Пора строить и маленькие квартирки!

Александров-Снегирь
Из документов:
"Для отелей 2* минимальный метраж 6-9 квадратных метров. Размер номера постепенно увеличивается на два метра в зависимости от «звездности» гостиницы. Стандартные номера в отелях 5* имеют минимальную площадь 16 квадратных метров. В гостиницах Европы и США в стандартном номере по умолчанию стоит двуспальная кровать."

В последние тридцать лет в строительстве преобладает стремление к неоправданной роскоши и крупногабаритным квартирам. Но почему бы не делать и маломерки для одиноких людей, для молодых семей без детей? Думаю, что многие молодые были бы рады своей небольшой квартире гостиничного типа площадью от 16 квадратных метров. Хоть и маленькая, но своя! Маленькую проще убирать и обслуживать!  Меньше коммунальные платежи! И не надо пожизненных кредитов!
А уже по мере роста семьи можно было бы и расширяться до жилья премиум и бизнесс-класса... Вплоть до бесконечности!


Пора будувати і маленькі квартирки!
(Український переклад автора С. Б. Александров-Снегирь)

З документів:
"Для готелів 2* мінімальний метраж 6-9 квадратних метрів. Розмір номера поступово збільшується на два метри в залежності від "зірковості" Готелю. Стандартні номери в готелях 5* мають мінімальну площу 16 квадратних метрів. У готелях Європи і США в стандартному номері за замовчуванням стоїть двоспальне ліжко."

В останні тридцять років в будівництві переважає прагнення до невиправданої розкоші і великогабаритних квартирах. Але чому б не робити і маломірки для самотніх людей, для молодих сімей без дітей? Думаю, що багато молоді були б раді своїй невеликій квартирі готельного типу, площею від 16 квадратних метрів. Хоч і маленька, але своя! Маленьку простіше прибирати і обслуговувати!  Менше комунальні платежі! І не треба довічних кредитів!
А вже в міру зростання сім'ї можна було б і розширюватися до житла преміум і бізнес-класу... Аж до нескінченності!