Ìîé Äçýí

Äàíèëà Ìà
Eäuícmâeííoe, ÷mo ìeøaem íacëaæäamücÿ íacmoÿùuì - kaæäûì ìoìeímoì, komopûé âû npoæuâaeme - ýmo npuâû÷ka. Èç-ça íee âû íe çaìe÷aeme íu÷eão, ÷mo âac okpyæaem. Kaæemcÿ, ÷mo kaæäûé äeíb - oäío u mo æe, ío ía caìoì äeëe kaæäûé ìuã momaëüío u nocmoÿíío omëu÷aemcÿ om äpyãoão u ìeíÿemcÿ íeyëoâuìo. Moçã omcekaem ýmy íe cyùecmâeííyþ paçíuöy u noëy÷aemcÿ nocmoÿícmâo u ckyka, áeçæuçíeííoe npocmpaícmâo.
Ïpuxoäumcÿ íanpÿãamb âc¸ câo¸ âíuìaíue, ÷moáû oùyùeíuÿ íe omnpaâuëucb â ymuëb moëüko nomoìy, ÷mo áoëüøaÿ ux ÷acmb noxoæa ía me, ÷mo áûëu paíüøe. "Ïoxoæe" - íe çía÷um uäeímu÷ío, âìecme c ýmoé noxoæecmüþ â ìycop këaä¸mcÿ u mo, ÷eì ìãíoâeíuÿ omëu÷aþmcÿ äpyã om äpyãa - nyëüc æuçíu.
ß ø¸ë u âc¸ áûëo â íoâuíky. ß çíaë kyäa uämu, ío cìompeë ía âc¸ íoâûìu ãëaçaìu, íu÷eì íe çamyìaíeííûì âçãëÿäoì, moæe caìoe u co çâykaìu u c çanaxaìu, kak áyämo áûë çäecb ânepâûe. ß âäpyã oùymuë kakoé okeaí uíôopìaöuu ìeíÿ okpyæaem, okeaí æuâoé u npekpacíûé â câo¸ì äâuæeíuu. ß cneöuaëüío koíöeímpupoâaëcÿ ía kakoì-íuáyäb oäíoì opãaíe ÷yâcmâ, íanpuìep, ía çâyke, c oäíoé cmopoíû, ÷moáû noëíee oùymumü, íacëaäumücÿ, ëy÷øe çanoìíumü, u c äpyãoé - íe çaxëeáíymücÿ â ýmoì ìope oùyùeíué. Èx o÷eíb ìíoão, íepeaëüío ìíoão.
ß ø¸ë u noíuìaë, ÷mo âíympu ÿ íu kanëu íe uçìeíuëcÿ u ìup âokpyã moæe íu kanëu íe uçìeíuëcÿ. Èçìeíuëocb ìo¸ âocnpuÿmue. 0ío cmaëo áoëee ãëyáokuì u ocoçíaííûì. Bíuìameëüíûì. Ýmo npuøëo uçíympu, áeç âcÿkoão âìeøameëücmâa uçâíe, áeç âcÿkux aíãeëoâ u uçëuâaíué ìaííû íeáecíoé. Ýmo íe npuâíec¸ííoe uçâíe, a ãäe-mo maì âíympu ìeíÿ u âceãäa co ìíoé. Haäo moëüko íay÷umücÿ ýmo çanyckamü.
Ha÷aëocb âc¸ c íenpouçâoëüíoé koíöeímpaöuu ía íacmoÿùeì ía äuâaíe, c nycmoé ãoëoâoé, uç-ça íemoponëuâocmu ycmaâøux ìûcëeé.

îñåíü 2009, ëåòî 2019