуть знання, підвищують духовність, відкривають школи для дітей. Служителі духа!
Гл. 11/ 4, 5, 10.
« ... і Ізраїлеві сини сиділи і плакали, і говорили: «Хто нагодує нас м'ясом? І ми пам'ятаємо рибу, яку в Єгипті ми їли даремно, огірки й дині, цибулю, ріпчасту цибулю, і часник". "Моісей чув, що народ плаче в родинах своїх, кожен при вході намету свого".
Гл.12/ 3.
«Моісей же Був найкоротший з усіх людей на землі». Євреї плакали і хотіли обрати бригадира, щоб повернутися назад, до Єгипту. Так і повинно було бути. Моісей Хотів їх повернути в свої будинки єгипетські. Казка про те, що євреї присвоїли срібло у єгиптян, - вигадка Iєгови, - у нього збочені фантазії. «Господь" боявся втратити євреїв і пообіцяв їх поселити туди, де тече молоко і мед».
Гл. 14/ 9, 12.
«І сказав народ; «Тільки проти Господа (Iєгови) не восставайте і не бійтеся народу землі, бо він дістанеться нам на поживу....» 26. «І сказав Господь до Моісея: аж доки мене буде дратувати народ сей? Покараю його моровицею і знищу його». «І скажуть мешканці землі: «Господь не міг ввести народ в землю, яку він присягнув був йому, вигубив їх у пустині». Моісей постійно Застерігав його. Iєгова послав групу людей для огляду землі; вони повернулися і розпустили худу славу. Всі землі були заселені племенами.
Гл.14/37.
«Оце, розпустивши худу славу, померли, будучи вражені перед Господом (Ієговою)». Ізраїлеві сини в пустині, та й знайшли чоловіка, який збирав дрова суботнього дня. Iєгова сказав: «Повинен померти ця людина, і вивели його все суспільство, і побили його камінням, і він помер, як повелів «» (Iєгова)». Вбивця!
Гл.16.
Євреї були незадоволені відходом з Єгипту, “країни, де тече молоко і мед». Серед них почався гомін невдоволення. Багато хотіли повернутися назад. Навіть священик Корей організував повстання в кількості 250 чоловіків (голови сімей). Дізнався Iєгова і сказав до Моісея і Аарона: «Відділіться від суспільства того, Я винищу їх умить». «Вони сказали: «згрішить один чоловік, а ти гніваєшся на все суспільство?» Iєгова покарав повсталих землетрусом, (?!) вогнем і поразкою. « ... Розсілася земля під ними. І відкрила земля свої уста, та й поглинула їх, і доми їхні, і всіх людей Кірєєвих і все майно». «І зійшли вони та все, що належало їм, живі до шеолу, і накрила їх земля, і вони погинули з-посеред суспільства все. Ізраїльтяни, які були навколо них, побігли при їх крику, щоб, говорили вони, земля не поглинула й нас». «Вийшов вогонь від Господа (педераста Iєгови), та й поїв тих двісті й п'ятдесят чоловік». «І сказав Господь (Iєгова) Моісеєві: «Відступіться від суспільства цього, і я винищу їх умить». Вогонь простору дан для творчості, а не для знищення людей.
Планетний сатана Iєгова - брехун: не було землетрусу і ураження вогнем. Диявол себе нарік «Всемогутнім» і пише казки. У євреїв це називається «im hylem» (у мріях).
Євреї і сектанти, задумайтеся, хто змусив вас поклонятися монстру, пустозвону. На ЛЮБОВІ космічної побудований Космос, а не на жорстокості. Ніде в Космосі немає такого юродивого, тільки на нашій планеті. Iєгова - духовний урод, з збоченою фантазією.
Під час правління фараона Рамзеса II Люцифер-Iєгова був втілений в Єгипті у фізичному тілі. Він знав, який мощі Правитель, висловлюючись на сучасному сленгу: «Сидів тихо і не виникав».
Iєгова став «виникати» після смерті Моісея, а до цього сидів «тихіше води, нижче трави». Його трепологии - «І сказав Господь до Моісея» - фантазії «нижчої істоти, підлеглого полубога».
Гл. 22.
Казка дідуся Iєгови «про білого бичка»; як ослиця заговорила з Валаамом, а потім і Ангел Господній (Iєгови), що стоїть на дорозі з оголеним мечем. Природно, від імені Iєгови може говорити тільки осел. Ангели  НЕ служать Iєговi!   Він керує демонами, чорними магами. Його військо - збоченці і злочинний світ!!! Вбивця в астральному тілі стояв з оголеним мечем.
Наступні глави перераховують безліч імен батьків, пологів і синів. Вбивство, помста, ворожнеча.
«І принесете цілопалення на любі пахощі Господу (Iєгові): великої рогатої худоби двох бичків, одного барана, і сім однорічних ягнят, і при них приношення хлібне, пшеничного борошна, змішаного з єлеєм, три десятих частини ефи для одного бичка, дві десяті єфи на овна. І по десятій частині єфи на кожного з семи ягнят. І одного козла в жертву за гріх, на очищення вас. Окрім сталого цілопалення та хлібної його жертви це принесете Мені з узливанням їх, безвадні вони повинні бути у вас».
Слова: « ... цілопалення на любі пахощі Господу (Iєгові)». Iєгова в цей час був в астральному тілі, останнє втілення у фізичному тілі було у нього в Єгипті під час правління фараона Рамзеса II. Мабуть, Iєгова пристрастився до м'яса. Прихильності фізичного тіла зберігаються і в астральному тілі. Астрал їсти не може, але пахощі м'яса доставляють радість. Всі алкоголіки і ненажери цю пристрасть переносять з собою на Тонкий план.
Нахлібник Iєгова весь єгипетський період жив у своє задоволення. Яка користь від нього людству? Одні шкоди, злоделаніє! Зготував казки і нав'язав всьому християнству. Подивіться на дизайн сайтів: http://maitreya-god.net і http://theomsophy-mm.net запропоновані книги для прочитання і це мала частина від усього, створеного Великим Владикою Шамбали. Тільки в Старому Заповіті (Тора) згадується вісім Його втілень. І в кожному втіленні є результат Його праці. Досі Рамсеса II згадують, як самого могутнього фараона, який багато Зробив для Єгипту.
Гл.27/18, 20, 23.
Призначення Ісуса Навина заступником Моісея. «І сказав Господь (Iєгова) Моісею: візьми собі Ісуса, Навина сина, людина, в якому є Дух, і поклади на нього руку твою». «І дай йому від слави твоєї, щоб слухало його все суспільство Ізраїлевого». «І зробив Моісей, як наказав йому Господь. «І поклав на нього руки свої, і дав йому настанову, як говорив Господь через Моісея».
Iєгова знову пише. Ісус Навин був учнем Моісея. Носив первісне ім'я Осії, і був Моісеєм перейменовано в Ісуса, що означає Спаситель єврейського народу від впливу Iєгови-диявола!
Гл. 31.
В цьому розділі перераховуються грабежі, вбивства місцевого населення і перелік видобутку, і поділ награбованого. Iєгова обмовляє євреїв! Цього не було. Євреї після перебування в Єгипті були високодуховними людьми, і чекали на повернення додому, до Єгипту. Якби не Iєгова, у євреїв була б Батьківщина - Єгипет, тільки без нього, без планетного біса. В цьому вся причина! А тепер їх чекає Сатурн. Але вихід є! Навіть в останню хвилину на смертному одрі, до кого звернешся за допомогою, той і прийме в Тонкому Світі.
Далі йде перелік станів (зупинок) євреїв по дорозі з Синая до «кордонів успадкованої землі». Від кого євреї успадкували землі, якщо до Єгипту вони були прибульцями з Халдеї на Близькому Сході?
П'ята книга. Второзаконня.
«Вихід» євреїв з Єгипту – казки для шельмування низької свідомості людей, як і все, що виходить від Iєгови – диявола.
Євреї самі прийшли в Єгипет і йти не хотіли. На Синаї вони згадували, що в Єгипті у них було м'ясо, фрукти, овочі, які єгиптяни давали їм задарма. І на Синаї єгиптяни продовжували 40 років годувати євреїв даром. Манна небесна - алегорія, іносказання. Вивели євреїв з Єгипту тому, що Iєгова стратами замучив єгиптян. Сорок років Моісей був з євреями на Синаї в надії, що Iєгова-диявол заспокоїться, і євреї знову повернуться в Єгипет на постійне місце проживання. Але цей хижий яструб знає, що без євреїв він «ніхто і звати його ніяк»; кружляв над Сінаєм і дочекався смерті Моісея.
Моісей - єврейський пророк і законодавець, сплотивший ізраїльські племена. Це Той, Кого називають Морія, Майтрейя, Великий Владика Шамбали, Владика М.:, Махатма М, Вчитель Великого Білого Братства, Голова Ієрархії Світла.                Iєгова - «бог недоносків», таке визначення йому дали гностики.                Моісей Дав євреям Закони, і на Синаї на скрижалях Сам Написав заповіді.                Якби не втручання Iєгови – диявола, «обраний народ» міг бути самим високодуховним народом Бога, а не самим матеріальним народом диявола. Але слово «обраний» залишилося ... Єгипет для євреїв був самим світлим періодом; 430 років вони сповідували буддхизм. Єгиптяни доброзичливий народ, навіть після виходу євреїв на Синай, єгиптяни дбали про них. Привласнення, перед виходом з Єгипту, євреями обманним шляхом срібла та іншого майна єгиптян - брехня. Поки був живий Моісей, євреї грабежами і розбоєм не займалися - вони були на утриманні єгиптян.«П'ятикнижжя Моісея» - П'ятикнижжя педераста Iєгови, диявол вклав в уста Моісея слова, щоб себе звеличувати і принизити Моісея,- «Моісей раб мій».
"Релігія Моісея є ні що інше, а буддхизм. Подібно іншим богоподібним людям Моісея вважали досяглим найвищого з усіх станів на Землі – сталося рідкісне з усіх психологічних явищ – повне злиття безсмертного духу з дуадой. Трійця завершена! Такі втілення рідкість. Такі досконалі істоти є втіленням Єдиного Верховного, і навіки Невидимого Бога. Моісей і подібні йому були досконалими людьми, богами на Землі, так як Їх боги вже Увійшли в Божественні святилища, очищені фізичні тіла". (О. П. Блаватська, "Викрита Ізіда"). Люцифер, Iєгова являє темряву, породження Брами. Брама - Хаос, ще страшніше темряви !!!
Гл. 28/15-68.
Не буду приводити тексти з прокльонами-попередженнями євреїв від Iєгови, їх не можна читати, від них енергія руйнування виходить, - на зразок цього: «І будеш ти їсти плід утроби своєї, тіло синів своїх та дочок твоїх, яких Господь, Бог твій, дав тобі» І ця сутність претендує на звання Бога. І ще таких же 53 прокляття. І в інших главах є подібні тексти. Прокляття Iєгови, - попередження євреїв на випадок, якщо вони в майбутньому не будуть йому поклонятися. Насильство завжди і скрізь застосовує планетний біс. Невже, у тих людей, хто читав тексти Iєгови, не викликало всередині відторгнення і неприйняття цього М О Н С Т РА, і уявіть, - це чудовисько зле, мстиве і жорстоке, - Господар Землі, Князь світу цього, володіє знаннями окультизму, Ч О Р Н И Й М А Р, управляє 7.79 млрд. населення Планети. Цей І З В Е Р Г добре знає енергії Землі, вони всі йому підпорядковані. Найстрашніший вид окультизму - Г І П НО З. Магія є одна, якщо її застосовують для блага, - Біла магія, для зла, - чорна магія. Все залежить від свідомості і думки. У Господаря Землі свідомість і думки чорні.                Висновок.                Оригінали сувоїв «П'ятикнижжя Моісея» частково збереглися у гностиків. Простір все пише на фільму. Той, Хто Втілювався, як Авель, Ной, Авраам, Рамсес II, Моісей, Соломон, Озіріс (двічі), Христос (Морія) - одна і та ж Сутність, Перший Архангел нашої Сонячної системи, Великий Владика Шамбали. Ні одному народові не було приділено стільки уваги, як євреям. А той, кого вони вважають своїм божеством лише планетний біс.
1. В Єгипет євреї самі прийшли під час посухи і голоду. Фараон Рамсес II Дав їм кращі землі Гошен за порадою Йосипа.
2. В Єгипті євреї поклонялися Богу Сонця Ра, Рамсес II - втілення Великого Владики Шамбали.
3. Євреї – гиксоси (пастухи), займалися скотарством; єгиптяни давали їм продукти даром.
4.Саман робили для своїх домівок і господарських споруд, - рабства не було.
5. Моісей Вивів євреїв з Єгипту на деякий час через Суецький перешийок, щоб дати перепочити єгиптянам від страт Iєгови.
6.Євреї, йдучи з Єгипту, нічого у єгиптян не брали, інакше, як би вони повернулися назад у свої будинки?
7. На Синаї єгиптяни продовжували давати продукти євреям даром.
8. Iєгова обмовив Моісея; під час Його перебування з євреями на Синаї грабежів, розбоїв, убивств вони не скоювали. Моісей повністю Взяв на себе клопіт про євреїв. У Єгипті правили Сонячні Боги, які виконували Його волю. Всі казки Iєгови - наклеп на Моісея, як і все, що виходить від планетного сатани.
9. Єгипет був справжнім будинком і Батьківщиною для євреїв.
Книга Ісус Навін.
Сповідь планетного фашиста Iєгови; Ісус Навин і євреї - жертви його гіпнозу.
Після Відходу Моісея, юродивий Iєгова підпорядкував собі Ісуса Навина і всіх євреїв. Для чого він євреїв ославив перед усім світом? Адже це не вони робили, Iєгова-диявол все свавілля здійснював їх руками, застосовуючи гіпноз.
Гл.1/ 1,2.
Юродивий Iєгова радіє; Ісуса Навина після смерті Моісея призначив старшим навмисне тому, що він знав, що Ісус Навин - Світле втілення. Слово Ісус - Спаситель євреїв. Ісус Навін мав продовжити справу Моісея. Диявол застосував гіпноз до Ісуса Навина, щоб звалити на нього вину за злочини при «розчищеннi собі місця».
Гл. 3/ 14 -16.
«Отже, коли народ рушив до Йордану від своїх шатрів, щоб переходити Йордан, і священики понесли ковчег заповіту перед народом. То, лише тільки, що несуть увійшли до Йордану, і ноги священиків, що несли ковчега, занурилися в воду Йордану (Йордан ж виступає з усіх береги свої всі дні жнив пшениці) вода, що тече зверху, зупинилася і стала стіною на досить велику відстань, а поточна вода в морі рівнини, пішла і вичерпалася». Казка - брехня!
Гл. 4/ 22-24.
Iєгова себе звеличує і підносить своєю брехнею. «Скажіть синам вашим: «Ізраїль перейшов через Йордан цього по суші». «Бог,  Господь, Бог ваш, висушив води Йордану для вас, аж поки ви не перейшли його, так само, як Господь, Бог ваш, зробив з Чьормним морем, яке висушив перед нами, аж поки ми не перейшли його». «Щоб усі народи землі пізнали, що Господня рука сильна, і щоб ви БОЯЛИСЯ Господа, Бога вашого, по всі дні». Виявляється, Юродивий «висушив» Червоне море і річку Йордан. Зовсім забрехався.
Гл.5/ 8, 9, 12, 16.
Всіх, народжених після Виходу з Єгипту, Ісус Навин гострим ножем обрізав. Саме з цього часу Iєгова з'єднав дві гілки перших людей (євреїв і ракшасів), позначивши їх обрізанням, - наклав клеймо!! «Коли весь народ був обрізаний, залишався на своєму стані, поки не одужав». «І сказав Господь до Ісуса: Сьогодні я зняв з Вас сором Єгипетський».
Після відходу Моісея, євреї потрапили під вплив демона - Iєгови. В ті часи віруючі дуже трепетно ставилися до свого Бога; любили і захищали від супротивників. Єгипет припинив містити євреїв. «І перестала падати манна, і вже більш не було ізраїлевим синам манни, але вони їли в той рік твору землі Ханаанській». Іншими словами, грабували урожай ханаанеян. Так не могло тривати нескінченно, повинна бути своя земля-годувальниця. З цього часу під проводом Iєгови почався безлад.
Раніше сказано Iєговою, що з неба падала манна у вигляді зерен, євреї збирали її на землі, і вона служила їм їжею. Сорок років? Поняття манни небесної - бути нахлібником, жити за рахунок когось. У духовному значенні, - одержувати Знання від Бога.
Гл. 6/1, 20, 23.
«І тоді сказав Господь: «Ось Я даю Єрихон та царя його, і знаходяться в ньому люди сильні». Взяття Єрихону. «Та й зробив закляттям усе, що в місті, і мужів, і жінок, і молодих і старих, і волів, і овець, і ослів, все винищили мечем».«А місто, і все, що в ньому спалили вогнем;  тільки срібло і золото, і речі мідяні та залізні дали до скарбниці Господнього дому (Iєгови) ».  Все, що оточує нас, зберігає в собі інформацію про те, що відбувається.  Енергія руйнування виходить від награбованого в будинку Господньому.  Який Господь, такий і будинок його.  У храмі повинні бути предмети, що випромінюють любов, безкорисливість і щиросердно.
 Гл.  8/1, 2, 19-28.
 Головний бандит і грабіжник Планети нашої, «Господь» (Iєгова) зраджує царя Гайского і народ його, місто його і землю його.  І наказує: "З Гаєм і царем його зробити те ж, що зробили з Єрихоном і царем його,« тільки здобич його заберете собі».  Під управлінням Iєгови, виманили жителів міста хитрістю, «увійшли в місто, і взяли його, і поквапилися та й підпалили місто вогнем», «Так вражали їх, що не залишили жодного з них нікого, хто врятувався, чи втік.  А Гайського царя вони схопили живого. Коли ізраїльтяни перебили всіх жителів Гая, звернулися до Гая, і уразили його мечем». «Занепалих того дня мужів і дружин, всіх жителів Гая було 12 тисяч». «Лише худобу і видобуток міста сього сини Ізраїлю розділили між собою, по слову Господа (Iєгови).   І спалили Гай, а царя Гайского повісили на дереві до вечора, а потім зняли труп з дерева і кинули біля воріт і накидали над ним велику купу каміння ».Господь Істини, хто нас «нагородив»таким Господарем Землі?  Сущий Аспид!
 Гл.  10.
 «Господь (Iєгова) привів їх в замішання перед ізраїльтянами, і побив їх великою поразкою в Ґів'оні, і гнали їх аж до Азеки».  «Коли ж вони втікали перед Ізраїлем по скату гори Бет-Хорону, то Господь кидав на них із неба велике каміння (якщо це «Господь», то що - виплодок пекла ...) до Азеки, і вони вмирали;  більше було тих, які померли від каменів граду, ніж тих, яких сини Ізраїлеві вбили мечем ».  «І сонце затрималось i місяць, аж поки народ (євреї) мстився ворогам (жертвам Iєгови) своїм».  П'ять царів повтікали, та й сховалися в печері.  «Потім бив їх Ісус, і вбив їх, і повісив їх на деревах. При заході сонця їх зняли з дерев, і кинули в печеру і привалили велике каміння на отвір печери».
Взяли Макед, Лівни, Лахішу, Евлон, Хеврон, і Девір та ще десятки міст, і у всіх містах вбивали царів «і все, що дихало». Під проводом Iєгови відбувалися грабежі, підпали, вбивства. Далі йде перерахування царів, уражених Ісусом Навиним.
Диявол посилається кілька разів на закони Моісея, а сам їх вилучив всі до єдиного слова і запропонував натомість опис своїх злочинів з нескінченним превозношенням себе. Скільки речень у кожній главі, стільки разів диявол-Iєгова повторює слова: «Господь, Бог ваш». Самозакоханий і жорстокий. Тексти плебейські, дурні! Які знання вони дають людині? Називає Моісея «раб Господній». Така низькопробна нікчема, як Iєгова, сміє торкатися своїми гнилими думками такої Світлої і Найвищої Сутності, як Моісей.
Моісей - Бог, Iєгова-диявол, лише планетний сатанішка, юродивий. Iєгова той, кого Бог вигнав з небес за вбивство Авеля і кровозмішення людини з динозавром; його нащадки бігають на четвереньках і стрибають по деревах. Iєгова той, кого довелося фізично усунути за моральне розкладання на Цейлоні: п'яні оргії, груповий секс, вбивство священиків, зґвалтування богині, зціджування крові священиків і безбожництво. За насадження демонічної культури; все, що бачать очі - твоє, бери, грабуй, вбивай і кради чужих дружин.
Гл.11.
«Ісус Навин вразив полчища Ханаанеянина на півночі, при водах Меромських». «І вчинив Ісус Навин з ними так, як сказав йому Господь: коням їх перерізали жили, і колісниці їх спалив вогнем. У той же час, повернувшись, Ісус узяв Хацор, і царя його вбив мечем, учинили закляттям; не залишилося ні однієї душі. І побили кожну особу, що в ньому, мечем, учинили закляттям; не залишилося ні однієї душі; а Хацор  спалив він вогнем. І всі міста царів та всіх їхніх царів взяв Ісус, і побив вістрям меча, зрадивши їх закляттям, як наказав Iєгова. А всю здобич цих міст та худобу розграбували сини Ізраїлеві собі; людей же всіх перебили мечем, так що винищили всіх їх, не позоставили жодної душі».
«Не було міста, який уклав мир з Ізраїлевими синами; всі вони взяли війною. Таким чином, взяв Ісус Навин всю землю, як говорив Господь (Iєгова). І заспокоїлася земля від війни».
Гл. 13/ 43.
Бандит Iєгова ділить землю і міста між колінами євреїв, навіть ту, яка «ще не завойована, але повинна бути завойована». Кілька розділів присвячено встановленню меж уділів для кожного коліна». Левитам (служителі культу) було виділено «серед володіння Ізраїлевих синів сорок і вісім міст та їхні пасовиська»
Гл. 21/ 43.
«Таким чином, «віддав» Господь Ізраїлеві всю землю, яку клявся дати батькам». Під час захоплення території на Близькому Сході для заселення євреїв було знищено: сотні тисяч жінок, стариків, дітей.
Гл.24/22.
«Ісус сказав до народу: Ви свідки на себе, що ви вибрали Господа служити йому? Вони відповідали: «Свідки». «Після цього вмер Ісус, Син Навина, раб Господній, будучи 110 років. Від слова «свідки» походять назви сатанинських сект Iєгови.
Цей текст Iєгова надиктував в п'ятому столітті нової ери, через 1400 років після всіх подій на Близькому Сході. Він знає подробиці всіх злочинів. У просторі є фільма. Боги вміють брати цю інформацію. Євреї - вічна проблема між ними і арабами. Досі населення пам'ятає про свавілля, і називають Ісуса Навина бандитом; вони помиляються, - головний планетний злочинець - Iєгова. Він потім метод геноциду застосував під час Другої світової війни в концтаборах, де знищував людей в газових камерах, особливо євреїв. Сценарій був особисто створений дияволом.
На о. Ланки Iєгову називали: «Десятиголовый, двадцатирукий»! У нього було десять тіл. В одному він жив, а інші лежали в летаргічному сні. Одного Равану ліквідують, він увійде в інше тіло; довелося усувати десять разів. Його завжди усмиряв Владика Шамбали.
Iєгова створив народ «для себе», щоб використовувати його в своїх цілях.Раніше він розкладав населення одного материка, а тепер розкладає весь християнський світ.  Владика Шамбали - Покровитель Росії, тому жорстокий самодур Iєгова все робить для того, щоб завдати слов'янам економічну і духовну шкоду.
 1. Чому диявол називає Авраама і Моісея «раб Мій»?  2. Чому Iєгова переписав П'ятикнижжя Моісея, але назву залишив?  3.Чому він додав в «Старий Заповіт (Тора)» книгу «Ісус Навин»?  1. Тому що Авраам, Моісей - втілення Архангела Михаіла, Господа завжди усмиряв Владика Шамбали, або фізично усував, щоб диявол не розкладав людство.  Iєгова тому і назвав Авраама і Моісея «мій раб», а в християнстві Архангела Михаіла називає «Святий».  Святими бувають праведні люди, Архангел Михаіл - Бог !!!  Перший Архангел - посада, яку виконує Майтрейя під час проходження еволюції людини.  Майтрейя - Вішну, Батько Всесвіту, Создатель і Творець!  Всі посади в Космосі вибагливі.
 2. Назва «П'ятикнижжя Моісея» залишив, щоб ахінею свою запропонувати від імені Моісея.
 3. Гл.  «Ісус Навин» Iєгова додав, щоб покласти на Ісуса Навина свої злочини при «розчищенні собі місця».
 І євреї в майбутньому отримають свою порцію зла від Iєгови за те, що поклонялися Богу Сонця Ра (Рамсес II), - концтабори.  Iєгова злопам'ятний і мстивий, зло пам'ятає тисячоліттями, - в цьому його суть.
 П'ятикнижжя диявол переписав, знищивши закони Моісея, але назву залишив.  Моісей - Патріарх євреїв, і це виключити неможливо.  Після розп'яття Христа, який дав євреям буддхізм, Iєгова переслідував християн більше 400 років, а потім бачить, що процес не зупинити, вирішив об'єднати Іудаїзм (Старий Заповіт) і Християнство.  Християнство скоротив, викинув важливі Закони, додав книгу «Ісус Навин», де себе представив «Всемогутнім» бандитом, - «розчистив собі місце».  При цьому зробив своїми співучасниками - Ісуса Навина і євреїв.
 Ісус Навин і євреї були одержимі дияволом - Iєговою, як в майбутньому Гітлер і фашисти.
 Диявол став активним, - зрозумів, що втрачає євреїв і почав за них битву, інакше, з ким він піде на Сатурн, з ким там починати все з нуля?  Планетного сатану Господа вважають Богом тільки іудеї і сектанти.
Книга суддів.
Гл. 1.
«І воювали сини Юдині. «Війна Ізраїлю з Хананеями за оволодіння спадщиною кожного коліна». Спадщина, звідки вона, адже євреї прийшли на Близький Схід з Халдеї? Слово єврей арамейською мовою - прийшлий. І після відходу в Єгипет вони прийшли через 430 років, коли всі землі були заселені. У XIX - XX століттях Iєгова теж «опанував спадщиною» сім'ї мільярдера Моргана аналогічним способом, за законом «демонічної культури». У демонів шахрайство, грабіж, афери, вбивства, захоплення чужого майна називається «оволодіння спадщиною».
«І пішов Юда, і віддав Господь Ханаанеянина та Періззеянина, і побили вони їх десять тисяч чоловік». «І втікаючи адоні-Везек побіг, але вони схопили його і відсікли великі пальці на руках, і на ногах». «Тоді сказав адоні-Везек: «Сімдесят царів з відрубаними на руках і ногах великими пальцями збирали крихти під столом моїм, як робив я, так і воздав мені Бог». Те ж саме чекає євреїв.
Захопили Єрусалим, “всіх жителів вразили мечем, і місто спалили». Захопив Юда багато міст, і всі жителі потім платили йому данину. Це називається «оволодіння спадщиною».
Гл. 2/11-13.
Поховали Ісуса Навина і «тоді сини Ізраїлеві стали робити зле перед очима Господа», і стали служити Ваалам; залишили Господа, «Бога батьків своїх, який вивів їх із землі Єгипетської, (а хто його просив про це...), і звернулися до інших богiв, богiв народів, що оточували їх, і вклонялися їм, і роздратували Господа (Iєгову). Старше покоління євреїв пам'ятало, що з Єгипту їх вивів Моісей через Суецький перешийок.
Все минуле передавалося з вуст у вуста. З часом євреї усвідомили свої дії, і стали потихеньку відходити від Господа-бандита. Євреї з Єгипту принесли езотеричні Знання, і знали про Космічний Закон Відплати - Карма. Тору з текстом даного часу Господь Iєгова не міг дати через 50 років після виходу з Єгипту. Тоді люди жили по 100 - 120 років, - у пам'яті старшого покоління збереглися спогади про Єгипетській період. Iєгова-диявол - брехун!
«Залишили (євреї) «Господа», і почали служити Ваалові та Астарті. І запалився Господній гнів на Ізраїля, і віддав їх у руку грабіжників, і грабували їх. Куди вони не підуть, скрізь була рука Господня їм на зло». «Потім спорудив їм Господь суддів, які рятували їх від рук грабіжників. Але і суддів вони не слухали, а ходили блудно слідом інших богів, і вклонялися їм». Євреї в інших богів шукали захисту від Господа - бандита. «Коли Господь ставив суддів, то сам був із суддею, і рятував їх від ворогів». Господь (Iєгова) «віддав їх у руку грабіжників, і грабували їх», а потім «захищав» їх. «Але, як умирав той суддя, вони знову псувалися гірше своїх батьків, ухиляючись до іншим богам».
Насильство ніколи не давало позитивних результатів. Сили Світла поважають свободу вибору людини!!!
Гл. 3/ 7.
«І зробили сини Ізраїлеві зле перед очима Господа, і забули Господа, Бога свого». «І запалився гнів Господа». Тоді Господь Iєгова нацькував на євреїв інші народи, і вже євреї були в тому становищі, в яке вони ставили інших. «І кликали Ізраїлеві сини до Господа, і воздвиг Господь Гофониила - спасителя Ізраїлевим синам, і призначив його суддею». «І край мав мир сорок літ. І помер Отніїл. Ізраїлеві сини знову стали робити зле перед очима Господа».
Книга суддів полягає в тому, що Iєгова-диявол нескінченно нацьковував на євреїв інших царів, які «вражали» євреїв. З середовища загарбників призначався Господом (Iєговою) суддя, який тримав євреїв у покорі. Помирав суддя і відразу ж євреї «ухилялися від Господа батьків своїх». Нескінченне перерахування імен, пологів, колін, племен, царів, суддів, синів, батьків, матерів. А кому це треба? Які знання дає ця глава? Євреї давно хотіли відійти навічно від Господа (Iєгови), і були раді, що їх прийняли в Єгипті, - вони придбали Батьківщину і Знання Бога Сонця Ра - Владики Шамбали.
Гл. 5/23.
«Проклясти Мероз, говорить Ангел Господній». Ангели не проклинають, це був демон. «Проклясти, проклясти,  прокляніть його за те, що не прийшли на допомогу Господеві на поміч з хоробрими». А навіщо Господу (Iєгові) допомагати, якщо він іменував себе «Всемогутнім»? Слово Всемогутній складається з двох слів, - все може (все може бути). Виявляється, не все може «Всемогутній»!!! Господь (Iєгова-диявол) словом “Всемогутній» виробляє психічну атаку на людину, навіювання. Як бачите, не завжди у нього це виходить.
В Новому Заповіті, або в Ученні Живої Етики хіба є таке слово «проклясти»?
24. «Нехай буде благословенна між жінками Іаіл»?! «Ліву руку простягнула до кілка, а праву руку свою до молотка працівників; вдарила Сисару, вразила голову його, розбила й пробила скроню його. До ноги її він схилився, і впав знесилений». Iєгова благословляє Іаіл на вбивство.
Гл. 6/1. “Ізраїлеві сини знову стали робити зле перед очима Господа (Iєгови) і Господь віддав їх у руку Мідіянітян на сім років». Євреї втекли в гори і сховалися в ущелії». «Коли посіяв Ізраїль, то підіймались Мідіяни і стояли у них шатрами, і винищували твору землі до самої гази, і не залишали для прожитку Ізраїлю ні вівці, ні вола, ані осла». «Вони приходили в такому безлічі, як сарана, щоб спустошити землю». «І дуже зубожів Ізраїль, і кликали Ізраїлеві сини до Господа».
Людина - посередник між космосом і планетою. Жодна планета не може існувати без людей. Через центри людини наповнюється Земля анергиями. Які енергії є в ньому, такі він і притягує з Космосу. Якщо людина дратується, страждає, плаче, лихословить, або просто сумовита, або ненавидить весь світ, бачить погане у всьому, - такими енергіями він наповнює планету. Наш Будинок на межі вибуху. Iєгова грав з євреями тільки для цієї мети, як кіт з мишами. Він їх відпускав, і вони намагалися від нього відійти. Iєгова насилав (під гіпнозом) інші народи на євреїв і керував ними, щоб євреї страждали, і наповнювали планету руйнівними енергіями. Всі погроми євреїв виходили і виходять тільки від Iєгови.
Великий Майтрейя - наш Бог, - проти Майтрейї ніхто не сильний! Шукайте захисту у Великого Владики Шамбали. Майтрейя - Всевишній, Батько Всесвіту, Создатель і Творець! Поклоніння - захист! Тримайте рівновагу, не руйнуйте Планету, це наш Будинок. Шамбала рятує нас, спалюючи негатив. Але Їх там всього сто Сутностей, які працюють без відпустки і зарплати, рятуючи людство і планету, герої-жертви. Задумайтеся над тим, що людина найскладніше створення космосу, і він же є руйнівником тіла планети і її аури.
Тексти Старого Заповіту несуть енергії руйнування. Всі дії Iєгови-диявола спрямовані на породження негативу, щоб підірвати планету. Ісуса Навина і євреїв Iєгова використовував за призначенням – породження агресії і страждання. Інші народи точно так само вели себе по відношенню до євреїв, породжуючи зло. Для цього потрібні Iєгові євреї – наповнити планету негативними енергіями і підірвати її перед відходом на Сатурн.
Гл. 14/19.
«І зійшов на нього Дух Господній (Iєгови), і пішов він у Ашкелон, і, убивши там тридцять чоловік, зняв з них одягу, і віддав зміни сукні їх, тим, що розгадали загадку». Дух Iєгови - гіпноз, - він убив тридцять чоловік!
Гл.15/16.
«І пішов Самсон, та й зловив три сотні лисиць, зв'язав хвіст з хвостом, прив'язав по смолоскипу між двома хвостами, запалив смолоскипи, і пустив на жнива Филистимські, і випалив копиці і ніжатий хліб, і виноградні сади і олійні». «І сказали Філістимляни: хто це зробив? І сказали: «Самсон, зять Філістимлянина; бо цей взяв дружину його і віддав її другу його. І пішли Філістимляни, та й спалили огнем її та батька її». Самсон: «Знайшов свіжу ослячу голову та й побив ним тисячу чоловік».
Улюблена жінка Самсона Даліда дізналася у нього секрет сили, і зрадила його. Сила Самсона - Назорея у його волоссі. Самсона сплячого обстригли і викололи очі. Коли відросло волосся, Самсон звернувся до Господу (Iєгові) допомогти «в один раз помститися Філістимлянам за два ока мої». І «Господь» допоміг (Ієгови затія - виколоти очі, диявол ненавидів назореїв). «І було мертвих більше, ніж він умертвив життя. І судив він Ізраїля за днів Філістимлян двадцять літ». А як же: «Не убий?».«Господь» Iєгова є співучасником всіх злочинів, - його просять допомогти помститися, і він допомагає.  Чому вчить ця зла історія?
 Сила Назарянина була в Дусі, високій свідомості!  Волосся не обрізали тому, що вони мають трубчасту будову, і накопичують психічну енергію.  Назарянином був Ісус!
 Які слова повторюються: проклинати, помститися, вбити, обдурити, зрадити, виколоти очі, ... ».  Неодноразово євреї відходять від «Господа» - диявола, а він їх карає і знову примусово повертає назад.  Як же йому без них?
 Гл.19 / 1, 10, 27, 29.
 «У ті дні, коли не було царя в Ізраїлі, і був один Левит (священик) на узбіччях Єфремових гір.  Він взяв собі наложницю з Юдиного Віфлеєму ».  Після сварки наложниця пішла до батька.  Левіт пішов за жінкою, а на зворотному шляху зупинився на нічліг у  Гіві Веніяминовій.  «Люди розпусні (гомосексуалісти) оточили той дім та стукали в двері, і казали вони тому старому: Виведи чоловіка, і ми пізнаємо його».
 «Ось дочка моя дівчина, та його наложниця, виведу я їх, змиритися їх, і робіть з ними, що вам до вподоби,  а тому чоловікові ви не зробите цієї огиди». «Але вони не хотіли слухати».
 «Чоловік (Левит) взяв свою наложницю і вивів до них».  «Вони пізнали її і поглумилися над нею всю ніч, і вона померла».  «Прийшовши додому, Левит взяв ножа, і розрізав свою наложницю на дванадцять частин, і порозсилав по всьому Ізраїлеві».
 Гл.  20/27, 40.
 Зібралися всі сини Ізраїлеві з усіх колін вислухати Левіта.  Левіт розповів їм і пішли 11 колін Ізраїлю проти коліна Веніаміна моавтянина.  І питали  Ізраїлеві сини Господа (Iєгови) ... і Господь (Iєгова) сказав: «Я завтра віддам його в руки ваші».  І почалася різанина.  . Спочатку сини Веніаміна з Гiви уклали 40 тисяч ізраїльтян, а потім сини Ізраїлю «синів Вен’zмінових уразили 25 тис.». «Ізраїльтяни ж знову пішли до синів Веніамінових, і уразили їх мечем, і людей і худобу , і все, що зустрічалося, все спалили».
 Гл.  21/25.
«У ті дні не було царя в Ізраїлі, кожен робив те, що йому здавалося справедливим». І не було царя в голові Iєгови. Содом і Гоморра - два міста в Ізраїлі, в яких жили збоченці. Iєгова розбестив всіх жителів від старого до малого, і залив їх розплавленою сіркою. Від  Вен’яминового племени втілилися ті, кого спалили розплавленою сіркою і знову вони, під впливом «Господа» Iєгови-диявола стали збоченцями. Тепер він не хоче повторюватися; стравив євреїв, і вони самі один одного знищили.
Ось причина, чому Iєгова так бився за євреїв у Єгипті, і поспішав «розчистити місце» для них.                У наступних втіленнях «Господь» Iєгова-диявол особисто підшукує їм партнерів. Після смерті збоченці в рабстві Iєгови-диявола. Двоє астралов від нього у мене спостерігачі-шкідники, - ті, кого Iєгова спалив розплавленою сіркою, втілював в Ґіві Вен’яминової, а потім розкидав на планетний простір.
Iєгова - зоофіл. В архіві простору є фільма, злягання Iєгови з твариною. Стоїть корова на лузі смирно (під гіпнозом), ззаду Господь Iєгова готується до процесу, і оглядає простір. В ті часи люди були шестиметрового зростання та дітородні органи Iєгови і корови були на одному рівні. Одяг диявола: чорні штани і світла сорочка.
Книга Рут.
Рут овдовіла, але залишилася жити зі свекрухою; пізніше вийшла заміж за родича свекрухи і народила сина, діда майбутнього царя Давида.
Перша книга царств.
Ганна, друга дружина священика Ілій народила Самуїла, служителя Господу (Iєгові). Далі розповідається, як штовхають ковчег Господа (Iєгови); ніхто не хоче ковчег тримати у себе, переносять його з однієї місцевості в іншу.
Гл.3/ 5-8. « І коли прибув ковчег Заповіту «Господня» до табору весь Ізраїль підняв такий сильний крик, що земля стогнала. І почули Філістимляни шум вигуків. І дізналися, що Господній ковчег прибув до табору. І полякались Філістимляни, і сказали: «Горе нам, хто позбавить нас від цього Бога? Це той Бог, Який вразив Єгиптян всякими стратами».
Iєгова каже Філістимлянам: «Будьте мужні, і бийтеся з ними». «І впало Ізраїльтян 30 тисяч піших і ковчег був узятий». Протиріччя! Навіщо філістимлянам ковчег, якщо вони мріють позбавитися від цього Бога (Iєгови)? Ковчег - скринька, в якій лежать мощі святого. В нашій церкві, в такому ковчезі розміром, приблизно 15х10х8см. лежать «мощі Анни», бабусі  Ісуса; привезли їх з Афону. І хто в це вірить?
Iєгова на одному зі своїх помилкових сайтів поширює відомості, що в США рекламують мощі і РИНГСЭ, і приписує цю фальш Майтрейї. Рингсэ - кам'янисто - металева маса, що залишається після спалення мозку. Перед відходом на Сатурн, диявол викидає з себе всю отруту. У зерні духу (Вища Тріада) Iєгови закладені енергії такі, що з будь-яких негативних проявів, його ніхто не перевершує. Iєгова - приклад всіх мерзопакостных властивостей, які він максимально розвиває в людині.
Гл.5, 6.
У кожний храм, де  поставлять ковчег диявола-Iєгови, там трапляються кари. Взяли Філістимляни і внесли ковчег в храм Дагона. «І встали вони вранці наступного дня, і ось Даґон лежить ницьма на землі перед ковчегом Господнім (Iєгови). Голова і руки були відрубаними, залишився тільки тулуб Даґонів». І побачили це люди і перенесли ковчега до Гефа. І «з'явилися нарости на тілі від малого до великого».
І відіслали вони ковчег в Ашкелон. Iєгова покарав народ, - одні померли, інші були вражені наростами так, що крик піднявся до небес». П'ять міст відвідав ковчег і скрізь Iєгова застосовував страту. І кликнули Аскалонитяне, і вирішили повернути ковчег тому Ізраїлю.
Щоб залишив філістимлян Господь Ізраїля, вони за порадою жерців та ворожбитів (вустами їх говорив Iєгова), привезли жертву за провину - ящик золотих речей і дві корови. Золоті ці нарости, які принесли філістимлянина жертву за провину Господу (Iєгові) були: одна за Ашдод, одна за Газу, одна за Ашкелон, одна за Гат, один за Аккарон. А золоті миші були за числом усіх філістімських міст - п'ятьох володарів, від укріплених міст до відкритих сіл, до великого каменя, на якому поставили ковчег Господа (Iєгови).
Всі дари філістимляни привезли в бет-шемеш, І поставили ковчег в полі на камінь, «який знаходиться до цього дня на поле Бетшемешанина Ісуса». А куди поділася «скринька з золотими речами?» Iєгова забрав!
Євреї поцікавилися (а що ж там лежить), і заглянули в ковчег, а там виявилося «фуфло».
«І вразив Він (Iєгова) мешканців бет-шемешу, за те, що вони заглядали в ковчег Господа (Iєгови), і вбив з народу п'ятдесят тисяч сімдесят чоловік; і заплакав народ». (Вбив, щоб нікому не розповіли, що вони там побачили).
«І сказали люди бет-шемешу: хто може стояти перед Господом (Iєговою), Сім «Святим Богом»?» «Святий»? Бандит, вбивця, самодур, грабіжник!!!
«І послали гінців до жителів Кириафиарима сказати: «Філістимляни повернули ковчег Господа; прийдіть, візьміть його до себе». «Ковчег залишався в Кириафиариме років двадцять».
І яка мораль цієї казки? З якою метою Господь (Iєгова) змусив філістімлян напасти на євреїв, забрати ковчег, переносити ковчег по містах, і потім знову повернути євреям? Скрізь були страти, а потім, щоб позбутися від ковчега, треба було принести жертву за гріх». Iєгова побори робив. Шахрай!                І в даний час Iєгова повторює себе; представники двох держав Європи під його впливом вивезли золотий запас держави в США. Диявол перед відходом на Сатурн силою думки зверне його з матеріального в астральне (невидиме людському оку і невагоме) і потягне на Сатурн. Iєгова і його військо - збоченці і злочинний світ в тонких (невидимих) тілах, - чорні маги; вони пограбують і США.
Гл. 7.
Самуїл закликає ізраїльтян вірити самому Богу і збудував жертівника для Господа. І судив Самуїл Ізраїля всі дні життя свого.
Гл. 8. Коли постарів Самуїл, то поставив синів своїх суддями над Ізраїлем. «Але сини його не ходили шляхами його, а ухилилися в користь, і брали подарунки, і судили перекручено». Народ став просити: «Постав над нами царя, щоб він судив нас, як у інших народів».
«І сказав Господь (Iєгова) Самуїлу: «Бо не тебе вони відкинули, але відкинули Мене, щоб я не царював над ними». Кому потрібен такий цар, який нацьковував сусідні народи один на одного, застосовуючи гіпноз? Всі не знали, як від такого монстра позбутися. Зі своїм ковчегом носився, як дурень  зі ступою. Що було в тому ковчезі? Мощі Iєгови від минулого втілення, просочені винним перегаром і розпустою? Від ковчега виходили енергії руйнування, тому ковчег «до цього дня знаходиться в полі».
Першим царем ізраїльтян був призначений Саул, але він відійшов від Господа (Iєгови) і Господь Ізраїлю зазначив Самуїлу призначити іншого царя - Давида.
Гл.17. «Зібрали філістимляни свої війська для війни з ізраїльтянами. І стали філістимляни і євреї на горі по різні сторони, а між ними була долина. І виступив з табору филистимского единоборец, по імені Ґоліаф із Ґета; зростанням він шести ліктів і п'яді».
«Мідний шолом на голові його, і він одягнений був у панцера броню, і вага броні його - п'ять тисяч шеклів міді. Мідні наколінники на ногах його, і мідний щит на плечах його І держак списа його, як навою у ткачів; а саме спису його шістсот шеклів заліза. І перед ним йшов зброєносець».
«І став він, і кричав до полиць ізраїльським: «Навіщо Ви вийшли воювати? Виберіть людину, і нехай він зійде до мене». «Якщо він може битися зі мною, і вб'є мене, то ми будемо вашими рабами; якщож я переможу і вб'ю його, то ви будете нашими рабами, і будете служити нам» «Дайте мені  чоловіка, і ми будемо битися вдвох. І виступав той філістимлянин вранці і ввечері сорок днів». «І почули ізраїльтяни ці слова, і дуже злякалися».
До братів своїх Давид прийшов на прохання батька, - дізнатися про здоров'я старших синів. І коли Давид говорив з братами, в цей час він почув слова Голіафа, і запропонував свої послуги.
І взяв палицю свого в свою руку, і вибрав собі п'ять вигладжених камінців із потоку, і поклав їх у пастушеску сумку, і виступив проти філістимлянина. «Давид відповідав філістимлянину: «Я йду на тебе в ім'ям Господа Саваофа (Iєгова). Нині зрадить тебе Господь у руки мої, і я вб'ю тебе».«Коли філістимлянин став наближатися до Давида, Давид побіг назустріч, і опустив руку в сумку, взяв камінь і кинув, і вразив Голіафа в лоб, так що камінь встромився в лоб його, і він впав обличчям на землю.  Тоді Давид підбіг і, наступивши на філістимлянина, узяв меч його, вдарив його, і відсік ним йому голову!  Філістимляни побачивши, що помер їх силач, розбіглися».
 Чому вчить ця казка?  Підлості!  Боротьба повинна бути чесною, але там, де Господь Саваоф (Iєгова) докладе свою руку, там справедливості, порядності немає місця.  Його дії, або в ім'я його, завжди діє він сам, - збіговисько жорстокості і нещадності.  Він думає, що всі його казки звеличують його, як «Всемогутнього».  Додам: «Всемогутній у злобі».
  Гл.  31. «А філістимляни воювали з ізраїльтянами, і побігли мужі ізраїльські від філістимлян, і попадали уражені на горі Гілвує».  «І наздогнали філістимляни Саула та синів його, і вбили трьох синів Саула» «І став бій тяжкий для Саула, і лучники його, і він дуже злякався тих лучників».  «Саул взяв свій меч і впав на нього».  «І побачив зброєноша, що Саул помер, і сам упав на свій меч, і помер з ним».  «І помер того дня Саул і троє синів його, і чоловік ніс його, а також усі люди разом».  «На другий день прийшли філістимляни і відсікли голову Саула, і повісили його».  Саул «не танцював" (не принижувався) перед Господом Ізраїлю, тому Саваоф (Iєгова) направив на нього сусідні народи і знищив Саула.
Друга книга царів.
Давид був представлений Господом Богом Ізраїлю (Iєгова-Саваоф) судді Самуїлу, як майбутній цар Ізраїлю в часи царювання царя Саула. Саул ненавидів Давида, і Давидові довелося довгий час переховуватися на території сусідніх народів. Після смерті Саула Давид вступив у свої права. У євреїв він уславився як знаменитий цар. Чим він прославився? Тим, що вбивав і грабував сусідні народи під управлінням «Господа»!
Гл. 6/ 16, 20, 23. «Коли входив ковчег Господній в місто Давида, Мелхола, дочка Саула (цей цар був у немилості Саваофа-Iєгови), дивилася у вікно, і, побачивши царя Давида, що танцював та плясав перед Господом, уничижила його в серці своєму». «Коли Давид вернувся, щоб поблагословити свій дім, то Мелхола, дочка Саула, вийшла назустріч до нього і сказала: «Як відзначився сьогодні цар Ізраїлю, оголившись перед очима рабинь і рабів своїх, як порожня людина».
«І сказав Давид Мелхоле: «Перед Лицем господа, Що вибрав мене замість твого батька, затвердивши мене вождем Ізраїля перед Господом грати і танцювати буду; і ще більше уничижусь, і зроблюся ще менші в очах моїх, і буду славен». Iєгова говорить вустами царя Давида; посилає думку, і він їх озвучує. Диявол застосовує окультний метод для управління жертвою. «І у Мелхоли, дочки Саула, не було дітей до дня смерті її»!! Гордих і незалежних Iєгова карав, - методи диявола.
Гл.7/9.
