На смерть Мотороллы

Николай Соколовский
    В тебе полум'яна душа. Смерть не зможе загасити це полум'я. У тебе полум'яне волосся - символ твоєї душі.  Твоя душа своїм полум'ям освітить шлях до звільнення України. Тому я не буду плакати. Але буду думати про тебе. Так, я львів'янин, але навіть тут, у Львові, не всі ганьблять свій рід зрадою України й прихильністю до нацизму. Вийти на майдан - зрадити Україну. Поїхати в АТО - зрадити Україну. У місті Лева є кому зустріти з хлібом-сіллю військо Новоросії. Мрію про звільнення від дурощів-зрадництва. Що ж, війна - то війна. Така вже доля України. Плющить її між молотом і ковадлом, бо ж так ФРС захтіло. Тільки такі, як ти, Мотороло, можуть звільнити Україну від ненависті-примари до невинних. Низький тобі уклін, герою. Твоя смерть за волю і щастя - свята. Саме ти - ГЕРОЙ УКРАЇНИ, а не ті, кого нав'язують нормальним людям у Львові і по всій Україні. Тільки полум'я твоєї душі і таких, як ти, зможе врятувати Україну від мороку-омани, бо ж навіть дехто з мислячих піддався на брехню й вважає, що війна йде з Росією. Підло вбити в рідному домі... Навіть не на полі бою... І ви, вбивці, керуєте Україною?! Та ви - вороги України, а не уряд! І біда навіть не в тому, що ви нелегітимні, біда в тому, що ви натягнули на себе хутро "патріотів". Найпатрітичнішим патріотом саме УКРАЇНИ вважаю тебе, Мотороло. Бо ж ти поклав своє життя за волю України від нацизму. І хай полум'я твоєї душі освітить Україні шлях до світла, хай Україна вирветься з темряви націоналізму й нацизму, повернеться до тями. Слава герою України, Моторолі! Вічна пам'ять герою України Моторолі!
    Сльози, не капати! За героями треба не плакати, а брати з них приклад!