Как сбываются приказы Райса

Сергей Райса Предсказания
КАК "СБЫВАЮТСЯ" ПРИКАЗЫ С.РАЙСА

А ведь кто-то не верит в силу моих приказов к инопланетянам...Думает что всё это фейк...Не верит в то, что Сергею Райса сейчас подчиняется невероятная сила, недоступная пока для нас...И которую мы называем просто - НЛО.....

Поэтому мы и расскажем подробности удара США в ночь с 7 на 8 февраля 2018 г.по российским войскам в Сирии...Этот удар был нанесён после моего приказа к инопланетянам...Для удобства и всеобщего понимания я и инопланетный разум договорились действовать именно таким образом.....

Напомню - я Сергей Райса, проживаю сейчас в России и моя работа уж очень похожа на освобождение...Мой характер это точная копия характера Е. Кейси...В 1998 году Э.Кейси обещал вернуться как освободитель...Но именно так всё и произошло со мной - в 1998 году у меня открылся дар пророка.....

Я пою как Э.Кейси...Я такой же как и он высокий (184 см.)...В 1957 году я родился точно в день смерти Э.Кейси (3 января)...Поэтому очень сильно подозреваю что Эдгар Кейси и я это одна и та же личность (душа)...Мой приказ к инопланетянам от 07/02/2018 был такой :

"Приказываю Высшим Силам нанести удар по вооружённым силам РФ в ответ на преследования меня со стороны банды ФСБ...Цели для удара выбрать, исходя из ситуации и с возможным привлечением для этого противоборствующей в военном конфликте  стороны".....________________

То ли американцы прочитали мой приказ, то ли их действительно "надоумили" инопланетяне, но в следующую же ночь (буквально через несколько часов) американцы решили проверить - каков на практике будет результат удара, если он будет нанесён по моему приказу и , разумеется, при помощи инопланетян.....

Подозреваю, что американцам, (так же как и нашим спецслужбам во время футбола) ох как интересно узнать "результат" вмешательства необьяснимой силы...Кто не знает обьясню - прошлым летом на футбольных полях России мы с инопланетянами, по моему приказу "играли" в футбол...Разумеется, на стороне одной из команд...Результат более чем впечатляющ...После этого мою страницу на проза.ру удалили спецслужбы.....

Но вернёмся на поля реальных боёв и сражений...Всем интересно - чем этот удар, при помощи Высших Сил, будет отличаться от обычного удара?...И действительно ли против инопланетян вообще бесполезно воевать...Действительно ли будут и удары точнее а "цели", как муравьи на огонь, сами будут бежать под удары.....

И действительно ли даже, вроде бы изначально неточные траектории полёта снарядов будут скорректированы инопланетянами и перенаправлены точно в цель....Кроме того "цель" (т.е.противник), по которой будет наноситься удар как раз в самый момент нанесения удара странным и необьяснимым образом вдруг сама "захочет" находиться в наиболее благоприятном для этого удара расположении.....

И если всё это будет действительно так, то вот и попробуйте повоевать...А теперь посмотрим - каков же оказался "результат" этого удара...Мы здесь приводим расшифровку переговоров, опубликованную участниками тех событий в интернете :

Подчеркивается, что американская сторона «четко знала», что «русские шли завод отжимать»...Подозреваю что знала она и о приказе Сергея Райса...Каких только спецслужб нет сейчас на моих страницах в интэрнете.....

Что означают мои приказы американская сторона "помнит" ещё по тем трём эсминцам, которые инопланетяне столкнули с гражданскими кораблями после "Ультиматума инопланетян о мире"..."Ультиматум инопланетян о мире" я опубликовал накануне этих кораблекрушений на проза.ру (Сергей Райса Предсказания).....

После моего приказа (от 07 февраля) в ночь с 7 на 8 февраля США в Сирии был нанесен авиаудар по подразделениям российской частной военной компании "Вагнер"...В интернете опубликована расшифровка разговоров, из которой следует, что подразделения российской частной военной компании «Вагнера» потеряли сотни человек убитыми.....

На записи «голос 1» сообщает, что «в одной роте 200 человек, в другой – 10 человек», третью «тоже растрепали очень сильно». Также сообщается, что много «пропавших без вести»...Указывается, что «били пиндосы, сначала артиллерией накрыли», потом – «четыре вертолёта и в карусель запустили из крупнокалиберных пулеметов». При этом бойцы ЧВК были вооружены только автоматами, «не говоря там о каком-то ПЗРК и так далее».....

«Голос 1» называет случившееся «унижением», но с пострадавшей стороной обращаются, по его словам, «как с чертями». Он полагает, что правительство не будет предпринимать никаких ответных действий, «ничего, никакую ответку никто не сделает и никто никого не уничтожит».

«Голос 2» сообщает, что в пятой роте погибло 177 человек, вторую «практически не зацепило», а пятую «всю уничтожили, их раскатали там авиацией, вертушками, артиллерией и курды с американцами на них поперли, у пацанов просто не было шансов». Рота «легла почти вся»......

«Голос 4» сообщил, что «из техники уцелел один танк и один БРДМ, а все остальные «бардаки», все остальные танки были уничтожены в первые минуты боя сразу»...Кроме того, Telegram-канал со ссылкой на источник сообщает, что «артиллерия не смогла защитить» из-за атаки американских дронов, которые вывели ее из строя.....