Господь Ізраїлю просить Давида збудувати йому дім кедровий. Заслуговує Iєгова тільки осиковий будинок. «І був я з тобою скрізь, де ти ходив, і винищив я всіх ворогів твоїх перед обличчям твоїм, і зробив великим ім'я твоє, як ім'я великих на землі» А в чому велич Давида? Господь Саваоф (Iєгова) давав поради цареві нападати на сусідні народи, вбивати і грабувати їх, а здобич ділити між ізраїльтянами. Більшу частину забирав Давид собі, і робив приношення для Господа.
Гл. 8/11.
«Також їх присвятив цар Давид Господеві разом з сріблом і золотом, яке присвятив із забраного в усіх підкорених ним народів». Цар Давид узяв за себе дружину чужу, а чоловіка послав на війну, і наказав поставити його в лавах на небезпечне місце, де його мали вбити. Так і сталося; сценарій диявола. Перша дитина померла через сім днів після народження, "І потішив Давид Вірсавію, і вона породила сина, і назвала ім'я йому: С О Л О М О Н".
Гл. 12/ 29 -31.
Ізраїль воював проти Равви Амонитської. «І зібрав Давид увесь народ. І пішов до Равви, і воював проти неї, і взяв її». «І взяв Давид вінець царя їх з голови його, - в ньому було золота талант і дорогоцінний камінь, - і поклав його Давид на свою голову, і видобутку з міста виніс дуже багато».
«А народ, що був у ньому, він повиводив, і поклав під пили, під залізні молотарки, під залізні сокири, і кинув їх у випалювальні печі. Так він чинив з усіма містами аммонитськими. І повернувся після того Давид та ввесь народ до Єрусалиму. Під чиїм управлінням Давид скоював злочини проти сусідніх народів і для чого? Пили, молотарки, сокири та випалювальні печі - страшніше концтаборів! Господь Саваоф (Iєгова) керував Давидом!!! Iєгова наповнював Планету руйнівними енергіями для вибуху.
Під управлінням напівбога Саваофа (Iєгова) Давид захопив Єрусалим, фортеця Сіон, побив Філістимлян від Гаваїв до Газера, збудував скинію для ковчега (коробочка з фуфлом) Господа Саваофа (Iєгови). А потім і будинок собі збудував із кедра фортеці Сіон.
На захоплених територіях Давид вбивав і грабував місцеве населення. Всі свої злочини погоджував зі своїм божеством, тому і став знаменитим.
З тих пір, як євреї прийшли на Близький Схід, вони вбивали і грабували сусідні народи, ділили награбоване між собою і Господа Iєгову не забували. Вчиняли злочини євреї під потужним гіпнозом Iєгови-диявола (Саваоф). Захистити їх міг тільки той Бог, який сильніше Iєгови, але до нього треба звернутися за допомогою. Сили Світла не зазіхають на свободу волі людини.
Далі йдуть плебейські тексти; як син царя зґвалтував рідну сестру, а інший брат убив ґвалтівника і втік в Єрусалим. Оголосив себе спадкоємцем престолу і хотів скинути батька, але інший брат його наздогнав і фізично усунув. Вбивають, голови відрізають, палять, грабують, ґвалтують. Євреїв можна зрозуміти, - це їхня історія. А що знаходять мудрого в цих текстах сектанти? Вони нічого не розуміють, або просто зомбовані. У сектах зібрані не тільки духовні неуки, а просто неуки.
Яка мудрість полягає у цих текстах? Перед тим, як об'єднав Iєгова Іудаїзм (Старий Заповіт) і Християнство, він хоча б прочитав і подумав: «А чи варто представляти себе липовим батьком Христа, якщо в Індії вже відображені всі його втілення в поемах і інших літературних творах.                І простір пише фільму на кожну людину, включаючи богів. У кожному втіленні Iєгова - диявол скоював вбивства.
Гл. 24.
Iєгова свій народ наказував: як тільки зроблять вчинок без його відома, вчасно пошле покарання. «Гнів Господній запалав на Ізраїльтян: обирай собі, бути чи голоду в країні своєї сім років, або щоб ти три місяці бігав від ворогів твоїх, і вони переслідували тебе, або, щоб упродовж трьох днів була моровиця в країні твоїй».Такі загрози можуть виходити тільки від диявола і не від Бога Милосердя, Любові, Добра і Світла!
Третя книга царств.
Соломон, син Давида, цар Ізраїльсько – Іудейського царства (965 – 928 роках до н. е..) Соломон (євр. Шеломо), третій і найбільший цар Ізраїльського народу.
Цар Давид заповів свій престол своєму синові від Вірсавії - Соломону. Перший Архангел, Перший Ієрарх нашої Сонячної системи і Планети, Великий Владика Шамбали Втілився в Ізраїлі сином царя Давида. Владика Шамбали не раз Усмиряв Iєгову. З приходом євреїв на Близький Схід насильство прийняло постійну форму правління Господа Саваофа (Iєгови). Нескінченні війни; пограбування, знищення населення, застосування страт треба було зупинити. Великий Соломон - Бог! Поганий Iєгова - диявол.
Багато брехні, що походить від Iєгови, він завжди себе випинає, як Господь усього населення Планети. З приходом до влади царя Соломона на Близькому Сході запанував мир. Діалог Царя Соломона і Господа (Iєгови) - фантазії Саваофа Iєгови.
Перший Архангел завжди Давав людям Мудрість - Буддизм і Творив. У всіх втіленнях досі народи тих країн розповідають про те, скільки праці було вкладено для еволюції людини.
Багато втілень Великого Владики Шамбали було в Єгипті; Цар Менес, Фараон Рамсес II, Оріген, Осіріс (двічі), Тричі Великий Гермес Трисмегіст, та ін. Єгиптяни - первісток Великого Владики Шамбали. Були побудовані іригаційні системи, дороги, храми, міста, збільшена територія Єгипту шляхом завоювання, уражені напади народів моря, написані кілька тисяч книг, але, головне, дана народу Мудрість - Буддизм. Все зруйнував диявол; така була його мета. Йому не давало спокою Мудрість і благодать, що панувала в Єгипті, де правили Сонячні Боги. Саме в Єгипет двічі йшли євреї, щоб врятуватися від самодура Iєгови.
Гл. 3/1. «Соломон Поріднився з фараоном, Єгипетським царем, і Взяв фараонову дочку, і Ввів її в город Давидів, доки не Збудував свого дому й храму Господнього, та стіну навколо Єрусалиму». Всі дифірамби, які Господь Саваоф (Iєгова) співає сам собі в кількох розділах, вкладаючи в уста Соломона, - брехня. Цар Соломон Тримався незалежно по відношенню до Iєгови, тому що Iєгова для Нього, - ніхто, і звати його ніяк.
Гл. 4/1, 21, 24, 29 -34. «І Був цар Соломон царем над усім Ізраїлем». Від кожного коліна були начальники, які доставляли царю Соломону все, що належить до столу царя, і не було недостачі ні в чому». «Соломон Володів усіма царствами від річки Євфрат до землі Філістимскої і меж Єгипту. Представники царств приносили дари та служили Соломонові по всі дні життя Його, «бо він Володарював над усією землею по цю сторону річки, і Був у Нього мир з усіма навколишніми країнами».
«Соломон Був мудрим і Мав Великий Розум. Він Був мудріший за всіх людей, і його ім'я було у славі у всіх навколишніх народів». «І Сказав Він три тисячі приказок, і пісень його було тисяча й п'ять» «І Говорив про дерева, від кедру, що на Ливані, до ісопу, що зростає зі стіни, говорив і про тварин, і про птахів, і про плазунів, і про риб». «І приходили від усіх народів, щоб послухати мудрість Соломона, від усіх земних царів", що чули про мудрість Його.
Приїжджали царі з сусідніх держав, і привозили в подарунок дочок-красунь. Відмова від подарунка приймалася, як образа. Соломон їх не бачив ніколи, не знав і не любив. Вклонялися богині Астарті дружини Соломона. Господь Саваоф (Iєгова) кілька разів звертався до Соломона з проханнями поклоніння йому ізраїльтян. І в цій главі прослизають загрози євреям про покарання, якщо вони будуть поклонятися іншим богам.
Цар Соломон Знав багато професій досконало, у тому числі - архітектуру і будівництво. Тому і сказав Iєгова-Саваоф цареві Давидові, що не він, а син його побудує храм.
Господь - диявол хотів, щоб Соломон побудував палац йому. Сам диявол ніколи нічого не створив, а лише робив зло і досяг успіху у злочинах. Щоб Перший Архангел, Перший Ієрарх Сонячної системи і нашої Планети будував дияволу будинок?!
Гл. 6/11-13
«Ось ти будуєш храм; якщо ти будеш ходити згідно з постановами моїми, то Я виконаю слово Моє, і буду жити серед Ізраїлевих синів, і не покину свого ізраїлевого народу мого Ізраїля». Iєгова не дочекався будинку для себе. Вітер поніс його слова.
«І Соломон покрив той храм зсередини чистим золотом, і простяг золоті ланцюги перед давиром та покрив його золотом». «І збудував Соломон той храм та й скінчив його». «І обклав стіни храму зсередини з кедрових дощок, від підлоги храму аж до стелі всередині обклав деревом, і підлогу храму покрив кипарисовими дошками». «На кедрах всередині храму були вирізані подібності квітів, що розпускаються; все було покрито кедром, каменю не видно було».
«І девір був довжиною, шириною, висотою в двадцять ліктів; і він покрив його щирим золотом, і також покрив кедрового жертівника золотом». «Весь храм він покрив золотом, весь храм до кінця, і всього жертівника, що перед господнім давиром, обклав золотом». «І зробив у найсвятішому двох херувимів з оливкового дерева, десять ліктів вишина його. Кожне крило було в п'ять ліктів». Херувими стояли у внутрішній частині храму і обкладені були золотом.
«А всі стіни храму навколо приоздобив різьблені зображення херувимів і пальмових дерев і квітів, що розпускаються, всередині і зовні. А підлогу храму він покрив золотом; покрив золотом тих херувимів і пальми. І біля входу в храм зробив з оливкового дерева, одвірки чотирикутні. І двері з кипарисового дерева; обидві половинки двох дверей були рухомі. І повирізував на них херувимів, пальми і розпускаються квіти, і покрив золотом по різьбі».
«І збудував він внутрішній двір, три ряди тесаного каменя з ряда кедрового брусся». «Він закінчив храм з усіма його приналежностями; будував його сім років». Храм, що цар Соломон збудував для ізраїльтян, а не для диявола-Iєгови!
Гл. 7.
«А свій дім цар Соломон будував тринадцять років». Будинок був побудований з ліванського кедра і дорогих каменів. І для дочки фараона, яку він взяв за себе, був побудований такий же будинок. Великий двір був обгороджений трьома рядами тесаних каменів і одним рядом тесаних колод.
Зробив стовпи, і два ряди гранатових яблук навколо сітки. На вінцях двісті гранатових яблук. Так досконала вся робота, яку зробив цар Соломон. Срібло та золото, і речі (золоті блюда, чаші, ножі, лотки) дав у скарбниці Господнього дому.
Цар Соломон не тільки Творець людських душ, Він Творець храмів і палаців!!!
Великий Соломон – Бог!!! Поганий Iєгова - диявол.
Глава 9. «По двадцятьох роках, коли Соломон збудував ті два доми, храм Господній та дім царський, на що Хірам, цар Тирський, доставляв Соломонові кедрові дерева й кипарисові, та золото за його бажанням». «І послав Хірам цареві сто й двадцять талантів золота. Ось розпорядження про податі, щоб побудувати храм Господній та дім царський, і Мілло, і Єрусалимський мур, гацор, і міста: Гацор, Мегідо, Ґезер та Нижній Бефорон. І міста для запасів, для колісниць, для кінноти».
«Цар Соломон побудував корабель на березі Червоного моря в Едомському краї». «І послав Хірам кораблями своїх підданих корабельників, що знають море, з рабами Соломоновими. І прийшли вони до офіру, і взяли звідти золота чотириста двадцять талантів, і привезли до царя Соломона».
Гл. 10. Цариця Савська – Небесна Красуня, почувши про славу Соломона, прийшла випробувати його загадками. І прийшла вона до Єрусалиму з дуже великим багатством: верблюди були навьючены пахощами і безліччю золота і дорогоцінним камінням; і прийшла вона до Соломона, і говорила з Ним про все, що було в неї на серці. І пояснив їй Соломон усі її слова, не було нічого незнайомого цареві, чого б він не изъяснив їй. І побачила цариця Шеві всю Соломонову мудрість та дім, що він збудував, і їжу столу його, і стрункість слуг його, і одяг їх, і виночерпиев його. І сказала цареві: «Вірно те, що я чула в своїй землі про твої діла та про твою мудрість. Але я не вірила словам, аж поки не прийшла та не побачили мої очі. Мудрості і багатства у тебе більше, ніж, як я чула». «Блаженні люди твої і блаженні слуги твої, які завжди чекають перед тобою і чують мудрість твою. І дала вона цареві сто й двадцять талантів золота та безліч пахощів, і дорогоцінні камені. І також Хірамові кораблі привіз безліч червоного дерева і дорогоцінних каменів.І зробив цар з цього червоного дерева поруччя для Господнього храму та для дому царського гуслі, і псалтирі для співаків.
 «І цар дав цариці Савської все, що вона бажала і чого просила.  У золоті, яке приходило Соломону в одному році, шість сотень шістдесят талантів золотих».
 «І зробив цар великого трона зо слонової кости, і покрив його чистим золотом, і ще дванадцять левів стояло по обидва боки, - такого, як оце не було ні в одному царстві.  У царя був на морі корабель з кораблем Хірамовим, в три роки раз, привозив золото і срібло, і слонову кістку».
 «Цар Соломон найбільшим від усіх царів на землі багатством і мудрістю.  І вся земля хотіла бачити Соломона, щоб послухати мудрости Його.  І вони приносили Йому в дар;  речі срібні та золоті, одяг, зброю, пахощі, коні та мули щороку.  Колісниць та коней привозили царю з Єгипту».
 А чим займався в цей час Господь Саваоф?  Погрожував і проклинав євреїв: «Якщо ж ви і сини ваші відступите від мене, то я винищу Ізраїлю з лиця землі».
 Соломон був обдарований світлим розумом і проникливістю.  Створив внутрішній світ навколо престолу і оточив себе довіреними особами, щоб вільно вести внутрішню і зовнішню політику.  Царювання Його стало синонімом миру і благоденства.  Побудував храм, по величі і красі якому не було рівних.  Сусідні правителі робили подорожі здалеку, щоб побачити єврейського царя, слава про мудрість і справи якого встигла поширитися по всьому Сходу.  Він випробував всі задоволення життя і до кінця випив чашу земних радощів і в кінці життя з сумом вигукує: «Метушня метушень, все метушня і томління Духу».                Гл.11 / 42, 43. «Часу царювання Соломона в  Єрусалимі над всім Ізраїлем було сорок років».
 Висновок:
1. За час правління царя Соломона не було воєн, мир і спокій панували в Ізраїлі. Не було прокльонів  і страт від Господа Саваофа, - він був відсторонений від управління державою.
2. Соломон збудував:
- храм, по красі і величі не було йому рівних,
- царський палац,
- стіну навколо Єрусалиму,
- кораблі,
3. Встановив міждержавні торговельні відносини,
4. Багато придбав багатств: золото, срібло, дорогоцінне каміння, слонова кістка, колісниці і кінноти.
5. Шестикінечна Зірка – печатка Соломона!!!
Йому властиві: свобода вибору людини (поклоніння), любов до всього творіння, краса і Знання. Весь термін правління царя Соломона Iєгова сидів тихо і не виявляв себе. Після відходу Соломона знову почалися прокляття від Господа Саваофа (Iєгови) і протистояння між євреями. Царі змінювали один одного.
Гл. 15/ 29.
З'являвся новий цар, і з роду попереднього царя він не залишив жодної душі, аж поки не вигубив його, за словом Господа Саваофа (Iєгови)».
Євреї брали дружин з інших народів, які вклонялися іншим богам, а іноді і долучали до своєї віри чоловіків. Слова: вбивши, не залишив ні душі, винищив за словом Господа, - повторюються неодноразово. Деяка чисельність євреїв відмежувалися від Iєгови і левітів (священики, рабини), призначали священиків зі свого середовища, але Господь Саваоф (Iєгова) тримався за євреїв мертвою хваткою.
Євреї нічого не витягли з Єгипетського періоду, і сорокарічного правління царя Соломона. В іудаїзмі йде перерахування золота, срібла, дорогоцінного каміння, слонової кістки, пахощів, колісниць і кінноти, царського дому й храму Господнього, але ні слова не сказано про свободу совісті. Свобода! За період правління Соломона вони повинні були визначитися з вибором божества, який був би сильнішим Господа Саваофа (Iєгови) і міг їх захистити від його страт і проклясти. Цей Бог Був з ними поруч у образі фізичної особи, цар Соломон. Все, що Він Створив за життя, - з собою Не забрав в Тонкі Міри, все Залишив.
Неодноразово до євреїв Приходив Великий Владика Шамбали у багатьох втіленнях: Авель, Ной, Авраам, Фараон Рамсес II, Моісей, Осіріс - двічі, Соломон, Христос (Морія). Невдячна плем'я!!
Цариця Савська жіночим розумом оцінила царя Соломона; не тільки Його розум, гарну зовнішність, мудрість, але і красу у всьому.
Євреї і сектанти виходьте з болотної твані і приєднуйтесь до Світла. Поклоняйтеся Великому Майтрейї, Владики Шамбали, Першого Ієрарха. Проти Нього ніхто не сильний.
Четверта книга царств.
Гл.1/ 1, 2. Ахазія, син Охава зацарював над Ізраїлем у Самарії два роки. І Ахазія, і його батьки і ще кілька попередніх поколінь відійшли від Господа (Iєгови), поклонялися Ваалові, і служили йому. Але Господь Iєгова винищував всіх, кого не міг утримати насильством для поклоніння собі коханому. «Охозія «впав» через ґрати в своїй горниці, що в Самарії, та й захворів». (Iєгова Охозию енергією сатанинської скинув, щоб не повадно було відходити від Господа-вбивці).
«І послав він послів, і сказавши їм: «Ідіть і запитайте у Вельзевула, божества Аккаронского: чи видужаю я від оцієї хвороби». Тоді Ангел Господній (у Iєгови на службі не Ангели, а демони - збоченці і злочинний світ) сказавши до Іллі: «Хіба немає Бога в Ізраїлі, що ви йдете питати Вельзевула, Божество Аккаронское? Через це так говорить Господь (Iєгова): «З ліжка, що на нього ти ліг, не встанеш з неї, але помреш». Всіх посланників Iєгова палив вогнем, щоб не ходили вивідати іншого бога, якщо в Ізраїлі свій бог є. «І помер (Ахазія) по слову Господню (Iєгови)». Господь - вбивця!
Гл.2/23, 24.
Єлисей, служитель Господа (Iєгови) пішов до справи. «Коли він ішов дорогою, то малі діти вийшли з міста, і насміхалися з нього, і казали йому: «Іди плішивий! Іди плішивий»! «Він озирнувся і побачив їх, та й проклявши їх іменем Господнім (Iєгови). І вийшли дві ведмедиці з лісу, і розірвали з них сорок і двоє дітей». Який Господь, такий і пророк-демон.
Гл. 3/ 1, 2, 25, 27.
«Іорам, брат Охозії зацарював над Ізраїлем у Самарії й царював він сімнадцять років». «І робив зло в Господніх очах (Iєгови), хоча і зняв статую Ваала». Господь Ізраїлю надіславши на нього трьох царів Ізраїлю (Ізраїльський, Іудейський і Эдомский), і назвавши: «І ви поб'єте всі міста, укріплені, і всі головні міста, і всі кращі дерева зрубайте, і всі водні джерела запрудите, і всі кращі ділянки польові зіпсуєте камінням». Так і сталося. Моавитский цар «узявши сина свого первістка, якого слід було царювати замість нього, і приніс його цілопаленням на мурі. Це справило велике обурення в Ізраїльтянах, і вони відступили від нього, і повернулися в свою землю». Сатанинська книга!
Далі - самовихваляння Iєгови і різні прокльони. Ніде, ніколи жодна людина не читала і не чула таких страшних слів. Iєгова наслав Сирійського царя на неугодних йому самаритян, оточили місто, і почався голод, - збулося прокляття Iєгови - Саваофа.
Гл.6/ 29, 30.
«І сказала вона, оця жінка сказала мені: дай свого сина, і ми разом з'їмо його сьогодні, а мого сина з' їмо завтра». «І зварили ми мого сина та й разом з'їли його. І я сказала їй на другий день: «Віддай же твого сина, і ми разом з'їмо його». "Але вона сховала свого сина". Цар вислухавши слова жінки, роздер одяг свій; і народ бачив, що вретище на тілі його». Пам’ятайте, Второзаконня, глава 28/53. «І будеш ти їсти плід утроби своєї, тіло синів своїх та дочок твоїх, яких Господь, Бог твій, дав тобі, в облозі та в утиску, яким буде гнобити тебе твій ворог». Господь Ізраїля все підстроїв і чекав, коли самаряни будуть проситися помилувати їх. Євреї неодноразово намагалися звільнитися від його впливу. Насильство Iєгови - свавілля!
Блокада Ленінграда тривала 872 дні з 8 вересня 1941 року по 27 січня 1944 року; блокадне кільце було прорване 18 січня 1943 року. Військова блокада німецькими, фінськими та іспанськими військами під час Великої Вітчизняної війни (другої світової). Люди вмирали від голоду, але ніхто не варив і не їв своїх дітей. У цю годину Iєгова всю увагу спрямував на Гітлера, входив у його тіло, сподіваючись задушити СРСР. Великий Майтрейя, Покровитель Росії працював до кривавого поту, врятувавши Європу від навали диявольської  чуми. Iєгова створював подібну блокаду для євреїв, і примушував їх варити і їсти своїх дітей. Саме це євреїв чекає на Сатурні, якщо не схаменуться. Iєгова - ходяча чума, холера для людства тієї планети, де він влаштується.
Євреї і сектанти, йдіть від Iєгови, він - ДЕМОН СМЕРТІ; коли прийде час виходу на Сатурн, він витягне своїх шанувальників з фізичного тіла МАГНІТОМ, і потягне за собою. Сатурн - голе ядро та три газоподібних кільця; все почнеться з нуля, - повернення назад на мільйони років.
І пророк Єлисей – породження диявола; прокляв людину і весь рід його захворів проказою і проклятий вийшов від нього білий. І цю книгу щотижня по главі  читають іудеї і сектанти десятиліттями. «Старий Заповіт (Тора) - дьявольщина!
Iєгова досяг своєї мети з’єднанням двох гілок перших людей. Євреї забули своє світле минуле, і остаточно їх духовний стан переродився; вони потрапили під вплив рабинів (чорні чаклуни і маги) і ракшасов (збоченці і злочинний світ).
Невже Верхівне Божество Абсолют не бачить страждань, і не чує воплі людей від знущань Iєгови-диявола? Йдіть від диявола до Б О Г А!
Мій Бог Майтрейя, Улюблений Бог, Вчить всіх Любові і Співчуття, Добру і Світла. Закликає прагнути до аристократизму, красі в усьому: краса мови, одягу, будинку, спілкування, любові до всього божого створіння, і любов до квітів. Прикрашайте будинок квітами, клумби, дачні ділянки. Будьте прикладом для інших людей, привчайтеся до краси. При читанні текстів учнів Великого Майтреї, на душі легко і світло!
Всі книги царств, - літописи правління царів у скороченій формі. У кожній главі кілька разів повторюються слова: «І робив він (цар) зло в очах Господа (Iєгови). І далі йде реакція «Господа»: «І вразив його, і вбивши (руками нового царя). Майже всі коліна євреїв постійно ухилялися від «Господа», і поклонялися Ваалу або Астарті. Господь (Iєгова) насилав інше коліно євреїв, і ухильників вбивали, грабували, морили голодом. Вбивства були найжорстокішімі, - людина такого придумаи не може, - тільки диявол з збоченною свідомістю міг таке робить руками людей.  Євреї від жерців знали, что їх Господь - диявол и постійно робили  спроби позбутися від нього.  Всі прокльоні з попередніх розділів  погрози застосував їх на євреях, «Господь» застосовував, але  не люди.
 Гл.  8 / 8-10, 12-15.
 Сирійський цар захворів и пославши сина до Єлісея дізнатіся у нього через «Господа»: «Видужаю я від оцієї хвороби?  Єлісей сказавши йому: «Піди й скажи йому: «Одужаєш»;  Проти ж, відкрів мені Господь, что він помре».
 Господь (диявол) вказано пророкові Єлісеєві, что Газаїл, син Сірійського царя змінить батька.  «І сказавши Йому Єлісей: «Яке ти зробиш хвацько Ізраїлевім синам зло;  міцності їх ти зрадіш вогню, і мечем їхніх вибраних умертвиш, та вагітних жінок у них розрубіш».
 «І Пішов Газаїл від Єлісея, и прийшов до свого пана, и сказавши;  «Він говорів мені, что одужаєш».  «А на Інший день (ним керував диявол) він взявши ковдру, полив її водою, и поклав на лице царя, і він помер.  І зацарював замість нього ».  І те,що сказав Господь (Iєгова) через Єлісея, Газаїл так и зробив.  Ось як діє слово Господа-вбивці.
 Гл.  10 / 7. «Вони узяли царських синів і закололи їх – сімдесят чоловік, і поклали голови їх в корзини, і послали до нього (Ііую) в Ізрєєль».
По вказівці Господа (Ієгови) спалювали храми Ваалу і Астарті, людей знищували. «Підіть, бийте їх, щоб жоден не пішов. І уразили їх вістрям меча. І винесли статуї з капіща Ваалова і спалили їх». «І розбили статую Ваала, і разрушили капіще Ваалова; і зробили з нього місце нечистот, до сього дня». Всі вбивства і знищення робив цар Самарії Іїуй під управлінням Господа – фашиста.
 Гл.  11/1.
Аталія, мати Ахазії, бачачи, що її син помер, встала й вигубила все царське плем'я».
Гл. 14/ 12-14.
«І був розбитий Юда Ізраїлем, і повтікали кожен до намету свого. Царя Юдейського захопив цар Ізраїльський, і ввійшов до Єрусалиму, і зруйнував Єрусалимський мур на чотириста ліктів. І забрав він усе золото й срібло, та ввесь посуд, які знайшлися в Господньому домі та в скарбницях царського дому, і заручників і вернувся в Самарію». Єрусалимський мур, царський дім та Дім Господній цар Соломон збудував, а Господь (Iєгова) руйнівник і грабіжник. Два царя становили один народ, і зіштовхував їх диявол під гіпнозом - чорний маг!
Гл. 17/17-20.
«Євреї робили лихе в очах Господа-диявола і прогнівили Його». 18 «І розгнівався Господь (Iєгова) сильно на Ізраїля, і відкинув їх від свого лиця. Не залишилося нікого, крім одного коліна Иудина». 19. «Та й Юда не додержував заповідей Господа-диявола, і чинив по звичаям Ізраїльтян». 20 «І відвернувся Господь від усіх нащадків Ізраїлю, і упокорив їх, і давав їх у руку грабіжників».
Якщо віддавав у руки грабіжників, то не відвернувся, а мстився і мучив євреїв. День, в який євреї звільняться від гніту Iєгови-диявола, буде для них «днем відродження з попелу».
Гл. 17/24, 33.
«Цар Асирійський зібрав людей з Вавилону, Кути, Авви, Хамату, і Сефарваїму, й оселив їх у містах Самарії замість Ізраїлевих синів. І посіли вони Самарію й осілися по містах». «І прибульці не шанували Господа-диявола. Довелося Асирійському цареві знайти священика ізраїльського, "щоб навчив законам бога цієї землі". Священик навчав, як шанувати Господа (Iєгову). Вони боялися Господа, і богам своїм служили за правом». Зверніть увагу на слова, виділені жирним текстом. Господь-диявол не зміг підпорядкувати собі стратами, війнами той народ, який Авраам Привів з Месопотамії. Поступово Саваоф-Iєгова витісняє ізраїльтян з тієї території, яку він «розчистив» для євреїв, і замінив іншими народами з Месопотамії, Сирії та Ассирії.
Гл. 18/6.
Зацарював Єзекія в Юдеї. «І міцно тримався він Господа, не відступався від Нього, і додержував заповіді Його, що наказав був Господь Моісею». Моісей написав заповіді без участі Iєгови.
11, 12.
«Четвертого року царя Єзекії увійшов Салманасар, цар Асирійський, на Самарію, і осадив її; взяв її через три роки і вигнав Асирійський цар Ізраїля до Асирії, і осадив їх у Халаху, і в хаворі над річкою Ґозан, і в містах Мідії, за те, що вони не слухали голосу Господа (Iєгови) Бога свого».
13,14.
«І пішов Асирійський цар проти всіх укріплень міст Юди, і взяв їх». 14. «І послав Єзекія, цар Юдин, до царя Ассірійського, в Лахішу сказати: винен я, відійди від мене; що накладеш на мене, я внесу. І наклав Асирійський цар на Єзекію, Юдиного царя, три сотні талантів срібла та тридцять талантів золота».
15.
«І віддав Єзекія все срібло, яке знайшлося в Господньому домі та в скарбницях дому царевого».
16. « У той час Єзекія зняв золото з дверей Господнього дому та зо стовпів, що сам покрив Єзекія, Юдин цар, золотом, і дав його Асирійському цареві».
Вся позолота в домі Господньому і в царському будинку була зроблена царем Соломоном; Iєгова-диявол спеціально бреше – в ньому говорить образа за те, що він просив побудувати будинок йому, але його слова забрав Владика Вітру.
25.
Iєгова не захистив євреїв. Притому ж «хіба я без волі Господньої пішов на це місце, щоб знищити його? Господь сказав мені: «Піди на землю цю, і знищ її».
33, 34.
«Чи врятували боги тих народів, кожен свій край від руки Асирійського царя?» «Чи врятували вони Самарію від моєї руки» ? Питає той, який назвав себе «Всемогутнім»?
Гл. 19/15, 16.
28. «За твою зухвалість проти Мене і за те, що надменіє твоє дійшло до вух Моїх, Я вкладу кільце Моє в ніздрі твої і вудила мої в рот твій, і поверну тебе назад тією ж дорогою, якою прийшов ти».
34.« Я буду охороняти місто це (Єрусалим), щоб врятувати його ради Себе та ради Давида, - раба Мого.
35.«І сталося тієї ночі, і вразив Ангел Господній в асирійському таборі  сто й вісімдесят і п'ять тисяч. І повставали рано вранці, аж ось усі тіла мертві.
Гл. 21.
« Дванадцяти років був Манасія, коли зацарював, і сорок років царював в Єрусалимі. І робив він зло в очах Господа (Iєгови)», - поклонявся Астарті. Спокусив Манасія ізраїльтян, що вони чинили гірше від тих народів, яких винищив Господь (Iєгова). - богиня, якій поклонялися в Халдеї (Ірак) зло в моїх очах, і гнівили мене, Я наведу таке зло на Єрусалим та на Юду, про який, хто почує, задзвенить в обох вухах. І відкину залишок наділу Мого, і дам їх у руки ворогів їхніх, і будуть на розкрадання і розграбування всім своїм ворогам". Злом і насильством не змусиш поклонятися. І спочив Манасія з батьками своїми, і зацарював Аммон. І робив неугодне Богу, і ходив тією ж дорогою, що і батько, - поклонявся ідолам. Iєгова налаштував слуг, і вони склали змову, і умертвили Аммона. Але народ винищив всіх колишніх у змові проти царя Амона. І зацарював син його Йосія.
Гл. 22.
«Книгу  Закону» знайшли в Господньому домі. Писар почав читати Йосії, і цар, почувши закони, роздер одяг свій, що не слухали батьки слів цієї книги, щоб діяти згідно з приписами. Пішли спитати через *пророка Iєгову про Книгу Законів.
Так говорить Господь: «Наведу зло на оце місце та на мешканців його, усі слова книги, яку читав цар Юдейський». «За те, що залишили Мене і кадять іншим богам, запалився мій гнів». І цареві сказав: «Ти покладен будеш у гробницю твою, і очі твої не побачать усього того лиха, що Я наведу на оце місце». «І Юду отрину від обличчя свого, як відкинув Я Ізраїля, і відкину це місто, цей Єрусалим, і будинок (Господній)».
Гл. 23.
«Цар Йосія зібрав весь народ від малого до великого і прочитав Закони. Знищили все, що нагадувало про поклоніння Астарті: ідолів, жертовники, і порізав він усіх священиків пагірків, що були там на жертовнику, і спалив кістки людські і вернувся до Єрусалиму. Незабаром Йосію змінив його син Йоханан, який «робив зло в Господніх очах». Незабаром його змінив брат Іоаким, і теж «робив зло в Господніх очах».
Гл.24.
«Нечестиве царювання Іоакима; у дні його виступив Навуходоносор, цар Вавилонський, і зробився Іоаким підвладним йому на три роки, але потім відкинувся від нього. «І посилав на нього Господь (Iєгова) орди Халдеїв, Сириян, Моавитян, Аммовитян, - посилав їх на Іуду, щоб погубити його. Наступний цар теж «робив неугодне богові (Iєгові).
Прокляття збулося Iєгови. «Підступили раби Навуходоносора, царя Вавилонського, і місто піддалося облозі. Навуходоносор «вивіз звідти всі скарби Господнього дому та скарби царевого дому; і роздер, як назвав Господь (Iєгова), всі золоті судини, які Соломон, цар Ізраїлів, зробив у храмі Господньому. І виселив увесь Єрусалим, і всіх князів, і все хоробре військо, - десять тисяч переселених, нікого не залишилося, окрім нужденного народу краю. І вигнав він царя, його сім'ю, і сильних землі з Єрусалиму до Вавилону. Гнів Господній (Iєгови) був над Єрусалимом та над Иудою до того, що він відкинув їх від лиця свого».
Все, що цар Соломон збудував; дім Господній, царський будинок, Єрусалимський мур, - все було розграбовано і зруйновано. Халдеї  все зруйнували; золоті, срібні, мідні вироби забрали. Стовпи мідні, прикрашені гранатовими яблуками, взяли. Гнів був не над Иудою. Диявол досі мріяв про дім, хотів жити в розкоші. Він бачив, в якій розкоші перебував цар Соломон; Він був самим багатим і могутнім царем. Iєгова не заслуговує навіть собачої будки за всі свої злодіяння.
Великий Соломон - Творець!!! Iєгова - жорстокий самодур.
Перша книга Хронік.
У перших п'яти розділах - перерахування сімей, воєн, які вели євреї з сусідніми народами, з грабежами і вбивствами під проводом Господнім (Iєгови). А коли ізраїльтяни стали поклонятися Ваалові та Астарті і забували про Господа (Iєгову), то нападали на євреїв сусідні народи, грабували і вбивали євреїв, і теж під керуванням Господнім (Iєгови).
Глава 5/ 26. «Тоді Бог Ізраїлів збудив духа Пула, царя Асирійського і дух  Феглафелласара і він виселив Рувимівців і Ґадівців та половину Манасіїного племени, і запровадив їх у Халах, і Хавор, і Ару, і на річку Газан, - де вони до цього дня».
Iєгова не міг підпорядкувати собі євреїв ніякими благами, вони постійно намагалися від нього позбавитися. Тому справжніх іврі (євреїв) він поступово виселив з того «місця», яке “розчистив» для них і замінив їх іншими народами. Народи, що заселили територію Ізраїлю, прийшли із сусідніх країн і успадкували: 1. «Розчищене місце» . 2. Слово «обраний». 3. Знахабнілого демона (полубог) на ім'я Iєгова.
У цій книзі повторюється текст з попередніх книг. Деякі тексти доповнені. Переносили ковчег (шкатулку)демона, Беса Iєгови сидячого на херувимах. (Iєгова не може сидіти на херувимах, тому, що він Д Е М О Н, і в його підпорядкуванні астралы-демони; ті, яких він розбещував у всіх своїх втіленнях, а конкретно, ті, які були залиті розплавленою сіркою в ізраїльських містах Содом і Гоморра).
Гл. 13/9 , 10. «...Оза простяг руку свою, щоб притримати ковчег, бо воли нахилили його. Але Господь розгнівався на Оза, і вразив його за те, що він простяг руку свою до ковчега; і він помер тут же перед лицем божим». (Не треба було притримувати, ковчег звалився б і відкрився, і всі побачили б фуфло, яким наповнений ковчег). Iєгова дуже боявся викриттів.
Iєгова дав пораду царю Давиду йти на філістимлян, а сам здійснював незриме керівництво. І побив Давид філістимлян та вогнем спалив богів. Iєгова, спалюючи зображення, хотів розширити території свого впливу. Давид побив філістимлян, моавитян, сириян, і пограбував їх. Тільки сириян умертвив Давид сорок тисяч піших. Награбував золота, срібла та тридцять і дві тисячі колесниць. При іншому царі, який не буде ходити шляхами Iєгови, господь пошле філістимлян на ізраїльтян і все буде навпаки. Філістимляни пограбують ізраїльтян і переб'ють їх.
Для чого, з якою метою Iєгова-диявол афішував цю книгу-зомбі на весь християнський світ? Які знання дає Старий Заповіт? Через всі тексти протягнута одна думка, - поклоняйся Iєгові і отримуй право під його проводом вбивати, грабувати, чинити насильство, присвоювати чужі території, будинкі, дружин і дітей. Питання: «Всі ті, що поклоняються йому - хто?! Сатаністи!
Гл. 23.
«А коли Давид постарів і наситився днями, то він поставив царем над Ізраїлем сина свого Соломона. І наказав йому збудувати храм богу Ізраїлю".
Друга книга Хронік.
Раніше у багатьох царів був юродивий (психічно неповноцінна особа); у Бога цю посаду займає Iєгова. Моісея називає «раб», а Соломон для нього «син». Юродивий знає, який Високий Дух втілився в Ізраїлі; Ішвара – Создатель  і Творець! Він досконало знає кілька професій: світовий цілитель, математик, художник, астролог, архітектор і будівельник.
Гл.1/ 1.
«І зміцнився Соломон, син Давидів, у царстві своєму; і Господь, Бог Його, був із Ним, і підніс Його високо». У часи Соломона Iєгова сидів тихо, і в управлінні не брав участь; панував мир і благоденство в Ізраелі, - не було воєн, а значить, не було вбивств і грабежів.
Гл. 2/ 1.
«І Соломон наказав будувати дім імені Господа та дім царський для Себе». Дім Господній був побудований для ізраїльтян, та збереження за ними права вибору поклоніння.
Великий Соломон – Бог, Создатель  і Творець!
Дім царський Соломон Збудував, щоб оспівувати Красу Творіння мозку і людських рук. Соломон Побудував стіну навколо міста Єрусалима. Він все життя Будував, і, йдучи у Вищі Світи, нічого з Собою Не взяв. Він Був зразковим царем і Довів, що можна без воєн і грабежів, створювати, а не руйнувати. Сорок років правління були прикладом ведення державних справ.
З усіма народами Соломон Підтримував добрі стосунки. Слава про нього поширилася далеко за межі Близького Сходу. Царі інших держав приїжджали до царя Соломона, і привозили йому незліченну безліч подарунків: золото, срібло. Для будівництва храму і царського палацу Йому запропонували кедри і кипариси. Соломон налагодив торгові відносини з іншими державами, Придбав корабель, який раз у три роки привозив слонову кістку та інші матеріали для будівництва храму і палацу.
Гл. 3.
«Дім головний обшив кипарисовим деревом, і покрив його добрим золотом, і виділив на ньому пальми  та ланцюги». «І обклав будинок дорогими каменями для краси; золото було Парваимське». «І покрив він храм, балки, пороги, і стіни, і двері його золотом, а на стінах повирізував херувимів». «І зробив у Святому святих двох херувимів різьбленої  роботи, і покрив їх золотом». «І зробив він перед храмом два стовпи і ланцюжки, а нагорі поклав сто гранатових яблук».
Гл. 4.
«І зробив мідяного жертівника, і море лите на дванадцятьох волах». «Товщиною море було в долоню і було схоже на квітку лілію. І з'явився Iєгова-диявол Соломонові вночі та й сказав йому: «Я почув молитви твої, та вибрав оце місце для себе на храм жертви». «Якщо я замкну небеса, і не буде дощу, і якщо накажу сарані поїдати землю, нашлю моровицю на народ мій; і змириться мій народ, що зветься ім'ям Моїм, і будуть молитися, ... я прощу їх, і зцілю землю їх».
«Якщо ж відвернетеся та покинете устави мої, ... будете служити іншим богам; я винищу Ізраїля з моєї землі, і храм, що Я освятив для імені свого, відкину від лиця свого, і дам його за приповістку та за посміховище серед усіх народів».
Гл. 8.
«По двадцятьох роках, коли Соломон будував дім Господній та свій дім», «Соломон побудував і міста, які дав Хурам Соломонові, і осадив там Ізраїлевих синів». І збудував він Тадмора в пустині, та всі міста для запасів, у хаматі. Він збудував Вефорон верхній і нижній, міста, укріплені зі стінами, воротами і запорами. І Валааф і всі міста для запасів, що були в Соломона, і всі міста для колесниць, для кінних, і все, що Соломон хотів збудувати в Єрусалимі й на Ливані, та в усій землі володіння свого.
З євреїв не брали оброк; Ізраїлевих синів Соломон не робив рабами працівниками по справах своїх, але вони були військові і верхники сторожі його, і вождями колесниць його та його верхівців. Оброк платив народ не з Ізраїлевих синів.
Дочки фараонової, яку взяв за себе, збудував дім в Єрусалимі поруч з царським палацом. «Тоді пішов Соломон до Ецйон-Гавер і в Елат, що на березі моря, у землі Юдейській. І прислав йому Хурам через своїх слуг кораблі та рабів, що знають море, і вирушили вони зі слугами Соломоновими до Офіру, і взяли звідти чотири сотні й п'ятдесят талантів золота, і привезли до царя Соломона".
Гл.9.
«Цариця Савська, почувши про славу Соломона, то прийшла випробувати його загадками до Єрусалиму з дуже великим багатством і з верблюдами, навьюченными пахощами та безліччю золота і дорогоцінних каменів. І прийшла вона до Соломона, і говорила з ним про все, що було на серці у неї. І пояснив їй Соломон всі слова її. І побачила цариця всю Соломонову мудрість: будинок, який він побудував; їжу за столом; мешкання рабів його, статечність службовців йому і одяг їх, виночерпиев його й одяг їх, хід, яким він уходить до Господнього дому, вона була поза себе».
«І сказала вона до царя: правда те, що я чула в своїм краї про твої діла та про твою мудрість. І от мені й половини не сказано про твою мудрість: ти дужчий від чутку, яку я чула». «І дала вона цареві сто й двадцять талантів золота та безліч пахощів і дорогоцінного каміння; і не було таких пахощів, які подарувала цариця Савська царя Соломона». Цар Соломон дав цариці Савської все, чого вона бажала і просила, крім таких речей, які вона привезла до царя.
«Слуги Хирамовы і Соломонові привезли золото з Офіру, червоного дерева і дорогоцінних каменів. Зробив цар з червоного  дерева сходи до Господнього дому і царського дому, і гітари і псалтирі для співаків. І не бачено було такого, як оце колись у землі Юдейській».
«Вагою в золоті, яке привозили до Соломона в один рік, було шістсот шістдесят талантів золота. Крім того, посли і купці приносили, і всі царі Аравійські і начальники обласних приносили золото й срібло Соломонові. І зробив цар дві сотні великих щитів із кутого золота, - по шістсот шеклів кутого золота пішло на кожен щит. Та три сотні щитів менших із кутого золота, - по триста шеклів на кожен і поставив їх цар у домі з Ливанського дерева».
«І зробив цар великого трона зо слонової кости, і покрив його чистим золотом, і шість східців престолу і золоте підніжжя, і локотники по обидві боку при місці сидіння, та два леви, що стояли при поруччях. І дванадцять левів стояли там на шости ступенях з того боку. Не бувало такого престолу ні в одному царстві".
“І всі посудини для пиття царя Соломона були з золота, і всі посудини в домі з Ливанського дерева були з золота добірного. Кораблі царя ходили в Таршіш зі слугами Хірама, і в три роки раз поверталися кораблі із Таршішу, і привозили срібло і золото, слонову кість, і мавп та пав. І став цар Соломон найбільшим від усіх земних царів, щодо багатства та щодо мудрости. І всі земні царі хотіли бачити Соломона, щоб послухати його мудрості. І кожен з них підносив від себе в дар речі золоті, і срібні, одягу, зброї та пахощі, коні та лошаків з року в рік. Було в Соломона чотири тисячі кінських коней та колесниць, і дванадцять тисяч верхівців, і він порозміщував їх по містах колісничих і за царя, - в Єрусалимі. І він панував над усіма царями від річки аж до землі Філістимської, і до меж Єгипту». «А Коней приводили Соломону з Єгипту та з усіх земель».
«Царював Соломон в Єрусалимі над усім Ізраїлем сорок років». Час царювання Соломона було самим світлим часом за всю історію ізраїльського народу. Неодноразово приходив до євреїв Перший Архангел, щоб врятувати їх від впливу диявола. Соломон Збудував для них храм і Дав свободу вибору Поклоніння.
Висновок.                У період царювання Соломона настав розквіт Ізраїлю:
1. За час правління царя Соломона не було воєн, мир і спокій панували в Ізраїлі. Не було проклять і страт від Господа Саваофа, - він був відсторонений від управління державою.
2. Соломон побудував храм, по красі і величі не було йому рівних, царський палац, стіну навколо Єрусалиму, кораблі, міста для ізраїльтян.
3. Встановив міждержавні торговельні відносини.
4.Багато зробив запасів: золото, срібло, дорогоцінне каміння, слонова кістка, пахощі, колісниці і кінноти.
5. Шестикінечна зірка - печатка Соломона.
Гл. 10. І зацарював Ровоам, син Соломона. Ровоам дотримувався законів батька, і не хотів нічого змінювати. Iєгова був незадоволений незалежністю Соломона і після його ухода, налаштував Ізраїль проти Єрусалиму, в якому жив цар Ровоам і коліно Іуди. Дві книги «Параліпоменон» повторюють тексти чотирьох Книг царств», - у кожній по дві книги царів. У «Третій Книзі Царств» сказано: Глава 6 / 11, 12, 13. «І було слово Господнє (Iєгови) до Соломона, говорячи: «Ось ти будуєш храм; якщо ти будеш ходити згідно з постановами Моїми, і діяти за Моїм визначенням, і дотримувати всі Мої заповіді, вступаючи з ним, то Я виконаю на тобі Моє слово, яке Я говорив був батькові твоєму Давидові і буду жити серед Ізраїлевих синів, і не покину свого ізраїлевого народу Мого Ізраїля. Як підтасував слова; ставить умову, і в той же час просить. Іншими словами, Iєгова просить побудувати будинок йому і бути нахлібником у народу Ізраїлю (Iєгова був в астральному тілі). Він ніколи нічого не створював, в основному, був стурбований своїми геніталіями. Постійно повторює Ізраїлю: «Будьте чистими, як Я чистий, Господь, Бог ваш». Сажа чистіше Iєгови.
Військо Iєгови – збоченці і злочинний світ; руйнував теологічне ядро їх, за життя, Iєгова. Після смерті вони потрапляють у пащу диявола. За його завданням вони частково входять, а астральному тілі в тіло людини зі спини, не витісняючи його астрала з тіла фізичного. Ознака одержания – хвороба Паркінсона, вона не лікується. Астрал-демон управляє жертвою за вказівкою планетного сатани; говорить вустами жертви і скоює злочини. Якщо астрал-одержатель викритий, він дуже злий і обов'язково помститься людині, який викрив його. Виконавши завдання диявола, виходить і витягує жертву з фізичного тіла. Під час сну, астральне тіло виходить з людини і тупцює поруч, або ходить по квартирі; в цей час у жертву Iєгови може увійти демон і управляти їм за завданням диявола. Захистити може тільки Високий Дух, який сильніший за диявола, – Великий Майтрейя!!!
В якій сім'ї Iєгова мріяв втілитися? Природно, тільки в царській. Так як Iєгова не народжується і не вмирає, а входить в астральному тілі у фізичне тіло іншої людини років 25 – 30, витісняючи астральне тіло того, в чиє тіло він входить; він мріяв увійти в тіло сина Соломона і стати царем Ізраїлю. Ізраїль придбав за царя Соломона свободу совісті. Iєгова втратив свій вплив, але потім помстився синові Соломона – Ровоаму.
Гл.11.
Ровоам зібрав військо з дому Юдиного сто вісімдесят тисяч добірних воїнів, щоб воювати з Ізраїлем і повернути царство. Але Iєгова сказав: «Верніться кожен до дому, бо Мною зроблено це». «Ровоам жив у Єрусалимі; він обніс міста в Юдеї стінами, - всього п'ятнадцять міст. Зміцнив ці фортеці, і дав у них начальників. Ровоам розіслав своїх синів в усі землі і міста».
Гл.12/1.
