Структура Задания 4 Устной части ЕГЭ по английском

Марина Денель
 Структура Задания 4 Устной части ЕГЭ по английскому языку.

     В условиях проведения экзамена на компьютере в достаточно ограниченный промежуток времени, а именно: 90 секунд – подготовка к ответу и 120 секунд – время самого ответа, возникает необходимость структурирования речи, использования опорных заготовок, следование плану выступления.

Опорная структура Задания 4 Устной части ЕГЭ по английскому языку:

....I'd like to compare and to contrast these two photographs.(1) My first impression looking at these photos is positive.(2)

....Picture one shows ...  (doing) … in/at/near/on …(3) Picture two shows ... (doing)…in/at/near/on …(4)

.....In both pictures I can see some similarities.(5)... The most striking similarity is … , moreover, …(6 )

.....Besides, there are also some differences and the most peculiar difference is that (7) ... (8 ) For example, in picture one ... (9)While in picture two ...(10) By the way, in picture one....(11)While in picture two ....(12) / By the way in the left-hand picture there is/are … (11) While in the right-hand picture I can see/ there is/are … (12)

....As for me, I would prefer ....(13)(отвечать в соответствии с вопросом плана:
 would prefer, will prefer, prefered)

....I think/because ....(14)

....That's all I wanted to tell about the photos, their similarities and differences. (15)

Денель М.Ю.
27.05.2017


PS
Автор статьи  готовит на высокий балл к ОГЭ и ЕГЭ  дистанционно - информацию о преподавателе и контакты, а также познакомиться с другими материалами и статьями можно на сайте: www.marina-denel.ucoz.ru.