Пекуча бiль душi

Пащенко Мария
На дворі було тихо, вечоріло. На годиннику вже давно була 10 година. Анна неквапливо збиралася, сьогодні мала відбутися зустріч, але чи потрібна була ця зустріч ніхто з них не знав.
Поспіхом накинувши пальто, вона вибігла у вечірнє місто, прогулялась кварталом, на дворі було зябко. Її руки замерзали, але вона так само продовжувала йти на зустріч до невідомого.
Через хвилину під’їхав автомобіль і зупинився біля неї.
- Привіт! - сказав водій автомобіля
- Привіт! - посміхнулася Анна до уже знайомого хлопця
- На дворі так морозно, можливо сядемо в машину, зігріємось? - зі щирим поглядом мовив він.
- Добре, Нік, я дійсно дуже замерзла.
Сівши в машину, думки Анни розпочали плутатися, вона так хотіла збагнути навіщо ця зустріч і що відбудеться після неї, але так нічого доброго в голову не лізло.
Нік і Анна були знайомі давно, але в них ніколи в житті не було спільних знайомих, переважно спілкувались вони або смс-повідомленням або телефонними розмовами. Анна працювала в економічному офісі - секретаркою. Ця робота їй не подобалась, адже шефом була жінка, яка ніколи не могла зрозуміти Анни, пропадаючи цілими днями на роботі вона не помічала як старіє і що дома на неї ніхто ніколи не чекав. Навіть тваринку вона не могла завести - бо у неї була алергія на тварин. Лиш Нік і спасав її, своїми довгими розмовами про життя і взагалі в них було багато спільного, але разом вони не могли бути, тому що він обрав для життя іншу. Кожного дня Анна хотіла розірвати ці не тривалі зустрічі і забути все як страшний сон, але кожного разу здавалась.
Нік працював викладачем англійської і польської мови в престижному університеті і мав багато як нагород так і прихильниць жіночого роду. виглядав Нік завжди бездоганно, біла випрасувана сорочка, чорні штани, елегантні парфуми. Цей кароокий чорнявий хлопець з розуму звів багато жіночих сердець, але кохав лише свою дружину.
Анна і Нік полюбляли спілкуватися, дружити, могли розмовляти на різні теми, але не цього разу.
- Як в тебе день пройшов? - спитав Нік, дивлячись, що Анна не збирається розпочинати говорити.
- Та все добре, все як завжди, а ти як? - Анна не хотіла цієї розмови, вона хотіла його.
- Теж добре, що між нами відбувається?
- Як би ж я знала...
- Анна, можна я тебе обійму? Але якщо ні то кажи відразу - поспіхом сказав хлопець.
- Обійми - тихенько мовила дівчина. Думками вона вже була далеко... фантазуючи..
- Ти приємно пахнеш....
- Ти також...
Їхні губи зіткнулись поцілунком. Поцілунок був ніжним, не квапливим, одна рука ніжно притискала волосся, а інша легенько ковзнула по нозі Анни. Поцілунок перейшов у пристрасний, бажаний, все більше хотілося продовження. Рука Ніка ковзнула у вверх по нозі переходячи до грудей. Їхній поцілунок все більше і більше був жаданий.
Анна зупинилась.
- Так не потрібно робити, я цього не хочу... 
- Ти впевнена?
- Я вже ні в чому не впевнена..
Нік пропускаючи її слова, знову почав її цілувати, спускаючись до шиї, потім все нижче. Анна розуміла, що зараз має бути, але вона цього хотіла, і було видно, що він також.
Нік почав роздягати її, спочатку пальто, потім блузка, штани, поки Анна не залишилась голою. Він розпочав її обціловувати, розпочав з її пухлих почервонілих губ, і плавно переходив, до уже набряклих сосків, обціловуючи і насолоджуючись їхнім смаком. Його рука вже давно гладила Анені ягодиці, у нього в штанях стало тісно.
- Ти цього хочеш? - переводячи подих запитав він
- Так, зроби це!
І Нік послухавшись Анну, ніжно увійшов у неї. Його ягодиці стискались при вході, Анна була вся у задоволенні, вона хотіла лиш його. Його член дістав неймовірних куточків, її вагіни. І вона відчула як поринула до неба, так це воно, вона отримала оргазм. Анна хотіла його всього і в неї все вийшло, вона його отримала.
Анна дивилась на нього переводячи подих і ніжно цілуючи його в щоку потім в шию, обіймала його. В неї було відчуття що все більше вони ніколи не зустрінуться, не вип’ють чашечку кави, не поспілкуються. ..
- Знаєш, Анно, мені все сподобалось... - дивлячись їй у вічі мовив Нік
- Мені теж...
- Але мені пора вже їхати, ти не ображайся і не закохуйся в мене, пам’ятаєш ми ж домовились...
- так пам’ятаю.. - і від цих слів, серце облилось кров’ю.
- Спишимся так?
- Звісно пиши, я буду лиш рада, але це потрібно зупинити. Нік я хочу з тобою лиш спілкуватись, все більше нічого, те що відбулося - це помилка, яку потрібно забутись і жити далі.
- Так я згоден, але якщо раптом знов настане такий момент, то що робити?
- Не настане
- ТИ впевнена?
- Так, добре я буду бігти, завтра зранку на роботу, ти ж розумієш..
- Так добре, бувай
- Бувай
Вони попрощались, але у кожного з них залишилось відчуття і нестерпний душевний біль. Анна залишися з відкритою раною душі, а Нік з провиною на серці перед дружиною. Хоча вони і продовжували спілкуватися, але спілкування давно вже було не тим що раніше.