Давайте подола мо проблеми держави та сусп льства,

Сергей Медведев -Месеан 59
Давайте подолаємо проблеми держави та суспільства, разом!

В рамках підготовки заходів по зв’язку з громадськими організаціями України, для обговорення проблем в подоланні корупції в правоохоронних органах України та в інших державних інституціях, і фактів саботування соціальних, економічних та екологічних ініціатив деякими міністрами. Та проблем в вирішенні життєво важливого питання, по припиненню війни в Донбасі, по пропозиціям, які вже запропоновані Президентом України, і які ще треба обговорити і напрацювати та вирішити разом, ми закликаємо до діалогу громадські організації.
Ми, проти введення Президента України в оману, певними чиновниками, по цілій низці ситуацій в вугільній галузі, екологічному, та в енергетичному секторах і в інших напрямках державного будівництва, з явно умисними заготовками «громадських» протестів, з використанням корупційних грошей, для руйнування державності і спокою в суспільстві, по замовленню певних анти державницьких сил. Які, у разі тривалої злочинної бездіяльності де яких недолугих державних посадовців, можуть загрожувати життю великої кількості людей. Які тривалий час, провокуються явно умисно, деструктивними силами, та монополістами в певних напрямках розподілу ресурсів та послуг, так необхідних для життєдіяльності людей, з метою особистого збагачення певних, невеличких груп, тривалий час існуючих в нашій та деяких сусідніх державах через родинні «присоски» прикріплених до владних кабінетів. Якими, нажаль, тільки на папері показується видимість їх праці, що робить їх баластом, з постійним перекладанням виконання їх прямих обов’язків на президента, та інших працьовитих людей. Та провокує тисячі звернень до Європейських судових інстанцій, по проблемам, які можна було б вирішити на місцевих рівнях, дуже швидко та продуктивно. Але це, може стати можливим, тільки в тому випадку, якщо будуть зруйновані корупційні шляхи «регіон-центр», в державному управлінні, тобто певні схеми, що існують в державі десятиріччями. В тому рахунку і по проблемам, системного не дотримання вимог кримінального процесуального Закону під час досудових розслідувань, зловживання владою при продажності ряду чиновників, під час проходження скарг громадян по вертикалі державної влади. Під час розгляду їх звернень, навіть таких як повідомлення про злочини, з глобальним порушенням основоположних прав потерпілих від злочинів. Рішень, які приймаються з порушенням Конституції України, норм міжнародного права, з безкарним невиконанням судових рішень, постановлених на користь громадян України. А також скарг, на не належне реагування, на звернення громадських організацій, по фактам вбивств громадських діячів, погроз вбивством, підпалів майна громадських діячів, письменників, адвокатів. Та про переслідування громадських діячів, які стали на сторону діючої державної влади, при формуванні державної політики в Україні, Стали на захист планів в досягненні миру та суспільних інтересів мільйонів людей, з подоланням будь-якої дискримінації, в життєдіяльності людей, та з дотриманням норм міжнародного права, без допущення мародерства, будь-якими силами чи посадовцями.
На підставі неодноразових звернень Президента України Зеленського Володимира Олександровича, до українського народу та громад, громадських об’єднань, з пропозицією наведення ладу в нашій державі разом, сумісними зусиллями, ми звертаючись до не заполітизованих громадських сил в Україні та Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, пропонуємо обговорити нашу ініціативу по проведенню Конгресу громадських організацій України на серпень 2020 року, після зняття загроз з Пандемією, з запрошенням до участі в його роботі Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, керівників силових структур, генерального прокурора України та інших зацікавлених сторін.
Громадяни України, хочуть жити в нормальній, мирній, та соціальній країні, вже найближчим часом! Того ж бажаємо і народу Росії та всій Європі і Світу!!!
Теоретично, у нас багато гарантів нашої безпеки та відновлення миру і нашого зруйнованого Донбасу з обіцянками різних держав, про надання Україні безкоштовної допомоги на сотні мільярдів $ США, та з обіцянками списати нам всі попередні борги!!! Незрозуміло при таких друзях і гарантах, де ж наша реальна безпека, яку нам гарантували країни підписанти Будапештського Меморандуму, після нашої добровільної відмови від третього в Світі, за своєю потужністю, ядерного арсеналу! Давайте поговоримо і про це! Давайте подивимось, на всі розрахунки наданої нам допомоги країнами партнерами, та нашими сусідами, і порахуємо їх вигоди по їх оплатній допомозі, та яку вигоду вони отримали в результаті знищення агресором наших конкурентних для них підприємств, та в посиленому вивозі за безцінь наших ресурсів, саме під час війни, відтоку мільйонів наших громадян з числа професіоналів, та вчених, за шість років війни. Тобто, глянемо на дану ситуацію, без розових окулярів та заполітизованості, через призму економіки. Нарешті подивимось на всю цю ситуацію без лозунгів та політично заангажованих призивів різного толку, іноді приплачених різними державами, провокаторів та зрадників. Подивимось на всі ці розрахунки з холодним розумом, та приймемо рішення на користь свого народу, його майбутнього. З тими ж пропозиціями по розрахунку їх втрат від цієї війни, можна звернутися і до народу Росії.
Тільки тоді, ми мабуть зможемо порозумітися і реально змінити життя наших громадян на краще в наших державах, з дуже тривалими перспективами розвитку наших економік та процвітання народів, на багато поколінь вперед. Тільки доступ до всієї правди, приводить до порозуміння і як наслідок до миру.
З повагою до всіх розумних людей, які не стоять осторонь від проблем Світу, тим більше коли Світ стоїть над прірвою можливого знищення всього людства і нашої красуні, Планети Земля З надією на сумісну співпрацю в подоланні будь-яких перешкод в наших мирних планах і соціальних змін на краще!


«Месеан 59», Україна