Женился на бородатой и был съеден!

Александров-Снегирь
Уберите детей от экрана!

Один наш студент женился на гражданке из Новой Зеландии. Она оказалась туземкой из племени маори. А у них женщинам набивают священные татуировки на теле и особенно на подбородках, чтобы не так бросалась в глаза кровь поедаемой жертвы..   Новобрачная после свадьбы вошла в транс, пообщалась с духами и сразу набила тату - стала "бородатой"...
А когда муж достал её своими нравоучениями - она его съела... Нет, не сразу целиком! Она же не анаконда! Просто потихонечку обглодала...


Одружився на бородатій і був з'їдений!

Приберіть дітей від екрану!

Один наш студент одружився на громадянці з Нової Зеландії. Вона опинилася тубiлкою з племені маорі. А у них жінкам набивають священні татуювання на тілі і особливо на підборіддях, щоб не так кидалася в очі кров жертви, що поїдається...   Наречена після весілля увійшла в транс, поспілкувалася з духами і відразу набила тату - стала "бородатою"... 
А коли чоловік дістав її своїми моралями-вона його з'їла... Ні, не відразу цілком! Вона ж не анаконда! Просто потихеньку обгризла...


Married a bearded woman and was eaten!

Get the kids off the screen!

One of our students married A new Zealand citizen. She was a Maori native. And their women are given sacred tattoos on their bodies and especially on their chins, so that the blood of the victim being eaten is not so conspicuous..   The newlywed after the wedding went into a trance, communicated with the spirits and immediately filled a tattoo-became "bearded"... 
And when her husband got her with his moralizing , she ate him... No, not all at once! She's not an Anaconda! Just nibbled on the sly...