Апокалiпсис - езотерика

Луцор Верас
                Езотерика

                (Езотерика в Югах індуїзму)

              Екзотерика (від давньогрецького слова - "зовнішній") - релігійне або філософське вчення, що не є таємницею, призначене для необізнаних. Протилежно езотериці (езотеризму) - таємному вченню. Екзотеричне вчення не має глибокого сенсу і зрозуміло всім (загальнодоступно).

               Езотеризм (від давньогрецького - "внутрішній"), езотерика - сукупність знань, відомостей, недоступних необізнаним, нетямущим в містичних навчаннях людям. Протиставляється екзотериці (екзотеризму).


                Закінчилася епоха Чоловіка-риби, яким був і є Ісус Христос. У 2003 році, 28 липня почалася епоха Чоловіка-Водолія. Це епоха Апокаліпсису. Апокаліпсис не є катастрофа, як її розуміють люди, бо в цьому переконували християни. Грецьке слово "апокаліпсис" буквально переводиться як "без покривала", тобто - Апокаліпсис Водолія знімає покривало з багатьох релігійних таємниць - зриває маски миротворців з хижих морд шахраїв. Безумовно, для християн Апокаліпсис є катастрофа, бо уся інформація у Біблії і в Новому Заповіті - суцільна брехня! Зверніть увагу на те, що російське слово "мошеннік" (шахрай) має походження від імені біблейського (єврейського) пророка Моше (Мойсея, в російській вимові) - запам'ятаєте це і повідомите своїх дітей і онуків. Логічно мислячій людині не потрібно пояснювати, з якою метою створюються таємниці, бо неможливо обдурити людину, для якої немає нічого таємного.


                Хай буде відомо людям, що: a) 25% із загальної маси людства народжуються медіумами (посередниками, провідниками). Ця частина людства подібна до псів, бо вони гранично легко піддаються гіпнотичній дії, постійно шукають собі якого-небудь "господа" щоб служити комусь, бо народжені служити; b) Ще 25% людей народжуються вільними (правильними) особами, здатними логічно мислити, тому вони не піддаються гіпнотичній дії, не шукають собі панів: ні на Небі, ні на Землі, ні в пеклі; і мають природжені якості гіпнотизерів. c) Інші 50% людей - біомаса в міру розумна, щоб можна було їх використати за призначенням правителів. Вони можуть бути рабами або воїнами, але їх можна правильно виховати, тим самим створити з них осіб вільних, логічно мислячих, не приймаючих над собою ніякого панування: "божого", "диявольського" або земних панів. І якщо таке станеться, тоді кількість вільних осіб в масі людській досягне межі 75%. І тоді люди забудуть, що таке: "війна", "грабіж", "шахрайство" і множину інших загальнолюдських негараздів.


                Я, Луцор Верас, "знімаю покривало" з багатьох таємниць, бо прийшов для цієї дії на Землю. Не усі таємниці я відкрию, бо Людство ще не підготовлене для сприйняття їх, але мої апостоли в міру необхідності і можливості продовжуватимуть таємниці розсекречувати. Цінуйте і поважайте тих людей, які розсекречують таємниці, бо вони - Апостоли Неба, незалежно від того, чи знають вони про це.


                Опір Апокаліпсису Водолія буде зроблено магнатами усіх мастей величезний, кривавий, але це призведе до Апокаліпсису іншому, бо грецьке слово "апокаліпсис" має і інше значення (як і багато інших езотеричних термінів). Грецьке слово "апо", як частка складного слова, має значення "Заперечення і відсутність чого-небудь"; Каліпсо - німфа, грецька Богиня Забуття.

                Якщо Людству, людині, або іншій суті колективній або індивідуальній, "наказано зверху" вчинити який-небудь процес, то його необхідно виконати - це приведе до позитивного результату. Якщо ж буде учинено опір процесу, то він все одно відбудеться, але результат буде гранично негативним. Це неминучість, бо відбувається таке відповідно до законів Імунної Системи Всесвіту. Отже, якщо буде учинено опір Апокаліпсису Водолія, тоді настане Апокаліпсис Забуття - людство буде позбавлено розуму. Так відбувалося на Землі неодноразово. Останній Апокаліпсис (Забуття) уразив Атлантиду.

                При таких апокаліпсисах розум не втрачають тільки ті 25% людей, які від народження свого були логічно мислячими, вільними від рабства "божого", чи будь-якого іншого панування. Доказом тому є археологічні розкопки, що виявили у древніх людей нейрохірургічні операції кременевими інструментами.


