The perfect evening

Игорь Михайлович Исаков
The evening was a success, even though the day was hard and not very fun.

Sometimes, you probably noticed it happens, that everything seems going well, for example, your evening. Something is missing. Let's say you went to the store to buy some stuff, found everything, except for one, it is finished or expired.

Or you sat in the car, want to leave the parking lot, and there is wild traffic, well, so you understand?!

A small introduction.

I wouldn't say I like to eat alone, always want to sit in the company, and then more people, the better, and after finish eating, don't run home, but relax, chat, or go somewhere else, drink coffee, or play billiard.

Since my friends are all married and family people, half of them are kosher, I don't get to see them as often as I would like, so sometimes I go alone, especially on Friday after work.

I think it's already becoming a habit.

So, I had such a fantastic evening today, right up to euphoria, maybe because I am tired, I don't know. But the evening went smoothly right after I left work.

While I leave work, usually many cars near the hospital, but today not a single car came to Costco parking, often I can not find a place, and there is a lot of space.

I went to eat. Usually, I have to wait until the waiter comes to take the order. But, a young and pretty waitress just appeared like Aladdin's lamp, with such a warm smile, took the order, and left.

Sometimes when we go to a restaurant, order something favorite and delicious, and since it is your favorite, you want more of it.

I ordered chicken wings, 20 pieces with celery sticks.

So these 20 chicken wings, celery, and even the number of small cups with seasoning, in which you can dip the chicken and celery, everything like proportionally perfect. Even the napkins on the table, as much as it needed.

No one was talking loudly, the lighting slightly dimmed as if it is “stroking” the eyes and perception, in the window was still visible the last rays of the evening sun, and this whole picture, harmoniously combined with all its details that caused me such a euphoria of gratitude.

I left the restaurant, passing by "Red Mango USA" (ice cream from yogurt). I randomly take three types of ice cream, and there are many powders to put on top of the ice cream.

I got home fast, without traffic and jams.

... Oh, how little a human needs. I don't know how to say it more precisely, “sometimes” or “actually.”

Why I wrote all this?!

I wish everyone that you have never needed to ask anyone for help and have everything you need to live as a decent human being, and hope in your life always be those moments of “euphoria” and gratitude.

I wish you all Love, Good Health, and happiness!
May the Forces that create miracles be with you!

Amen!

Igor M Isakov

–––––––––

Хороший вечер

Вечер удался на славу, вопреки тому что день был тяжелый и не очень веселый…

Иногда, вы наверно замечали бывает такое что вроде все нормально проходит ну к примеру ваш вечер но тем не менее что-то не хватает, допустим пошли в магазин, что хотели купить все нашли за исключением одной вещи, а она или кончилась или просроченная.

Сели в машину хотите выехать из парковки, а там дикий трафик, ну вообщем вы меня понимаете?!…

Небольшое вступление.

Сам по своему характеру, страшно не люблю кушать один, всегда нравится посидеть в компании и чем больше людей тем лучше и так чтобы покушали и сразу не разбегались, а посидеть, поболтать вспомнить что-то, анекдоты или еще куда-то поехать, кофе попить, в биллиард поиграть…

Так как друзья мои все женатые и семейные люди, половина из них уже кошерные, не получается так часто видеться как хотелось бы, поэтому иногда иду один, особенно пятница после работы, по-моему это уже входит в привычку.

Так вот, у меня сегодня был такой вечер аж до эйфории (может от того что устал, не знаю). И при том все одно за другим шло как по “маслу” после выхода с работы.
Выезжаю с работы, обычно куча машин возле госпиталя, а это ни одной машины, приехал в Костко парковку, обычно места не найдешь, места навалом.

Зашел покушать, обычно надо ждать пока подойдут принимать заказ, а это только сел, молоденькая и симпатичная официантка как из лампы Алладина, с такой доброй и теплой улыбкой, приняла заказ ушла.

Заказал куриные крылышки (маленькие) 20 штук с палочками сельдерей (голодный был, не обедал сегодня).

Бывало у вас такое, идете в ресторан, заказываете что нибудь любимое и вкусное, а так как оно любимое, то его хочется еще.

Так вот эти 20 крылышек, сельдерей и даже количество маленьких чашечек с приправой в которые нужно было макать курицу и сельдерей, хватило ровно настолько, сколько было еды, притом закончилось все пропорционально, как будто так было задумано. Даже салфеток на столе хватило именно на столько, на сколько это было нужно.

Никто не разговаривал громко, освещение было слегка затемненное, как будто “гладило” глаза и восприятие, в окне были видны последние лучи заходящего солнца, видимо вот эта вся картина так гармонично сочеталась со всеми своими деталями между собой что и вызвало у меня такую эйфорию благодарности…

Вышел с ресторана, прохожу мимо “Red Mango USA” или мороженное из кефира. Захожу беру наугад 3 вида мороженного, понемногу и еще там куча разных присыпок на верх мороженного.

До дома доехал практически без пробок, обычно еду дольше по времени.

… Эх как мало надо человеку (не знаю как будет точней, “иногда” или “на самом деле”).

К чему я это все тут написал, хочу пожелать всем чтобы вы никогда ни в ком и ни в чем не нуждались. Пусть в вашей жизни всегда присутствуют такие вот моменты “эйфории” и благодарности.

Крепкого всем здоровья, пусть в вашей жизни присутствуют силы что творят чудеса!