Чому Президент розмовля англ йською? КиДне стр. 10

Виктор Новицкий 2
04-10-017 Чому Президент розмовля за кордоном английською? КиДне стр. 108
   Сегодня Очковая Змея Самопомочі у ВР грубо прервала выступление нардепа Балицкого. За то, что он говорил на русском."У парламенті депутати повнні виступати на українській мові". Не важно, что нардеп вел речь об экологической катастрофе в Запорожской области, из-за которой пропали многие центнеры ценной рыбы!! Головнэ- шчоб говорыв украйинською мовою!
  Якщо такі вже суворі вимоги дотримання Конституції, то виникає питання:"А чому президент Порошенко, який за кордоном представляє не себе особисто, а Велику Державу Україну, завжди користується не українською, а англійською мовою?
  Чому він нехтує своєю солов"їною, наче якийсь дешевий підлабузник?
  Чому ані хто з нардепів, ані Окулярова Змія, не нагадають Петрові Олексійовичеві, шчо Президентові України, Великої Держави, славетні мешканці котрої колись викопали навіть Понт Евксінський, зробивши з нього свій внутрішній ставок - Чорне море, в якому розводили велетенських, з китів завбільшки, карасів, не личить Президентові Такої Країни вдаватися до мови наглосаксів, які не змогли зруйнувати навіть крихку стінку, якою римляни, кляті пращури якщоненайклятущіших ацапів, колись перегородили острів Британію?
  Чому славетний Лицар Парламентського Образу, Андрій Парубій, не надсилає до Президента Порошенка 6558-й Універсал, з вимаганням суворо дотримуватися ним за кордоном української мови, якщоненайнайнайнайспівучішої мови нашої Крабовидної Гплактики? ГАНЬБА!!!