Rupert Wainwright-Thief and Liar! Screenshot 21

Александр Гашин
December 29, 2009 Alexander Gashin will create a video. This video shows how the original text is translated into electronic version. The video file will be created on December 29, 2009. See the link on the Internet https://www.youtube.com/watch?v=HGX1g2j1xkk

     World famous American director Rupert Wainwright - thief and con man!
     His video "Big Sasha's Day" is plagiarism! I declare this after our correspondence on the Internet. In a correspondence, Rupert Wainwright was provided with facts of copyright infringement by Alexander Gashin. This screenshot is one example.       
     This computer file exist in reality. The name and date of the last modification of the computer file are highlighted in blue. The date of the computer file will prove the truth of my words in court. A file (copy) was sent to you.
     In all countries where the Berne Convention standards apply, copyrights are automatic and need not be obtained through official registration with any government agency. After the idea has been reduced to material form, for example, by attaching it to a fixed medium (such as a drawing, manuscript, sheet music, photograph, video tape or computer file), the copyright holder has the right to enforce his exclusive right.
     Copyright is a fixation of the primary form of expression of any work of any author. The subsequent use of the primary form of expression, its repetition, without the permission of the author, is a violation of the law. With this statement, I inform Rupert Wainwright of a violation of US and international copyright laws. Regardless of nationality, religion, knowledge of the language. Regardless of whether you read my work or did not read. Regardless of whether you have seen my work or not seen. I was the first and my task is to prove it. Ignorance of the laws does not preclude liability.       
     My materials comply with the terms of the Berne Convention on the Rights of the Author. Rupert Wainwright was repeating someone else's material. Rupert Wainwright claims this is his victory (See Screenshot No. 35 http://www.proza.ru/2020/03/14/1623). This is cheating, theft and fraud! 
 
Screenshot for the story - 2018 World Cup - Justice Zone! http://www.proza.ru/2020/01/22/638

29 декабря 2009 года Александр Гашин создаст видео. Это видео показывает, как оригинальный текст переводится в электронную версию. Видеофайл будет создан 29 декабря 2009 года. См. Ссылку в Интернете https://www.youtube.com/watch?v=HGX1g2j1xkk.

     Всемирно известный американский режиссер Руперт Уэйнрайт - вор и мошенник!
     Его видео "Большой день Саши" - это плагиат! Я заявляю об этом после нашей переписки в интернете. В переписке Руперту Уэйнрайту предоставили факты нарушения авторских прав Александра Гашина. Этот скриншот является одним из примеров.
     Этот компьютерный файл существует в реальности. Имя и дата последней модификации компьютерного файла выделены синим цветом. Дата компьютерного файла докажет правду моих слов в суде. Файл (копия) был отправлен вам.
     Во всех странах, где применяются стандарты Бернской конвенции, авторские права являются автоматическими и не должны быть получены путем официальной регистрации в каком-либо государственном органе. После того, как идея была приведена к материальной форме, например, путем ее прикрепления к фиксированному носителю (например, к рисунку, рукописи, нотным письмам, фотографии, видеокассете или компьютерному файлу), правообладатель имеет право на принудительное исполнение своего исключительного права. верно.
     Авторское право - это фиксация основной формы выражения любого произведения любого автора. Последующее использование первичной формы выражения, его повторение без разрешения автора является нарушением закона. Этим заявлением я информирую Руперта Уэйнрайта о нарушении законов США и международных законов об авторском праве. Независимо от национальности, религии, знания языка. Независимо от того, читали ли вы мои работы или не читали. Независимо от того, видели ли вы мою работу или не видели. Я был первым, и моя задача - доказать это. Незнание законов не исключает ответственности.
     Мои материалы соответствуют условиям Бернской конвенции о правах автора. Руперт Уэйнрайт повторял чужой материал. Руперт Уэйнрайт утверждает, что это его победа (см. Скриншот № 35 http://www.proza.ru/2020/03/14/1623). Это обман, воровство и мошенничество!
  
Скриншот к рассказу - ЧМ-2018 - Зона Правосудия! http://www.proza.ru/2020/01/22/638