Генерал де Голль, Украiна, Евросоюз i Митний Союз

Луцор Верас
Україна роздумує: "Що робити - підписати угоду про асоціацію з Євросоюзом, або ж увійти в російський Митний Союз?". Розумна людина скаже: "Як перше, так і друге, смертельно небезпечно для України". Чому? Перш ніж відповісти на це питання, варто було б розшукати відповідь на питання: "Чому Ізраїль офіційно визнав французького імператора, генерала де Голля, Людиною Двадцятого Століття?".
Франція після закінчення Другої Світової Війни виявилася в такому ж політичному тупику, як і пострадянська Україна. З одного боку на Францію "давили" Німеччина і Великобританія, а з іншого боку - США. Генерал де Голль лавірував між цих політико-економічних "вогнів" і зміг уберегти свою країну від залежності цих політичних монстрів.
У той важкий час Франція створила потужну армію, озброєну атомною зброєю. На противагу військовому блоку НАТО у Франції була створена суто власна миротворча армія. У той період часу французькими вченими було проведено величезну кількість наукових досліджень і відкриттів. На міжнародному рівні високо "злетіла" французька національна культура, а Париж вважався центром світової культури. Франція за дуже короткий історичний період змусила (саме - змусила!) Поважати себе, таких світових монстрів як: Росія, Великобританія, Німеччина і США.
Що ж сприяло такому великому прогресу Франції? Сам генерал де Голль не в змозі був це зробити, як не в змозі подібне зробити "поодинці" ніхто. Що ж це за фактор, такий таємничий, і небезпечний настільки, що сучасні політики бояться говорити про нього що-небудь хороше? Відповідь гранично проста: "Націоналізм!".
Націоналізм дозволив Олександру Македонському створити непереможну армію, і захопити з її допомогою майже весь відомий на той час світ. Але великий приплив в його армію осіб іноземного походження припинив переможну ходу. Армія Золотої Орди теж була непереможною до тих пір, поки вона складалася виключно з одної нації. Адольф Гітлер теж на базі націоналізму створив армію, яка в дуже короткий час змогла захопити десятки країн. Ніщо не може об'єднати людей так, як об'єднує їх СУТО національна культура.
Французькі націоналісти своєю міццю і згуртованістю допомогли генералу де Голлю знешкодити зброю руйнування і знищення національних культур, зване "другий, третій, п'ятий та інші Державні мови". У ті часи у Франції представники колони англійських ІНФЕКАЛІЙ вимагали визнати англійську мову "другою державною". А скільки тоді ж в світі шуму було з приводу французької заборони на професії! "Ой! Ой! Заборона на професію? Це ж не гуманно!" - вигукне ГУАНОІД. Так-так, гуаноід, бо гуманоїд скаже: "Заборона на професії є гуманним актом". Не вірите? Але ви ж вірите, що євреї - богом обраний народ. Ось і зверніться до ізраїльтян, і запропонуйте їм встановити в Ізраїлі такий же державний порядок, як і в Україні. Тобто, Ізраїлем нехай правлять українці, і державними установами нехай правлять українці, а в школах науки ізраїльським дітям нехай викладають українці. Переконайте ізраїльтян, що: "Ксенократія - це добре", що галицький українець для Ізраїлю - найкращий правитель! Ви цього не зробите, бо ваш бог - ЖИД! І цим все сказано.
Що ж заважає Україні всім своїм громадянам створити умови для безтурботного життя в розкоші і достатку? Що? Товстосуми стороннього походження - причина всіх бід народних. Інших причин в ПРИРОДІ немає! 
Київ, 2004 р.