11 сiчня

Якив Кутовий
11 січня

Ну шо, курва, заслужені діячі побутової порноіндустрії, інваліди сексуальної навігації та капітани душевного неспокою!

Прийшов пізд€ц провдивим фанатам відвертих декольте, бойового манікюру та ядерних стрінґів!

Надходит чєс очевидців позастатевих контактів та ветеранів сексуальної орієнтації на місцевости!

11 січнє, люде, то дата, котра має сакральний зміст вже в самих цифрах - 11.01!!! Два патики плюс ше єден, через дзюрку!!! Зачинаючи від тої дати, люде, кажен хлоп, згідно законодавства, є гвалтівником апріоріблять.

Бо згідно того закону, за секс без письмової розписки про згоду, кажен йолоп з пуцьков в споднях може получити до П'ЄТИ літ цюпи.

Наразі невідомо, як сам процес гранє має виглєдати на ділі. Чи то тре бде писати за кажним разом, як сі схоче порухати свою шлюбну партнерку, чи мо' єден раз на певний термін?

"Тиждень чєсу, моя кохана, можна я тя буду грати тутво, тамка і троха тутво? І підпис: так, мій милий, я твоя!"

Кажен провдивий хлоп знає, жи файну кубіту, перед гранєм, тре обсмоктати всю. В прямому і переносному смислі. Зачинаючи від слів у вушко і фінішуючи пальчиками ніг.

...Би'сте знали, жи законодавець, шляк би го трафив, би му пуцька на чолі виросла, волосє в писку і язик в дупі, чотко визначив назвати звичайний хлопскій х;й ПРЕДМЕТОМ, котрого в кубіт, зазвичай, його нема. Тому всі звинувачення автоматом йдут в бік сильної половини...

І от, люде, законний хлоп переходе від тої всьої прелюдії до діла і зачинає водити ПРЕДМЕТОМ по всіх отворах, залучаючи поміч атомного вібратора чи ювілейного фалоімітатора з осокору. І всьо йде люкс. Стогнут від радости обидва. Але приходе пік, оргазм і прірва виснаження, після котрих постає розуміння того, шо насправді сі стрєсло, люде.

І от теперка, навит, якшо кубіта безпосередньо перед дійством радісно написала вам папірчик зи згодов, то ще не значи, жи ви не збочинец.

Бо після процесу їй може шось сі не сподобати і вна повість тобі, йолопе, шо писала то під тиском. Фізичним чи моральним, то неважливо. Бо, згідно букви права, тіко хлоп завше носе зи собов "предмет, котрий мож використовувати для вагінального, анального або орального проникнення в організм".

Далі вона йде малювати заяву поліцаю, котрий бде неабияк радий такому ділу, бо раптово відчує себе головов комітету запобіганню розпусти чи учасником революції сприяння всім наявним чеснотам.

І ось тут, люде, я входжу в стан спантеличеності і в банєку моїм виникає купа ріжних питань.

Шо робити тим, кому тиж сі хоче грати, але вни не пов'єзані межи собов жадними пєчєтками в пашпорті чи релігійними традиціями?

А якщо акт відбувсі без допомоги самого ПРЕДМЕТУ?

І, врешті, шо робити отим всім трансам, котрі за паперами вже кубіта, але ше не встигли відтєти то саме головне, котре визначає межу між нев і хлопом.

Но і не забувайте, люде, шо є ще секс по тіліфону, віртуальний по вайберу, підглядальний крізь дзюрку в паркані та ше купа ріжних бездотикових варіантів. А в майбутньому нас чекают еротичні ігри з кубітоботами через вайфай і порнуха з нанопіхвою по юесбікабелю.

А саме головне - на порозі секс з чорівними космітками далеких голактик та з три****ними інтелектуалками паралельних світів!!!

І так, як всі ми чудово розуміємо значення гарних манер, їх необхідність у повсякденному житті, тому часто висловлюємо подяку мовчки, ніби мимохідь.

Але тіко не нині, люде, бо ОДИНАЙЦІТОГО січня, ше й всесвітній день "ДЄКУЮ"!

Тому бдем вважєли, шо слова вдячності тутка зайві і тому най кажен з нас використає дивовижну можливість показати всім причетним свій ПРЕДМЕТ у надзвичайно роздратованому стані.