Ворота Будущего, Билл Вседержащий в отчаянии

Вирджиния Домарк
    22 августа 2016

                "It is a necessary evil."Hamish de Bretton Gordon,
              former head of the British Army and NATO’s chemical weapons unit.

 Вот и наши герои дошли до самых главных ворот,за которыми прячется Гудвин,Великий и Ужасный из той самой сказки "Волшебник Изумрудного Города".

 ...Давным давно скрылся из видимого пространства город Лондон с его окраинами застройки 1900 года,с его величавым центром,с его новостройками в районе доков,откуда чума распространялась,как у нее принято аж 3 раза,и открылся взору мир,который тотчас же стал нестерпим,как подумал автор.
  "Connecting Dots: George Soros, his Ebola bioweapons lab and the death of WHO spokesperson Glenn Thomas in the Ukraine by EDITOR on JULY 29, 2014"
   -Раз уж сам редактор взялся писать статью,то значит это официальное мнение,-сказал автор мудро.
   -Но кто этот редактор?-спросил Мышонок.

  Was Glenn Thomas aware of hard evidence showing that the lab was faking  positive diagnoses for Ebola — Tulane University? — in order to justify forcing people to undergo treatment which would give them Ebola? Did he refuse to go along with the cover up?

*The mainstream media is silent about the Kenema bioweapons lab closure as well as about the order to Tulane University to stop Ebola testing. So, what other channels are there left for this information to enter the public domain or be spread through social media networks if WHO does not release the information or take action?
  *George Soros has links to Sierra Leone President Ernest Koroma
  -Раз Джордж Сорос был близкий друг президента Сьерра -Леоне-это еще не говорит о том,что лаборатория в Кенема распространяла Эболу!-сказал Мышонок,который никак не хотел,чтобы его считали распространителем теорий заговоров.
  -Смерть одного из высших функционеров ВОЗ Глена Томаса в Боинге над Донбассом не способствовала дальнейшему расследованию по поводу Кенемы,но вполне возможно,что ее действительно закрыли через 10 дней после трагедии с Боингом.
  -Тогда это косвенная улика,-сказал Мышонок.
   Автор же промолчал.

 "US bioweapons lab with links to the Bill and Melinda Gates Foundation at core of Ebola epidemic"
   -Там же было напечатано в тот же день.-сказал Мышонок.

  Local people in West Africa appear to know without having to read the CDC Ebola fact sheet that hospitals and medical staff are spreading Ebola. The Telegraph reports people wielding knives surrounded a Red Cross vehicle in Guinea.
  The involvement of hospitals would also explain why Ebola has appeared in this part of Africa for the first time ever and in so many different locations at almost the same time.
  -Люди с ножами ходят в Гвинее вокруг госпиталей,потому что верят ,будто Эболу распространяют сами медики. Иначе никак не объяснить почему в этой части Африки Эбола возникла одновременно в нескольких местах.

                1.
  At the epicentre of the current Ebola epidemic is the Kenema Government Hospital in Sierra Leone, which houses a US a biosecurity level 2 bioweapons research lab with links to the Bill and Melinda Gates Foundation and Soros Foundation.
  The partners and people leading the viral fever bioweapons lab inside Kenema Government Hospital read like a roll call of New World Order organizations.
   -Во главе этой лабаратории  в Кенеме стоят люди  связанные с фондами Сороса и Билла Гейтса.Идея о новом мировом порядке близка похоже руководству госпиталя в Кенеме.

  "The Consortium is a collaboration between Tulane, Scripps Research Institute, Broad Institute, Harvard University, University of California at San Diego, University of Texas Medical Branch, Autoimmune Technologies LLC, Corgenix Medical Corporation, Kenema Government Hospital (Sierra Leone), Irrua Specialist Teaching Hospital (Nigeria) and various other partners in West Africa. …The Consortium intends to expand this program to include other important infectious agents such as Ebola, Marburg and other Arenaviruses that are of great concern to public health and bioterrorism," states the bioweapons lab website.
    -Называть все эти институты нет желания,тем более некоторые названы как "и другие организации".В списке нет ни одного английского института,то,как мы выяснили,"Кембриджский Гейтс -фонд" существует и возглавляет его известный нам- и даже очень хорошо- профессор  Лешек Борусевич.
    -Тот, который возвеличивал Тринити колледж?-уточнил Мышонок.

