Это могло бы дать силу

Николай Соколовский
               
Звернення до українських націоналістів

    Це могло б дати силу побудувати царство Правди й Справедливості на території України. Я маю на увазі повернення до коренів, до містично-реалістичної віри предків. Зараз ця віра вважається "язичництвом", та до того ж її осквернив і дискредитував "Правий сектор", "Тризуб" і тому подібні нацистсько-націоналістичні організації. А на ділі все зовсім не так, як вважають українські неонацисти...
   Останнім часом зявилося багато цікавих матеріалів Олексія Кунгурова (https://www.youtube.com/watch?v=BNFCDXRHhbk, https://www.youtube.com/watch?v=vh912Pgv73M), "Шукача" (з України, https://www.youtube.com/watch?v=IM4nyrVfO1I, https://www.youtube.com/watch?v=ruqMQshXJMI, https://www.youtube.com/watch?v=gaVk0tvc9wM, https://www.youtube.com/watch?v=Ho7dPEl4f3s), Сергія Салля (https://www.youtube.com/watch?v=Ptpgyo7OYA4), а також через інтернет просочується інформація про новітні відкриття археології, історії (прийняті і не прийняті сучасною офіційною наукою) - зокрема про експедиції Скляра, нову хронологію Фоміна й Носовського і ще багато чого. Спробуємо накидати широкими мазками узагальнену картину, яку це все створює.
    Можна припустити, що культура й цивілізація (на основі нових фактів про розповсюдження індо-європейських мов з півночі, а не з Індії, див. роботи Жарнікової розповсюдились по планеті завдяки міграціям так званих арійських народів (нащадками і колись джерелом їх є три сучасних народи: російський, білоруський та український). І навіть англи, сакси, кельти - все пішло звідси, не кажучи вже про Персію. Ще одне: можна припустити, що рівень розвитку цивілізації був дуже високим, можливо, навіть вищим за сучасний. Хто опустив цивілізацію? Хто зфальшував історію? Доконче невідомо. Але битва була жорсткою. Описано ці події у "Махабхараті" на мові санскрит, що має спільний корінь з багатьма слов'янськими мовами. Потім знов були битви, й загарбники знов виграли. На територіях Росії, Білорусі та України знайдено тисячі воронок від застосування ядерної зброї, і ці воронки вже значно молодші від Мохенджо-Даро, приблизно 200-300 років.  Згідно з тенденціями вже сучасного життя можна припустити, що виконавцями волі загарбників є банкіри еврейського походження: все ті ж сумнозвісні Ротшильди, Рокфеллери, Сороси разом з сірими кардиналами фінансової еліти й транснаціональних корпорацій.
    Ну а далі... Розділивши єдину високорозвинену (технологічно!) цивілізацію  на різні країни, злі генії планети не заспокоїлись, а продовжують розділяти і владарювати: це і розвал СРСР, плани з розвалу РФ, плани з розвалу України (майже здійснились, ще трішечки залишилось...), плани з розвалу ЄС, ба навіть плани з розвалу США... Може, ще й таке побачимо. Сумно. І наявність товаришів по нещастю не втішає.
    Колись ми були єдині. Нас роз'єднали. Потім ми знову були єдині. У царській Рорсійській імперії, у складі СРСР. Нас знов роз'єднали.  І зробили це не тільки зовнішні вороги, наші рідні зрадники-компрадори-конформісти теж приклали до цього руки. То, може, знов прийшов час об'єднатися? На радість нашу і на горе нашим ворогам, колонізаторам, тим, хто "заробляє" на нас? Тільки в єдності сила. Тільки разом з сестрами Росією та Білоруссю можемо ми противитися загарбникам Заходу. Це зараз загарбники прийшли з Заходу і опустили нас, знову, хоча ми щиро хотіли інтегруватися у Захід. А виявилось, що ми західним багатіям та банкірам потрібні лишень як раби. Або зовсім не потрібні. Геноцид чоловічого населення України та сучасне розбещення жіночого населення є доказом цього.
    Але усе сказане вище - лишень підступи до основної думки, яку хочемо донести до читачів. Зараз 7523 рік від укладення миру у Зоряному Храмі. З ким укладено цей мир? Навіть цього ми доконче не знаємо. Але, судячи з воронок від застосування атомної зброї 200-300-літньої давності, мир було порушено, а нас з вами знов обмануто. Тобто, і зараз, коли політики розсварили народ України, розділили на майдан і антимайдан, розділили єдиний руський народ на Росію і Україну - історія повторюється, але на іншому рівні. Історія рухається по спіралі, не по колу. Тому звертаємось до адептів майдану: знову і знову. Звертаємось до ідейних, до тих, хто називає себе патріотами. Чи дійсно ви патріоти - спірне питання. Але менше з тим. Ви вже побачили на власні очі результати майдану. Ганебні результати. Ви знаєте, скільки грошей у вас в гаманці і що ви можете на них купити. І знаєте, скільки грошей було у вас в гаманці три роки тому і що ви могли на них купити. Вже не кажучи про 30 років тому. Ну то зробіть висновки. Ті, хто бив бабусь і дідусів 17 березня 2016 року у Киеві (на мітингу на честь референдуму за збереження СРСР), у фейсбуці називали себе синами Перуна (ще Шарій у своєму розслідуванні познущався з такого "сина" Перуна - https://www.youtube.com/watch?v=_tJphAe9h0w). Тобто, якщо ви ДІЙСНО поважаєте своїх предків-богів, якщо для вас не є дикою думка про те, що Перун, можливо, прилетів на нашу планету у вайтмані і займався генетичними експериментами, створюючи наших предків, то зверніться до нього, попросіть про допомогу у РОЗУМІННІ ситуації. Бо ж вас цинічно використовують! Проти братів і сестер ваших!
    До алкоголіків і мородерів, що поїхали на Донбас "заробляти", звертатись нема сенсу. Ці - вже пропащі. Але ж ще можуть бути ті, хто був щиро обманутий... І не заплямив себе кров'ю... Думайте. Думайте. І приймайте рішення. Самостійно. Може, хоч це дасть вам силу...