Молитва Часы на Святую Пасху

Галияра Мама Мира
Используем старые молитвы для создания новых.

Молитва «Часы на Святую Пасху»

Господь Иисус Христос, Великий Сын Божий  из мёртвых воскрес!  (Трижды).
 
Апостолы, Его Мама Господи Мария, Господи Мария Магдалина, Его Жена, видевшие Воскресение Христово,  принесли  нам Благую Весть Радостную: Господь Иисус Христос вечно Живой, вечно Живой, вечно Живой воскрес, воскрес, воскрес, вечно Живой, вечно Живой.

Поклонимся Пресвятому, Многострадальному Господу Иисусу Христу, Безгрешному, Единому в Троице Священной, Кресту Животворящему поклонимся.
Господь Иисус Христос,  Святое Воскресение Твоё поем и славим: Ты  Бог Наш Пресвятой, Великомудрый, Воплощение Первотворца, Создателя Миров и Света, Имя Твое именуем и славим, поём и славим.

Господи прости, прости!

Придите все верные Богу, Аллаху, Будде Всемогущему, поклонитесь низко до земли Святому Христову Воскресению. Придите Крестным Ходом, принесите радость  Миру всему.

Лелейно славим  Господа Спасителя Человечества, славим Воскресение Всевышнего, распятие претерпевшего, смертию   смерть поправшего. Аллилуйия, аллилуйия, аллилуйия! (Трижды).

ХРИСТОС ВОСКРЕС! ХРИСТОС ВОСКРЕС! ХРИСТОС ВОСКРЕС!
ВОИСТИНУ ВОСКРЕС!
СЛАВА ГОСПОДУ! СЛАВА ГОСПОДУ! СЛАВА ГОСПОДУ!
Аллилуйия, аллилуйия, аллилуйия! (Трижды).

Во Имя Папы Мира, Мамы Мира Единых,  Сына Господа Иисуса Христа, Дочери Марии Магдалины, Рождённых, Несотворённых на Земле  и Господа Духа Священного, Высшего Космического Разума. Аминь. Ом.

29.04.2016 год Священная Троица с Любовью к Вам Дети Дорогие.



Молитвы в Пасхальную ночь (Пасхальные молитвы)

Пасхальная молитва (всегда читается в конце акафиста Пасхи)

О, Святейший, Величайший Свет Господь Иисус Христос, ярче Солнца Возсиявший в Воскресении Своем, всему миру указавший Путь Истинный Святой!
В  светлый, славный  праздник Пасхи Святой ликуют  Ангелы на Небесах.   Все Святые и Святители вопевают Имя Спасителя Господа Иисуса Христа. Веселится и радуется народ  Земли и всякое дыхание прославляет  Творца Всемогущего. Наполняются Светом Лучезарным  Небо и Земля.

Да, придёт  Твой Свет Господь Иисус Христос  в наши  души верные Тебе, Всевышний, и в сердца, тонущие во тьме.  Просвети наш Мир,  освободи от греха.
Да,  воссияем  Светом Правды и Чистоты в Пресветлые дни Воскресения Твоего, Всемилостивый Господь, Учитель Истины и Православия.

Просвещённые  Тобою, Господь Премудрый, взойдём без страха и греха к Твоему Престолу Пресветлому Небесному и Земному. Прости нам, Господь Держава  Руси Святой,  долги перед Тобой.  Великий и Всемогущий,  в Вере  нас укрепи, благослови на Путь Христолюбия, на Путь Христовый.

Явлением Своим в Пресветлый день, Господь,  возвесели  Детей Своих.
Просвети, избавь от страстей наших и возсияй нам Утро Доброе Безстрастия и Чистоты.



Во Имя Папы Мира, Мамы Мира Единых Пресветлых,  Сына Господа Иисуса Христа Всемогущего, Дочери Марии Магдалины Сиятельной Чистоты, Рождённых, Несотворённых на Земле  и Господа Священного Духа Пресвятого, Высшего Космического Разума, во Имя Счастья людей. Аминь. Ом.


