Жиди не виннi?

Луцор Верас
Про те, що евреїзм є раковою пухлиною, здатною знищити Людство, люди знали і чинили опір тривалий час. За релігійний расизм і за окупацію чужих національних культур «тихою сапою», євреїв виганяли: з Німеччини (1040 р.); з Англії (1190 і 1291 роках). Спалення Талмуда в Паризі (1244 р.) і в Італії (1553 р.). Вигнання з Франції (1309 р.) і (1328 р.). Вигнання з Іспанії (1391 р. і 1492 р.). Вигнання з Португалії (1496 р.). Створення єврейського гетто у Венеції (1516 р.). Вигнання з Польщі (1648 р.). Ці дані взяті мною з архівів Оксфордського університету і це далеко не повний перелік вигнань. Жоден народ світу, жодного разу в історії людства не удостоївся такої «честі»! Повторення будь-якої події вказує на закономірність. Якщо євреї не винні, тоді неправі всі інші народи світу, але в природі не знайти такої спільноти, де одна людина розумна, а всі інші люди – кретини, бо це суперечить логіці.
Півтори тисячі років тому була написана Мішна – наука кавішізму. Гітлер-єврей, використовуючи цю науку, провокаційною дією збоченого націоналізму створив сприятливі умови для утвердження єврейського світового панування. Кавішизм – слово, похідне від слова кавіш – павук на івриті, а павутина з павуком в центрі на жовтому фоні – емблема єврейського фашизму. Цю емблему я бачив в Ізраїлі на будівлях, в яких були офіси таємної організації.