Народився в Яслах

Луцор Верас
                Creche (галл.) - дитячі ясла. Ясла є на небі. Praesepe (лат.) – ясла, годівниця для худоби. Ясла - 13-е сузір'я. Воно знаходиться в самому пустельному місці зоряного неба. Стародавні астрономи не стали його вводити в Зодіак окремим сузір'ям, так як воно невелике, тому ввели в сузір'я Рака.

                Існуючу форму Зодіаку астрологи створили на початку християнської ери. Більше 2 000 років минуло з тих пір. Зодіак прив'язаний до  Тропіку. Тропік щодо всіх небесних утворень рухається в ретроградному (зворотному) напрямку. Наприклад, Місяць і Сонце рухаються по небосхилу зі сходу на захід, але в дійсності вони відносно небесних зірок рухаються із заходу на схід. Саме з цієї причини в деяких країнах прийнято писати листи справа наліво. За минулі дві тисячі років з тих пір, як був сформований Зодіак, він перемістився щодо зірок та сузір'їв на 30 градусів, і в даний час Зодіак Лева насправді є сузір'ям Рака. Тому всі сучасні гороскопи брехливі.

                Протягом доби східний обрій (асцендент) перетинають всі висхідні зірки сузір'їв Зодіаку, тому щодня народжуються представники всіх знаків Зодіаку, в залежності від місця народження на земній поверхні та часу народження з точністю до хвилини. Наприклад, людину яка народилася 2014 року, 29 липня о 17-ій годині 23 хвилини, творці сучасних гороскопів вважатимуть Левом, але в дійсності ця людина буде Козерогом, бо в момент її народження лінію висхідного горизонту перетинало сузір'я Козеріогу.

                Ясла мають форму латинської літери Y. Центр сузір'я Ясла знаходиться в місці перетину ліній літери Y. Ясла - кулясте скупчення М44, епсилон Рака, положення - 5 градусів 24 хвилини Лева (астрономічні дані на 2000 рік). На кінцях літери знаходяться зірки: Ослиця, Північний Віслюк та Південний Віслюк. Ослиця знаходиться у нижній частині літери, а Ослята - на верхніх кінцях літери.

                Сузір'я Ясла має надзвичайно важливе езотеричне, історичне та психологічне значення для всього людства, тому інформація про цю езотерику гранично засекречена. Людині, яка зважиться оприлюднити цю таємницю, щонайменше, загрожує смерть.

                Психофізичний вплив сузір'я Ясла на розвиток Людства, як цілісної сутності і дуже важливою для Істини, гранично засекречено і про цей вплив йдеться в найдавніших пророцтвах, але написано так, щоб інформацію цю могли правильно розуміти тільки такі люди, котрі посвячені в таємниці Істини, тобто "христоси". До того ж, правильно розуміти езотерику Ясел неможливо без знань астрономії.

                Найдавніші джерела повідомляють (в смисловому значенні цю інформацію я передаю гранично точно і ясно, без спотворень):

                а) Прийде на Землю Спаситель Людства (не месія, бо: mesa (галл.) - стіл; messe (галл.) - урожай; месія - жнець, збирач врожаю);

                б) Зачатий Він буде Непорочною Дівою в Хлібному Домі;

                в) Народиться Він в Яслах біля Ослиці (і в'їде в світ цей на Ослиці з Віслюком);

                г) І буде Він був розп'ятий на Хресті.

                Розшифруємо пророцтво:

                а) Зачатий Він буде Непорочною Дівою в Хлібному Домі. Непорочна Діва - сузір'я Діва, яке ні за яких обставин порочним бути не може. На найдавніших зображеннях Небесна Діва в одній руці тримає колосок пшениці, а в іншій - терези, на яких Вона «зважує» слова і справи кожної людини. Місце «хлібного дому» там, де знаходиться рука Небесної Діви з колоском пшениці. Але це і територія Землі! 

                Гальські племена (українці, литовці і латвійці мають гальский корінь походження) Небесну Діву називали Дана. Дана - зірка сузір'я Діви; латинська назва Spica - Колосок Пшениці. У прямій проекції: Сонце - зірка Дана, знаходиться центр Всесвіту - Будинок Бога, в понятті корінних європейських народів.

                Зірка Spica, вона ж Дана: стан - 24 градуси, 32 хвилини Терезів. Щорічно, 17 жовтня висхідне Сонце перетинає лінію горизонту одночасно із зіркою Дана.

                Починаючи з 2072 року Сонце, що сходить одночасно із зіркою Дана буде перетинати лінію горизонту 18 жовтня, бо кожні 72 роки Зодіак щодо сузір'їв переміщається на один градус (один день) в ретроградному напрямку.

