Афоризмы... от ребенка - 2 укр

Белая Роза-Таня Маслий
           Афоризми… від дитини - 2    

Не вважай себе мудрим, коли не вмієш бавитись..!

Той не друг дитині, хто не дає їй молока..!

Мило потрібне, щоб мити руки; ремінь, -- щоб штани не падали, а краватка для того, щоб ніхто не помітив на сорочці місць, де відірвані ґудзики…

Жінки малюють губи і очі, щоб чоловіки їх помічали..?!
Не розумію, чому вони не малюють ніс і не пишуть собі на лобі слово: «привіт!»

Коли тато подарував мені ляльку, я думала, він хотів, щоб я її бавила… А виявляється: він хотів, щоб я не бавила його..!

Лише мудрій людині, дитина в очі скаже, -- ЩО ХОЧЕ БАВИТИСЬ!!!, інші ж, почують хіба нісенітниці…

Завелике взуття має шанс стати притулком для павуків.
 
Той, хто не любить кицьок, -- зла особа!, хто ж не любить цукерки, -- просто бреше.

Коли не вмієш плавати, тримайся за друга! Але якщо не вміє плавати і він, беріть матрац і тата.

Дзеркало потрібне для того, щоб побачити красу!, а хто не має її, а видивляється – дурень.

Не обов'язково їсти виделками та ложками, можна і руками.., і тарілки можна облизувати, -- тільки щоб Заздрісники не бачили!!!

Добра дитина «за компанію» допомагає прибирати; весела  --«за компанію» дивиться мультики, а лінива – «за компанію» спить.

Діряві руки, ЦЕ:
1. Коли тато б’є тарілки; кидає ніж на кота; засипає всю кухню манкою, або цукром; кидає м'ясо замість тарілки на підлогу; розливає по всьому столі борщ і т. д.
2. Коли мама не потрапляє татові, що смикається, таблеткою до рота; а замість носа, капає татові, що вовтузиться, око; та крапає повидлом, що намазує на хліб у татових руках, йому на штани і др..
3. Коли я впускаю олівця чи ручку на підлогу, не можу впіймати невірно кинутого іншими м’яча і т. д.
Татові діряві руки не такі страшні, ЯКЩО ЗГАДАТИ ПРО ХІРУРГА ТА СТОМАТОЛОГА.


БілаТроянда-Таня Маслій