«Коли царство Ровоама утвердилося, і він став сильним, тоді він залишив закон господній і весь Ізраїль з ним». Iєгова пам'ятає непокори; він послав на Єрусалим Єгипетського царя, який забрав всі скарби з міста. Пізніше, при іншому цареві  Iєгова нашле Халдейського царя Навуходоносора, який пограбує і зруйнує все, що збудував Соломон:  храм, царський палац, Єрусалимський мур. Все, що з такою любов'ю Соломон створив, У П И Р  Iєгова стер з лиця землі, як і обіцяв, коли приходив до Соломона уві сні.
Ровоам змирився, і тоді змирився гнів Господній (Iєгови). Вічна боротьба Iєгови за поклоніння Ізраїлю. Без них він ніщо. Чиїми руками він буде робити злодіяння, застосовуючи гіпноз? Євреї - знаряддя в руках диявола.
“І спочив Ровоам  зі своїми батьками. І зацарював Авіа, син його».
Зверніть увагу, Iєгова весь час ставить умови: «Якщо ти ходитимеш моїми уставами й виконувати Мої заповіді...». Є заповіді Бога, їх і треба виконувати!! За статутами Iєгови-диявола ходять збоченці і злочинний світ. Спаси і Збережи, Господи, спаси і сбережи всіх від впливу диявола і шляхів його, - вони ведуть до загибелі.
Гл. 13.
Війна Авіа, сина Ровоамова з царем Ізраїльським Єровоамом. Знову Упир-Iєгова схиляє два коліна євреїв до братовбивств. Мета одна і та ж - утримати євреїв під своїм управлінням. Єровоам відійшов від збоченця Iєгови, став поклонятися іншим богам. Iєгова вирішує цю проблему руками самих євреїв. У юдеїв було військо чотириста тисяч, у ізраїльтян вісімсот тисяч. Вбито ізраїльтян п'ятсот тисяч. Перемога за Юдеями тому, що ізраїльтяни відійшли від Господа-диявола. Ці жорстокі казки складає планетний сатана, щоб створити образ «Всемогутнього» диявола. Завжди перемагає той, хто «змирився» перед «Господом» і ходить шляхами його; головне, щоб його боялися. Iєгова не БОГ, ніколи ним не був і не буде. Iєгова – представник «Люцифера» на Землі, диявол і планетний сатана, - демон і біс!
Гл. 17.
Всю свою увагу Iєгова-диявол зосередив на Єрусалим та на Іуду. Тут зароджувалося гніздо диявола, яке через тисячу років розповзеться як метастази, що вразила християнство.
Йосафат теж вів війни з грабежами і вбивствами. Нічого корисного в законах диявола немає, тільки пропаганда накопичень за рахунок війн і грабежів. Зло та агресія на всіх сторінках Старого Заповіту.
Гл. 19.
«І спочив Йосафат, і зацарював Іорам, син його». Чим же прославився царювання Іорама? «Та вступив Іорам на царство отця свого і утвердився, і повбивав усіх братів своїх мечем, і також декого з Ізраїлевих князів». Цей цар робив зло в Господніх очах (Iєгови). «І збудив Господь (Iєгова) проти Йорама духа філістимлян та аравитян. І вони пішли на Юдею, і захопили все майно і синів його, і дружин, і не залишилося в нього сина, окрім Ахазії». «А після всього цього вразив Господь (Iєгова) нутрощі його хворобою невиліковною».
«Так було з дня на день, а до кінця другого року випали внутрішності його від хвороби його, і він помер у жорстоких муках».Так поводиться диявол з тими, хто йшов шляхом його, а потім ухилився.
Гл. 22.
Ахазія, молодший син Йорама, царя Юдиного, зацарював і правив один рік. Цей цар теж робив він зло в очах Господа (Iєгова), і невдовзі помер від ран: «І від Бога (Iєгови) то було на погибіль Ахазії ...». Як вам вислів: «Сина Нимессиева помазав Господь (Iєгова) на винищення будинку Ахавова»? Iєгова – головний регулювальник всіх вбивств і грабежів.
Гл.23.
Ієгова – тінь Бога, сатана, тому даю в дужках уточнення, – «Господь» (Ієгова). Безконечна безліч царювань, і всі царі (за рідким виключенням) намагалися звільнитися від  впливу диявола-Ієгови, який постійно застосовував силу «підтримати, або повергнути». Або помазання зробить кому-небудь на винищування тих, хто не хоче «ходити шляхами диявола».  Постійні погрози, якщо ви залишите Господа, то і він «залишить» вас. Якби залишив! Прийме заходи, щоб повернути, – половина народу винищить, друга половина, щоб зберегти життя, –  підкориться.
Гл. 24.
«Аталія, мати Ахазії, побачила, що помер її син, то встала та істребіла все царське плем'я дому Іуди». Але дочка царя викрала сина Охозії (Іоаша) серед  вбитих і сховала його.  Аталія царювала шість років і ходила «злими шляхами», – поклонялася Ваалу. Iєгова організував змову і Гофолию умертвили, а врятованого Іоаша помазали на царство. Іоаш «робив угодне в очах» Iєгови-диявола, але недовго. Незабаром Іоаш відійшов від «Господа» Iєгови і незабаром прийшло Сирійське військо, і винищили всіх князів і всю здобич відіслали цареві в Дамаск. Сирійське військо було нечисленне, але «Господь» зрадив їм силу за те, що Іоаса залишив «Господа».  І над Іоашем зробили суд;  раби його вбили на ліжку, і він помер.  Iєгова з ним розправився.  «І став царем Амасія, син його».
 Гл.  25.
 «Амасія умертвив вбивць свого батька».  І так нескінченно: умертвили, винищили, пограбували, змова, не ходив шляхами «Господа», залишили «Господа».  Всі війни контролював Iєгова.                Мета воєн: упокорити непокірних дияволу шляхом вбивств і грабежів.  «Амасія повів свій народ на долину Соляну і побив синів Сеїра десять тисяч».  (А хто вбитих рахував?) «І десять тисяч живих узяли Іудині сини в полон, привели їх на вершину скелі і поскидали їх, і всі вони розбилися зовсім».  Амасія прийшов після едомлян, приніс богів синів Сеіра.
 І перед ними вклонявся, і кадив.  «Господу» дияволу це не сподобалося, і він наслав на Амасію, царя юдейського, царя Ізраїльського Іоаса.  Іоас захопив Іудею, - зруйнував єрусалимський мур, забрав золото, срібло, судини з храму і скарби царського дому, і вернувся до Самарії.  Коли Амасія відступив від «Господа», то «Господь все організував, і вбили його.  І поховали його з батьками.
 Той, хто читає тексти Старого Заповіту з набором агресивних  слів, які породжують у людини стан пригніченості, страху, - такі ж енергії він притягує з простору, наповнюючи Землю.  Планеті загрожує вибух!  Рятує землю Шамбала.
 Гл.  26.
 І посадив народ Озію, сина Амасії.  І робив він угодне в очах «Господа», але коли загордився, то «Господь» Iєгова вразив його проказою.  «І був цар Озія прокажений до дня смерті своєї.  І спочив Озія з своїми з батьками своїми».
У давні часи народи (язичники) Сходу поклонялися місячним  демонам. Кожен народ мав свого напівбога-демона, національного захисника. Методи правління головного планетного демона Iєгови-Саваофа були відомі; якщо цар визнавав своїм божеством диявола, то диявол насилав його на другой народ для ведення війни з наступними вбивствами і грабежами. У цьому випадку, Iєгова вважав, що цар ходив його стежками. Але у тих народів був свій бог, який захищав своїх шанувальників і царі-євреї долучалися до шанування іншого божества – Ваала або Астарти. Купували собі дерев'яних ідолів, поклонялися їм і проводили куріння. Тоді Iєгова в покарання насилав на царя-відступника сусідній народ, і ті повертали своє і грабували євреїв. Iєгова був посміховиськом серед богів, але вважав себе «Всемогутнім».  Зверніть увагу,- майже всі царі (за рідкісним винятком) були відступниками від Iєгови.
Гл.27.
«Іоафам робив  добре в очах Господа». «Двадцяти п'яти років він був, коли зацарював, і шістнадцять літ царював в Єрусалимі. І спочив зо своїми батьками. І зацарював Ахаз, син його».
Гл. 28.
«Ахаз не робив бажаного в очах Господа». «Він йшов дорогами Ізраїлевих царів, і навіть зробив литі  статуї Дому». «Він приносив жертви та кадив іншим богам. І зрадив його Iєгова в руки царя Сириян, і в руку Ізраїлевого царя, і вони вбили  його». «І побили юІудеїв  сто  двадцять тисяч одного дня, тому що вони залишили Господа» (Iєгову).
Хто рахував убитих? Неодноразово приводяться запаморочливі цифри убитих з коліна Іудиного, а там чисельність боєздатного населення менше, ніж убитих. Можна сказати, що «Всемогутній» схильний до гіперболи. Після Виходу з Єгипту з усіх дванадцяти колін, - чоловіків, було понад шістсот тисяч чоловік, в середньому на одне коліно по п'ятдесят тисяч чоловік. При кожному царі ведуться війни і вбивають тисячами. Це що, фантазії Iєгови - кровожерливого вбивці? І цю єресь читають і приймають за реальність.
«Ізраїлеві сини взяли до неволі своїх братів Іудеїв, двісті тисяч жінок, синів та дочок, а також безліч видобутку награбували у них, і спровадили ту здобич до Самарії». І спочив Ахаз, і зацарював син його Єзекія і робив він угодне в очах Iєгови. І спочив Єзекія з батьками своїми, і зацарював син його Манасія.
Гл. 33.
«Дванадцяти років був Манасія, коли зацарював, а п'ятдесят і п'ять літ царював в Єрусалимі. І робив він зло в очах Iєгови-Саваофа, наслідуючи тих сусідніх народів. Манасія відмовився від поклоніння «Господу». І поставив зображення Астарти. «І Господь навів военноначальников Асирійського царя; і а вони схопили Манасію на повід, і скували його мідяними кайданами та й повели його до Вавилону». Тоді Манасія дуже впокорився перед «Богом», і «Бог» (Iєгова) повернув його на царство в Єрусалим. «І спочив Манасія з батьками своїми, і зацарював Амон, його син».
Амон робив зло в очах «Господніх». «Господь» Iєгова організував змову, і слуги вбили царя в його домі. Народ перебив усіх, що були в змові проти царя Амона, і то він поставив царем Іосію, сина його, який робив добре в очах Господа» Iєгови. Повторюється текст; знайшли в Господньому домі книгу заповіту Iєгови. І відкрив Іосія суть всіх мерзенностей від синів Ізраїлевих. Цар Іосія був убитий стрільцями.
Гл.36.
І зацарював Іоаким. Син Йосії Іоаким робив він зло в очах Iєгови-диявола (Саваоф). І наслав на нього Iєгова Вавилонського царя Навуходоносора, який оковав його кайданами, щоб відвезти в Вавилон. Навуходоносор частину судин з дому Господнього переніс до Вавилону. І зацарював Єгояхін, син Якима. Єгояхін робив він зло в очах Господа», тому і царював в Єрусалимі три місяці й десять днів. По закінченні року цар Навуходоносор звелів узяти його до Вавилону разом з дорогоцінними судинами Господнього дому, і то він поставив царем над Юдою брата його Седекію.
Седекію теж робив зло в очах Господа». «Піднісся гнів Господа на народ його так, що не було йому порятунку». «І він навів на них Халдейського царя, і той умертвив їх юнаків у домі їхньої святині, і не змилосердився ані юнака, ні дівчини, ні старця, ні сивочолого. - усе віддав Бог (Iєгова-диявол) в руку».«І всі речі Божого дому, великі та малі, і скарби дому Господнього та дому царя й його зверхників, усе приніс він до Вавилону».  «І спалили вони Божий дім, і порозбивали мур Єрусалиму;  і всі палати його попалили Вогнем, а всі дорогі речі його понищили ».  «І переселив він, що залишилися від меча, аж до Вавилону  і стали вони рабами йому, аж до зацарювання персійського».
 За весь післяегипетській період, Iєгова-диявол не міг підкорити собі євреїв.  Євреї в Єгипті жили 430 років, і культура Сонячної династії вплинула на них.  В Єгипті ізраїльтяни поклонялися Богу Сонця Ра (Рамсес II).  Єгипет був колискою мудрості, як і Індія.  Там були езотеричні школи, де викладали Істину (Правду).  Рамсес II - втілення Першого Архангела, Владикі  Шамбали.  Він Великий Создатель і Творець.  Побудував Храм (Дім Господній), царський палац, єрусалимський стіну, п'ять міст, в яких поселив ізраїльтян.  Місто запасів, кінноти, колісниці.  Кому Iєгова ставив в провину непокору євреїв?  Помстився руками Навуходоносора: вдруге остаточно стер з лиця землі Храм, царський палац, єрусалимський стіну.  У період правління царя Соломона не було воєн, і євреї не платили оброк, і була Свобода Совісті.
 Цар персійський захопив Халдею.  «Так говорить Кір, цар персійський: Усі земні царства землі дав мені Господь, «Бог небесний»: і він наклав на мене збудувати йому дім в Єрусалимі, що в Іудеї.  І відпустив євреїв до Ізраїлю».  Iєгова свої слова вклав в уста Персійського царя Кіра.                Великий Соломон - Бог !!!  Iєгова (сатана і диявол) розносить  скверну, гріх.
 Книга Ездри.
І повставали голови батьківських родів Іуди та Вен’ямина будувати Господній дім (Iєгові-дияволу). Не треба було руйнувати будинок, побудований царем Соломоном. Всі переміщення євреїв по країнах Сходу через примхи самодура Iєгови. Всі ці спалення і жертвопринесення давно пішли в небуття. Вже пора Старий Заповіт здати в архів історикам. Євреї побудували будинок "Господу"- дияволу.
Гл.7.
«Ездра, священик і книжник, вирушає з Вавілона до Єрусалиму у супроводі багатьох священиків і народу». «Ездра розташував серце своє до того, щоб вивчати закон «Господній» – диявола, виконувати його, і учити в Ізраїлі закону і правді. Яка «правда» у диявола? Ездра був догідником Iєгови, під тиском «Господа».   
Гл. 9.
«Народ Ізраїля та левити не відділилися від народів чужоплемінних з гидотами їх». «Гидоти» - поклоніння іншим богам. «Тому що взяли дочок їх за себе, і за синів своїх, і змішалося «насіння святе» з народами иноплеменними; і притому рука найзнатніших і найголовніших була в цьому беззаконні першою». Змішання шлюбів з іншими народами, які поклонялися Ваалові та Астарті, загрожувало Iєгові втратою шанувальників. Все поверталося на круги свої». Ездра довго молився і плакав, і просив вибачення у диявола.
Гл.10.
І оголосили всім, щоб зібралися всі жителі Іудеї і землі Вен’яминової. «І встав Эздра священик, і сказав їм: «Ви зробили беззаконня, взявши собі чужинних жінок, ..... отлучите себе від народів землі і від чужинних жінок. І відповідали всі збори згодою. Багато взяли за себе чужинних жінок і деякі народили їм дітей».
Книга Неємії.
Іудеї відновлюють Єрусалимський мур. Неємія в молитвах звертається до Iєгови-дияволу: «Боже, Великий і страшний ...». Це визначення повторюється неодноразово; страшний, безжалісний і кровожерний, ревнивий і мстивий. Людей не любить, називає всіх рабами. У Навчаннях Світла людині кажуть: «Ви боги; не принижуйте себе, не принижуйте, тримайтеся з гідністю». Іудеї в своїх молитвах самі себе принижують і рабськи просять про допомогу. Просять того, хто зруйнував храм, царський палац і Єрусалимський мур руками халдеїв. Називають Iєгову-диявола богом небесним. За його постійні падіння у всіх втіленнях Бог його давно скинув з небес в матерію до кінця циклу. У перервах між втіленнями він вище нижнього астрального плану (нижнього подплана) не піднімається, вібрації не дозволяють. Iєгова - людина, живе в Нью-Йорку і розмістив своє фото на Яндэкс, як зазвичай, під чужим ім'ям; одяг чалму, і кінець тканини обмотав навколо шиї, брошку на лоб прикріпив, очі підфарбував (повний макіяж), диявольський погляд відвів убік.
Неемія організував відновлення зруйнованих ділянок Єрусалимської стіни, спалених воріт. Стіна закінчена. Євреї вимовляють вихваляння Iєгові - дияволу:
Гл.9/6-11.
«Народ під керівництвом левитів славить Господа. «Ти, Господи, єдиний, ти створив небо, небеса небес, і все воїнство їх, землю і все, що на ній, моря та все, що в них, і ти живишь все оце, і небесні воїнства Тобі поклоняються». «Небеса небес» Iєгови в геніталіях динозаврів, мавп, корів і в прямій кишці пасивних педерастів. В даний час відбулися зміни: «небеса небес» зміщені. «Соратник» Iєгови виснажений і Брама знайшов вихід; Iєгова перейшов на онанізм і мінет, використовуючи для вербування на Сатурн руки і зів жінок і хлопчиків. І ця «брудна, смердюча тварюка» говорить про себе неодноразово: «Будьте чистими, як я чистий, Господь Бог ваш».
Iєгова ім'я собі зробив на брехні. Диявол нічого не створив, крім перших людей без мізків на материку Лемурия. Великий Владика Шамбали Майтрейя Створив Планету, рослинний і тваринний світ. Воїнство небесне – Сонячні Боги - духовні сутності, Iєгова – матеріальний.             Євреї знову очищають дім божий і відокремлюють іноплемінників. Iєгова боїться поклоніння євреїв Ваалові та Астарті. Неемія був улесливим, але євреї постійно порушували закони Iєгови - диявола. У суботу возили в Єрусалим на продаж продукти. І брали собі дружин з інших народів за синів і за себе. І забули мову іудейську, а говорили мовою своїх дружин.
Друга книга Ездри.
 Під час правління царя Навуходоносора, Халдею захопив Персійський цар Кир, він відпустив євреїв до Ізраїлю, щоб вони побудували новий храм свого Господа.  Не всі євреї пішли з халдеї.  Будують євреї храм для свого «Господа Бога Всевишнього, Бога Саваофа, Вседержителя».  пояснення:
 1.Всевишній - Вішну, Батько Всесвіту, Создатель і Творець;
 2. Саваоф - диявол, планетний сатана (Iєгова).
 3. Вседержитель - Абсолют, Верховне Божество (вище Його в безмежності нікого немає).
 Першу і третю посаду Iєгова присвоїв собі, щоб обдурювати населення.  Друга посаду - Iєгови до кінця циклу;  за нескінченні падіння у всіх втіленнях, за перевищення влади, за привласнення вищих посад, Iєгова буде відсторонений від цієї посади Господаря Землі, планетного сатани - диявола.  Він використовує своє становище для особистих цілей і для помсти всім, хто представляє Сили Світла.  Його неправдиві тексти багато туману напускають на сектантів.
 Книга Естер.
 Цариця Естер і її дядько Мордехай призначили для себе і для дітей своїх Пурим приписи постів (поста) і криків.
Книга Іова.
У цій книзі приведена бесіда Бога і сатани. Вперше в тексті Старого Заповіту з'являється слово сатана. Iєгова запозичив цю книгу з давньої мудрості і включив її в Старий Заповіт (Тора) з умислом. Йому сподобалися слова: "Він вище небес, глибше пекла, довше землі міра його і ширше моря", які належать до Бога – Создателя  і Творця. Диявол неодноразово повторює ці слова у тексті, прикладаючи їх до себе.
Слово «Всемогутній» Iєгова-диявол присвоїв собі сам. Саме до цього слова ставиться пояснення: «Iєгова захопив місце «Невідомого Безмежного», Абсолюту, а він всього лише планетний сатана». Абсолют - Верховна Божественна сутність стоїть над Центральним Сонцем, навколо якого обертаються мільйони Всесвітів і мільярди Галактик. Центральне Сонце - Світло, сьомий принцип, інформація для створення всього, що існує в Безмежному просторі. Абсолют стоїть над Безмежністю, вище Його нікого немає. У космосі всі посади вибіркові, навіть Абсолют. Але Його ніхто не перевершив. Спочатку книги представлені дві сутності: Бог і сатана, потім Всевишній і Всемогутній.               
Гл. 1.
Іов був невинний та праведний, богобоязливий і віддалявся від зла. Було у нього семеро синів і три дочки, і був він багатий. «І був день, коли прийшли сини Божі постати перед Господом; між ними прийшов і сатана». «І сказав Господь сатані: «Звідки ти прийшов? І відповів сатана Господеві: «Я ходив по землі і обійшов її».
Сказав Господь сатані: «чи Звернув ти увагу на раба Мого Йова? Бо немає такого на землі; людина непорочна, справедлива, богобоязлива» (зауважте, що в древніх писаннях сатана пишеться з маленької літери). «І відповів сатана Господеві: «Хіба даром богобоязливий Йов?» «Не ти кругом забезпечив його, і дім його, і все, що в нього? Чин його рук ти поблагословив, і стада його поширюються по землі».
«Але простягни руку свою, і доторкнись до всього, що у нього, - благословить він Тебе»?
«І сказав Господь сатані: «Ось, все, що у нього, у твоїй руці, тільки на нього не простирай твоєї руки. І відійшов сатана від лиця Господнього». «І от приходять вісники до Йова і кажуть: воли репетували і ослиці паслися при них, як напали Савеяне, і взяли їх, а слуг повбивали вістрям меча». «Вогонь Божий впав з неба, і опалив овець». «Халдеї розташувалися трьома загонами, і кинулися на верблюдів, і взяли їх, а слуг повбивали вістрям меча». «Сини твої та дочки твої їли та вино пили в домі первородного брата свого. І ось великий вітер прийшов від пустелі, і охопив чотири роги дому, і дім упав на юнаків, і вони повмирали».
«Тоді встав Йов, і роздер одежу свою, обстриг свою голову, та й упав на землю, і поклонився. І сказав: «я вийшов Нагий із утроби матері моєї, нагим і повернуся. Господь дав, Господь і взяв, нехай буде ім'я Господнє благословенне. У всьому цьому Йов не згрішив, і не вимовив нічого нерозумного про Бога».
Гл. 2.
Друге випробування, - проказа. Знову прийшов сатана до Бога. І сказав Господь сатані: «Іов досі твердий у своїй невинності, а ти збуджував Мене проти нього, щоб його погубити безвинно». «І відповів сатана Господеві; шкіра за шкіру, а за життя своє віддасть людина все, що є у нього; але простягни руку Твою, і торкнися кістки його і плоті, - благословить він Тебе» ?
«І сказав Господь до сатани: Ось він у руці твоїй, тільки душу його збережи». «І відійшов сатана від особи Господня, і уразив Іова проказою лютою від підошви ніг його по саме тім'я його. І взяв він черепицю, щоб шкребти себе нею». Іов сказав дружині: «Невже добре ми будемо приймати від Бога, а злого не будемо приймати?» «У всьому цьому Йов не згрішив своїми устами».
«Прийшли до нього троє друзів з різних місць, - Еліфаз, Виллад і Софар, і не впізнали його. Вони сиділи на землі сім день та сім ночей, і ніхто не говорив ні слова, бо вони бачили, що страждання його велике". Жорстокий сатана!
Гл. 3.
«Йов прокляв день свого народження. Загинь день, в який я народився, і ніч, в яку сказано: «Зачалася людина». «О, ніч, та хай буде вона безлюдна; хай не ввійде в неї радість. За те, що не затворила вона дверей утроби матері моєї і не приховала прикрості від очей моїх. Для чого не помер я, виходячи з утроби, і не помер, коли вийшов з утроби» ?
Гл. 4.
І відповідав Еліфаз: «Пригадай же, чи гинув хто безневинний, і де праведні були іскореняєми?                І ось, таємно принесло слово, і вухо моє прийняло щось від нього. Обійняв мене жах і трепет, і потряс всі кістки мої. І дух пройшов перед  мною; дибки стало волосся на мені. Він став – лише подоба була перед очима моїми; тихе віяння, – і я чую голос: « Людина чи праведніше Бога? І муж чи чистіше за Творця свого»?
Гл. 5.
«Блаженна людина, яку Бог карає, і тому покарання «Вседержителя» не відкидай». Бог не карає, він Створив Закон Карми, який діє як точні Космічні Ваги. Різними інфекціями карає сатана Iєгова, Власник Землі, який присвоїв собі титул «Вседержитель».
Гл. 6.
«Іов приписує свою скорботу своїм важким випробуванням. Про, якби вірно були зважені крики мої, і разом з ними положили на ваги страждання моє! Воно вірно перетягнуло б пісок Моря! Тому страждання мої несамовиті. Бо стріли Вседержітеля в мені; отрута їх п'є дух мій; жахи Божі озброїлися проти мене». (Жахи не Божі, а сатани).
Гл. 7.
Дні страждань Іова без надії на майбутнє. «Моє тіло одягнене черв'яками і з запорошеними струпами; шкіра моя лопає і гноїться. Дні мої біжать швидше човника, і закінчуються без надії. Коли подумаю: втішить мене постіль моя, віднесе горе моє. Ти страшишь мене снами і баченнями лякаєш мене. І душа моя бажає краще припинення дихання, краще смерть, ніж заощадження кісток моїх. Набридло мені життя. Не вічно жити мені. Відступи від мене, бо дні мої суєта. Доки ж ти не залишиш, доки не відійдеш від мене, доки не даси мені проковтнути слину мою? Якщо я згрішив, то, що я зроблю тобі? Навіщо ти поставив противником собі, так що я став самому собі тягарем» ?
Гл.8.
Перша мова Виллада. Якщо сини твої згрішили перед Ним, то він і віддав їх у руку беззаконня їх. Якщо ж ти стягнеш Бога і помолишся Вседержителю, і якщо ти чистий, і прав, він нині ж встане над тобою і умиротворит житло правди твоєї. І, якщо спочатку було в тебе мало, то згодом буде багато».
Гл.10.
Іов: «Виводиш нових свідків Твоїх проти мене; підсилюєш гнів Твій на мене; і біди, одна за одною, ополчаются проти мене. І навіщо ти вивів мене з утроби? Хай би я помер, коли ще жодне око не бачило мене».
Гл. 11.
Перша мова Софара. «Чи можеш ти дослідженням знайти Бога? Можеш абсолютно досягти Бога-Творця? Він вище небес, глибше пекла, довше землі міра його і ширше моря. Якщо він пройде і укладе кого в кайдани, і представить на суд, то хто відхилить його. Бо він знає людей брехливих, і бачить беззаконня, і залишить його без уваги»?Слова, виділені жирним шрифтом, відносяться до Бога-Творця. Iєгова ці слова неодноразово повторює в Старому Заповіті (Тора), але в свою адресу. Далі текст від Iєгови з приводу беззаконня... А хто суддя? Той, хто сам порушував закони Бога!
Гл. 14.
Іов: “О, якби ти в пеклі сховав мене, і сховав мене, поки минеться твій гнів, поклав мені термін, і потім згадав про мене. Коли помре чоловік, то чи він оживе» ? Людина втілюється 777раз. Після переходить на Вищу планету. Межі зростання свідомості не існує.
Гл. 27.
«Живий Бог, відкинув мене суду, та «Вседержитель», засмутив душу мою. Поки дихання моє в мені і дух Божий у ніздрях моїх, не скажуть неправди уста мої, і язик мій не скаже неправди. Міцно тримав я правду мою, і не відпущу її; не укорить мене серце моє по всі дні мої».
Гл.28.
Шукають срібло, золото, дорогоцінні камені і знаходять источную жилу у срібла, місце золота, залізо з землі, з каменя мідь, «Та де мудрість здобувається, і де місце розуму? Людина Не знає ціни їй, і вона у країні живих не знаходиться. Не дається вона за золото, і не дається вона за вагу срібла. Не оцінюється вона золотом Офірським, ні дорогоцінним оніксом, ні сапфіром. Не рівняється з нею золото і кришталь, і не виміняти її за посуд із щирого золота. А про коралі і перла, і говорити нема чого, і придбання вище рубінів». «А мудрість звідки, і де місце розуму?  Бо вона від очей усього живого, і від птаства небесного скрита».
 «І сказав людині:  «Ось страх Господній це мудрість, а відступ від злого - розум».
 Не дарма кажуть: «Бійся Бога».  Бога треба любити понад усе!  Над Батьківщини, сім'ї, спадкоємцями того.  Бог, потім Батьківщина, після - все і все.  Вище Любові Небесної, серцевої немає нічого!  Любіть Бога, - Він сприйме рожеву енергію Любові, і прийде до люблячого серця Мудрість і Розуміння.  Але шлях пізнання довгий, і триває не одне життя.  Радість і щастя від служіння Богу не має ціни і часу.
 Гл.  29.
Іов згадує своє минуле життя, її гідність, прихильність до тих, що мають потребу і довіру до нього. «Про, якби я був, як в ті дні, коли Бог зберігав мене. Коли світильник Його світив над головою моєю, і я при світлі Його ходив серед тьми. Як в дні молодості, коли милість Божія була над шатром моїм. Вухо, що чуло мене, ублажало мене; око, що бачило вихваляло мене. Тому, що я рятував страждаючого і сироту безпорадного. Серцю вдови доставляв я радість. Я був очима сліпому і ногами кульгавому.  Батьком був я для жебраків, і тяжбу розбирав уважно. Крушив я беззаконному щелепі, і із зубів його викидав викрадене. Я призначав дороги ним, і сидів на чолі, і жив як цар в крузі воїнів, як утішник тих, що плачуть».
Гл.  30.
 Іов згадує людей, знедолених в його минулому житті, які тепер знущаються над ним і додають до його страждань.  Іов дорікає Бога, що він вражає його і не відповідає на його крик».  Чому так покараний Іов, якщо був «невинний та праведний і богобоязливий, а від злого втікав»?  Це було випробування;  через страждання ми духовно зростаємо.
Довідка: Бог і сатана.
Майтрейя - Бог.                Великий Майтрейя Створив Планету Земля і все, що на ній живе і дихає;  Бог,
               
  Создатель  і Творець, Владика Шамбали.  Iєгова-диявол призначений Господарем Землі.  Що входить в його обов'язки?  Зберегти Планету в первозданному стані, забезпечити населення дощем і урожаєм, і стежити за виконанням заповідей Бога.  Планета була покрита зеленим килимом: трави, польові квіти, чагарники, дерева.  Для лікування всіх, хто живе на Землі, передбачені лікарські рослини від усіх хвороб.  Пшеницю і бджолу Духи Полум'я принесли з Венери.  Людині, тварині, птиці, хробакові, комасі, всьому живому передбачена їжа, вода і чисте повітря.
  «Наша земля, що мала колись прекрасну золотисту ауру, перетворилася в кулю кольору аспида, оточена хмарами сіро-коричневого газу».  Такою вона стала за період правління Iєгови-диявола.  Війни, перевороти, безбожництво зробили нагромадження навколо Планети, які притягують відповідні енергії.              Н.К.Рерих, Fiat Rex (Великий Владика Шамбали).
 Аура Планети збирає всі енергії, які становлять насущні прояви людства.  Такий результат правління планетного сатани Iєгови.  Аура Владики Шамбали яйцеподібної форми кольору індиго, аура голови смарагдового кольору, загороджувальна мережа Рубін кольору.  З головного і легеневих центрів виходять три потужних Луча, що говорить про яснослухання, ясновидіння і левітації (ходіння по воді і пересування по повітрю).
 Гл.  38. «Господь відповідає Йову із бурі;  «Де ти був, коли Я основував» і сказав морю: «Досі дійдеш і не перейдеш»?  Бог вимагає знання Іова про ранок, глибини моря, ворогів смерті, сховищах снігу і схованки граду (Шамбали), про вузли Волосожару статутах неба, про блискавки». 
 Гл.  39. «Бог запитує, чи має Іов знання про шляхи диких кіз, диких ослів, про павичі, коні, хижих птахів?  Йов відповів Господеві: «Я кладу свою руку на уста мої».  Гл.  42. «Господь дав Йову більше, ніж було взято у нього».
  Іегова- сатана. 
Планетний сатана взяв у Іова все: худобу, сімох синів і три доньки, зруйнував будинок.  Але Йов не  матеріаліст, він сказав: «Бог дав і Бог взяв».  Тоді сатана послав йому проказу.  Вся шкіра Іова покрилася гнійними наривами, струпами і черв'яками.  Але Іов знову звертався з претензіями до Бога.  Бог не карає.  Все зло від сатани.  Нарік він себе «Всемогутнім», але забув додати: «У злобі», і робить це, щоб підпорядкувати собі.
  Псалтир.
Псалми - книга псалмів. Псалми - (грец. psalmoi), співи, складові Псалтиря, твори іудейської релігійної лірики (не раніше 6 століття до н. е..), що увійшли в християнський культ. Яке протиріччя! Iєгова - планетний сатана, диявол, Іудаїзм (Старий Заповіт) - сатанізм, а ті, хто поклоняється сатані, є сатаністи. Хто поклоняється Христу називаються християни. Христос пішов проти сатани, Iєгови-диявола. Чому сатанинська лірика увійшла в християнський культ? Церковні отці, вкажіть своїм парафіянам, де в Новому Заповіті сказано, щоб «твори сатанинської лірики увійшли в Християнський культ»?
Суть псалом Давида - вихваляння «Господа» (Iєгови) і прохання про допомогу. Бога Істини не треба просити, всі наші потреби Він знає, і Карма воздасть по заслугам.
Псалом 6/6. Бо у смерті нема пам'ятання про Тебе: у гробі хто ж буде славити Тебе»? Поширення Знань (Божественної Мудрості) не входило в плани «Господа» Iєгови-диявола.
На Тонкому плані нас зустріне Божество, якому ми поклоняємося. Після першої смерті (вихід з фізичного тіла) в астральному тілі людина переміщається в світ краси, і тільки там звільняється від мирських турбот.
«Придбання на Землі знань, досвіду, якостей, властивостей і здібностей, - це час, витрачений з користю і мудро». Якщо в щільному світі нам потрібні хороші умови: комфорт в будинку, гарний одяг, в Тонкому світі все створюється силою думки.
Все, що створено людиною на землі, відображене в Тонкому світі. Тому там є можливість бачити в музеях всі твори мистецтва, слухати музику, танцювати в просторі - польоти в Тонкому тілі. Вивчати творчість думки, земну кулю і його попередню історію, геологічні періоди. Вивчення історії людства по сувоях Акаші. Акаша - духовна субстанція, що наповнює простір.
Псалом 8/10.«Господи (Iєгова), Боже наш! Як величне ім'я твоє по всій Землі». Після ознайомлення з «творчістю» господа Iєгови, його ім'я стане ще більш «величним» не тільки на Землі, але і за її межами. Боги читають інформацію з простору.
Псалом 9/3, 12. «Співайте Господеві, що сидить на Сіоні, між народами розповідайте про чини його». Iєгова на Сіоні ніколи не жив. Навіть тоді, коли Моісей Писав на скрижалях заповіді, диявола там не було. І справ у Iєгови немає; він нічого не створив, нічого не збудував. А злодіянь предостатньо! Втілюється Iєгова завжди в дуже багатих сі’мях, - його робота полягає в учиненні зла, незважаючи на те, що навіть у диявола, планетного сатани обов'язки інші; він повинен забезпечити населення дощем, урожаєм і стежити за виконанням заповідей Бога.
«Буду радіти та тішитись Тобі і співати імені Твоєму, Всевишній» -
Iєгова до себе докладає ці слова – плагіат.
Псалом 14/1. «Господи, хто може перебувати в оселі твоїй? Хто може жити на горі Твоїй? Iєгова зараз живе в Нью-Йорку; у нього є дружина, син і кілька мільярдерів, через них він диктує свої правила Президенту США, конгресу, ЦРУ, НАТО, ІГІЛ. США знаходиться у фінансовій залежності від мільярдерів-євреїв. Мільярдер Жорж Морган, - втілення Iєгови.
Псалом 21. «Моє Потомство служититме Йому, і буде називатися Господнім» довіку. Ці дифірамби прославлення Господа» надиктував сам «Господь».
Псалом 23/1-3. «Господня земля і все, що наповнює її, всесвіт і все живе в ній». «Він заснував її на морях, і на річках її». Ці слова відносяться до Творця нашої Планети, Владики Шамбали.
Псалом23/8. «Хто цей цар слави? Господь сильний й могутній, Господь, що потужний в бою»? Поле бою - поле  битви. Битв не було, - були грабунки і вбивства. Під проводом Iєгови в часи «розчищення собі місця», коням перерізали горло, царів всіх вбили, населення винищили від малого до старого. Це один випадок, а таких прикладів сотні.
Підпал Риму Iєговою, «розчищення собі місця» для будівництва золотого палацу, саду та водойому, теж «поле брані» педераста Iєгови?
Псалом 28/ 8  «Глас «Господа» потрясає пустелю». У фізичній будові людини раніше була заліза у формі бородавочки, яка посилювала голос. Iєгова-позер наводив жах на євреїв, гучно даючи вказівки. Ніхто, крім диявола цим не користувався. Тепер ця бородавочка зникла.
10. «Господь сидів над потопом, і буде сидіти «Господь» довіку». Iєгова не «сидів» над потопом, а спровокував його.
Псалом 32/ 8. «Так боїться Господа вся Земля; нехай тремтять перед ним усі, що живуть у Всесвіті, бо, Сказав Він, - і стало; бо Він Наказав, і стало».  Виділені слова відносяться до Творця Планети! Під «Господом Ієгова має на увазі себе. Хто він такий у Всесвіті? Ніхто, і звати його ніяк! Iєгова –Господар Землі, всього лише. Таких планет у Сонячній системі сім, і на кожній є свій Господар.
Псалом 36/ 40. «І допоможе їм «Господь», визволить їх від безбожних». Iєгова - самий нечестивий не тільки в нашій Сонячній системі, у Всесвіті, але і в Безмежності.
Псалом 49/12, 13. « ...бо мій Всесвіт і все, що наповнює її. Принеси в жертву Богові хвалу і віддай Всевишньому обітниці твої». Всевишньому, але не дияволу! За брехню і безбожництво Iєгову чекає важка Карма на Сатурні.
Чому був обраний Iєгова для єврейського народу? Iєгова був пов'язаний з Сатурном, і народ ізраїльський, як окрема нація, зародився під цим світилом. Але це нічого не значить, завжди можна знайти захист і піти від нього.
Iєгова - ім'я, з яким виступив на сцену історії єврейський народ. В масі народу довго зберігалися старі вірування, пов'язані з іншими іменами, які в результаті болісного процесу, частиною зникли, частиною злилися з релігією Ягве (Iєгови). Це злиття старого з новим тісно пов'язано з іншим процесом, у результаті якого Ягве в уявленні євреїв з бога полум'я став Богом Всесвіту. Iєгові сподобалося, він не став заперечувати, і так увірував у це, що вирішив назвати себе «Вседержитель» і «Всемогутній». Апетит розгорівся, - Iєгова поєднав Іудаїзм (Старий Заповіт) з Християнством. Iєгова і Христос з різних протиборчих сил. Христа дали світу - Батько Всесвіту і Матір Світу. Вішну і Лакшмі!
 Книга притчей Соломонових.
Притча, - малий алегоричний літературний жанр, що містить в собі моральне або релігійне повчання («мудрість»). Притчі Соломона - настанови, заповіді, закони Божі! Автор притч - Бог і Господь!!! Ці слова до Iєгови-дияволу не мають відношення.
 Цар Соломон – втілення Архангела Михаіла. Перший Архангел – посада  під час проходження еволюції людини. Великий Майтрейя – Всевишній, Создатель і Творець. Він повний прояв Вішну, Батька Всесвіту. Владика Шамбали – Творець нашої Планети і всього, що на ній живе і дихає. 
Читач відразу знайде різницю в текстах Бога (Майтрейї) і диявола (Iєгови). Десять втілень Владика Шамбали присвятив євреям, щоб допомогти їм звільнитися від впливу Iєгови-диявола: Авель, Ной, Кришна, Авраам, Рамсес II, Моісей, Осіріс (двічі), Соломон,  Христос (Морія). Iєгова не міг підпорядкувати собі цей народ і розселив його по іншим державам, а замість них навів інші народи, які успадкували це визначення.
1
1. Притчі Соломона, сина Давида, царя Ізраіля,
2 щоб пізнати премудрість і карність, щоб зрозуміти розсудні слова;
3 засвоїти правила розсудливості, правосуддя, суду і правоти;
4 щоб мудрість дати простодушним, треба юнакові  дати пізнання й розважність.
5 послухає мудрий і примножить науку, а розумний здобуде мудрі поради;
6 щоб пізнати ту приповість та загадкове говоріння, слова мудреців та їхні загадки.
7. Початок мудрості - страх Господній; добре розуміння у всіх, водяться їм; а благоговіння до Бога - початок розуміння; дурні тільки зневажають мудрість і повчання.
8. Слухай, мій сину, учення батька свого, і не відкидай науки матері своєї,
9 вони хороший вінок для твоєї голови, і прикраса на шию твою.
10. Син мій! якщо грішники будуть тебе намовляти, не погоджуйся;
11 якщо будуть говорити: "ходи з нами, чатуймо засідку для вбивства, подстережем непорочного без вини,
12 живих проковтнемо їх, як шеол, і - цілих, як сходять в могилу;
13 наберемо всякого дорогоцінного майна, наповнимо наші будинки здобиччю;
14 жеребок свій ти кинеш із нами, буде саква одна для всіх нас", -
15 сину мій! не ходи дорогою з ними, спини ногу свою від їхньої стежки,
16 бо біжать їхні ноги на зло, і поспішають, щоб кров проливати.
17 В очах всіх птиць марно розставляється  мережа,
18 а роблять засідку для їх крові і підстерігають їх душі.
19. Такі то дороги усіх, хто жадає чужого добра: воно віднімає життя у заволодівших ним.
20. Премудрість виголошує на вулиці, на площах свій голос,
21 у головних місцях зборів проповідує, у місті при входах в міські ворота говорить промову:
22 "доки, невігласи, будете любити невігластво? доки буйні будуть кохатись буйством? доки дурні будуть ненавидіти знання?
23. Зверніться до мого викриттю: ось я виллю вам духа свого, проголошу вам слова мої.
24. Бо кликала Я, та ви не послухалися; простягла руку мою, і не було внимающього;
25 і ви відкинули всі мої поради, і викривань моїх не прийняли.
26 і я посміюся, вашої погибелі порадію, коли прийде на вас жах;
27 коли прийде ваш страх, як буря, і біда, як вихор, принесеться на вас; коли спіткає вас недоля та утиск.
28. Тоді кликати будуть мене, і я не відповім, будуть шукати мене, та не знайдуть мене.
29. За те, що вони зненавиділи, і не вибрали страху Господнього,
30 не взяли ради мого, знехтували всі мої викриття;
31 і будуть вони їсти від плодів шляхів і насичуватися від помислів їхніх.
32. Бо відступство безумних заб'є їх, і безпечність безтямних їх вигубить!
33 а хто мене слухає, той буде жити безпечно і спокійно, не боячись зла".
2
1. Син мій! якщо ти приймеш слова мої і збережеш при собі заповіді мої,
2 так що вухо твоє зробиш уважним до мудрості і наклонишь серце твоє до роздумів;
3 якщо будеш закликати знання і волати до розуму;
4 якщо будеш шукати його, як срібла, і відшукувати його, як скарб,
5 то зрозумієш же страх Господній, і знайдеш пізнання Бога.
6 Бо Господь дає мудрість, з Його уст - знання й розум;
7. Він зберігає для спасіння праведних; Він - щит для тих, непорочно;
8 .Він охороняє шляхи правди і оберігає дорогу святих Своїх.
9 .Тоді ти зрозумієш же правду і правосуддя і простоту, всіляку добру стежку.
10 .Коли мудрість увійде в серце твоє, і знання буде приємне душі твоїй,
11 тоді розсудливість буде оберігати тебе, розум буде охороняти тебе,
12 щоб врятувати тебе від шляху злого, від людини, що говорить неправду,
13 від тих, які залишають прямі стежки, щоб ходити дорогами темряви;
14 від тих, які тішаться, роблячи зло, захоплюються злою розпустою,
15 яких шляхи криві, і які блукають на стезях своїх;
16 щоб врятувати тебе від дружини іншого, від чужинки, що мовить м'якенькі речі свої,
17 яка залишила керівника своєї юності і забула Заповіт Бога свого.
18 Дім її веде до смерті, і стежки її до померлих;
19 ніхто із тих, хто ввійшли до неї не повертається і не вступає на шлях життя.
20. Тому ходи шляхом добрих і тримайся стезею праведників,
21 бо праведні будуть жити на землі, і невинні зостануться на ній;
22 а беззаконні будуть знищені з землі, і віроломні викорінені з неї.
3
1 Син мій! настанови моеї не забувай, і нехай мої заповіді береже твоє серце;
2 бо довготи днів, і років життя та спокою вони докладуть тобі.
3 Милість та правда нехай не залишать тебе, прив'яжи їх до шиї своєї, напиши їх на таблиці серця свого,
4 і знайдеш ти ласку та добру премудрість в очах Бога і людей.
5 Надійся на Господа всім серцем твоїм, і не покладайся на розум твій.
6 У всіх шляхах твоїх пізнавай Його, і Він випростує твої стежки.
7 Не будь мудрий у очах твоїх; бійся Господа і віддаляйся від зла:
8 це буде ліком для тіла твого, напоєм для костей твоїх.
9  Шануй Господа із маєтку свого, і з початку всіх плодів своїх,
10 і будуть комори твої ситістю, а чавила твої будуть переливатись вином.
11 Мій сину, карання Господнього не відкидай, і не тяготись викриттям Його;
12 бо кого Господь любить, того карає і благоволить до того, як батько до сина свого.
13 Блажен чоловік, який здобув мудрість і людина, яка придбала розум, -
14 бо її придбання ліпше надбання срібла і прибутку від неї більше, ніж від золота:
15 вона дорожче дорогоцінного каміння; ніяке зло не може опиратися їй; вона добре відома всім, що наближається до неї, і ніщо з бажаного тобою не зрівняється з нею.
16. Довголіття - у правій руці, а в лівій у неї - багатство і слава; з вуст її виходить правда; закон і милість вона на мові носить;
17 дороги її то дороги приємности, всі стежки її мир.
18 Вона дерево життя для тих, що набувають її, - і блаженні, які зберігають її!
19. Господь премудрістю заснував землю, небо розумом;
20. Його порозкривались безодні, і хмари кроплять росою.
21. Син мій! не випускай їх з очей твоїх, бережи розум і розважливість,
22 і вони будуть життям для твоєї душі, і прикрасою шиї твоєї.
23 Тоді підеш безпечно шляху твоєму, і нога твоя не спотикнеться.
24. Коли ляжеш спати, - не будеш боятися; і коли заснеш, - то буде приємний твій сон.
25. Не бійся раптового страху і пагуби від безбожних, як прийде;
26 бо Господь буде твоїм сподіванням і збереже ногу твою від уловлення.
27. Не відмовляй у благодіянні потребуючому, коли рука твоя в силі зробити його.
28. Не кажи своїм ближнім: "іди, і знову прийди, а завтра я дам, коли маєш з собою. Бо ти не знаєш, що народить прийдешній день.
29 Не замишляй проти ближнього твого зла, коли він без побоювання живе з тобою.
30. Не ссорься з людиною без причини, коли він не зробив зла тобі.
31. Не соревнуй людині, що надходить насильно, і не обирай ні однієї з доріг його;
32 бо бридить господь крутіями, а з праведними в Нього дружба.
33 Прокляття Господнє на домі безбожного, а мешкання праведних Він благословить.
34 Якщо над кощунниками Він сміється, то смиренним дає благодать.
35 Мудрі славу, а дурні - ганьбу.
 4
 1 Слухайте, діти, напучення батькового, і прислухайтеся, щоб навчитися розуму,
 2 бо даю я вам добру науку.  Закона мого не кидайте.
 3 Ібо і я був сином у батька свого, пещений і єдиний у матері моєї,
 4 І навчав він мене, і мені говорив: Нехай держиться серце твоє моїх слів;  виконуй заповіді мої, і живи.
 5 Здобудь мудрість, здобудь собі розум, не забудь, і не цурайся слів моїх уст.
 6 Не кидай її й вона буде тебе стерегти,  люби її, і вона буде оберігати тебе.
 7 Головне - мудрість: здобувай мудрість, і ввесь свій маєток здобудь собі розуму.
 8 ВисокоТримай її, високо і підійме тебе,  ушанує тебе, якщо ти пригорнеш.
 9 вона дасть голові твоїй гарний вінок, пишну корону тобі.
 10. Слухай, сину мій, і прийми слова мої, - і помножаться роки твого життя.
 11. Я вказую тобі шлях мудрості, веду тебе стежками прямими.
 12. Коли підеш, чи не буде тісний крок твій, і коли побіжиш не спіткнешся.
 13. Міцно тримайся навчання, не лишай його -  стережи, бо воно - життя твоє.
 14. На стежку безбожних і не ходи на дорогу лихих,
 15 покинь ти її, не ходи по ньому, а поверни від неї й мини;
 16 бо вони не заснуть, якщо не зроблять зла;  пропадає сон у них, якщо вони не доведуть кого до падіння;
 17 бо вони їдять хліб беззаконня і п'ють вино розкрадання.
 18 А путь праведних - ніби те світло ясне, що світить все більше та більш аж до повного дня.
 19 Дорога ж безбожних - як темність:  вони не знають, про що вони спотикаються.
 20 Син мій!  прислухуйся до моїх слів, до речей моїх ухо своє нахили!