                в) Народиться Він в Яслах біля Ослиці (і в'їде в світ цей на Ослиці з Віслюком): 

                Творці легенди про псевдохристоса (Новий Завіт) не знали астрономії, тому правильно розуміти найдавніші пророцтва вони не могли, і тому їм доводилося писати вигадки і «клеїти» те, що не клеїлося.

                Євангеліє від Матвія, глава 21:
                А коли вони наблизились до Єрусалиму, і прийшли до Вітфагії, до гори до Єлеонської, тоді Ісус послав двох учнів,
                2. Сказавши їм: Ідіть у село, яке перед вами; і негайно знайдіть ослицю прив'язану та з нею осля; відв'язавши Мені приведіть їх;
                3. І якщо хто скаже вам що-небудь, відповідайте, що їх потребує Господь, і негайно пошле їх.
                4. А це сталось, щоб збулося сказане пророком, який говорить:
                5. «Скажіте Сіонській доньці: Ось Цар твій їде до тебе лагідний, сидячи на ослиці і молодому віслюкові, сині ослиці.
                (Сидіти одночасно на двох тварин ?!!!).

                Євангеліє від Марка: глава 11:
                І коли вони наблизились до Єрусалиму, до Вітфагії й Віфанії, до гори Єлеонської, тоді Він посилає двох учнів Своїх;
                2. І говорить їм: підете в село, яке перед вами; входячи в нього ви знайдете прив'язане осля, на якого ніхто з людей не сідав (а як сісти на зоряного Осла ?! Луцор Верас); відв'язавши його, і приведіть;
                3. І якщо хто скаже вам: «що ви це робите?», Відповідайте, що Господь потребує його; і відішле його сюди.
                4. Вони пішли, і знайшли те осля, що прив'язане коло воріт на вулиці, і відв'язали його,

                Євангеліє від Луки, глава 19:
                29. А коли вони наблизились до Віффагніі і Віфанії, на горі, що Єлеонською зветься, Він двох учнів Своїх,
                30. Сказавши: Ідіть у село, яке перед вами; ввійшовши в нього, знайдіть прив'язане осля, на якого ніхто з людей ніколи не сідав; відв'язавши його, пріведіть його;

                Євангеліє від Іоанна, глава 12:
                14. Ісус же, знайшов осля, сів на нього, як написано:
                15. «Не бійся, дочко Сіону! Ото Цар твій їде, сидячи на молодому ослі».

                Якщо 17 жовтня (у другій половині минулого століття і в першій половині нинішнього) жінка зачне дитину чоловічої статі - коли вона народиться? Давайте підрахуємо:

                Астрологи середнім часом вагітності вважають 279 днів. Середній час, тому що: дитина жіночої статі народиться на 275-й (плюс, мінус один) день вагітності, а хлопчик народиться на 285 (плюс, мінус один) день.
                Відраховуємо:

                в жовтні - 14 днів; листопад - 30 днів; грудень - 31 день; січень - 31 день; лютий - 28 днів; березень - 31 день; квітень - 30 днів; травень - 31; червень - 30.
                14 + 30 + 31 + 31 + 28 + 31 + 30 + 31 + 30 = 256 днів.
                285 - 256 = 29-го липня народиться хлопчик, а у високосний рік він народиться 28-го липня,
                        АЛЕ ...!

                Але, виключно тільки одночасно з висхідним сонцем повинен народитися хлопчик, щоб «народитися в Яслах»! Бо Сонце, що сходить в цей день перетинає лінію горизонту одночасно з Яслами (положення - 5 градусів, 24 хвилини Лева).

                г) І буде Він був розп'ятий на Хресті:

                «... Буде Він був розп'ятий на Хресті» - як це треба розуміти?
                Місяць щодо лінії Сонце-Земля постійно змінює положення. Два рази на місяць Місяць щодо цієї лінії створює Хрест, тобто знаходиться в положенні 90 градусів відносно лінії Земля-Сонце. На восьмий місячний день (перша чверть) Місяць у момент сходу Сонця знаходиться на нічній стороні Землі і щодо лінії Сонце-Земля створює Хрест - 90 градусів.

                Такий Хрест гранично магічний у виконанні чорних несприятливих діянь. Магія восьмого місячного дня - це єврейський магічний танець «сім-сорок». У Біблії євреї в такий день танцювали «сім-сорок» відправляючи свої чорні молитви богині Халілу (Місяцю - планеті мертвих) для покарання єгиптян, щоб у них було знищено все первонароджене. Халілу - христианське "алілуйя".

