Троль Максим

Братислав Либертус Свидетель
   Щойно був у Макса на каналі, читав його спілкування з народом, під відео від 15-го червня: "Почему нельзя дарить девушке цветы". Йо, ну він і придурок... Оце його зациклило: він всюди бачить Бінго.

   Я тепер майже сто відсотків упевнений, що Троль і Макс - це одна і та ж людина. Бо аж надто багато спільних словечок у лексиконі і надто багато спільних думок. Не буває ж двох людей з настільки ідентичним мисленням, так?...

   Пишу "майже", бо припускаю все-таки, що помиляюся. Але... Якщо двоє таких людей-однодумців існують, то чому Троль не "світиться" в коментарях на каналі у Макса?... Це питання цікаве.

   Бачу, що Макс на своєму каналі переважно самотній у своїх ідеях. Хтось у чомусь частково його підтримує, хоч і не цілком, але більшість пишуть, що він несе маячню. І намагаються йому адекватно пояснити, чому він не правий. Макс же, як баран-підліток, не готовий визнати свою неправоту, тому поводиться як дебіл...

   Співчуваю його дівчині. За умови, якщо вона не уявна, звісно. В чому я не можу бути впевненим. Бо вона аж надто у нього якась рафіновано-ідеальна... Вся така безвідмовна, вся така, як він хоче... І все одно це не міняє його, він залишається таким же самим негативістом, яким і був. Бідна дівчина, якщо вона реальна... Мені її жалко.

21:10, 21.06.2018
Кар'яле Лібертус, армас Юмалан пойгу