 21 Нехай не відійдуть вони від очей твоїх;  бережи їх в середині серця свого
 22 Бо вони життя тим, хто їх знайде, і здравіе для тіла усього його.
 23 Найбільше стережеться, серце твоє, бо з нього походить життя.
 24 Відкинь від себе облудність вуст, і лукавство язика віддали від себе.
 25 Очі твої нехай прямо дивляться, і вії твої нехай перед тобою простують.
 26 Обдумай дорогу для ноги твоєї, і всі шляхи твої нехай будуть твердими.
 27 Чи не відступиш ні праворуч, ні ліворуч  усунь свою ногу від зла,
 28 Тому що шляхи праві спостерігає Господь, а ліві - зіпсовані.
 29 Він же прямими зробить путі твої, і ходи твої в світі влаштує.
 5
1 Сину мій! слухай мудрості моєї, і нахили своє вухо до розуму мого,
2 щоб дотримати розсудливість, і щоб вуста твої зберегли знання. [Не слухай влесливу жінку;]
3 бо мед виділяють уста чужої дружини, і м'якше оливи мова її;
4 але наслідки від неї  гіркі, як полин, гострий, як меч обосічний;
5 ноги її сходять до смерті, стопи її досягають пекла.
6. Якщо б ти захотів узнати путь життя її, то шляхи її непостійні, і ти не впізнаєш їх.
7. Отже, діти, мене ви послухайте, не відходьте від слів моїх уст.
8 Тримай далі від неї дорогу свою, і не підходь близько до дверей її дому,
9 щоб здоров'я твого не віддати іншим і років твоїх мучителя;
10 щоб не насичувались силою твоєю чужі, і труди твої не були для чужого будинку.
11. І ти будеш стогнати після, коли тіло твоє  буде виснаженс, -
12 і скажеш: як ненавидів я повчання, і серце моє відкидало викриттям,
13 і я не слухав голосу учителів моїх, не приклонив вуха мого до моїх наставників:
14 трохи не впав я у всяке зло серед зборів і суспільства!
15 Пий воду з твоєї водойми і поточну з твоєї криниці.
16 Нехай [не] розливаються джерела твої  на вулиці, потоки вод - за площами;
17 нехай вони будуть належати тобі одному, а не чужим з тобою.
18 хай твоє Джерело буде благословенне, і втішайся жінкою юності твоєї,
19 вона ланя любовна та прекрасною серною: груди її так сподіваються тебе кожночасно, любов'ю її услаждайся постійно.
20 І для чого тобі, сину мій, захоплюватися постороннею і пригортати груди чужинки?
21. Бо перед очима Господа шляху людини, і Він вимірює всі стежки його.
22 Беззаконного хапають власні беззаконня його, і повороззям свого гріха він міститься:
23 помиратиме він без навчання, і від безлічі божевілля свого втрачається.
6
1 Сину мій! якщо поручився ти за свого ближнього, дав руку свою за чужого,
2 ти обплутав себе словами уст твоїх, спійманий словами уст твоїх.
3 Зроби, сину мій, ось що, і визволи себе, так як ти попався до рук свого ближнього: іди, впади до ніг і умоляй ближнього твого;
4 не давай сну очам твоїм і дрімання веждам твоїм;
5 рятуйся, як серна, з руки, і як птах із руки птахолова.
6 Іди до мурашки, лінюху, поглянь на дії його, і будь мудрим.
7 Нема в неї володаря, ані урядника, ані правителя;
8 вона заготовляє літом свій хліб, збирає в жнива свою їжу. Або піди до бджолі і пізнай, як вона працелюбна, яку поважну роботу вона виробляє; її праці вживають во здравіє і царі і простолюдини; кохана ж вона всіма і славна; хоча силою вона слабка, але мудрістю вшановано.
9 Доки ти, ледачий, будеш спати? коли ти зо сну свого встанеш?
10 Трохи поспиш, трохи подрімаешь, трохи, склавши руки, полежиш:
11 і прийде, немов волоцюга, твоя незаможність, і злидні твої, як озброєний муж. Якщо ж будеш не ледачий, то, як джерело, прийде жнива твоя; убогість далеко втече від тебе.
12 Людина нікчемна, чоловік злочинний, він ходить з лукавими устами,
13 блимає очима своїми, каже ногами своїми, знаки подає пальцями своїми,
14 підступність в серце його: він умышляє зло кожночасно, сіє розбрат.
15. Зате погибіль його, буде раптом розбитий - без зцілення.
16. Ось шість ненавидить Господь, а ці сім то гидота душі Його:
17 очі пишні, брехливий язик, і руки, що кров неповинну ллють,
18 серце, кує лихі задуми, ноги, швидко біжать на лихе,
19 лжесвідок, який наводить  брехню, і хто розсіває сварки між братами.
20 мій Сину! бережи заповідь батька свого, і не відкидай науки матері своєї;
21 нав'яжи їх назавжди на серце твоє, прив'яжи їх до шиї своєї.
22. Коли ти підеш, вони будуть керувати тебе; коли ляжеш спати, охоронять тебе; коли пробудишься, будуть розмовляти з тобою:
23 бо заповідь божа світильник, а наука то світло, то повчальні картання шлях до життя,
24 щоб тебе стерегти від злосливої жінки, від облесливого язика чужинки.
25. Не побажай краси її в серці твоєму, [так не уловлен будеш очима твоїми,] і так не захопить вона тебе своїми віями;
26 бо із-за жони блудної зубожіють до шматка хліба, а заміжня жінка уловлює дорогу душу.
27 хто Може взяти собі вогонь у пазуху, щоб не прогоріло сукню його?                28 чи може хто ходити по вугіллю розпаленому,  не попалив ноги свої?                29 То ж буває і з тим, хто входить до жінки свого ближнього: хто доторкнеться до неї, не залишиться без вини.
30 Не погорджують злодієм, якщо він украде, щоб рятувати життя своє, коли він голодує;
31 але, будучи пійманий, він заплатить всемеро, віддасть все майно свого дому.
32 Хто ж перелюб, не має той розуму, він знищує душу свою, хто робить це:
33 побої та сором він знайде, і безчестя його не зітреться,
34 бо заздрощі лютість мужчини, і не змилосердиться він у день помсти,
35 не прийме ніякого викупу і не задовольниться, скільки б ти не примножував дарів.
7
1 Сину мій! бережи ти слова мої, мої ж заповіді заховай у себе. [Син мій! шануй Господа, - і укрепишься, і крім Його не бійся нікого.]
2 Бережи мої заповіді та й живи, а наука моя немов в очах твоїх та зіниця,
3 Нав'яжи їх на пальцях своїх, напиши їх на таблиці серця свого.
4 мудрість Скажи: Ти сестра моя!" і розум назви рідним твоїм,
5 щоб вони охороняли тебе від дружини іншого, від чужинки, що мовить м'якенькі слова.
6 Ось, одного разу я дивився у вікно мого дому, крізь ґрати мої,
7 і побачив серед недосвідчених, помітив між молодими людьми нерозумного юнака,
8 переходив площа поблизу кута її і йшов по дорозі до дому її,
9 сутінки в вечір дня, у темряві ночі та мороку.
10 І ось - назустріч до нього жінка в убранні блудниці, із серцем підступним,
11 галаслива і неприборкана; ноги її не живуть у будинку:
12 то на вулиці, то на площах, і в кожного кута будує вона окови.
13 Вона схопила його, цілувала його, і з безсоромним обличчям  говорила йому:
14 "мирна жертва у мене: сьогодні я зробила обітниці мої;
15 тому то я вийшла назустріч тобі, пошукати тебе, і - знайшла тебе;
16 килимами я вистелила постіль мою, барвистими тканинами Єгипетськими;
17 спальню мою надушила смирною, алоем і корицею;
18 зайди, впиватися будем ніжностями до ранку, насолодитись любов'ю,
19 бо вдома нема чоловіка: він вирушив у далеку дорогу;
20 гаманець срібла взяв з собою; прийде додому до дня повного місяця".
21 Безліччю ласкавих слів вона захопила його, облесливістю своїх.
22 Негайно він пішов за нею, як віл йде на забій, [і як пес - на ланцюг,] і як олень - на постріл,
23 доки стріла не прониже печінки його; як пташка кидається до сітки, і не знає, що вони - на погибель її.
24 Отже, діти, мене ви послухайте, і послухайте слів моїх уст.
25 Хай не збочує серце твоє на дороги її, не блукай ти стежками її,
26 тому що багато повергнула вона пораненими, і багато сильних убиті нею:
27 дім її - шляхи в пекло, низхідні  у внутрішні житла смерті.
8
 1 чи Не премудрість взиває? і чи не розум возвишає голос свій?
2 Вона стає на піднесених місцях, при дорозі, на роздоріжжях;
3 вона волає біля воріт при вході в місто, при вході в двері:
4 "До вас, мужі, я кличу, а мій голос до людських синів!
5 Навчитеся, нерозумні, розсудливості, безглузді.
6 Послухайте, тому що я буду говорити важливе, і вислів моїх уст - правда;
7 бо правду говорять уста мої, а лукавство гидота для губ моїх.
8 всі слова моїх уст справедливі, немає в них крутійства й лукавства.
9 усі вони прості і щирі для придбання знання.
10 Візьміть ви повчання  моє, а не срібло; кращі знання, ніж добірне золото;
11  тому що ліпша  мудрість за перли, і не рівняються з нею.
12 Я, мудрість, живу з розумом і шукаю розсудливого знання.
13 Страх Господній лихе все ненавидіти; пиху та гордість, і дорогу лиху та лукаві уста я ненавиджу.
14 В мене рада й оглядність, я розум і сила у мене.
15 Мною царі царюють і повелителі узаконюють правду;
16 мною начальствуют начальники і вельможі і всі судді землі.
17 Люблячих мене я люблю, і ті, що шукають мене знайдуть мене;
 18 багатство і слава у мене, скарб непогібающий і правда;
 19 ліпший плід мій золота й золота чистого, а прибуток мій більше, ніж за срібло добірне.
 20 Я ходжу по шляху правди, стежками правосуддя,
 21 щоб хто кохає мене благо, і скарбниці їх я наповнюю.  Коли я сповіщу те, що буває щодня, то не забуду обчислити те, що від століття.
 22 Господь мене мав на початку Своєї дороги, перше чинів Своїх, спервовіку;
 23 відвіку була я встановлена, від початку, раніше буття землі.
 24 Я народилася, коли ще не існували безодні, коли ще не було джерел, водою обтяжених.
 25 Я народилася перш, ніж поставлені ще не були гори, раніше пагорбів,
 26 коли ще землі не вчинив, ні полів, ні початкового пороху всесвіту.
 27 Коли Він готував небеса, я була там.  Коли круга вставляв на поверхні безодні,
 28 коли стверджував вгорі хмари, коли зміцнював джерела безодні,
 29 коли клав Він для моря устава його, щоб його берегів вода не переходила, коли ставив основи землі,
 30 Тоді я майстром у Нього була, і була я веселощами всякий день, радіючи перед обличчям Його весь час,
 31 радіючи на земному крузі Його, а забава моя із синами людськими.
 32 Отже, діти, послухайте мене;  і блаженні ті, які дороги мої стерегли!
 33 Навчання послухайте й мудрими станьте, і не відступайте від нього.
 34 Блаженна людина, яка мене слухає, пильнуючи щодня біля воріт моїх і стоячи на сторожі біля дверей моїх!
 35 Хто знаходить мене, той знаходить життя, і одержує милість від Господа;
 36 а хто проти мене грішить завдає шкоди душі своїй: всі, хто мене ненавидить смерть ".
 9
1 Премудрість збудувала собі дім, вытесала сім стовпів його,
2 заколола жертву, розчинила вино своє і приготувала у себе трапезу;
3 послала своїх слуг проголосити з височин міських:
4 "хто нерозумний, звернися сюди!" І скудоумному вона сказала:
5 "ідіть, їжте мій хліб і пийте вино, мною розчинений;
6 залиште безглуздя, і живіть, і ходіте дорогою розуму".
7 Поучающий блюзнителя наживе ганьбу, і викривав нечестивого - пляма собі.
8 Не докоряй блюзнителя, щоб він не зненавидів тебе; докоряй мудрого, і він полюбить тебе;
9 дай мудрому пораду, і він буде ще мудрішим; навчи правдивого, і він примножить знання.
10 Початок премудрости - страх Господній, і пізнання Святого - розум;
11 бо через мене помножаться дні твої, і додадуть тобі років життя.
12 [Син мій!] якщо ти мудрий, то мудрий для себе і для ближніх твоїх]; і якщо буйний, то один потерпиш. [Хто затверджується на брехні, той пасе вітри, той ганяється за птахами літаючими: бо він залишив шлях до свого виноградника, і блукає стежками свого поля; проходить через безводну пустелю і землю, приречену на спрагу; збирає руками безпліддя.]
13 Жінка безрозсудна, галаслива, дурна і нічого не знає
14 сідає біля дверей свого будинку на стільці, на піднесених місцях міста,
15 щоб кликати що проходять дорогою, що йдуть прямо своїми шляхами:
16 "хто дурний, ти вернешся сюди!" і скудоумному сказала вона:
17 "води крадені солодкі, і утаенний хліб приємний".
18 І він не знає, що там мерці, і що в глибині пекла зазвані нею. [Але ти отскочи, не барися на місці, не зупиняй погляду твого на неї; бо таким чином ти пройдеш чужу воду. Від води чужий віддаляйся, і з джерела чужого не пий, щоб пожити багато часу, і щоб додалися тобі літа життя.]
10
1 Притчі Соломона. Син мудрий радує батька, а син нерозумний - прикрість для його матері.
2 Не приносять користі неправедні скарби, правда ж рятує від смерті.
3 Не допустить Господь терпіти голод душі праведного, набування ж нечестивих викине.
4 Ледача рука робить бідним, а рука роботяща збагачує.
5 Збирає під час літа - син розумний, сплячий ж під час жнив - безпутний син.
6 Благословення на голову праведного, а уста ж безбожних заградить насильство.
7 Пам'ять про праведника буде благословенна, а ймення безбожних омерзеє.
8 Мудрий серцем приймає заповіді, а дурний вустами преткнеться.
9 Хто в невинності ходить, той ходить безпечно, а хто перетворює шляхи свої, той буде покараний.
10 Хто блимає очима, той завдає прикрощів, а дурний вустами преткнеться.
11 Уста праведного - джерело життя, а уста ж безбожних загородить насильство.
12 Ненависть порушує чвари, але любов покриває усі гріхи.
13 В устах розумного знаходиться мудрість, але на тілі дурного - різка.
14 Мудрі зберігають знання, а уста нерозумного - близька загибель.
15 Майно багатого - міцне місто його, біда для бідних - убогість їх.
16 Праці праведного - до життя, успіх нечестивого - до гріха.
17 Хто зберігає навчання, той на шляху до життя; а хто відрікається викриття - блукає.
18 Хто приховує ненависть, у того уста брехливі; хто розголошує ширить, той дурноверхий.
19 не бракує гріха в многомовності, а хто стримує губи свої, той розумний.
20 Добірне срібло - язик праведного, а серце безбожних - нікчема.
21 Уста праведного пасуть багатьох, а дурні вмирають від нестачі розуму.
22 Благословення Господнє воно збагачає, і смутку не приносить з собою.
23 Для дурного злочинне діяння як би забава, а людині розумній властива мудрість.
24 Чого нечестивий боїться, те і спіткає його, а бажання праведників виповниться.
25 Як проноситься вихор, так немає більш нечестивого; а праведник - на вічній підставі.
26 Що оцет для зубів і дим для очей, то ледачий для тих, хто посилає його.
27 Страх Господній примножує дні, літа ж нечестивих скоротяться.
28 Очікування праведних радість, а надія безбожних загине.
29 Шлях Господній - твердиня для непорочного страх роблять беззаконня.
30 Праведник під повіки не похитнеться, безбожники не поживуть на землі.
31 Уста праведного виділяють мудрість, а мова шкідливого отсечеться.
32 Уста праведного знають сприятливий, а уста безбожних розбещене.
11
1 Обманливі шальки огида для Господа, а повна вага це його уподоба.
2 Прийде пишність, та прийде і ганьба, а з сумирними мудрість. [Праведник, помираючи, залишає співчуття; але раптово і радісна буває погибеліь безбожних.]
3 Невинність простосердих веде їх, а лукавство зрадливих їх вигубить.
4 Не поможе багатство в день гніву, а справедливість від смерти визволює.
5 справедливість невинного дорогу йому випростовує, безбожний же падає через безбожність свою.
6 Правда прямодушных врятує їх, а зрадливі захоплені будуть беззаконням своїм
7 Зі смертю людини нечестивого гине надія, чекання беззаконних гине.
8 виривається Праведний з утиску, і замість нього безбожний іде.
9 Вустами лицемір губить свого ближнього, але праведники прозорливістю рятуються.
10 Про добробут праведних місто радіє, і при погибелі безбожних буває свято.
11 Благословенням чесних підноситься місто, а устами безбожних руйнується.
12 Скудоумный висловлює презирство до ближнього свого; а розумна людина мовчить.
13 Хто ходить переносником, той відкриває таємницю; але вірний чоловік же справу ховає.
14 При недоліку піклування народ падає, а при багатьох радників благоденствує.
15 Зло завдає собі, хто ручається за стороннього; а хто ж поруку ненавидить, той безпечний.
16 Благонравная дружина здобуває славу [чоловікові, дружина, ненавидить правду, є верх безчестя. Лінивці бувають мізерні], а працьовиті набувають багатство.
17 Чоловік милосердний добро душі своїй, а жорстокий руйнує плоть свою.
18 Безбожний робить річ ненадійна, а сеющему правду - нагорода вірна.
19 Праведність веде до життя, а прагне до зла прагне до смерті своєї.
20 Мерзота перед Господнім серцем лукава, але його уподоба непорочна в дорозі.
21 Можна поручитися, що порочне не залишиться непокараним; насіння ж праведних спасеться.
22 Що золоте кільце в носі у свині, те жінка гарна безрозсудна.
23 жадання у праведних тільки добро, надія безбожних то гнів.
24 дехто щедро, та ще додається йому, а інший надміру ощадливий, і проте ж бідніє.
25 душа буде насичена, і хто напоїть інших, напоєний буде і він.
26 Хто задержує збіжжя, того народ кляне; а на голові продає - благословення.
27 Хто прагне добра, той шукає благовоління; а хто шукає зла, до того воно і приходить.
28 хто надію кладе на багатство своє, той впаде, а праведники, як лист, будуть зеленіти.
29 Расстраивающий свій дім отримає в спадок вітер, та дурний буде рабом мудрого серцем.
30 Плід праведного дерева життя, і мудрий життя приваблює душі.
31 коли праведний ось надолужується на землі, то тим більше безбожний та грішний.
12
1 Хто любить навчання, той любить пізнання, а хто докір ненавидить, той нерозумний.
2 Добрий набуває милість від Господа; а людину злу Він засудить.
3 Не зміцниться людина безбожністю, корінь же праведних не захитається.
4 Цнотлива жінка - вінець для свого чоловіка; а ганебна - як гниль у його кістках.
5 Примышления праведних - правда, а задуми нечестивих - підступність.
6 Мовлення нечестивих - засідка для пролиття крові, уста ж праведних рятують їх.
7 Перевернути безбожних нещастя - і їх нема, а дім праведних варто.
8 Хвалять людину за мірою його розуму, а розбещений серцем буде в презирстві.
9 Ліпше простий, але працює на себе, ніж видає себе за знатного, але потребує хліба.
10 піклується Праведний життям худоби своєї, а серце безбожних жорстоке.
11 Хто оброблює землю свою, той насититься хлібом, а хто йде по слідах празднолюбцев, той позбавлений розуму. Хто знаходить задоволення в марнуванні  часу за вином, той у своєму будинку залишить знеславлення.
12 Безбожний жадає ловити у сітку зла; але корінь праведних твердий.
13 Пастка злого в гріху його вуст, а праведний з утиску вийде. [Дивиться лагідно помилуваний буде, а зустрічається у воротах, гнобить інших.] *
 14 Із плоду уст своїх людина насичується добром, і зроблене - рук чоловіка до нього.
 15 Дорога безумця пряма в його очах;  але хто слухає ради, той мудрий.
 16 Нерозумного негайно ж вкажіть гнів його, а розсудливий ховає зневагу.
 17 Хто говорить те, що знає, той говорить правду;  а свідок брехливий - обман.
 18 Дехто говорить, мов коле мечем, язик же премудрих - то ліки.
 19 Уста правдиві стоятимуть вічно, а брехливий язик - тільки на мить.
 20 Підступність - в серце зловмисників, радість - у миротворців.
 21 не трапиться праведному ніякого зла, а безбожні наповняться лихом.
 22 огида у Господа - уста брехливі, а чинячі правду.
 23 Приховує мудра людина знання, а серце безумних глупоту викликує.
 24 Рука старанних буде панувати, а лінива даниною.
 25 Туга на серці людини чавить її, добре ж слово її веселить.
 26 Праведник вивідає свою путь, а дорога безбожних зведе їх самих.
 27 Ледачий не смажить своєї дичини; а майно людини старанної багатоціннє.
 28 На шляху правди - життя, і на стежці її нема смерти.
 13
 1 Син мудрий приймає повчання від батька, а насмішник докору не слухає.
 2 плоду уст чоловік споживає добро, а жадоба зрадливих - зло.
 3 Хто уста свої, той береже душу свою;  а хто широко розкриває свій рот, тому біда.
 4 Душа ледачого бажає, але марно; а душа старанних насититься.
 5 Ненавидить праведний слово брехливе, безбожний же чинить лихе і безчестить себе.
 6 Правда зберігає непорочного в дорозі, а безбожність губить грішника.
 7 Дехто вдає багача, а у нього нічого немає;  дехто вдає бідака, а у нього маєток великий.
 8 Багатством Викуп за душу людини свою, а вбогий й докору не чує.
 9 Світло праведних весело світить, а світильник безбожних погасне.  [Душі підступні блукають в гріхах, а праведники співчувають і милують.]
 10 Тільки сварка пихою зчиняється, а хто радиться - мудрість.
11 Багатство від суєтності виснажується, а збирає працею примножує його.
12 Надія, довго не сбывающаяся, томить серце, а виповнився бажання - як дерево життя.
13 Хто нехтує словом, той заподіює шкоду собі; а хто боїться заповіді, тому воздається.
14 [У сина лукавого нічого ні доброго, а у розумного раба справи благоуспешні, і шлях його прямий.]
15 Вчення мудрого - джерело життя, щоб віддалитися від пасток смерти.
16 Добрий розум приносить приємність, дорога ж безбожних жорстокий.
17 Всякий розсудливо діє зі знанням, а дурний виставляє напоказ дурість.
18 Худий посол потрапляє в біду, а вірний посланець - порятунок.
19 Злидні та сором отвергающему вчення; а хто дотримується повчання, буде в пошані.
20 Бажання виповнився - приємно для душі; але нестерпно для дурних ухилятися від зла.
21 Хто спілкується з мудрими буде мудрий, а хто товаришує з дурними, розбеститься.
22 Грішників переслідує зло, а праведникам воздасться добром.
23 Добрий лишає спадок і онукам, а багатство грішника зберігається для праведного.
24 Багато хліба буває і на ниві бідних; але деякі гинуть від безладу.
25 Хто шкодує різки своєї, той ненавидить сина; а хто любить, той з дитинства карає його.
26 Праведний їсть до ситості, а черево беззаконних терпить позбавлення.
14
1 Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
2 Йде прямим шляхом боїться Господа, а в кого дороги криві, той небрежет про Нього.
3 В устах нерозумного - біч гордості; вуста ж мудрих охороняють їх.
4 Де немає биків, там ясла порожні, а щедрість врожаю у силі вола.
5 Вірний свідок не бреше, а свідок неправдивий наговорить багато брехні.
6 Розпусний шукає мудрості, і не знаходить; а пізнання легке для розумного.
7 Відійди від людини дурної, у якої ти не помічаєш розумних уст.
8 Мудрість розумного то розуміння дороги своєї, а глупота дурних то омана.
9 Нерозумні сміються з гріха, а між праведними уподобання.
10 Серце знає гіркоту своєї душі, і в радість його не втручається інший.
11 Дім безбожних, а мешкання праведних розквітне.
12 буває, дорога людині здається простою, та кінець її стежка до смерти.
13 також іноді i від сміху болить серце і закінчення радости - смуток.
14 Осіб з розбещеним серця, насититься доріг своїх, а добра - від своїх.
15 вірить Безглуздий в кожнісіньке слово, а мудрий зважає на кроки свої.
16 Мудрий боїться й віддаляється від зла, а дурний гнівається та сміливий.
17 Запальний може зробити дурницю; але людина, навмисне робить зло, ненависний.
18 Невігласи отримують у спадок собі дурість, а розсудливі увінчаються знанням.
19 Преклонятся злі перед  добрими і нечестиві - біля воріт праведника.
20 Бідний ненавидимо буває навіть близьким своїм, а в багатого багато друзів.
21 Хто зневажає свого ближнього, той грішить, а хто милосердний до бідних, той блаженний.
22 Не помиляються чи лихо зло? [ті, що не знають милості і вірності роблять зло;] але милість і вірність у благомыслящих.
23 Від всякої праці є прибуток, а від пустослів'я тільки шкода.
24 Вінець мудрих - багатство їх, а дурість невігласів дурість і є.
25 Вірний свідок рятує душі, а брехливий наговорить багато брехні.
26 В страху перед Господом - надія тверда, і синам Своїм Він прихисток.
27 Страх Господній криниця життя, щоб віддалитися від пасток смерти.
28 У безлічі народу - велич царя, а при малолюдстві народу біда государю.
29 У терплячої людини багато розуму, а дратівливий виявляє дурість.
30 Лагідне серце - життя для тіла, а заздрість гнилизна для кісток.
31 Хто тисне нужденного, той ображає свого Творця його; чтущий  Його добро нужденному.
32 За зло своє нечестивий буде відкинутий, а праведний і при смерті своїй має надію.
33 Мудрість покоїться у серці розумного, серед дурних дає знати про себе.
34 Праведність люд підіймає, а беззаконня то сором народів.
35 ласка царева рабові розумному, гнів же його проти того, хто соромить його.
15
1 [Гнів губить і розумних.] Лагідна відповідь гнів відвертає, а образливе слово збуджує лють.
2 Язик мудрих повідомляє добрі знання, а уста безумних вивергав дурість.
3 На всякому місці очі Господні: вони бачать злих і добрих.
4 Лагідна мова - дерево життя, а лукавство - сокрушення духу.
5 Дурний нехтує порадою батька свого; а хто слухає викриттів, той розумніший. [У великій кількості правди велика сила, а нечестиві викоріняться із землі.]
6 В будинку праведника - велика кількість скарбів, а у виграші нечестивого - розлад.
7 Уста мудрих поширюють знання, а серце безглуздих не так.
8 Жертва безбожних огида для Господа, а молитва праведних благоугодна Йому.
9 Мерзота перед Господом - дорога безбожного, а йде шляхом правди Він любить.
10 Зле покарання - уклоняющемуся від шляху, який ненавидить викриття загине.
11 Шеол й Аваддон відкриті перед Господом, тим більше серця синів людських.                (Прим.Таємниця кримінального авторитету планетарного масштабу Ієгови - ім'я Абаддон, яку він посилено приховує. Він –демон безодні, демон смерті і демон війни. Слова Господь і Ангел - властиві сонячним богам, але не демонам).                12 Не любить розпусний, якщо викривають його, і до мудрих не піде.
13 Веселе серце робить особу веселим, а при серцевій скорботі дух сумує.
14 Серце розумне шукає знання, а уста ж дурних харчуються дурістю.
15 Всі дні нещасного сумні; а у кого серце радiсне, у того завжди бенкет.
16 Краще небагато при страху Господньому, ніж великий скарб, і при ньому тривога.
17 Краще блюдо зелені, і при ньому любов, ніж відгодований бик, і при ньому ненависть.
18 Запальна людина збуджує розбрат, а терплячий утішає суперечку.
19 Дорога лінивого - як терновий тин, а путь праведних - гладкий.
20 Мудрий син тішить батька, а дурна людина нехтує матір свою.
21 Дурість - радість для малоумного, а людина розумна йде прямою дорогою.
22 Без ради підприємства засмутяться, а при множині радників вони відбудуться.
23 Радість людині у відповіді його уст, і як добре слово вчасно!
24 Путь життя мудрого вгору, щоб ухилитися від шеолу внизу.
25 Будинок гордовитих понищив Господь, а між вдови зміцнить.
26 Мерзота перед Господом - думки злих, слова ж непорочних угодні Йому.
27 Корисливий засмутить дім свій, а хто ненавидить подарунки буде жити.
28 Серце праведного обмірковує відповідь, а уста безбожних вивергає зло. [Приємні перед Господом шляху праведних; через них і вороги робляться друзями.]
29 Далекий Господь від безбожних, а молитву праведників чує.
30 Світлий погляд тішить серце, добра звістка утучняє кістки.
31 Вухо, уважне до вченню життя, перебуває між мудрими.
32 Відрікається повчання не дбає про свою душу; а хто слухає викриттю, той набуває розум.
33 Страх Господній навчає мудрості, і славу передує смирення.
16
1 Людині належать припущення серця, та від Господа відповідь язика.
2 Всі дороги людини чисті в очах її, та зважує душі Господь.
3 Віддай Господу справи твої, і підприємства твої совершатся.
4 Все Господь учинив Себе; і навіть безбожного дотримує на день лиха.
5 Огида для Господа всякий бундючний серцем; можна поручитися, що він не залишиться непокараним. Початок доброго шляху - робити правду; це угодніше перед Богом, ніж приносити жертви. Шукач Господа знайде знання з правдою; істинно шукають Його знайдуть світ.
6 Милосердям і правдою очищається гріх, і страх Господній відводить від злого.
7 Коли Господу бажані шляхи людини, Він і ворогів його примиряє з ним.
8 Краще небагато з правдою, ніж безліч плодів з кривдою.
9 Серце людини обмірковує свій шлях, але кроки її наставляє Господь.
10 В устах царя - слово натхненне; уста його не повинні погрешать на суді.
11 Вірні вагиі вагові чаші – від Господа; від Нього ж всі гирі в торбі.
12 Гидота для царів - справа беззаконня, тому що правдою затверджується престол.
13 Приємні царям губи праведности, і говорить істину він любить.
14 Царський гнів - вісник смерти, та мудра людина вмилостивить його.
15 У світлому погляді царя - життя, а його - мов хмара дощева.
16 Набування премудрости як же це ліпше від золота, набування ж розуму добірніше від срібла.
17 Путь праведних - ухилення від зла береже, той душу свою, хто зберігає свій шлях.
18 загибіллю гордість, і падіння - гордовитість.
19 Краще миритися духом із лагідними, ніж здобич ділити з гордими.
20 Хто розумно, той знайде добро, хто ж надію на Господа, той блаженний.
 21 Мудрі  кличуть розумних, і солодка мова додасть до навчання.
 22 Розум його - джерело життя, а навчання безумних - дурість.
 23 Серце мудрого чинить розумними уста його прибавляє знання в устах його.
 24 Приємні слова - стільниковий мед, солодкий душі й лік на кості.
 25 Буває, дорога людині здається простою, та кінець її стежка до смерти.
 26 трудяща працює для себе, бо спонукає його до того рот його.
 27 людина копає лихе, а на устах її як палючий огонь.
 28 Лукава людина сварки розсіває, а обмовник розділює друзів.
 29 Насильник розбещує ближнього свого і веде його по недобрій дорозі
 30 примружує очі свої, щоб придумати підступність; закушуючи собі губи, здійснює злодійство; [він – піч злісті].
31 Вінець слави - сивина, яка знаходиться на шляху правди.
 32 Ліпший від силача, і панує над собою самим, ліпший від завойовника міста.
 33 На підлозі кидається доля, але все рішення його – від Господа.
 17
1 Ліпше черствий кусок і з ним світ, ніж дім, повний  їжи м’ясної зо сваркою
 2 Раб розумний панує над сином безпутнім і серед братів він поділить спадок.
 3 топильна - для срібла, і горно - для золота, Господь же серця випробовує.
4 Лиходій слухає вустам беззаконних, брехун слухається мови згубного.
 5 Хто сміється з убогого, той ображає свого Творця,  хто радіє з нещастя, не буде такий без вини [а милосердий помилуваний буде].
 6 Корона для старших - онуки, а пишнота дітей - батьки їх.  [У вірного цілий світ багатства, а у невірного - ні обола.]
 7 Не пристойна безумному мова, тим більше шляхетному - брехлива.
 8 Подарунок - коштовний камінь в очах власникові, до чого повернеться, буде щастити йому.
 9 шукає любови провину ховає;  а хто ж про неї повторює, розгонює друзів.
 10 На розумного більше впливає одне догану, ніж на дурного сто ударів.
11 Порушник шукає тільки зла; тому жорстокий ангел буде посланий проти нього.
12 Краще зустріти людині ведмедицю, позбавлену дітей, ніж дурня з його дурістю.
13 Хто за добро відплачує злом, від дому того не відійде зло.
14 Початок сварки - як прорив води; покинь сварку перш, ніж вона розгорілася.
15 Виправдує нечестивого і докори праведного - обоє гидота перед Господом.
16 До чого скарб в руках дурня? Для придбання мудрості в нього немає розуму. [Хто високим робить свій будинок, той шукає розбитися; а ухиляється від навчання зазнає біди.]
17 Друг любить за всякого часу і, як брат, з'явиться під час нещастя.
18 Осіб малоумный дає руку і ручається за ближнього свого.
19 Хто любить сварки, любить гріх; хто ж підвищує уста свої, той шукає нещастя.
20 Підступне серце не знайде добра, і лукавий язик потрапить у біду.
21 хто Родить дурного, - собі на горе, і не потішиться батько безглуздого.
22 Веселе серце радісне, як лікування, а пригноблений дух сушить кості.
23 Безбожний таємно бере хабара, щоб зігнути путі правосуддя.
24 Мудрість - перед обличчям розумного, а очі дурня - на кінці землі.
25 Нерозумний син - досада батька свого і прикрість для своєї матері.
26 Недобре і звинувачувати правого, і бити вельмож за правду.
27 Розумний стриманий у словах своїх, і розумний, холоднокровний.
28 І глупак, як мовчить, уважається мудрим, а як уста свої закриває - розсудливим.
18
1 примхливий шукає сваволі, стає проти всього розумного.
2 Дурний не любить навчатися, а тільки виявити свій розум.
3 З приходом безбожного приходить і презирство, а з бесславием - сором.
4 Слова уст людських - глибокі води; джерело мудрості - струмує потік.
5 добре вважати на обличчя безбожного, щоб праведного повалити на суді.
6 Уста нерозумного тягнуть до сварки, а слова його кличуть бійки.
7 Язик нерозумного - загибель для нього, а уста його - мережа для душі його.
8 [Ледачого позбавляє влади страх, а душі жінкоподібні будуть голодувати.]               
9 Слова обмовника - як присмаки, і вони сходять у нутро утроби.
10 Недбалий у праці своїй то брат расточителю.
11 Ім'я Господа - сильна башта: до неї втече справедливий і буде безпечний.
12 Маєток багатого – міцне місто його, і як висока огорожа в його уяві.    
13 Перед падінням підноситься серце людини, а смирення передує слави.
14 Хто дає відповідь не вислухавши, той дурний, та сором йому.
15 Дух людини переносить його немочі, а уражений дух, – хто може підкріпити його?
16 Серце розумне знання набуває, і вухо премудрих шукає знання.
17 Дарунок людини дає йому простір і до вельмож доведе його.
18 Перший у сварці своїй прав, але прийде противник його та й дослідить його.
19 Жереб перериває сварки, та відділює сильних.
20 Озлоблюється брат протиставиться міста, і сварки подібні запорів замку.
21 плоду уст людини насичується її шлунок; плодом уст своїх він насичується.
22 Смерть та життя - у владі язика, люблячі його куштують від плодів його.
23 Хто знайшов [добру] дружину, той знаходить добро, і милість отримав від Господа. [Хто виганяє добру дружину, той виганяє щастя, а містить прелюбодейку - божевільний і нечестивий.]
24 убогий говорить благально, багатий же відповідає зухвало.
25 Хто хоче мати друзів, той і сам повинен бути доброзичливим; і буває один, більше від брата прив'язаний.
19
1 Ліпше убогий, що ходить в своїй неповинності, ніж багатий] з лукавими устами та нерозумний.
2 Недобре душі без знання, і квапливий ногами оступиться . 
3 Глупота людини - дорога її, а серце його обурюється на Господа.
4 маєток примножує друзів, а бідний і залишається одним своїм.
5 Лжесвидетель не залишиться непокараним, хто ж неправду говорить, не буде врятований.
6 Багато плазують у знатних, і будь - друг людині, робіть подарунки.
7 Бідаря ненавидять всі браття його, тим паче його друзі віддаляються від нього: женеться за ними, щоб поговорити, але і цього немає.
8 Хто набуває розум, кохає той душу свою, а хто спостерігає розсудливість, той знаходить добро.
9 Лжесвидетель не залишиться непокараним, хто ж неправду говорить, загине.
10 Не лицює пишнота безумному, тим більше рабові панувати над зверхником.
11 Розум робить людину повільною на гнів, і слава для нього - бути поблажливим до помилок.
12 Гнів царя немов рик лева, а ласкавість його як роса на траву.
13 Дурний син - сокрушення для батька свого, і сварлива дружина - стічна труба.
14 Дім і маєток - спадок від батьків, а жінка розумна від Господа.
15 Лінощі сон накидають, і лінива душа голодує.
16 хто заповідь охороняє, той душу свою сбереже, а нерадеющий про шляхи свої – загине. 
17 Милостивий бідному позичає для Господа і Він віддасть йому за благодіяння його.
18 Карай свого сина, коли є надія, і не обурюйся криком його.
19 Гнівливий нехай терпить покарання, тому що, якщо збережеш його, доведеться тобі ще більше карати його.
20 Слухай ради й навчання приймай, щоб тобі згодом зробитися мудрим.
21 Багато задумів в серці людини, але відбудеться лише визначене Господом.
22 Радість людині - благодійність його, і бідна людина краще, ніж брехливий.
23 Страх Господній веде до життя, і хто його має, завжди ночує, і зло не досягне його.
24 Ледачий опускає руку в чашу, і не хоче донести її до рота свого.
25 Якщо ти покараєш кощунника, то і простий зробиться благорозумним; і якщо викриєш розумного, то він зрозуміє повчання.
26 Той, хто розоряє батька і виганяє матір – син соромливий і бесчесний.
27. Перестань, мій сину, слухати навіювання про ухилення від висловів розуму.
28. Лукавий свідок нікчемний висміює суд, а уста безбожних ковтають неправду.
29. Готові для кощунствующих суди, і побої - над безумним.
20
1 Вино - глумливо, п'янкого напою - буйна; і кожен, хто захоплюється ними, немудрий.
2 страх царя як рик лева; хто дратує його, той грішить проти самого себе.
3 Честь для людини - відстати від сварки; а всякий дурень завзятий.
4 Лінивий узимку не оре,  пошукає влітку - і немає нічого.
5 Рада в серці людини - глибока вода, і розумна людина її повичерпує.
6 Багато хвалять людину звуть милосердними, та вірну людину хто знайде?
7 у своїй неповинності Праведний ходить, блаженні по ньому сини його!
8 Цар сидить на престолі суду, всяке зло розганяє своїми очима все зле.
9 Хто може сказати: я очистив моє серце, я чистий від гріха мого?"
10 Неоднакові ваги, неоднакова міра, - те і те - мерзота перед Господом.
11 Можна дізнатися навіть отрока занять його, чисто і правильно буде поведінка його.
12 Ухо, що слухає, й око, що бачить - і те й інше створив Господь.
13 Не люби спати, щоб не збідніти; тримай відкритими очі твої, і наситься.
14 "Погано, погано", каже покупець, а коли відійде, хвалиться.
15 Є золото і багато перлів, але дорогоцінна начиння - розумні уста.
16 Візьми його одіж, бо він поручивсь за чужого, і за чужинку заставу візьми.
17 Солодкий людині хліб, придбаний неправдою; але після рот його наповниться дресвою.
18 Підприємства отримують твердість через нараду, і за рішенням веди війну.
19 Хто ходить переносником, той відкриває таємницю; і хто широко розкриває рот, з тим не ходи.
20 Хто проклинає батька свого та матір свою, погасне світильник йому серед глибокої темряви.
21 Спадщину, поспішно захоплену спочатку, не благословиться згодом.
22 Не говори: "я відплачу за зло"; надай Господу, і Він збереже тебе.
23 Мерзенність перед Господом – неоднакові гирі, і невірні ваги – не добро.
24 Від Господа кроки людини, а людина як вона зрозуміє дорогу свою?
25 Мережу для людини - нерозважно, і після обітниці досліджувати.
26 Мудрий цар вивіє безбожних, і зверне на них колесо.
27 Світильник Господній дух людини, що все нутро обшукує.
28 Милість та правда царя стережуть, і трона свого він підтримує милістю.
29 Слава юнаків - сила їх, а прикраса старих сивина.
30 Рани від побоїв - лікування проти зла, і удари, проникаючі у нутро утроби.
21
1 Серце царя – в руці Господа, як потоки вод: куди захоче, Він направляє його.
2 Всяка дорога людини пряма в її очах, але Господь зважує серця.
3 Дотримання правди і правосуддя більш прихильно, ніж жертва.
4 Гордість очей і зарозумілість серця, а світильник безбожних це гріх.
5 Помішлення старанного прагнуть до достатку, а всякий квапливий терпить позбавлення.
6 Набування майна язиком неправдивим це скороминуща марнота шукаючих смерти.
7 Насильство безбожних прямує на них, бо права чинити не хочуть дотримуватися правду.
8 Превратний шлях людини розбещеної; а чистий - діє прямо.    
9 Ліпше жити в куті на даху, ніж з сварливою жінкою в спільному домі.
10 лихого жадає Душа нечестивого, не знайде ласки в очах його ближній його.
11 Коли карається насмішник, простий робиться мудрим; і коли вразумляется мудрий, то він набуває знання.
12 Праведник спостерігає за будинком нечестивого: як аналіз нечестиві до нещастя.
13 Хто вухо своє затикає від зойку убогого, то й він буде кликати, - і не буде почутий.
14 Подарунок таємний гасить гнів, і дар в пазуху - сильну лють.
15 Дотримання правосуддя - радість для праведника, страх робить зло.
16 Людина, сбившаяся з путі розуму, оселиться в зборах мерців.
17 Хто любить веселощі, той немаючий, хто любить вино та оливу, той не збагатіє.
18 Викупом за праведного буде безбожник, а за прямодушного - лукавий.
19 Ліпше сидіти в землі пустинній, ніж з сварливою та сердитою.
20 Жадане скарб і тук - в будинку мудрого; а дурна людина губить їх.
21 Той, що лотримується правди і милості, знаходить життя, справедливість та славу.
22 Мудрий входить в місто сильних, і відкине фортецю, на яку вони сподівалися.
23 Хто стереже свої уста й свого язика, той душу свою зберігає від лиха.
24 Надутий пихою - насмішник ім'я йому - бундючним зухвальством.
25 Пожадання лінивого вб'є його, бо руки його відмовляють робити;
26 він кожного дня пожадливо жадає, а справедливий дає та не жалує.
27 Жертва безбожних огида, особливо коли з лукавством приносять її.
28 Лжесвидетель загине, а людина, яка говорить, що знає, говоритиме завжди.
29 Чоловік безбожний зухвалий обличчям своїм, а праведний тримає прямо шлях свій.
30 Нема мудрости, ані розуму, ані ради насупроти Господа.
31 Приготовлений кінь на день бою, але перемога від Господа.
22
1 ліпше Добре ім'я великого багатства, і добра слава краще срібла і золота.
2 Багатий і бідний зустрічаються один з одним: того й іншого створив Господь.
3 Мудрий бачить лихе і ховається; а недосвідчені йдуть вперед, і караються.
4 заплата покори і страху Господнього, це багатство, і слава, й життя.
5 Терни та мережі на дорозі лукавого, а хто стереже свою душу, вдалися від них.
6 Привчай юнака при початку шляху його: він не ухилиться від нього, коли і постаріє.
7 Багатий панує над бідними, а боржник раб позичальника.
8 хто Сіє кривду, той жатиме лихо, а бич гніву його покінчиться. [Людини, доброхотно дає, любить Бог, і недолік справ його доповнить.]
9 Мілосердий благословлятиметься, тому що дає бідному від хліба свого. [Перемоги і честі набуває той, що дає дари, і навіть оволодіває душею одержуючих.]
10 Прожени блюзнителя, і піде розбрат, та припиняться сварка та лайка.
11 Хто любить чистоту серця, у того приємність на устах, тому цар - друг.
12 Очі Господа оберігають знання, а лукаві слова Він відкине.
13 Лінивий говорить: на вулиці лев! посеред площі вб'ють мене!"
14 Глибока прірва - уста блудниць: на кого прогнівається Господь, той впадає туди.
15 Дурість прив'язалася до серця юнака, але виправна різка повчання  віддалить від нього.
16 Хто тисне убогого, щоб примножити своє багатство, і хто дає багатому, той збідніє.
17 нахили своє вухо, і послухай слів мудрих, і серце зверни до мого знання;
18 бо втішно буде, якщо ти будеш зберігати їх в серці своїм, і вони будуть на устах твоїх.
19 Щоб надія твоя була в господі, я вчу тебе і сьогодні, і ти пам'ятай.
20 Не писав тобі тричі з порадами та із знанням,
21 щоб навчити тебе точним словам істини, щоб ти міг передавати слова істини насилав тебе?
22 Не будь грабіжником бідного, бо він незаможній, і не будеш утискати нещасного біля воріт,
23 бо Господь заступиться у справу їх і исхитит душу у їхніх грабіжників.
24 Не дружись із чоловіком гнівливим, і не ходи із людиною лютою,
25 щоб не навчитися шляхах його і не накликати петлі на душу твою.
26 Не будь серед тих, які дають руки і поручаються за борги:
27 коли ти не матимеш чим заплатити, то для чого доводити себе, щоб взяли постіль твою з-під тебе?
28 Не пересувай вікової границі, яку встановили батьки твої.
29 ти Бачив людину, моторну в занятті своїм? Він буде стояти перед царями, він не буде стояти перед простими.
23
1 Коли сядеш хліб їсти з володарем, то пильно вважай, що перед тобою,
2 і постав перешкоду в гортані твоєї, якщо ти алчен.
3 Не пожадай лакоминок його, це - оманлива їжа.
4 Не піклуйся про те, щоб мати багатство, відступися від думки твої.
5 свої очі ти звернеш на нього, - його вже немає; тому що воно зробить собі крила і, як орел, летить до неба.
6 Не їж хліба в злоокого, і не пожадай лакоминок його;
7 бо, які думки в душі його, такий і він; "їж і пий", говорить він тобі, а серце його не з тобою.
8 Кавалок, якого ти з'їв, изблюешь, і свої гарні слова надаремно потратиш.
9 не кажи до вух нерозумному, бо погордить він мудрістю слів твоїх.   
10 Не пересувай вікової границі і на поля сиріт не заходь,
11 бо Захисник їх сильний; Він заступиться у справу їх з тобою.
12 Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів.
13 Не залишай юнака без покарання: якщо різкою виб'єш його, він не помре;
14 ти різкою виб'єш його, і душу його від шеолу врятуєш.
15 Сину мій! якщо твоє серце змудріло, то буде радіти також моє серце,
16 і нутро моє буде тішитись, коли уста твої говоритимуть слушне.
17 Так не заздрить серце твоє грішникам, але нехай буде воно у всі дні у страху Господньому;
18 бо існує майбутнє, і надія твоя не загине.
19 Слухай, сину мій, і будь мудрий, і направляй серце твоє на прямий шлях.
20 Не будь поміж тими, що жлуктять вино, поміж пресыщающимися м'ясом:
21 бо п'яниця і пресыщающийся збідніють, і сонливість одягне лахміття.
22 Слухай батька свого, він тебе породив, і не гордуй, коли він і постаріє.
23 Купи собі й не продавай правду, мудрість, і повчання та розум.
24 Торжествує батько праведного, і народив мудрого радіє про нього.
25. Хай радіє твій батько та торжествує мати твоя, яка народила тебе.
26 Сину мій! віддай серце твоє мені, і очі твої хай спостерігають шляхи мої,
27 тому що блудниця - глибока прірва, і чужа дружина - тісна криниця;
28 вона, як розбійник, сидить у засідці і примножує між людьми законопреступників.
29 У кого виття? у кого стогін? у кого сварки? у кого горе? у кого рани без причини? у кого червоні очі?
30 У тих, які довго сидять за вином, які приходять відшукувати вина приправленого.
31 Не дивись на вино, як воно рум'яніє, як воно іскриться в чаші, як воно ухаживаеться рівне:
32 згодом, як змій, воно вкусить, і вжалить, немов та гадюка;
33 пантруватимуть очі твої на чужі жінки, і серце твоє говоритиме дурощі,
34 і ти будеш, як той, хто лежить у середині моря, й як той, хто лежить наверху щогли.
