Лукашенко, введи войска...

Николай Соколовский
                Лукашенко, введи війська на Україну!

    Тобі буде зрозуміло те, що я написав українською. Бо ж ми всі - слов'яни, тому розуміємо один одного без перекладу. А нам, українцям, зараз дуже погано. Погнобили нас американці, поставили на коліна, привели до влади нацистів-націоналістів своїми грошима, загарбали нас руками наших же зрадників і дурнів. Допоможи нам, як слов'янин слов'янинові, бо ж Путіну американці заборонили нам допомагати. А тобі що губити: ти й так й сяк - "диктатор". Ну то стань ним насправді! Ми ж бо були однією країною і в царській Росії, і в СРСР! Ми однієї крові! Ти ЗМІГ захистити і зберегти промислові підприємства, ти ЗМІГ навести лад у Білоруссії.  Ну то зможеш і в нас, на Україні! Нам дуже-дуже потрібний дружній "диктатор", що зміг би навести у нас лад! І ми не хочемо піндоського диктатора (а прийшло саме до цього), ми хочемо слов'янського! Ти розмовляєш на рівних і з Путіним, і з Заходом (з ним - обережніше, бо підлий), у тебе жорстка рука. Нам потрібна саме така рука, а не рука слизоти під ім'ям Янукович, чи ще одного занадто обережного, не будемо називати, кого, але це було слоненя. Ми вже все зрозуміли, на власній шкурі відчули: нам не потрібна влада націоналістів, вони нас вбивають своєю "любов'ю", а ти вмієш ладити, наводити лад. Це не буде аж занадто дорого - у нас є ще нормальні люди, є і ресурс місцевий (хоча він і розвалюється щогодинно), ми тобі допоможемо наводити лад, ти тільки прийди! Бо ж нема вже мочі терпіти оце неподобство, що в нас коїться. Лукашенко, введи війська на Україну! Знищ фізично козлів, відділивши їх від агнців (після суду, звичайно, навіть до козлищ треба бути ввічливим). Без тебе ми загинемо. А ти з нами станеш сильнішим. Ми однієї крові! Допоможи - введи війська!