   "The primary Ebola strain being spread right now (as their are 2) was bioengineered by the US Department of Defense (via USAMRIID) & Tulane University with the knowledge/help from pharma/biotech giants such as Monsanto, Alnylam, Bristol-Myers Squibb, Merck, Pfizer and a much smaller pharma company based out of Canada called Tekmira. A known Ebola strain from Central-Africa was used as the base, and was bioengeneered to become a new hybrid respiratory illness (a combination of Ebola Virus & Lassa Hemorrhagic Fever, weaponized via Tulane University & USAMRIID at Fort Detrick) making it become a genetic variant of the original strain. This bioengineered hybrid allowed for airborne human-to-human transmission, an extended incubation period (to increase spread/threat), and a slightly toned down virility (to have the ideal initial wanted mortality rate (~40%))."

  -Форд Детрик и Тулон Университет изобрели новый вид оружия ,соединив Эболу и Ласса геморогическую лихорадку.Этот гибрид способен передаваться от человека к человеку.Так же у него инкубационный период продлен.
  -Получается,что медсестра Паулина требует положенную ей по контракту сумму за инвалидность,но в этом случае будет создан прецедент,и тысячи других врачей и ученых последуют ее примеру?
  -Обанкротят Монсанту и разуют неутомимого Билла Вседержащего?
  -Капиталы у них в долларах?-спросил Мышонок.
  -Капиталы у них в тоннах!-туманно выразилась Авторесса.

                2.
  -Форт Детрик-это лабаратория в США ,а вот в Британии аналогом служит лаборатория в Портон Даун.
  -Это может и не связано никак ,но главный офис HPE находится от той лабаратории,что называется,через дорогу.
   "Тhousands of pigs, rabbits and monkeys have been mutilated in tests at the Ministry of Defence laboratory Porton Down, it was revealed on Wednesday.
   -Как стало известно только сейчас,тысячи свиней,кроликов,обезьянок использовались во время тестирования в лаборатории военных Портон Даун.

  Figures show 7,373 experiments have been carried out since 2014 at the controversial government-run complex in Wiltshire. These included 124 on primates, 158 on pigs and 439 on guinea pigs.
  -Произведено было 7.373 эксперимента с начала 2014 года в государственном комплексе в Вилтшире.Из них 124 было произведено на приматах,158 на свиньях ,439 на морских свинках.

  In one Public Health England procedure, 21 long-tailed macaques were forced to inhale a version of the smallpox virus and observed for 12 days before being killed and dissected.
   -В одной из процедур HPE 21 длиннохвостых макак были заражены вирусом натуральной оспы,12 дней за ними наблюдали ,а после только убили.
   -Так что получается,что из одной только этой фразы можно сделать вывод,что мы были правы?!Эти две организации не просто находятся через дорогу,но являют собой одно целое!

 "Dr Katy Taylor, director of science at Cruelty Free International, who uncovered the figures, said: "We all want to ensure the safety of soldiers and civilians.But we do not believe that animals need to be butchered or poisoned, or subjected to such cruel and disturbing experiments in order to achieve this."
   -Доктор Катя Тэйлор,директор интернационального  центра ученых против насилия,говорит что все мы хотим быть уверены в безопасности наших военных и граждан,но такого рода эксперименты над животными неприемлемы.
   -А над людьми ?-спросил Мышонок.
   -Над смотря какими людьми,-сказала Авторесса,прищурив глаз.-Похоже нам эту Катю надо разыскать.Если она что-то понимает в медицине...
   -Они находятся буквально рядом с метро Хайбури и Ислингтон.-сказал автор,рассматривая карту.
   -Возможно,что хоть кто-то нам даст интервью?-сказал Мышонок и обрадовался.

  Но чему,он не сказал.