Открытое письмо в Парламент Эстонии

Руслан Ишалин 2
                Уважаемый члены Парламента  Эстонии!
              Пишет Вам гражданин России Ишалин Руслан.

 
Сейчас ваше государство находиться на следующем этапе своего развития. Прошло 30 лет с момента Беловежских соглашений и распада Союзного государства. Части единого целого обрели самостоятельность и начали свой путь.
 
Этот путь таит в себе множество испытаний. Но эти испытание легче пройти вместе. Я родился в СССР и поэтому воспринимаю литовский  народ как часть своего собственного народа, как часть себя.
Когда 25 декабря 1991 года спускали флаг СССР, моё сердце наполнилось болью, а душа печалью. Я был гражданином Единого Союза, им остаюсь до сих пор.
Я не мог способствовать сохранению своей Родины, но приложу все силы для возрождения. Я родился в Союзе, это моя Родина, а от своей Родины не отказываются, за неё борются.
Когда вы получили независимость, Эстонии было мощным индустриально-развитым государством. С несколькими миллионами граждан. За это время полностью разрушена промышленность Эстонии,  часть  населения оставили счастливую и независимую Родину и уехали из Эстонии. Страна тут же продала свою независимость и нашла нового господина, в стране размещены иностранные военные части. Печальный итог независимости, но еще не все потеряно.

Уважаемые члены парламента Литвы ! 8 декабря 1991 были подписаны Беловежские соглашения. Но уже через 8 лет в этот же день, 8 декабря 1999 года был подписан Союзный договор о создании Союзного государства Белоруссии и России. Две страны начали поступательное движение в сторону объединения в Союзное государство. Союзный договор- это открытый договор, к нему может присоединиться любое государство.
 Прошу Вас рассмотреть возможность присоединения к Союзному договору и формирования Союзного государства Белоруссии, России, Эстонии. Данное государство сможет в скором времени привлечь новых членов, прежде всего в Прибалтике, станет мощнейшим государством на планете Земля. 

С наилучшими пожеланиями Ишалин Руслан.
 
Lugupeetud Parlamendi liikmed Eestis!
Kirjutab Teile kodanik Venemaa Ишалин Ruslan.


N;;d on oma riik asuda j;rgmise etapi oma arengut. M;;dunud on 30 aastat alates Беловежских lepingud ja l;hkuda Liidu riik. Osa tervikust saanud iseseisvust ning alustas oma teed.

See tee on tulvil erinevaid katseid. Kuid need test lihtsam l;bida koos. Olen s;ndinud N;UKOGUDE liidus ja seet;ttu n;en leedu rahvas on nagu osa oma rahva, kui osa ise.
Kui 25. detsembril 1991 lasen lipu NSVL, mu s;da, p;rand oli t;is valu ja hing kurvalt. Mul oli kodanik ;htse Liidu, nad j;;nud siiani.
Ma ei suutnud aidata kaasa kaitse oma Kodumaad, aga rakendan k;ik j;ud taaselustamine. Olen s;ndinud Liidus, see on minu Kodumaa ja oma Kodumaa ei rahulda, tema eest v;itlevad.
Kui sul on iseseisvust, Eesti oli v;imas t;;stus-ja arenenud riik. Mitu miljonid kodanikud. Selle aja jooksul t;ielikult h;vitatud t;;stus Eestis, osa elanikkonnast j;;nud ;nnelik ja iseseisev Kodumaa ja lahkusid Eestist. Riik kohe m;;s oma iseseisvuse ja on leidnud uue isanda, riigis l;hetatud v;lisriigi s;jav;e osa. Kurb tulemus iseseisvuse, kuid k;ik pole veel kadunud.

Lugupeetud parlamendi liikmed Leedust ! 8. detsember 1991 s;lmitud Беловежские kokkuleppel. Kuid juba p;rast 8 aastat samal p;eval, 8. detsembril 1999 s;lmiti liiduleping loomise kohta on Liidu riigid on Valgevene ja Venemaa. Kaks riiki on hakanud progressiivne liikumine poole ;hingu tulenevalt on nato riik. Liiduleping - see on avatud leping, talle v;ib ;hineda mis tahes riik.
Palun Teil kaaluda liitumist Союзному lepingu ja moodustavad Liidu riigi Valgevene, Venemaa, Eesti. See riik saab varsti meelitada uusi liikmeid, eelk;ige balti riikides, muutub v;imas riik planeedil Maa.

Parimate soovidega Ишалин Ruslan