Публичный ответ Руперту Уэйнрайту

Александр Гашин
     Thanks Rupert! Not everyone can boast a friendship with a person from Hollywood.
     1 - You conveyed my greetings to your son Max from the real Sasha?
Let's see what you wrote.
My friend - all your FB messages just make people think you are weird, and will get you banned from FaceBook.

I never stole 1 thing from you, you know that, I know that, and everybody knows that, you are only hurting your own reputation.
As I understand it, Facebook helps me and works.
Remember your film "Stigmata". You have defiled the church. You presented the church as liars. And now I introduce you as a thief and a crook. Life puts everything interesting. Not in your favor. If the Vatican is interested in our history, you will have many problems.
I'm not weird. I am Sasha.
Rupert, I'll tell you 101 times. Publicly.
Perhaps you did not steal my work. I inform you. You repeated my story. This is a violation of US law. This is a violation of human standards.

     Спасибо, Руперт! Не каждый может похвастаться дружбой с человеком из Голливуда.
     1 - Вы передали мои поздравления вашему сыну Максу от настоящего Саши?
Посмотрим, что вы написали.
Мой друг - все твои сообщения FB просто заставляют людей думать, что ты странный, и тебя забанят в FaceBook.

Я никогда не крал у тебя одну вещь, ты знаешь это, я знаю это, и все это знают, ты только вредишь своей собственной репутации.
Насколько я понимаю, Facebook помогает мне и работает.
Вспомни свой фильм "Стигматы". Вы осквернили церковь. Вы представили церковь как лжецов. А теперь я представляю вас как вора и мошенника. Жизнь ставит все интересно. Не в твою пользу. Если Ватикан заинтересован в нашей истории, у вас будет много проблем.
Я не странный. Я Саша.
Руперт, я скажу тебе 101 раз. Публично.
Возможно, вы не крали мою работу. Я сообщаю вам. Вы повторили мою историю. Это нарушение законодательства США. Это нарушение человеческих стандартов.