«У ребят практически не было шансов – после артобстрела по остаткам колонны прошлись из вертолетов. Средств ПВО даже ручных не было. Немногие выжившие подтверждают – над окопами противника висели американские флаги».....

Кому ещё хочется повоевать без согласования с ВР ?...Поэтому предлагаю вывести все российские войска с территории Сирии...В противном случае все они будут уничтожены по моему приказу...Я же сказал - для России никаких войн сейчас...Вот когда я скажу тогда и надо будет воевать...Разумеется, когда на это ещё дадут согласие Высшие Силы.....

AS ORDERS OF S.RICE "COME TRUE"

And someone doesn't trust in force of my orders to aliens... Thinks that all this a fake... Doesn't believe that Sergey Rice submits the improbable force inaccessible for us now so far... And which we call simply - the UFO.....

Therefore we will also tell details of blow of the USA in the night of February 8, 2018 on the Russian troops in Syria... This blow has been struck after my order to aliens... For convenience and general understanding I and alien mind have agreed to work thus.....

I will remind - I am Sergey Rice, I live in Russia now and my work is very similar to release... My character is the exact copy of character of E. Kasey... In 1998 E.Cayce promised to return as the liberator... But quite so all has also happened to me - in 1998 I opened the prophet's gift.....

I sing as E.Cayce... I same as well as he high (184 cm)... In 1957 I was born precisely in day of death of E.Cayce (on January 3)... Therefore very strongly I suspect that Edgar Cayce and I am the same personality (soul)... My order to aliens from 07/02/2018 was such:

"I order to the Highest Forces to strike blow to the Armed Forces of the Russian Federation in response to prosecutions me from gang of FSB... The purposes for blow to choose, proceeding from a situation and with possible involvement for this purpose of the party confronting in the military conflict"..... ________________

Whether Americans have read my order, whether they were really wised up" by aliens, but in the next night (literally in several hours) Americans have decided to check - what in practice there will be a result of blow if it is put on my order and, certainly, by means of aliens.....

I suspect that to Americans, (as well as to our intelligence agencies during soccer) oh as it is interesting to know "result" of intervention of inexplicable force... Who doesn't know I will explain - last summer we with aliens, on my order, played on football fields of Russia in soccer... The result more than is impressive... After that my page on prose. ру have removed intelligence agencies.....

But we will return on fields of real fights and battles... It is interesting to all - than this blow, by means of the Highest Forces, will differ from usual blow?... And whether really against aliens in general it is useless to be at war... Whether really there will be also blows more precisely and "purposes" as ants on fire, will run under blows.....

And whether it is valid even, seemingly initially inexact trajectories of flight of shells will be corrected by aliens and redirected precisely to the purpose.... Besides "purpose" (i.e. the opponent) to which the blow at the moment of striking a blow strange will be just struck and inexplicably suddenly itself "will want" to be in an arrangement, optimum for this blow.....

And if all this is valid so, then here and try to do some fighting... And now we will look - what there was "result" of this blow... We give the interpretation of negotiations published by participants of those events on the Internet here:

It is emphasized that the American side "accurately knew" that "Russians went the plant to wring out"... I suspect that she knew and about Sergej Rice's order... What there are only no intelligence agencies on my pages in an interneta now.....

What is meant by my orders the American side "remembers" on those three destroyers which aliens have pushed off with the civil ships after "The ultimatum of aliens about the world"... I have published "The ultimatum of aliens about the world" on the eve of these ship-wrecks on prose. ру (Sergey of Rice of prediction).....

After my order (on February 07) in the night of February 8 of the USA in Syria the air strike on divisions of the Russian private military company "Wagner" has been made... On the Internet interpretation of a talk from which follows that divisions of the Russian private military company of Wagner have lost hundreds of people the killed is published.....

On the record "voice 1" reports that "in one company of 200 people, in another – 10 people", a third "have disheveled very strongly too". Also it is reported that there are a lot of "missing persons"... It is specified that "Yankees beat, at first have covered with artillery", then – "four helicopters and in a roundabout have started from large-caliber machine guns". At the same time fighters of ChVK have been armed only with submachine guns, "without speaking about any PZRK there and so on".....

"The voice 1" calls the incident "humiliation", but with affected party treat, according to him, "as devils". He believes that the government won't take any reciprocal actions, "anything, nobody will make any answer and nobody will destroy anybody".

"The voice 2" reports that in the fifth company 177 people have died, "has practically not hooked on the second", and the fifth "all was destroyed, they were rolled with aircraft there, by helicopters, artillery and Kurds with Americans have gone to them, boys just had no chances". The company "has laid down almost all"......

"The voice 4" has reported that "from the equipment one tank and one BRDM has escaped, and all other "messes", all other tanks have been destroyed the first minutes of fight at once"... Besides, the Telegram-channel with reference to a source reports that "the artillery couldn't protect" because of the attack of the American drones which have put her out of action.....

"Children practically had no chances – after shelling on the remains of a column have walked from helicopters. Anti-aircraft weapons even manual weren't. The few survivors confirm – over entrenchments of the opponent the American flags hung".....

Therefore I ask … Who else wants to do some fighting without coordination with BP?... I suggest to disengage all Russian troops from the territory of Syria... Otherwise all of them will be destroyed on my order... I have told - for Russia of any wars now... Here when I will tell then it will be necessary to be at war... Certainly, when the Highest Forces still will agree to it.....

http://authors.pishi.pro/user/sergejrajsa