35 І скажеш: "били мене, мені не було боляче; штовхали мене, я не відчував. Коли прокинуся, знову буду шукати того ж".
24
1 Не завидуй злим людям, не бажай бути з ними,
2 бо про насильство думає серце їх, і про зло говорять уста їх.
3 Мудрістю влаштується будинок і розумом затверджується,
4 і з умінням нутрощі його наповнюються всяким дорогоцінним і прекрасним майном.
5 Чоловік мудрий сильніший від сильного, а людина розумна від повносилого.
6 Тому з обдуманностью веди війну твою, і успіх буде при безлічі нарад.
7 Для безумного мудрість занадто висока, біля воріт, своїх уст не розкриє.
8 Хто замишляє зробити зло, того називають зловмисником.
9 замір глупоти то гріх, а насмішник огида людині.
10 Якщо ти в день недолі знесилився, то мала твоя сила.
11 Рятуй узятих на смерть, і невже відмовишся від приречених на знищення?
12 Скажеш: "ось, ми не знали цього"? А Досліджує серця хіба не знає? Спостерігає над душею твоєю знає це, і віддасть людині по справах його.
13 Їж, сину мій, мед, бо він добрий, і сот, який солодкий гортані твоєї:
14 і таке пізнання мудрості для душі твоєї. Якщо ти знайшов її, тобто майбутність, і надія твоя не загине.
15 Не злоумишляй, безбожний, проти помешкання праведного, не ограблюй мешкання його,
16 бо сім разів праведник впаде та зведеться, а безбожний впаде в погибіль.
17 Не тішся, як ворог твій, і нехай не радіє серце твоє, коли він спіткнеться.
18 Інакше, побачить Господь, і жадав це буде в очах Його, і Він відверне від нього гнів Свій.
19 Не пались на злочинців,не заздри безбожним,
20 бо злому не буде майбутности, світильник безбожних погасне.
21 Бійся, сину мій, Господа та царя, не водися з непевними,
22 бо погибіль від них, і біду від них обох хто предузнає?
23 Сказано також мудрими: мати упередженість на суді – недобре.
24 Хто говорить їм: "ти прав", того будуть проклинати народи, того будуть ненавидіти племена;
25 а викривать будуть улюблені, і прийде на них благословення.
26 У вуста цілує, хто відповідає словами вірними.
27 Зроби справи твої поза домом, закінчи їх на полі  твоєму, і потім налаштовуй  і дім твій.
28 Не будь ложним свідком на свого ближнього твого: до чого тобі обманювати вустами твоїми?
29 Не кажи: "як він вчинив зі мною, так і я вчиню з ним, верну людині за чином її.
30 Проходив я повз поля людини ледачої, та повз виноградника людини скудоумної:
31 і ось все воно позаростало терням, поверхня його покрилася кропивою, і кам'яний мур його був поруйнований.
32 І поглянув я, і звернув серце моє, і подивився і отримав урок:
33 "трохи поспиш, трохи подрімаешь, трохи, склавши руки, щоб полежати, -
34 і прийде, немов мандрівник, незаможність твоя, і нужда твоя, як озброєний".
25
1 І оце Соломонові притчи, що зібрали люди Єзекії, Іудиного царя.
2 Слава Божа - наділяти тайною справу, а слава царів - дослідити справу.
3 небо високістю, і земля глибиною, і серце царів - недосліджуване.
4 Відокрем домішку від срібла, і вийде в срібника судина:
5 видали несправедливого від царя і престол його утвердиться правдою.
6. Не величайся перед лицем царя, і на місці великих не стій,
7 бо ліпше, як скажуть тобі: "іди сюди вище", ніж коли аніж тебе знизити перед шляхетним, що бачили очі твої.
8 Не спішися, бо що будеш робити при закінченні, коли суперник твій осоромить тебе?
9 Веди суперечку з суперником твоїм, але не виявляй таємниці іншого,
10 щоб не докорив тебе почувши це, і тоді безчестя твоє не відійде від тебе. [Любов і дружба звільняють: збережи їх для себе, щоб не стати тобі гідним паплюження; збережи шляхи твої упорядкованими.]
11 Золоте  яблуко на срібній тарелці це слово, проказане часу свого.
12 Золота сережка й оздоба зо щирого золота це мудрий викривач для уважного вуха.
13 прохолода в день жнив посол вірний для тих, хто його посилає, і він душу пана свого відраду.
14 хмари і вітри без дощу, то людина, хвастающий помилковими подарунками.
15 зм'якшується терпеливістю, а м'якенький язик переламує кістка.
16 мед ти Знайшов, - їж, скільки тобі потрібно, щоб ним не пересититися та не изблевать його.
17 Не роби частішою входити в оселю друга твого, щоб тобою він не переситивсь, і не зненавидів тебе.
18 молот, і меч, і гостра стріла, людина, що вимовляє помилкове свідчення проти свого ближнього.
19 Що зламаний зуб і розслаблена нога, то не надія на ненадійну [людину] в день лиха.
20 Що здіймати одежу холодного дня, що лити оцет на соду, це співати пісні серцю засмученому. [Як міль одязі та шашіль дереву, так печаль шкодить серцю людини.]
21. Якщо голодує твій ворог нагодуй його хлібом; і якщо він прагне, напій його водою:
22 бо, [роблячи се,] ти збираєш жар на його голову, і Господь надолужить тобі.
23 вітер Північний народжує дощ, а таємний язик сердите обличчя.
24 Ліпше жити в куті на даху, ніж з сварливою жінкою в спільному домі.
25 холодна вода для істомленоІ жагою душі добра звістка з далекої країни.
26 Що обурене  і пошкоджене джерело, то праведник, падаючий перед нечестивим.
27 Як недобре є багато меду, так домагатися слави не є слава.
28 Що це зруйноване місто без муру, то людина, яка не володіє духом своїм.
26
1 Як сніг влітку, і як дощ у жнива, так честь непристойна дурному.
2 Як пташка літає, як ластівка полетить, так незаслужене прокляття не збудеться.
3 Батіг на коня, узда для осла, а палиця для дурних.
4 нерозумному відповіді Не давай за нерозум його, щоб і ти не став рівний йому.
5 нерозумному відповідь дай за безумством його, щоб він не став мудрим в очах своїх.
6 Подрезывает собі ноги, терпить неприємність той, хто дає словесне доручення глупцу.
7 Нерівно піднімаються ноги в кульгавого, –як і притча у вустах дурнів
8 як прив'язувати камінь коштовний до пращі, так глупцеві пошану давати.
9 Що колючий терен в руці п'яного, то притча у вустах дурнів.
10 Сильний робить все довільно: і дурного нагороджує, і усяких прохожих.
11 Як пес повертається на блювоту свою, так дурний повторює дурість свою.
12 Чи бачив ти людину, мудру в очах його? На дурного більше надії, ніж на нього.
13 Лінивий говорить: лев на дорозі! лев на площах!"
14 Двері перевертаються на крючьях своїх, а лінивий на ліжку своїм.
15 Лінивець опускає руку в чашу, і йому важко донести її до рота свого.
16 Лінивий мудріший ув очах своїх за сімох, що відповідають розумно.
17. Пса за вуха хапає той, хто, проходячи повз, втручається в чужу сварку.
18. Як той, хто вдає божевільного, кидає іскри, стріли та смерть,
19 так і людина, що обманює друга свого та каже: "я тільки пожартував".
20 Де немає більше дров, вогонь згасає, і де немає гарнітури, розбрат вщухає.
21 Вугілля для жару і дрова для вогню, а людина сварлива для розпалювання сварки.
22 Слова обмовника - як присмаки, і вони сходять у нутро утроби.
23 Що нечистим обкладений сріблом глиняний посуд, полум'яні уста, а серце лихе.
24 Устами своїми маскується ворог, і ховає оману в своєму нутрі.
25 Якщо він говорить і ніжним голосом, не вір йому, бо сім мерзот в серці його.
26 як ненависть прикривається наодинці, то відкриється злоба його в народних зборах.
27 Хто яму копає iншому, той в неї впаде, а хто вгору котить камінь, до того ж він вернеться.
28 Брехлива мова ненавидить тих, що уражалися їм, і влесливі вуста готують падіння.
27
1 Не хвалися завтрашнім днем, бо не знаєш, що народить той день.
2 Нехай інший тебе вихваляє, а не уста твої, чужий, а не губи твої.
3 Важкий камінь, вагомий і пісок; але гнів дурня важче їх обох.
4 Жорстокий гнів, затоплення лють; але хто встоїть проти ревнощів?
5 Ліпше відкрите повчання, ніж таємна любов.
6 Побої коханого вірність показують люблячого, і брехливі поцілунки ненавидить.
7 Сита душа топче й мед щільниковий, а голодній душі все гірке то солодке.
8 Як птиця, яка залишила гніздо своє, так і людина, що з місця свого.
9 Масть і куріння радують серце; але всякому такий солодкий друг сердечною радою своєю.
10 Не залишай друга свого й друга батька свого, і в дім брата свого не приходь в день нещастя свого, ліпший сусід поблизу, ніж брат.
11 Будь мудрий, мій сину, й потіш моє серце, і я матиму що відповісти, як мені докорятиме хто.
12 Мудрий бачить лихе і ховається, а безумні йдуть і караються.
13 Візьми його одіж, бо він поручивсь за чужого, і за чужинку заставу візьми.
14 Хто голосно хвалить одного із раннього ранку свого, того вважатимуть за злословящего.
15 Безперестанна крапель в дощовий день і сварлива дружина - дорівнюють:
16 хто хоче приховати її, той хоче приховати вітер і масть в правій руці своїй, що дає знать про себе.
17 Залізо залізо гострить, і чоловік витончує погляд друга свого.
18 Хто стереже смоковницю, той буде їсти плоди її; і хто береже пана свого, той шанований.
19 Як у воді особа – до особи, так серце людини – до людини.
20 Пекло і Аваддон – ненаситні.; такі ненаситні і глаза людські. Мерзенність перед Господом що зухвало піднімає очі, і безрозсудні нестримані мовою.  (Прим.   Аваддон – Ієгова, Демон Безодні)                               
21 Що плавильня - для срібла, горно для золота, те для людини уста, які хвалять її. Серце грішника шукає лихого, серце ж праве шукає знання.
22 Хоч нерозумного будеш товкти товкачем поміж зернами в ступі з зерном, не відійде від нього глупота його.
23 Добре спостерігай за худобою твоєю, май піклування про стадах;
24 тому що багатство не навіки, і влада хіба з роду в рід?
25 Животіє трава, і є зелень, і збирають гірські трави.
26 Вівці - тобі на вбрання, і козли - на купівлю поля.
27 І досить козячого молока в їжу тобі, на домашнім твоїм і на продовольство служницям своїм.
28
1 Нечестивий біжить, коли ніхто не женеться за ним, а справедливий безпечний, немов той левчук.
2 Коли країна відступить від закону, тоді багато в ній начальників; а при розумному і знающем чоловіку вона довговічна.
3 Людина бідна і пригноблює слабких те ж, що проливний дощ, що змиває хліб.
4  від закону, хвалять безбожних, а дотримують закон обурюються на них.
5 Злі люди не розуміють справедливості, а шукаючі Господа розуміють всі.
6  Ліпше убогий, що ходить в своїй неповинності, ніж той, хто перекручує шляхи свої, хоч він і багач.
7 хто закон - син розумний, а знающийся з марнотратниками, засоромлює батька свого.
8 маєток Примножує своє зростанням і лихвою збере його для благодійника бідних.
9 Хто відхилює вухо своє, слухання закону, того й молитва - гидота.
10 Совращающий праведних на шлях зла, сам до своєї впаде, а невинні посядуть добро.
11 Чоловік багатий - мудрець в очах своїх, та розумний убогий викриє його.
12 Коли торжествують праведники, велика слава, але коли підносяться нечестиві, люди ховаються.
13 Приховує свої злочини не матиме успіху; а хто признається та кидає їх, той буде помилуваний.
14 Блаженна людина, що завжди обачна, а хто ожорсточує серце своє, той впадає в лихе.
15  лев ричучий й ведмідь ненажерливий це безбожний володар над людом убогим.
16 Нерозумний правитель багато робить утисків, а ненавидить користь продовжить дні.
17 Людина, винний у пролиття людської крові, втікає до гробу, щоб хто не схопив його.
18 Хто ходить непорочно, той буде спасений, а хто ходить кривими шляхами впаде на одному з них.
19 Хто оброблює землю свою, той насититься хлібом, а хто наслідує пустим, той насититься убозтвом.
20 Вірна людина багата на благословення, а хто поспішає розбагатіти, той не залишиться непокараним.
21 вважати - недобре: такий чоловік і за шматок хліба зробить неправду.
22 Спішить до багатства заздрісна людина, і не думає, що злидні спіткають його.
23 Викривавший людину знайде після більшу ласку, ніж той, хто лестить язиком.
24 Хто обкрадає батька свого і матір свою та й каже: "це не гріх", той - спільник грабіжникам.
25 Гордовитий розпалює сварку, а сподівається на Господа, буде благоденствовать.
26 Хто сподівається на себе, той дурний; а хто ходить в мудрості, той буде цілий.
27 Той, що дає жебракові не збідніє; а хто закриває очі свої від нього, на тому багато проклять.
28 Коли підіймаються нечестиві, люди укриваються, а коли вони падають, множаться праведні.
29
1 Людина, яка, будучи викриваємою, озлоблює тверду свою шию, раптово зазнає катастрофи, і не буде йому зцілення.
2 Коли множаться праведні, радіє народ, як панує ж безбожний то стогне народ.
3 Людина, що любить мудрість, потішує батька свого, а хто знається з блудниць, той губить маєток.
4 Цар правосуддям стверджує землю, а люблячий подарунки руйнує її.
5 Осіб, лестить другові своєму, розстеляє мережа ніг його.
6 У провині людини - мережа для нього, а справедливий радіє та тішиться.
7 Праведний знає про право вбогих, безбожний же не розуміє пізнання.
8 Люди глузливі підбурюють місто, а мудрі утишують гнів.
9 Розумна людина, судячись з людиною нерозумною, то чи гнівається, чи сміється, - не має спокою.
10 Кровожерливі люди ненавидять непорочного, а праведні дбають про його життя.
11 Глупак увесь свій гнів виявляє, а мудрий назад його стримує.
12 Якщо правитель слухає помилкові мови, то і всі службовці у нього безбожні.
13 Бідний і лихоімець  зустрічаються один з одним; але світло очам того та іншого дає Господь.
14 Якщо цар судить убогих, престол його назавжди утвердиться.
15 Різка й викриття дають мудрість; але отрок, залишений у занедбаному стані, робить сором своєї матері.
16 При множенні нечестивих множиться беззаконня; але праведні бачитимуть падіння їх.
17 Карай сина твого, і він дасть тобі спокій, і принесе радість душі твоїй.
18 Без пророчих видінь люд розбещений, коли ж стереже він закона блаженний.
19 Словами не навчиться раб, тому що, хоча він розуміє їх, але не слухається.
20 Бачив ти людину необачну в словах своїх? більша надія  на глупца, ніж на неї.
21 Якщо з дитинства виховувати раба у милості, то згодом він захоче бути сином.
22 гнівливий Чоловік заводить сварку, і запальний багато грішить.
23 гординя людини її понижає, а чести набуває покірливий духом.
24 Хто ділиться з злодієм, той ненавидить душу свою, він чує прокляття, та не виявляє.
25 Страх перед людиною ставить мережу; а що сподівається на Господа, буде безпечний.
26 Багато шукають прихильного особи правителя, але доля людини - від Господа.
27 Гидота для праведників - людина неправедний, і гидота для нечестивого - йде прямим шляхом.
30
1 Слова Агура, сина Иакеева. Натхненні слова, які сказав цей чоловік  Ифиилу і Укалу:
2 справді, я більше невіглас, ніж хто-небудь з людей, і розуму людського немає у мене,
3 і не навчився я мудрости, і пізнання святих не маю.
4  Хто всходив на піднебіння і сходив? хто зібрав вітер в пригоршні свої? хто зав'язав воду в одяг? хто поставив всі межі землі? яке ім'я йому? і яке ім'я синові його? чи знаєш? 
5 Всяке слово Бога чисто; Він - щит тому,  хто має надію на Нього.
6 Не додавай до слів Його, щоб Він не викрив тебе, і ти не виявився брехуном.
7 Двох речей я прошу Тебе, не відмов мені, перш ніж я помру:
8 суєту і брехню усунь же від мене, злиднів і багатства не давай мені, питай мене насущним хлібом,
9 щоб, переситившись, я не зрікся Тебе і не сказав: "хто Господь? і щоб не збіднів, не став красти і вживати ім'я Бога всує.
10 Не злослов раба перед паном його, щоб тебе не прокляв він, і ти не залишився винним.
11 Оце покоління, що батька свого проклинає, і неньки своєї не благословляє.
12 Оце покоління, що чисте в очах своїх, тоді як не омитий від нечистот своїх.
13 Є рід - о, як зарозумілі очі його, і як підняті вії його!
14 Є рід, у якого зуби - мечі, ножі його щелепи, щоб пожирати бідних на землі і жебраків між людьми.
15 У ненаситності дві дочки: "давай, давай!" Ось три ненаситних, чотири не скажуть: "досить!"
16 Шеол та утроба безплідна земля, яка не насичується водою, і вогонь, який не каже: "досить!"
17 Око, що глузує з батька і нехтує покорністю до матері, виклюють ворони долинні, і зжеруть пташенята орлині!
18 Три речі оці дивовижні для мене, і чотири, яких я не розумію:
19 шляху орла на небі, дорога зміїна на скелі, корабельна корабля серед моря, і дорога мужчини при дівчині.
20 Така дорога і дружини перелюбства; поїла і обтерла рот свій, і говорить: «я нічого худого не зробила».
21 Від трьох трясеться земля, чотирьох вона не може носити:
22 раба, коли він робиться царем; дурного, коли він досхочу їсть хліб;
23 ганебну жінку, коли вона виходить заміж, і служницю, коли вона займає місце пані своєї.
24 Ось чотири малі на землі, та вони вельми мудрі:
25 мурашки, не сильний народ, та поживу свою заготовлюють літом;
26 борсуки, люд не сильний, але ставлять доми свої на скелі;
27 немає царя в сарани, але виступає вся вона струнко;
28 павук тільки лапками пнеться, та він і в палатах царських!
29 Ось троє мають струнку ходу, і добре ходять чотири:
30 лев, найсильніший поміж звіриною, який не вступається ні перед ким;
31 кінь, і козел, [ватажок стада,] і цар серед народу свого.
32 Якщо ти в зарозумілості своїй зробив дурість і задумав лихе, то поклади свою руку на уста!
33 бо, як збивання молока дає масло, поштовх в ніс виробляє кров, так і збудження гнів дає сварку.
31
1 Слова Лемуїла, царя. Повчання, яке дала йому мати його:
2 що, сину мій? що, сину утроби моєї? що, сину обітниць моїх?
3 Не давай жінкам сили своєї, ні доріг своїх для руйнувальниць царів.
4 Не царям, Лемуїле, не царям пити вино, і напій той п'янкий не князям,
5 щоб напившись, вони не забули закону і не перетворили суду всіх пригноблених.
 6 Дайте сикеру тому, що гине і вино засмученому душею;
7 він вип'є й забуде за бідність свою, і не пам'ятатиме.
8 Відкривай свої вуста немові, для суда всім нещасним.
9 Відкривай* вуста свої для правосуддя і для справи бідного і убогого.
10 Хто знайде доброчесну жінку, ціна її більша від перел;
11 довіряє їй серце її чоловіка, і йому не забракне прибутку;
12 вона чинить для нього добро, а не зло, по всі дні життя свого.
13 Шукає вона вовни й льону, і робить охоче своїми руками.
14 Вона, немов кораблі ті купецькі, здалека спроваджує хліб свій.
15 Вона встає ще вночі і роздає їжу в домі своєму і визначене служницям своїм.
16 Задумає вона про поле, і набуває його; від плодів рук своїх насаджує виноградник.
17 вона підперізує силою стегна свої та зміцняє рамена свої.
18 Вона розуміє, що заняття її, і світильник її не погасне вночі.
19 вона руки свої простягає до прядки, а долоні її веретено тримають.
20 Долоню свою відкриває для вбогого, і руку свою подає нужденному.
21 Не боїться холоднечі для своєї сім'ї, тому що вся родина її одягнена в подвійні одяги.
22 килими поробила собі, віссон та кармазин убрання її.
23 Муж її відомий біля воріт, коли сидить із старійшинами землі.
24 Вона робить покривала і продає, і пояси доставляє Фінікійським купцям.
25 Сила та пишність - одежа її, і сміється вона до прийдещнього дня.
26 Уста свої відкриває на мудрість, і лагідне настанову на язиці.
27 Вона спостерігає за господарством у домі своєму і хліба з лінивства не їсть.
28 Встають діти і люблять її і чоловік хвалить її:
29 «багато було дружин добродійних, але ти перевершила всіх їх».
30 Краса то омана, а врода марнота; але дружина, що боїться Господа, гідна хвали.
31 Дайте їй з плоду рук її, і нехай прославлять її біля воріт справи її!
Книга Экклесиаста або Проповідника.
1
1 Слова Проповідника, сина Давидового, царя в Єрусалимі.
2 наймарніша Марнота, сказав Проповідник, наймарніша марнота, - все суєта!
3 Що користі людині від усіх трудів його, якими працює він під сонцем?
4 Рід проходить, і рід приходить, а земля перебуває повіки.
5 Сходить сонце, і заходить сонце, і поспішає до місця свого, де воно сходить.
6 Йде вітер на південь, і переходить на північ, крутиться, крутиться на ходу своєму, і повертається вітер на круги свої.
7 Всі річки течуть в море, але море не наповнюється: до місця, звідки ріки течуть, вони повертаються, щоб знову текти.
8 Всі речі - в праці: не може людина переказати всього; не насититься око зором, не наповниться слуханням ухо.
9 Що було, те й буде; і що робилося, те й буде робитися, і немає нічого нового під сонцем.
10 Буває щось, про що говорять: "дивися, ось це нове"; але це було вже у віках, що були раніше за нас.
11 Немає пам'яті про колишнє; так і про те, що буде, не залишиться пам'яті в тих, які будуть після.
12 Я, Проповідник, був царем над Ізраїлем в Єрусалимі;
13 і зрадив я серце моє тому, щоб досліджувати і випробувати мудрістю все, що робиться під піднебінням: це важке заняття дав Бог синам людським, щоб вони вправлялися в нім.
14 я Бачив усі справи, які робляться під сонцем, і ось усе це марнота та ловлення вітру!
15 Криве не може стати прямим, і чого немає, того не можна вважати.
16 Говорив я з серцем моїм так: ось, я звеличився і придбав мудрості більше всіх, які були раніше мене над Єрусалимом, і серце моє бачило багато мудрості і знання.
17 І поклав я на серце своє, щоб пізнати премудрість, і пізнати безумство й глупоту: дізнався, що і це - ловлення вітру;
18 бо у великій мудрості багато печалі; і хто примножує пізнання, примножує скорботу.
2
1 Сказав я в серці своєму: "дай, хай випробую тебе радістю, і насолоджуйся добром"; але і це - суєта!
2 Про сміх я сказав: "дурниця!", а про веселощі: "що він робить?"
3 і зрадив я серце моє тому, щоб досліджувати і випробувати мудрістю все, що робиться під піднебінням: це важке заняття дав Бог синам людським, щоб вони вправлялися в нім.
7 придбав собі слуг і служниць, і домочадці були у мене; також великої та худоби дрібної було в мене більше, ніж у всіх, що були перше мене в Єрусалимі;
8 назбирав я собі також срібла та золота, і скарбів царів та провінцій, завів я собі співаків та співачок, і милування синів людських - різні музичні знаряддя.
9 І зробився я великим і багатим більше всіх, що були перше мене в Єрусалимі; і мудрість моя була зі мною.
10 Чого очі мої пожадали, я не відмовляв їм, не забороняв серця свого від жодної втіхи, бо тішилось серце моє у всіх працях моїх, і це було моєю долею від усіх праць моїх.
11 І я озирнувся на всі мої справи, які зробили руки мої, і на працю, яким трудився я, роблячи, й ось усе це марнота та ловлення вітру, і немає від них користі під сонцем!
12 І звернувся я, щоб поглянути на мудрість і безумiє, і дурощі: бо що може зробити людина після царя окрім того, що вже зроблено?
13 І побачив я, що перевага мудрості перед дурістю така ж, як перевага світла перед тьмою:
14 у мудрого очі його в голові його, а безглуздий у темряві ходить; та теж я пізнав, що доля одна всім їм трапиться.
15 І сказав я в серці своєму: "і мене спіткає така ж доля, як і дурного: до чого ж я мудрішим ставав?" І сказав я в серці своєму, що і це - суєта;
16 бо мудрого не будуть пам'ятати вічно, як і дурного; в днях наступних зовсім все забудеться, і на жаль! мудрий помирає нарівні з дурним.
17 І життя я зненавидів, тому що стали мені огидні справи, які робляться під сонцем, бо все це марнота та ловлення вітру!
18 І зненавидів я ввесь  труд мій, яким трудився під сонцем, тому що повинен залишити його людині, яка буде після мене.
19 І хто знає, чи мудрий той буде чи нерозумний?  А він буде над цілим трудом моїм, над яким я трудився й показав себе мудрим під сонцем.  І це - суєта!
 20 І звернувся я, щоб серце моє прийшло в розпач від усього труда, що чинив я під сонцем,
 21 Бо буває людина, що трудиться з мудрістю, зо знанням та із хистом, та віддати все людині, яка не трудилася в тому, як би частина його.  І це - суєта і зло велике!
 22 Та й що має людина зо всього труда та із клопоту серця свого, що під сонцем працює вона?
 23 Бо всі дні його - скорботи, і його праці - занепокоєння;  навіть вночі її серце не знає спокою.  І це - суєта!
 24 Нема ліпшої людини над те, щоб їсти і пити і тішити душу свою від праці своєї.  Я побачив, що і це - від руки Бога.
 25 Бо хто буде їсти, і хто може насолоджуватися без Нього?
 26 Бо людині, що перед лицем Його добра, дає мудрість і знання і радість;  а грішникові Він роботу дає, щоб збирати й громадити, щоб пізніше віддати добрий перед Божим лицем.  І це – марнота та ловлення вітру!
 3
1 для Всього свій час, і час усякій речі під небом:
2 час родитись і час помирати, час садити і час виривати посаджене;
3 час вбивати і час лікувати; час руйнувати і час будувати;
4 час плакати й час реготати, час і час танцювати,
5 час розкидати каміння і час збирати каміння; час обіймати, і час ухилятися від обіймів;
6 час шукати і час втрачати; час зберігати, і час кидати;
7 час роздирати, і час зшивати, час мовчати, і час говорити;
8 час кохати і час ненавидіти; час війні і час миру.
9 Що користі працюючому від того, над чим він трудиться?
10 Бачив я цю турботу, яку Бог дав синам людським, щоб вони вправлялися в тому.
11 Все зробив Він прекрасним у свій час, і уклав мир у серце їх, хоча людина не може осягнути справ, які Бог робить, від початку до кінця.
12 Пізнав я, що немає для них нічого кращого, як тільки радіти й робити добро у своєму житті.
13 І якщо людина їсть і п'є, і бачить у всякому добру працю свою, то це - дар Божий.
14 Пізнав я, що все, що Бог робить, воно зостається навіки, до того нічого додавати і від того нічого відняти, і Бог робить так, щоб боялися перед лицем Його.
15 Що було, то й тепер є, і що буде, то вже було, і Бог воззове  минуле.
16 Ще бачив я під сонцем: місце суду, а там беззаконня, і місце правди, а там неправда.
17 І сказав я в серці своєму: "праведного і нечестивого буде судити Бог; тому що час для всякої речі і суд над усяким там".
18 я Сказав у серці своєму про синів людських, щоб випробував їх Бог, і щоб вони бачили, що вони самі по собі тварини;
19 бо доля для людських синів і доля тварин - доля одна: ті вмирають, так помирають і ті, і одне дихання у всіх, і немає в людини переваги перед худобою, тому що все - суєта!
20 Все йде в одне місце: все сталося з праху і все повернеться в прах.
21 Хто знає: дух людських синів підіймається вгору, і дух тварин сходить вниз, в землю?
22 Отже побачив я, що немає нічого краще, як насолоджуватися людині своїми справами: тому що це - частка його; бо хто приведе його подивитися на те, що буде після нього?
4
1 І звернувся я і побачив всякі недолі, які робляться під сонцем: й ось сльози пригноблених, а утішителя у них немає; і в руці пригнічуює їх - сила, а утішителя у них немає.
2 І ублажил я мертвих, які давно повмирали, більш від живих, що живуть досі;
3 а блаженніше їх обох той, хто ще не існував, хто не бачив злих справ, які робляться під сонцем.
4 Бачив я також, що всяка праця і всякий успіх у справах виробляють між людьми взаємну заздрість. І це марнота та ловлення вітру!
5 Нерозумний сидить, склавши руки свої, і з'їдає плоть свою.
6 Краще жменю з спокоєм, ніж пригорщі з працею і томлінням духу.
7 І звернувся я і побачив ще марноту під сонцем;
8 чоловік самотній, і іншого немає; ні сина, ні брата немає у нього; а всім працям його немає кінця, і око його не насичується багатством. "Для кого я працюю і позбавляю душу мою блага?" І це - суєта і недобра справа!
9 краще Двом, як одному, бо у них є добра винагорода у праці їх:
10 бо якщо впаде один, то інший підніме товариша свого. Та горе одному, коли впаде, а іншого немає, який підняв би його.
11 Також, якщо лежать двоє, то тепло їм; одному як зігрітися?
12 І якщо стане долати хто-небудь одного, то двоє встоять проти нього, і нитка, втричі скручена, не скоро порветься.
13 Краще бідний, але розумний юнак, ніж старий, але нерозумний цар, який не вміє приймати поради;
14 бо той з в'язниці вийде на царство, хоча народився у царстві своєму бідним.
15 я Бачив усіх живих, що ходять під сонцем, з цим іншим юношею, який займе місце того.
16 Не було числа всього народу, що був перед ним, хоча пізніші не порадіють їм. І це марнота та ловлення вітру!
17 Пильнуй за ногою своєю, коли йдеш в дім Божий, і будь готовий до слухання, ніж до офіри; бо вони не думають, що так роблять.
5
1 Не квапся язиком твоїм, і серце твоє нехай не поспішає вимовити слово перед Богом; тому що Бог на небі, а ти на землі; тому слова твої нехай будуть всі.
2 Бо як сновидіння бувають при безлічі турбот, так голос дурного пізнається при безлічі слів.
3 Коли даєш обітницю Богові, то не зволікай виконати його, тому що Він не благоволить до дурних: що обіцяв, виконай.
4 Краще тобі не обіцяти, ніж обіцяти і не виконати.
5 Не дозволяй устам твоїм вводити в гріх плоть твою, і не говори перед Анголом [Божим]: "це - помилка!" Для чого тобі робити, щоб Бог розгнівався на слово твоє і зруйнував справу твоїх рук?
6 Бо в безлічі сновидінь, як і в безлічі слів, - багато метушні; але ти бійся Бога.
7 Якщо ти побачиш у якій області утиск бідному і порушення суду та правди, не дивуйся цьому: тому що над високим спостерігає вищий, а над ними ще вищий;
8 перевага ж країни в цілому є цар, який дбає про країну.
9 Хто любить срібло, той не насититься сріблом, хто любить багатство, тому немає користі від того. І це - суєта!
10 Множиться майно, множаться і споживають його; і яке благо , хто володіє їм: хіба тільки дивитися своїми очима?
11 Солодкий сон трудящого, чи мало, чи багато він з'їсть; але пересичення багатого не дає йому заснути.
12 Є болісний недуг, який бачив я під сонцем: багатство, що оберігається володарем його на шкоду йому.
13 І гине багатство це від нещасних випадків: породив він сина, і немає нічого у нього в руках.
14 Як вийшов він голим з утроби матері своїй, таким і відходить, яким прийшов, і нічого не візьме від праці своєї, що міг би він понести в руці своїй.
15 І це тяжка недуга: яким прийшов він, таким і відходить. Яка ж користь йому, що він трудився на вітер?
16 А він у всі дні свої їв потемки, у великому роздратуванні, в засмученні і досади.
17 Ось ще, що я знайшов доброго і приємного: їсти і пити і насолоджуватися добром у всіх своїх працях, якими хто працює під сонцем на всі дні життя свого, що дав йому Бог; тому що це його доля.
18 І якщо якійсь людині Бог дав багатство і майно, і дав йому владу користуватися від них і брати свою частку і насолоджуватися від трудів своїх, то це дар Божий.
19 Недовго будуть у нього в пам'яті дні життя його; бо Бог винагороджує його радістю серця.
6
1 Є зло, що я бачив під сонцем, і воно часто буває між людьми:
2 Бог їй багатство дає, і маєтки та славу, і немає для душі його недостатку ні в чому, чого не побажав би він; але не дає йому Бог користуватися цим, а користується тим чужа людина: це - суєта і тяжка недуга!
3 якби якийсь чоловік народив сто дітей, і прожив багато років, і ще помножилися дні життя його, але душа його не насолоджувалася б добром і не було б йому і поховання, то я сказав би: викидень щасливішими його,
4 бо він даремно прийшов і відійшов у темряву, і його ім'я покрито мороком.
5 Він навіть не бачив і не знав сонця: йому спокійніше, ніж тому.
6 А той, хоча б прожив дві тисячі років і не насолоджувався добром, чи не все піде в одне місце?
7 Всі праці людини для рота її, а душа його не насичується.
8 Яка ж перевага мудрого перед дурним, будь - бідняка, вміє ходити перед  тим, хто живе?
9 Краще бачити очима, аніж блукати душею. І це - також це марнота та ловлення вітру!
10 Що існує, тому вже кличеться ім'я, і відомо, що це - людина, і що він не може сперечатися з тим, хто сильніше його.
11 Багато таких речей, які множать суєту: що ж для людини краще?
12 Бо хто знає, що добре людині в житті, за небагатьох днів марного життя її, які пробуває вона як тінь? Та й що, хто розкаже людині, що буде під сонцем по ній?
7
1 Добре ім'я краще за дорогу масть, і день смерті – дня народження.
2 Краще ходити до дому жалоби, ніж ходити до дому бенкету, бо то кінець кожній людині, і живий те до серця свого бере.
3 Нарікання краще сміху, бо при сумі особи серце робиться краще.
4 Серце мудрих - у домі жалоби, а серце безглуздих у домі веселощів.
5 Краще слухати докір розумного, аніж слухати пісні безумних;
6 бо сміх нерозумного ж, що тріск тернини під горщиком. І це - суєта!
7 Утискуючи інших, мудрий робиться дурним, і подарунки  гублять серце.
8 Кінець діла ліпше від початку його; ліпший терпеливий від чванливого.
9 Непоспiшай духом твоїм на гнiв, тому  що гншв гнiздиться в сердцi  дурнiв.               
10 Не кажи: "чому це сталось, що перші дні були кращі за ці? бо не з мудрости ти питаєш про це.
11 Добра мудрість з багатством, і особливо для тих, хто бачить сонце:
12 бо під покровом її те ж, що під покровом срібла, та користь пізнання у тому, що мудрість життя зберігає нею.
13 розваж божий учинок, бо хто може те випростати, що Він покривив?
14 У дні благополуччя користуйся благом, а у дні нещастя міркуй: те й інше зробив Бог для того, щоб людина нічого не міг сказати проти Нього.
15 Всього надивився я в суєтні дні мої: праведник гине в праведності своїй безбожний, що довго живе в своєму лукавстві.
16 Не будь занадто суворим, і не виставляй себе дуже мудрим; навіщо тобі губити себе?
17 Не предавайся гріха, і не будь божевільний: нащо тобі помирати не свого часу?
18 Добре, якщо ти будеш триматися одного і не віднімати руки від іншого; бо хто боїться Бога, той уникне всього того.
19 Мудрість робить мудрого сильнішим за десятьох володарів, що в місті.
20 Немає людини праведної на землі, що робила б добро й не грішила;
21 тому не на всякі слова, що говорять, звертай увагу, щоб не почути тобі свого раба, коли він проклинає тебе;
22 бо серце твоє знає багато випадків, коли і сам ти кривдив інших.
23 Усе це відчув я мудрістю; я сказав: "буду я мудрим"; але мудрість далека від мене.
24 Далеко те, що було, і глибоке, глибоке, хто знайде його?
25 Звернувся я серцем своїм, щоб дізнатися, досліджувати та шукати премудрість і розум, та щоб пізнати, що безбожність глупота, невігластва і божевілля, -
26 і знайшов я, що сильніше смерті жінка, тому що вона - мережа, і серце її - тенета, руки її - кайдани; добрий перед Богом врятується від неї, а грішник уловлен буде нею.
27 Оце я знайшов, сказав Проповідник, відчуваючи одне за іншим.
28 Чого ще шукала душа моя, і я не знайшов?
29 Тільки це я знайшов, що Бог створив людину праведною, а люди пустилися в багато помислів.
 8
1 Хто, як той мудрий, і хто розуміє значення речей? Мудрість людини прояснює особу її, і суворість лиця її змінюється.
2 Я кажу: слово царське бережи, і це заради клятви перед Богом.
3 Не поспішай йти від лиця його, і не упорствуй в поганій справі; тому що він, що схоче, все може зробити.
4 Де слово царя, там влада; і хто скаже йому: Що ти робиш?"
5 хто виконує заповідь, той не зазнає ніякого зла: серце мудрого знає час і право;
6 бо для кожної речі є свій час і статут; а людині велике зло тому,
7 що він не знає, що буде і як це буде - хто скаже йому?
8 Чоловік не владний над духом, щоб утримати дух, і у нього немає влади над днем смерти, і немає порятунку в цій боротьбі, і не врятує безбожність нечестивого.
9 Усе це я бачив, і звертав серце моє на всяке діло, яке робиться під сонцем. Буває час, коли запанувала людина над людиною на лихо для неї.
10 Бачив я тоді, що ховали нечестивих, і приходили і відходили від святого місця, і вони забуваеми були в місті, де вони так поступали. І це - суєта!
11 Не швидко звершується суд над худими справами; від цього і не страшиться серце синів людських чинити зло.
12 Хоч грішник сто разів робить зло і костенiє в ньому, але я знаю, що тим буде добре, хто Бога боїться, які благоговіють перед лицем Його;
13 а нечестивому не буде добра, і, подібно до тіні, недовго протримається той, хто не благоговіє перед Богом.
14 Є і така метушня на землі: праведників осягає те, чого заслуговували б діла нечестивих, а з нечестивими буває те, чого заслуговували б справи праведників. І сказав я: і це - суєта!
15 І похвалив я веселощі; тому що немає кращого для людини під сонцем, як їсти, пити і веселитися: це супроводжує його у працях в дні життя його, які дав йому Бог під сонцем.
16 Коли я звернув моє серце на те, щоб осягнути мудрість і оглянути справи, які робляться на землі, і серед  яких людина ні вдень, ні вночі не знає сну, -
17 тоді я побачив усякий чин Бога, і знайшов, що людина не може осягнути справ, які робляться під сонцем. Скільки б людина не трудилася в дослідженні, він все-таки не спіткає цього; і якби якийсь мудрець сказав, що він знає, він не може осягнути цього.
9
1 все це я звернув серце моє для дослідження, що праведні й мудрі та їхні діяння - в руці Божій, і що людина ні любові, ні ненависті не знає у всьому тому, що перед ним.
2 Всьому і всім - одне: одна доля праведнику і безбожний, доброму і [лихому], чистого й нечистого, приносить жертву і не приносить жертви; як доброчесного, так і грішникові; як клянущемуся, так і боящемуся клятви.
3 Це-то і погано у всьому, що робиться під сонцем, що одна доля всім, і серце синів людськіх виконано зле, і безумство в серці їх, в житті їх; а після того вони відходять до померлих.
4 Хто знаходиться поміж живими, тому є ще надія, так як і псу живому краще, ніж мертвому леву.
5 бо знають Живі, що помруть, а померлі нічого не знають, і вже немає відплати їм, бо забута і пам'ять про них забуто,
6 і їхнє кохання, і їх ненависть і заздрощі їхні загинули вже, і нема вже їм частки навіки ні в чому, що під сонцем тим діється.
7 Тож іди, їж із радістю хліб свій, та пий в радості серця вино твоє, коли Бог благоволить до справ твоїх.
8 Нехай повсякчас одяг твій білий, і нехай не міліє ялин на голові твоїй.
9 Насолоджуйся життям з жінкою, яку ти кохаєш, по всі дні марноти життя твого, і яку Бог дав для тебе під сонцем на всі суєтні дні твої; бо це - твоя доля в житті та в трудах твоїх, якими ти працюєш під сонцем.
10 Все, що може рука твоя, те роби, тому що в могилі, куди ти йдеш, ні роботи, ні роздуму, ані знання, ані мудрості.
11 І звернувся я, і бачив під сонцем, що не моторним дістається успішний біг, не хоробрим - перемога, не мудрим - хліб, і не в розумних - багатство, і не майстерним - прихильність, але час і випадок для всіх їх.
12 Бо людина не знає свого часу. Як риби трапляються в згубну мережу, і як птахи заплутуються в сільцях, так сини людські ловляться в тяжкий час, коли воно несподівано знаходить на них.
13 Ось ще якусь мудрість я бачив під сонцем, і вона здалася мені важливою:
14 місто невелике, і людей у ньому небагато; до нього підступив великий цар і обклав його і зробив проти нього великі облогові роботи;
15 але в ньому знайшовся мудрий бідняк, і він врятував мудрістю це місто; і проте ж ніхто не згадував про це бідній людині.
16 І я говорив: краща мудрість за силу, і проте ж мудрість бідняка нехтується, і слів його не слухають.
17 Слова мудрих, висловлені спокійно, вислуховуються краще, ніж крик володаря поміж безглуздими.
18 Мудрість краще військових гармат; але один погрешивший погубить багато доброго.
10
1 Мертві мухи псують та роблять зловонною запашну масть мироварника: те ж робить невелика дурість шанованої людини з його мудрістю і честю.
2 Серце мудрого - на праву сторону, а серце дурного - на ліву.
3 За якою б дорогою не йшов дурний, у нього завжди бракує сенсу, і кожному він висловить, що він дурний.
4 Якщо гнів начальника спалахне на тебе, то не залишай місця твого; бо лагідність покриває і великі провини.
5 Є зло, що я бачив під сонцем, це - як би похибка, що походить від володаря;
6 невігластво поставляється на великій висоті, а багаті сидять низько.
7 я Бачив на конях рабів, а князі ходять, подібно рабам, пішки.
8 Хто копає яму, той в неї впаде, а хто руйнує огорожу, того вжалить змій.
9 Хто пересуває каміння, той може надсадить себе, і хто коле дрова, той може наразитися на небезпеку від них.
10 Якщо притупиться сокира, і якщо лезо її не буде відточено, треба напружувати сили; мудрість вміє це виправити.
11 Якщо змій вжалить без заговорювання, то чи не краще його і злоязычний.
12 Слова з уст мудрого - благодать, а уста нерозумного гублять його ж:
13 початок слів його уст, - глупота, а кінець промови з вуст його - божевілля.
14 Дурний наговорить багато, хоча людина не знає, що буде, і хто скаже йому, що буде після нього?
15 Працю дурного стомлює його, бо не знає навіть дороги в місто.
16 Горе тобі, земля, коли цар твій отрок, і коли князі твої їдять рано!
17 Благо тобі, земля, коли цар у тебе з благородного роду, і князі твої їдять вчасно, для підкріплення, а не для пересичення!
18 Від лінощів валиться стеля, і коли опустяться руки, то протече будинок.
19 Бенкети влаштовуються для задоволення, і вино веселить життя; а за все відповідає срібло.
20 Навіть і в думках твоїх не злословь царя, і в спальній кімнаті твоїй не злословь багатого; бо птиця небесна може перенести слово твоє і крилата - переказати мову твою.
11
1 Відпускати хліб свій по водах, тому що після багатьох днях знов знайдеш його.
2 Давай частина семи і навіть вісім, бо не знаєш, яка біда буде на землі.
3 Коли хмари будуть повні, то вони проллють на землю дощ; і якщо деревина на південь впаде чи на північ, то вона там і залишиться, куди впаде.
4 Хто спостерігає вітер, тому не сіяти; і хто дивиться на хмари-тому не жати.
5 Як ти не знаєш шляхів вітру і того, як утворюються кістки в утробі вагітної, так не можеш знати справу Бога, Хто робить усе.
6 Вранці цього насіння твоє, і ввечері не давай відпочинку руці твоїй, бо ти не знаєш, те чи інше буде вдаліше, або те й інше однаково добре буде.
7 і світло Солодке, і добре очам сонце бачити.
8 Коли б людина жила й довгі роки, хай вона тішиться всіх їх, і хай пам'ятає дні темряви, бо їх буде багато, усе, що надійде, марнота!
9 Веселись, юначе, в юності твоїй, і так їсть серце твоє радості у дні юності твоєї, і ходи шляхами серця твого і за баченню очей твоїх; тільки знай, що за все це Бог приведе тебе на суд.
10 І жени смуток від серця свого, і уклоняй зле від тіла твого, бо й дитинство і юність - суєта.
12
1 І пам'ятай Творця твого в дні юності твоєї, аж поки не прийдуть злі дні, й не настали роки, про які говорити ти будеш: "немає мені задоволення в них!"
2 доки не померкли сонце і світло, і місяць, і зірки, і не знайшли нові хмари слідом за дощем.
3 В той день, коли затремтять стережуть хату і зігнуться мужі сили; і перестануть молоти мелють, тому що їх залишилося трохи; і небо дивиться в вікно;
4 і зачинятися будуть двері на вулицю; коли замовкне звук жорна, і буде вставати людина з крику півня і замовкнуть дочки співу;
5 і висоти будуть їм страшні, і на дорозі жахи; і мигдаль зацвіте, й обважніє коник, і розсиплеться каперс. Бо людина відходить до вічного дому свого, і готові оточити його по вулиці плакальниці; -
6 аж поки не порвався срібний ланцюжок, і не розірвалася золота пов'язка, і не розбився глечик біля джерела, і не обрушилося колесо над колодязем.
7 І вернеться порох у землю, чим він і був;  а дух вернеться знову до Бога, що Дав його.
 8 Суєта суєт, сказав Проповідник, - суєта!
 9 Крім того, що Проповідник був мудрий, він навчав ще народ знанням.  Він важив та досліджував, склав багато притч.
 10 Проповідник пильнував знаходити потрібні слова, і слова вірно писав правдиві.
 11 Слова мудрих - як голки і як вбиті цвяхи, складачі ж - від одного Пастиря.
 12 А понад те, сину мій, будь обережний: складати багато книжок - кінця не буде, і багато читати - мука для тіла.
 13 Підсумок усього почутого: Бога бійся, й чини Його заповіді, бо належить це кожній людині!
 14 бо Бог приведе кожну справу на суд, і все потаємне, чи добре воно, чи лихе.
 Пісня пісень Соломона.
 1
1 Так цілує він мене цілуванням вуст своїх! Бо ласки твої краще вина.
2 Від пахощі мастей твоїх ім'я твоє - як розлите миро; тому дівчата люблять тебе.
3 Влеки мене, ми побіжимо за тобою; - цар впровадив мене у палати свої, - будемо захоплюватися і радіти тобою, звеличувати ласки твої більше, ніж вино; гідно люблять тебе!
4 Дочки Єрусалимські! чорна я, але гарна, як намети Кидарские, як завіси Соломонові.
5 Не дивіться на мене, що смуглявенька я, бож сонце обпалило мене: сини матері моєї розгнівалися на мене, поставили мене стерегти виноградники, - мого виноградника власного я не стерегла.
6 Скажи мені, ти, якого любить душа моя: де ти пасеш? де відпочиваєш опівдні? до чого мені бути скиталицею біля стад твоїх товаришів?
7 Якщо ти не знаєш цього, вродливіша з жінок, то йди собі за слідами отари, і паси козенят твоїх біля наметів пастушачих.
8 Кобылице в моїй колісниці фараонової   я уподібнив тебе, кохана моя.
9 Прекрасні щоки твої під підвісками, шия твоя в намисті;
10 золоті підвіски ми зробимо тобі з срібними блискітками.
11 Доки цар був за своїм столом, нард мій видавав свої пахощі.
12 Мирровий пучок - коханий мій у мене, у моїх грудей перебуває.
13 Як пензель кіпера, коханий мій у мене в виноградниках Енгедських.
14 О, ти прекрасна, кохана моя, ти прекрасна! Очі твої голубині.
15 О, ти прекрасний, любий мій, і люб'язний! І ложе у нас - зелень;
16 покрівлі будинків наших - кедри, стелі наші - кіпариси.
2
1 Я нарцис Саронський, лілія долин!
2 як лілея між тереном, так подруга моя поміж дівами.
3 Що та яблуня між лісовими деревами, так мій коханий поміж юнаками. У тіні її я люблю сидіти, і плоди її солодкі для гортані моєї.
4 Він запровадив мене до дому бенкету, і прапор його надо мною кохання.
5 Підкріпіте мене вином, освіжіть мене яблуками, бо я знемагаю від любові.
