Жахлива истина

Вадим Бережной
Муамар Каддафі, колишній лідер Лівійської Арабської Джамахірії, автор "Зеленої книги", був убитий за 24 створених ним "гріха". У заснованой ним невеликій (за чисельністю населення), але всім добре відомій державі він "згрішив" двадцять чотири рази згідно нижче-перерахованим позиціям:
 
1. Бензин коштував дешевше води. 1 літр бензину коштував 0,14 долара (14 центів)
2. Нареченим дарували 64 тисячі доларів на покупку квартири.
3. Освіта і медицина були безкоштовними.
4. Кожному громадянину Лівії виплачували в рік 1000 доларів дотацій.
5. Допомогу по безробіттю виплачували в розмірі 730 доларів на місяць.
6. Були закриті військові бази НАТО.
7. Зарплата медсестри становила одну тисячу доларів на місяць.
8. За кожного новонародженого виплачували сім тисяч доларів одноразово.
9. На відкриття особистого бізнесу надавалася одноразова матеріальна допомога в розмірі 20 тисяч доларів.
10. Великі податки і побори були заборонені.
11. Валовий Внутрішній Продукт (ВВП) на душу населення становив 14192 долари.
12. Освіта та стажування за кордоном здійснювалося за рахунок держави.
13. Була створена мережа магазинів для багатодітних сімей з символічними цінами на основні продукти харчування.
14. За продаж продуктів з простроченим терміном придатності-великі штрафи і затримання підрозділами спец-поліції.
15. Частина аптек відпускала ліки безкоштовно.
18. За підробку ліків покладалася смертна кара.
17. Квартирна плата була відсутня.
18. Плата за електроенергію для населення відсутня.
19. Продаж і вживання спиртного в Лівії були заборонені — "сухий закон".
20. Кредити на купівлю автомобіля і квартири були безвідсотковими.
21. Ріелторські послуги в Лівії були заборонені.
22. Держава оплачувала до 50% покупку автомобіля, бійцям народного ополчення за автомобіль давали дотацію 65% вартості автомобіля.
23. Прийшовши до влади, Каддафі вигнав з країни міжнародні корпорації.
24. Одному з президентів Франції, а саме - Ніколя Саркозі, Муамар Каддафі дав в борг 50 мільйонів доларів на виборчу кампанію.. Помилився! не потрібно було цього робити. Дав в борг - нажив ворога, говорить народна мудрість.

А ну скажіть мені, ерудити і експерти, де-небудь у світі в минулому і в сьогоденні в якій-небудь країні світу таке було, існувало або могло бути здійснено? Чи можливі хоча б приблизно такі блага своєму народу в хоч одній майбутній країні світу коли-небудь в майбутньому? Я вважаю, що ні! Це і був реальний соціалізм (але не комунізм, зауважте, тому що розумові спекулятори навмисне ставлять знак рівності між соціалізмом і комунізмом).

* * *
"Полювання на Каддафі" - подивитися всім:
https://www.youtube.com/watch?v=9BdnIYrZzQw
Дмитро Дібров. Максим Шевченко. Сергій Бабурін. Григорій Лук'янов. Борис Долгов. Венеамін Попов.
Стверджується, що Муамар Каддафі був найбагатшою людиною світу: що він мав 200 мільярдів доларів, що більше ніж у Гейтса, Баффета і Султана Брунею, разом узятих. Про султана Брунею см. мій твір "якщо б я був султан" http://www.proza.ru/2012/02/27/780

Посилання:
1. Біографія Муамара Каддафі https://ria.ru/spravka/20121020/904561625.html
2. Шанувальники і прихильники Каддафі http://kaddafi.ru/
3. "Зелена книга", автор М. Каддафі
4. Вбивці Каддафі: список учасників Паризького саміту 19 березня 2011 року (з того ж Каддафі Ру), які відповідальні за його смерть, прийнявши рішення про напад на Лівію - список наведено. А безпосередні виконавці - це вже зокрема.

На знімку: Муаммар в молодості. Взято з відкритого доступу інтернету

Світовий уряд такого йому пробачити не міг. Ось за це його і скинули, і по-звірячому вбили, і глумилися над його трупом, а країну в такому вигляді, якою вона була ним створена, повністю і остаточно знищили. І так світові ділки надійдуть з кожним правителем, хто робитиме добро своєму народові.