The rainbow

Света Фейхи
     I embraced you and you asked me: What was it I wanted more than anything?  By the look of your eyes I could tell you well knew the answer – only you. I wanted to hug you and put my hands under your jacket and it suddenly turned out that you were not there. I could see your face – the image of my love – but your body, where your heart was, didn’t appear in my reality. And I said I wanted the whole of you.
      No one saw our hands intertwine, but I felt your arms’ embrace, and you felt mine. Opalescent circles radiated from where I touched you, like on a liquid-crystalline display. This rainbow dispersed from the center of my touch and was the embodiment of your brightest feelings. I touched your soul.

     Я обняла тебя, и ты спросил: чего бы я хотела больше всего на свете? И я видела в твоих глазах, что ты знаешь ответ на этот вопрос – только тебя. Я захотела прижаться к тебе ближе, просунула руки под пиджак и, вдруг, обнаружила, что под ним тебя нет. Есть твое лицо – я вижу образ своей любви, но тело, там, где находиться твое сердце – сама твоя жизнь, оно не проявляется в моей реальности. И я сказала, что хочу,  чтобы ты проявился весь.
      Никто не видел, как я тебя обнимала, и как твои руки обнимали меня, но я чувствовала их объятья, а ты чувствовал мои. Там, где я прикасалась к тебе, шли радужные круги, как на жидкокристаллическом экране. Эта радуга расходилась от центра прикосновений и была проявлением самых ярких в тебе ощущений.  Я прикасалась к твоей душе.