6 Ліва рука його під головою, а права обіймає мене.
7 Заклинаю вас, дочки Єрусалимські, сарнами або польовими ланями: не будіть і не турбуйте коханої, доки їй завгодно.
8 Голос мого коханого! Ось, він іде, стрибає по горах, стрибає по горбах.
9 Друг мій схожий на сарну або на молодого оленя. Ось він стоїть у нас за стіною, зазирає у вікно, миготить крізь ґрати.
10 Коханий мій почав говорити до мене: встань, кохана моя, прекрасна моя, вийди!
11 Ось, зима вже минула; дощ минув, перестав;
12 квіти з'явилися на землі; час співу настав, і голос горлиці чути в нашій країні;
13 смоковниці розпустили свої нирки, і виноградні лози, розцвітаючи, видають пахощі. Встань, кохана моя, прекрасна моя, вийди!
14 Голубко моя у розщілинах скелі під дахом скелі! Покажи мені лице твоє, дай мені почути голос твій, бо голос твій солодкий, і лице твоє приємно.
15 Ловіть нам лисиці, лисенят, які псують виноградники, а виноградники ж наші у цвіті.
16 Коханий мій належить мені, а я йому; він пасе між лілеями.
17 Аж поки день дихає прохолодою, і тікають тіні, вернися, будь подібний сарні або молодому оленеві на розколинах гір.
3
1 На моєму ложі вночі шукала я того, кого любить душа моя, шукала його і не знайшла його.
2 Встану я піду по місту, по вулицях і площах, і буду шукати того, якого любить душа моя; я шукала його і не знайшла його.
3 Зустріли мене варти, обходящие місто: "чи не бачили ви того, якого любить душа моя?"
4 Але я ледь відійшла від них, як знайшла того, кого любить душа моя, вхопилася за нього, і не відпустила його, аж поки не привела його в дім матері моєї і у внутрішні кімнати матері моєї.
5 Заклинаю вас, дочки Єрусалимські, сарнами або польовими ланями: не будіть і не турбуйте коханої, доки їй завгодно.
6 Хто ця, висхідна від пустелі як би стовпи диму,що окурена миррою і кадилом, всякими порошками мироварника?
7 Ось ложе його, Соломонове, шістдесят лицарів навколо нього, із сильних Племен.
8 Усі вони тримають по мечу, досвідчені в бою; у кожного меч при стегні його заради страху нічного.
9 Носильный одр зробив собі цар Соломон із Ливанських дерев;
10 столпці його зробив зі срібла, локотники його із золота, сідниця його з пурпуру тканини; нутро його прибрана з любов'ю дочок Єрусалимських.
11 Підіть і подивіться, дочки Сіонські, царя Соломона в вінку, яким мати його увінчала його в день весілля його, в день, радісний для серця.
4
1 О, ти прекрасна, кохана моя, ти прекрасна! Очі твої голубині під кучерями твоїми; волосся твої - як стадо кіз, які спускалися з гори Галаадской;
2 зуби твої - як стадо вистрижених овець, виходять з купальні, з яких у кожної пари ягнят, і безплідною немає між ними;
3 як стрічка червона губи твої, і уста твої ласкаві; як половинки гранатового яблука - щоки твої під кучерями твоїми;
4 шия твоя - як стовп Давидів, споруджений для зброї, тисяча щитів висить на ньому - всі щити сильних;
5 два сосца твої - як двійні молодої сарни, пасуться між лілеями.
6 Аж поки день дихає прохолодою, і тікають тіні, піду я на гору мирровую і на пагорб фіміаму.
7 Уся ти прекрасна, кохана моя, і плями нема на тобі!
8 Зо мною з Лівану, наречена! Зі мною йди з Лівану! Поспішай з вершини Амани, з вершини Сенира і гермон аж, від логовищ левових, від гір барсова!
9 Полонила ти серце моє, сестра моя, наречена! Полонила ти серце моє одним поглядом очей твоїх, одним намистом на шиї твоїй.
10 О, як люб'язні ласки твої, сестра моя, наречена! О, як багато, ласки твої краще вина, і пахощі мастей твоїх краще всіх ароматів!
11 Стільниковий мед капає з вуст твоїх, наречена, мед і молоко під язиком твоїм, і пахощі одежі твоєї подібно до пахощів Ладану!
12 Замкнений сад - сестра моя, наречена, укладена криниця, запечатане джерело:
13 розсадники твої - сад з гранатовими яблуками, з чудовими плодами, кіпери з нардами,
14 нард і шафран, аїр і кориця зі всякими запашними деревами, мирра і алой зі всякими кращими ароматами;
15 садове джерело - криниця живих вод і потоки з Лівану.
16 Піднімися вітер з півночі і принесись з півдня, повій на сад мій, - і поллються аромати його! - Нехай прийде коханий мій в сад свій, і куштує солодкі плоди його.
5
1 Прийшов я в сад мій, сестра моя, наречена; набрав мірри моєї з ароматами моїми, поїв стільників моїх з медом моїм, напився вина мого з моїм молоком. Їжте, друзі, пийте і бенкетуйте, любі!
2 Я сплю, а серце моє не спить; ось голос мого коханого, який стукає: "відчини мені, сестро моя, кохана моя, голубко моя, моя чиста! тому що голова моя вся покрита росою, кучері мої - ночною влагою".
3 Я скинула хітон мій, як же мені знову надягати його? Я вимила ноги мої; як же мені бруднити їх?
4 так мій Коханий простяг свою руку крізь отвір і нутро моє схвилювалося від нього.
5 Я встала, щоб відімкнути своєму коханому, і з рук моїх капала мирра, і з пальців моїх капала мирра на ручки замку.
6 Отперла я своєму коханому, а коханий мій повернувся і пішов. Душі в мені не стало, коли він говорив; я шукала його і не знаходила його; кликала його, і він не обзивався мені.
7 Зустріли мене вартуючи, що обходять місто, побили мене, побили мене зняли з мене покривало стережуть стіни.
8 Заклинаю вас, дочки Єрусалимські: якщо ви зустрінете улюбленого мого, що скажете ви йому? Що я знемагаю від любові.
9 "Чим коханий твій кращий від інших коханих, вродливіша з жінок? Чим коханий твій кращий від інших, що ти так заклинаешь нас?"
10 Коханий мій білий й рум'яний, краще десяти тисяч інших:
11 голова його - чисте золото; кучері його хвилясті, чорні, як ворон;
12 очі його - як голуби при потоках вод, що купаються в молоці, що сидять у достатку;
13 щоки його - квітник ароматний, гряди благовонних рослин; губи його - лілії, виділяють текучу мирру;
14 руки його - золоті кругляки, саджені топазами; живіт його - як статуя зі слонової кістки, обкладене сапфірами;
15 гомілки його - мармурові стовпи, поставлені на золотих підніжжях; вигляд його подібний до Лівану, величний, як кедри;
16 уста його - насолода, і весь він - люб'язність.Оце мій коханий, й оце мій, дочки єрусалимські!
 6
 1 "Куди твій коханий пішов, о найвродливіша з жінок? Куди спрямував твій коханий? Ми пошукаємо його з тобою".
 2 Мій коханий пішов до садочка свого, в квітники запашні, щоб пасти в садках і збирати лілеї.
 3 Я належу своєму коханому, а коханий мій - мені;  він пасе між лілеями.
 4 Ти прекрасна, кохана моя, як Тірца, люб'язна, як Єрусалим, ти грізна, як війська з прапорами.
 5 Відверни ти свої оченята від мене, бо вони непокоять мене.
 6 Твої коси - як стадо кіз, що сходять з Гілеаду  зуби твої - як отара овець, що з купальні, з яких у кожної пари ягнят, і безплідною немає між ними;
 7 мов частина гранатового яблука - скроня твоя за серпанком твоїм.
 8 Шістдесят є цариць, і вісімдесят наложниць, а дівчатам немає числа,
 9 та єдина - вона, голубка моя, моя чиста!  єдина вона у матері своєї вона одиначка, обрана у матері своєї.  Як бачили дочки Сіону, і - звали її, цариці й наложниці то - хвалили її.
 10 Хто ця, що вона виглядає, як зоря, прекрасна, як місяць, як сонце, грізна, як війська з прапорами?
 11 Я зійшла в горіховий сад подивитися на зелень долини, подивитися, чи зацвів виноград, чи гранатові яблуні?
 12 Не знаю, як душа моя вабила мене до колісниць знатних народу мого.
 7
1 "Озирнись, подивись навколо, Суламіта, озирнись, подивись навколо, - і ми подивимося на тебе". Що вам дивитися на Суламиту, як хоровод Манаимський?
2 Як прекрасні ноги твої в черевичках, дочко іменита! Заокруглення стегон твоїх, як намисто, справа рук вправного майстра;
3 живіт твій - кругла чаша, в якій не виснажується ароматне вино; черево твоє - ворох пшениці, обставлений ліліями;
4 два сосца твої - як два козеняти, двійні сарни;
5 шия твоя - як стовп із слонової кістки; очі твої - озерки Есевонские, що біля воріт Батраббима; ніс твій - вежа Ліванська, звернена до Дамаску;
6 голова твоя на тобі, як Годував, і волосся на голові твоїй, як пурпур; цар захоплений твоїми кучерями.
7 Як ти прекрасна, як приваблива, кохана, твоєю миловидністю!
8 Цей стан твій схожий на пальму, і груди твої на виноградні кисті.
9 Подумав я: вліз би я на пальму, вхопився б за віття її, і груди твої були б замість кистей винограду, і запах від ніздрів твоїх, як від яблук;
10 вуста твої - як відмінне вино. Воно тече прямо до одного моєму, потішає уста стомлених.
11 Я належу одному моєму, і до мене звернене бажання його.
12 Прийди, коханий мій, вийдемо в поле, побудемо в селах;
13 вранці підемо в виноградники, подивимося, розпустилася чи виноградна лоза, розкрилися бруньки, розквітли чи гранатові яблука; там я надам ласки мої тобі.
14 Мандрагори вже пустили пахощі, і біля дверей наших всякі чудові плоди, нові та старі: це зберегла я для тебе, мій коханий!
8
1 О, коли б ти був мені брат, сосавший груди матері моєї! тоді я, зустрівши тебе на вулиці, цілувала б тебе, і мене не осуджували б.
2 Повела б я тебе, призвела б тебе в дім матері моєї. Ти навчав би мене, а я поїла б тебе ароматним вином, соком гранатових яблук моїх.
3 Ліва рука його під головою, а права обіймає мене.
4 Заклинаю вас, дочки Єрусалимські, - не будіть і не турбуйте коханої, доки їй завгодно.
5 Хто це сходить від пустелі, спираючись на свого коханого? Під яблунею я тебе розбудила: там народила тебе мати твоя, там народила тебе мати твоя.
6 Поклади мене, як печатку на серце своє, як печать на рамено бо сильне кохання, як смерть, любов; люта, як пекло, ревнощі; стріли її - стріли вогненні; вона полум'я досить сильний.
7 води Великі не зможуть згасити кохання, ані ріки його не заллють. Коли б хто давав все багатство свого дому за любов, то він був би відкинутий з погордою.
8 Є у нас сестра, яка ще мала, і сосців немає у неї; що нам робити з нашою сестрою, коли будуть свататися за неї?
9. Якщо б вона була стіна, то ми побудували б на ній палати з срібла; якби вона була двері, то ми б обклали її кедровими дошками.
10. Я - стіна, і груди у мене, як вежі; бо я буду в його очах, як досягну повноти.
11 .Виноградник мав Соломон у Баал-Гамоне; він віддав цей виноградник сторожам; кожен повинен був доставляти за плід його тисячу срібняків.
12  А мій виноградник у мене при собі. Тисяча нехай тобі, Соломоне, а двісті – тим, хто стеріг плоди його.
13 Мешканка садів! Товариші слухають голосу твого, дай і мені послухати його.
14 Біжи, мій улюблений; будь подібний сарні або молодому оленеві на бальзамових горах!

КНИГА «ПРЕМУДРОСТІ СОЛОМОНА»
(Второзаконня)
Правильно буде: КНИГА «АХІНЕЇ  IЄГОВИ-ДИЯВОЛА»; він сам собі співає дифірамби від імені Соломона. Правильно його охрестили низькопробна нікчема: свої маревні думки вклав у вуста царя. Цієї книги планетного сатани немає у виданій Біблії, але в Біблії інтернету є; диявол пізніше її надиктував. В цьому тексті повторюється брехня про перехід Червоного Моря (Чёрмного) по дну, і вихваляння Iєгови, як творця. Юродивий!!! «Творець Iєгова» євреїв навчав збоченням, грабункам, вбивствам і привчав до рабства, - на інше він не здатний.
Висновок.
У Старому Заповіті у текстах від Iєгови чергуються загрози, перераховуються винищення людей, зазначаються грабежі золота, срібла, мідної та залізної посуду, викрадення худоби, спалювання селищ, полон жінок, нескінченні прокльони і погрози. Тексти царя Соломона ненав'язливо пропонують замислитися кожному про себе: «А який я? Що світлого принесу в простір своїми думками, словами і вчинками? Яким я себе створив? Бога чи диявола? Що я несу у світ людський, - добро чи зло?
Книга Пророка Ісаї.
Гл. 1.
«Я виховав і прославив синів, а вони обурилися проти Мене. Народ грішний, народ обтяжений беззаконнями, плем'я лиходіїв, сини погибельні! Залишили Господа (Ієгову – Саваофа), знехтували «Святим» Ізраїля, - обернулися назад. У що вас бити ще, що продовжують свою завзятість. Вся голова у виразках і все серце зачахнуло. Від підошви ноги до темряви голови немає у нього здорового місця; виразки, плями, рани, що гнояться, неочищені і такі, що не обв'язали і непом'якшені єлеєм». «Всім відступникам і грішникам – погибель, і ті, що залишили  "Господа", будуть знищені». Які погрози!
Гл. 3. І сказав Господь: «За те, що дочки Сіону горді, і ходять, піднявши шию і зваблюючи поглядами, і виступають величавою ходою, і гримлять ланцюжками на ногах, тому вчинить Господь тім'я сіонських дочок паршою, і оголить Господь сором її». «У той день Господь відніме красиві ланцюжки на ногах, зірочки і луночки, сережки та намиста, пояси і судини з духами, привески чарівні. Персні, і в носі, і окриття, хустки і гаманці. Світлі тонкі опанчі, пов'язки і покривала. І станеться, замість бальзаму буде сморід, і замість пояса мотузка, і замість завитого волосся лисина, і замість широкої опанчі вузьке веретище, замість краси клеймо».
Господь Саваоф-Iєгова називає себе “Святим Ізраіля». Виявляється, бувають і такі святі, -  проклинають  i роблять зло. А в минулі часи «Святий Ізраіля» любив п'яні оргії, поглинав у розпусті, прикрашав себе коштовностями, носив сережки, перли, золото, мостову коштовними каменями прикрашав на Ланкі (о. Цейлон). Дивися в інтернеті відео «Вішну пуран», з 63 серії «Рамаяна». Рама – Великий Майтрейя, Равана – Ієгова- диявол.
"На Ланку, її золотії ворота і храми дивився в изумленії сподвижник великого Рами.                В її мостових дорогі виблискували каміння, кришталь, перли, лазурит і інші вкраплення.                Був кожен отвір чудових веж литтям золотим та срібним куванням прикрашений".
Хануман причаївся в кущах, і бачить чудовиськ в звіриних шкурах, з поголеною головою, косою на потилиці, коротуна – виродки (злочинний світ після смерті).
Гідний Хануман побачив людей, які загрузли в пияцтві та інших спокусах. Почув лайку, сквернослов’е, жінки з коханими лежали покотом, жінок сплячих безліч було в розкішних шатах.
"Одна в іншої лежали на стегнах, на лонах, на сідницях, на руках і грудях оголених.
Руками сплітаючись, до вину одержимі пристрастієм, уві сні тонкостанне горнулися один до одного з участіем, і зібрані разом своїм володарем, здавалися гірляндою, обліпленої бджолиним роєм".
Піднявшись на сходи, Хануман побачив п'яного Равану (Iєгова); як лютого тигра. Звідти стежив за володарем погляд мавпи, і … … від шаленої «пахучої» тічки, велетнем спати завалився у річки.
Товсті руки в золотих браслетах, роздерті передпліччя, величезний кулак як булава, слонова голова. Жінки його оточували і вмощували сандалом, на всіх пальцях іскрилися незліченні персні з каменями. Подих правителя демонів "пахло" брагою і погляд лякало зіву зиянье. На грудях перлова нитка:
"Сорочка сповзла, і рубці оголила на тілі, і велично-жовтим покривом повит на ліжку. Зі свистом зміїним дихаючи, оголений по пояс, лежав "повелитель", у сні беспробудном спочиваючи. І слон, омивається водами Ганги великої, на мілині сплячий, зрівнявся б з Ланки владикою". В обіймах Равани спали п'яні танцівниці, співачки в смарагдових сережках, в підвісках алмазних. (Равана десятиглавый, двадцатирукий – у нього в запасі десять тіл фізичних, він їх міняє).
На сучасному сленгу - Iєгова «відривався на повну котушку». На Ланці він був у фізичному тілі, а коли став "Святим Ізраїлю" був в астральному тілі. У Тонкому тілі людина очищається, а Господь Саваоф-Iєгова продовжує сипати погрози на голову ізраїльтян і карає, як у минулому єгиптян.
Гл. 5. «А Господь Саваоф возвеличиться в суді, і Бог Святий виявить святість Свою в справедливості». Пропозиція корява – яка святість у диявола? Безбожник, п'яниця, розпусник, вбивця, ґвалтівник. Iєгова силою взяв небесну красуню Панджихаскалу. Вона поскаржилася батькові і він прокляв його: «Якщо Равана силою візьме жінку, то його голова розлетиться на тисячу частин». Але не розлетілася голова у блудливого пса Iєгови.
Гл.9.                Не підкоряються ізраїльтяни Саваофу і він знову загрожує. «І поставить Господь (Iєгова) проти нього (Ізраїлю) ворогів: сириян зі сходу, філістимлян з Заходу; і будуть вони пожирати Ізраїлю повним ротом. При всьому цьому не відвернеться гнів Його, і рука Його ще простягнута». « ...але народ не звертається до Господа Саваофа.,.». «Лють Господа Саваофа обпалить землю, і народ стане їжею вогню». Тисячоліттями семітів Iєгова руйнував теологічне ядро, пестив, застосовуючи гіпноз; хто стільки страждав з вини Господа-монстра? Скільки прокльонів і погроз сипалося на голову євреїв! Скільки разів, за вказівкою Iєгови-диявола, народи Близького Сходу винищували один одного? Від нього євреї хочуть позбутися, хочуть поклонятися іншому божеству, доброму і терплячому до людських помилок.
Гл. 11.                Iєгова мріє: «Господь (Iєгова) простягне свою руку, щоб набути останок народу свого, який залишиться». «… і збере вигнанців Ізраїля, і розпорошення Іудеїв скличе від чотирьох кінців землі». «І ворогуючи проти Іуди будуть знищені», «… і пограбують всіх дітей сходу» (Яценюк і Меркель відвезли дияволу в США золотий запас своїх держав). Винищені, пограбують, спалять, - улюблені вирази диявола.
«І висушить Господь (Iєгова) затоку моря Єгипетського». Продовжує брехати про те, що він вивів євреїв з Єгипту, через Червоне море. Моісей вивів євреїв з Єгипту через Суецький перешийок!!!
Iєгова розмріявся: «І скажете ви того дня: дякуйте Господу, кличте ім'я Його звіщайте про вчинки Його; нагадуйте, що велике ім'я Його. Співайте Господу, бо він зробив велике; так знають це по всій землі». А за що диявола-славити Iєгову? Зло і брехню? Немає в космосі такого жорстокого, мстивого, підступного і брехливого створення, подібності Iєгови-диявола.
Боронь Боже від всіх коварств і злодіянь планетного сатани; за все людство прошу.
Енергію руйнування несуть тексти Старого Заповіту (Тора); той, хто читає їх постійно і не відкине їх, просто нічого в них не зрозумів, або зомбований цими текстами.
Пророки Iєгови повторюють те, що він їм наказав поширити серед євреїв. Повторюються його злодіяння; радіє вигнання мудреців, падіння Вавилона. «Затрясу небо, і земля зрушиться з місця свого від люті Господа Саваофа (Iєгови) в день палаючого гніву Його, (схожий на скажену собаку з піною у рота, - укус її небезпечний).
Гл.19.                Ієгова неодноразово втілювався в Єгипті, був нахлібником у народу; нічого не створив, – леліяв думку про злоделаніє. «Господь» (Ієгова) послав в нього дух сп'яніння; і вони ввели Єгипет в оману у всіх справах його, подібно до того, як п'яний бродить по блювоті своїй». Злорадна мова планетного сатани – блювотина, що виходить з його суті.               
«Я вооружу єгиптян проти єгиптян; і будуть битися брат проти брата і один проти одного, місто з містом, а царство із царством. І поникне він і зруйнує рада його. І вони вдадуться до ідолів, чародіїв, духів померлих та до ворожбитів. (Замініть слово єгиптян на українців; диявол діє за шаблоном. Диявол готує десант «учнів» Ванги – «сина», ворожок, чаклунів і цілителів. У таких втілень, як Ванга не буває дітей, і учнів у неї не було. Інформацію та бачення вона отримувала від Іоанна Златоуста. І віддам я Єгипет у руку жорстокого, і лютий цар буде панувати над ними, говорить Господь Саваоф. І це в подяку за те, що єгиптяни прихистили євреїв під час посухи, і давали продукти їм даром протягом 430 років і сорок років на Сінаї.  Планетний біс мстить Єгипту за те, що євреї у них пізнали езотерику і поклонялися Богу Сонця Ра (Рамсес II). Майбутні євреї в Халдеї  пізнали "Таємне містичне вчення» (в Халдею Вчення прийшло з Індії) і тоді знали, що вони поклоняються сатані.  Бог є Добро, Світло, Любов і Співчуття.
 Гл.  29.                Єрусалим поступово забуває про Господа Саваофа, і наслідок цього - загрози і покарання.  «Господь Саваоф відвідає тебе громом та землетрусом, і сильним голосом, бурею і вихором, і  їдким полум'ям».  Загрози Iєгови - психічні атаки, щоб підпорядкувати собі євреїв.  «Я ще надзвичайно зроблю з його народом, - загине мудрість премудрих його». Іегова дає задній хід.  «І проте Господь буде чекати, щоб помилувати вас, і тому ще утримується, щоб зглянутися над вами».
 Жалість Iєгови - укус отруйної змії.  Він не зволікає зараз, а посилено підминає під себе населення: секти, лжесайти педерастів і повій, проштовхування себе в «Я Єсмь» в православних навчально-духовних закладах через впровадженого в православ'я свого раба А.Л.Дворкіна.  Люди, будьте пильні, охороняйте дітей від впливу диявола.  Приймайте Вчення Живої Етики на зміну брехливої ;;Трепологиї  Iєгови-диявола під назвою Старий Заповіт.  Прийміть царську трапезу замість юшки.
 Гл.  30/2.
 «Не запитавши вуст моїх, йдуть до Єгипту, щоб зійти фараона і сховатися в тіні Єгипту».  «Ось ім'я Господа йде здалека, палахкотить Його гнів, Його уста обурені».
 Гл.  36/10.
 На Близькому Сході не було світу, всі війни народів організовував Господь-диявол: «Та хіба я без волі Господньої пішов на землю цю, щоб розорити її?  Господь (Iєгова) сказав мені: «Піди на той край, і знищ її».  Ці слова сказав цар асирійський царю Єрусалиму.
 Гл.37.
Слово Господа-диявола через пророка царю Єрусалиму: «За твою зухвалість проти Мене і за те, що надменіє твоє дійшло до вух Моїх. Я вкладу кільце Моє в ніздрі твої і вудила мої, - в рот твій, і поверну тебе назад тією ж дорогою, якою ти прийшов». «Я охоронятиму місто сіє (Єрусалим), щоб врятувати його ради себе і ради Давида, раба Мого. І вийшов Ангел Господній, і уразив в стані Ассірії сто вісімдесят п'ять тисяч чоловік. І встали уранці, і ось всі тіла мертві» (уподовж дороги з косами стоять). У Старому Заповіті інформація про царів повторюється тричі; у книгах Царств, книгах Хронік (літопис), книги пророків.
Гл. 38.                У ті дні захворів був Єзекія смертельно», (цар Єрусалиму, якого Господь-диявол обіцяв кільце в ніздрі і узду в рот одягнути). І так старанно молився, що  Господу сподобалося, і він цареві додав п'ятнадцять років життя. Господь-диявол посилає хвороби, щоб підкорити собі людину. Треба було Богу молитися, щоб захистив від диявола. Владика Шамбали - Бог! Проти Бога ніхто не сильний!
Гл.43.                Бо Я - Господь (диявол), Бог твій, Святий Ізраїлів, Спаситель твій. Я вибрав, щоб ви знали й вірили мені та зрозуміли, ще це я. до мене не зроблено Бога, і після мене не буде. Я, Я Господь (диявол), і крім Мене немає Спасителя. Я розказав, і споміг, і звістив; а іншого немає у вас, і ви - свідки Мої, говорить Господь, що Я Бог; так говорить Господь (диявол), ваш Відкупитель, Святий Ізраїлів. Я Господь (диявол), ваш Святий, Творець Ізраїля, Цар ваш». Діагноз - манія величі. Iєгова не творець, навіть Ізраїлю; він приписує собі чужі заслуги.
«Цей народ я Собі  зформував, він буде звіщати про славу Мою». Яку славу? «Слава» Iєгови - мавпи на екваторі та прилеглих територіях; живий пам'ятник для живого диявола. Поема «Рамаяна» та відео «Вішну Пуран»- слава сатани! І три книги:                1."Викриття мільярдера Жоржа Моргана (втілення педераста Iєгови)".                2. "Апокаліпсис (наслідок правління педераста Iєгови)", або "Відповідь мудакові Iєгові на його брехливу Біблію)".  3. Причини і цілі Другої світової.
Гл.45.
 «Я Господь, і немає іншого; немає Бога, крім Мене». «Я створив землю і створив на ній людей;  Я – Мої руки* простягнули небеса, і всьому воїнству їх дав закон Я». Землю, закони і все, що на ній живе і дихає, Створив Великий Владика Шамбали. Iєгову призначили Господарем Землі (голова всепланетного колгоспу), матеріальний полубог-демон з маленької літери – сатана. В його обов’язки входить: забезпечення людства дощем і урожаєм, і стежити за виконанням людьми заповідей Бога.  (Його руки* 432 тис. рокiв  займались мастурбацiєю перед процесом  i скоблили  penis  вiд фекалiй). 
Гл. 57.
«Бо так промовляє Високий і Піднесений, повіки Живущий, - Святий Його ім’я».  «І простяг Господь (Iєгова) руку свою, і доторкнувсь моїх вуст, і сказав мені Господь: «Ось я вклав слова мої у вуста твої; дивись, я поставив тебе в цей день над народами й царствами, щоб викорінювати і розоряти, губити та руйнувати, щоб будувати й насаджувати». Висота небес Iєгови-диявола – нижній астральний план, куди після смерті потрапляють ті, кого Iєгова спокусив з істинного шляху – збоченці, злочинці, самогу- бці. У Вищий астральний і ментальний плани вони не можуть потрапити через свої  низькi  вибрацiї.                Гл. 63. «....одіяння Його червоно, бо він топтав точило в гніві Своє- му». Червоний і чорний, – кольори диявола. Поєднання цих ко- льорів – трагічно. Пентакл – п’ятикутна зірка; перевернута зірка ознака чаклунства, поклоніння дияволу-Iєгові.                Гл. 66.                «Так говорить Господь (диявол): небо – Мій престол, а земля – підніжжя ніг Моїх; де ж ви побудуєте будинок для мене, і де місце спокою Мого? Бо все зробила моя рука». В даний час «престол» Iєгови-диявола в Нью-Йорку, у висотному будинку. Не треба було руйнувати Господній дім, який збудував цар Соломон. Тепер на Сатурні побудують будинок для диявола його раби; він називає всіх рабами. Насправді, Iєгова сам раб своєї манії величі. Місце спокою планетного біса – на Сатурні. 
Книга пророка Єремії Гл. 1/9, 10.
«І простяг Господь (Iєгова) руку свою, і доторкнувсь моїх уст, і сказав мені Господь: «Ось я вклав слова мої в уста твої; дивись, я поставив тебе в цей день над народами й царствами, щоб вико- рінювати і розоряти, губити та руйнувати, щоб будувати й насад- жувати».
Гл. 2.
«Так говорить Господь (Iєгова): «Яку кривду знайшли батьки ваші в Мені, що віддалилися від мене»? «І не сказали: «Де Господь, який вивів нас із землі єгипетської»? Хто його просив про це? Євреї пішли в Єгипет в надії забути назавжди «непорозуміння темряви» - диявола. «І я ввів вас в землю плодоносную, щоб ви харчувалися плодами її». «Тому, я ще буду судитися з вами, говорить Господь, і з синами синів ваших». Євреї знають брехливі слова Господа (Iєгови). Вивів їх Моісей з Єгипту через Суецький перешийок. Але ввів в землю плодоносную Iєгова, - «розчистив собі місце». Все зробив для себе, - ніхто з євреїв його про це не просив. Ці брехливі казки застаріли, і ніхто їх не сприймає всерйоз. І Господь (Iєгова) це усвідомлює, тому він переключився на одержимість, - гіпноз. Всі наступні глави Господь (Iєгова) сльозливо дорікає євреям повернутися до нього.
Гл. 3.
«Заклик «Господа» (Iєгови) до отступившим Ізраїля та Юуду повернутися, і йти разом». «Верніться бунтівні діти: я вилікую вашу непокору» Заклик не допомагає і Господь починає загрожувати.
Гл. 4.
«Від шуму вершників і стрільців розбіжаться всі міста; всі міста будуть залишені, і не буде в них ні одного жителя».
Гл.13.
«Цей негідний народ, який не хоче слухати слів моїх, живе за впертістю серця свого, і ходить слідом за іншими богами, щоб служити їм та поклонятися їм». «Розпорошу їх, як порох, що розносиситься пустельним вітром». Слідує покаяння євреїв, і Господь обіцяє пробачити всі гріхи і гріхи їх не згадувати більше. Гріхи простити ніхто не може, їх треба відпрацьовувати добрими справами. Тому викинув Iєгова Закон Карми з Християнства, підмінивши своєю трепологиею Закон Бога, охрестивши себе «Всемогутнім» (у злі).
На протязі всього Старого Заповіту Господь (Iєгова) говорить: «Страх Мій дам в їхні серця, щоб вони не відступали від мене». Кому потрібен такий Господь, щоб жити в страху? Бо всі хочуть позбутися Саваофа (Iєгови).
Дорога свобода! Любити Бога понад усе, захоплюватися і пишатися, посилати Йому енергії найкращих слів, бачити Його образ перед собою, відчувати постійну присутність.
Молитва. «Боже мій Коханий, моє Сонце, мій Промінь, що несе Світло у моє серце для роздачі людям, моя Зірка провідна, що указує шлях до Світла. Мій Владика Улюблений, єдиний для мене навіки. Мій Отець Небесний, що Дав мені розум і, нехай святиться ім'я Твоє, та прийде царство Твоє на землі, як на небі. Мій Покровитель і Захисник від темних сил, мій Заботник і Спаситель. Ти Вивів мене з темряви й Зробив мене самосознающей сутністю, - людиною. Я люблю Тебе Господи, обожнюю і почитаю, і схиляю голову перед величчю Твоєю, захоплююся і пишаюся Тобою. Наівисочайший! Наісвітліший! Владика Владик, Вчитель Вчителів, і мій Владика і Вчитель!!! АУМ».
Той, хто прочитає ці слова, кожен вечір о 19 годині будемо разом повторювати молитву - посил енергій Великому Майтрейї. Знайте, вище Любові Небесної, вище любові до Бога немає нічого! Все залишиться позаду, в минулому; в сьогоденні і майбутньому - тільки Великий Майтрейя і справа Його.
Гл.14.
Щоб євреїв повернути під своє управління, Iєгова посилає посуху, і сказав: «мечем і голодом, і моровицею знищу їх». Далі слід молитва-покаяння євреїв.
Гл.15.
«Смерть, меч, голод, полон передбачен, - чотири роду страт. Меч, щоб вбивати, і псів, щоб терзати, і птахів небесних і звірів, щоб пожирати і винищувати. І віддам на пострах усім царствам землі». «Тому ось. Покажу їм нині, покажу їм руку Мою і могутність Мою (прояв зла), і дізнаються, що ім'я Моє - Господь». Євреї знову вимовляють молитву покаяння. А що робити? Від нього важко відійти без захисту, - знищить.
Гл. 18.
«А народ  мій залишив мене; вони кадять суєтним». Євреї кадять суєтним, тобто поклонялись язичницьким богам. Навіщо Iєгова разом зі своїм покровителем Брамою нав'язує язичництво (книга «Анастасія»)? Навіщо християнству нав'язав ікони? Церковників налаштував проти О. П. Блаватської тому, що вона розповіла про те, що Iєгова - диявол, планетний сатана. Iєгова себе євреям і сектантам представляє «Всевишнім», а творить зло від імені сатани.
Всі посади в космосі виборчі. Знахабніле божество Iєгова в майбутньому циклі розпрощається зі своїм кріслом, через моральне розкладання людства із застосуванням гіпнозу.
Після страт Iєгови євреї змушені були повертатися до нього; Iєгова насилав євреїв на поган, щоб грабувати і вбивати їх; диявол мстився язичницьким богам за поклоніння їм євреїв. Язичницькі боги теж не ликом шиті; євреїв брали під своє управління, і вони залишали свого «Господа». Iєгова на євреїв насилав язичників, і євреїв грабували і вбивали. Треба віддати євреям належне; вони акумулювали в собі все зло Iєгови. Євреї розселилися по всій планеті; саме час відмовитися від диявола, але вони знову створили громади, будують синагоги і добровільно йдуть в пащу диявола, замість асиміляції серед інших народів. Євреї готуються на Сатурн. Субота - день Сатурна (Saturday - англ.).
Єремія передає попередження «Добродії», але ніхто не прислухається до його слів. Пророк сам себе проклинає:
Гл.20.
«Співайте для Господа, хваліть Господа, бо він рятує душу убогого від руки лиходіїв. - Проклятий день, коли я народився; день в який народила мене мати моя, та не буде благословенний! (А як же заповідь: «Шануй батька і матір свою»?). Проклятий чоловік, який приніс звістку батька і сказав: «У тебе народився син» і тим дуже потішив його. І так буде з тією людиною, що з містами, які зруйнував Господь і не пошкодував; так він чує вранці крик і опівдні ридання за те, що він не вбив мене в самої утробі - так, щоб мати моя була мені домовиною, і черево її залишалося вічно вагітним. Для чого я вийшов з утроби, щоб бачити праці і скорботи, і дні мої зникали в неславі»?
Старий Заповіт (Тора) - книга проклять і зла; для чого Iєгова поєднав Старий Заповіт з Новим Заповітом? Для зомбування невігласів і наповнення простору тьмою від прокльонів і страждань людських.
Єдине милостиве сприйняття виходить від творчості царя Соломона і Його текстів. Єремія передрікає вавилонський полон на 70 років. Це пророцтво вже було в книзі Царів і Хронік.
Гл. 31/ 34, 35.
«Iєгова обіцяє: «Пізнайте Господа, і я пробачу всі беззаконня їхні, і гріхів їх я більше не згадаю!. Так говорить Господь, який дав сонце для освітлення вдень, статути місяцю і зіркам для освітлення вночі; Господь Саваоф ім’я Йому». Саваоф - пустодзвін! Все було створено до нього Батьком Всесвіту, Всевишнім - Вішну. Юдеї, рятуючись від передбаченої  навали Навуходоносора, збираються піти до Єгипту. З дванадцяти колін залишився «залишок Юди».
Гл. 42.
«І всі, які звернуть своє обличчя, щоб іти до Єгипту, і там жити, повмирають від меча, голоду та моровиці, і жоден з них не залишиться й не уникне того лиха, що я наведу на них. Бо так говорить Господь Саваоф, Бог Ізраїлів: як вилився гнів Мій та лютість Моя на мешканців Єрусалиму, так проллється Моя лють на вас, коли ви ввійдете в Єгипет, і ви будете прокляттям і жахом, поруганіями, ганьбою, і не побачите більше місця цього». «Отже, знайте, що ви помрете від меча, голоду та моровиці в тому місці, куди хочете йти, щоб жити там». Сектантам повчання, - йдіть із сект, поки не пізно, від нього позбавитися неможливо без втрат, якщо немає захисту. Захист один, - Великий Майтрейя.
Гл. 43.
«І пішли в Єгипетську землю, бо не послухали голосу Господнього і дійшли до Тифниса». «І скажи їм: Так говорить Господь Саваоф, Бог Ізраїлів: Ось Я пошлю й візьму Навуходоносора, царя Вавилонського, Мого раба, і поставлю престол його, і розкине він чудовий намет свій. І вразить землю Єгипетську на смерть, полон, меч. І розтрощить статуї і капища Єгипетських богів, спалить вогнем». «Залишок Іуди» оселився в Єгипті і став поклонятися іншим богам, «богині неба», якому вони поклонялися в Іудеї; вони давно від Саваофа відійшли.Все, не залишилося жодного єврея з дванадцяти колін!  Iєгова розлючений.  Проклинає і загрожує знищити МОАВ і моабітов, і виставити на посміховисько.  Надія не згасає повернути євреїв з вавилонського полону.
 Гл.51 / 49.
 «Вавилон мусить упасти уражених ізраїльтян, так у Вавилоні будуть вражені всієї країни.  Ті, що врятувалися від меча, ідіть, не ставайте! Пам'ятайте й здалека про Господа, і нехай зійде Єрусалим на серце ваше».  Навіщо про таке Господу згадувати?  Заголосив Саваоф-Iєгова.  А що він говорив в «Четвертої Книзі Царств», і у «Другій Книзі Хронік»?
 Глава 36 / 12-17.  «І робив він (цар Седекія), зло в очах Господа (диявола) свого.  Він не змирився перед Єремією пророком, що пророкують з уст Господніх.  І посилав до них Господь, Бог їхніх батьків, посланників Своїх, але вони соромили Божих послів Бога, і нехтували словами, і насміхалися з Його пророків, аж поки не зійшов гнів Господа на народ Його, так що не було вже ліку.  І Він навів на них халдейського царя, і той позабивав їх мечем у домі їхньої святині, і не змилосердився ані над юнаком, ні дівчини.  Ані над старим, ані над старезним, усе віддав нам Бог в руку його».
 Гл.  52.
 «І робив він (цар Седекія), зло в очах Господа, Бога (диявола) свого.  Він не змирився перед Єремією пророком, що пророкують з уст Господніх.  І посилав до них Господь, Бог їхніх батьків, посланників Своїх, але вони соромили Божих послів Бога, і нехтували словами, і насміхалися з Його пророків, аж поки не зійшов гнів Господа на народ Його, так що не було вже ліку.  І Він навів на них халдейського царя, і той позабивав мечем їхніх мечем у домі їхньої святині, і не змилосердився ані над юнаком, ні дівчиною.  Ані над старим, ані над старезним, усе віддав нам Бог в руку його».
10. «І порізав Вавилонський цар синів Седекії перед очима його, і всіх князів Іудейських порізав у Рівлі; а Седекії виколов очі, і велів закувати його мідними кайданами; і відвів його Вавилонський цар до Вавилону, і посадив його в будинок варти до дня його смерті.
13. І він спалив дім Господній та дім царевий, і всі доми в Єрусалимі, і всі будинки великі спалив вогнем. І зруйнували мури навколо Єрусалиму. А мідяні стовпи, що в Господньому домі, і підстави, і мідяне море, що в Господньому домі, изломали Халдеї і віднесли їх всю мідь до Вавилону: тази, лопатки мідні, ножі, мідні чаші, ложки, мідні судини, вживаними при богослужінні, - взяли. Страви, щипці, чаші, котли, лампади, фимиамники, гуртки; усе, що було золоте, срібне срібло взяв начальник царської сторожі. Два стовпи, одне море, дванадцять мідяних волів, що під підставами, що цар Соломон зробив в Господньому домі, - для міді всіх цих речей неможливо було зважити. Стовпи були, - вісімнадцять ліктів, вінець мідний, сітка, гранатові яблука, - всіх яблук навколо сітки 100». І великі будинки, - все було зруйновано. Двадцять років цар Соломон будував з любов'ю, і все зруйновано.
Iєгова просив царя Соломона збудувати йому дім; сам Iєгова нічого не здатний створювати, він тільки титули собі привласнює і трепологией займається. Диявол був в астральному тілі, а де брати фізичне, і в якій сім'ї він мріяв втілитися? В сім'ї царя спадкоємцем і нахлібником. Значить, треба було пожертвувати старшим сином, щоб він увійшов в його фізичне тіло, витіснивши його тонке тіло. На цей раз Iєгові-дияволу не вдалося прилаштуватися, але він свого не упустить.
Iєгова не здатний працювати і створювати, - професія диявола злероблення. На те він і диявол, - скупчення зла всіх видів.
Цар Соломон втілився, щоб привчити євреїв свободи волевиявлення і красі. І храм збудував євреям, а не дияволу. Слава про мудрого царя поширилася далеко за межі його правління. Здалека приїздили царі, щоб послухати мудрість Царя Соломона, і привозили йому велику кількість подарунків. Цар Соломон був красень, ставний і розумний. Освоїв кілька професій досконало, у тому числі будівництво та архітектуру. Під час Його Правління Мир і Спокій панували в Ізраїлі.
Книга Плач Єремії.
Гл. 1/1.
«Як самотньо сидить місто, колись багатолюдне! Він став, як вдова; великий між народами, князь над областями став данником.
5. Вороги його стали на чолі, вороги його буденність, бо Господь наслав на нього горе за безліч беззаконь його; діти його пішли в полон попереду ворога».
Господь-диявол наслав горе на Єрусалим, щоб стерти з лиця землі все, що цар Соломон збудував. У таких випадках господь використовує євреїв.
Господь-диявол хотів, щоб Соломон побудував палац йому. Сам диявол ніколи нічого не створив, а лише робив зло і досяг успіху в у злочинах. Щоб Перший Архангел, Перший Ієрарх Сонячної системи і нашої планети будував дияволу будинок?!
Третя Книга Царств: Глава 6/ 11-13. «Ось ти будуєш храм; якщо ти будеш ходити згідно з постановами моїми, то Я виконаю слово Моє, і буду жити серед Ізраїлевих синів, і не покину свого ізраїлевого народу мого Ізраїля». Iєгова не дочекався будинку для себе. Вітер поніс його слова. І розгнівався Господь на Соломона, бо його серце відхилилося від Господа, Бога Ізраїлевого, Що два рази йому являвся, і наказав йому, щоб він не йшов іншим богам; але він не виконав того, що заповідав йому Господь Бог. Хто він для Соломона?  Соломон (втілення Архангела Михаїла) Поклонявся Єдиному, Отцю Всесвіту, Всевишньому! Великий Соломон - Бог! Поганий Iєгова - сатана.
Плаче Єремія над зруйнованим Єрусалимом; «поглянь, Господи, який я принижений». Навіщо звертатися за співчуттям до того, хто принизив? Ні один народ на планеті не пережив стільки принижень, як євреї. Люди без Батьківщини, космополіти, - з вини свого диявола. Нескінченно, як стадо, їх ганяють з одного місця в інше. Погроми, концтабори, загальне презирство з-за їх поклоніння дияволу.
Євреї розселилися по всій планеті: саме час відійти від нього, знайти захист у Бога. Асиміляція серед інших народів не допоможе без поклоніння БОГУ! Хто хоче уникнути переселення на Сатурн, покваптеся. Плаче пророк Єремія, які гарні будови Iєгова зруйнував. Карма диявола жахлива.
Гл. 2/ 1
«Як затьмарив Господь у гніві Своєму дочку Сіону! з небес кинув на землю красу Ізраїлю і не згадав про підніжжі Своїх ніг у день гніву Свого.
2 . Погубив Господь всі житла, не пощадив, зруйнував в люті Своїй зміцнення дщері Іудиної, звалив на землю, відкинув царство і князів його, як нечистих:
4 натягнув Свого лука, як ворог, направив правицю Свою, як ворог, і вбив все, жадане для очей; на скинію дочки Сіону вилив гнів Свій, як вогонь.
5. Господь став, як той ворог, винищив Ізраїлю, розорив всі палати його зруйнував укріплення його і поширив у дочки Иудиной нарікання і плач.
6. І відняв огорожу Свою, як у саду; розорив Своє місце зборів, Господь змусив забути на Сіоні свята і суботу; і в обуренні гніву Свого відкинув царя та священика.
8 Господь визначив зруйнувати стіну дочки Сіону, простягнув верв, не відхилив руки від розорення; винищив зовнішні укріплення, і стіни разом зруйновані.
9 Ворота її вдались в землю; Він зруйнував і знищив запори їх; цар її і князі її серед поганів; не стало закону, і пророки її не сподобляются бачень від Господа.
11. Виснажилися від сліз мої очі, хвилюється в мені нутро моє, виливається на землю печінка моя від загибелі дочки народу мого, коли діти і немовлята вмирають від голоду серед міських вулиць.
20. "Поглянь, Господи, і подивися, кому Ти зробив так, щоб жінки їли плід свій, немовлят, виплеканих ними. Щоб були вбиті в святилищі Господнім - священик і пророк?
21. Діти і старці лежать на землі на вулицях; діви мої та юнаки мої впали від меча; Ти вбивав їх в день гніву Свого, порізав без пощади.
22. Ти скликав звідусіль, як на свято, жахи мої, і в день гніву Господнього ніхто не врятувався, ніхто не вцілів; тих, які були мною вигодувані вирощені, ворог мій винищив".
Гл. 3.
Я чоловік, що відчув біду від жезла Його гніву. Він провадив мене й допровадив до темряви, а не до світла». Навіщо потрібен такий Господь?
Пророк Єремія - типовий образ ізраїльтянина. Плаче, дивлячись на зруйнований Єрусалим, у минулому краса і гордість Іудеїв. А коли його лають, він знову просить свого бандита-Господа: «Жени їх, Господи, гнівом, і геть їх з піднебесної».
Гл. 4/12.
Голод і розруха. Від голоду люди втратили людський вигляд.
9. «Ті, кого  вбилии мечем, щасливіше тих, хто вмер від голоду  томщо ці розтають, приголомшуені недоліком плодів польових.
10. Руки мягкосердечных жінок варили дітей своїх, щоб вони були для них їжею під час загибелі дочки народу мого.
11. Зробив Господь лютість Свою, вилив жар гніву Свого, і запалив на Сіоні огонь, який пожер підстави його».
________________________________________
Гл. 5.
Всі злодіяння, які відчувають Іудеї від іноплемінників - справа рук Господа-диявола. Він створив критичну, безвихідну ситуацію, щоб змусити їх знову звернутися до нього «в молитві про позбавлення».
«Згадай, Господи, що з нами скоїлось; зглянься і подивися на глумління наше. Спадщина наша перейшла  чужим, доми наші до іноплемінним; простягаємо руку до Єгиптян, до Ассириян, щоб насититись хлібом. Батьки наші грішили: їх вже немає, а ми несемо покарання за беззаконня їх. (Діти за батьків не відповідають; Iєгова породжує енергії руйнування). Раби запанували над нами, і нікому позбавити від руки їх. Дружин ганять на Сіоні, дівчат – у містах Юдейських. Повішені князі руками їх, лиця старих не пошановані. Юнаків беруть до жорен, і отроки падають під ношами дров. Ти, Господи, будеш повік; престол Твій – в рід.
Для чого зовсім забуваєш нас, залишаєш нас на довгий час? Зверни нас до Тебе, Господи, і ми звернемося; обнови наші дні, як давньо. Невже Ти зовсім відкинув нас, розгнівався на нас безмірно?" Не знав пророк, що «Господь» Iєгова в цей час в тілі Нерона педерастією  займався в Римі.
Книга Пророка Єзекііля.
Головне завдання у Господа Ізраїлю - справляти враження, щоб його боялися, навести страх. Бачення зготував Iєгова-диявол - позер, любить «пил в очі пускати». Показав колаж (престол і все приложимое до цього - астральне) і гучно представив себе, щоб Єзекіїль злякався, і увірував у «Всемогутнього».
В Єгипті правил Бог Осіріс; в цей час останнє плем'я Юди пішло від диявола до Бога в Єгипет. У «Книзі пророка Єзекііля», голова, 32/5 погрози на адресу Осіріса: «І раскидаю твоє м'ясо на гори і долини наповню своїми трупами».
Гл.3/12.
«І підняв мене дух, і я чув позаду себе великий громовий голос: «благословенна слава господня від місця свого!». Дух - енергія, яку Iєгова застосовує для обдурення людей та самовихваляння. Він давно є посміховиськом серед богів. Енергія - Матір Світу, служить для творчості. Iєгова не володіє професіями.
Глава 4/12.
«І їж, як ячмінні коржі, і печи на їх очах на людському калі. Поганий Iєгова – КАКА(шка)!
13. І сказав Господь: так Ізраїлеві сини будуть їсти, нечистий свій хліб серед тих народів, до яких Я вижену їх.
