Когда медицина бессильна

Александров-Снегирь
Когда медицина бессильна, то можно испытать все народные средства!..
Одному моему знакомому несколько лет назад поставили страшный диагноз:
рак с отдалёнными метастазами и прорастанием опухоли в другие органы...
И без возможности оперативного лечения... На разгон до гробовой доски пару месяцев!..
Всё это было зафиксировано в его медицинской карте.
Мужик с горя пошёл в свой гараж, где у него был небольшой джентльменский запас... Он достал бидон самогона, ящики с водкой, бочонок грузинского вина и "вошёл в штопор" свободного падения...
Месяц его никто не видел. Он пил самогон, вино и водку, а закусывал квашеной капустой.
В экстремальных условиях гаража!.. Пил, не просыхая...
Я приехал к нему, застал его похудевшим и грязным. Пришлось отвезти его в стационар. В больнице его поставили на ноги, снова обследовали... 
И вдруг!.. О, чудо!.. Опухоль и метастазы самопроизвольно исчезли!..
Что этому способствовало? Как вы думаете?.. Наверное - отсутствие рекламы и средств массовой информации!..


Коли медицина безсила
(Переклад автора С.Б.Александров-Снігур)

Коли медицина безсила, то можна випробувати всі народні кошти!..
Одному моєму знайомому кілька років тому поставили страшний діагноз:
рак з віддаленими метастазами і проростанням пухлини в інші органи...
І без можливості оперативного лікування... На розгін до гробової дошки пару місяців!..
Все це було зафіксовано в його медичній карті.
Мужик з горя пішов у свій гараж, де у нього був невеликий джентльменський запас... Він дістав бідон самогону, ящики з горілкою, бочонок грузинського вина і "увійшов в штопор" вільного падіння...
Місяць його ніхто не бачив. Він пив самогон, вино і горілку, а закушував квашеною капустою.
В екстремальних умовах гаража!.. Пив, не просихаючи...
Я приїхав до нього, застав його схудлим і брудним. Довелося відвезти його в стаціонар. У лікарні його поставили на ноги, знову обстежили... 
І раптом!.. О, чудо!.. Пухлина і метастази мимовільно зникли!..
Що цьому сприяло? Як ви думаєте?.. Напевно-відсутність реклами та засобів масової інформації!..