Накиваeмо пятами в пятницю

Александр Приймак
Накиваємо п*ятами в п*ятницю

Здавалося б – що спільного між п*ятницею і п*ятами?
Але мені здалося, що я дещо» накопав».
По-перше, дуже схоже, що це – спільнокореневі слова.
По-друге, п’ятниця – зазвичай – кінець робочого тижня. А п*ята, - відповідно – «кінець\закінчення тіла» (якщо рахувати від головного(!..) мозку.
Нарешті, коли ж ще можна приділити увагу  своїм  п*ятам, як ні ввечері в  п*ятницю? До речі – не обов’язково – своїм.
А справа ще в тому, що саме на стопі знаходиться 61 біологічно активна точка. Ба, - більш того, - на кожній п*ятці розміщується (увага!) 32 тисячі (!) нервових закінчень, які єднаються фактично з усіма життєво важливими органами та м*язами тіла.
Кумекаєте до чого це я?
           Отож!
А тепер, саме зараз, я сформулюю черговий афоризм.
Давно вже відомий вислів, що шлях до серця мужчини пролягає через його шлунок. Так от, вочевидь, що шлях до серця жінки пролягає не тільки через її вуха, але більшою мірою – через її стопи!
Ну, і на закуску, думаю, не зайве пригадати, що, за старою системою оцінок, найвищою серед них була п*ятірка. Образно кажучи, коли всі п*ять пальців (які теж відповідають за різні органи та частини тіла) беруть участь в процесі пізнання і, відповідно, - визнання.
А тепер – саме час – «п*ятами накивати»!
Будьте здорові й щасливі!