                Отже, відкриваю таємницю Юг:

                Передусім, зверніть увагу на числа, які вказуються в релігійних манускриптах. У євреїв магічним числом є "чотири". При виконанні танцю "сім-сорок" євреї великі пальці долонь ховають під жилет, виставляючи на показ тільки по чотири пальці кожної долоні. Цей жест є сигналом для свідків: "я - єврей" - так робив Ленін. Цей жест має і ще вагоміше і жахливіше для людства значення, таємницю якого доведеться відкрити пізніше, не в цьому одкровенні. "Сорок років водив Мойсей євреїв по пустелі". Російське - "сорок сороков". "Сорок днів після смерті".

               У християн, в Новому Заповіті, магічними є числа, кратні числу "три", - магія Бога, але там згадується і число "п'ять" - магія людини. У Апокаліпсисі Іоанна Богослова вживається магія числа "дев'ять" в твердженні: "… врятовані будуть 144 тисячі чоловік". Магія чисел визначається складанням усіх цифр в числі: 1+4+4 = 9. Але, зверніть увагу, число 9 для усього єврейського, тобто і християнського, є числом диявольським, а число 5 - сатанинським!!!

               Зі всього того, що сказано вище, читачеві не все буде зрозуміло, бо не розсекречено, але в цій публікації розсекречується тільки таємниця Юг, але частково. Таємні знання стають небезпечними, коли вони потрапляють до рук шахраїв, а простим людям вони стають недоступними. Таємні знання - зброя, сильніше за яку немає нічого у Всесвіті.


                Познайомимося з тим, що говорять індуси про Юги:

                Юга (санскр., yuga, букв. "пара", "ярмо", лат. Iugum) - в космології індуїзму - світовий вік. Індуїзм називає чотири юги, що змінюють одна одну циклічно у вказаній послідовності:
               1. Сатья-юга або Кріта-юга;
               2. Трета-юга;
               3. Двапара-юга;
               4. Калі-юга.

               У кожній з юг усередині циклу розуміння Істини і моральність зменшуються, а неуцтво росте. Кінець Калі-юги повинен ознаменуватися появою Калки, 10-ої аватари Вишну, який очищає світ і започатковує нову махаюгу.

              Кожній югі передує період, названий в Пуранах "сандхья" - "сутінки", або перехідний період, а за ним йде інший період такої ж тривалості, званий "сандхьянса" - "частина сутінків".

               Кожен з них рівний десятої долі юги. Тривалість юги обчислюється роками дэвів - згідно "Бхагавата-пурані", кожен такий рік дорівнює 360 рокам смертних людей.

               Всього чотири юги тривають 12 000 років дэвів, або 4 320 000 років смертних людей. Цей період з чотирьох юг іменується "чатуръюгой", або "махаюгой", і складає тисячну частину "кальпи", або двохтисячну частину доби Брахми, рівної 8,64 млрд років. Протягом одного дня Брахми світом правлять чотирнадцять Ману (чотирнадцять "манвантар"). Одна манвантара триває 71 чатуръюгу.

               Перша з чотирьох юг, або епох, в індуїстському тимчасовому циклі: Сатья-юга, або Кріта-юга, - "вік чистоти", "праведний вік" – Золотий Вік Істини і Чистоти.

               Згідно з уявленнями індуїзму, її тривалість складає 1 728 000 років, а тривалість людського життя в Сатья-югі складає 100 000 років.

               Наступна, друга, Трета-юга, - тривалість складає 1 296 000 років.

               Третя, Двапара-юга, - тривалість складає 864 000 років.

               Четверта (сучасна), Калі-юга, - тривалість складає 432 000 років.


               Розглядаємо вище приведене повідомлення про Юги:

               1) ".Тривалість юги обчислюється роками дэвів - згідно "Бхагавата-пурані", кожен такий рік дорівнює 360 рокам смертних людей" - тут: 3+6+0 = 9.

               2) "Всього чотири юги тривають 12 000 років дэвів". - 1+2+0+0+0 = 3, число трьох основних складових формування Всесвіту, або "число бога" для неуків.

               3) "… або, 4 320 000 років смертних людей". - 4+3+2+0+0+0+0 = 9.

               4) " … або, двохтисячну частину доби Брахми, рівної 8,64 млрд. років". - 8+6+4 = 18; 1+8 = 9.

               5) "Одна манвантара триває 71 чатур'югу". - 7+1 = 8. Число 8 - нескінченність, перехід у світ паралельний, метаморфози, або смерть.

               6) ""… вік чистоти", "праведний вік" – Золотий Вік Істини і Чистоти…». Згідно з уявленнями індуїзму, її тривалість складає 1 728 000 років," - 1+7+2+8+0+0+0 = 18. 1+8 = 9.

               7) "., а тривалість людського життя в Сатья-югі складає 100 000 років". - 1 - світильник, початок всього сущого, Небесна Людина.