14. Тоді сказав я: «О, Господи Боже! Моя Душа ніколи не була занечищена; мертвечини, і розтерзаного звіром я не їв від молодости моєї донині, ніяке нечисте м'ясо не входило в мої уста.
15. І сказав Він мені: ось, Я дозволяю тобі, замість людського калу, коров'ячий послід, і на ньому приготовляй хліб твій».
Гл.5/ 7.
«Тому так говорить Господь Бог, за те, що ви помножили беззаконня ваші, ніж язичники, які навколо вас, за уставами Моїми не поступаєте і постанов Моїх не дотримуєтесь, і навіть не поступаєте і за постановами тих поган, що навколо вас,
8, тому так говорить Господь Бог: ось Я проти тебе, Сам Я, і зроблю народом серед тебе суд перед очима язичників.
9. І зроблю на тобі  те, чого Я ніколи не робив, і чого такого надалі не буду робити, за всі твої гидоти.
10. За те отци будуть їсти синів серед тебе, і сини будуть їсти отцов своїх; і вироблю над тобою суд, і весь залишок твій розвію по всіх вітрах.
11. Тому, – живу Я, говорить Господь Бог, за те, що ти осквернив святиню Мою всіма гидотами своїми та всіма гнусностями твоїми, Я умалю тебе, і не пошкодує око Моє, і Я не помилую тебе.
12. Третя частина у тебе помре від моровиці й загине від голоду серед тебе; третя частина впаде від меча в твоїх околицях, а третину розпорошу на всі вітри, і обнажу меч слідом за ними.
13. І здійсниться гнів Мій, і вгамую лють Мою над ними, і задовольняюся; і пізнають, що Я, Господь, говорив у ревності своїй, коли звершиться над ними лють Моя.
14. І зроблю тебе руїною та глум серед народів, які навколо тебе, перед очима кожного перехожого.
15. І будеш посміховиськом! і глум, прикладом і жахом народів, що навколо тебе, коли Я проведу над тобою суд у гніві та в люті, і в лютих страти; – Я, Господь, говорив це;
16, і коли я пошлю на них злі стріли голоду, що будуть губити, коли пошлю їх на погибель вашу, і посилю голод між вами, і розіб'ю хлібну опору у вас,
17, і пошлю на вас голод та злу звірину, і обесчадят тебе; і виразка, і кров пройде за тебе, і меча наведу я на тебе; Я, Господь, говорив це».
Якщо це Господь, то який же виплодок пекла? У цього Господа хіба вуста, ні, в цьому випадку доречно інше слово - клоака.
Гл. 9/ 4.
І сказав йому Господь: «Перейди серединою міста, серединою Єрусалиму, і на чолах людей скорботних, воздыхающих про всіх мерзоти, що відбуваються серед нього, зроби знак.
5. А тим сказав вголос мій: «Ідіть за ним у місті, і вбивайте; нехай не шкодує ваше око, і не щадіть;
6, старого, юнака, і дівчину, і дітей та жінок позабивайте дощенту, але не чіпайте жодної людини, на якому знак, і почніть від святилища Мого. І зачали вони від тих старих людей, що були перед домом.
7. І сказав до них: Занечистіть цей дім, і наповніть подвір'я трупами, і вийдіть. І вони повиходили, і вбивали в місті».
За безбожництво Iєгова на двох материках (Лемурия і Атлантида) пішов на дно океану. На острові Ланка (Цейлон) його вбили. Язичників переслідує, а сам в цей час проповідує повернення до язичництва. Володимир Мегре написав книгу «Анастасія» під диктовку Покровителя Iєгови-диявола - Брами (Хаос).
Гл.11/ 20.
«Щоб вони ходили за заповідями Моїми, і додержували устави Мої, і виконували їх; і будуть Моїм народом, а Я буду їхнім Богом»; Господь Ізраїлю просив пророка передати євреїв, які в полоні, в Халдеї. Але, не всі повернуться з Халдеї.
Гл. 12/15.
«І пізнають, що Я Господь, коли розвію їх поміж народів, і порозсипаю їх по краях.                16. Але невелике число їх Я збережу від меча, голоду та моровиці, щоб вони розповіли у народів, до яких підуть, про всі свої мерзоти; і пізнають, що Я Господь». Євреї розпорошилися між народами, і відпочивають від «Я Господь». Про свої мерзоти Iєгова сам розповідає в Старому Заповіті (Тора).
Гл.14/ 21.
«Бо так говорить Господь Бог: якщо і чотири тяжкі кари Мої: меча, і голод та злу звірину, і пошлю моровицю на Єрусалим, щоб знищити в ньому людей і худобу,... ».
Гл. 15/ 6.
«Тому так говорить Господь Бог: як дерево виноградної лози між лісовими деревами вогню Я віддав на поталу, так віддам йому та мешканців Єрусалиму.
7. І зверну лице своє проти них, з одного огню вийдуть, і інший вогонь пожере їх, і пізнаєте, що Я Господь, коли зверну проти них лице Моє». Як же Господь Бог буде без євреїв? Він їх постійно переслідує: проганяє і повертає. У кожній книзі, в кожній главі на євреїв виливається відро прокльонів і погроз. У цій книзі 48 розділів, і в кожній Iєгова-диявол повторює: «І пізнаєте, що Я Господь», іноді додає Бог. Навіювання! Iєгова-диявол, планетний сатана.
Гл. 21/ 31.
«І виллю на тебе Моє обурення, дохну на тебе вогнем гніву Мого, і дам тебе в руку людей лютих, досвідчених у вбивстві.
32. Ти будеш їжею вогню, кров твоя залишиться на землі; не будуть і згадувати про тебе; бо Я, Господь, сказав це».
Гл.30/ 18.
«І в Тафнисе потемніє день, коли Я ламатиму там, і скінчиться в ньому пиха сили його. Хмара закриє його, дочки підуть у полон.
19. Так Я проведу суд над Єгиптом, і вони пізнають, що Я Господь». «Господь» - диявол!
Гл. 32/ 3.
«Так говорить Господь Бог: Я закину на тебе мережу  Мою збори численних народів, і вони витягнуть тебе Моєю мрежею.
4. І викину тебе на землю, на відкритому полі кину тебе, і будуть сідати на тебе всякі небесні птахи, і насичуватися тобою звірі всій землі.
5. І раскидаю твоє м'ясо на гори, і долини наповню своїми трупами. 6. І землю плавання твого напою кров'ю твоєю до самих гір; і вибоїни будуть наповнені тобою.
7. І коли ти угаснешь, закрию небеса і зорі його позатемнюю, сонце закрию хмарою, і місяць не буде світити своїм світлом». Ці загрози спрямовані проти фараона Осіріса; євреї пішли від «Господа» у Єгипет. Набір слів відповідає Господу Богу чи дияволу?
Гл. 39/ 6.
«І пошлю я огонь на маґоґа та на мешканців островів, які живуть безтурботно, і пізнають, що Я Господь.
11. І буде у той день: дам Гогу місце гробу в Ізраїлі, долину перехожих, на схід від моря, і вона буде затримувати перехожих; і поховають там Ґоґа й усе полчище його, і будуть називати її долиною полчи 10. За те отци будуть їсти синів серед тебе, і сини будуть їсти отцов своїх; і вироблю над тобою суд, і весь залишок твій розвію по всіх вітрах. ща Гогова.
«Армія Гог - «Гог і Магог», в іудейській, християнській та мусульманській міфології два диких народа, навала яких повинно було передувати «страшному суду»» ... Ім'я «Гог» вперше з'являється в більш пізніх частинах Старого Заповіту, як ім'я вождя народу Магог. Пізніше Гог і Магог стали сприйматися, як назва двох народів. Ми наближаємося до рішучого зіткнення Воїнства Світлих Сил ... з сонмищами князя Світу цього; до дня Великого Суду, коли вся армія Гога буде винищена». (Е. І. Реріх, «Листи»).
Книга пророка Даниїла.
Пророк Данило в полоні відгадував сни халдейскому царю Навуходоносору. За що був представлений до двору. Сни царя посилав Iєгова, а Данилу розповідав значення їх. Одного разу Данило молився Богу Ізраїля, і прилетів до нього муж Гавриїл (Архангел Гавриїл був і є людина) і передбачив Прихід Месії - Христа.
Гл. 9/22.                «І повчав мене, говорив зі мною і сказав: "Данило! тепер я прийшов, щоб навчити тебе розуміння.
23. Спочатку благання твого вийшло слово, і я прийшов сповістити його тобі, бо ти чоловік бажань; отже проникни в слово і вразумій бачення.
24. Сімдесят седмиць визначені для народу твого і духа твого міста, щоб покрито було злочин, запечатані були гріхи і запрасовані беззаконня, і щоб наведена була правда вічна, і запечатані були видіння й пророк, і помазаний був Святий святих.
25. 25. Отже знай і розумій: з того часу, як вийде наказ про відновлення Єрусалиму до Владики Христа сім тижнів та шістдесят дві седмиці; і вернеться народ і обстрояться вулиці і стіни, але у важкі часи.
26. І по закінченні шістидесяти двох тижнів відданий буде смерті Христос, і не буде; а це місто й святиню зруйновані будуть народом вождя, який прийде, і кінець його буде як від повені, і до кінця війни будуть спустошення.
27. І зміцнить заповіта для багатьох одна седмиця, а в половині седмиць припиниться жертва і жертва, і на крилі святилища буде мерзоту запустіння, і остаточна зумовлена загибель, прийде погибіль».
Архангел Гавриїл прилетів з Шамбали в астральному тілі до пророка Даниїла  в Халдею.   І пророчив точну дату приходу Владики Христа і точну дату Його розп'яття. Так і сталося! Даниїл – пророк диявола. Отже, Iєгова був запрограмований?!
Книга пророка Осії.
Весь текст Старого Заповіту - нескінченно повторюється тема. Ізраїль йде від Господа і євреї поклоняються іншим богам, а Господь їх прокльонами, погрозами, стратами, умовлянням переконує повернутися.
Глава 13/ 4.
«Але Я - Господь, Бог твій від краю Єгипетського, - і ти не повинен знати іншого бога, крім Мене, та немає спасителя, крім Мене». Захисти Бог від такого спасителя! Перераховує кожному блудодійство його; який піп, такий і прихід, - нехай пам'ятає Лемурию і о. Ланку.
Книга пророка Йоіля.
Відвернувся від Господа Ізраїль, і прийшла посуха. Метод впливу Господа - покарання, щоб не забували Його.
Гл.1/19.
“До Тебе, Господи, взиваю; бо вогонь пожер зелені пасовища пустині, а жар попалив усі дерева на полі.
20. Навіть і тварини на полі волають до Тебе, тому що висохнули потоки вод, і вогонь пожер пасовища пустині.
Гл. 2/12.                Але і тепер промовляє Господь: верніться до Мене всім своїм серцем у пості, плачі і рыданиї.                25. І надолужу я вам за ті роки, які пожирали сарана, черва та гусінь, - Моє військо велике, яке послав Я на вас.
Зверніть увагу на тексти пунктів 28-32. Iєгова-диявол організовує розп'яття Христа, буде переслідувати християн близько 400 років, а потім використовує свій всепланетний злочин у своїх цілях; з'єднає Старий Заповіт з Християнством і вставить ці пункти 28-32 в «Діяння апостолів», глава 2 п. 17-21. У «Діяння апостолів» 32(21) слова: бо на горі Сіоні і в Єрусалимі буде спасіння, як Господь говорив, та інших, яких покликав Господь, - виключив з «Діяння Апостолів». У Старому Заповіті він прославив себе до Всевишнього, а потім до Вседержителя (Абсолют), і став: «Я єсмь!» Самозванець! Лже-Всевишній! Лже - Вседержитель! Юродивий!
Його фантазії для євреїв викликають співчуття до нього. У «Новому Заповіті» він не називає своє ім'я. Говорить від імені Всевишнього, але призводить свої слова, сказані пророком Иоилю.
28. “І буде потому, виллю від Духа Мого на всяку плоть, і будуть пророкувати сини ваші та ваші доньки, а вашим старим будуть снитися сни, юнаки ваші бачити будуть видіння.
29. І також на рабів та невільниць за тих днів виллю від Духа Мого.
30. І дам я ознаки на небі й землі, кров та огонь, та стовпи диму.
31. Сонце на темність, а місяць у кров, перш, ніж настане день Господній, великий і страшний.
32.І станеться, кожен, хто покличе Господнє Ім'я, той спасеться,  Бо на Сіонській горі та в Єрусалимі буде спасіння, як сказав Господь, і у інших, що їх покличе Господь».
 Хто покличе ім'я Iєгови в день Великий і жахливий виявиться на Сатурні, - йде вербування!
 Гл.  3/17.
 Тоді дізнаєтеся, що Я Господь Бог ваш, Який прибуває в Сіоні, на святій Своїй горі.
 18 І буде в той день: гори будуть капати вином і пагорби потечуть молоком, і всі русла  Юдські  наповняться  водою, а з дому Господнього вийде джерело, і напоїть долину Шіттім».
 Якщо комусь додасться, то у кого-то зменшиться, - це суперечить космічному закону і називається корисливістю.
 Неправда;  смуток - гріх, а умисне зло, - тим більше.  Кому потрібен такий Господь-Звір, якщо він постійно застосовує кари?  Ізраїльтяни хочуть забути про нього назавжди, а він знову вигадує нове зло.  Насильство нескінченне.  І після смерті він їх переслідує, примушуючи задля власної вигоди, і змушує робити зло.  Євреї розселилися по всій планеті, час забути про нього, але вони знову під його впливом створюють синагоги, і читають книгу Звіра -Іегови.
 Книги пророка Амоса.
Гл.1/1.                Амос - пастух, якому Господь Ізраїлю дав бачення. Диявола ніхто не хоче слухати, у нього немає учнів тому, що у нього немає вчення. Старий Заповіт - літопис проклять диявола на ізраїльтян,                перелік воєн, грабунків, винищувань, помсти від власного безсилля. Слова: «не помилую, пошлю я огонь, і поїсть він палати, розіб'ю затвори, винищу жителів, запалю вогонь», - повторюються і спочатку наступної глави.
Гл. 2/ 10.
«Вас же Я вивів з землі Єгипетської, і водив вас у пустелі сорок років, щоб вам успадковувати землю Аморрейскую. (Вивів євреїв з Єгипту на Синай Моісей і був з ними 40 років, до своєї смерті).
13. Ось, Я придавлю вас, як тисне колісниця, навантажена снопами,
14, і у моторного не стане сили бігти, і потужний не втримає своєї фортеці, і хоробрий не врятує свого життя, 15, ні стріляє з лука не встоїть, ні скороход не втече, не сидить на коні, -  не врятує свого життя.
16. І найвідважніший з хоробрих втече оголеною в той день, говорить Господь». Нескінченні докори. А хто його просив виводити євреїв з Єгипту? Стратами вивів. Визволи, Боже, все людство від Господа-Звіра!
Гл. 3/1.
«Слухайте це слово, яке Господь говорив для вас, синове Ізраїлеві, на все плем'я, яке Я вивів з Єгипетського краю, говорячи:
2, «Тільки вас визнав Я з усіх племен землі, тому і зажадаю з вас за всі беззаконня ваші».
Гл. 4.
«Я виробляв руйнування, зруйнував Бог Содом і Гоморру» .
12. «Тому так зроблю Я з тобою, Ізраїлю; і Я вчиню з тобою, то приготуйся до стрітення Бога твого, Ізраїлю,
13 бо ось Він, Який утворює гори, і творить вітер, і оголошує людині наміри його, ранкове світло звертає в морок, і простує над землею, господь бог Саваоф Йому ім’я». Планету Створив Владика Шамбали, Архангел Михаіл. «Люцифер» - Саваоф напускає туману невігласам. Зло - його «творчість». Диявол руйнівник людських душ.
Книга пророка Овдія.
Гл. 1/ 2.
«Ось, Я зробив тебе малим між народами, і ти у великому презирстві.
4. Але хоч би ти, як орел, піднявся високо і серед зірок влаштував гніздо твоє, то й звідти Я  скину тебе, промовляє Господь». У великому презирстві євреї  з-за свого поклоніння дияволу, планетному сатані. Планетний сатана постійно робить психічні атаки, - навіювання, тримає в страху людей. Майтрейя - Бог, проти Нього ніхто не сильний. Тільки Він може захистити від планетного біса. Поклоняйтеся Богу, - ваше поклоніння - виборчий бюлетень Світла. Сили Світла визнають тільки добровільне визнання, і не застосовують насильство. Необхідно звернутися з проханням захистити від темряви.
Книга пророка Йони.
Гл. 1/1.
«І було слово Господнє до Йони, сину Амафиину: 2 устань, іди до Ніневії, місто велике, і проповідуй на нього, бо злодіяння його дійшли до Мене». 3. І встав Йона, щоб утекти до Таршіш від Господнього лиця, і прийшов у Йоппию, і знайшов корабель, отправлявшийся у Таршіш, віддав плату за провезення і ввійшов у нього, щоб пливти з ними у Таршіш від обличчя Господа. 4. Але Господь поставив на море міцний вітер, і була на морі велика буря, і корабель був готовий розбитися. (Чергова казка). Щоб затихло море, кинули жереб, і довелося Іону викинути в море, і море затихло».
Гл.2/1.
«І наказав Господь великому  киту поглинути Іону; і був Йона в череві цього кита три дні і три ночі.
2. І молився Йона до Господа, Бога свого, з утроби кита.                11. І сказав Господь до кита, і він вкинув  Йону на суходіл».
________________________________________
Гл. 3/1.
«І було слово Господнє до Йони вдруге: 2 устань, іди до Ніневії, місто велике, і проповідуй в ній, що Я наказав тобі». І пішов Іона проповідувати в Ніневію, і всі грішники розкаялися, Господь простив їх і пошкодував. Мораль цієї казки така: ні одна жертва від Господа - Звіра не втече, - він наздожене, і насильно змусить зробити задумане. Євреї забули, що є Бог, істинний захисник людини - Великий Владика Шамбали.
Книга пророка Міхея.
Гл. 2/ 2.
«Побажають полів і беруть їх силою, будинків, - і забирають їх; оббирають людину і його дім, чоловіка та його спадщина.
3. Тому так говорить Господь: ось, Я подумую навести на цей рід таке лихо, якого ви не свергнете з шиї вашої, і не будете ходити, випроставшись; бо це час лихий». Брати силою, - демонічна культура, яку насаджував у всіх втіленнях Господь-Звір. Ця «культура» проникла у свідомість, пустила коріння; щоб очистити свідомість, необхідно відокремитися від Господа-Звіра навічно.
Гл. 5.
Викоріню, винищу, знищу, - запас слів Господа-Звіра. 14. «Викоріню з середовища твоєї священні гаї твої і розіб'ю міста твої. 15. І вчиню в гніві та обуренні помсту над народами, які будуть неслухняні».
Гл. 6/ 3.
«Народ Мій! Що тобі Я зробив і чим мучив тебе? Відповідай Мені». Мучив прокльонами, погрозами, і не давав ніяких знань. Мріяв створити невігласів, свідомість яких зосереджувалась на потреби фізичного тіла. Навіть дитину перед тим, як відправити в школу, попередньо навчать читати і писати. Господь-Звір сам не дав нічого, і Силам  Світла перешкоджав поширенню Знань. При переході (після смерті) у Тонкий світ, Світ Краси, Світ Думки, людина повинна знати хоча б те, що вона  не повинна йти туди голою, а силою думки одягнути себе в гарний одяг та взуття.
Книга пророка Наума.
Гл. 1.2.
«Господь є Бог заздрісний і месник; месник Господь і страшний у гніві: мстить Господь ворогам Своїм і не пощадить Своїх супротивників». Скільки в цьому реченні слів несучих енергії руйнування. Iєгова-диявол не є Богом, - він руйнівник духу людини, супротивник Бога на землі.         Бог Істини – Великий Майтрейя – Божественний Христос не говорить таких слів; від Його текстів всередині, на серце добре і сльози очищення змивають минуле.
Книга пророка Авакума.
Глава 2/ 5.
«Горе тому, хто збагачує себе не своїм». Мільярдер Жорж Морган – втілення Iєгови, - шахрай, вбивця, лицемір. Після розчищення собі місця» під проводом Iєгови-Саваофа винищували народи і грабували один одного. Перевертень, - жорстокий та брехливий.
Гл. 2/ 8.
«Так як ти пограбував багато народів, то і тебе пограбують всі інші народи за пролиття крові людської, за розорення країни, міста і всіх, хто живе в ньому». Під час «розчищення собі місця» (див. Книгу «Ісус Навин»), було пролито стільки крові Ізраїлем, що вистачило б затопити р. Йордан. Сотні тисяч стариків, жінок і дітей було знищено. Всім керував Iєгова-диявол. Після всього називає себе святим. Карма його жахлива, - відхід на Сатурн. Всіх, хто йому поклоняється, підуть з ним.
Книга пророка Софонії.
Гл. 1/ 2.
«Всіх винищу з лиця землі, говорить «Господь»:
3 винищу людей і худобу, і вигублю птахів небесних і риб морських, і спокуси разом з нечестивими; вигублю людей з лиця землі, говорить Господь. 4. І я витягну свою руку на Іуду та на всіх мешканців Єрусалиму: вигублю з місця оцього залишки Ваала, ім'я жерців зо священиками, 5 і тих, які на покрівлях поклоняються воїнству небесному». Воїнство Небесне - Ангели, - одне з почесних найменувань синів Світла, Великі Вчителі. Вони сповіщають людям волю Божу, і виконують на Землі Його веління. Ангели є слугами Божими, яким доручається захищати праведних, засмучувати підступи демонів, підносити молитви людей до Бога, відводити душу в загробне життя, відокремлювати добрих від злих на останньому страшному суді. До кожного з людей Ангел приставлений для допомоги йому в добрих справах; такий ангел звичайно називається ангелом-зберігачем. Ангели допомагали ізраїльтянам позбутися головного демона планети - Iєгови (Саваоф).
Книга пророка Огія.
Гл. 1/11.
«І Я кликав посуху на край, і на гори, і на збіжжя, і на сік виноградний, і на ялин і на все, що виробляє земля видає, і на людину, і на худобу, і на всю ручну працю». Господь - Звір Ізраїльтян стратами хоче повернути до поклоніння собі.
14. «І збудив Господь духа всієї решти народу, і вони прийшли, і стали проводити роботу в домі Господа Саваофа, Бога свого»,
Гл. 2/3.
«Хто залишився між вами, який бачив цей дім у першій його славі, і яким ви бачите його тепер? Не є він в очах ваших ніби ніщо» ? Господь Ізраїлю зруйнував «будинок колишньої слави», що цар Соломон збудував; навів царя Навуходоносора з Халдеї.
Гл. 2/ 17.
«Бив Я вас посухою й зеленячкою хліба та градом, усі праці рук своїх; але не кликали ви до Мене, говорить Господь». Насильством не змусиш поклонятися. Не люблять планетного біса.
Книга пророка Захарії.
Гл. 12/ 1.
«Пророче слово Господа про Ізраїль. Господь, распростерший небо, заснував землю і утворив дух людини всередині нього». У План помсти Iєгова включив присвоєння творчості Великого Майтрейї. І посаду прихопив. І образ створив: чалму натягнув, навів макіяж; але «рилом не вийшов». Смердюче болото не можна порівняти з чистим джерелом?
Гл. 13/1.                «І станеться в день той, говорить Господь Саваоф, повигублю ймення бовванів з землі, і вони не будуть більше упоминаеми, так само як фальшивих пророків та духа нечистого виведу я із землі». Нечистий дух на нашій Землі - Iєгова-диявол. Він очолює темні сили. Під час Апокаліпсису він буде видалений на Сатурн.
Книга пророка Малахії.
Гл.1/6.
«Син шанує батька і раб - свого пана; якщо Я батько, то де повага до Мене, і, якщо Я Господь, то де страх передо Мною? - говорить Господь Саваоф вам, священики, зневажає Моє ім'я. Ви говорите: "Чому ми бесславим ім'я Твоє?"
7. Ви приносите на жертівник Мій нечистий хліб, і говорите: "Чим ми бесславим Тебе?" - Тим, що говорите: "трапеза Господня не варто поваги".
Ці два речення сказали коротко і точно. Немає поваги і немає благоговіння, значить, не батько для ізраїльтян Iєгова-диявол. І трапеза неуважаема. На Сатурні буде час обміркувати свої помилки і змінити своє ставлення до людей. Не треба називати себе Великим і страшним. Слово Великий не поєднується зі словом страшний. Сила не в тому, щоб робити зло (як міра виховання), а в тому, щоб його не робити!  Всі пророки іудаїзму - відлуння чорних думок сатани Ієгови. Христос -  дійсний Пророк з великої букви.
Висновок.
Якщо автор - сатана, диявол, то і книга називається сатанізм або дьявольщина. Прокльони і погрози, війни і грабежі, страти і злі закиди в тому, що ізраїльтяни постійно в пошуках Бога - захисника. Висновок. Якщо…. Життя в Єгиптi*було для євреїв свiтлим часом на всьому протязі формування цього племенi. 
Понад 400 років вони поклонялися Богу Сонця Ра (Рамсес II). Десять Великих втілень було присвячено лемурам і євреям: Авель, Ной, Кришна, Авраам, Рамсес II, Моісей, Осіріс (двічі), Соломон, Христос (Мория), щоб позбавити ізраїльтян від впливу диявола.
П'ятикнижжя Моісея зберегло лише назву. Старий Заповіт не вчення, а всього лише літопис. Всі тексти Iєгови бездуховны. Повторюються слова - золото, срібло, дорогі одяги, опис побуту і шанування Господа. Що знаходять сектанти в текстах Старого Заповіту, перечитуючи його десятки років і кожен день? Бог не карає, Він створив Космічний Закон Карми, який діє, як точні космічні Ваги.
Старий Заповіт (Тора) - книга Звіра, число його 666, його ім'я - Iєгова, посада (виборча) –Господар Землі (сатана і диявол).
Порятунок тільки від  Владикі Майтрейї! Він закликає: «Прийдіть до мене всі, що шукають Світла, - безпорадні й голі, хворі й убогі, добрі і злі. Всіх Вмию, всіх Ободрю, всім Покажу шлях і всіх Озарю Променем Світла».
Розділ 3. Новий Заповіт.
Для порятунку євреїв від згубного впливу Iєгови - диявола, був посланий в Ізраїль Ісус. У теософської літературі є вказівки, що Ісус є втілення Вчителя з Шамбали - Кут Хуми; той, хто раніше втілювався як Арджуна (учень і друг Бога Крiшни), Орфей, Перікл і Піфагор. Син Марії - Еммануїл пізніше був названий Ісусом, що означає «той, що знає», Спаситель, Іскупитель. Ісус був назореєм» (езотерична школа).
У віці двадцяти трьох років Ісус поїхав в Індію до свого Вчителя. Ісус теж вчився у Великого Мудреця Сходу Россула Морії, і пробув у Нього не менше семи років, після чого вони разом подорожували по Індії, відвідали Шамбалу, і потім Ісус попрямував з благословення Владики Морії в свою країну. Але Він не зміг закінчити там своєї місії; пристрасно перевтомився і занедужав; і на порозі переходу в потойбічний світ перед ним з'явився в Тонкому Вигляді Великий Мудрець, і запропонував йому закінчити Його Місію. Звичайно, згоду дано було з радістю. Були великі Космічні Причини, чому знадобилася така заміна і продовження цієї Місії». Жерці Ізраїлю чекали таку Велику Сутність як Моісей, Соломон. Коли настав час Пристрасного Шляху і Розп'яття, в нього увійшов ще більш високий Дух - Христос прийняв хрещення від Іоанна Хрестителя. Відбулася заміна Тонких Тіл і Вищого Розуму. І почав проповідувати серед найбільш простих і бідних. Ствердження, що Владика Майтрейя і Христос є єдиною Індивідуальністю - Істина.
«Христа затверджено в Ученні Живої Етики Найбільшим. Але навіть у ранньому християнстві можна знайти розуміння, що єдиний Великий Дух Сходив на Землю і Втілювався там, де була особлива потреба в новому розумінні істини; явище тотожності всіх Великих Учителів. Пора людству наблизитися до світової Космічної Таємниці - Єдиного Аватара, проявленого з кожної Манвантари (цикла). Побудова Космічна, процес еволюції потребує нового освіченого усвідомлення, у Любові і Красі». (О. І. Реріх, «Листи»).
Христос після свого розп'яття з'являвся у своєму Тонкому тілі, і повчав Марію Магдалину Таємниць Надземного Світу протягом одинадцяти років. Згодом ці записи були опубліковані гностиками під назвою «Великі Питання і Малі Питання Марії Магдалини». Слова: Крестос, Христос - синонім Вищого Я, і запозичені зі словника язичницьких містерій. Язичницькі - від слова мови.
Зовнішність Христа за свідченням Понтія Пілата: «волосся світло-русяве і, дійсно, досить довгі, кінці їх трохи темніше, злегка хвилясті дрібними извивами, але пасма залишаються помітні. Лоб світлий і широкий, але не видно зморшок, брови трохи темніше волосся, але не великі, очі сині і підняті в кутах, вії дають очам глибину. Трохи помітні вилиці, ніс невеликий і досить м'який, невеликий рот, а губи досить повні. Невеликі вуса, не закривають рота. Також борода невеличка і злегка роздвоєна на підборідді.... Не стільки краса, скільки вираз робило Вчителя таким, що запам'ятовується».
Христос - Великий Дух, - заздалегідь Знав Йому призначене; навіть розп'яття було допущено Силами Світла. Але лише перешкодами ми ростемо! Лише антиподи підносять один одного! Головний диригент розп'яття Христа - планетний сатана Iєгова. Після розп'яття Христа з'явився перший виклад нової релігії.
Якби в Біблії Старий Заповіт не з'єднали з Новим Заповітом, то світ тільки б виграв, залишилася б релігія Христа чистою – буддхи, мудрість. Каббала, брахманізм вийшли з буддхі. "Якщо б християни не обтяжили себе "одкровеннями" маленького народу і не прийняли Iєгову, гностичні ідеї ніколи не назвали б єрессю. Позбавлений від своїх догматичних перебільшень світ мав би релігійну систему, засновану на чистій філософії, і напевно від цього виграв" (О. П. Блаватська, «Викрита Ізіда»).
Чому Ісус, у пошуках моделі для своєї системи етики, попрямував до підніжжя Гімалаїв (у період з 23 до 30 років), а не до підніжжя Сіная? З тієї причини, що доктрини "Ману" і Гаутами Будди гармоніювали з його власною філософією, тоді як доктрини Iєгови були йому огидні і жахали його. Буддизм вчить відплачувати добром за зло. Стануть християни стверджувати, що "Батько" Ісуса і Iєгова одне і те ж?
Iєгова і ВАКХ язичників одна і та ж сутність. Слово «вакханалія» походить від Вакха (Iєгови), і означає веселощі Вакха, розгульні бенкети, п'яні оргії; бурхливий і безладнй прояв будь - яких сил, що досягає крайнього ступеня, - груповий секс та інші ницжчі пристрасті.
Батько Христа - Всевишній, Бог Любові і Світла, Бог Добра і Співчуття. Вішну й Лакшмі - Батько Всесвіту і Матір Світу - два Почала, чоловіче і жіноче. Є лише Вони, нічого крім Них немає. Все від Них. Батько Всесвіту - Сонце, відображення Абсолюту - інформація, Матір Світу - енергія творення.
Євангеліє від Іоанна було записано Марією Магдалиною, вона була високоосвіченою ученицею серед послідовників Христа. Якби не Марія Магдалина, то навряд чи б щось дійшло до нас з справжніх слів Христа. Записи Марії Магдалини, після її смерті зберігалися настоятелем монастиря в Ефесі, Іоанном.
Від  Іоана, святе Євангеліє.
Христос. Скорочене написання Ісус Христос; Іскупитель; Великий Благий Промислитель; Хрест Прийняв; Пророк Найвищий; Подорожній Великий; Шлях Істини; Спаситель, Син людський; Учитель; Чоловіколюбець Мудрий. Іоанн Хреститель - предтеча Христа. Христос попередив євреїв про їх помилки. Вчення Христа дано було на 2000 років. Другий Прихід буде - поділ людей по Свiтлу i тiнi.
Гл.1. 33.
«На кого Духа побачиш, що сходить і зостається на Ньому, це той є крестящий Духом Святим».
34.«І я бачив, і засвідчив, що він є син Божий».
45. «Пилип знаходить Нафанаїла та й каже йому: «Ми знайшли Того, про якого писав Моісей у законі й пророки, Ісуса, сина Йосипового, із Назарету.
Гл. 2.
Ісус Христос перетворює воду на вино. Виганяє з храму продавців волів, овець, голубів і міняйл грошей. Обіцяє за три дні збудувати новий храм тіла свого.
Гл.З.
Ісус Христос говорить про вічне життя в дусі.
6.«Народжене від плоті є плоть, а народжене від Духа є дух».
8. «Дух дихає, де хоче, і голос його чуєш, а не знаєш, звідки приходить і куди йде: так буває з кожним, хто народжується від Духа».
Глава 4/ 23.
«Але наступає година, і тепер уже є, коли богомільці правдиві вклонятися будуть Отцеві в дусі та в правді, бо Отець Собі прагне таких богомільців». 24. «Бог є дух, і ті, що поклоняються Йому, повинні поклонятися в дусі та істині».
Гл.5.
Зцілення хворого 38 років в суботу, викликало обурення іудеїв. «Не людина для суботи, а субота для людини»!
24. «Істинно, істинно говорю вам: хто Слухає слова Мої, і вірує в того, хто послав Мене, життя вічне той має. І на суд не приходять, але перейшов від смерті в життя». На суд приходять після фізичної смерті; якщо не приходить, значить, Карма відпрацьована. Космічний Закон відплати - Карма і перевтілення (реінкарнація) тісно взаємопов'язані. Людина на Землі втілюється 777 раз, але можна за десяток втілень відпрацювати Карму, і закінчити свій земний шлях.
Ісус Христос показав знамення і чудеса: 1. Воду перетворив на вино. 2. В Галілеї зцілив сина царедворця, який був при смерті. 3. Ходіння по воді і приборкання стихій. 4. Зцілення сліпого. 5. Воскресіння Лазаря через чотири дні після смерті.
Гл.6.
Ходіння по воді говорить про відкриті вогняні легеневі центри.  Иисус  Христос - Вогненний Йог.
Гл. 9 / 16. «Тоді деякі з фарисеїв казали: не від Бога Оцей Чоловік, бо суботи не держить». Субота не від Бога, а від диявола. Субота - день Сатурна. Сатурн і сатана - синоніми.
Гл. 14/ 6.
Iєгова-диявол розіп'яв Христа, а потім бачить, що християнство поширюється серед народів, вирішив використовувати Його ім'я для свого прославлення. Планетного сатану Iєгову знали тільки на Близькому Сході, як жорстокого самодура і намагалися не потрапляти в його поле зору.
13. «І коли чого попросите у Отця в ім'я Моє, те зроблю, щоб у Сині прославивсь Отець. Слово «зроблю» - вросло в словниковий запас Iєгови. Iєгова поєднав два Заповіту, щоб уявити себе Батьком Христа. Вдумайтеся в слова: «Попросите у Отця в ім'я Сина». В образі батька Iєгова має на увазі себе. Iєгова - махінатор! Він нижче Христа за статусом, і вони представники протилежних сил. У диявола  ніколи нічого не просіть, - відразу потрапите в залежність. Бог Створив Закон Карми, і він діє, як точні Космічні Ваги. Дивіться на людей талановитих, красивих, добре складених, - це нагорода за безгрішно прожите життя в попередньому втіленні.
Гл.15/ 15. «Я вже не називаю вас рабами, бо раб не знає, що робить пан його; але Я Назвав вас друзями, тому що сказав вам усе, що чув від Отця Мого». Христос ніколи не називав нікого рабами, Він говорив: «Ви боги». Слово «раб» із того ж словникового запасу диявола.
Гл. 19/1. От тоді взяв Ісуса Христа Пилат, та й звелів побити Його.
9. І знову увійшов у преторій, і сказав до Ісуса Христа : звідки Ти? Але Ісус не Дав йому відповіді.
10. Пилат каже Йому: мені не відповідаєш? Чи Не знаєш, що я маю владу розп'ясти Тебе, і маю власть відпустити Тебе?
11. Ісус Христос Відповів: «Ти не мав би наді Мною ніякої влади, якби тобі зверху не дано було; тому більш гріха на тому, хто зрадив Мене тобі».
25. При хресті  Ісуса Христа стояли матір Його, і сестра Його матері, Марія Клеопова та Марія Магдалина.
26. Ісус Христос, побачивши матір і учня, що стояв тут, якого любив, то каже до матері: Жінко! ось син Твій». («Учень, який стояв поруч», була учениця Христа  - Марія Магдалина).
Христос не називав матір Ісуса матір'ю, тому що вона йому не мати. Владик Світу Дає Матір Світу, Богиня Лакшмі є Божою Матір'ю. Марія, що родила Емануїла (Ісуса) свята жінка, але не богиня, і не божа матір. (Під час Другої світової з Шамбали було передано настоятелю православної церкви в Сирії указ про термінове повідомлення Сталіну, щоб він розпорядився здійснити обхід поля битв перед початком Сталінградської битви з іконою «Казанська Божа Матір». Попереду групи служителів церкви несли ікону, над полем проявилася Матір Світу – Матір Божа у вогняному тілі величезного розміру. У німців затихли гармати, всі завмерли. Німці говорили, що це православна свята. Після ритуалу настав перелом у війні). Коли Люцифер пішов проти Світла, перша проти нього виступила смілива жінка - Матір Світу; Вона створила Ієрархію Світла і коаліція темряви (Брама, Люцифер, Iєгова) автоматично випали в пітьму. Зараз гниє темрява для квітів Світла! В помсту Люцифер-Iєгова, Господар Землі в християнстві перекрутив трійцю: правильно, - Батько-Матір і Син. Матір Світу - Святий Дух, принизив, поставивши на третє місце. Сина створюють Батько - Матір!
Христос п'ятьма хлібами і двома рибами нагодував 5 000 чоловік. Алегорія! П'ять хлібів - духовна їжа. «То є хліб, який сходить з небес, такий, що едящий його не помре».
«Хліб Мій, сьогодні тобі дається, сьогодні тебе живить. Єдиний хліб, але Наситив ними п'ять тисяч. Єдиний Хліб, тобі дається щодня, але від нього наситяться тисячі, а може, й мільйони, і, наситившись, зберуть його повні кошики. І цю притчу не зрозуміли люди і спотворили, як не зрозуміли й інші. Єдине Моє Вчення, єдиний хліб життя дається для насичення людства. Вистачить на всіх, і ще залишиться з надлишком. Хлібів було п'ять - у відповідності з пентаграмою людською. Полум'яна пентаграма про п'ять вогняних центрів  і насичення вимагає відповідного. Тому Дав п'ять хлібів - від єдиного хліба Вчення Живої Етики» - М.:
Хліб, який Дає Великий Майтрейя видається  людям через Інтернет і книги Учення Живої Етики. Бенкетуйте, їжі вистачить на всіх бажаючих.
Великий Майтрейя - Будда, - повний прояв Вішну, Всевишній, Батько Всесвіту, Создатель і Творець!
Великий Майтрейя – Владика семи Сокровенних Променів і тисячі очей; Він Бачить і Чує весь Всесвіт, - сім планів.
Вчення Христа ні в чому не розходиться з Вченням Живої  Етики. За наказом Господаря Землі Вчення Христа спотворили; викинули Закон Карми і перевтілення і нав'язали ікони. На іконах зображені святі люди, а потрібно поклонятися Богу. Придумано дияволом, щоб відтягнути енергії Поклоніння від Бога.
З усіх учнів Христос обрав дванадцять, але один з них був зрадник. Говорив він про Іуду Искариота, бо він хотів зрадити Його. Дванадцять – це число Матері Світу. Додэкаэдр – дванадцятигранник!!! «Люди не хочуть зрозуміти дію групову, яка примножує сили. Дванадцятигранник є одним з найдосконаліших утворень, така динамічна сила може противостать демонiчним силам. Систематично спаяна група з дванадцяти чоловік може, справді, володіти навіть світовими явищами. Також потрібно зрозуміти, що розширення групи може послабити її, порушуючи динаміку побудови.... Кажу не про математичні  кола, але про реальний груповий вплив». (О. І. Реріх, «Листи»). Зверніть увагу на слова: «розширення групи може послабити її». Христос Знав, що Йому призначене – розп'яття! Він Знав про магічну силу числа дванадцять, і Створив навмисно групу з тринадцяти чоловік, Христос і дванадцять учнів. Іуда був тринадцятим, Христос його Знав з минулих втілень, Іуда завжди був зрадник. Якщо б Христос Прийшов як пророк, і не було розп'яття, хто запам'ятав би Його і Вчення? Всі апостоли (крім Іуди), Ісус і Христос були втіленням з Шамбали. Так створюються світові релігії. Христос Говорив притчами, щоб люди, які не вміють читати і писати, на прикладах засвоїли Істину Мудрості (Буддизму). Кожного часу свій Вісник, Істина дається за рівнем свідомості. Якщо дати людині багато духовної інформації, його свідомість не засвоїть все, і може відірватися і полетіти. Свідомість – совість, диск над головою, енергія, шостий принцип те, що називається Матір Світу. Якщо у людини висока свідомість, нічого особистого; все життя і творчість віддається людям, – утворюється тіло Світла, тільки совість! Загальне благо було і є основа кожного Заповіту. Вчення Христа, саме Вчення Загального Блага, і не розуміє, або заперечує цей принцип заперечує і самого Провісника. У часи Христа в Ізраїлі, Iєгова-диявол був в астральному тілі. Знову для Господаря Землі настали напружені часи, – викриття його, як диявола. Планетний сатана себе перед євреями уявляв, як Вседержитель (Верховне Божество), Господь, Бог, Всемогутній, а виявився «брехун і батько брехні». Iєгова застосував свій метод – винищення. Він керував євреями, і вони не усвідомлювали своїх дій. В книзі Даниїла Андрєєва «Троянда Світу», є опис зустрічі Христа і Понтія Пілата в Шамбалі. Після своєї смерті Понтій Пілат в астральному тілі повернувся в Шамбалу; він сидів у кріслі, повз проходив Христос, Понтій Пілат впізнав Його і відчув велике збентеження.                ЖИД – житель  йорданської долини, – було пояснення в газеті «Лехаим». «ВІЧНИЙ ЖИД, (Агасфер) герой середньовічних переказів, єврейський мандрівник, засуджений Богом на вічне життя і поневіряння за те, що не дав Христу відпочити (за багатьма версіями вдарив його) по дорозі на Голгофу», (Москва, СЕС, 1985).                Всі Високі Духи знають, коли до них наближається Зрадник. Кожна зрада для того, кого предають є світле возносіння! Але для зрадника і того, хто потурає, зрада – жах безодні. Головний диригент темряви –диявол і є той, що потурає!                «Христос Знав головні етапи свого Шляху, і Знав сутність людей, що підходили до Нього. Після свого розп'яття Христос Розклав своє фізичне тіло на атоми, бо тіло Його не було знайдено. Високий Дух в Тонкому тілі, очищений вогнем психічної енергії, звільнившись від фізичної оболонки раніше терміну (тобто раніше покладеного йому природного строку смерті), володіє надзвичайною силою на Землі. Міць ця могла б спалити цілу країну, але Христос Знищив чи Розклав на атоми лише своє фізичне тіло. Так і піднесення відбулося у вогняному апофеозі Тонкого тіла. Учні, очі яких відкривалися, коли серед них несподівано З'являвся матеріалізований Христос, так само могли бачити чудо відкриття призматичного зору – бачили сяючу оболонку Владики, зниклу в Світлі Променів Його. Тіло найтонше або «тіло Слави», як називав Його Апостол Павло, не розпорошується, але залишається одягненим в сублімовану (вознесенську) тканину Матерії Люціди і після розп'яття Христа». (О. І. Реріх, «Листи»).
 Через три роки після розп'яття апостол Павло увірував в Христа, – це є час народження нової релігії, заснованої на чистій філософії. «Великий Подорожній Направляв людську свідомість до найвищого ... Неможливо обійняти всю глибину проповіді Великого, бо у найпростіших словах Він Давав настанови всієї сутності життя. Цінність Його подвигу була в простоті. Простота була в тому, що Найвище виражалося простими словами. Тільки в простоті виражається добро, – така діяльність Великого Мандрівника. І в Тонкому Світі вплив Його великий, і Любить Він спускатися у нижчі шари, щоб прана Його аури очищала темні сфери. Не думайте, що Йому легкі такі сходження. Саме Він Приніс нам Світло і Зобразив Свій Заповіт смертю. Помер із-за нас і за нас; цією жертвою Він Довів, що можна любити людство більше, ніж себе. Цей Заповіт, відображений великими стражданнями, проник у свідомість людства більше, ніж роки проповідницької діяльності». (О. І. Реріх, «Листи»).                Вчення Христа ні в чому не розходиться з Вченням Живої Етики, оскільки великий їх духовний вплив – злиття, і як це може бути, коли Великі Вчителі являють собою Єдине ЕГО. Істина дається Великими Вчителями по свідомості і часу. В Ученні Живої Етики дані великі духовні Знання. Ще ніколи не дано було стільки інформації, скільки Дав Великий Майтрейя-божественний Христос  через Своїх учнів. В даний час людина досягла високого інтелекту і досконалого фізичного тіла. Якщо не підняти духовність, почнеться розкладання. Сучасне духовне невігластво є тому доказом. Безбожництво, сектанство, де Iєгову – диявола приймають за того, ким він не є, згубно для людства, – пудуть на Сатурн разом зі збоченцями і злочинним світом. В даний час багато бізнесменів  будують храми. Всі сучасні храми – язичницькі; куполи мають форму фалоса (Iєгова рекламує сексуальні жадання, він збожеволів на  геніталіях). Архітектура храмів, ікони, спотворений Новий Завповіт – від Господаря Землі. Храми треба будувати буддійські: круглу підставу і стіни, – без підвалів та горищ; дах конусоподібний і нагорі шпиль, на кінці якого круг, а всередині кола – рівносторонній хрест і літера А, що означає Перший – знак Великого Майтрейї!
Діяння святих апостолів.
Апостол - послідовник вчення, ідеї. Апостоли в ранньому християнстві - бродячі проповідники християнства. Дванадцять апостолів Христа: Симон (Петро), брат його - Андрій, Яків - син заведея, Іоанн (Марія Магдалина), Пилип, Варфоломій, (Натанаїл в Євангелії від Якова), Фома, Матвій, Яків Алфеїв, Іуда Леввей (Тадей), Симон Кананіт, та Іуда Іскаріот. Іоанн не був учнем Христа.
Христос Пророкував три роки під час правління царя Антипи, який скоїв усікновення глави Іоанна Хрестителя. Христа розіп'яли під час царювання Антипи під управлінням Iєгови. Через три роки після розп'яття Христа апостол Павло навернувся в християнство, і став проповідувати серед язичників.
«До нього одного (Іоанну’) додаються слова Євангелія: учень, якого любив Ісус». Iєгова підмінив Марію Магдалину на Іоанна’. Коли воскреслий Спаситель в перший раз Звернувся до неї зі словами: «Жено! Що ти плачеш? Що шукаєш?», вона не впізнала Господа, бути може очі її були повні сліз, бути може вся її увага була поглинена глибокою скорботою про те, що вона не знайшла у гробі свого улюбленого Вчителя. Коли ж слуху торкнувся її дружній волелюбний звук голосу Ісуса, коли Він звернувся до неї з звичайним ніжною підозвою: «Марія!», вона відразу ж впізнала Його по голосу і, сповнена почуття радісного подиву, благоговіння і благодаті, кинулася, було, до ніг Його і радісно вигукнула: «Раввуні!», (що значить Вчитель). Але, Господь Сказав їй: «Не доторкайся до Мене, бо я ще не Зійшов до Отця Мого»... « ... Воскресіння Христа було саме в Тонкому тілі. Він не Дозволяв Марії Магдалині доторкнутися до Нього, бо доторк до Високого Духу, що появляється в Тонкому тілі, може бути смертельним з-за різниці в вібраціях».
“Марія Магдалина, одна з жінок Мироносиць, предайніша  послідовниця Ісуса Христа, колись зцілена від страшної недуги (сім бісів). День пам'яті відзначається 22 липня. Марія Магдалина - рівноапостольна. Походила з Галілейського міста Магдали, від чого отримала своє прізвисько. Вона була зцілена Господом від злих духів, і тому в почутті подяки до Нього приєдналася до числа тих, небагатьох благочестивих дружин, які всюди супроводжували Господа під час Його земного життя. При хресних стражданнях Христа, Марія Магдалина, разом з іншими особами, стояла при хресті і була присутня при Його похованні.
Полум'яна любов її до Господа удостоїлася найбільшої нагороди, - вона першою була, перед ким з'явився воскреслий Спаситель. Вона проповідувала християнство в Римі, а в кінці життя Марія Магдалина пішла в монастир, де настоятелем був Іоанн’. Євангеліє від Іоанна’ було записано Марією Магдалиною, вона була високоосвіченою ученицею серед послідовників Христа. Якби не Марія Магдалина, то навряд чи б щось дійшло до нас з справжніх слів Христа». (О. І. Реріх, «Листи»).