Молитвы в Пасхальную ночь

Пасхальная молитва (всегда читается в конце акафиста Пасхи)

«О, Святейший, Величайший Свет Господь Иисус Христос, Возсияный всему миру паче солнца в Воскресении Твоем! В сей пресветлый и преславный и спасительный день Святыя Пасхи, ликуют вси ангели на небеси и всяка тварь веселится и радуется на земли и всякое дыхание прославляет Тя, Творца своего. Днесь отверзошася райския врата, и свободишася умершия во ад сошествием Твоим. Ныне вся исполнишася света, небо же земля и преисподняя. Да приидет убо Твой свет и в наши мрачныя души и сердца и да просветит нашу тамо сущую нощь греха, да и мы сияти будем светом правды и чистоты в пресветлыя дни Воскресения Твоего, яко же новая тварь о Тебе. И тако просвещеннии Тобою изыдем свещеноснии во сретении Твое, исходящему Тебе из гроба, яко Жениху. И яко возвеселил есьи в пресветлый день сей явлением Своим святых дев зело заутра с миры ко гробу Твоему пришедших, тако и ныне просвети нощь глубокую страстей наших и возсияй нам утро безстрастия и чистоты, да узрим Тя сердечными очесы краснаго паче солнца Жениха своего и да услышим паки вожделенный глас Твой: Радуйтеся! И тако вкусивши Божественныя радости Святыя Пасхи еще зде на земли, да будем причастницы Твоея вечныя и великия Пасхи на небесех в невечернем дни Царствия Твоего, идеже будет веселие неизреченное и празднующих глас непрестанный и неизреченная сладость зрящих Лица Твоего доброту неизреченную. Ты бо еси Истинный свет просвещаяй и освещаяй всяческая, Христе Боже наш, и Тебе слава подобает во веки веков. Аминь».


из интернета

ПАСХАЛЬНЫЕ ЧАСЫ. Молитвы


ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Во дни Святой Пасхи (в Светлую седмицу), утренние и вечерние молитвы заменяются пением Пасхальных Часов. При случае, можете петь это короткое правило и в течении дня для поднятия радостного Пасхального духовного настроения!

Воскресение Христово - 25

Молитвами святых отец наших, Господи Иисусе Христе, помилуй нас. Аминь.

Христос воскресе из мертвых, смертию смерть поправ, и сущим во гробех живот даровав. (Трижды)

Таже глаголем трижды:

Воскресение Христово видевше,/ поклонимся святому Господу Иисусу,/ единому безгрешному./ Кресту Твоему покланяемся Христе,/ и святое воскресение Твое поем и славим:/ Ты бо еси Бог наш,/ разве Тебе иного не знаем,/ имя Твое именуем./ Приидите вси вернии,/ поклонимся святому Хри­стову воскресению:/ се бо прииде Крестом радость всему миру./ Всегда благословяще Господа,/ поем воскресение Его:/ распятие бо претерпев,// смертию смерть разруши. (Трижды)

Ипакои

Предварившия утро яже о Марии,/ и обретшия камень отвален от гроба, / слышаху от Ангела:/ во свете присносущнем Сущаго,/ с мертвыми что ищете, яко человека;/ видите гробныя пелены, тецыте, и миpy проповедите,/ яко воста Господь, умертвивый смерть,// яко есть Сын Бога, спасающаго род человеческий.

Кондак

Аще и во гроб снизшел еси, Безсмертне,/ но адову разрушил еси силу,/ и воскресл еси яко победитель, Христе Боже,/ женам мироносицам вещавый: радуйтеся,/ и твоим апостолом мир даруяй,// падшим подаяй воскресение.

Во гробе плотски, во аде же с душею яко Бог,/ в раи же с разбойником, и на престоле был еси, Христе, со Отцем и Духом,// вся исполняяй неописанный.

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу:

Яко живоносец, яко рая краснейший,/ воистину и чертога всякаго цар­ска­го показася светлейший, Христе, гроб Твой,// источник нашего воскресения.

И ныне и присно и во веки веков, аминь:

Вышняго освященное Божественное селение, радуйся:/ Тобою бо дадеся радость, Богородице, зовущим:// благословена Ты в женах еси, всенепорочная Владычице.

Господи, помилуй. (40 раз)

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу; и ныне и присно и во веки веков, аминь.

Честнейшую херувим и славнейшую без сравнения серафим,/ без истления Бога Слова рождшую,/ сущую Богородицу Тя величаем.

Молитвами святых отец наших, Господи Иисусе Христе, помилуй нас. Аминь.

Христос воскресе  (Трижды)