               8) "Трета-юга, - тривалість складає 1 296 000 років". - 1+2+9+6+0+0+0 = 18. 1+8 = 9.

               9) "Двапара-юга, - тривалість складає 864 000 років". - 8+6+4 = 18. 1+8=9.

               10) "Четверта (сучасна), Калі-юга, - тривалість складає 432 000 років". - 4+3+2=9.

                Як бачите, усі ці числа не дають ніякого прояснення, бо магія числа 9 і його езотеричне значення - СВОБОДА!!! Свобода ж, для усіх рабських систем - сатанізм, з цілком зрозумілих причин.

                Нижче, уривок з моєї книги Пошук Великого Звіра:

                "Таємниці Шамбали, Потали і Агарті я розкрив. Таємниці буддизму мені теж відомі. Таємниці друїдів, таємниці будівельників пірамід, таємниці апокрифів біблейських і Талмуда, таємниці Рамаяни і Махабхарати, а також першопричини апокаліпсисів - ось те, що мене хвилювало на цьому етапі моїх досліджень.

                Тут я вже "вчепився", я вже мав дані, над якими необхідно було провести величезні математичні розрахунки. Потрібно було крок за кроком прочитати сторінки Часу, протяжність яких - мільйони років. Для цього треба рухи Сонця і планет сонячної системи в координатах Всесвіту виразити математичною мовою, створити програму, і ввести її в комп'ютер, щоб з його допомогою знайти причини відомих людству історичних катаклізмів, а також використати її для прочитання таємничих вказівок і пророцтв. Таким чином, я зможу знайти провокаційні причини подій, про які знали древні мудреці і керувалися у своїх пророцтвах.

                Мені потрібний комп'ютер, і треба навчитися програмувати - це необхідність. Кишеньковий комп'ютер "SHARP EL - 9400" я купив, але хто мені пояснить і покаже техніку програмування? Я шукав програмістів, які погодилися б за хорошу оплату підказати мені перші кроки програмування. Перші кроки, і не більше, тому що я повинен виробити свій власний метод створення комп'ютерних програм.

                Я довго шукав таких програмістів, але марно. Усі програмісти, з якими я розмовляв, намагалися всіляко з'ясувати - що ж мені треба програмувати? Але ж це закономірно, бо: "Який народ живе в Ізраїлі"? - той, який не втратить можливість викрасти чужу ідею!

                Довелося відмовитися від пошуку учителів і зайнятися самонавчанням. Я важко, крок за кроком освоював програмування. Мені доводилося придумувати і розробляти математичні формули, які я забув, або ж не знав їх зовсім і нічого про них не чув. Я багато разів складав програми, знищував їх, і знову складав вже точніші і коротші.

                Навесні 2002 року модель Сонячної системи і зоряної асоціації Центавра, членом якої є Сонячна система, в координатах Галактики і Всесвіту я зміг виразити в програмі, яка уміщалася на двох сторінках паперу формату А- 4. Дані для розрахунків я брав з наукових розробок Оксфордського Університету, точність яких вказувалася до дев'ятого знаку після коми.

                Що дало мені створення математичної моделі зоряної асоціації, в яку входить Сонячна система? Сонячна система, так само як і будь-яка інша зоряна система, подібна до радіоелектронного пристрою. Усі космічні тіла випромінюють в простір власну частоту, що несе величезну інформацію. Але окрім цього, ці ж, космічні тіла є підсилювачами, або ж, глушниками інформаційних частот інших космічних тіл, випромінювання яких проходить у безпосередній близькості від космічного тіла. Вони створюють високоефективні канали посилення космічного зв'язку, або ж, перекривають деякі інші канали.

                Окрім цього, будь-яка зоряна система має декілька власних каналів космічного зв'язку, механізм роботи яких можна порівняти з точним хронометром. Декілька каналів космічного зв'язку має і планета Земля. Древні люди, мозки яких не були затьмарені ідеями збочених релігій, легко читали інформацію, що поступає до Землі по каналах космічного зв'язку.


                Створена мною програма дозволила відкрити Хронократора. Численні "стрілки" Хронократора вказували гранично точні координати простору-часу, в яких відбувалися важливі історичні події і причини цих подій. Наприклад, Е.П. Блаватская вказує дату закінчення епохи Калі-юга, яку вона узнала у брахманів. Я ввів цю дату в комп'ютер і включив програму. Побачивши результат, я був настільки приголомшений, що довго не міг прийти в себе від подиву!

