Посвята художницi Тамарi Полiщук 2019. Рецензiя

Марина Чиянова
Пензель пані Поліщук - яскравий, дивовижний, сюрреалістичний, легкий для сприйняття та повний символів, алюзій, вражень, підтекстів, які гідні багаторівневого розшифрування. Відтворюючи світ у 3D та вдаючись до технологічного підходу, художниця не відходить від європейських образів та канонів, збагачуючи їх новими відтінками змісту. На заході були присутні митці, критики, літератори, видавці, журналісти, поети, актори, режисери, закордонні гості Києва - і зал пломенів від захоплення красою та щедрістю наявних у ньому весняних барв.
Тільки з натхненням, тільки вперед і велика подяка за творчість, пані Тамаро! Хай нові обрії супроводжують Ваше життя!
І ще про ці роботи. Це жива, динамічна колористика, це складність багаторівневих аналогій, це історично-прецедентні символи, це радість буття в чистому вигляді, це уявлення про відносність моралі та всеохопність естетики and vice versa, це глобальність мистецьких трендів, це гра в її середньовічному значенні. Це і Шекспір, і Лавуазьє, і кардинал де Рішельє, і лицарство Дон Кіхота, і нескінченні світи Аліг'єрі, і старовинний арабський птах Рух, і швидкоплинність польотів у космос. Це і є глибоке, змістовне, інтелектуальне, чарівне візуальне мистецтво. Це твори, на які ми чекали. Це арт міжнародного рівня.

З повагою як до мисткині, так і до фотографів, а також до всього культурного контексту, Марина Чиянова.