«Сім бісів» уявіть в одній особі головного біса планети - Iєгови. Таким чином, він використовує Творчу Енергію (Святий Дух – Матір Світу) для своїх злодіянь.
На картині Леонардо да Вінчі, «Таємна вечеря» - Христос і дванадцять апостолів. Праворуч від Христа - Марія Магдалина.
Iєгова мстився Марії Магдалині за минулі образи. Кілька тисячоліть тому вона втілювалася в Єгипті в один час з Iєговою; він запропонував їй руку і серце, але отримав відмову. З тих пір по відношенню до неї в деяких втіленнях він застосовує чорну магію особисто сам, і через своїх демонів (злих духів).
Гл. 2/1. Коли ж почався день П'ятдесятниці, всі вони однодушно знаходилися вкупі.
2. І раптово зчинився шум із неба, ніби від сильного вітру, і наповнив увесь дім, де вони знаходилися. 16, але це є прогнозованого пророком Іоілем: 17. (28). І буде останніми днями, говорить "Бог", я виллю від Духа Мого на всяку плоть, і будуть пророкувати сини ваші та ваші доньки, юнаки ж ваші бачити будуть видіння, і старики ваші сновидіннями вразумляєми будуть.
18. (29). І на рабів Моїх і на рабинь Моїх за тих днів я також виллю від Духа свого, і пророкувати вони будуть!
19. (30). І дам чуда на небі вгорі і ознаки внизу на землі: кров, і огонь, і куріння диму.
20. (31). Сонце на темність, а місяць на кров, перш, ніж настане день Господній" , великий і славний.
21 . (32). І станеться, що кожен, хто покличе Господнє ім'я (диявола), спасеться. (... спасеться, бо на горі Сіоні і в Єрусалимі буде спасіння, як Господь диявол сказав, і в інших, яких покликав Господь, - диявол). Не на горі Сіон, а в Європі Iєгова збере своє військо перед відправкою на Сатурн (концтабір Iєгови), і на лобі поставить клеймо сатани (якщо буде кому ставити).
 «Старий Заповіт», пророк Йоіл, глава 2. 28-32. Iєгова-диявол ці слова говорив від свого імені пророку. Перевертень вставив свій текст у Вчення Христа, але не весь, дивіться в дужках (вище).
Ось звідси сатанізм вгризається в світле Вчення буддизму; Iєгова хоче представити себе батьком Христа. ....виллю Мого Духа; що може вилити сатана? У диявола-Iєгови специфічний запас слів. Його тексти відрізняються від текстів Вчителів Світла.
Христос прийняв ганебну смерть не для того, щоб воскреснути у фізичному тілі. Він довів, що життя - вічне, і після смерті проявився в астральному тілі перед своїми учнями.
Ефірне тіло - макет майбутнього фізичного тіла; цю інформацію - флюїди в царстві Божому закладають у свідомість. Зовнішній вигляд, талант, - людина отримує по заслугах попереднього втілення. Цей шлях проходять всі люди. Тільки у Наівисочайшего Божества, Тонкі тіла зберігаються в архівах тонких сфер. Є вищих два тіла: Вогняне і тіло Світла.
Воскресіння з мертвих - вихід з фізичного тіла в Тонких тілах. Iєгова вліз у Християнство, спотворив Вчення Буддизму, яке Дав євреям Христос.
Гл. 4/10. «То нехай буде відомо всім і всьому народові Ізраїльському, що ім'ям Ісуса Христа Назарея, Якого ви розіп'яли, Якого Бог воскресив з мертвих, Ним поставлений він перед вами здоровий. Зверніть увагу на виділені слова; Iєгова звинувачує народ у розп'яття  Христа. Читайте в кінці тексту книги в «Баченні» слова диявола в мою адресу: «Христа розп'яв і тебе розіпну»; протиріччя. 11. Він є камінь, знехтуваний вами, будівничими, але який став наріжним каменем, і немає ні в кім іншім спасіння, 12, бо немає іншого імені під небом, даного людям, яким належало б нам спастися».
25. «Ти вустами нашого батька Давида, раба Твого, сказав Духом Святим: що бентежаться язичники, а народи задумують марне.
26. Повстали земні царі, і князі зібралися разом на Господа та на Христа Його. (Iєгова присмоктався до Христа!)
27. «Бо справді зібралися в місці оцім проти Святого Сина Твого Ісуса, що його намастив ти, Ірод Антипа та Понтій Пилат із поганами та з народом Ізраїлевим». Iєгова свій злочин приписує Іроду Антипі  і Понтію Пілату». Розп'яття було допущено Силами Світла. У п'ятому столітті нової ери диявол видав себе не просто за однодумця Христа, а за Його Батька, - Всевишнього, і став: «Я єсмь»!
Гл.6/14.
«Бо ми чули, як він говорив, що Ісус Назарей зруйнує це місце і змінить звичаї, які передав нам Моісей». Від законів Моісея у євреїв нічого не залишилося, лютувала самоуправство планетного сатани. Навіщо Iєгові закони, якщо він стверджує беззаконня, - демонічну культуру?
Гл.12.21.
«У призначений день Ірод, одягнувшись у царську одежу, сів на високому місці і говорив до них;
22, а народ вигукував: «це голос Бога, а не людини».
23. «Але раптом Ангел Господній (демон Iєгови) вразив його за те, що він не віддав слави Богові (Iєгові); і він, бувши роз'їдений хробаками, помер». Так жорстоко діє сатана.
Гл. 22.14.
«Він же сказав мені (Савл - Павло): Бог (Iєгова) отців наших вибрав тебе розуміти, щоб ти пізнав волю Його, побачив Праведника, і почув голос із уст Його». Брехня, Iєгова - лицемір. Апостол Павло - втілення Вчителя Іларіона з Шамбали. Всіх обирає Великий Владика Шамбали. Iєгова не зацікавлений у поширенні духовних знань. Навіщо йому ризикувати, щоб євреї, а тепер і сектанти дізналися, що він диявол, планетний сатана, і що всі його титули: Бог, Всевишній, Вседержитель він присвоїв собі сам. Справжній титул Iєгови - ПЕДЕРАСТ!!! Всіх Вчителів Світла диявол винищував, Вчення знищував, а тим, хто хотів знань, посилав кари. У Старому Заповіті у кожній главі вони перераховані. Досі його методи гоніння на носіїв Світла ті ж, що і в давні часи.
«Павло - син заможних іудейських батьків, які належали до течії фарисеїв. В юності він отримав гарну освіту. Добре знав закони Моісея і грецьку літературу. Жадав, з передрікання Моісея, приходу Месії. Спочатку ім'я його було Савл. Обдарований юнак, який володів великою вченістю, разом з іншими очікував побачити могутнього царя, який відновить царство єврейське у всьому його блиску. Велике було його здивування і обурення, коли частина іудеїв і язичників визнали Месією безвісного Вчителя з Назарету. Фарисеї - лицеміри, ханжі, книжники. Назареї - вогняні Йоги, отримували освіту в теософо-езотеричних школах».
По дорозі в Дамаск з ним стався чудовий перелом, який перетворив Савла у видатного проповідника християнства - апостола Павла. Апостол Павло був засуджений Нероном на обезголовлення і був страчений разом з Петром 29 липня 65 року від Різдва Христового. Нерон - втілення Iєгови.
Послання Якова.
Гл. 1.
«Яків, раб Бога й Господа Ісуса Христа ...». Раб Бога, - значить, раб Iєгови-диявола. Сили Світла не називають людину рабом. Вони працюють мільйони років, щоб донести до людини слова: «Ви-боги». Боги теж були людьми, але прагнення до Знань, розширення свідомості підняло Їх на духовну висоту. Від нас потрібно слідувати Їхньому Шляху. Якщо в тексті повторюються слова: знищу, зруйную, винищу, вижену, будеш їсти своїх дітей, пошлю моровицю і інші погрози і прокльони, - знайте, це говорить зло, диявол.
Гл. 1/19.                « ... нехай буде кожна людина скора на слухання, повільна на слова, нескора на гнів;                20 бо гнів людини не творить правди Божої».
Гл. 3/5 .                Так і язик - невеликий член, але багато робить. 6 Язик - вогонь, що сквернить усе тіло. 8 Ніхто із людей язика вгамувати не може: це - нестримне зло; він виконаний смертоносної отрути.                9 Ним ми благословляємо Бога й Отця, і ним проклинаєм людей, що створені на Божу подобу.               10 Із тих же вуст відбувається благословення і прокляття.
Гл. 5/15.                «І молитва віри зцілить недужого, і, якщо він зробив гріхи, простяться йому». Iєгова цією пропозицією замінив Закон Карми. Нічого не проститься, все треба відпрацьовувати. Убив людину, - в наступних трьох - чотирьох втіленнях вбивцю позбавлять життя в цьому ж віці, в якому вчинено злочин. Виконавці Закону Карми - люди. Думки можна приборкати, і, тим більше, язик; потрібно зайнятися улюбленою справою!
16. «Отже, Признавайтесь один перед одним у своїх прогріхах ...». Сповідь від диявола. Той, що слухає сповідь, бере карму на себе. Ніколи нікому нічого не розповідайте про себе, втрачається магнетизм. Не слухайте розмови про хвороби, - вони можуть переходити від однієї людини до іншої. І не розповідайте про хвороби, щоб не було погіршення. Не стверджуйте нічого поганого. Уникайте вампірів, що вiдсосують  енергію.
Перше послання Петра.
Гл. 1/ 3.                «Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа». Не переносьте брехню «Старого Заповіту» в «Новий Заповіт». Iєгова - єврейське божество, диявол і планетний сатана. Він - національна трагедія євреїв. Майбутнє їх - Сатурн. Христос вище Iєгови за статусом. Iєгова стався від Хаосу (Демон Всесвіту Брама - покровитель диявола).
Гл. 1/16.
«Бо написано: «Будьте святі, бо Я святий». Де написано? У «Старому Заповіті» Iєгова, як папуга, повторює слова: «Будьте святі, бо святий Я, Господь, Бог ваш». Той, хто прочитає про Лемурію (Iєгова – зоофіл), «Рамаяна» (вакханалії), Нерон (педераст - віртуоз) довго сміятися буде. Iєгова теж сміється над тими, кого дурить. Він сам дав оцінку Старого Заповіту (Тора) - АБСУРД.
Гл. 2/ 6.
Бо сказано в Писанні: «Ось я покладаю в Сіоні камінь наріжний, вибраний, дорогоцінний; і хто вірує в Нього, не посоромиться».  Моісей на скрижалях Сам Написав заповіді для євреїв. (Iєгова до цих скрижалів не має відношення, диявола на Сіоні не було).
16,17, 18. «Раби божі», «з усяким страхом коріться», - це не від Бога. В Ученні Живої Етики сказано, щоб нікого не боялися, зжили з себе страх. Любіть Бога понад усе, почитайте Його, як Вищу Сутність, поклоняйтеся Йому в ритмі. Космос живе в ритмі, і людина є макрокосмос, найскладніше творіння Бога.
Друге послання Петра.
Гл.1/1.                «Симон Петро, раб та Апостол Ісуса Христа». Христос сказав: «Ви-боги». Тому Великі Вчителі з Шамбали. Хочуть допомогти людям розкрити в собі Божественні здібності. Для цього Великий Майтрейя, проявлений Батько Всесвіту, Дав нам Учення Живої Етики, продовження Вчення Христа. Ті, хто буде дотримуватися Вчення Живої Етики, до кінця четвертого кола будуть у вогненних тілах (боги). І підуть з Великим Майтрейей на Його Зірку Уран.
Перше послання Іоанна’.
Іоанн’ Богослов не був учнем Христа, і, отже, не був євангелістом і апостолом. Він був настоятелем монастиря в Ефесі, де провела останні дні життя Марія Магдалина. Вона померла і похована в Ефесі. До цього вона проповідувала Євангеліє в Римі. Вона була присутня при передсмертній молитві Ісуса Христа в Гефсиманському саду. Зневажаючи всяку небезпеку, стояла при хресті Розіп'ятого Господа разом з матір'ю Ісуса і Марією Клеоповою (сестра матері).
Вірш А. С. Пушкіна «Мирська Влада». «Коли велике звершувалось торжество і в муках на хресті закінчувалося божество, тоді по сторонах животворяща древа Марія – грішниця і пресвята діва стояли бліді, дві слабкі жони, у незмірну печаль занурені....».
Гл.3/12.
«Не так, як Каїн, який був від лукавого й убив брата свого. А за що він забив його? За те, що справи його були злі, а справи брата його праведні». Каїн – лукавий, втілення Iєгови. Тому виключив диявол закон перевтілення, щоб не знали його минулого.
15. « ... а ви знаєте, що жоден душогуб не має вічного життя ...». (Iєгова збоченець - віртуоз і серійний вбивця, але живе вічно).
Гл. 4/18.
«Досконала любов проганяє страх». Досконала любов - Небесна Любов.
Послання Іуди.
Гл. 1/ 7- 9. - від диявола. Жителі міст Содома і Гоморри були розбещені Iєговою, з метою використати грішників в астральних тілах після смерті для помсти служителям Світла. Ось тому й видалені головні закони з Вчення Христа.
7. «Як Содом і Гоморра та міста, що подібно їм блудодействували, та ходили за іншим тілом, понесли, кару вічного вогню, і поставлені в приклад,
8. ... так само буде і з ними, які відкидають начальства і лихословлять високі влади».
9. « Архангел Михаил, коли сперечався з дияволом і говорив про Моісеєве тіло, не наважився вимовити докірливого суду, але Сказав: «Нехай заборонить тобі Господь». (Iєгова - диявол, а який Господь йому заборонить, якщо він себе називає Господь, Всевишній і Всемогутній?) Нестиковка виходить. Iєгова - Господар Землі, князь світу цього ... тільки над нами, а вище він ніхто і звати його ніяк.
Послання римлянам.
« ... Савл вирішив провести загальне гоніння на християн; з цією метою, заручившись повноваженнями, відправився в Дамаск; на шляху з ним відбувся той чудовий перелом, який перетворив Савла з лютого гонителя у видатного проповідника християнства - апостола Павла. Він служив своїй ідеї з дивовижним самозреченням, нехтуючи усіма труднощами і небезпеками. Діяльність апостола Павла виражалася не тільки в місіонерських працях, але і в письменстві, і він є одним з плодовитейших письменників апостольського століття. Йому належить чотирнадцять послань». (О. І. Реріх, «Листи»).
Гл. 1/ 26.
«Тому віддав їх Бог (Iєгова) ганебним пристрастям: жінки їхні замінили природне єднання неприродним;
27. Так само й чоловіки, залишивши природне єднання жіночої статі, розпалювалися похіттю один на одного, чоловіки на чоловіках роблячи сором, одержуючи в собі самих належну відплату за свій блуд».
Iєгова-диявол зробив з Ізраїлю розсадник збоченців. Під його гіпнозом пройшли євреї-ракшаси усі види принижень. На материку Лемурія диявол поклав початок зоофілії. Iєгова вже був у скоєному фізичному тілі, продовжував займатися сексом з тваринами. І ґвалтував свого дев'ятирічного сина, спав з ним, поки дружина з сином не залишили його. В даний час диявол щодня міняє жінок з хлопчиками – дітородним органом вербує на Сатурн (застосовує онанізм, педерастию і мінет).
28. «І як вони не вважали за потрібне мати Бога в пізнанні, то видав їх Бог на розум перевернений, - робити непотрібне». Апостол Павло говорить про жителів ізраїльських міст Содом і Гоморра. Iєгова охрестив себе богом, а дії його диявольські; тому правильно буде: «зрадив їх Iєгова-диявол розум перевернений - робити непотрібне». В молитві Христа спотворив диявол слова - звернення до Бога: «Не введи у спокусу, і визволи нас від лукавого». У спокусу вводить диявол. Правильно говорити, звертаючись до Бога: "Не Залиш у спокусу і Визволи нас від лукавого".
                Стр.. 270.   -                Молитви: 
Скільки зірок на небі! І все це планети, і на кожній планеті  живуть люди і поклоняються тому, хто її Створив. Нашу Планету, рослинний і тваринний світ Створив Великий  Владика Шамбали, Архангел Михаіл, Керівник нашої Сонячної системи.  Всі Його втілення були рівнями Всходження: від пастиря овець до Всевишнього. В даний час Перший Архангел Прийшов як Всевишній, Батько Всесвіту, Великий Майтрейя є Божественний Христос.                Йде Всепланетна виборча кампанія за владу на Планеті між Богом і дияволом.  Бог – Великий Майтрейя, автор Учення Живої Етики (Агні Йога) – продовження Учення Христа.  Диявол – Ієгова, демон і сатана, Господар Землі, автор брехливої Біблії. Наша Планета поставлена «на кон», і є віддзеркаленням боротьби за владу у Всесвіті. Демони рвуться до влади і вербують на Сатурн сектами, пропагандою сект, наркотиків, збочень, шахрайства і інших порушень божих заповідей.                У молитві Христа перевертень Ієгова спотворив слова – замінив звернення до Бога на звернення до  диявола: «Не введи в спокусу і Позбав нас від лукавого». У спокусу вводить перевертень, але не Бог. Правильно говорити, звертаючись до Бога: «не залиш в спокусі, і Позбав нас від лукавого».
1.«Отець Небесний, що розум мені Дав, нехай святиться ім'я Твоє, та прийде царство Твоє на Землі, як на небі, і буде воля Твоя вічно в трьох Світах. Хліб насущний Дай мені на сей день і угамуй духовну спрагу. Не Залиш у спокусі і Визволи нас від лукавого, бо є Твоє царство і сила і слава». Амінь. Аум. Так буде.               
2. «Майтрейя – Божественний Христос  сяючої потужності, Тобі приношу я, Великий, плоди моїх устремлінь i праць, боротьби і зусиль. У Тобі моє щастя, в Тобі мої надії. Тобою моє серце горить. Тобі віддаю я все, все, що маю, щоб в Башті Ти Зміг перелити все це в сяючий Камінь, що горить вогнями в грудях. Сяючий Камінь, Скарби Камінь, Тобою засвічений, але мною ношений в палаючій Чаші в грудях». Амінь. Аум. Так буде.               
3.«Я скажу мою молитву і скажу її, як перед Ліком Сонця. Якщо очам моїм нестерпне Світло, я їх закрию і, наповнений іскрами блискавиць, я все ж скажу: «Ось, я знаю шлях мій, ось я звернувся до нього всією свідомістю моєю і, відкинувши ворогів, і, поховавши речі, я йду до Тебе. Мої слова і є молитва моя. Кажу її і вдень, і вночі, коли очі більше не розрізняють межі Землі та Неба; стільки думок, стільки шукань, щоб сказати Тобі слова, - Я люблю Тебе, Господи».  Амінь. Аум. Так буде.               
4.«Владика, Світло Твіє Навчи збирати в глечики мої.  Свідомість Допоможи розширити.  Провідну руку Твою Навчи відчувати постійно!  Ні горе, ні радість не змусять мене забути про Тебе.  Невидиму присутність Твою відчутним зробити хочу, і Світ Твій в днях моїх затвердити».  Амінь. Аум. Так буде.               
 5. «Майтрейя (повторювати 7 разів), нехай Ім'я Велике звучить в просторі закликом для всього людства прийняти Істину - Вчення Живої Етики.  Майтрейя, Перемога, Любов (повторювати сім разів), нехай ці слова наповнять простір Світлом і свідомість людей,  і будуть девізом для всього населення Планети.  Темні  підуть на Сатурн, і Земля очиститься від скверни.  І настане Золотий Вік.  Буде Єдін Пастир і єдине стадо;  Великий Майтрейя і людство».  Амінь. Аум. Так буде.               
 6. «Немає нічого мого, все Твоє, Господь.  Все належить Тобі: і думки, і слова, і дії і весь маєток мій, і моє справжнє нетлінне надбання, дух мій і накопичення його - все Твоє, Боже.  В Ім'я Твоє йду по життю, і все належить Тобі.  Тобі присвячую все майбутнє моє, всі діла мої, всі почуття, бо Твоє все.  Навчи мене, Батько мій, гідно і мудро розпорядитися надбанням Твоїм, щоб використовувати і прикласти його до Блага.  Ти для мене все.  До Тебе спрямовані всі енергії, і Промені Твої наповнюють сферу мого мікрокосмосу.  Тобою живу, Тобою дихаю, від Тебе маю розум мій.  Від Луча Твого - свідомість моя, бо воістину, Ти Батько мій, життя усвідомлене мені Дав.  Тебе визнаю і тебе стверджую в серці своєму як Світоч життя Єдиний, Незаперечний і обіймає Собою все моє.  Я в Тобі, Ти в мені, і єдині ми від початку століть.  З темряви Ти Вивів мене на арену свідомого життя і Зробив мене обізнаної сутністю - людиною.  Через це говорю Тобі, мій Бог, що все моє - Твоє.  Відтепер всі сили мої, розум мій і серце моє безповоротно, навіки Тобі віддаю.  Бо все - Твоє, мій Бог, улюблений, єдиний для мене і мій, мій Батько, мій Заступник і Поручитель мій перед Вищим.  Тобі віддаю по свідомості моєму, і приношу Тобі дари мого серця.  Творчість духу мого присвячую Тобі, бо творю в ім'я Твоє.  З ім'ям Твоїм йду по життю і Іменем Твоїм перемагаю.  Батько мій, коханий мій, прийми надбання моє для приношення його на вівтар Світу.  У Великому Служінні присвячую себе Тобі, щоб Світло Твоє нести людям невпинно.  І Світло Твоє перед людьми нехай буде блискучим і незгасним, коли прийде час мій Ім'я Твоє перед людьми стверджувати.  Батько мій, дух мій передаю в Твої Руки.  І нехай буде віднині і довіку Воля Твоя в волі моєї затверджуватися незаплямованою і незатемненою обмеженнями самості моєї.  Господь, друк Духа Твого на чолі моєму хай буде.  Дай сили, Великий Майтрейя (Непереможний), в Світі Твоєму перебувати завжди і затвердити міць Спілкування Постійного.  Улюблений Боже, серце моє в руках Твоїх, щоб міг Ти оформити його по Волі Твоєї.  Висловленням вільної волі моєї, дух свій Тобі передаю.  Твори його, Отче, по Волі Своїй.  Батьківство Своє Утверди.  Прийми, Господь, дар серця мого відтепер і назавжди.  Нині і в Мирах, по всіх усюдах я пов'язаний з Тобою нерозривними узами любові і Світу, бо Ти - мій Бог, Заступник, Друг і Отець». Амінь. Аум. Так буде.               
7. «Владика серця мого, свідомості і волі, Сущий в мені, Душа душі моїй, Дух духу мого, Волі Твоїй віддаю дух мій.  Та буде Воля Твоя».  Амінь. Аум. Так буде. 
8.  Напуття. Коли прочитаєш всі основні книги по теософії, езотерікі і приймеш їх серцем, виконуватимеш всі рекомендації, і тобі  здасться, що ти вже визначився, і ти вже твердий в своїх переконаннях, ти знайшов свою дорогу, ти вже з Богом!!! Ні і ще раз ні... Ти лише – лише виліз з болота, в якому сидів, а книги, – це Божа рука, яку тобі подали, щоб витягнути тебе на довгу – довгу стежку, звивисту з перепадами, яка веде... до заповітних дверей. Щоб перед тобою відкрили ці двері, необхідно пройти випробування, які Дає  тобі твій Великий Вчитель. Випробування загартовують волю, дух твій і характер. Коли це станеться і з'явиться непереборне устремління до Світла, до Вчителя; знай, що ти на праведній дорозі!               
Пам'ятайте: молитва зцілить болящего. Повторюйте щодня вранці і увечері  молитву – обмін енергії з Богом:  «Енергії слів молитов всіх шанувальників Великого Майтрейі  - Божественний Хритос  зіллються в єдиному потоці, обкутають Його і допоможуть Йому нести важку ношу на Своїх плечах: Планету і людство».                Поклоніння святим в християнстві придумав диявол, щоб відтягнути енергії поклоніння від Бога.                У іудаїзмі немає святих, є лише диявол Ієгова; за час правління 432 тис. років він займався самоуправством. Відхід диявола Ієгови на Сатурн – Відплата закону Карми. – Підвищуйте свідомість і підтримайте Бога ПОКЛОНІННЯМ!   Покваптеся, в 2046 буде АПОКАЛІПСИС, розділення людей по Світлу і тіні. Всі, хто підтримує Бога залишаться на Землі і житимуть в Золотому столітті 1 828 000 років.   Ті, хто підтримує диявола Ієгову, будуть зібрані в Європі, і в результаті вулканічних вивержень, згорять живцем, або підуть на дно океану. Після їх свідомості відлетять з дияволом на Сатурн, - там буде інволюція. Ті, хто нікому не поклоняються,  будуть використані для покриття поверхні  нової планети. Молитеся  перед портретом Великого Майтрейі, запам'ятайте Його Лік, і Його зображення завжди Буде з вами над головою. Це кращий захист від тьми.
 «Порятунок від іудеїв» - брехня Iєгови;  євреї і сектанти - жертви диявола.  Їх самих треба рятувати від дурману планетного сатани Iєгови.
Чому саме до євреїв був посланий Ісус? Тому що євреї - єдиний народ на Планеті, який поклоняється дияволу. Поклонятися дияволу - протиприродньо. Христос Пішов до євреїв для порятунку їх від розтлінного впливу Iєгови-Саваофа. Після всіх перерахованих знущань над євреями, Iєгова для зміцнення влади розіп'яв на хрестах три тисячі євреїв. Махінатор Iєгова текст апостола Павла перемішав з текстами Старого Заповіту, де говорить від свого імені, величаючи себе Богом; зробив це у п'ятому столітті, коли неможливо було зупинити розповсюдження християнства. Ідея його - «усиновити» Христа, а себе уявити Богом. Але Старий Заповіт залишився з тим же текстом, і по ньому можна судити, що являє собою диявол, що уявив себе Батьком Христа. Хіба можна порівняти Батька Христа, Создателя  і Творця, Бога Любові і Добра з жорстоким, кровожерливим, мстивим і самолюбним  полубогом  Ізраїлю?
Гл. 3/ 29.
«Хіба ж Бог тільки для Юдеїв, а не й для поган? Звичайно і язичників».
* Бог - Божественний Христос, Ішвара, Творець нашої Планети і всього, що живе і дихає на ній, Великий Майтрейя, Владика Шамбали - для всіх людей!
Iєгова - диявол для юдеїв і для духовно неосвічених сектантів, збоченців і злочинного світу. Всі перераховані верстви населення принижені  й насильно притягнуті  Iєговою під його управління.
Гл. 6/ 7.
«Тому що,  хто вмер, той звільнивсь від гріха». Померлий не звільняється від гріха, він очищається в Тонких світах до тих пір, поки очистить свої думки, замінить на світлі. І, після спілкування в навколосонячній сфері - царстві Божому, повернеться на землю в новому втіленні. Зовнішність і талант будуть дані по заслугах минулого життя.
Абзаци із згадкою текстів Старого Заповіту все від Iєгови-Саваофа; диявол знову згадується як Бог. Апостол Павло прийшов з певним завданням - пророкувати Вчення Христа. Тексти апостола Павла чергуються зі вставками Iєгови із Старого Заповіту, щоб вселити, що Iєгова - Батько Христа.    Ієгова – Абаддон  (евр. Им’я «демона пекла Iєгови»)  -  інформація є в інтернет ресурсах.
Перше послання  коринфянам.
Гл. 10/ 18.
«Погляньте на Ізраїля за тілом: чи ж ті, що жертви їдять, не спільники вівтаря?
20. Немає, але що погане, приносячи жертви, приносять, демонам, а не Богові. Але я не хочу, щоб ви були спільниками бісів.
*21. Не можете пити чаші Господньої та чаші бісівської; не можете бути учасниками трапези Господньої і в трапезі бісівської». (Господь Ієгова і є Біс).
* (18, 21 - вставка з Старого Заповiту, слова Iєгови). Ієгова хоче, щоб Ізраїль, приносив жертви лжеГосподу - головному бісу Планети. Язичники були Сонячні і Місячні. Сонячнi язичники поклонялись Сонцю,  - Архангелу Михаілу, Владикі Шамбали. Мiсячнi  язичники поклонялись місячним полубогам - демонам, Iєгова – мicячний демон.               
Гл. 12/ 3.                «Тому кажу вам, що ніхто, що говорить Духом Божим, не виголосить анафеми на Ісуса, і ніхто не може назвати Ісуса Господом, як тільки Духом Святим». (Матір Світу – Святий Дух)!
Гл.15/52.
« ... раптом, як оком змигнути, при останній сурмі: бо засурмить вона і мертві воскреснуть, а ми перемінимось!» - Абсурд Iєгови!
Як зрозуміло про це йдеться в книгах Учення Живої Етики. Перша смерть - вихід в Тонкому тілі з фізичного. Фізичне тіло - тлін, прах, - йде на будівництво ґрунтового шару планети. Смерть - зміна оболонки.
Друге послання  коринфянам.
Гл. 2/ 11. « ... щоб не зробив нам шкоди сатана, бо нам не безізвестні його наміри».                (Апостол Павло знав, що собою являє сатана. І сатана знав, звідки прийшли Апостоли, тому Iєгова організував їх знищення).                Гл. 6/ 15. «Яка згода між Христом і Веліаром? Або яка співучасть вірного з невірним?                16. Яка спільність храму Божого з ідолами? Бо ви храм Бога живого, як сказав Бог: «Вселюся в них і буду ходити в них, і буду їхнім Богом, і вони будуть Моїм народом.                17. І тому вийдіть з-поміж них та відділіться, - говорить Господь, і не торкайтесь нечистого і Я прийму вас.                18. І буду вам Батьком, і ви будете Моїми синами і дочками, говорить «Господь Вседержитель".                (Гл. 6/ 15, 16, 17, 18. – Вставка з Старого Завіту, слова Iєгови. Головне – Вседержитель! Iєгова увійшов у ступор (радість від брехні), і не може з цього стану вийти. Вседержитель – Верховне Божество, Абсолют, який стоїть над Безмежністю, вище Його нікого немає. (Ієгова – Абаддон, демон  пекла!)
Послання Галатам.
Гл.3/ 6. Так Авраам повірив «Богові», і це йому залічено в праведність».   Під Богом Ієгова має на увазі себе.  Авраам - Бог, Iєгова-диявол. Старий Заповіт не несе в собі корисної інформації; книга для євреїв, це їхня історія. Для слов'ян є книга Н.М. Карамзіна «Історія держави Російської» - 12 томів.
Послання  Ефесянам.
Гл.2/11.
«Отже, пам'ятайте, що ви, колись були тілом поганої  плоті, яких називали необрізаними, так звані обрізані плотським обрізанням, що здійснюються руками,12 що ви були в той час без Христа, відлучені від громади Ізраїльської, і чужіх заповітiв обітниці, не мавши надії, і були безбожниками  у світі». (11. 12. - Вставка Iєгови). Сенс  такий, що язичники були необрізаними і відчужені від Ізраїлю бо були без Христа, а з Христом обрізаються і будуть з Ізраїлем. Ізраїль не визнав Христа і розіп'яв Його. Обрізання - клеймо від диявола, який наклав Iєгова на перших людей при з'єднанні двох гілок - людей (євреї) і ракшасів (демонів).Щоб втілити демонів в племені євреїв, збоченець Iєгова перед прийомом в релігійну громаду дівчаток 12 років перевіряв на цнотливість, іншими словами був першим чоловіком у жіночої половини до тих пір поки втілив всіх демонів. У євреїв національність по матері, тому що  батько - Демон. Скільки дияволів втілилося в племені євреїв!
Гл. 3.14. Для того схиляю коліна свої перед Отцем Господа нашого Ісуса Христа. (Брехливий Ієгова перед собою схиляє коліна, бо він себе уявляє Отцем Господа Ісуса Христа).
15 що від нього має ймення кожен рід на небі й на землі,
16 щоб він дав вам за багатством слави Своєї силою зміцнитися через Духа Його в чоловікові внутрішнім,
17 вірою вселитися Христові в серця ваші,
18 щоб ви, закорінені й основані в любові, змогли зрозуміти зо всіма святими, що то ширина й довжина, і глибина й вишина,
19 і пізнати перевершує розуміння любов Христову, щоб були ви наповнені всякою повнотою Божою. Між  п. 18 та п. 19 немає продовження думки.
20. А Того, Хто діє в нас силою може зробити значно більш над усе, чого просимо або думаємо,
21. Тому слава в Церкві та у Христі Ісусі по всі роди на віки. Амінь.
________________________________________
(14, 21 - від Iєгови). Просити у диявола-Iєгови те ж саме, що рибі заковтнути гачок з наживкою.
Біля мене постійно по черзі чергують два астрала (два померлих збоченця - жертви Iєгови); з його слів, вони мені сказали, що релігія для дурнів. Iєгова змішав тексти Нового Заповіту з диявольськими вставками в п'ятому столітті нової ери, і "people eats!".                21. По всі роди на віки" - вираз Iєгови.
Послання Филиппянам.
Гл. 2/ 4.
Не про себе тільки кожен дбай, але кожен і про інших.
5. Тому що, у вас повинні бути ті ж думки, як і у Ісуса Христа:
6. Він, будучи образом Божим, не вважав за захват бути Богові рівним,
7 але принизив Себе. Самого, прийнявши образ раба, зробившись подібним до людини; і подобою ставши, як людина;
8 він упокорив Себе, бувши слухняний аж до смерті, і смерті  хресної.
9. Тому й Бог повищив Його, та дав Йому ім'я, що вище всякого імені, ...»
Послання Колосянам.
Гл. 2/14. «.істребів ученням, рукописання, що було про нас, яке було проти нас, і Він узяв його від середовища і прикував до хреста; 15 віднявши сили в начальств і властей, владно піддав їх позору, восторжествувавши над ними Собою». (п. 14, 15. Своїм Ученням Христос винищив рукописання євреїв. Викрив це писання і прикував до хреста. І цим самим позбавив сили начальство і власті. Піддав їх ганьбі, і восторжествував над ними Собою). 
Висновок.
1. Авраам Вивів євреїв з Халдеї на Близький Схід. В цей час Iєгова втілив демонів-ракшасів в середовищі євреїв. Слова "плодіться і розмножуйтеся" відносяться саме до процесу розмноження, щоб всі людські покидьки (демони-ракшаси) опинилися в середовищі євреїв. Звідси вказівка Iєгови євреям, що національність у них буде по матері. І почалося "вербування на Сатурн"; Содом і Гоморра, плем'я Вениаминово. Людина не пам'ятає свого минулого втілення і втілюючись у хороших сім'ях, ракшаси отримують хороше виховання і освіту, але Iєгова-диявол їх знаходить, і знову пускає по тому ж колу збочень та злочинів. Ці верстви населення - жертви диявола; зазвичай ці люди знедолені суспільством і помирають вони раніше покладеного терміну, коли Iєгова вважатиме за потрібне притягти їх до себе для роблення зла. Цим людям треба допомогти; з пам'яті (підсвідомості) видалити думки, вбудовані дияволом. Ракшаси небезпечні для суспільства в фізичних і в астральних тілах; вони керовані дияволом, зомбі.
2. Тому був Посланий з Шамбали Ісус, після Замінив Його Россул Морія - майбутній Христос, Якого розіп'яв Iєгова. Кров Христа на руках Господаря Землі.
Iєгова зазвичай розправлявся зі своїми супротивниками сокирою. Він міг вночі увійти до сплячого Іуди і вбити Христа. Але, в Ученні Живої Етики сказано, що Россул Морія Знав, Йому призначене, що Його розіпнуть. Отже, Iєгова - піддослідний кролик; є Сила Вище пустобреха Iєгови, проти цієї Сили ніхто не сильний! Христос Володів такою Силою, що Він Міг в частку секунди державу перетворити на попіл. Після розп'яття Христос Розклав Своє тіло на атоми (до Нього цього ніхто не робив), щоб Iєгова не розчленував Його тіло сокирою і не розніс по горах Ізраїлю.
Представники Сил Світла не застосовують зло на будь-які його прояви. У євреїв і ракшасів є єдиний шанс відійти від Iєгови-диявола і навічно залишитися на Землі з Богом.
3. Для порятунку всіх дано нове Вчення Живої Етики, передане Великим Владикою Шамбали через Своїх Учнів. Поклоніння - виборчий бюлетень. Всі книги є в інтернеті.
Послання євреям (Ієгови) .
Гл. 2/14. «А як діти причетні плоті і крові, то і Він також сприйняв їх, щоб смертю позбавити сили того, що має державу смерті, тобто диявола,                                                15 та визволити тих, яких страх смерти все життя схиляв  до рабства».
(14, 15. Христос Пішов на розп'яття, щоб своєю смертю позбавити сили диявола і позбавити людей від страху смерті). Iєгова знищував усіх, хто ніс знання людям. Смерті немає, а тільки зміна оболонок. Вихід із старого, хворого тіла  і переміщення в Тонкі Світи, Світи Краси, де всі клопоти про фізичне тіло відпадають, де тільки духовний розвиток наповнює людину.
Музика, бібліотеки, комп'ютери, музеї, театри, - будь спектакль з минулого з виконанням ролей улюбленими акторами там можно подивитися. Раптом почуєте музику, з'являється диригент і оркестр, зал для слухачів. У Тонкому Світі все є для підвищення свідомості. Відвідування келій, де вивчають магію, Ієрархію Світла, планету і її геологічну будову. Життя продовжується в Тонкому тілі повноцінне і насичене враженнями Тонкого Світу.
Все створюється силою думки: одяг, взуття, зачіска, житло. Перешкод  для пересування немає. Немає часу, швидкості та відстані. В Тонких тілах людина буде молода і буде змінювати свою зовнішність на зовнішність з минулих втілень.
Музика, бібліотеки, комп'ютери, музеї, театри, - будь спектакль з минулого з виконанням ролей улюбленими акторами там можно подивитися.дерева мають магнетизм, притягнуть кроною вологу, а коренева система підніме рівень ґрунтових вод).
Гл.8/13. Кажучи, новий", показав ветхість першого; а те, що ветшає і старіє близько до знищення.
Гл.9 /11. Але Христос, Первосвященик майбутнього доброго, прийшов із більшою й досконалішою скинією, нерукотворною, цебто не цього втворення,
12 і не з кров'ю козлів та телят, але з Власною Кров'ю, одного разу увійшов до святині та й набув вічне відкуплення.
13. Бо коли кров козлів та телят та попіл тієї, через окроплення, освячує нечистих, щоб чисто було тіло,
14 то тим більше Кров Христа, Який Духом Святим приніс Себе непорочного Богу, очистить наше сумління від мертвих учинків, щоб служити нам Богові живому (Iєгові)!
15. І тому Він є посередник Нового Заповіту, щоб через смерть, що була для відкуплення від переступів, учинених за першого заповіту (Iєговою), покликані до вічної спадщини отримали обетованное.
16. Бо де заповіт, там необхідно, щоб настала смерть заповідача ...“.
(14, 15, 16. Виходить, що Христос клопоче, щоб Iєгова Його розіп'яв, щоб він своєю кров'ю спокутував всі злочини Iєгови. Прокляття, послані  Iєговою на євреїв, винищування народів, моральне розкладання, руйнування храму, царського палацу і єрусалимської стіни Iєгова сам спокутує на Сатурні, - це його Карма).
Гл. 7,8, 9. - Вставки Iєгови.
Він себе підставляє замість Бога - Отця. Цинічний вбивця Христа і паяц!
Гл. 10/30. Ми знаємо Того, Хто сказав: «мені помста належить, Я відплачу, говорить Господь. І ще: Господь буде судити народ Свій».
31. Страшно впасти в руки Бога живого!"
(30, 31 - «Бог живий» - так називає себе Iєгова-диявол; приклеїв собі титули. Не повторюйте слова диявола: «мені помста належить, я відплачу». Бог не мстить, Він створив Закон Карми, - точні космічні ваги). Якщо Iєгова помститься, то це помста  може додатися в карму Iєгови; він вербує свою   обдурену жертву на Сатурн. Ніколи Iєгову ні про що не просіть. Навіть, якщо сам дає матеріальні блага, відмовтеся від них, - це навічно кайдани.
Як у «П'ятикнижжі Моісея» немає ні слова від Моісея, так і в «Посланні до євреїв» весь текст від Iєгови-диявола. Скільки цинізму, отруйногї оливи виливає Iєгова, відчуваючи безкарність. Сатурн - Карма диявола по заслугах!
Наводжу слова, які Iєгова сам про себе сказав, з книги пророка Осії:
Гл. 5/12.
«І буду, як міль ... і як хробак ... ». Планетна моль і черв'як!
«Одкровення Іоанна Богослова».                (одкровення Iєгови - диявола).
Іоанн Богослов – настоятель монастиря в Ефесі, від імені якого Iєгова-диявол видав Євангеліє Марії Магдалини. У п’ятому столітті  Iєгова об’єднав два Заповіту і дописав Одкровення. Бачення Iєгова дав пророку Єзекіілю; чотири звіра, сувій для поїдання: розділ 3.3, «... і сказав мені: «Сину людський, насить черево твоє і наповни нутра твого цим сувоєм, який Я даю тобі; і я з’їв, і було в устах моїх солодко, як мед».Те ж повторює в «Одкровенні» Нового Завіту: гл. 10. «І я взяв книжку з руки Ангела, і з’їв її; і вона в устах моїх була солодка, як мед».
Гл.10. «І я взяв книжку з руки Ангела, і з'їв її; і вона в устах моїх була солодка, як мед».                Гл.1. 15. «І сьомий Ангел затрубив, і пролунали на небі гучні голоси, глаголючи: царство світу стало царством «Господа нашого» і Христа Його, і він зацарює на вічні віки. (Царство «Господа нашого» демона Иегови-Абаддона – бездна землі! Йому закрили небесні двері  за накопопичені гріхи: кровозмішення з тваринами і вбивство рідного брата та інше).
-16. І двадцять чотири старці, що сидять перед Богом на престолах своїх, попадали на обличчя свої, і вклонилися Богові,
17, говорячи: "дякуємо тобі, Господи Боже, Вседержителю, Який є і був, і грядешь, що ти прийняв силу Твою велику та й зацарював».
Зверніть увагу, Iєгова ставить себе перед Христом і величає Вседержитель, але кого? Iєгова - вседержитель планетних духів (демонів-бісів).
Гл.12/ 7.
«І сталася на небі війна: Михаіл і Ангели його воювали проти дракона, і дракон і ангели його воювали проти них,
8 але не встояли, і не знайшлося вже для них місця на небі.
9. І відлучений був великий дракон, древній змій, званий дияволом і сатаною, що зводить весь всесвіт, вивержений на землю, і ангели його повкидані з ним». З приводу Всесвіту і великий, - перебільшив. Він – представник «Люцифера» на Землі! Таке представництво його на Сатурні. Він діяч планетного масштабу. Iєгова екзальтована сутність, кидається з однієї крайності в іншу.
12. «Отже, веселіться, небеса і  ті, що живуть на них! Горе тим, що живуть на землі і на морі, тому що до вас зійшов диявол у великій люті, знаючи, що небагато йому залишається часу».
Iєгова про себе говорить. Термін його перебування на землі закінчився в 1942 році: він повинен був зі своїм військом вийти на Сатурн. Перехідний період затягнувся. Затримують його сектанти; через них - перевага темряви.  У 2046 Апокаліпсис очистить Землю від диявола і його прихильльників, якщо вони не схаменуться. Можливо і на десять років раніше іудеї і ракшаси підуть на Сатурн.
Гл.13/18.
«Тут мудрість. Хто має розум, нехай порахує число звіра, бо це число людське; число його шістсот шістдесят шість».
(Числа 13 і 18 ставляться до темряви. Звір - Iєгова, число його 666, посада (вибіркова) Господар Землі, диявол і сатана. Цю посаду теж може втратити в наступному циклі за невідповідність займаного положення. День сатани - 11 травня).
Гл.14/1. «І я глянув, і ось Агнець стоїть на горі Сіоні, і з Ним сто сорок чотири тисячі, що мають ім'я Отця Його, написане на своїх чолах». (А хто батько? Ієгова – Абаддон, демон бездни, яма смерти).
Розмріявся Iєгова, щоб Христос і євреї були з написом на лобі слова «Iєгова». Чи є хоч один сектант, який вірить в цю маячню?
Гл. 15/ 3.
« ... і співають пісню Моісея, раба Божого, і пісню Агнця, говорячи: великі та дивні діла Твої, Господи, Боже Вседержителю! Праведні й правдиві дороги Твої, о Царю святих!».
З приводу "шляхів твоїх і святості", "ти, Зіна, краще помовчала би".
8.«І храм наповнився димом від Божої слави, і від сили Його, і ніхто не міг увійти в храм, аж поки не скінчилися сім виразок семи Ангелів».
Каїн-Iєгова «вдачі злого і жорстокого» і дим його «стелиться по Землі», - не підноситься до Бога.
Гл. 19.20.
І схоплений був звір і з ним лжепророк, який виробляв чудеса перед ним, якими він спокусив взяли зображення звіра і поклоняються його зображенню: обидва живі кинуті в озеро вогняне, що горить сіркою". Звіру пора йти на Сатурн...  У 2046 Iєгова зі своїм військом згорять живцем під час Апокаліпсису, можливо, на десять років раніше.«І заніс мене духом на гору велику й високу, і місто велике мені показав, святий Єрусалим, що сходив із неба від Бога». Велика і висока гора Еверест. Святе місто Єрусалим - Шамбала. Порятунок тільки вiд Великого  Майтрейї!  Він закликає: «Прийдіть до мене усі, хто шукає Світу, - безпорадні й голі, хворі  і убогі, добрі і злі.  Всіх умию, всіх підбадьорю, всім Зазначу шлях і всіх осяю Променем Світла». На вершині гори Еверест Перебуває Матір Світу в ментальному тілі, Охороняє Шамбалу від Звіра - Iєгови і його війська - демонів, - чаклунів і чорних магів.
 Апокаліпсис - наслідок правління педераста Iєгови.
 Iєгова, піде на Сатурн, його час минув в 1942. Його Трепологія (Старий Заповіт) спалять і попіл розвіють ... Нове Вчення Живої Етики йому на п'яти наступає.  Його в шию виштовхують з Планети, а він впирається.  Набрид він всім.  Нехай пам'ять про нього розвіється, як дим на вітрі ...
 Використана література: 1.Інформація з Високого Джерела – просторовий компьютер.  2.Біблія.  3.Труди Учнів Великого Майтрейи: О.П.Блаватська, О.І.Реріх, Б.Н.  Абрамов.
Зміст:
Розділ 1. Всепланетна виборча кампанія.
Майтрейя - Бог
Великий Владика Шамбали.
Iєгова - диявол. "Творчість" збоченця Iєгови на Планеті Земля, 1-11.
Брама-Iєгова кровожерний убивця, 12.
Калігула і Нерон - втілення Iєгови (активний ПЕДЕРАСТ), 13.
Мільярдер Жорж Морган – втілення педераста Iєгови, представник «Люцифера» на Землі, Господар Планети, сатана  і диявол,
14. Гулаги, репресії, концтабори, голодомор, 15.
Підсумок - історія євреїв і ракшасів (демонів), 16
Бачення i cпiвбесIда с дияволом Iєговою…………………………………….63

Розділ 2. Старий Заповіт (аналіз).
П'ятикнижжя планетного біса Iєгови.
Перша книга. Буття.
Друга книга. Вихід.
Третя книга. Левіт.
Четверта книга. Числа.
П'ята книга
Повторення закону.
Книга Ісус Навин.
Книга суддів
Книга Рут.
Перша книга царств.
Друга книга царств.
Третя книга царств.
Четверта книга царств.
Перша книга Хронік.
Друга книга Хронік.
Книга Ездри.
Книга Неємії.
Друга книга Ездри.
Книга Естер.
Книга Іова.
Псалми.
Книга Притчей Соломонових.
Книга Еклезіаста або Проповідника.
Пісня пісень Соломона.
Книга «Премудрості Соломона»
Книга Пророка Ісаї.
Книга пророка Єремії.
Книга Плач Єремії.
Книга Пророка Єзекііля.
Книга пророка Даниїла.
Книга пророка Осії.
Книга пророка Йоіла.
Книги пророка Амоса.
Книга пророка Овдія.
Книга пророка Йони.
Книга пророка Міхея.
Книга пророка Наума.
Книга пророка Авакума.
Книга пророка Софонії.
Книга пророка Огія.
Книга пророка Захарії.
Книга пророка Малахії.
Висновок.                Розділ 3.
Новий Заповіт.
Від Іоана, святе Євангеліє.
Діяння святих апостолів.
Послання Якова.
Перше послання Петра.
Друге послання Петра.
Перше послання Іоанна.
Послання Іуди.
Послання до римлян.
Молитви:
Перше послання коринфянам.
Друге послання коринфянам.
Послання Галатам.
Послання  Ефесянам.
Послання Філіппійцям.
Послання  Колосянам.
Послання євреїв (Иегови).
“Одкровення Іоанна «Богослова», (одкровення Ієгови диявола).               
Заслання на Щоденник Liveinternet Gorpeshka - http://www.liveinternet.ru/users/gorpeshka>