                У часі, який вказаний брахманами як закінчення епохи Калі-юга, стрілки Хронократора сходяться в одній точці координат зоряної системи Центавра. Стрілки Хронократора, тобто канали посилення космічних частот, періодично з'єднуються через кожні 10470 років, але кожного разу в іншому місці зоряних координат. У одній і тій же точці зоряних координат канали посилення космічних частот, вони ж - "стрілки" Хронократора, зустрічаються і зливаються в одну лінію через кожні 167523 років, але зі зміщенням на 0,83 градуса в прямому русі по Зодіаку. Коли декілька каналів посилення космічного зв'язку з'єднуються, утворюючи одну лінію зв'язку, підсилення зростає багаторазово.

                Також багаторазово зростає потужність інформаційного каналу, що дозволяє переміщати в просторі масивні вантажі з необмеженою швидкістю, і багаторазово зростає швидкість проходження інформації. Зірка альфа Центавра є не лише вихідною точкою в релігії брахманів, але і вказує область Галактики, де знаходиться покровитель народів частини Азії, яка обмежена з півночі, північного сходу і сходу горами Кавказу, Паміру і Гімалаїв.

                Програма показала початок і кінець Калі-юга, механізм її розвитку і причину її появи, але не це мене здивувало.


                Є таке поняття, як ілюзорні тіла. Ілюзорні тіла створюються щільними фізичними тілами при русі їх по замкнутому кругу. Наприклад, якщо вночі узяти в руку ліхтар і швидко його обертати у вертикальній площині, тоді створиться ілюзія вогняного кільця. Такі ж ілюзорні кільця створюють в просторі Всесвіту космічні тіла при русі по орбітах навколо зірок. У кожної істоти є своє власне поняття про Час і своє власне сприйняття Часу, тобто особистий Час може бути стислий або ж розтягнутий відносно вселенського Часу.

                Наприклад, людина, в тілі якого живуть мікроорганізми, для мікроорганізмів представляється нерухомою і незрозумілою істотою, яку мікроорганізми можуть з повною підставою назвати "власним всесвітом", оскільки час існування кожного мікроорганізму відносно часу існування людини гранично стислий і швидкоплинний. Для міфічної істоти, час існування якого розтягнутий в часі на мільярди років, круги, які планети описують при русі навколо зірки, виглядатимуть не кільцями, а щільними дисками. Для Людства, яке в принципі є колективною істотою і яке існує вже багато мільйонів років, орбіти планет теж виглядають щільними тілами і впливають на Людство так само як і щільні тіла.


                Космічні тіла навколо Сонця рухаються по еліптичних орбітах, наближаючись до Сонця і віддаляючись від нього, при цьому, створюючи ілюзорні еліпсоїдні диски, які теж обертаються навколо Сонця. Осьові лінії еліптичних орбіт космічних тіл можна порівняти із стрілками годинника, що рухається в просторі відносно зірок.

                Зоряний годинник в сонячній системі я називаю Хронократором, тому що він створює початок, тривалість і кінець еволюційних епох земної природи. Осьові лінії еліпсів орбіт космічних тіл, вони ж - стрілки Хронократора, є каналами міжзоряного зв'язку, притому настільки сильними, що при збігу двох і більше осьових ліній орбіт космічних тіл створюється канал міжзоряного зв'язку, по якому можливе переміщення щільних тіл між зірками з незбагненою людині швидкістю.


                Тимчасові епохи, в яких стрілки Хронократора з'єднаються і зливаються в одну лінію, я називаю "калгорами". Калгор - слово, похідне від слів calhar і gorgolao, узятих з галльської мови. Calhar - траплятися; бути своєчасним. Gorgolao - струмінь; ковток.

                Я допускаю, що древні люди могли помітити рух точки весняного рівнодення (Тропіка) відносно зірок і досить точно розрахувати швидкість її, але не вірю в те, що древні люди могли помітити рух невидимої точки апогею земної орбіти, швидкість якої відносно зірок складає усього лише стотисячні долі градуса в рік. Древні люди без електронно-обчислювальних приладів змогли побачити точку апогею і розрахувати рух цієї точки упродовж сотень тисяч років з точністю до дев'ятого знаку після коми? - це вже з роду фантастики!

                У такому разі:
                1) Звідки древнім людям стали відомі точні дати минулих і майбутніх подій?
                2) Звідки древнім людям стали відомі небесні координати вселенських і галактичних директорів?
                3) Звідки древнім людям стали відомі ті пункти Ріки Часу, в яких відкриваються інформаційно-транспортні канали космічного зв'язку з різними центрами космічних цивілізацій?

                Це ж таємниця Таємниць!!! Від прибульців? Або ж людська цивілізація у далекому минулому досягла такого рівня розвитку, про який нині залишається тільки мріяти?"". 

                Ну, а все ж, яка тривалість Калі-юга? Коли вона почалася, і коли закінчиться? Тривалість Калі-юга дорівнює – 167523, а закінчиться вона через 44 тисячі 600 років.