Аполон Крейда

Якив Кутовий
Аполон Крейда

В ефірі українські сенсації і ми повімо вам про деякі невідомі події з життя одного з найрейтинговіших кондидатів в головне крісло Неньки - Аполона Крейди.

Виявляєсі, люде, жи на повноліття, люде, нещасного Аполона зґвалтував трьохсотрічний гном. Після цього психіка майбутнього політика гет сі попсула.

Був період, коли Крейду звинувачували у сексі з понад трьома стами псів. І шо саме цікаве - ріжної статі. Татусь го тодий все порішав, але стаття про зоофілію ше нераз вигулькне в його життю.

Би запобігти нездоровому потягу нащадка, родичі скинулись баблом і на двайцітип'єтиріччя пересадили му мозок кубіти. Але то мало помогло, бо після того він за два тижни скоїв пітнайціть автопригод. Натомість вперше став верховним депутатом.

Кілька літ по тому, під час відпочинку від роботи в парляменті на Гавайох, Аполона шпіталізували після того, як новоспечений дайвер вставив свій пеніс у гігантський молюск. Тридакна не була в захваті від подібних дій і рєзко замкнула свою мушлю. Арешту за зоофілію вдалось уникнути лише завдяки огроменному хабарю пляжному рєтувальнику, котрий в письмовім поясненні взєв роль молюска на себе.

Лиш завдяки вчасно призначеним сеансам копротерапії нашому геройови вдалося уникнути подібних інцидентів в майбутньому.

Загострення лише іноді проявлялисі, але в більш цивілізований спосіб.

Так, недавно, Крейду знов забрали до шпиталю після заняття сексом зи самим собов. Нє, мої дорогі збоченці, то був зовсім не онанізм і рука му не відсохла.

Просто після вищеназваних сеансів він рішив, жи в його життю наступив новий рівень світосприйняття. І захтів сі переконати, шо теперка він йог і то фист просунутий, та й рішив зробити си міньєт. Но а в процесі входу в нірвану, люде, кутас застряг му горлі і хлоп мало сі не задихнув. Але, як тіки го троха попустило, він зи злости вкусив ся у ф'ют і викликав наглу поміч. Ті приїхали вчасно та врєтувалихуя.

Далі буде. Не перемикайтесі...