                Щодо лінії Сонце-Земля в 23-й місячний день, в момент сходу Сонця, Місяць перебуває в зеніті, займаючи положення 90 градусів. Це магія благих діянь, і саме до такого місячного дня прив'язує Українська Православна Церква Київського Патріархату свято Воскресіння Христового.

                Місячний Хрест в один і той же календарний день створюється один раз за 19 років, тому не кожного року на Землю приходять Небесні Спасителі з Ясел.

                Ясла - унікальне утворення, бо там немає чорної матерії, немає чорної діри, і немає монад, з яких формуються:
                         чорні діри, Морок, слуги Мороку та душі агресивних і шахрайських сутностей.

                Ясла - місце реального Безсмертя, бо там з свідомостей сутностей, яких Небесні Спасителі відправляють в Святі Ясла, створюються Творці Нових Світів.
                Шалено, фантастично звучить? Але це саме так є!!!

                Як необхідний додаток до вищезгаданного в сонячній системі є ще й космічний корабель, який наближається до Землі один раз в 76 років для підтримки тих, котрі народжуються в Яслах Небесних.

                В небі є ще деякі небесні явища, які відбуваються ще рідше, і за якими визначаються особливо значні історичні перипетії Людства.

                Віфлеємська Зірка - що це таке? У писаннях на івриті вживаються назви: Бейт Ель та Бейт Лехем, але в перекладах на інші мови ці назви суміщені в вираженні «Віфлеєм».

                Бейт Ель - Будинок Бога. Зірка Дана (Спіка) знаходиться в прямій проекції з центром Всесвіту, тому це Будинок Бога. До того ж, 17-го жовтня в другій половині 20-го та в першій половині 21-го століть висхідне Сонце перетинає лінію горизонту одночасно з трьома зірками: Заніах - 24 градуси, 14 хвилин Терезів; Дана або Спіка - 24 градуси, 32 хвилини Терезів; Арктур - 24 градуси, 56 хвилин Терезів. Явище унікальне!

                Бейт Лехем - небесний Дім Хліба. У пророцтві про  Спасителя Людства говориться про Дім Хліба, й тим самим вказується територія народження Спасителя Людства. Дім Хліба на Землі - це територія від річки Дон до річки Дунай. Гальською мовою «хліб» називається словом «пан», і в мові найдавніших українців «хліб» називався точно так же. Українці й понині в зимові свята в'яжуть сніп пшениці, прикрашають його і називають його Пан.

                Земна територія від Дону до Дунаю здавна називалася словом «Паннонія», а нині ця назва збереглася тільки в басейні річки Дунай. У назвах річок Дон, Дніпро, Дністер і Дунай міститься ім'я небесної цариці Дани.

                У стародавньому Єгипті відомості про прихід Спасителя Людства були оприлюднені Піфагором Самосским. Ось тоді, близько 500 року до нової ери, в середній течії Нілу в місті Луксор (правильно - Луцор, бо місто було засноване європейськими галлами, а Луцор - Світло) були створені перші християнські громади.

                У процесі наступних півтисячі років з'явилося безліч шахраїв, які хотіли бути месією, і збирати урожай психічної енергії для продовження життя після смерті. Таких «месій» карали різними способами, але блюзнірство це не припинялося до тих пір, поки не був придуманий Псевдохристос і був написаний Новий Завіт.

                Прочитайте уважно, від «кірки до кірки» Новий Завіт, і ви знайдете величезну кількість логічних протиріч, як і нісенітниці.


                Езотерику пророцтва про те, що Спаситель Людства народиться в Небесних Яслах, а не в єврейському сараї, знали автори Апокаліпсису. Авторів було декілька, але об'єднані вони одним псевдонімом: «Іоанн Богослов». Наприклад, одне з повідомлень Апокаліпсису: «... будуть врятовані 144 тисячі людей». 144 - магічне число, що дає в сумі цифр знак безсмертя і необмеженої свободи - 9. До того ж, відрахуйте кількість днів від 28 липня до 19 грудня, коли Сонце входить з'єднання з зіркою Ель-Танін і Чорної Дірою нашої галактики.

                Ель-Танін (іврит) - бог-Крокодил, єдина єврейська зірка на небі, котра знаходиться в прямій проекції з Чорною Дірою. Психічний центр цієї діри всепоглинаючий бог Смерті - бог євреїв, мусульман і християн.

                Відстань від 28-го липня (дня народження Спасителя) до Чорної Діри дорівнює 144 дня, або 144 градуси Зодіаку.